det löser sig till slut..

Idag är det strålande sol ute&varmt! Tog mig en morgondusch precis även fast jag ska åka och bada med mamma, Robin&André. Mitt hår såg förjävligt ut och var nerdränkt i Dust it! Därför kändes det värt det :). Vi lär väl ligga på stranden ett par timmar och sola och bada. Vid halv fem åker vi vidare till Skärholmen där dom ska shoppa litegrann.

idag är en dag då jag känner mig glad. gladare än vad dom kännts på senaste tiden.

nu ska jag gå och DÖDA mina bröder. dom är verkligen ASjobbiga :@

Död blogg?

Jo nog är den död. Jag har faktiskt haft för mycket att tänka på den senaste tiden och inte riktigt orkat blogga. Känns inte direkt som att det är det nödvändigaste i livet just nu. allt är verkligen upp&ner. Jag hade i alla fall en otroligt bra helg, och vecka. Festade på som aldrig förr men jag hade riktigt roligt! Det behövdes verkligen. Torsdag var vi ut med ett gäng Kirunabor och festade loss på GK. Fredag var det utgång igen som gällde och denna gång vart det GK igen, kvällen slutade självklart på donken. Lördag var det såklart drag igen och denna gång satt jag och Mia säkert en timma på en bänk i Slussen och pratade allvar med våra käraste..alltså det måste fan ha varit det roligaste på hela kvällen. Sen gled vi runt på lite olika ställen i Gamla stan och hade allmänt trevligt. Kvällen slutade 05.00, och vet ni hur roligt vi hade? HELT SJUKT SKOJ. Idag är det torsdag och halva dagen har gått. Känns skönt att veckan snart är slut så man får sig lite helg. Tror det är utgång imorgon också ska bli skoj! Nu börjar vi igen!

riktigt roligt..

Jag har haft en otroligt rolig helg. Med mycket fest&skratt, det behövdes. Fast jag är ändå lika less på måndagar som alltid. Vill inte jobba, vill leva livet och umgås. Försöker finna lite glädje i arbetet, men det går fan inte! But, I will try. Det kommer ju inte bli bättre bara för att jag går omkring och gruvar mig hela tiden. Tror jag måste ta tag i träningen igen, det måste ju göra mig gladare. Ska i alla fall kolla på lite utbildningar man kan gå. Jag orkar inte vänta tills jag sparat ihop 50 000 det kommer inte funka. Men jag ska börja nu.. nåväl nu är rasten slut, arbetet kallar! efter jobbet ska jag möta upp mamma, Robin&André, tror vi ska käka och umgås. Jag är hungrig.. Puss

friday evening

Oh yes, ikväll kör vi ;D!!

mulet :(

Hej hej, är på jobbet just nu och har lite tråkigt så jag tänkte passa på att blogga. Förmiddagen har gått fort vilket är väldigt bra, jag är spyless på att jobba. Vill ha något annat att göra..men det går åt fanders med mina planer. Men det är bara mig själv jag har att skylla på. Dagar bara går..jag måste fan ta tag i detta. Imorgon är det som tur fredag, jag ska ha en superrolig helg&bara glömma bort allt jobb som kommer nästa vecka. Det suger verkligen..Idag efter jobbet ska jag möta upp Mia och sedan ska vi möta upp lite Kiruna folk som kom ner idag tror jag? Hinner nog inte hänga så länge med dom då jag har tvättid klockan sju. Har jättemycket att tvätta, så tre timmar kommer deffentivit inte räcka. Men så är det när man inte har egen maskin och grejor hemma. Tänk så skönt det hade varit! Man hade sluppit springa upp och ner, passa tider osv. I alla fall..Imorgon är det utgång som gäller. Förkrök hos oss med lite folk och sen utgång! Jag ser verkligen fram emot att festa, haha för det var ju inte alls längesen man gjorde de! Men det är sommar och då vill jag passa på att ha så roligt som möjligt. Löning imorgon också, ska bli skönt som bara den. Är inte pank, men mer pengar i fickan är alltid bra att ha. annars då..det händer inte så värst mycket. Dagarna rullar på med jobb, träningen har jag tyvärr inte gett så mycket tid åt på senaste tiden men jag orkar inte just nu. Vill bara leva och ha skoj. Jag tränar när det känns bra igen. Då och då får duga för tillfället :). har förövrigt fortfarande träningsvärk sen i måndags när jag körde mage&bröst. Fast det börjar gå över nu som tur är. äsch jag ska gå och glo. Pussis

oh yes

tjo, då var första dagen för denna vecka avklarad. Har kommit hem för en liten stund sen, bokade tvättid till torsdag också. Håller på att slänga i mig en skål youghurt just. Ska byta om sen och därefter promenera till gymmet =).

Hade det svinstressigt på jobbet idag då en massa grejer blivit fel (inget pågrund av mig då) och det var lite jobbigt. Men ändå kul att ha lite och göra. nej, hörrni ska återgå till min youghurt och sen göra mig klar!

Åhja, imorrn ska jag på allsång på skansen med Nathalie :D!! Ska bli SJUKT roligt, jag saknar dig!!


always on my mind, always in my heart

Always.

Då var man hemma igen. Har precis diskat och torkat av bänkarna i köket. Ska alldeles snart börja städa, dammsuga och skura om jag orkar det..dammtorka behövs också. Gud så jobbigt det lät. Men det är skitigt, pinsamt skitigt..aja lika åh göra det idag, annars lär det ju inte bli av. Får ju gäster nästa helg, mamma och dom kommer hit, så man vill ju som ha det rent då! Sen tror jag Henka skulle förbi någon dag också. Nåväl, det blev inge bad idag i alla fall. Vi satte oss nere vid vattnet med våra pizzor och åt. Sen gick vi ner och kände på vattnet från bryggan, eftersom solen inte var uppe heller så kändes det inte värt. Jag insåg att jag kommer förfrysa mig om jag hoppar i. Men det var jättemysigt att sitta där och snacka skit med min kära kusin =). Efter stranden gick vi till coop och köpte lite lösgodis, sen gick vi upp till Mia och glodde tv en stund. Sen vart jag less och åkte hem, så nu sitter jag här. Är uttråkad, men ska alldeles snart roa mig med städning. bara jag inte fastnar här vill säga :P..


semestern..ge tillbaka den!

svettigt..

har just sett 17 again, helt okej film faktiskt. Men den var sämre än jag förväntat mig :P.

pratade med mia precis också, ska åka till henne och bada. Jag håller på att dö av svett, det är sjukt varmt ute. Dock ingen sol, men ett dopp kommer sitta fint! Packade färdigt väskan just också, kände bara för att slänga in ett inlägg.

Nu drar jag!! :)


i kalix under semestern. påväg och spela volley

Stronger!

jaha så var det söndag igen. Tråkigt men sant. Imorrn är det jobb i fem hela dagar framåt, jag längtar till helgen!!

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, ringde till Mia tidigare men hon ligger väl och sover fortfarande. Säkert att hon är bakis också. Haha! Måste i alla fall städa idag, det ser ut som fan! boka tvättid måste jag också göra..

Gårdagen; Åkte till Hornstull och satt på ett café med moster Lisi, kusin nina&Jörgen med familj. Och lilla Iston fick man se, en tre veckor gammal bebis. Vet ni hur söt han var/är? Jag smälte när jag såg honom, han var så himla söt :).



efter att vi suttit där ett tag promenerade vi till skanstull, jag och Mia gick i förväg för att Iston ville äta hela tiden. det hade vi inte tid med helt enkelt då vi skulle partaja. Åkte hem till Mia, hämtade hennes saker. åkte till fridhemsplan, jag tog tunnelbanan&Mia mötte upp Anna&Rickard. När jag kom hem hoppade jag direkt i duschen, efter en stund kom mia och c/o. Då både jag och Mia var klara så tog vi taxin till Handen. Väntade på Emil, mötte Amanda, Bella&Simon. Fick dåliga nyheter av dom, alla hade dragit hem för att det var kallt..vi skulle ha grillat men det börjat ösregna. Vi tog pendeln hem till oss, stekte upp köttet, åt och sen var partyt igång. Vi tog senare tunnelbanan till medis och satte oss på Snaps en stund. Vid ett åkte vi hem, blev less :P. Tur var ju det, idag är jag INTE bakis!!

    
dåliga bilder, är tvungen att använda mobilen till att fota. Min digitalkamera har gått sönder :(.

hit the floor

tjoho, det blir inge gym idag. Moster ringde för ett tag sen och frågade om jag ville följa med till Skanstull till nå badställe. Så det lät roligare och socialare ;D. Ska få träffa min kusins nyfödde också, ska bli så himla kul! Älskar bebisar :). Vi lär väl bli där hela dagen, har sattit på mig bikinin och en sommrig klänning, packat väskan och nu väntar jag bara på att dom ska ringa igen och ge mig klartecken för att sätta mig på tunnelbanan. Men Eston vill ju inte vakna ;), han bara sover. Allt hänger på honom.

såg just sista avsnittet av 90210, säsong 1. Nu är det länge kvar tills säsong 2 börjar, längtar! sjukt spännande.

ska nog passa på att lägga in alla bilder från semestern nu när jag ändå inte har något för mig. lr ska jag promenera till dom? äsch, jag orkar inte. lökar här istället tills dom ringer.. ;)

tjingeling

morning.

då har man precis stigit upp. Sitter här och funderar på vad man ska hitta på idag..Emil jobbar så jag måste komma på något funny och göra. Ska kolla med nå folk om det är någon som vill komma med och bada :). Det är varmt som fan ute idag med!

Men först ska jag äta frulle, sen byta om och sedan promenera tíll gymmet för ett styrkepass! sen promenad hem..efter det får jag se vad som sker. Igår var jag på grönan efter jobbet med Mia, Anna&Rickard..jag tror jag börjar bli gammal! Är inte som ett barn längre och tycker ALLT är kul. Var chockad över hur det var när jag åkte, det var inte SÅ kul. Shit, jag börjar fan bli gammal. OH my GOD. Aja, det var i alla fall skoj, vi satt och drack öl när vi kom in. Sen köpte vi åkband och åkte dom bästa karusellerna. Åkte den nya karusellen Insane också. Den var ASläskig, men rolig! but, av någon konstig anledning fick jag skit ont i mitt ansikte efter åkturen. Men det gick över sen som tur var..

aja ska gå och göra mig en ordentlig frukost och sen ta mig till gymmet! Puss =)

morning people

Vädret idag är helt okej, det är varmt. Men lite halvmulet. Det duger gott och väl, fast det hade ju å andra sidan inte skadat med strålande sol, klarblå himmel och LEDIGHET. Men man måste ju jobba också :). Kom senare idag då jag kom på att jag glömt stänga av plattången och fick då vända. Men vad gjorde det, har ju ändå gjort klart allt för dagen. Så planerna idag är att glida runt och inte göra någonting alls! haha, ovanligt. Det är skööönt. Igår efter jobbet åkte jag hem, packade min väska och åkte till Mia på Stora Essingen. Vi gick och handlade lite youghurt&mackor och satte oss sen vid vattnet för att äta. Gick ner till bryggan och tänkte bada, men det var alldeles för kallt så jag hoppade över de. Men Mia, hoppade i som den galning hon är :). Tog lite fina foton som jag hoppas Mia skickar till mig så lägger jag in dom här snart. Hade i alla fall jättetrevlig :). Åkte hem runt åtta till baby, såg Terminator:The Sarah Connor chronicles och sen var det dags för sängen. Idag SKA jag träna haha, fan vad lat jag har blivit. Men jag har inte riktigt någon som helst lust att träna när det är fint väder och man kan vara ute. Fast idag så måste jag, känner verkligen att det behövs. Tror jag kommer var piggare efter det. ååh, jag vill köpa ett hus på Stora Essingen! Det är så fint där. Men det kostar en väldans massa pengar så det blir väl om 100 år! tjing

booooooooored...

asså jag har så sjukt tråkigt. Inget åh göra, men å andra sidan så ska man inte klaga :). Det är rätt soft ! :P bara några timmar kvar tills hemgång... puss =)

juste..

måste bara säga det här. För någon vecka sen när vi var i Kalix såg vi på Twilight, den var helt ok. Men en sak vill jag också säga, alltså han var inte snygg! Inte för ett enda öre, varför tycker alla att han som spelar huvudpersonen är så snygg? haha det är heltsjukt, han är asful. =)

Superhärligt!!

YES!! Idag skiner solen och himmlen är alldels klarblå :). Idag är jag pigg, somnade just efter åtta igår för att jag var helt slut. Vaknade halv fem när Emil kom och la sig, fick panik för att jag egentligen bara skulle sova en timma lr så. Men det var lite sent för en dusch så jag ställde klockan på halv sju och hoppade in i duschen direkt. Skönt var det! Man blir så mycket piggare av en dusch på morgonen. Nåväl, nu har alla andra rast så jag ska ut och njuta i solen en stund! Puss&Kram =)

lunchrast

då har man lunch, har fått i mig en halv tonfiskburk. Jag har ingen lust att äta, men jag är hungrig. Vet inte vad det är. Orkade inte gå och köpa mig någon ordentlig mat för jag vet att jag ändå hade kastat den. Har inte råd att kasta bort mat sådär. Åh, jag vill att arbetsdagen ska ta slut! Jag har skittråkigt. köpte just en bonaqua i dryckesautomaten, åh så var det sand runt där man dricker. så vidrigt! kan inte solen bara komma fram!! ååh

latis.

Blev inge gym igår, var helt slut även fast jag knappt gjorde nå på jobbet igår. Men det berodde nog på att jag bara sov 4 timmar natten till igår, allt har en förklaring. Men idag är jag däremot tröttare även fast jag fått sova någon timma mer. Det är konstigt de där med sömnen..nåväl idag ska jag i alla fall träna. Känner att det behövs, kommer ju bli piggare och säkerligen mer glad än vad jag är. Har inte riktigt fattat att man har börjat jobba igen, det suger.. aja ska kanske gå och göra klart det sista sen ska jag glo! hejsvejs.

tillbaka i storstan

jobbet nu åh jag är då alltså tillbaka i stockholm. slutar om en och en halvtimma, ska bli skönt för det var inge kul att gå till jobbet i morse. Suck..ett år till nästa semester då. haha, jag måste fan börja plugga det här går inte! Efter jobbet ska jag i alla fall hem, slänga i mig en banan då jag knappt åt nå frukost samt att jag åt en halv sallad till lunch.Sen packa gymväskan och TRÄNA!! Vet ni hur mycket jag längtar?? har ingen matlust alls, kanske för att jag är lite deppig över att vara tillbaka. men men, det löser sig. Längtar tills Nathalie kommer hem från Belgien, var så sjukt längesen vi sågs ! Jag saknar dig :). nu ska jag se om det finns något att göra på denna arbetsplats. kanske svara i sjuktelefonen. Pussar!

vädret är på topp

bakis och trött som man är så kan man ändå inte sitta inne och dö. Igår var jag och festade med Lisa i en lägenhet på skurholmen, hade väl hyffsat trevlig kväll. lite för mycket alkoholintag dock. Ikväll kör vi igen, med grillning hos mig och sen bär det av mot western farm och Boden. Hoppas bara att någon kan köra så man slipper åka buss =).

Måste snart iväg och handla inför kvällen, bara dessa karlar kan sluta vara så sega!


usch och blä

Jahapp då är det bara några få dagar kvar. Känns hemskt. Att fyra veckor har gått så här fort, det fattar jag faktiskt inte. Men det är väl något man egentligen borde vara van vid. Åren bara rinner iväg, man hinner ju knappt med. Igår lämnade vi kalix med all packning. Anlände till Luleå vid åtta-tiden. Surrade på med mamma, hyrde film med lillebror. Tror den hette Drillbit Taylor, helt okej. Fick skratta mycket ialla fall för att det var en komedi. Kändes verkligen som att det behövdes. Idag har vi vaknat efter tolv någon gång, duschat, gjort mig i ordning och ätit frukost. Sen kom Viktor och hämtade upp mig och Emil. Vi åkte in till stan, gick runt och gjorde typ inget. Emil lämnade in nå spel som var i vägen. Sen åkte vi till Willys för att dom skulle köpa lite saker. Därefter mötte jag upp mamma i stan för att hjälpa henne att hitta ett halsband till lördag då hon ska på bröllop. (jag ska inte med för att jag inte känner människorna som ska gifta sig) Vi hittade i alla fall ett till slut på Glitter, och självklart köpte jag med mig något. Ett armband.

åh alltså jag har ingen lust att skriva. ska gå och byta om istället. Mamma och jag ska ut och promenera.
Imorrn ska jag festa med Lisa&Thess. Lördag är det förfest här, med bastu grillning därefter Boden och Western Farm. Ska bli riktigt kul att göra något innan vi åker hem på söndag...gud vad det känns tråkigt! Men skönt..vil träna.

hej så länge!


gud så små vi var. 16 respektive 17. och kära! Hade hunnit vara tillsammans ett par månader! :)
Älskar dig.

Stockholm VS Luleå

Godkväll! Idag har jag vaknat runt kvart över tolv och eftersom det var mulet kände jag inte alls för att stiga upp. Men man kan faktiskt inte sova bort hela dagen för det. Så jag tog mig upp, gick ner och gjorde mig två smörgåsar till frukost och satte mig ute på verandan och åt. Som tur var kom solen i alla fall fram, men den försvann lika fort så det kändes lite tråkigt. Messade med Elin och hon och Linnéa skulle en sväng ut på storheden och småshoppa lite saker. Först bestämde jag mig för att inte åka, men sen insåg jag att fan jag blir bara segare av att sitta hemma så det är lika bra att följa med. Vid halv tre kom dom och hämtade upp mig, mycket trevligt var det att umgås. Jag fick självklart med mig en massa saker hem, bland annat en ögonskugga&rouge samt strumpbyxor och andra saker jag behövde. Så lite pengar går alltid att slösa vare sig det är kläder eller kosmetik. nåväl..har käkat middag för ett tag sen. Det vart kycklingwok med nudlar och grönsaker. Skönt att slippa äta något som inte alls är så flottigt. Man känner sig som lite fräschare då också. Vi ska snart iväg och hälsa på moster och hennes karl, dom har nämligen också flyttat till en ny lägenhet som moster Gunnel. Fast dom har dock fått i ordning allt, renoveringen vart klar i måndags tror jag. Så vi ska väl dit och titta, umgås och säkert fika. Det är en specialitét i våran släkt...kanske inte så populär haha. Men det blir som mer socialt om man äter samtidigt. Vi lär väl bli där ett tag, ska i alla fall försöka ta mig ut på en promenad senare ikväll. Tror Lisa ville hänga på så man har lite sällskap. Annars skulle det vara trevligt att hyra en film. Ja man ser ju, orkar inte planera =).

inte långt kvar tills vi åker hem. fan fan fan. jag måste sluta tänka på det!! ska sätta mig ute på verandan och filosofera litegrann, det är faktiskt sol ute nu.

tjing

Är det värt en rubrik?

Känner mig asdeppig. Idag bokade vi resan som ska ta oss 'hem' till Stockholm den 12:e juli. Jag vill inte. Vill inget hellre än att stanna kvar här och skita i allt där borta. Men jag måste. Vi måste. Ska njuta av dom sista dagarna vi har kvar här uppe, även fast det gör så ont när dagen då vi måste åka till Stockholm som ska kallas vårat hem, närmare sig med stormsteg. Är så otroligt glad över att jag har dig Emil vid min sida. Utan dig hade jag aldrig klarat mig där borta. Du är min bästa vän och även fast det känns hårt att lämna allt här..så ska vi klara det här tillsammans! Det har vi ju gjort hittils. Ibland måste man vara stark även fast det känns tugnt att göra något man verkligen inte vill. Ibland måste man gråta sig igenom alla jobbiga dagar och försöka se framåt och inse att det blir bra. Men det är riktigt hårt när benen viker sig och tårarna börjar rinna..ens samvete sviker en och man längtar hela tiden till nästa gång. Fast en sak är jag som sagt glad över, Emil du finns där hela tiden och jag är otroligt tacksam och glad över att vi går igenom det här tillsammans. För att vara ensam är nog det värsta som finns. 

Nog om dom deppiga raderna.

Idag har jag åkt till Luleå med bussen, kom hit runt två-tiden och mötte upp Elin vid bussen =). Ett låångt tag sen man såg henne så det var riktigt kul att ses igen! Vi tog en promenad hem till oss och jag gjorde mig lite lunch, var riktigt hungrig då jag inte hade fått i mig något på hela dagen. Sen ringde mamma och sa att vi skulle göra i ordning dryck och något ätbart till stranden. När hon kom hem var allt färdigpackat så vi tog bilen och åkte till Lulviken. Tog årets första dopp som satt riktigt fint, solade och fikade. VI låg väl ungefär två timmar på stranden och sen åkte vi hem igen. Väl hemma så hämtade vi pengar, åkte till donken och köpte middag. flott flott, hela tiden flott..men det är bekvämt. Haha så säger nog också dom som är riktigt överviktiga. Nåväl, åkte hem med maten och när vi skulle börja äta ja då märkte vi att dom glömt skicka med pommes till mig och mamma. Snacka om less jag blev. Åt i alla fall burgaren och sen ringde jag lugnt och sansat till McDonalds och sa att dom glömt skicka med det. Då sa dom att nästa gång ni kommer hit så får ni två hela menyer. Så det var ju snällt i alla fall. Lika bra att jag inte tröck i mig stripsen för jag var då mätt. Justja innan vi köpte maten var vi också förbi och kikade på Gunnel&Tommys nya lägenhet på varvet, dom hade inte fått i ordning alls men den var stor och hade en superfin utsikt över havet. Riktigt nice! Efter att vi ätit satt vi och pladdra på sen åkte jag och André och köpte glass till efterrätt, surrade på under fikat och sen kom Tommy&Gustav förbi. Deras hund hann äta upp kattens mat, skita på gården och kissa på altanen under en timma. De var INTE fräscht! Som tur var plockade Tommy upp skiten och dom for för en liten stund sen.

Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Typ sitta här och vara datanörd. Sen sova, är hyffsat trött. Tråkigt att sova utan Emil inatt. Man är ju som van att alltid ha honom vid sin sida. Men det går bra :) Åker ju dit på lördag igen och då är det sommarfest som gäller. trevligt trevligt! Det var nog allt för mig. Tjingeling

RSS 2.0