måndag

Tjoho, tänkte bara uppdatera lite, har inget mer vettigt att skriva än att jag ska på intervjuv imorrn på ett jobb. Alla får det så varrför skulle inte jag få de liksom:P.. berättar imorrn hur de har gått.

Ska iväg och träna på nån timma, åt nyss så måste smälta maten litegranna!

Älskar dig Emil =)


Puss&Kram// Edwiin (:

You're the apple of my eye!

Goodmorning! Vilken härlig dag det är idag, solen skiner och det är höst ute. Kanske man skulle ta sig en promenad :)?
Låter frestande men ändå inte :P.. är trött . Väntar nog tills Emil kommer hem för då ska vi och gymma ska samla energi till det istället :).
Jaha vad ska jag annars göra idag? Kanske att man ska dammsuga lite, är skitigt. Ja jag får se.

inget mer vettigt att skriva :) Tjohej!

Tillbaka i Stockholm!

Hej å hå. Nu är jag tillbaka i storstan, känns skönt och kul, men på samma gång lite tråkigt. Visst, jag har ju saknat Emil, men det kändes som att Luleå ändå är den stan jag hör hemma i. Men jag vill ändå inte bo där liksom, svårt att få jobb och på tal om utelivet liksom, de suger! Nåja, jag ska nog trivas så småningom :)..bara jag får mig ett jobb så tror jag att dagarna kommer rulla på ganska bra.

Idag har jag stigit upp vid tolv, packat upp väskorna och städat i garderoben. Så nu är det lite ordning där, dock trångt men så är det. Efter det så gick jag till gymmet, tränade bröst och mage, kändes verkligen att jag inte hade tränat på typ två veckor :|..fy på mig! Så är det när man åker iväg ett tag, men jag ska nog komma igång igen upp på samma nivå. Ja å sen när jag hade tränat klart så la jag mig i solariet och stekte i 20 min, måste sola mycket nu för jag ska ska ska bli brun. Dessutom om jag nu ska tatuera mig så får man ju inte sola på ett tag, så då måste jag solar ända tills jag ska göra en tatuering så att man håller färgen liksom :).
Well well, kom hem för en stund sen var förbi ica en sväng och köpte youghurt och 2 nektariner, dagens mat? Har inte ätit nått idag, och det är inte för att jag är störd eller så utan för att igår när jag kom in i lägenheten såg det ut som en riktig svinstia..skräp och glas överallt. Så jäkla typiskt killar, fan kan man inte ens diska efter sig, åtminstone skölja av grejerna som man har använt så att en viss JAG slipper stå och skrubba det? Näpp det verkar ju grymt svårt..suck alltså.
Ja så det är anledningen till att jag inte har någon matlust, skitigt överallt och ingen ren disk. Jag vägrar diska efter emil och tobbe den här gången. Nu strejkar jag!

Annars äre bra! Puss&Kram// Edwiin

So much love to share..

Godmorgon, vaknade för en timma sedan och har hunnit packa ihop det mesta, vikt kläder och ätit frulle :). Vad ska jag göra idag? hmm..åker ju först nio ikväll, så ska försöka komma på något. Men har lovat mamma att umgås med henne, hon är så ledsen för att jag ska åka igen. Kan jag förstå, för om jag ska vara ärlig så känns det lite tråkigt att åka ifrån, mamma är så söt, världens bästa! Jag kommer sakna dig massor, men jag kommer ju och hälsar på, och ni får naturligtvis komma och hälsa på oss i Stockholm =).
Jag vill bara hitta något eget nu, känner inte att jag får någon "alone-time" med Emil, vilket kan förstöra ett förhållande rejält, jag blir helt frustrerad..vill kunna vara ensam med han en hel dag utan att någon är i närheten.
Men så fort jag har börjat jobba ska vi hitta en lägenhet. Längtar extremt mycket, inte bara för att få slippa vara inneboende utan för att också få inreda i mitt egna hem! Köpa en massa roliga saker och sen se resultat, längtar ;).

Tittade just ut genom fönstret och såg att det är lövstorm, trodde först att det snöade synd att det inte var snö =P.
Ååh, vet ni hur mycket jag kommer sakna snön? Fan när man har fått ha snö 4 vintrar och så bara flytta ner till Stockholm där det är snö en halv dag och sen blir det slask. Ja det är något jag verkligen kommer sakna, men det är ju tur att man kan åka upp när man vill, eller ja föutom när man jobbar då.

Nej men nu har jag inget mer vettigt att skriva :). Puss&Kram// Edwiin :)


Stockholm imorrn =).

Ja imorrn åker jag tillbaka till stockholm, har då hunnit vara här i 1 vecka och fem dagar, riktigt skönt har det varit och kul att få träffa alla :). Men nu börjar jag sakna Emil jättemycket så jag tyckte att det var dags att åka tillbaka :). Har ju inte tränat nått här heller så jag vill åka tillbaka så man får komma igång igen, sen ska jag ju börja jobba, när vet jag inte men snarast skulle jag tro =).
Nu ska jag gå och packa lite, vet inte hur jag ska få plats med allt men det ska jag fixa .. hehe !

Skulle behöva få i mig lite mat också, har inte ätit något ännu, så att nu ska jag gå ner och se vad som finns att äta!

Puss&Kram =) //Edwiin

Älskar dig Raaring ! Du är mitt allt.

Wind it up!

Tjoo. Sitter hos mamma just nu och glor vid datan. Skönt att bara slappa, fast å andra sidan, vad brukar jag annars göra nuförtiden ? ;) Hehe, nä men jag ska ju börja jobba när jag åker tillbaka till Stockholm, vilket jag gör tisdag lr onsdag. Har inte riktigt bestämt mig :). I alla fall, jobbet jag snackar om är ett telefonförsäljarjobb, inget att rekommendera har jag hört, men vafan, bättre än 0 kr i kassan :). Tar det tills vidare eftersom man behöver pengar för att överleva, ska väl jobba lite smått, bara man får in lite pengar, ska söka andra jobb under tiden så förhoppningsvis blir jag inte där allt för länge :).
Nog om det..ja nu har jag varit i luleå en vecka snart, har varit sjukt skönt och jag ska erkänna att jag hade kunnat stanna längre :P.. men det går ju ej. Sen så saknar jag Emil dessutom och han vill jag inte vara utan to long!
Har ingen aning ännu om när jag ska åka, inget bokat, men tisdag lr onsdag är jag nog tillbaka i stockholm, tror jag.. haha har beslutsångest. Känns inte som att jag har hunnit träffa nån :S..dock har jag ju gjort det. Men jag fan :P.. äsch jag vet inte.
Mia och Mirja kom ju i alla fall hit i helgen var jättekul att ni kom :D..riktigt skoj att umgås med er! Ni måste komma till stockholm snart och göra mig sällskap :D!

Nu orkar jag inte skriva mera, är less på bloggen.

Puss (:

Luleå!

Tjoo. Nu sitter jag i lägenheten och för första gången skriver jag bloggen hemma! Jippi, för vi har fått internet =).
Men typiskt så ska jag åka nu när man äntligen har fått igång det :P.. men det gör inget för det ska bli skönt att åka upp och få tänka lite, ta det lugnt och umgås med alla =). Planet går 12.40 så jag ska väl börja röra på mig om ett tag måste bara packa färdigt ! Jag tror jag ska stanna en vecka lr något sånt så jag ska försöka träffa alla :)..don't blame me if I don't  :)!

Näpp nu har jag inte så mycket mer att skriva än att jag såklart kommer sakna Emil, men det gör jag alltid när vi är ifrån varann! Men det är för att jag älskar dig så innerligt och du betyder allt för mig sweetie! Älskar dig darling, ses om en vecka!

Puss&Kram på er andra =)! / Edwiin


Lost

Ja nu sitter jag här än en gång. Vi har ännu inte fått internet och jag börjar fan få abstinens.
Trivs inte alls här i stockholm och jag börjar fan må dåligt.
Har inget att prata med, visst Emil men han jobbar så mycket och det är absolut inte desamma som att prata
med en tjejkompis.
Jag orkar inte må så här.. vill bara att allt ska bli bra så att  jag kan känna mig glad igen.

Puss..

RSS 2.0