What's the point?

Varför vara anonym, om du står för det du säger..visa då vem du är. Det du säger är inte något jag alls kan hålla med om, visst det kanske är så. Men varför ska man orsaka annan smärta, det skadar ju för fan din kropp, du blöder. Vissa förblöder, och det leder till deras död. Det är väl bättre att vara hjärtekrossad än att förblöda till döds?

aja, jag har kommit från gymmet för ett tag sen. Körde ben, mer hann jag inte då jag hade bråttom hem. Har hunnit vara ner till tvättstugan och sattit igång två maskiner. Ska väl ner på ett tag då den är klar. Gjorde mig middag, hade ingen lust till någon 'riktig måltid'. Inge kul att laga mat själv, Emil jobbar till nio så då får jag ändå äta själv. Därför gjorde jag två toast och en god sallad till :). Var så längesen jag åt toast så jag kände att det var dags. Gott var det, måste passa på att göra det när jag väl kan. Får ju bara äta sådant efter gymmet :)

näpp, nu får det vara färdigskrivet. tjing.

Boom Boom POW!

När jag var påväg hem från jobbet tidigare så såg jag en tjej sitta snett mittemot mig, hon var väl runt 20-25 år. Hennes armar var täckta med ärr och jag kan tänka en enda tanke när jag ser det. Hur kan man ens vilja skada sig själv på det viset? överhuvudtaget. Ta istället reda på hur du kan komma runt den deprissionen, att man är deprimerad och skär sig själv för att man tror att det blir bättre. Det är ingen ursäkt, tycker bara att det är så förbannat svagt. Folk som gör så, och tyvärr väldigt vanligt nuförtiden är bara ett bevis på hur svag man är. No offense, men ta för gudsskull hand om dig själv. Livet är inte menat till att man ska skada sig själv. Vi har inte flera liv, ta hand om det enda livet du har istället! Tycker bara att det är så tragiskt..tyvärr så fattar jag inte det där. Men ni som mot förmodan på något konstigt sätt förstår varför. Hallå! Jag
säger bara, det är svagt. Så svagt. Skär för fan inte sönder er själva. Jag tycker inte synd om er som gör det. Verkligen inte. Ni själva orsakar det. Och så mycket mer smärta än ni bär på.

Onödigt, omänskligt, ofattbart.

Nu ska jag åka till gymmet. Tänk på detta :). Hej så länge!

Wooaa Woaaa

dåså, nu var det klarstädat. Hela lägenheten är ren nu och det är riktigt härligt att ha ett rent hem. Haha, som att den var så smutsig. NOT. Men dammsuga och skura bör man ju göra en gång i veckan och idag fick de bli :P. Nu skirver jag en handlingslista, ska till mat dax och handla lite shieeet. När jag kommit hem ska jag göra varma mackor tills Emil och hans mor kommer hit och då ska vi äta :P. Har ju som inte ätit någon middag men jag är faktiskt inte så hungrig :). Borde städa kylskåpet också, det är jättesmutsigt. äsch får ta det när jag har handlat!

Fanns ju ingen tvättid idag så jag fick boka in en till imorrn. Jaja, sånt är livet. Men det hade varit bra om jag fått det gjort idag, well well.

Ska kila nu, tjing.

Flirt with the music!

Har precis kommit hem från jobbet, var en sväng förbi Clas Ohlsson i stan och köpte mig en badrums 'trolley' :p. Ska ha mina grejer där, så det ser någorlunda fint ut. Just nu ligger allt i en stor plastlåda..gjorde mig en fralla nyss och det var underbart gott. För jag var så hungrig! Ska snart gå ner till tvättstugan och boka tid, bara det finns någon..måste verkligen tvätta. Om jag nu får en tvättid så ska jag under tiden städa. Emils mor kommer nämligen idag och hans far och broder kommer imorrn kväll. Så det kan ju inte se ut hur som helst, dom har för det första aldrig varit här och därför måste man ju ge dom ett bra första intryck :P. haha.

Ska käka upp den här eländiga mackan och sen kila ner.. Puss :)

Jag saknar dig!

Då var helgen snart slut. Dagen har gått på tok för fort men ändå bra, för snart får jag vara med Emil igen, saknar ju dig :). Här klagar jag medans andra får vara utan sina pojkar i veckor..men jag är ju kär så sakna får man alltid göra. Det gör man ju alltid när man är utan varann. För det mesta i alla fall. Längtar efter din närhet och dina underbara ögon ;)!! hihi

Har sett My best friends girl och den var helt okej :). Började se en annan film men den sög så jag slängde den i papperskorgen :P. Tänkte sitta och glo på nätet en stund tills Emil kommer hem! Kan inte komma på något mer att skriva nu faktiskt. Är trött och törstig så jag ska gå till köket och hämta ett glas vatten..de blev inga muffins idag heller. Tror jag har sagt att jag ska baka dom i tre veckor nu haha, fan vad jag är bra på att skjuta upp saker!! Aja, bättre de, hade säkert bara tryckt i mig dom tills jag spydde.

Lyssnar på en massa bra musik. Det har kommit ut massor med bra musik som jag självfallet lagt in i min mp3, det bästa med mp3n är att ha ny musik som man får lyssna på påväg till jobbet och på gymmet. Tycker bland annat om Britney's nya 'If you seek Amy' , Keri hilson feat Timbaland-Return the favor och jag älskar Flo rida's 'Right round' ;D

Allt för mig god kväll! :)


vatusan..

OTH vill inte funka så jag måste vänta på en film istället. Är jävligt sugen på något sött haha! Åh jag som nyss har ätit, äsch jag får tänka på något annat. Ska ju baka muffins senare så jag får hålla mig :). Dock så har vi ju fortfarande inte en elvisp, undra hur det blir då:P? Jag får väl stå och blanda tills armarna ramlar av.

Tjiing

I'm back!

Då har man tränat färdigt, varit och handlat lite nödvändigheter och precis gjort färdigt middagen :). Bestämde mig för att göra en lite mer nyttig måltid idag så det fick bli omelett med broccoli och rivna morötter! Supersmarrigt ;)! Se själv..


Erkänn att det ser gott ut?! :D

Ska börja se OTH nu så har inte tid för det här nå mer, Puss!

Ohja!

Då har man bytt om och är helt klar, eller nästan..kom på att jag måste ladda mp3n så man har musik till gymmet också. Därför kan jag blogga en gång till innan jag drar. Kan i alla fall berätta vad jag ska göra efter gymmet. Jag ska hem, och duscha, sen ska jag göra mat och äta medans jag ser på 90210 därefter kanske jag ska åka till mat dax och köpa ingredienser för jag tänkte nämligen göra muffins. Annars har jag inga planer, ska kolla om Nathalie har lust att gå på bio eller något liknande. Annars ska jag nog sitta hemma hela kvällen och bara ta det lugnt :) Emil jobbar ju idag med till nio å det är blää..

Nu ska jag packa färdigt väskan och dra mig till gymmet. Tjaa!

Return the favor

Söndag idag då, suck vad helgerna går snabbt nuförtiden det tycker jag inte om!  Dock har jag ju hunnit göra en del, men ändå, one more day!! Idag tillåter min kropp mig att träna, för jag har blivit frisk, skönt! För jag har inte tränat sen i torsdag och börjar få abstinens. Det blir ett långt träningspass med mage, biceps, triceps och kondition. Ska blir riktigt skönt. Vaknade för några timmar sen så jag har hunnit äta lite lunch och sett klart JCVD som vi började se för någon dag sen, måste säga att det var en av dom konstigaste filmerna jag sett på länge :P. Nåväl ska byta om till träningskläder och åka iväg till gymmet på ett tag!

Igår var ju Nathalie här och vi såg på Changeling med Angelina Jolie. Filmen utspelar sig i början av 1900-talet, och handlar om Christine Collins (Angelina Jolie) som jobbar väldigt mycket och en kväll när hon kommer hem är hennes son borta. Hela filmen handlar om hennes kamp efter sökandet på sin son osv. Tycker filmen var bra men lite väl utdragen, men jag rekommenderar den för den var ändå helt okej!

Ska göra mig klar nu, puss!

En matsked kanel=500 spänn

Kommer ni ihåg att jag berättade om att jag svalt en matsked kanel och fick 500 spänn? Här har ni bevis på film, titta på den http://www.facebook.com/video/video.php?v=60024472991

 Enjoy ;)

Homemade!

Då har man diskat berget, fyfan man måste ta och diska oftare. Men man har ju aldrig tid, och jag orkar inte. Känns i alla fall skönt att det är rent ute i köket nu. Gjorde mig en hamburgare som jag precis har börjat smaska på, insåg att pommes inte är värt att äta då det bara är onödigt intag när jag inte ens har tränat. Plus att hamburgare är nog onyttigt, men det är så gott! Fick nyss besked om att Nathalie är påväg hit, vet inte vad vi ska hitta på men man kanske slår på en film eller något liknande! Är sugen på att festa..igen :S. Tror jag har blivit alkis igen, haha men jag tror faktiskt det har att göra med att sommaren snart är här. Då blir man på så bra humör, man kan klä på sig en massa fint och bara vara superglad över att värmen är på ingång ;).

Nu ska jag se om det finns någon bra film att tanka hem. puss!

Weekly News

Då var man hemma från ännu en shoppingtur denna vecka, skulle tro att det är den sista. Men vem vet jag kanske blir sugen på att shoppa imorrn med? :p Usch vad jag slösar pengar, men jag behöver förnya garderoben och skohyllan så det finns inget att göra åt saken. Sådeså! Jag klarar mig med den inkomsten jag har så det är lugnt ;).

Idag köpte jag:


Klänning från h&m 298;- Puder och puderdosa från kanebo..dyra grejer!
Men måste man så måste man, bästa pudret som finns :)

Igår köpte jag:

Allt från gina tricot, kuvertväska 99:-, top 129:- & Kjol 199:-


Köpet i torsdags, den koralrosa klänningen som jag skrev om. Gina tricot 249:-

Och till sist min beställning från Nelly som blev lite fel:




Är supernöjd med allt, och ja jag vet! jag är shopaholic :)

Nu ska jag gå och göra mig middag. Puss!

Right round

Känner mig som en ny människa efter ett bad och en lång dusch! Ska börja göra mig i ordning för att sen åka mot stan och knata runt i min ensamhet :P. Orkar inte ringa någon heller, då måste man bara vänta på att människan ska bli klar och det orkar jag inte. Tycker det är rätt skönt att gå själv, visserligen är det ju kul att svamla omkring med någon men jag klarar mig! undra vad man ska ha på sig, är fortfarande spyless på allt..så jag ska idag spendera min tid på stan och leta efter 'vardagliga' toppar så jag slipper stå en timme och fundera innan jag kommit på vad jag ska ha på mig!

Näpp har inte tid för det här, hej så länge. btw, jag har skaffat mig en facebook för er som inte vet..

Kiss me.

Godmorgon, eller ska jag kanske säga god förmiddag? Har dock vaknat för ett tag sen, men har umgåtts med Emil tills han åkte till gymmet och sen vidare till jobbet. Suck, jag vill inte vara utan dig varje helg :(. Hela dagarna blir förstörda för jag sitter bara hemma eller åker till stan och slösar massa pengar som jag verkligen inte borde. Jag vill också träna, men min hals tillåter inte det. Är lite bättre men jag bör stanna hemma och vila i alla fall. Så man kanske kan gymma imorgon istället! Ska berätta om gårdagen också, jag har jättetrevligt och maten var supergod! Kul att träffa jossans vänner som också var väldigt trevliga, så kvällen blev trots allt lyckad. Jag hade bestämt mig för att inte dricka men så hoppsan drack jag i alla fall, det bjöds på bubbel när jag kom dit å sen drack man vin, å sen cider.. haha. Jaja, jag sa att jag skulle hålla mig fram till Egypten, men hallå? Hur lätt är det när alla andra sitter och dricker och är suuuuuperglada? Inte så lätt.. men jag vart lagomt lullig så är inte bakis idag i alla fall. Kommer kunna sysselsätta mig med shopping idag i alla fall ;). Blev inga kort igår då jag glömde min kamera, men vad gör det? :)

Bara 3 veckor och 6 dagar kvar!!!!!!!

Nu ska jag tappra upp ett varmt och skönt bad. Puss!

varför ska man..

...bli sjuk igen? Orkar inte, min hals är tjock och näsan lite halvt snorig. Har en känsla av att jag kommer vara dålig i helgen. Hoppas verkligen inte det, för ikväll blir det ingen träning då jag ska på tjejmiddag hos en barndomskompis. Ska bli riktigt skoj för jag har inte träffat henne på jättelänge, kommer dock inte känna en enda käft förutom Josefine då men det ska nog bli kul i alla fall. Igår var jag och shoppade lite smått och hittade en jättesnygg koralrosa klänning på gina med öppen rygg och ett snygg spänne på ryggen, sen lite annat smått och gott som jag ska lägga in bilder på när jag hinner. Letade även en present åt henne, men jag hittade fan ingenting, det är jättesvårt att köpa present till någon man inte umgås med sådär och dessutom när man inte har träffats på ett tag. Är det någon som kan ge mig något förslag :P? Hon fyller 20 år så något som passar det liksom..

Annars så slutar jag halv fyra idag ska kanske in till stan och leta något till henne och sen hem för att göra mig i ordning. Ska vara hos henne runt sju så vid sex bör jag vara klar för att hinna i tid..tar ett tag att ta sig dit också.
Nu har jag inget mer vettigt att skriva så ska läsa mina vänners bloggar och sen återgå till mitt arbete kvart över..

Ha en bra dag allesammans :) Puss!

And what do you say?

Har rast just nu, igår hade jag ingen tid alls till bloggen så det blev 1 dags uppehåll. Skönt ändå! Igår hämtade ju ut mina grejer som jag beställt hem från Nelly förra veckan. Bikinin satt helt okej, dock har ju mina käraste krympt så lite deppigt var det ju. Men hellre små bröst och smal, sådeså. Hade ju beställt två par skor men fick bara hem dom rosa och istället för dom lila så fick jag ett par skinleggings? Hur kan man ta fel på det liksom, kollade ordersedeln och där står det exakt vad dom skulle skicka. Men icket, jag fick bara ett par skor, dock så betalade jag 179:- för dom skorna jag inte fick och leggingsen kostar 299:- så jag bestämde mig för att behålla dom. Det är som något jag aldrig skulle beställa självmant, kan vara lite kul att ha ett par sådana också. Ska ju på metaltown i sommar, så då vore det ganska snyggt att ha dom. Så någon form av användning kommer jag ha av dom i alla fall! Får helt enkelt beställa hem dom andra skorna en annan gång. Gymmet igår gick helt okej, körde axlar och nacke därefter gång på bandet i 15 min, sen ville jag hemåt då jag skulle hinna hämta ut paketet innan åtta. Ikväll efter jobbet ska jag såklart och gymma igen, idag ska jag köra rygg och vader, sen ska jag slänga in lite kondition om jag hinner och har lust för det!

Idag är det suuuuuperväder ute! Vill inte sitta inne en sån här dag utan vara ute och gå inne i stan, men man måste ju tyvärr jobba för att få pengar. Men snart ska jag börja plugga, har börjat kolla på lite kurser för personlig tränare, så snart är man det.. lr haha först måste man ju genomgå den. Vill verkligen det, och så ska det blir.

haha juste måste berätta om att igår på jobbet fick vi för oss att slå vad om att svälja en hel matsked med kanel. Visst, det låter lätt, men det är fan inte lätt!! Det är så starkt och ögonen tåras, det tog minst 5 minuter för mig att få ner allt, då salivet sugs upp av kanelen och munen torkas igen. För den starka insatsen fick jag 500 spänn av min chef och 4 av mina arbetskompisar, sug på den! haha, ett bra partytrick, men man blir lite yr så för mycket intag kan orsaka yrsel och man kan till och med svimma. haha, men det var skoj, fick inga problem, så länge man äter lite socket efteråt är det lugnt

nu ska jag återgå till jobbet, skriver säkert mer sen! Puss.

tacos x3

Hej hej hemma från gymmet och jag var utsvulten när jag kom hem! Såg att vi hade kvar lite tacos från igår så det var smarrigt som bara den. Har verkligen ätit mig less på tacos haha, åt de i söndags också, Men de är ju så gott! :D Jag älskar att äta, I really do. störd. Idag gymmade jag i alla fall, bröst, underarmar och sen sprang/gick jag på bandet och sen cyklade jag. brände bort dubbelt så mycket som jag skulle idag så det känns bra :).

snart kommer emil hem, usch jag saknar honom. Du är underbar <3

ska återgå till min mat, hejsvejs!

mmmhh..

keso är så förbannat gott! Kom hem för en stund sen, har gjort mig en fralla med keso, jag var så hungrig och hängig så då kände jag att det behövdes. Vet inte om jag ska åka till gymmet och träna eller om jag ska träna hemma. Nathalie ska komma hit och hälsa på om det inte blir så sent. Men då måste jag först åka till henne för att hon inte hittar hit med bil, haha. Jobbigt..ja jag får se, hon är ju så seg på att svara!!



Tisdag

Har rast nu, är dött som fan på jobbet när hälften har flyttats till andra projekt, är jättetråkigt :(. Men ganska skönt, dock hade det varit roligt med resten av gänget. Imorse var jag bajstrött när jag vaknade och ville helst sova några timmar till, skulle ju egentligen varit ledig idag och hjälpt emils mamma men då hade ju emil tagit fel på veckan så då var det bara för mig att stiga upp idag i alla fall. Längtar tills klockan blir fem så jag får åka hem och hämta mina gymkläder och träna.

Nu ska jag sluta skriva och göra något annat.

För en utbildning Mia :).. på jobbet har vi den. så nu vet du !:P


Förvånad..

över att jag klarade provet :p..de var inte så svårt men ändå jag hade inte pluggat något alls. Känns i alla fall skönt att ha det avklarat. Har varit och tränat för ett tag sen, körde bara ben då jag inte kände mig allt för pigg sen helgen, men det var riktigt skönt att få pumpa liten! Nu sitter vi och äter middag, blev tacos från igår och det var supersmarrigt!!

Nu ska vi se lost, pusss!!

sliten helg

Hej hej jag är halvt levande efter en sliten helg, i lördags var det ju fest. Och det blev kanske lite för hårt festande för min del. Men jag hade riktigt skoj, dock gick bordet sönder och tobbes dator dog. Men annars allmänt så hade vi det trevlig :). Igår låg jag bakis hela dagen, och åt som en flodhäst. Blir illamående bara jag tänker på hur mycket jag stoppade i mig, pizza, chips och en massa onyttigheter. Fast är man bakis så är man :p. Det var tungt att stiga upp i morse då jag fortfarande kände mig bakis och trött, mest av allt hade jag velat ligga kvar i sängen ett tag och mysa med älskling, men jobbade kallade så vad skulle jag ha gjort ! haha. Ska förresten lägga in bilderna från i helgen senare när jag kommer hem, sitter just nu på jobbet lr har rast och slutar om 2 timmar. Längtar, för jag är riktigt sugen på att gymma då jag inte har gjort det sen i fredags, börjar få lite abstinens..

Imorrn ska jag vara ledig då jag ska hjälpa Emils mamma och flytta lite möbler till älsjömässan och sen ska jag på jobbmötet klockan två. Efter det står gymmet på mitt schema och matlagning.

Förresten hade vi ju provet imorse för utblidningen som vi gick förra veckan, antar att vi får veta redan idag hur det gick. Är nervös, hoppas bara att jag klarade det. Orkar inte göra omprov och plugga mer, dock slarvade jag med pluggandet. Kommer bli förvånad om jag klarat det faktiskt, hoppas bara på det.
Mina grejer från Nelly har kommit idag också, men så pank som jag är så får jag vänta med att hämta ut dom till onsdag. Vad gör det, jag ska ju ändå inte använda dom nu ;d.

nåväl nu ska jag loda runt på nätet och sen återgå till mitt arbete 15.00. Puss på er!!!

you have the right to remain silence..

hemma igen, blev inte stan utan åkte till farsta med tobbe och rebecca istället. Köpte med mig det viktigaste, som lösnaglar från h&m okej dom suger, men mina naglar suger ännu mer. Dessutom är jag pank och jag hade 50kr att handla för där så tänkte att det är bättre än inget alls ;). Är på mycket bättre humör nu, för drickan är fixad till ikväll, så jag slipper oroa mig över det. Sen har jag fått vara ute i det härliga vårvädret. Åh så underbart att sommar snart är här :D. Längtar så himla mycket.
Är trött på att gå omkring med vinterjacka och tjocktröjor. Trött på att tänka på att man 'kan ju frysa'. Nej, GUD nu får du ta och ge oss svenskar sommar, för jag personligen håller på att bli knäpp. (tror egentligen inte på gud) haha.

Detta fick jag med mig hem i alla fall


Gillade att pincetten var rosa ;)


Ni ser ju att nu är jag glad ;D

Nu ska jag plugga lite och sen gå ner på ica en sväng. Sen blir det att laga middag, vid sex kommer Emil hem och då ska vi äta. Så där emellan någonstans måste jag göra mig i ordning. Stressigt, borde sätta lösnaglarna nu...

fasiken gubben ska ju klippas också...stressa stressa = STOCKHOLM!

nå men puss :)

my life would suck without you..

Emil är den bästa vännen jag har, min älskling och jag är så glad över att du finns. Men just nu saknar jag dig. Det är tomt, och jag blir deppig över att vara ensam. särskilt utan dig. De suger verkligen. Inte för att det är så länge tills du kommer hem. Men jag är på depphumör, och direkt när du inte är här blir det värre.

Jag saknar mina vänner som en gång var mina bästa. Alla skratt, allt skoj vi gjorde ihop, det är det jag saknar allra mest. Jag har försökt hålla kontakten, men varför ska jag hela tiden hänga efter som ett jävla as? Aldrig. Men om dom ni håller närmre nu är viktigare så visst. Fine for me. Egentligen inte. Cause, I really miss it. Det är hårt att inse hur vi sakta men säkert glidit ifrån varann. Kommer ni ihåg hur kul vi hade? Och att vi sa att vi aldrig någonsin ska tappa kontaken? Men vad hände, jo vi gjorde det i alla fall. Vi människor säger mycket. Men fuck it, allt är bara lögn. I alla fall det mesta när det gäller sånt. Jag kan inte hålla med om att 'killar kommer killar går, vännerna består' aldrig det ska vara 'vänner kommer vänner går, men pojkvännen består' . Så är det i alla fall i mitt fall, och jag tror nog att många kan hålla med om det.

ska väl byta om nu och göra mig klar. Kanske blir gladare av att gå ute i det härliga vårvädret. Puss.

inge mat..

...har vi hemma. Eller mat har vi men jag orkar inte laga nå, ska laga kyckling och ris ikväll tills Emil kommer hem så jag känner att vafan ska jag äta två ggr när man ska festa ikväll och bli fet av det. Haha, jag är lite konstig men jag orkar verkligen inte göra mat. Dessutom måste jag åka till stan, fan vad jobbigt. Men min pincettjävel är borta, och den var så bra! Mina ögonbryn ser ut som jag vet inte vad, så jag måste dit. jobbigt..någon som har lust att åka och köpa en åt mig istället? Säkerligen inte ;). Sånt får man ju göra själv. Jag har knappt nå dricka till ikväll, ååh vad jobbigt. Allt är jobbigt.

har i alla fall duschat och sminkat hälften av mig, håret är halvgjort och jag känner att sen när man ska bestämma vad man ska ha på sig bara för stan kommer ta en evighet när man heter Evin. Suck. Jag vill gå och sova igen. Men jag borde plugga också. Jag borde mycket idag. Men har ingen ork.

Nåväl ska gå och lägga mig i sängen och läsa tror jag en stund i alla fall. Läser ännu Jenna Jameson's bok och den är så bra! Blir på bra humör när jag läser den, så efter en stund kanske jag är på bättre humör. tjing.

God morgon!

har vaknat för en stund sen, har funderingar på om man kanske skulle ta och äta något men jag orkar inte göra något! Fast havregrynsgröt går snabbt..ja jag får se vad som sker. Har i alla fall planer på att åka in till stan om någon timma, måste bara duscha och göra mig i ordning. Ska på åhléns och köpa en pincett och lite smink..sen ska jag lämna tillbaka mina jeansleggins, dom var på tok förstora efter ett tag, lr alltså det ena paret som jag köpte samtidigt dom här har jag inte använt. Hade velat träna idag men det hinner jag nog inte, känns också lite onödigt med tanke på att jag ska dricka ikväll ändå. Hoppas det bli skoj i alla fall, ser inte fram emot att vara odräglig och bakis på söndag..men jag får väl dricka måttligt med alkohol helt enkelt.

äsch, nu ska jag göra gröt och sen duscha. Ha en bra dag så länge.

jaa jag är beroende..

av chilinötter OCH kanelgifflar! Det är ju så gott, har precis ätit litegrann, men blev less. Tror vi ska se en film lr något liknande. Kom ju hem för nån timma sen från jobbet, hade som sagt utbildning idag igen. Kan säga att jag hade riktigt roligt på utbildningen då vi diskuterade mycket och jag lärde mig en massa nytt! På måndag är provet så i helgen måste måste jag verkligen plugga! Suger. Men man måste :p.

Äsch nu ska jag sluta skriva och återgå till mitt sociala liv. hejsvejs

My humps..

Kom hem från gymmet för bara en liten stund sen..har hunnit duscha av mig, laga mat och byta om, nu sitter jag och äter min mat och det var grymt gott! Farmarbiff, brunsås och stekt potatis med grillkrydda, mmmm...
Är stressad som bara den, men kände att jag behövde blogga för att stressa av lite, kommer inte hinna göra mig speciellt fin men vad gör de? jag är väl naturligt snygg ;)..haha. yeah right, vi säger väl så. Men håret ska jag ha upsatt, orkar inte lägga ner tid på de, sminket är viktigare!
Nåväl, jobb till 20.00 ikväll, kommer väl vara helt död, men sen är det ju helg som tur är.

Nu ska jag äta min mat och sen göra mig klar för mitt tåg går om en halvtimma. Puss!!!!!


FREDAG!!!!

Morning everybody. Har vaknat för ett tag sen och hunnit klä på mina träningskläder samt kokat havregrynsgröt och till det har jag kanel :p. Hyffsat gott men jag hade ingen mjölk hemma så det blev lite torrt. Ska iväg och träna på en stund, känner hur seg jag blivit av att inte ha tränat igår så idag insåg jag att gymmet måste tas tag i idag! Eftersom det inte blir någon träning på söndag då jag kommer ligga bakis hela dan..

Igårkväll klickade jag hem dessa godingar:



Diamond SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMCL SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Mysterious Bikini  Set SEK 278, Wonderland - NELLY.COM

Hoppas allt passar :P.. ska göra mig färdig nu och åka mot gymmet. Puss.

försäkring försäkring..

...är det enda jag har i mitt huvud just nu. Vet inte hur många gånger jag hörde det ordet på 4 timmar. Lång och utmattande utbildning men jag lärde mig mycket. Fast imorrn lär jag knappt komma ihåg hälften ändå, är nog därför det kallas plugga. Eller vad tror ni? Typ vad jag ska försöka göra i helgen, fast jag måste ju annars klarar jag inte provet ju. Men det ska nog gå så bra så. Kom hem för en stund sen och jag satte direkt på mig min rosa 'älskade' mjukisdress :). Som skönt när man gått i höga klackar och tajta jeansleggins hela dagen. Det är nog det bästa med att komma hem, att ta på sig bekväma kläder och bara njuta av att kunna ta det lugnt. Haha. Har ingen aning om vad jag ska göra nu, älskling sitter och spelar NÖRD. Jag äter chilinötter, och det är såååå gott! Är beroende. Farligt farligt..men jag har faktiskt inte ätit någon riktig mat alls idag så något måste jag få i lilla magen. Hmm..vad ska man mer skriva? Kan inte komma på något vettigt. Ser inte fram emot att sitta 4 timmar imorrn igen på utbildning men man lär ju sig mycket och det är jag bra. Man kan alltid utvecklas och det är en fördel.




Just ja! Jobbet jag skrev om tidigare idag som jag mailade till, ringde mig typ 1 timme senare och frågade lite smått om mig och vad jag vet om dom. VI bokade in en intervju/möte på tisdag klockan två, och jag blev överraskad över hur snabbt det kan gå. Ska bli kul i alla fall, är glad över att dom kontaktade mig såpass snabbt med tanke på min situation på min arbetsplats. Fördelen med det jobbet är att det är närmare hem och att man har så mycket bättre betalt. Fast det är ungefär samma arbetsuppgifter, dock på en mer seriösare nivå och jag tror det kommer kännas mer "vuxet" på det stället. Aja vi får se hur det går och om jag ens tar det. Man kan ju aldrig veta. Rätt som det är, stannar jag kvar på mitt nuvarande jobb, after all I'm comfurtable with my colleagues.

Nu var det nog inge mer. Ska försöka slita Emil från sin dumburk och mysa med han. Gonatt!

Jobbet.

Hej hej nu har vi rast på jobbet som vanligt vid denna tid och jag har just skickat ett mail om nytt jobb. Så vi får se hur det går med det! Hoppas jag får det. För jag måste härifrån..
Trött idag och ser verkligen inte fram emot att sitta på utbildning i 4 timmar ikväll. Men måste man så måste man. Riight?

Har inget mer vettigt att skriva och snart börjar vi igen. Sämsta materialt ever har vi idag. Så mitt huvud är inställt på noll.

Nu går jag vidare. Hej.

I'm still tired..

Godmorgon! Vaknade för en timma sen ungefär, har ätit lite havregrynsgröt, men var inte sugen så åt knappt hälften. Mina planer innan jobbet idag var ju att jag skulle träna, men så blev det inte. Kom på att jag aldrig kommer hinna hem, duscha och göra mig nå mat på 50 minuter. Helt omöjligt om jag inte ska stressa vill säga. Så jag insåg att det inte är lönt att stressa, för jag behöver verkligen ta det lugnt, stressar alltid och det är inte bra för man kan ju få en massa skit med tiden. Därför har jag nyss diskat och ska väl snart hoppa in duschen, kanske tar ett snabbt bad för det hade varit skönt att mjukna upp musklerna litegrann. Känns bara jävligt surt att jag inte får träna idag..såg fram emot att köra ett morgonpass. Även fast jag hade stigit upp tidigare skulle det inte spelat någon roll då dom ändå inte öppnade förrän 10.00 idag. Suck suck...

En till sak som känns riktigt jobbig idag är att jag måste gå till jobbet. Har ångest över att jag inte kommer vara hemma förrän tio ikväll. Då är jag trött och kommer däcka direkt jag kommer in genom dörren. Gaaaah! hatar att jobba.

Aja, ska väl rulla till toan och sen göra något vettigt av mig själv. Ha en bra dag! Hejsvejs.

uttråkad.

Nu börjar klockan bli mycket och jag borde faktiskt ta en dusch. Men jag är seg och trött och har inte någon lust alls att duscha heller. Men man måste ju :p annars är det ju lite smått ofräscht..men skippar nog att duscha håret när jag ändå ska träna imorron. Förresten har jag suttit och ätit en massa chilinötter nyss, det var riktigt gott, men nu har jag ångest!

Aja nu ska jag duscha av mig, tvätta bort sminket och sen ska jag sova. Gonatt.

Metaltown!

Då har man avklarat gymmet för dagen, skönt! Idag tränade jag axlar och nacke, gick alldeles utmärkt och kondition hann jag köra lite snabbt men hann ändå bränna lite kalorier. Emil hade brådis hem då han var eller är hungrig för maten är inte klar ännu :P. Vi ska äta renskav med potatis och det ska bli riktigt gott med mat.
Igår började Emil snacka om att han vill åka på Metaltown som är i göteborg den 26&27 juni, och nu verkar det helt klart, eller nästa i alla fall. Han ska ringa och prata med viktor om detta och sen ska vi boka billjetterna. Själv är jag kanske inte speciellt intresserad av den sorts musik men klart jag ställer upp när han så gärna vill att jag också ska komma med :). Inte vill jag svika älsklingen :), ser det bara som en positiv sak att komma ifrån stockholm ett tag. Boende är klart och vi ska bo hos Johnny så jag tror det blir kul i alla fall !

Så till morgondagen, jag börja 12.45 och ska sitta i produktion fram till 16.45 därefter har jag utbildning på det nya projektet fram till 21. Så det blir sent imorrn, men om man inte har något annat val som mig så är det bara att tacka och ta emot erbjudandet. Är glad över att jag inte blev utan dagjobb, för att gå tillbaka till kvällsjobb lät inte så givande. Sen så hinner jag träna på morgonen också och då är det ju såpass lite folk att man slipper vänta på alla vikter osv, så det ska bli skönt. Dessutom får jag sovmorgon, och det behövs :).

Nu ska jag återgå till matlagningen så vi får nå mat :). tjoooof!



yes!

Tjohoo äntligen slut för idag! Så skööönt. Har nyss kommit in genom dörren och skalat mig en morot, damn så gott det är! Tänkte ta och träna lite hemma idag, bara för att värma upp till gymmet senare. Så gymmet slipper inte mig inte ;). Ska äta upp den här och sen ska jag byta om och höja musiken plus bränna fett! Har som inget mer att skriva nu, mitt liv är inte så intressant så då blir det svårt att skriva något vettigt för dom få som läser. Haha. Dagen sög för det mesta, allt är bajs med det jobbet..okej förutom mina kollegor och chefen. Sorry att jag klagar..men det är verkligen inget jobb för mig, och så fort jag fått mig ett nytt jobb så säger jag upp mig. På en gång! Man sitter ju bara ner hela dagarna, och jag är en alldeles för rastlös person. Passar mig inte ett dugg..eller ja kanske att jag är extremt duktig på att snacka men det är en enda likhet. Ska börja läsa på om hur man blir personlig tränare snabbt och sen börja plugga om jag hittar något vettigt. Efter det får jag väl söka jobb på nå gym. Men min dröm är fan att få jobba med kända människor, eller starta ett eget företag och kanske till och med bli störst och bästa personliga tränare som någonsin har skådat. Haha, det är bara en dröm. Men jag ska göra allt för att den ska bli sann. Ska kämpa för det ;).

Nu kom älskling hem, ska byta om och då lär de ju inte bli nå träning hemma heller. Nåväl. Hej!


Jag vill ha sommar nu!!!

bullar..

ååh nu har vi rast och alla andra sitter i köket och fikar bullar ..fan också att jag inte kan äta det. Här står man istället och bloggar medans alla andra sitter i köket och fikar..vilken lyckost jag är! NOT. Aja känner mig stolt i alla fall över att jag inte går dit och smäller i mig onyttigheter som dom. Nåväl slutar om två timmar ungefär, är seg och vill hem är trött på att jobba. Fan så skönt det ska bli med helg snart.. och då blir det fest. Igen.. känns som att mina nyttiga/nyktra dagar verkligen är över. Men unna sig måste man ju få göra..fast efter helgen blir inge mer fest på länge. eller? Man vet ju aldrig om det plötsligt när det är helg att det blir fest after all..

Nåväl nu kom halva jobbet hit så nu orkar jag inte skriva mer. hejhej!

snart sommar..men sol!

Rast nu på jobbet och det är underbart väder. Solen skiner och man känner verkligen att sommaren är på väg, HÄRLIGT! Dock så blåser det lite, men det är extremt skönt att sommaren snart är här och man blir piggare och gladare :). Tänk när man får börja ta på sig en massa fina klänningar och skor. Åh fan vad jag längtar!

börjar snart så ska nog sluta skriva, tjing.


not hungry..

Då var klockan snart tio och jag har ännu inte ätit middag. Tror ändå inte att jag är hungrig, men borde nog äta i alla fall. Ska ialla fall berätta lite om min dag. Förmiddagen gick ju snabbt, och eftermiddagen som vanligt var horribel. Ville bara hem! Tobbe ringde också när jag satt på jobbet och berättade för mig att han skulle ha lite fika hemma då det är hans födelsedag idag. Så crap! Jag kunde ju inte säga nej, känns lite otrevligt att inte äta då man blir bjuden..dock kanske jag hade kunnat låta bli hälften av allt jag åt. Men men sånt är livet. Har i alla fall varit och tränat, brände bort alla kalorier som planerat men då stoppade jag i mig en massa äckel istället, så jag gick plus, minus, noll!

Men nu kom älskling hem så ska mysa med han och kanske äta något. Sen blir det sängen för imorrn ska jag ju upp tidigt och jobba.. natti!

Fråga

Jag äter endast måltidsersättning till frukost och lunch, och får i mig all näring jag behöver. Detta har jag gjort nu i snart 2 veckor och i början var jag lite trött men nu har det avtagit. Och det funkar! Jag har krympt i midjemått med 6 cm och det är mycket på så kort tid. Anledningen till att jag inte räknar på min vikt är för att det inte har någon betydelse då jag kan väga 80 kg men var i den formen som jag vill. Så nu har du fått svar på min fråga :)


Lunchi!

tjoo nu har man lunch och börjar igen kvart i ett. Skönt att förmiddagen ändå gick rätt fort, men nu väntas den sega eftermiddagen som man alltid råkar ut för. Suck. Aja det är väl bara att leva med det. Blev lagomt mätt och min diet funkar, jag mår bra osv. Så inget att oroa sig över. 5 veckor till sen får ni se resultat!

Nu ska jag kolla kläder puss!

Måndag!

Halloj där har just nu rast på jobbet och nu vill jag bara hem. Är trött och seg efter helgen så vad ska man göra liksom. Ny vecka och nya tag helt enkelt. Hade dock mer än gärna legat hemma hela dagen och segat men då får man ju inga pengar. Så det är bara att jobba på. Men nu måste jag skaffa mig ett nytt jobb, det här är helt värdelöst dåligt betalt och man blir ju hjärntvättad av att sitta och upprepa samma sak hela dagarna. Måste ta tag i det här, hjälp mig!!

Nåväl dagen har ändå gott rätt fort och det är ju efter allt ändå bara 2 timmar kvar, fast dom värsta timmarna på dagen..så hur ska detta gå. Efter jobbet ska jag hem, Emil slutar också 17 så vi ska mötas nere vid tåget och gå hem tillsammans :). Sen blir det att packa väskan, byta om och åka iväg till gymmet. Idag ska jag nog köra rygg, kommer inte ihåg sist jag körde de. Så det kan bli när man dricker en helg, allt blir ju fel :P.

Näpp nu får det vara nog med skrivandet, ska hitta på något annat vettigt i 5 min innan vi börjar..tjoo!

söndagkväll!

Då har man avklarat tvätten för denna vecka och ätit middag har vi gjort också. Det blev pommes med marinerad kotlett, kokta grönsaker och beasås som satt riktigt fint i magen. Var extremt hungrig men nu är jag mätt i alla fall :P..dock är jag riktigt sugen på någon gott, men jag kan bara inte komma på vad. Vi har massa choklad hemma, men tror inte jag är så sugen på det..jag tror jag vill ha lösgodis! Tänk så gott, lr kanske chips..flottiga Evin gör comeback..men bara idag. haha!

Så till kvällen, vi ska se film. Har laddat ner en massa filmer så vi får se vilken det blir. Hade ju tänkt göra muffins ikväll, men jag kände att det får jag hoppa över. Är inte riktigt på hugget för att baka så det får bli någon annan gång helt enkelt. Därför ska jag nog tvinga med Emil till affären och köpa oss något smarrigt.

nu har jag slut på ord,  haha. Hörs !


part 2..

Då har jag hunnit vara två svängar nere i tvättstugan och även städat här hemma. Såg ju ut som att al-qaida hade varit här och bombat öl på oss. haha otroligt roande. Nåväl till helgen igen då..efter att vi hade hittat allt som Nathalie skulle låna av mig så satte vi oss ner och körde ölspelet och som vanligt när vi spelar det så blir jag kanske lite för full. Hade planerat att endast dricka vin men ändå så drack jag sprit, öl och shots..som kanske inte satt så fint i magen då jag mådde skit senare på kvällen. Ja men som man säger där spriten går in går vettet ut. Vid tolv så insåg vi att man kanske borde åka någonstans, så vi gick ner till tunnelbanan och åkte till Gamla stan, men när vi väl var där mådde jag extremt dåligt och var tvungen att vända om och åka hem igen. Men tur var ju det, dom skulle lura oss till ett ställe som heter 'sjätte tunan' och fyfan det är ju en medeltida 'krog' där dom serverar mjöd och har på sig forntida kläder. Fyfan säger jag. Jävla tur att vi inte gick dit..hade skämts om vi varit där. Så det var ödet att jag skulle bli så dålig helt enkelt ;). i alla fall så blev kvällen rätt kort, men hade ändå hyffsat kul dock kanske det var lite onödigt att dricka igår, men vafan Henka kom ju och hälsade på så då blev det bara så. Och jo juste, när vi var på väg hem och satt på tunnelbanan så satte jag mig på ett säte, och plötsligt stack det till i stjärten, jag tänkte vafan är nu detta. Ja då var det nå pucko som hade stoppat in som typ nålar i sätet, vet inte vad det var. Det enda jag vet är att jag fick förbannat ont i skinkorna, och de sjuka var ju att man verkligen såg att någon hade stoppat in något vasst föremål i sätet med mening. Tänka sig vilka knäppisar det finns. Nåväl så det var i alla fall min lördag, idag har vi vaknat runt tio, borde ha sovit längre men det var lika och stiga upp. Har hittils hunnit äta lite, sett Family Guy och sen då tvättat&städat. Ska väl ner igen snart till tvättis, så sen får jag se vad som sker. Måste i alla fall åka och handla för idag ska jag göra Muffins :D!

Nu börjar Emil bli less så nu ska jag lägga ner skrivandet för stunden. Puss!


Lite bilder från igår, mer kommer inom kort på pixbox...

Lyckat !

Söndag idag och helgen har gått alldeles för fort..fan att det är måndag imorrn och får vänta ytterliggare 5 dagar innan det är helg igen. Tänkte i alla fall berätta lite om min helg..den blev inte alls som jag hade tänkt men ändå helt klart lyckad! Fredag tog vi det lugnt, tränade och såg film bara :)..vi såg på the boy in striped pyjamas, superbra film men jävligt sorlig! Handlar typ om judarna och så blir dom ihjälgasade..hemskt sorgligt slut men den var annars bra. Så till gårdagen, steg upp runt elva, så jag fick verkligen sova ut igår. Måste säga att det verkligen behövdes, då jag hela veckan gått runt som en zombie. I alla fall då, jag och Emil bestämde oss för att åka till stan för att shoppa litegrann, Emil köpte sig en ny t-shirt och jag köpte en muffinsform som jag ska använda idag ;). Vi var i alla fall i stan i säkert 5 timmar, väntade på Henka som skulle hämta upp oss för att sen åka hemåt. Innan vi åkte hem körde vi förbi affären och handlade lite nödvändigheter och sen direkt hem för att snabbt duscha och göra mig i ordning. Festade nämligen igår..igen! Så Idag är jag extremt bakis och helt slut. Nåväl jag var och hämtade Nathalie i Västerhaninge och sen när vi kom hit så började vi dricka och så kikade vi på om jag hade något hon kunde låna och ha på sig...

crap jag måste ner till tvättstugan nu berättar mer sen om helgen :) Kram!

Oh I'm so proud!

Att klockan har hunnit bli så här mycket är ju helt sjukt :p..snart måste man ju sova. Har sett the house bunny för en liten stund sen, den var helt okej men den var lite smått löjlig dock. Nåmen, blåsta bimbos typ, hehe men det var skojjig ;)!

Duschade av mig nyss, insåg att håret inte behövdes tvättas då jag ändå ska träna imorrn med så då är det onödigt. Känner mig ändå fräsch..sitter och väntar på att Emil ska komma hem, längtar ju efter dig baby! När han kommer ska vi bara mysa, får se om jag orkar se en till film. Är tveksam, mina ögon är trötta efter denna lååånga vecka! Så jag får helt enkelt se :).

Måste bara påpeka hur duktig jag har varit denna vecka. Jag har inte ätit en enda godbit sen i söndags, och även idag har jag hållit mig borta från alla söta små saker. Så jag är vädligt stolt över mig själv, särsklit med tanke på hur mycket gott vi har. Chips, Godis, Choklad, chilinötter (favorit) och jordnötter + att vi har glass! Förstår ni hur duktigt det är? :D Ska sluta skryta men det är bra för att vara mig, gottegrisarna gottegris !

Nu ska jag invänta darling och bara ta det lugnt :). Ha de fint!


Say yeah!

Nu har jag diskat också, tänkte att det är lika bra att göra de innan gymmet annars kommer de bara stå till imorrn och så växer den :P..haha. Läste på sandras blogg och som alla andra så har hon också tankat hem the house bunny därför var jag också tvungen att göra det ;). Så nu är den hemma, och när jag kommer hem efter gymmet, ska jag sätta mig och se den efter duschen ! Ohja, nu måste jag skynda mig ner till tåget..

tjiing

Spenat&morötter!

Hallå där :)
Alldeles nyss kom jag hem, lr har hunnit värma upp lite spenat och skala en morot som uppladdning inför gymmet :). Måste säga att det var riktigt gott! Innehåller mycket energi och är nyttigt. Bättre än en banan i alla fall. Nu är det i alla fall helg, och det är så skönt att man äntligen får sova ut! Har varit så sjukt trött hela veckan, inte sovit ut alls så denna helg behövs verkligen. Måste även hinna tvätta eftersom det inte blev av förra helgen då vi hade besök, högen blir större..och större. Därför bokade jag tvättid när jag kom hem också. Snart blir det som sagt gymmet och jag ska köra mage idag istället, igår blev det axlar och nacke plus att jag brände bort en massa kalorier med kondition. Idag ska jag mest köra kondition men även slänga in lite mage i passet. Längtar faktiskt till gymmet idag med, tror det kommer gå bra. Är taggad till 1000!

Näpp hörrni nu måste jag äta min spenat innan den kallnar. Kram! Skriver säkert mer sen innan jag drar :), lr ikväll när jag kommer hem.


Jag är seg:P

Såklart missade jag tåget för att jag som vanligt är seg. Så nu måste jag vänta på nästa, suck ! Ja jag har i alla fall ätit min banan, och är riktigt taggad för gymmet nu! Känner att jag är på ett sånt där "jag vill träna nu" humör :P.. så det här kommer gå bra känner jag! Nu ska jag sluta snacka skit och packa min väska och säkert ändå få skynda ner till tåget..

Puss på er =)

mmmh...banan!

Hemkommen från jobbet för en stund sen, har sköljt av lite disk som stått framme sen igår. Nu tänkte jag äta min banan och svälja min omega-3 tablett och min charger..sen bär det av mot gymmet. Inte lika sliten idag som igår, men jag är ändå riktigt trött. Skulle behöva sova ut ordentligt, men snart är ju helgen här och det blir en lugn helg för min del :P. Ska bara träna och umgås, bland annat ska jag på bio med Nathalie på söndag, vi ska se I taket lyser stjärnorna som jag velat se länge, så det ska bli skoj ;d, på lördag ska jag mest troligt träffa Annie. Talades om det förra veckan i alla fall, men vi får se hur det blir om hon nu har tid :). Annars är det tvättning och sånt där tjaffs som är ett måste..

Nu ska jag äta min banan och sen byta om. Därefter MOT GYMMET ! Idag blir det mage och hmm..ja kondition i alla fall. Puss och Kram! Ät en banan ;)..


bläddrade runt bland gamla bilder, visst var jag snygg :P? hahah. Lulekalaset 07..sakna!!

Lunch

hallå hallå, förmiddagen har gått snabbt på jobbet och det är så skönt att det snart är helg! Har nyss ätit och är sådär lagomt mätt men man skulle säkert kunna trycka i sig en massa mer mat. Men ska man bli smal så är det bara att hålla sig till en lagom mängd. Börjar igen kvart i så ska väl bara sitta och ta det lugnt tills dess.

Gymmet igår gick sämst då jag var helt död efter gårdagens jobb. Kunde knappt ta i, men jag är i alla fall nöjd med att jag ens tog mig till gymmet. Ikväll blir det såklart gymmet igen efter jobbet, och förhoppningsvis så är jag piggare än igår. Idag får jag se vad jag ska träna, men konditionen måste jag planera in idag på något sätt då jag inte hann med det igår.

Nu ska jag sluta skriva och återgå till något annat :).

puss!

Onsdag

Hallå hallå dagen har känts som en avrättning då den gick så extremt långsamt och mina ögon knappt kunde hålla sig öppna. Har varit så sjukt trött och nu ska jag och gymma :P..låter sjukt men måste man så måste man!
Idag ska jag träna biceps&triceps därefter så blir det kondition..lär gå segt men det ska nog gå i alla fall :). Efter gymmet ska vi hem och laga middag så får ha det som mål lr något liknande :P..haha.

Har inget mer vettigt att skriva så nu avrundar jag och säger tack för mig. Hej hej!

Middag med kusinerna

Halloj där, har alldeles nyss kommit hem och är verkligen supertrött! Efter jobbet åkte jag hem direkt och bytte skor och sen lämnade jag av lite saker som jag inte behövde ha med mig, har nämligen varit på middag hos min kusin Lisa. Mirja var också där och det var så himla kul att träffa henne då jag inte har sett henne sen i julas. Hon har varit au-pair i Usa ett tag men åkte hem en sväng då hon skulle på begravning för att en nära vän till henne hade gått bort. Imorrn åker hon tillbaka dit och jag kommer sakna henne, Igen! Usch usch, men det går ju så bra för henne där så jag är glad för hennes skull :). Hon ska sova en natt hos sin syster Lisa och tidigt imorrn så åker hon igen då. Förövrigt var middagen supergod, det bjöds på linsbiffar med ungstekt potatis, morötter och rödbetor och till det en enkel vitlökssås. Supergott måste jag säga, blev förvånad över att man kunde göra så himla god mat även fast det inte fanns nå kött till :P..men jag håller mig nog till icke-vegetarian ;). Nåväl kul var det i alla fall, tog ett glas vin också. De skadar ju aldrig ;)..haha.

Nu sitter jag och väntar på att Emil ska komma hem från jobbet så jag får gosas med han innan jag ska lägga mig. Ska nog se ett avsnitt av Family Guy också, det är så sjukt bra ;d.
Jobbet idag gick lite halvt..fick både dåliga och bra nyheter. Men det kändes verkligen tufft då jag är rädd för att vårat underbara team förmodligen kommer splittras. Vi har en sån gemenskap som man väldigt sällan ser på arbetsplatser..vilket jag tycker borde finnas överallt. Är otroligt glad över den tiden vi hade tillsammans i alla fall :). Den dåliga nyheten var då att de jag jobbar med kommer läggas ner helt här i stockholm och därför kommer jag och många andra förflyttas till olika projekt. Jag själv som inte är fast-anställd har endast ett val och det är ett sunkigt projekt med pissiga tider..suck. Fan jag har 2 veckor på mig att söka ett nytt jobb..annars måste jag ta det. Känns riktigt jobbigt, och så extremt dåligt av min chefs chef att säga till såpass sent som han gjorde. Fyfan för han! Men som sagt så är jag i alla fall glad över att jag har mitt jobb kvar :) tänk hur många som varslas varje dag?

Nåväl det ordnar sig, men jag var verkligen inte förberedd på detta så jag hoppas det finns någon lösning. Nu ska jag kika runt lite på nätet och invänta Emil.

Godnatt på er. Puss!

Nyduschad&Finnar

God kväll! Har badat badkar för en stund sen, så nu är jag ren och fräsch..dock har jag fått inåtväxta finnar under näsan och det gör så sjukt ont..fan skjut mig!  hatar finnar det gör så sjukt ont.. suck

Gymmet gick sisådär var ganska trött efter helgens bravader så jag tog det lite lugnt. Körde ben och kondition som sagt så nu är jag helt död i benen :P..har en känsla av att mina skinkor kommer göra riktigt ont imorrn när jag vaknar och ska ställa mig upp..haha.

Äsch nu ska jag sluta skriva onödiga saker och kamma mitt hår. Sen blir det sängen för jag måste sova ut :p..lr det blir ju inte det inatt heller ska upp just efter sex..bajs att man måste jobba för att ha pengar. Tänk om man hade kunnat plocka hundringar från träden?

God natt :)

Why is the rum gone?

hallå hallå kom hem från jobbet för en stund sen har ätit en banan just och ska snart iväg och gymma. Tåget går om 10 min så tänkte blogga lite innan jag drar. Idag gick dagen rätt fort och det var skönt med tanke på att jag ännu är sliten sen helgen..blev lite mycket festande kanske. Men det var så sjukt skoj =).

Nåväl nu ska jag mysa med älsk en stund innan jag drar iväg. Idag blir det att köra ben och sen kondition.

Puss =)

kanelbullar&chips!

Kom nyss från ica/mat dax och på ica hittade jag estrella chips för en tia och då kunde jag verkligen inte låta bli att köpa en påse sourcream&onion och lättsaltade till Emil eftersom han älskar de ;). På matdax köpte jag kanelbullar som jag älskar hihi, låter som värsta fettot men jag har fan knappt ätit något idag. Och nu när jag ändå varit så onyttig är det lika bra att äta lite till. Haha!! Ska i alla fall bli sjukt gott.

Regningt och ruggigt var det ute. Mörkt och kallt ville bara hem :P..men nu är jag ju hemma igen så det är skönt. Funderar på om jag kanske ska hoppa in i duschen så man piggnar till lite och känner sig lite fräschare än vad jag gör just nu. Så kan jag sen mysa ner mig i soffan nyduschad med mina bullar och chipsskålen och till det ett glas med cola. Åååh...



Puss :)


Seeeg..

Usch vad jag är seg, och tråkigt har jag verkligen. Funderar på om jag kanske ska gå ner till ica och se om jag hittar något gott att ha till när jag ska se på one tree hill (blev ingen film hittade ingen :P). Sen så blir jag förhoppningsvis piggare också. För just nu skulle jag kunna somna. Men jag tänker inte sova bort dom sista timmarna av min dyrbara helg!
Hade varit riktigt gott med en kanelbulle, lr något liknande. Jag är bakis, okej!? ;D haha nej usch så onyttig den här helgen har varit. Jag har stoppat i mig allt för mycket onyttigheter som öl (helgens huvudsak), chips, godis, choklad, hamburgare, pommes, mackor och usch så onyttigt:P.. haha men någon gång så får man ju unna sig. Faktiskt..dock är gör det nog inte kroppen så gott. Men detta kan jag lätt ordna med träning och sund kost kommande vecka. Kommer dock ta ett tag innan jag återhämtar mig då jag druckit hela helgen och festat hårt. Fast det kommer nog inte förstöra träningen så himla mycket.

nedladdningen går bajssegt..så nu går jag ner på ica! fan jag borde duscha också..


who's the hot chick? oops! It's me ;)

som ni kanske ser har jag varit hos frissan, har klippt och färgat håret. Vad tycks? :)

Puss !

sunny day

Hej hallå allesammans :). Hur har ni det idag? Med mig är det helt okej, lite smått bakis sen igår, men hade kunnat vara värre:P. Som sagt så blev det fest igår igen, så i helgen har jag mestadels varit onykter och social. Vi har nämligen haft storbesök av fors, jonas, segis och skinnet som körde ner hit i torsdagsnatt och kom fredagmorgon. Så det har varit superkul för när dom är med har man alltid skoj! Ja det säger jag då, att kul hade vi verkligen. Var ju ut i fredags också, men det var mycket bättre igår. Bättre musik, lite mer röj och allmänt trevligt så jag kan verkligen hålla med om att helgen har varit på topp.

Igår på dagen var vi och knatade runt stan i flera timmar tills mina ben inte orkade bära mig mer. Jag var som en zombie, som att jag hade en on-knapp men den hade gått sönder. Det var bara helt omöjligt att få igång mig haha, men snart kom ju kvällen och så fort man hade sprättat en öl och den var uppdrucken så var man i full fart igen! Kort sammanfattat av helgen som varit. Jag säger bara super :). För ett tag sen åkte alla, så det blev lite tomt, är alldeles tyst omkring mig nu, endast musiken som livar upp stämmningen. Alltid lite smått deppigt när folk åker, känner mig som illa till mods eller något. Nä men det var lite tråkigt, dock kommer dom igen om två helger. Tobbe ska ha 24-års party här, och det ska tydligen komma en massa folk. Så det lär ju bli en bra helg då med.

Älskling jobbar till nio idag och kommer hem runt tio. Fybubblan så tråkigt det är att vara ensam, hatar det. Särsklit dagen efter jag har festat så känner jag mig alldeles extra mysig och så har Emil inte ens varit hemma på hela dagen :(..inge skoj alls. Så nu ska jag nog fixa hem en bra film och sen mysa ner mig under min rosa filt ;). Dock vet jag inte vad för film :P..har typ sett alla. Nåväl hittar säkerligen något bra. Vi satt och såg Slumdog Millionaire här tidigare, den var rätt okej, med jävligt seg. Men helt okej var den :).

Äsch nu borde jag sluta snacka skit och kanske diska tills filmen kommit hem. Ha en bra söndag. Pussar!


I'm in love with the boy that's standing beside me. Du är underbar!

p.s. bilder från helgen kan ni hitta på min pixbox, är länkat på bloggen :)



Gårdagen

Bilden säger allt, vi hade helt enkelt kul :p


One step at a time

hallå hallå äntligen fredag och det är så skönt att det är helg. Veckorna rinner nästan iväg och det är skönt. Men ibland kan tiden gå alldeles för fort. Nu har vi fått storbesök från kalix också, så ikväll står fest på schemat :). Ska bli riktigt kul då det var 12 veckor sen jag festade. Vi ska nog börja kvällen här hemma, och sen blir det utgång på viperroom eller något liknande. Ser fram emot det ska väl hoppas in i duschen snart, vid nio ska jag hämta Emil från jobbet sen blir det att åka hemåt och då blir det röj.

Hoppas ni får en bra kväll, Pussar ! :)

Hallå

Ta dina spydiga kommentarer och sluta läsa min blogg du har inget med det att göra :). Står du inte ut så just leave it! Om du inte ens kan skriva vem du är och inte kan stå för det du säger är det väl inget att tjaffsa om. Offer, anonym lr xxx som du kallar dig!

okej?

Öh ja chips är gjort av potatis, vad vill du komma med den saken xxx?

Hemma

Hallo hallo har kommit från jobbet alldeles nyss, fick sluta en halvtimma tidigare idag och det var riktigt skönt! Har just stoppat i mig en banan, men tror jag ska ta en till då det blir ett långt och hårt pass på gymmet idag. Ska köra mage, biceps och konditon så jag behöver massor med energi! Bussen går tolv över så kan inte sitta här allt för länge. Måste nog gå och byta om nu och äta den andra bananen :P.

För övrigt var dagen riktigt bra, lyckades göra 44 försäljningar vilket är 20 över mål. Så jag är grymt nöjd med min insats och tycker verkligen att det här projektet är toppen! Så nu kommer jag fortfarande att ha ett heltidsjobb framöver. Woho!
Nog om det nu ska jag byta om och dunka lite musik så jag taggar till inför gymmet.

Puss :)

Aj!

hej hej kom just från jobbet, och under eftermiddagen har jag haft så sjukt ont i ryggen. Det värker i ryggslutet som bara den och jag känner att nu borde jag söka ett nytt jobb. Att sitta hela dagarna gör saken bara värre. Fast i och för sig så kanske det beror på att jag hade högklackat på mig idag, har inte använt det på hur länge som helst så det kan ju vara därför. Nåväl, det går säkert över snart :p..kunde knappt sitta still på tåget, dom måste trott att jag var lite skum när jag satt och vred och vände på mig hela tiden.

Dagen började rätt segt, började med ett nytt projekt idag. Tyckte väl det var sådär till en början, men mot slutet av dagen fick jag ändå ett hyffsat resultat. Tror det kommer gå bättre imorrn när vi får testa det andra materialet :). Ikväll är det gymmet som gäller och det är vad som kommer stå på schemat för resten av veckan. Missade ju nästan hela förra veckan så måste ta igen det. Idag vet jag inte alls vad jag ska träna, tror det blir axlar och nacke, möjligtvis att jag slänger in lite kondition också..cykla går ju alltid hem :P. Sen ska vi hem, laga middag och se film I think :).

Idag började jag med GI-metoden, inge potatis, ris lr pasta till lunchen. Höll på med det förr förra sommaren och då rasade jag i vikt. Även fast jag drack, åt chips och godis så gick jag ner 5 kg fett på en månad :). Måste börja deffa inför egypten så bilderna blir bra. Haha! :P Jag var ju så smal!!! Åh det ska jag bli igen. Efter träningen kan jag äta vad jag vill, även pasta då det inte lagras till fett utan blir antingen muskler lr så skiter man ut det. hoho.

Justja, pajen igår vart så sjukt god! Godaste jag någonsin ätit, det gick bra att vispa äggen för hand då äggvitan blev så pårös som den skulle bli.

Tror inte jag har nå mer att skriva, ska ringa Emil och kolla vart han är :). Sen ska jag äta något och sen drar jag och gymmar!

Puss.

sent..

Ja hallå hallå, tanken var ju att vi skulle se den där filmen ikväll men maten tog längre tid än vad vi trodde :P. Så har just sattit pajen in i ugnen och snart är den klar. Kvällen gick hemskt fort, han knappt med. Ska i alla fall bli riktigt gott med paj och vanlijsås, Mumma! Onyttigt för mig men fan det är ju så gott :P. Jobbigt att det finns så mycket godsaker, vilket pucko kom på allt? Dumme fan, han lr hon måste då ha varit riktigt fet. Haha.

Nej nu ska jag gå och se efter hur det går med pajen, om marängen blivit lite sådär gyllenbrun! Så fort Emil blivit klar i duschen så ska vi fika och mysa lite och sen blir det sängen för imorrn ska jag upp tidigt och jobba. Kram på er.

Godnatt :)

Stark!

Hej Hej har kommit från gymmet just och nu håller vi på med maten. Blir typ som köttfärslimpa i ugnen med potatis å lök i formen såklart. Vet ni vad jag insåg när vi var påväg hem och jag hade handlat allt till min paj som jag ska göra efter maten..jag har ingen elvisp!!!!!! :S Fan alltså det kommer ta evigheter innan min maräng blir pårös eftersom jag måste vispa för hand nu. Men men Emil hade någon idé inte vettja, hoppas det blir bra i alla fall :P. Måste köpa mig en elvisp, har som inte behövt någon hittils så har inte blivit av att köpa en bara!

Idag gick det super på gymmet, körde marklyft på 75 kg, och gissa om jag känner mig stark. OH JA!! ;) Tyckte det var tungt men det gick ändå hem. Blev inge sola idag, för att jag har fått nå konstiga pigmentförändringar och jag börjar bli lite orolig över vad det kan vara. Borde nog besöka doktorn, så han/hon får titta på det. Tänk om det är farligt? Ska i alla fall köpa någon brunkräm istället, så jag inte utsätter min hud för någon fara. Vill ju vara brun liksom :P..får helt enkelt vänta med solning till vi kommer till egypten. Nåväl nu ska jag fortsätta med maten för nu har ströbrödet och mjölken svällt klart.

Ikväll ska vi se quarantine, och jag kommer dö. Ni som vet vad det är för film, ni förstår nog vad jag menar. Det är en rysare i alla fall och så är det någon jäkla smitta som går att alla blir helknäppa. Som typ Dawn of the dead..får helt enkelt krypa ner under täcket om det blir för läskigt :P..Eller greppa emils hand :p.. haha

Nåväl nu återgår jag till matlagningen hejsvejs!!


Shopping

Blev lite shopping innan gymmet i alla fall :p. Har länge velat ha ett par stövletter, enkla svarta bara. Idag hittade jag ett par skitsnygga och jag köpte dom på en gång. Åkte till globen för att det typ var det närmaste stället att hitta en pajform och då tänkte jag att det är lika bra att shoppa lite :p..hoho. Hittade även två sommarkjolar som jag självklart kommer använda i egypten.


449:- Din sko


149:-/st H&M




Nu blir det gymmet, jag ska träna HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRT ;) tjing!




Morrn morrn!

Godmorgon Sverige! Har vaknat för ett tag sen men låg i sängen för att vakna lite ytterligare :p. Har som en förmåga av att stiga upp för fort och sen inse att jag nog ändå borde sova lite till! Men det behöver jag inte nu, är pigg som en mört. har hunnit borsta tänderna eftersom det smakade råttbo i käften sen har jag dragit på mig mina rosa mjukisdress, love it! Emil sitter och kikar i kokboken, vi ska laga nå frunch innan gymmet.

Jag och Emil disskuterar frukost:

Emil: Jag har kommit på en sak.
Jag: Vadå? Att du ska stiga upp?
Emil: Nej, att varför äter vi i Sverige bröd och youghurt som man måste äta hur mycket som helst av för att bli mätt.
Jag:Jadu, hur ska jag veta det. Det blev väl bara så. Men det är ju sant.
Emil: Ja eller hur, och det är ju mycket dyrare och kanske inte lika nyttigt heller att trycka i sig en massa mackor?
Jag: Ja men då lagar vi något istället?
Emil:Ja hit med kokboken! Nu blir det frunch!!


Intressant lr hur? ;)

Som sagt dagens schema ser ut så här då:
-Laga frunch
-Åka och handla till efterrätten ikväll. (en pajform, ingredienser till citron&marängpaj)
-Gymma, rygg och ? , kondition. Sola.
-Komma hem, laga middag. kycklingwok! :)
-Äta, se film och mysa hela kvällen :D!

Nu ska jag avrunda och se vad han kom fram till!! :) Puss på er! hoppas ni får en bra dag :)

RSS 2.0