...

Jag saknar er, jag behöver er, hur ska jag klara mig?


Beauty!

Han är så söt!! Sötaste bebisen jag har sett på länge :). Underbar.


Lite suddig bild men han kunde ju inte ligga still :P..


Är han inte underbar :D?

Snart..

får jag träffa min nya lillebror, pappa å dom är på väg till karolinska och ska hämta hem dom :)..så ska åka till pappa om ett tag ;D..ska bli såå mysigt att få ha en liten bebis i famnen. Var ett tag sen sist:P..tänk vad tiden går!

näpp nu ska jag dra.. PUSS! =)

Nyinkommet!

Hejsan ;D..vet ni vad? Jag fick en lillebror i morse! Så himla kul med bebisar, hade så gärna velat åka idag och kolla på bebisen men jobbar till 21 så då blir det alldeles för sent. Får se hur det blir senare under veckan om och när jag hinner :D..så mysigt med en liten bebis!! hihi, jag är glad :D. älskar barn, finns inget underbarare och en vacker dag ska jag ha mitt egna lilla frö!
Lägger in bild när jag har hälsat på så får ni se min nya lillebror :D..gud nu är vi många syskon..hela 6 stycken :). Stor barnaskara! Men det är bara mysigt :D.

Idag har jag hunnit vara på gymmet och träna ben, åkt hem duschat och gjort mig i ordning till nu och ska iväg alldeles strax till banken. Sen iväg mot jobbet :)..intensivt men bara kul när man har saker att göra!

Nog med detta :). Puss =)

grytpopcorn!

Tjaa sitter här och väntar på att Emil ska bli klar på toaletten så vi kan börja se filmen :P..Bangkok dangerous tror jag den hette hoppas den är bra :). Vi var just nere på ica och köpte oss lite lättsaltade chips, dip å grytpopcorn! Gott som bara den, var riktigt längesen man gjorde såna poppisar!
Dagen har bestått av..hmm inget typ. Tog de lugnt ett tag och sen gick jag och emil ut på en promenad, gick till matdax och handlade lite inför middagen och sen tog vi tunnelbanan hem :P. Matlagning när vi var hemma å sen såg vi Death Race grymt bra film, men...haha den var för sjuk :P. Sen kom Casper&Tobbe förbi en sväng sen ut å parta hela natten lång. Hade varit kul å hänga med men skönt att sitta hemma ändå och bara mysa på. Dessutom jobbar jag imorrn!

nu ska vi se filmen, Puss på er=).

aktiv..

Tjoo kom nyss från gymmet, har tränat biceps&triceps därefter la jag mig i solariet i 16 min :). Riktigt svettigt var det så det blev straight to the shower. Har just börjat med lite lunch/middag ska åka iväg om typ en timma till jobbet, längtar faktiskt lite ;)! Haha, ofta man längtar till jobbet? :P Nä men alltså det var riktigt kul igår, sålde två å för det fick jag beröm och en kexchoklad ;).. de ni! Dom tyckte att jag hade varit duktig som sålde två produkter första gången jag ringde själv !
Kan faktiskt erkänna att jag är mycket stolt ;).. hihi.

Nu ska jag gå och äta ! PUSS =) Emil jag älskar dig! <3 my everything..



Saknaden.

Jag saknar mina vänner. En tomhet som jag vet inte kan fyllas av någon annan.
Vill vara med er nu, jag saknar er så. Mer än så kan jag inte uttrycka mig.
Men det gör så ont.
Hur ska jag klara mig utan er, när jag inte klarat mig dom här 3 månaderna jag bott här?

Life is hard, and growing upp is hardest.
Losing friends is a tradgedy..


Gotta be somebody!

Grym låt :), Lyssna gärna!


Förövrigt så klarade jag provet igår, skönt som fan :). Fick prova på att ringa egna samtal och i början gick det lite segt men alla är så sagt nya och det kommer med tiden :P. Är lite nervös för dagens för idag ska jag ringa själv men som tur är har vi våra coacher som kan hjälpa mig!
Har kommit ifrån gymmet för ett tag sen, är duschad och klar så ska göra mig något till lunch nu tänkte jag. Sen ska jag bara ta det lugnt och vid 4 åker jag mot jobbet !

Älskar dig darling <33

En kylig onsdag!

Har ingen lust alls att gå ut, vill ligga under täcket och se en bra film eller bara nöta såpor.. men jobbet kallar. Ska göra det där förbannade provet idag också. Gudars jag hatar verkligen att plugga, kan inte koncentera mig överhuvudtaget, börjar bara tänka på allt som jag inte ska tänka på när jag ska plugga. Typiskt mig, men nu tror jag att jag har fått in allt i skallen. Dock ska jag ändå plugga mera på tåget, kan ju inte skada att plugga lite till :).

Alla dagar är så upp och ner. Det känns som att jag är instängd i ett rum på 3x3 kvadrat meter och inte har någon som helst aning om hur jag ska ta mig ut, vilket gör att jag får panik. Mina tankar tar över mig helt och det är sjukt jobbigt. Vill bara hitta mig ut från denna såkallade 'mardrömmen'. Bara hitta det där lilla som jag försöker nå fram till..men vad är det egentligen?

Nu ska jag plugga och sen kila ner till tåget. Wish me luck! Puss

Handlake Village

Åååh jag blir så..jag vet inte vad. Jag vet inte vad jag vill. Just nu vill jag åka till mina vänner. Jag behöver er mer än någonsin just nu. Jag orkar inte må så här. Det är så frustrerande..jag orkar inte ens skriva hur jag mår.


Some days are better than others.

Tjoo. sitter hemma i min ensamhet, kom hem för en stund sen ifrån abf..behöver ett heltidsjobb. Deltid räcker liksom inte.. men ska jobba under tiden och söka jobb samtidigt så ser vi var vägen leder mig:P. Ska alldeles strax ner till tvättstugan för det behövs verkligen tvättas ! nåväl.

Vissa dagar är helt enkelt bättre än andra och idag är jag inte ledsen. Skönt.

puss=)

Jag är rädd för mig själv

Just nu vill jag bara gråta..jag känner inte igen mig själv. Varför känner jag så här som jag gör. Det är absolut det sista jag vill. Det känns liksom som att mitt huvud har tagit över resten av mig. Min vilja är helt åt fel håll. Hjälp hjälp. Väldigt förvirrad känner jag mig, för varje kväll när jag ska somna tänker jag på det där som jag inte ska, får eller vill. Förbjudet.
En sak är i alla fall säker och det är att jag nog inte är ensam om att känna så här. Men hur tog ni er ut det här. Fattar inte hur ni pallade, bara lämna allt och sticka? Det hade brutit ner mig totalt och jag hade fasiken hamnat i en djup deprission.

jag är ledsen för saker jag gör och säger men just nu har jag faktiskt ingen som helst koll på mig själv. jag är rädd.





boooring..

alltså jag har så sjukt tråkigt, vad tusan ska jag hitta på?

Näpp nu går jag tusan och tränar för vid datorn är det inte värt att sitta..

Hejsvejs!!


Babes!

Asså gud vad jag saknar er, väldigt extremt tomt utan er. Mina bästa babes, saknar er nått så oändligt. Längtar till julen, för vi lär väl inte hinna ses innan det. Kommer ihåg alla krogkvällar och fester, men även när vi bara satt och snackade. Fyfan så jag saknar det. Har ingen här att prata med som jag pratade med er. Det är riktigt tråkigt. Vi får allt ta och höras oftare. Blir ju inte av lika mycket nu förtiden..suck det är så tråkigt när man tappar kontakten sakta men säkert. Men jag är van. Tyvärr..sorgligt men sant. Vet ju hur det gick när jag flyttade från Stockholm, hur bra kontakt hade man då med sina vänner?

Sitter och tänker på alla minnen vi har tillsammans, ler för mig själv men sen blir jag ledsen när jag inser att det inte är som förr. Det kommer vara grymt svårt eftersom vi alla tre bor på olika orter i sverige..far away!
Men tjejer ni är bäst och jag finns här för er, vad som än händer! Love you :)

Carro&Maddis jag saknar er!

Från min student, vilken kväll ni är bäst <3

Hårfärgning!

Förra vecka färgade jag av håret, då blev jag blond/röd/brunhårig! sen la jag i en brun färg och nu ser jag ut så här i håret=)



Och jag vill ha denna färgen som gynning hade förr! Älskar den, så den ska jag ha!
Nästa vecka så ska jag göra det again, Amanda we will do it ;D!! HUHU




Nåväl vad tycks om min nuvarande färg, är det finare än svart ;)? Det tycker då jag


PUSS=)

Blogg?

Jag tycker att det här med blogg har blivit lite överdrivet..jag menar varför ska man ha en gala för att utse den 'bästa' bloggarn?  Det här har blivit en alldeles för stor grej..att man kan tjäna pengar på sin blogg och så vidare.  Det skrivs minst en artikel om dagen som handlar om blogg. Visst det är skit kul för dom som får pengar och priser och så. Men vad är det för livsstil, kanske man ska skaffa sig ett riktigt jobb? Har jag fel?

Nu ska jag lyssna vidare på musik :).. Just nu spelas Rihanna-Rehab i mina högtalare :).


Puss så länge =)

Jobb

Tjoo. Kom från gymmet för ett tag sen, har hunnit göra mig lite lax, potatis och dillsås..enligt mig en lyxmåltid :P! Riktigt supersmarrigt är det. Nyttigt också :)..om man bortser från gräddfilen ! Well ska äta upp min mat och hoppa in i duschen alldeles snart hade jag tänkt lr jag måste för vid fyra ska jag iväg mot work..gud ska skönt det känns att kunna skriva att man ska till jobbet ;)..hoho! Eller egentligen har jag ju inte börjat jobba ännu, har ju idag och imorrn kvar av kursen, och klarar man provet imorrn så får man jobbet, vilket jag förhoppningsvis gör, annars blir jag arg. Nåväl nu ska jag åtrergå till maten!

Puss&Kram =)

Sorrow and Happiness

Tjoo. Idag börjar jag kursen på tre dagar sen är jag färdig för att börja jobba. Naturligvis får jag betalt under kursen :). Vilket är toppen great. Kom från gymmet för en stund sen, har duschat nyss och nu sitter jag och äter tonfisksallad :)..mums! Ska göra mig i ordning snart och åka in till stan för att träffa Malin, kommer inte ihåg hur många år sen vi sågs, lite pirrigt är de eftersom de var så längesen :P. Men de ska bli skoj. Vid fyra börjar jag åka mot alvik för de är där kursen är. Kommer vara där mellan 17-21 så de är lite läskigt att jag ska behöva gå därifrån ensam i mörkret till tåget ;(..förhoppningsvis så finns de väl någon man kan ta sällskap med.

Nu ska jag återgå till min sallad och sen göra mig klar!

Puss =)

Sometimes I just want to turn back time. But I just have to realize that it's impossible.
I just miss the old time..after all it was my home for a couple of years ago..and I really really miss it.
What should i do? When everything feel so hard?

Tankar

Hej där bloggen. Igår när jag skulle somna började jag tänka på en massa saker. På mitt liv tex. min uppväxt hur den har varit och så vidare. Jag vill kunna berätta allt för dig, men det går inte. Känns så grymt jobbigt att man ska behöva leka kurragömma för dig, visserligen vet jag ju egentligen inte om jag ens behöver det men vad ska jag göra. Jag vill inte chansa. Ända sen jag var tio år gammal så har vi bara glidit ifrån varandra mer och mer. Ännu värre blev det när jag flyttade till Luleå. Vi hördes av allt mer sällan och innerst inne så mådde jag grymt dåligt även fast jag sa att det egentligen inte spelar någon roll. Men det gör det verkligen, du har din familj och ditt nya liv och jag är inte en del av det. Det gör så ont att tänka så och känna så men innerst inne så vet jag att det är sanningen. Vill bara gråta men jag kan inte, jag orkar inte. Jag har ett bra liv, en underbar pojkvän, ett jobb och mat på borde varje dag men det är du som saknas i mitt liv. Som ett tomt hål i hjärtat. Jag vill att du ska fylla det tomrummet men hur det ska gå till vet jag inte. Vi känner knappt varandra och det känns så himla fel, du och mamma är dom första som fanns där när jag kom till liv men nu finns du inte där för mig och tar del av mitt liv. Jag är inte alls bra heller på att höra av mig men när du inte ringde och grattade mig på min födelsedag blev jag ledsen, och du har ännu inte ringt. I många år har du glömt men alltid ringt dagen efter och bett om ursäkt men iår glömde du helt bort. Bara en sån liten sak sårar. Jag tror inte att någon förstår mig eller fattar hur det känns. Nog för att jag vet att det är många som är i samma situation som jag men vi alla känner olika.

Jag vill bara har tillbaka dig i mitt liv. Trodde att det skulle bli bättre när jag flyttade tillbaka men så blev de inte. Och det är jag nått så grymt ledsen över.

kraftlös..

Kinamix och tonfisk =)

tjabba, kom från gymmet för ett tag sen. Gjorde mig lite käk och det blev stekt kinamix med tonfisk och ägg =). Supergott!
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, Emil åker till jobbet alldeles strax så jag ska hitta på något. Ska nog tillbaka till gymmet senare och sola sen får jag se vad som sker.

Amanda kanske kommer ikväll och vi ska väl göra något. kanske ta ett glas vin? :)

nepp nu ska jag äta, Puss =)



Vill bli frisk!

Jaa jag vill bli frisk, nu! Vill träna träna, men jag orkar inte ta i nog mycket när jag är förkyld, är så jäkla svag då..suck alltså. Kan man inte bara få friskna till nu så man slipper gå runt och snora hela dagarna. Inte nog med att jag är hemma själv hela tiden, så är man sjuk och det gör dagarna ännu tråkigare för då har man som ingen ork alls till att göra något. Nåväl, har tagit fram all tvätt nyss, städat litegrann och diskat. Har tvättid 16-19, vilket jag tvivlar på att det räcker..för har massor att tvätta, sängkläder bla..måste ju torktumla och shit har ingenstans att hänga hemma så ja, i värsta fall om det finns ledigt en tid efter mig så ska jag boka den så man kan tvätta i lugn och ro :).
Så till idag..Emil började två så åkte väl vid halv innan dess har vi tagit de lugnt, var och handlade en liten sväng och sen bara svamlat på =). Emil kommer hem efter sex nångång, så idag jobbar han inte alls länge ! hurra =).. till och med ledig imorrn ! ! :D happy !!

Igår var vi ju i farsta, Emil shoppade lite smått och gott vilket jag också gjorde, bla ett par gymhandskar, har tänkt köpa ett par länge för jag får såna blåsor på händerna när jag tränar och det är obehagligt, så när jag blir frisk får jag äntligen använda dom ;). Efter farsta så åkte vi till Kungens Kurva, var på rusta, ikea, sportaffärerna och sådär. Fick med mig lite smått och gott från Ikea och Emil köpte ett par skor, sen blev det två dukar på hemtex, lite hemtrevligt måste man ju ha de :). Blev ingen säng, vi bestämde oss för att kolla på den när vi ändå ska köpa den i slutet av månaden :)!! Can't wait.
När vi kom hem sisådär vid nio kom jag på att vi hade glömt bort tvättiden haha, ovanligt. Men som tur var så fanns det en tid idag. Dock så måste jag tvätta själv ;/.. läskigt å gå ner själv i källaren. Men Tobbe kanske skulle komma och hjälpa mig efter jobbet. Så jag får hoppas på det.

Imorrn kommer Amanda hit och hon ska färga mitt hår. Ska nämligen bli ljusare ;)..måste bleka å så får vi se hur det blir. Är det någon som vet ifall man måste vänta nån dag lr två efter första blekningen innan man kan färga igen? Om, så vore det snällt om du kan berätta det för mig :).


Evins topp 5
Jordin Sparks - Tattoo
Leona Lewis - Forgive me
Pussycat Dolls - I hate this part
Akon - Right now
Agnes - On and on


Puss&Kram// Edwiin


Gymmet snart.

Tjohejsan. Har ätit frukost för ett tag sen, har gjort mig i ordning och ska alldeles strax åka iväg till gymmet ;). Tror jag ska köra biceps och triceps idag, får se men måste ta det lugnt för är inte frisk ännu..suck.

Efter gymmet blire att åka hem, duscha och göra sig i ordning sen ska vi till farsta och shoppa lite :)..därefter blir det Ikea :D! Jippi ska kika på en säng men ska inte köpa en förrän i slutet av månaden har i inte råd nu när Emil köpt sig en bil. Var ju och hämtade den igår, kan säga att han är som ett barn på julafton jätteglad ;). Är glad för hans skull såklart ! :) Ska sno den av han ibland ;)!! Hohoo.

Näpp ska packa väskan och dra för nu är Emil redo :). Puss// Edwiin (=


Miss independent

Tjaa. Sitter hemma och har just duschat. Är grymt förkyld och jag håller på att bli galen, förkylning är riktigt besvärligt. Man kan ju inte andas, inte sova heller. Så jag steg upp åtta i morse helt frivilligt, men det är ändå rätt skönt, för då slipper man inse att man bara har sovit bort hela dagen, så istället får man saker gjort :). Som sagt duschade nyss, har ätit frunch och de blev kokt broccoli, keso, avokado och fiskpinnar :P.. lät kanske inte gott men tänka sig att de vare!

Idag ska jag träna, även fast jag är förkyld, kan inte låta bli när jag inte är sysselsatt på annat sätt liksom. Men får ta det lugnt så jag inte kollapsar, haha :P. . nä skojja. well sen ska jag söka lita extrajobb bara, sen får jag helt enkelt se vad som sker. Ska i alla fall hämta emils bil ikväll tror jag, sen blire OZ-maraton ;d, man kan INTE sluta se det, så grymt bra, lovar.

nu ska jag torka håret å sen klä på mig och göra nåt t(=.. Puss !


Sjuk..igen

suck när man har blivit frisk så blir en annan sjuk å då råkar jag ut för sjukan igen. hur mycket vitaminer man än äter så lyckas man på något konstigt sätt inte hålla sig från att bli sjuk :P.
jag ska i alla fall träna senare idag, kan inte låta bli. men det är ingen fara om man bara är förkyld, sen ska jag ändå bara köra styrke och sen sola :).

ser lite idol nu, missade det i veckan så ville bara hur alla sjöng för vet ju redan vilka som åkte!

nu ska jag kika vidare PUSS (=

No air

Tjabba! har precis kommit hem från gymmet, solning och mathandling..fysatan så dyrt de är med mat. Tror fan att jag ska sluta äta:p..hujjhujj. Nåväl, lugnt på gymmet idag, inte så mycket folk å sådär. Var och tränade med Emil och när vi var klar så åkte han till jobbet, suck han jobbade ändå idag :(..dock bara 4 timmar till 18 ikväll men ändå . Ja så när han hade åkt så la jag mig och stekte :)..men jag blir fan galen..jag ska inte ha svårt att bli brun tycker att jag inte har fått så mycket färg som man bör fått men jaja jag får väl se efter ett par gånger till.

nu till vad jag ska göra idag, jag vet faktiskt inte..laga middag typ. ska nog på jysk en sväng, sen måste jag naturligtvis duscha.

Jag vill ut ikväll, men vi har inte tid :(..Emil ska hämta sin bil ikväll å sen så måste vi tvätta. Vet inte hur vi ska hinna med det. Men jag vill verkligen ut och träffa folk, inte dricka lr så men bara få gå ut på krogen och dansa och härja liksom :P.

Ja vi får väl helt enkelt se:)..nu ska jag gå och sätta kycklingen på tining!

Puss =)

Tonfisksallad =)

Tjohej, det blev inget gym, åkte till Handen och gick en sväng med Emil och kollade lite affärer tills han började jobba =)..han hade visst tagit fel på tiden. Så varför inte passa på att umgås när man hinner :P.. så kastade på mig kläderna och tog tåget! Kom hem för en stund sen och nu sitter jag och äter tonfisksallad och pratar med Mia :p.

Ska till stan snat och träffa Malin och umgås med henne :p..kanske köpa nått vem vet !


de är gott ;)

dum dum, dumsill.

Ibland är du jättedum :(..it hurts.

Halleloja. Nu har Emil åkt till jobbet och som vanligt sitter jag hemma och gör nada, alone. Men ska iväg till hagsätra om ett litet tag, tänkte söka lite jobb och så.. sen ska jag nog och träna :). Efter det så ska jag nog till Högdalen och kika runt lite på Jysk, hade tänkt köp lite smått och gott till hemmet, typ sängkläder, handdukar och lite prydnader. Men vi ska mest troligtvis på Ikea imorgon så ska spara mig till då ;)..men lite ska jag handla idag i alla fall.

Jag är bored. Orkar inte gå och göra mig i ordning nu. Men jag borde det egentligen. Hmpf.. jaja. Nu får det vara bra med bloggen. Hejsvejs.

Ny mobil ;)



såå nöjd :D

PUSS=)

Akon-Right now

Sitter och lyssnar till min nya favoritlåt :)..riktigt skön låt ! Idag ska jag träffa min kära kusin Lisa, vi ska nog en fika eller så bara kul att få träffas liksom. Hade tänkt köpa mig lite småsaker idag faktiskt, typ skålar och sånt som behövs till hemmet. Hade behövt köpa mig en micro haha men jag orkar inte ta den på tåget så får helt enkelt ta det på fredag när vi ska på Ikea och shoppa litegrann :).. hoppas det blir en säng också ;d. Ska nog köpa mig en spegel och nån byrå också, och ett databord :)..sen lite småkraffs som alltid behövs. En ny visp ;D.. haha.

funderar på om jag ska dra iväg till gymmet nu? är sugen men undra om jag hinner :S..ska träffa Lisa 2 och då måste jag vara klar på gymmet halv 1 i alla fall så att jag hinner duscha och sådär. Hmppf.. jo tusan ska dra mig iväg till gymmet. Får väl ta tåget så att jag hinner :). Måste sola också.

Igår var jag på arbetsintervju :). Gick toppen och hon var riktigt trevlig :).. man kände sig inte alls nervös eller något sånt. I alla fall så tyckte hon att jag verkade vara en tjej med fötterna på jorden så den 13:e oktober börjar jag en kurs på tre dar sen är jag klar och fräsch för att börja jobba :).. tror det kommer bli bra de här :D..särskilt när mina vänner också jobbar där!

Ska gå och byta om nu, vi hörs Puss och kram! /Edwiin(=


RSS 2.0