lite sämre update idag, sorry!

min dag har varit helt fullspäckad så jag har inte riktigt haft tid till att blogga. sorry för det! stack ju till mamma direkt imorse och då åt jag frukost med min lillebror, sen satte vi igång med monopolspelandet och senare cyklade jag till gymmet. Det var jätteskönt att träna och det behövdes verkligen. När jag kom tillbaka från gymmet gjorde vi lunch tillsammans och jag åt en salami/ost-sallad..supergott! Har aldrig provat det förut men det var faktiskt jättegott. Därefter körde vi en andra omgång av monopol! När mamma kom hem tog vi en paus för att gå upp och rota i förrådet. Hittade en massa som ska säljas på loppisen på lördag! Tror mamma är glad över att få bort all skit.

Därefter käkade vi middag, det bjöds på palt och det var gott som bara den! Sen har vi spelat klart och jag vann överlägset ;)..men André är fortfarande bättre. synd för mig!

I alla fall så kom jag hem typ nyss, har inväntat Emil och nu är han i duschen. Han har jobbat sen nio idag och lär ju vara helt slut. Men det är ju tur att någon jobbar så man får in kosing! ;D

jaa det var väl typ det jag hade att säga. vi ska nog se Lost och sen är det läggdags om ett par timmar.  Ha en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: emma

ajo;D

typ inget facebook sj?:)

2010-04-22 @ 20:26:59
URL: http://ttrasy.blogg.se/
Postat av: emma

okej härligt:)

planer för helgen?:))

2010-04-22 @ 20:30:33
URL: http://ttrasy.blogg.se/
Postat av: emma

okej låter nice:)

öhm på fredag blire äta ute sen på lördag blire fest;D

2010-04-22 @ 20:44:58
URL: http://ttrasy.blogg.se/
Postat av: elin

SV. jag håller på att spela in ett vidioinlägg :)

2010-04-22 @ 21:09:55
URL: http://ashopaholicslife.blogg.se/
Postat av: Lisa

Boooring! Alla ska hit, så du vet ;)

2010-04-22 @ 23:06:02
URL: http://lcholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0