Krogfesten tonight!

Solen skiner idag och det är riktigt varmt ute..det är skönt att slippa minusgraderna. ÄNTLIGEN säger jag! Man kanske kan börja använda sin älskade skinnjacka nu och fina vårskor..bara all snö försvinner från gatorna så man inte blir dyblöt om fötterna! :D Gud vad glad jag blir.

Idag steg vi upp vid halv elva, gick ner och käkade frukost och sen åkte vi direkt till företaget och städade/tvättade bilen. Därefter åkte jag hem till Emils föräldrar och hämtade upp Amanda och sen har vi varit och stekt lite i solariet. Man måste ju vara brun inför kvällens festligheter! Tänkte gå och packa snart för vi åker snart mot Luleå så man slipper stressa ihjäl sig innan utgång.

Igårkväll blev det en riktigt god&mysig påskmiddag, vi spelade vem vill bli miljonär och drack lite vin och hade det allmänt trevligt. Kollade på en film och sen gick vi och la oss runt tolv. Lagomt sent!

Nu är påsken över..eller nästan. Imorgon är den över. Usch vad tråkigt det känns på något sätt! Men det positiva är ju att vi är ett steg närmare sommaren.

Har inte så mycket mer att tillägga. Skriver kanske när vi är i Luleå! Ha en bra dag :)..måste gå och packa nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0