I've been busy!

Hallå hallå på er alla nya läsare och gamla :). Min dag har inte riktigt räckt till, så jag har inte hunnit blogga mycket idag. Men man kan ju inte alltid vara på topp! Kul att det är så många nya som börjat läsa min blogg, hoppas ni blir tillfredsställda! ;)

Idag har jag hängt hos mamma, tog en promenad dit och klippte Robins hår sen bjöd mamma mig på palt&blodpudding som jag vääldigt sällan äter och det var jättegott! Kom hem nyss typ fast egentligen skulle jag klippa mammas hår och färga det, men vi har suttit och pratat en massa så tiden sprang iväg. Kände mig så trött så jag bestämde mig för att ta det på fredag när vi är i byn istället!

Åker iväg imorgon till Kangos, en miniby utanför Pajala. Min mor kommer därifrån och det är även där begravningen kommer äga rum. Kommer nog inte kunna blogga så himla mycket eftersom jag vill hinna umgås med släkten och hela lördagen kommer gå åt att spendera tid och sörja med släkten. Det är ju begravning då för lilla morfar som somnade in för drygt 2 veckor sedan. Usch usch :(.

Nåja, tänkte spendera lite tid med Emil nu ikväll eftersom vi knappt har umgåtts idag. Känns ganska viktigt eftersom jag kommer vara borta torsdag-söndag. Och sakna varann, det kommer vi göra! Hihi, lite löjligt för några få dagar men vi är trots allt lika kära efter våra snart fyra år tillsammans..

Love you sweetie!


Kommentarer
Postat av: Mathilda

nej så himla jobbigt är det inte :) får vara ifred för en gångs skull liksoM !:)

2010-03-03 @ 23:05:53
URL: http://mathildatyyne.blogg.se/
Postat av: Jess

Åh så söta ni verkar vara tsm! :)

2010-03-03 @ 23:31:14
URL: http://jessicasandstrom.blogg.se/
Postat av: Haedil *HUMOR BLOGG*

hoppas du haft en bra onsdag! :))

2010-03-03 @ 23:42:32
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Postat av: matildac

haha det är ett drömland:D

2010-03-04 @ 00:01:07
URL: http://matildac.blogg.se/
Postat av: Haedil *HUMOR BLOGG*

härligt! :))

aa jätte :DD

allt bra annars? :))

2010-03-04 @ 00:14:24
URL: http://crazyhumor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0