Fast car

tjoo söndagarna är inte lika hemska som förr:P..konstigt nog. Men det är kanske för att det är bättre att jobba än att gå i skolan. Vad vet jag! Har jobbat idag 12-16 sen åkte jag hem packade min väska och åkte till gymmet =). Alltid lika skönt när det är lite folk på gymmet brukar vara det på söndagar. Ska alldeles snart göra lite mat, lr typ broccoli är inte så hungrig men de är mumsigt med broccoli å så slipper man blir fett dessutom om man ska äta så här dags.
Har väl inte så mycket mer att berätta, längtar massor tills jag åker upp! Ska blir så kul att träffa alla, har ju inte varit upp sen i september så gissa om jag längtar ;D?! Dock är jag orolig över hur det ska bli med träningen ;/.. ska vara borta i 13 dagar och jag kommer bli knäpp om jag inte får träna ! ! Har fan inte råd att betala engångs träning varje dag, de blir dyrt! Men jag ska lösa det där på något sätt, de kanske är någon som har 'bjud en vän' grej så det fixar sig säkert!

Förresten så ska min lillebro heta Darin ;P!

Allt för mig =) PUSS!

typiskt mig..

Suck jag skulle ta tåget som gick 12.57 in till stan men såklart missade jag det för att jag segade. Så nu måste jag vänta ända till 13.17 tåget för att jag ska kunna passa in med alla andra bussar och tåg. Ska ju till pappa idag och hälsa på, vet inte riktigt om jag ska stanna över natten, känns som att det blir jobbigt, ska jobba imorgon och hade velat träna innan jobbet. Så vi får helt enkelt se hur jag gör =). Har planerat att jag ska julbaka med min småsyskon, det blir lite lussekatter, vanliga bullar och sånt smått och gott =). Igår var det utgång som gällde, shit vad det var längesen jag var ute på krogen, hade glömt bort hur skoj det är ;). Hade riktigt kul igår, drack lagomt mycket och det var grymt bra musik och helt ok folk! Emil och jag lämnade krogen lite tidigare för vi båda var jättetrötta och hungriga så vi svängde in på donken innan vi åkte hemåt. Mycket lyckad kväll och nu blir det inge mer party förrän jag åker upp för då ska jag festa loss med girlsen :D!

hmm..vad ska jag mer berätta?

Jo juste jag har bokat biljett tillbaka till stockholm den 29 december så jag stannar länge i norrland ;D. Vad jag längtar! Här finns det ju inge snö nå mera, den försvann efter en dag. Tråkigt, men på ett sätt skönt. Då slipper man frysa om tårna i alla fall =).

Puss =)


TACK!

Yes idag kom lönen in! Tack!! Det var på tiden. Å jag fick mer än väntat ;). TIhi ! Hurra!

Sitter och äter min lunch har duschat och så. Var på gymmet tidigare och tränade ben och såklart sprang jag på bandet. Känner att jag redan har börjat få bättre kondis, myche myche bra :)! Hade typ sämst kondis förut :P.
Ska alldeles snart göra mig klar och sen ska jag åka och jobba! Skönt att jag har fått mer timmar nu, och jag trivs jättebra på själva arbetsplatsen, och grymt bra att jag fick byta projekt de är lätt och riktigt kul, inga sura kunder har jag stött på ännu :).

Gud vad jag känner att livet är bra =).

Puss =)


Dundret förra året =).

Nej nu..

vart fan i satan är mina pengar? hur jävla dum får man bli? Jag har räkningar som ska vara betalda IMORGON, hur ska jag kunna betala dom? Fybubblan så arg jag är, hur ska dom lösa detta? Åh jag är så grymt arg och ledsen. Fan också.

whatever...


Har kommit ifrån gymmet typ nyss, gjort mig lite käk var riktigt hungrig, men efter som lönen finns i skallen hela tiden så kan jag fan inte äta utan oroa mig för hur detta ska sluta.
Tandläkaren var jag ju hos imorse också, hade inga hål eller skavanker så det kändes skönt att slippa gå dit igen!
Idag var jag duktig på gymmet tror jag brände nästan 1300 kalorier, och de, det är bra =). Bara för att skryta ;)! Ska väl hoppa i duschen efter maten, måste till jobbet tidigare och skälla ut dom. Jag kräver att jag ska få min lön IDAG och jag skiter fullständigt i om lönemänniskan får jobbar övertid till tolv inatt. Ska man få in lönen 25:e då ska den fan vara på kontot 25:e inte någon annan dag. helvete vad jag är arg..besviken också. För jag har varit pank i 3 månader och såg verkligen fram emot att få lönen den här månaden räknade dagarna. Och när man väl kollar kontoutdrag, ja då är den fan inte ens där CRAP!

pissed off...


Tjoo.


Herrejävlar.

Alltså fyfan vad jag är arg på jobbet just nu. Nötterna har ju tappat bort mina papper för andra gången, hur jävla bra koll har man då? noll..idag när jag kom till jobbet så fick jag skriva ner mitt kontonr osv, för tredje gången. Suck, jag måste fan få in min lön imorgon, om inte så kan jag säga att jobbet får betala påminnelserna som kommer om jag inte betalar in mina räkningar i tid. Hur fan..åååh jag är bara så himla arg. Sen när jag väl får lönen så kommer jag säkert få för lite också.

Nog om det.

Har som sagt tränat idag. Sen åkte jag hem duschade och sådär. Därefter åkte jag mot jobbet och idag var en riktigt seg arbets'dag'. Fast det kan ju ha berott på att jag inte hade fått min lön och var på lite småpissigt humör..hade inte heller så bra material idag. Men imorgon skulle det visst bli bättre, med nytt material!
Imorgon ska jag stiga upp just efter åtta för tjugo över nio har jag tandläkartid :|. Blä usch och fy, tycker inte om tandläkaren, så himla obehagligt när dom tycker in hela händerna i min käft. Och när dom ska och pilla med en massa verktyg, det är ingen höjdare direkt! Men nu är det sista gången jag får gratis tandläkare så det är bara att ta mig i kragen och gå dit. Hoppas bara att jag inte har nå skavanker och fixa för jag går helst till tandläkarn så lite som möjligt :).

Har nyss städat ut min garderob, känns riktigt fräscht nu. Hade behövt dammsuga och storstäda men det är lite sent att börja med det nu, så är det när man bor i lägenhet :P. Tänk vad skönt om man bodde i hus ! Har som inte riktigt råd med det när man bara är 19 år och inte har världens bästa jobb. Som man inte ens får lönen i tid, bajs bajs.

Jag upp och skutta imorrn tidigt. Efter tandläkaren så ska jag och gymma sen ska jag hem, duscha och efter det ska jag till jobbet typ vid halv två :).

Nu ska jag nog sluta skriva. Har lite grejjor och kika på datan innan jag ska sussa kudden. Är icket trött så vi får se hur det går med sovandet. Kanske somnar sent ändå, men jag är inte den som behöver sova allt för mycket.
Ååh vet ni en sak? idag ringde jag min kära kusin Mirja, och vet ni var hon ska i januari? Till Chicago och vara Au-Pair..i ett år! Värsta lyxet, och bo hos en överklass familj, ha egen bil och sånt. Hoppas hon får det bra där. Har redan bestämt att jag ska åka och hälsa på någon gång för jag får gratis boende och då blir det så mycket billigare ;). Can't wait! Har alltid velat åka till USA så det ska bli grymt kul, om jag nu får råd till de, men de måste jag :D.

Hmm..var nog inget mer jag skulle säga. Så nu får det vara bra, PussPuss =)!

Längtar till 16:e december :)




Pon De Replay!

Hej Hej =)
Har precis gjort mig färdig inför jobbet. Tar det senare tåget idag, av någon konstig anledning. Men jag kände för att skriva lite i bloggen innan jag åker hemifrån!
Var och tränade tidigare och brände 1000 kalorier :)..känns skönt som fan. Var riktigt taggad på gymmet idag, hade kunnat stå kvar på bandet resten av dagen och hade velat styrketräna mer! Men jag måste ju vila kroppen också, och sen har jag ju inte riktigt tid att vara där hela dagen :P har ju ett jobb som jag måste sköta :).
Nackdelen med att träna det är att jag har tappat en bh-storlek :(..jag sörjer! Kan ni tänka er, att jag har liksom haft stora bröst ända sen åttan å nu bara försvinner dom sakta men säkert. Visst jag får en fin tränad kropp..men bröst är ett måste.
Hur jag lösa detta?

Nu måste jag kila iväg till tåget så att jag inte missar det!

Puss på er sötnosar =)

lön?

Var håller min lön hus??
Suck...hoppas det fixar sig har ringt till jobbet och pratat  med dom nu i alla fall!
Så dom skulle fixa det.
Har liksom räkningar och betala så det vore en fördel om jag fick mina pengar.

Ska äta färdigt min frukost nu och sen ska jag dra till gymmet och träna!

Puss =)



På gymmet ;P körde stångrodd där, titta vad stark jag har blivit :)!

Ojoj.

Vilken snöoväder det är ute :|. Har ingen som helst lust att gå ut..men jag vill träna å det är liksom det enda sättet ;).
Får helt enkelt klä på mig ordentligt, skulle dock ha haft ett par täckbyxor här, med dom är uppe i Norr! Så jag får helt enkelt klara mig utan dom! Tågen är försenade också, att dom inte lär sig att förbereda sig när dom vet att det ska komma snö liksom? Men så är det med stockholm, tyvärr.
Väntar på Emil bara å sen ska vi gå den tunga vägen mot tunnelbanan och långa vägen till gymmet. Jag kommer ju se ut som en snögubbe när vi kommer in till gymmet :P. Efter gymmet bär det av hemåt, diska och småstäda lite, göra sig iordning duscha och sånt sen åka till jobbet!

Puss =)

Right here..

Gomorron Sverige!
Är redo för att åka in till stan men måste som vanligt vänta på att emil ska sega färdigt.
Ja det är ju helt otroligt, han sminkar sig inte, inte fixar håret lika mycket. Hur kan det då ta så lång tid för honom?
Jo det ska jag ta och berätta. Han ligger först kvar i sängen i flera år även fast man säger att man inte har tid till det.
Sen när han väl har tagit sig upp(300 år senare) ja då ska han sitta vid datan och läsa aftonbladet osv. Suck!!
Nu är han i alla fall i duschen så vi får väl se om man kommer iväg i tid.'
Ska nämligen på möte klockan 15 å jag måste köpa lite nya sängkläder å kika på ett par skor.
Men vi hinner ju det vi hinner liksom.

Förövrigt såg vi till slut filmen (01.00) men den var så sjukt sämst att jag somnade efter halva. Lite irriterande att sitta och  vänta på en film i evigheter och sen suger den!

The onion movie-visst den var rolig men på ett sjukt sätt.

Nu ska jag stressa honom! PUSS =)

trött..

Åh Emil du är så seg, kan du spela klart din skithelvete så man kan börja se film innan 2009!!


Mia gumman det ordnar sig ska du se <3!

Jippi!!

Jippi :D...En massa snö!! Det snöar ju för fullt här.

Vi ser det snöar, vi ser det snöar
Det var väl roligt hurra!
Nu är det vinter, nu är det vinter
Som vi har längtat hurra!


PUSS PÅ ER :D nu ska jag träna sen ska jag träffa denise i stan som är besök  i storstan!!



åker..

TILL LULEÅ 16 december stannar i tio dagar :D Jippi jag längtar så himla mycket :)!

Puss mina vänner nu vet ni det:D!! tjing


Tjohej..

Sitter här i min ensamhet..ska snart åka till jobbet, och fan vad jag är hungrig :|. Äckligt kosttillskott än en gång.. besviken är jag. Tur bara att jag beställde en liten hink. Så man slipper vara deppig över de..dock var det ju Emil som betalade men ändå det är inte så kul i alla fall! Suck, jag höll på å spy.. denna var också chokladpudding-liknande som mitt förra. Hur ska jag någonsin hitta rätt för mig? Någon som har nått förslag på måltidsersättare till mig? Som är gott?

Well well inget mer vettig att skriva :D.. PUSSINUSS!


fast choklad..


hej så länge!

Gud har talat till mig..

Jajjemensan i morse vaknade jag och så var det sol ute, härligt va :D? Dock hade det varit ännu bättre med lite snö till det, men så lyxigt ska man inte få ha det :p. Hittilis idag har jag städat lite, funderar på om jag kanske ska dammsuga men jag vet inte om jag orkar det..ska äta lite och sen åka till gymmet i alla fall.

Jag har aldrig trott på Gud men på senaste tiden har det hänt alldeles ovanligt mycket bra saker så jag början fan tro att gud har talat till mig :P. Först 'the big thing' och igår flyttades jag till ett mycket mycket bättre projekt på jobbet!! Kan ni förstå hur glad jag blev? Att slippa ringa till kunder som bara avvisar en som om man vore en liten skit? Ja det är underbart att få slippa det kan jag säga..dock vara endast den här glädjen i 2 veckors tid..kanske lite mer men jag hade hoppats på att få stanna där föralltid :). Men 2 veckor är faktiskt bättre än ingenting alls.

Life is wonderful..

Glöden har börjat komma tillbaka, och det är så himla underbart.
Emil jag älskar dig! Du är bäst, underbar och finast.



 Hihi, kommer du ihåg den här bilden älskling :D?

kan bara inte förstå..

Alltså den här möjligheten är ju helt otrolig..det känns som en dröm. Men det är fan på riktigt..det har tagit mig 3 veckor att inse hur jävla häftigt det är och hur bra det är för att vara sant. Det är SANT. Jag vill bara berätta för alla, men snart får ni veta. Fyfan vad ni kommer vara avis då. =)
Nu ska jag inte säga för mycket för då blir det inte bra.

Sitter och äter min lilla lunch, blev ett stekt ägg, med kinamix stekt med tonfisk :). Mums så gott det är! Mättande&nyttigt också!
Var och tränade med Emil från tolv-halv två, gick lite segt idag på gymmet, är alldeles för okoncentrerad för att träna. Idag i alla fall, kan inte sluta tänka på DET. Goood GOD...
Jobbar 17-21 idag sen är det hemåt och jobba hemma..intensivt men så är det när man vill bli rik.

well har inte så mycket mer vettigt att skriva, ska snart hoppa i duschen osv

PUSS =)


Emils romantiska middag som jag glömde berätta om =). Älskar dig sötnos<3
Du är det bästa som finns i mitt liv, jag vill alltid vara med dig. You're the greatest!


Att inte skriva..

Alltså jag vet inte..men ibland så skriver jag en massa..ibland för mycket. Men vissa perioder skriver jag inte alls. Nu tycker jag att det är dags för ett långt inlägg så mina vänner där uppe i Norr får veta hur jag mår och hur allt går ;)..hehe!

Den senaste tiden har jag ju jobbat som telefonförsäljare, det har gått toppen dock är det inte världens bästa jobb men jag tycker att det duger tills vidare. För jag har hellre en liten summa på kontot varje månad än ingen summa alls..så tills vidare får det duga :). Men jag trivs så sjukt bra där, och jag har skaffat mig en massa skojjiga vänner, fyfan ni är grymma ;D.
Sen vet jag inte vad mer jag ska berätta..jag mår bra i alla fall hehe :). Börjar i alla fall trivs asbra här nere, och det känns skönt. Saknar alla jättemycket, men jag kommer ju upp om lite mer än en månad så då hinner vi ses förhoppningsvis! =)

Dessutom har jag något stort på gång..så vem vet det känns blir ett lyft i mitt lilla fattiga liv =D..vilket jag veeeeerkligen hoppas på! Ikväll ska vi på 'the big meeting'..så vi får la se hur det går!
Kan tänka mig att ni är väldigt nyfikna men ni får inget veta, förrän jag har kommit i det hela!

Kan berätta om hur min dag har och kommer att se ut också..steg upp runt halv nio tror jag? Åt frukost med Emil innan han åkte till jobbet, sen har jag typ glott tv och suttit här. Ska alldeles snart göra mig klar inför gymmet och sen ska jag åka dit! Idag blir det rygg&vader, sen ska jag såklart köra lite kondition! Gud vad jag älskar att träna ;). Bra inställning va?
Nog om det, efter gymmet ska jag hem och duscha göra mig i ordning och dra iväg till stan. Min mp3 har nämligen gått sönder..displayen funkar inte och det är så sorgligt..den är rosa och mina rosa ägodelar ska vara hela annars blir jag ledsen. Därför ska jag åka till onoff och lämna tillbaka den, för som tur var hade jag kvar ett halvår av garantin. Hoppas bara att det finns en ny att hämta...efter det så ska jag möta Ida i stan då och så ska vi åka till Kärrtorp och kolla en lägenhet åt moster Mona :)..Efter det så blir det möte och sen när det är klart så bär det av hemåt :).

Typ så kommer min dag att se ut, och som ni kanske märkte nämnde jag inget jobb, kände att jag behövde vara ledig och sen så ville jag inte missa mötet. På så sätt är det här jobbet bra eftersom man får lägga sina egna timmar och dagar :D. Yeeejj!

Nu ska jag packa min väska, byta om och borsta tänderna, sen ska jag åka och träna =) PussPuss!


Kika runt bland mina gamla bilder och mörkte att jag har haft ungefär samma färg som jag har nu förut =P.
Lite lustigt att jag inte har märkt det förrän nu !

Nåväl Tooodliooooooo!

Cash, a lots of cash

Det här är början på något nytt :).

On the radio

Nu är det minifest :).



Puss på ER :D!

Detta var allt för mig mina vänner..hejdå!

Träningsnarkoman?

Nej det är jag inte, tycker i alla fall inte det. Jag ser inte träning 6 dagar i veckan som något dåligt, utan bara att jag är så himla duktig. Jag vill verkligen nå mitt mål..som jag en gång nådde. Men nu står jag här och sörjer för att jag slarvade och får göra om hela jävla procerduren igen. Om jag bara hade stannat på den nivån så hade jag sluppit träna arslet av mig liksom :P. Eller kanske träna så jag får ett arsle?? ;) haha.
Nog om det..steg upp för sisådär en timma sen, hittils har jag klätt på halva mig, ätit lite frukost och suttit här. Så nu får det vara nog på sölandet för nu ska jag till gymmet och köra kondition..sen vid ett kommer emil och då drar vi igång med styrke :).

Puss på rumpan!


Luleå kalaset 07, fyfan så skoj vi hade!



Locked up!

Sitter och lyssnar på akon's locked up, var ett bra tag sen man gjorde det så blev sugen på att göra de höhö. Har precis gjord mig i ordning lr sminkade mig lite å bara satte upp mitt blöta hår orkar fan inte göra mer med håret är trött på att klä upp mig och fixa och trixa :P.. så idag blir det kjol och adidaströja haha.. ser lite lodis ut men fan jag ska sitta och ringa liksom, who cares ;D..har ätit lite lunch/middag och snart ska jag iväg i alla fall.

Har varit och gymmat idag med baby, blev biceps och triceps mer hann vi inte, fick springa till tåget och jag höll på att tappa andan haha .. suck.

har fasiken inget vettigt att skriva.. juste heltidsjobbet, ja han skulle tänka på det å prata med mattias osv.. så får se hur det blir i december..bara jag inte får vänta allt för länge :).

Ska göra lite nytta innan jag åker till jobbet, PUSS ! =)


Jag saknar er!

styrke..

Vinter i Stockholm? suck det kommer aldrig bli vinter här..ena dagen är det kallt och andra dagen är det varmt..sen spöregnar det varannan dag. Gud vad jag saknar snön. Och Luleå.
När jag var på väg till gymmet tidigare så lyssnade jag såklart på lite musik, gammal musik som jag la in i somras..och då kom en låt upp som fick mig att tänka på sista sommaren där uppe. Forever forever.. tjejor ni vet vad jag menar :).
Jag saknar er alla grymt mycket, det är tomt..men jag börjar trivas här nu och det känns bättre men det är alltid något som saknas..börjar längta enormt mycket till julen när man for träffa hela släkten, familjen och vännerna. Hoppas man kan stanna åtminstone en vecka så man hinner med att träffa alla. För varje dag som går inser jag hur mycket alla ni betyder för mig, jag tänker på er varje dag är det inte den ena så är det den andra :)..så ni ska inte tro att jag har glömt er, för det har jag inte :).  / Edwiin ;D

Nu till hur min dag har och kommer se ut...som sagt har jag varit och tränat och det blev ett långt träningspass, med rygg, vader och konditionsträning ååh vad de är kul och träna :D..
Om ca en timma åker jag iväg till jobbet måste bara låta håret torka så jag kan göra mig färdig.
Idag är det den stora dagen när jag ska prata med chefen om heltidsjobbet..undra hur de kommer gå? bra hoppas jag:).

Slutar nio å sen ska jag hem :)..nu har jag slut på ord och så ska jag fortsätta äta min morot :).

PUSS allesammans! =) Miss you guys!




En fredag som denna..

Idag har jag stigit upp efter tio, klädde på migg borstade tänderna å gjorde mig klar sen åkte jag till gymmet.  Tränade axlar och nacke, konrition och mage :). Skönt med ett långt gympass när man har slöat i två dagar! Nu sittter jag och äter min frukost/lunch köttfärssås och makaroner å såklart tomat och gruka ;D..mums! Ska slöa vid datan ett tag och sen hoppa in i duschen..börjar jobba fyra jippi:P.. haha.  gaah om jag bara fick byta till telenor så jag fick heltid och dessutom jobba under dagarna och alltid vara ledig under helgerna när emil är ledig liksom. får ingen tid alls med honom nu och det är jobbigt måste jag säga. men ska prata lite med en viss person och se vad han säger :). så kanske man kan ersätta malin när hon avgår i december!

Så var de med det..nu till hur jag ska spendera min helg!
Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra..träna I think eller jag ska och sen annars bara mysa på.
Söndag jobbar jag 12-19 så de blir en usch å fy dag. men kan vara ganska skönt ibland.

Nu ska jag fortsätta äta så maten inte kallnar :).. Puss&Kram!


Jag är kär i dig Emil <3


sommaren 07 en sommar jag aldrig kommer glömma :)

Grått och trist..

usch och fy vilken brrr väder det är ute, hade verkligen inte någon som helst lust att stiga upp idag, kallt och usch och blä bara! dimmigt och disigt :s..men jag måste träna. får fan ångest om jag INTE gör det :P..dessutom så kan man ju inte sova bort hela dagen liksom :)..måste passa på när man kan ju. så nu snart ska jag iväg och träna, får se vad det blir idag, men jag tror det blir biceps&triceps!

Nu måste jag kila ner till tåget, PUSS =)

Halloween

Hej där!
Har vaknat för en stund sen och ska snart iväg till gymmet och träna. Sen måste jag sola och inhandla lite mat :). Jobb 17.00-21-00 sen hem, så ser min dag ut!

Nu till helgen och Halloween 'Buuuu' haha. Ja det blev en lyckad halloween i alla fall :)..hade först inte någon som helst lust att ha fest men det var riktigt kul ! Dock blev man lite för drunk och gjorde vad man måste på toaletten :P..you know!
Så då tyckte jag att alla skulle gå hem :p..men som sagt det vart en lyckad kväll och de kom en jädrans massa folk!

Lite bilder från kvällen:





Sen finns de såklart mer bilder på min pixbox ;).

nu ska jag kila iväg, PUSS =)

RSS 2.0