redbull-vodka

Godkväll, ja som ni alla kanske förstått så är det ju halloween ikväll. Vi ska ha lite party här och det kommer lite folk hit, dom kommer väl på någon timma och jag är ännu inte klar. Är färdigombytt i alla fall, ska alldeles strax gå och fixa i ordning mitt hår och sminka mig. Hoppas på att det kommer bli en kul kväll i alla fall! :) Vad jag ska ha tänker jag inte berätta, det får ni se på bilderna när dom kommer om några dagar.

Nepp, nu ska jag fortsätta..ha en bra kväll! Pusss


förra helgen påväg till krogen..älskar min pälsjacka!


Halloween!

Godmorgon, sitter här i mina träningskläder och ska precis äta min frukost. Idag blir det havregrynsgröt, äpplena var slut så jag var tvungen att ta lingonsylt, usch to much sugar! Aja, någon gång gör väl inge :). Har diskat den lilla disken som fanns också så nu är det helt klart städat här hemma. Inga grejer överallt.

Ikväll är det ju halloween, ska ni klä ut er? måste äta nu, sen åker jag och gymmar. därefter har jag MASSA ärenden att uträtta. PUSS!

klänningen finns i svart. men är slut överallt vad jag vet :)..men give it a shot!

fryser om händerna.

Jag fryser sjukt mycket om mina händer. Sen har jag kommit fram till att jag inte orkar åka in till stan, det blir så sent..därför åker jag bara till farsta och fixar presenten, så åker jag direkt och tränar efteråt istället! Kommer ta alldeles för lång tid om jag ska åka in till stan osv, känns inte nödvändigt! Är ju ändå inne i stan imorgon eftersom jag jobbar, så jag kanske kan fixa det andra då. Blir bäst så..känner mig lite hungrig nu igen så jag ska ta mig ett äpple så jag inte hungrar ihjäl!

Drar nu :).. tjohej!!


jag älskar dig hjärtat <3. snart 3 och ett halvt år tillsammans, HELT wunderbart :D

snart sticker jag iväg

Då var jag klar, måste bara låta mp3n ladda färdigt. Hatar att inte ha musik med mig när jag åker tåg/buss, man slipper lyssna på allas problem runt omkring. Skönt som fan! Ska åka iväg till stan, lämna igen två par skor och en tröja, köpa present till namngivarfesten, inhandla något coolt till halloween även fast jag fortfarande inte vet vad jag ska vara..suck..det suger verkligen! funderar på att vara typ rockchic med skinnbrallor och något svart som överdel, tuppera håret upp till gud och vara svartsminkad. Vad tror ni om det? Lite nitar på det skulle sitta asnice..

drar och tränar igen efter att jag varit på stan, en annan anledning till varför jag måste ha mp3n. Viktigt viktigt!


En bild från helgen, ska lägga upp resten på FB senare idag eller senare i veckan. Älskar min sametsklänning! Den kommer från bikbok 199:-

Helgens bild var denna nedanför

HAHAHAHAHHA, han kommer döda mig om han får reda på att jag lagt in den! så jävla SNYGGT! :D

TJING! ;)


problem

Jag har ett stort problem, VAD ska jag klä ut mig till halloween? Tänker inte vara polis, det har jag varit två år i rad. Nu måste jag ju komma på något nytt. Hjälp mig! NÅGON?

Det är ju försent för att beställa någon, så jag måste fixa något jag har hemma.

ska gå och ta en snabbdusch och sen dra iväg och göra lite ärenden.

så skönt

Har precis kommit hem från gymmet, kan säga att det var riktigt skönt att träna idag :). Behövdes verkligen, efter flera dagars gottätande och ingen träning kände man sig nästan lite som en valross. Körde mage, rygg och axlar med lätta vikter, ska testa köra lätta vikter och fler reps några veckor framöver bara för att jag känner för det. Samt sätta stort fokus på kondition. Sen får vi se vilket jag trivs bäst med. Tror jag ska ta och göra mig lite lunch nu samtidigt som jag ska lyssna på riktig hög musik. Älskar det!

hörs senare Puss!


Frukost

Godmorgon! Har vaknat för ett ganska bra tag sen, steg mest upp för att jag skulle springa ner till tvättstugan och kolla ifall det fanns någon tvättid. Men icket. Fick en tid imorrn, men sen när jag kom upp såg jag att jag jobbar då. Så det sket sig i alla fall. Sitter precis och äter frukost, funderar på vad jag ska göra idag..det är inte så att jag har lite att göra men mina funderingar är, VART I HELA FRIDEN SKALL JAG BÖRJA?

Träna
Köpa present till namngivarfesten på lördag
Gå på systemet till på lördag
Städa
Laga middag

Det bästa är nog att jag börjar uppifrån och går neråt.

hörs sen, ska gå och byta om och sen borsta mina tänder.

äntligen gymmet!

Godmorgon. Har vaknat för en stund sedan och hunnit klä på mig och göra mig frukost. Ska nämnligen åka iväg och träna på ett litet tag. Känner att det behövs, är så trött och slö och så fort jag börjar träna kommer jag piggna till igen! :)

Ska fortsätta knapra på min frukost och sen åka iväg och sola innan jag ska träna! :)


Måndag

Idag var vi och shoppade lite smått på stan och så lämnade jag tillbaka lite saker som inte passade. Köpte mig dessutom ett par jeans, och det var typ mer än ett år sedan jag införskaffade ett par. Kändes bra, för dom satt  snyggt och kostade endast 400 kr, ett par cheap monday. En sjuk sak var att jag fick på mig storlek 23? Annars har jag 26/27 så det var riktigt stora storlekar. Sen fick jag med mig ett par supersnygga skor från kappa. Kan lägga in någon bild senare i veckan.

Vi har nyss ätit middag, kyckling/fläskfiléwok med nudlar och nu väntar vi på att pajen ska bli klar :). Myspys! Det blev ingen träning idag, var alldeles för trött efter helgens bravader, men imorgon kör jag igång!

Ska se fredagens avsnitt av idol då vi inte har sett det ännu, så det ska bli kul.

nu ska jag gå och titta på tjejen som fick en sjukdom när hon tog vaccinet mot den nya influensan.

läs här

Ingen tid

Har inte haft så mycket tid att skriva här i bloggen. Det har varit fullt hus, fest och arbete i lördags så man har inte hunnit helt enkelt :). Förövrigt så har jag haft en riktigt rolig helg, har varit ut både fredag och lördag då lördagen var lite bättre. Hade superkul i alla fall!

Idag har jag hunnit duscha, ska åka in till stan senare med Amanda och lämna igen lite saker som inte passade. Senare ikväll blir det gymmet, förhoppningsvis har jag väl inte blivit allt för svag under helgen ;).

Nu ska jag gå och göra gröt! Lägger in bilder från helgen lite senare.


strax stan.

Då har man precis blivit klar. Sminkat mig, bytt om och städat upp här hemma. Det var lite stökigt och när man ska ha folk här vill man ju gärna ha det fint. Tog en snabbdammsugning i vardagsrummet och köket då det var skitigt. Vi åker snart in till stan, bara Amanda och Viktor kan blir klara.

Måste bara berätta en sak. Jag är sjukt stolt över att jag lyckats spara 1000 kr från förra lönen. Dessutom när jag kollade på telefonräkningen så har den sjunkit typ 50% jämfört med andra månader. Istället för att betala 400 kr så betalar jag 230 kr. Är sjuukt stolt :).

Nu ska vi snart åka iväg. PUSS!


se så söt jag är idag !

nyduschad

jag har självmant stigit upp i tid och duschat. skönt var det, för man var ju inte direkt ren. usch usch. nä men anledningen till varför jag steg upp nu är för att vi ska åka in till stan så fort som möjligt. SHOPPING ;). Det är ju löning idag och då måste man åka i tid annars kan man inte ens komma fram på gatorna. Har inte så mycket mer att säga än att vi bor i ett kollektiv ;). Vi ska ha typ tusen pers sovandes här inatt, fybubblan vad JAG ska sova skönt ! Kommer ha sängen för mig och emil ingen annan får sova där ;D hihi!

nu måste jag gå och väcka amanda och viktor, sen blir det frukost! TJO

släpp en fis

fick avreagera mig i förra inlägget av den idiotiska anonyma kommentaren om äggula. jag tycker äggula är äckligt!

Ska skriva extremt kort hur min dag sett ut.

Jobbat mellan 8 och 16
Träffat Amanda och Viktor inne i stan en sväng.
Åkte hem. Tåget var försenat och vi blev sena.
Kom hem, åt någon varmkorv. Som att äta luft typ.

Nu ska vi snart och träna. Är trött, men sitter och dricker en energidryck så jag piggnar till.

I helgen är det fest för hela slanten, ett stort gäng kommer hit och denna helg skall vi lyckas med.

träning nu!



ÄGGULA!

DU DITT LILLA FÅÅÅÅN! Jag äter inte äggula för att det är onyttigt, jag vet att det inte är onyttigt. Korkade idiot! Jag ogillar det, så vad fan i helvete har du att komma med då din jävla JUBELIDIOT!

blev ruskigt irriterad, jag vet som fan att man inte ska äta tio pizzor i veckan? du är så otroligt dumförklarad.

punkt

frånvaro

ber om ursäkt för min frånvaro efter jobbet igår, men jag hade inte riktigt tid att sitta här, det har jag inte nu heller :). Ska snart åka iväg och jobba mellan åtta och fyra, sen ska jag möta upp Amanda och Viktor för en runda på stan. Tror kanske att det blir träning ikväll;).

måste äta upp min macka nu, ha en bra dag!  PUSS

Då bär det snart av..

Har packat gymväskan och jag kan säga att den blev proppfull. Packade ner mig halva hemmet eftersom jag ska duscha där..tur att man inte behöver vara fin på jobbet annars hade det blivit lite krångligt att dra med sig högklackat och plattång. Typ det viktigaste. Men som tur är har vi ju arbetskläder. tummen upp för det! Sitter här och dricker lite uppiggande, är rätt trött i ögonen fast kroppen säger JAAAAAAAA, nu kör vi! Men så fort jag är på gymmet blir allt bättre :). Idag ska jag köra rygg&vader..ska försöka öka i alla övningarna och resultaten får ni veta ikväll. Åker ju inte hem emellan utan jag drar till jobbet direkt efter att jag tränat, solat och duschat.

har inte så mycket mer att tillägga, ska nog gå in på facebook och uppdatera min status. for your information!

Puss Puss på er, hoppas alla får en underbar dag.

frukost!

Då var frukosten klar, tänkte hugga i, men först ska ni får se hur gott det ser ut..ägg är så gott :)! utan äggula.




Morrn Morrn!

Ställde klockan på 07.00 igår kväll och jag steg upp direkt utan att snoosa. Gud så duktigt av mig! Men ska jag vara helt ärlig så var jag faktiskt inte speciellt trött, det vara bara det att nog hade det varit skönt att sova kvar ett par timmar. Men så roligt ska vi inte ha det! Träning på hög nivå och då kan jag inte ligga och sova :)

Har precis sattit två ägg och koka som jag fint ska lägga upp på mina smörgåsar, sen ska jag dricka en kopp te till och det kommer sitta fint för jag är hungrig och fryser..brr det ser riktigt riktigt kallt och disigt ut ute. Nåväl, det är ju sånt man får ta. Måste gå och platta mitt hår nu, det ser ut som att jag fått en elchock eller något liknande haha..skriver säkert sen igen.

Puss :)


Nuså.

Då var det dags att gå och lägga sig. Klockan har hunnit bli rätt mycket, det blev ingen film, utan vi bestämde oss för att mysa lite istället och så tog jag en dusch också. Behövdes med tanke på hur svettig jag var efter gymmet :P. Imorgon ska jag upp rätt tidigt eftersom jag börjar elva och måste vara tränad och klar halv elva så jag inte blir försenad. Ska bli skönt att få jobba lite imorgon, känns som att det var ett tag sen, typ nästan en vecka sen sist. Skönt, jag har ju haft semester. hehe.

Nej nu får det vara färdigskrivet. Dags för sängen. God natt på er! :)


tycker jag var så söt på den här bilden så jag tänkte att ni också ska få se. haha!

Det är så himla gott med te!

Ja det blev ett långt och svettigt konditionspass..så himla skönt att få svetta av sig lite. Och bränna fläsk på det. Nu är det seriöst här, ska få bra kondition. Ännu bättre än jag hade. Men viktigaste är ju att jag bränner fett ;)..blink blink. Brände hela 800 kalorier och det kändes så skönt. Jag mår så himla bra av att träna, blir nästan lite tårögd av att tänka på det. Haha, löjligt men sant. Jag anser att träning är det bästa som finns att göra. Det roligaste och viktigaste. Sen vad andra säger är en sak i sig. Jag har roligt när jag tränar, jag blir glad av att gå hem från gymmet och tänka på hur duktig jag varit, att se resultaten och framför allt så mår jag sjukt bra av det! helt underbart.

Hade ju tänkt sola men jag orkade inte, var så sjukt hungrig och trött. Men det kan vänta, kanske tar det imorgon på morgonen innan jag tränar. Beror helt på om jag hinner eller inte. Börjar elva imorgon och jobbar till kvart i nio så man kommer vara lite smått sliten när jag möter upp Amanda och Viktor vid arlanda express.

Åt middag för en liten stund sedan, blev tonfisksallad och det var riktigt gott. Älskar ju sallader så jag ska börja äta det oftare, typ 2-3 gånger i veckan. Nyttigt, gott och mättande. Tycker ju bra om tonfisk speciellt och räkor som jag har laddat upp med förra veckan. Så nu jävlar är det nyttigt en tid framöver, och nu ska jag verkligen försöka hålla det. Men det handlar som sagt otroligt mycket om mängden man stoppar i sig, och kalorierna. Jag är inte den som räknar exakta kaloriintag men lite överslagsberäkning måste man ju, för det är så man har koll. Lättaste sättet för mig i alla fall.

Sitter och lyssnar på Michael Jackson på spotify, tänk att han är död ändå? Känns väl ganska sjukt, han var ju fan större än Elvis. Vilken man. Han gjorde ju otroligt bra musik också, så nog är det sorgligt att han har dött. Inte för att jag var något speciellt stort fan, ska jag vara helt ärlig så har jag börjat lyssna på honom efter hans död. Tror nog inte att jag är ensam om det, och jag tror dessutom att han fick fler fan efter döden.

Nåjo, dricker en kopp te precis..det är ju gott som bara den. Är inne på tredje koppen idag, snart blir det en fjärde. Är ett bra tips för den som verkligen känner sig sugen på att äta något sött på kvällen. Då det är värst att äta sådant, som kakor, smörgås eller vad som helst. En kopp te, chaite är ett extra bra tips eftersom det är såpass sött. Sen har jag ytterst lite mjölk i, då jag inte är så himla förtjust i att dricka te utan mjölk.

Har suttit och pratat med Denise i telefon typ en halvtimma. Längesen vi pratade i telefon, så det fanns ju en hel del att prata om. Saknar dig massor gummsi, ska bli kul när du kommer ner i november. Då måste vi hitta på något, sen kommer jag ju upp i december och då ska vi självklart göra något skojjigt ! :)

Emil är alldeles snart hemma. Som alltid har jag saknat honom under dagen. Sen vill jag också säga att jag fan har glömt bort att dammsuga. usch och fy, skämmes på mig. Aja, träningen är viktigare ;).

Jisses, det blev ett långt inlägg. Sjukt längesen jag skrev såhär mycket. Näpp, nu ska jag gå och ta en till kopp te och vänta på att Emil kommer hem, sen ska vi säkert se på någon film eller så.

Puss =)


Shulululuuuu..


Har bytt överdel, nu drar jag =)!

snart gymmet igen :)

Det sprätter i kroppen, vill åka till gymmet och köra lite konditon. Skall bli så alldeles snart, är alldeles frusen om fötterna. Måste ha sjukt dålig blodcirkulation, mina fötter, fingar och min näsa är nästan alltid kalla Usch..det är hemskt att frysa. Nåväl, har suttit och sett OTH precis nya avsnitten är riktigt bra tycker jag. Inte lika puttinuttigt som förr utan mer spänning.

Har inte så mycket mer att tillägga mer än att ikväll ska jag använda varenda konditionsmaskin som finns på gymmet. Haha, så var jag förr. Folk kom fram till mig och frågade var jag fick energin ifrån och att dom var faschinerade, tycker det är svinkul när folk kommer fram. Man får som så bra självförtroende. GÖTT som fan!


Ge mig en utlandsresa..jag vill åka nu. Gud vad jag längtar till värmen. Vill inte stanna kvar i kalla Sverige mer.


Livet är så enkelt utomlands ;D slippa tänka på allt. Bara vara! :)

Dagens träning

Biceps

Växlande hantelcurls 2x6 12,5 kg 1x10 10 kg
Curlstångcurls 1x5 22 kg 1x8 17 kg
Hammercurls 1x4 12,5 kg 1x8 10 kg

Triceps


Liggande tricepspress 1x6 22 kg 1x10 17 kg
Pushdowns (maskin) 1x10 40 kg 1x8 45 kg
Stående tricepspress i maskin (med snöre) 1x10 35 kg 1x7 45 kg 1x9 40 kg



nog var det skönt och gymma!

Vilken befrielse det var att träna idag, kände mig stark och pigg dessutom vilket gjorde passet ännu effektivare. Har precis druckit upp min gainer och påbörjat min lunch. Omelett, alltså det är ju så sjukt gott! Speciellt när man inte har ätit det på ett tag, mycket protein vilket jag ska få i mig. Tänkte ju åka senare till gymmet, men ska vi någon timma, se på OTH och ta det lugnt. Ska ta tag i dammsugandet senare också tänkte jag..har gott om tid på mig i alla fall. Solade inte nu eftersom jag inte hade med mig gainer så fort som möjligt och en halvtimma kan jag inte vänta då ger det ingen effekt. Därför ska jag sola antingen innan eller efter kondition lite senare.

nå nu börjar jag bli svinigt mätt..huuh..ska väl ta och se OTH nu. Pussis!


är lite trög..

Har fortfarande inte tagit mig till gymmet. Är lite seg när det gäller sånt, drar som ut på tiden. Men sen missade jag den bussen jag tänkt ta så nu måste jag vänta på att nästa går. Ja är i alla fall helt klar så jag behöver bara ta på mig jackan, skorna och gå :)!


TRIM TRIM TRIM!! O H Y E S! Let's do this.

ännu en ledig dag

Det är ju nästan lite typiskt att man är ledig sånahär dar. För imorgon får vi ju besök, och det känns ju mer värt att vara ledig då. Men oturligt nog så jobbar jag onsdag, torsdag, lördag och söndag fast å andra sidan så är det sånt man får ta. Kan ju inte skippa jobbet denna helgen också, måste få ihop mer pengar! Vad ska jag göra idag då? Ja, självklart ska jag träna. Har börjat min morgon med att äta frukost, sen har jag sett förra veckans avsnitt av 90210 och så har jag just diskat. Borstade mina tänder nyss också, träningskläderna är på ska bara göra mig i ordning och sen drar jag iväg och tränar. Tror jag ska sola idag också, ikväll åker jag tillbaka till gymmet och kör kondition. Eftersom jag är ledig hela dagen och Emil slutar först nio ikväll så kan jag lika gärna träna :). Tänkte dammsuga idag också så det är rent här hemma. Måste ju passa på när man ändå inte jobbar.

Allt för mig för tillfället, ska köra biceps&triceps idag :)!


Mariekex med smör på?

haha, var precis in på Maddis blogg och läste om hennes konstiga ideér om att ha smör på mariekex? Asså, hur äckligt låter inte det? Men hon är ju lite speciell så det förvånar mig inte, HAHA! ;) Sen det där att du äter honung på mackor, låter kanske inte heller speciellt gott men det är i alla fall inte helt överstruket. Så fortsätt äta honung på mackan,  det får dig inte att framstå som konstig. Men smör på mariekex, njaa..det är fortfarande tveksamt.

Mariekex skall ätas som dom är, helst med ett glas saft till..doppa kexet tills den nästan går sönder och sen äta den. Hur gott är inte det liksom? Så åt man då när man var liten, en riktig delikatess på den tiden!


Orkar inte blogga

Jag har fått lite bloggtorka känner jag. Orkar inte blogga, höhö. Men sånt som händer. Tänkte bara slänga in dagens träning och sen får det vara färdigskrivet för idag!

Bröst

Bänkpress 1x4 45 kg 2x7 40 kg
Sned hantelpress 2x7 17,5 kg
Dips (första gången) 1x3 1x4

Mage

Crunches med rep 1x10 25 kg 1x7 30 kg 1x5 35 kg
Sneda sit-ups sned bänk 2x6

Kondition 10 min 110 kcal.

Mådde typ illa efter gympasset, speciellt efter konditionen. Usch, jag kunde knappt andas för att jag hade rökt vattenpipa i helgen. Det märks på det lilla när man tränar.

Aja, nu ska jag göra något annat. Tjing!


Jag vill bli sådär smal igen, och sen vill jag åka utomlands. NU! Jag vill att det ska SKE NU NU nu!!!!

jag fryser om mina fötter.

Sitter här med pippilotterna och fryser om fötterna, kanske för att jag precis legat och sett på 90210 och inte rört på mig. Men snart så blir det full rörlighet. Ska nämligen iväg och träna på ett litet tag. Idag ska jag köra bröst&mage..ska bli riktigt skönt. Stoppade i mig allt för mycket onyttigt denna helg så nu blir det nyttigt fram till typ fredag..haha. Fest till helgen igen då Amanda och Viktor kommer på besök, redan på onsdag till och med och dom stannar resten av veckan. Känns som att man har gäster här hela tiden, superskoj är ju de :D!

Nu ska jag slå igång lite musik så man blir pigg..ett tips på bra uppiggar låt är David Guetta-When love takes over



Hörs senare :).. PUSS!

ledig..

..igen. Alltså, det har inte blivit mycket arbete på senaste tiden, visst är det skönt men man förlorar ju en massa pengar. Fast det är ju skönt. Haha. Tror jag har blivit lat, får inte såndär abstinens nå mer när jag inte jobbar utan jag tar det som det kommer och blir det inge jobb så blir det inte. Inge mer med det liksom. Men det är ändå skönt att få lite saker gjorda här hemma ibland, sen när man börjar plugga så kan det vara skönt att man är utvilad och inte helt sliten. Man måste ju kunna koncentera sig också.

Mina planer idag ser ut som såhär:

Städning lite smått här hemma. Skitigt efter helgen.
Laga Lunch.
Blogga. Sitta på Facebook.
Göra mig i ordning.
Sen åka och träna med hjärtat.

jag saknar dig Bobo. Kom hem nu :)! Aja, 5 timmar till sen får jag pussa dig min lilla bumbibjörn.


hmm.

Ja alltså det var ju så sjukt kul att ha Maddis här på besök över helgen. Vi hittade på en massa skoj och hade jättetrevligt. Tyvärr blev lördagskvällen inte riktigt som vi hade tänkt. Hade jättekul på förfesten, sen när vi skulle in till stan och gå på Pilot vart det ändrade planer, vi skulle på Victoria och där var det långtidskö. Blev less efter 50 minuter och gick. Dom andra gick vidare till Collage. Men eftersom jag har erfarenhet av att ändra planerna så sent så blir resten av kvällen skit. Så det var lika bra att åka hem. Men vi hade i alla fall kul fram tills dess. Igår mötte jag upp Maddis och Hifa inne i stan. Vi gick runt lite, och resten av tiden som var kvar innan hon skulle åka satt vi på cityterminalen och pratade om allt mellan himmel och jord. Var sorgligt när hon gick in mot bussen..usch jag hatar att säga hejdå. Förhoppningsvis ses vi till julen igen :). Tog i alla fall en massa flummiga bilder under kvällen, några lägger jag in här men reste finns på facebook!





PUSS !

ikväll ska vi slå klackarna i taket!

På Pilot ska vi slå klackarna ikväll. Maddis gumman är här, som jag har saknat henne! Dessutom är Hifa här (Iida) och det är så himla kul att ha lite folk man känner igen med sig ut. Vi sitter och förfestar här hemma och självklart är min käraste Emil med :). Stackarn får lida när vi står och tar massa bilder och är allmänt "tjejiga". haha!

Nu ska vi fortsätta spela jag har aldrig och ha allmänt trevligt! Ikväll ska vi ha såååååå sjukt kul att vi kommer minnas denna kväll föralltid. Hade varit så himla kul om även Carro vart här, men hon har ju en liten sak påväg och då hade det kanske inte varit så kul för henne. Men jag hoppas att Carro&Maddis kommer hit innan lillen kommer så vi får hitta på något skoj. För man kan ha kul utan alkohol.

Älskar er mina käraste vänner. Ni är BÄST! :)



Kommer ni ihåg? Detta är en låt att minnas, jag älskar er. Ni betyder otroligt mycket för mig!

Puss!


Lattjo-Lajban

Ja Maddis sitter och skryter om att hon har varit inne i lattjo-lajban rummet.. som att man ska tro att hon är asball ;). Haha, fast det är hon. Med tanke på att hon har sökt in till ett sjukt flummigt program, observera inte ett äckligt. Var jag nu fick det ifrån. Igår mötte jag upp henne vid bussen, vart superglad över att se henne, gud så kul det var att se henne. Så himla kul att hon är här! Det känns verkligen att vi varit ifrån varann i nästan ett år, alldeles för länge tycker jag. Men på samma gång har hon inte förändrats, till någon annan utan det är samma gamla Maddis som jag lärde känna för ett par år sen! När vi kom hem till oss igår kväll åt vi bulla, kaka och drack saft samt snackade en massa, med tanke på hur mycket vi hade att prata om.

Idag har vi varit inne i stan, eller först satt jag och väntade typ en timma på att hon skulle bli klar på intervjun sen åkte vi in till stan och åt. Kebab<3. haha. Därefter gick vi omkring lite här och där, jag köpte självklart något och något var en klänning till imorgon som jag ska ha på mig när vi går ut. Sen har vi varit och handlat en massa gott, Maddis som inte äter godis köpte mariekex som hon äter med smör på? What? Alltså hur sjukt äckligt låter inte det. Haha, jag tror jag håller mig till min godispåse ;). Senare ska vi iväg till Iida och se idol och äta massa gott. När vi kommer hem slår vi nog på en film här hemma.

Ska vara social nu tänkte jag. Känns som att vi har lite mer till att göra än att sitta och lana. En på blogg och en på facebook.

PUSS!


lunchtime.

Har duschat och precis gjort mig lunch..ska bli smarrigt med mat. För nu är jag hungrig som bara den. Som tur är har jag gott om tid på mig så jag slipper stressa i mig maten, det är icket bra. Man får ont i magen ju! Tidigare sa jag ju att jag skulle åka hem emellan efter att jag slutat jobba, innan jag ska möta upp Maddis ikväll. Fast det känns inte nödvändigt att börja åka hem, hinner typ gå in genom dörren och ut igen..helt meningslöst. Åhléns har ju öppet ända till nio, så jag tänkte lunka runt där, sen kan jag gå ner på hemköp och handla litegrann och sen gå och möta henne. Låter lite mer vettigt om jag får säga det själv..varför börja stressa i onödan?

Kan berätta lite om vad vi har för planer under helgen när hon är och hälsar på. Imorgon ska vi in till stan och göra lite vettiga ärenden, hon skulle på någon intervju, sen ska vi på systemet och inhandla lite vin inför lördagen. Lördag blir det utgång, och hotellparty före om hon hade fixat ett rum på något flashigt hotell. haha. Söndag, ja då är vi bakis och käkar förhoppningsvis en underbar hotellfrukost ;). Får lite lite ångest över att jag ska dricka men fasiken, Maddis kommer på besök så då vill jag faktiskt gå ut och ha skoj som förr! Kommer bli fest nästa helg också då Amanda och Viktor kommer hit på besök..och ja helgen därpå är det halloween. Crap, min träning kommer dö. Äsch, jag tar igen det snabbt.

Ja nu har jag inte så mycket mer att tillägga ska äta upp min mat och sen ska jag gå och sminka mig. Åker iväg på 40 min. Hörs kanske ikväll om jag orkar.


gudars, vad SMAL jag var?

ingen konditionsträning idag heller :(

Suck..jag hann fan inte konditionsträna idag heller. Känner att jag börjar komma efter, för man måste kombinera träningen med både konditon&styrke..för mig är det otroligt viktigt! Ja, men jag får väl bara inse att det blev mindre utav det denna vecka. Får ta igen nästa vecka med lite hårdare träning. Styrken gick i alla fall bra, och det är nr ett för mig. Har blivit starkare i armarna också..det går uppåt!

Biceps

Växlande hantelcurls 1x10 10 kg 1x6 12,5 kg 1x10 10 kg
Stångcurls (vet inte vad stången heter) 2x8 17 kg
Koncentrationscurls 1x7 12,5 kg 1x10 10 kg
Maskincurls framifrån med handtag 1x8 20 kg (ökat med 2,5 kg)

Triceps

Liggande tricepspress 1x4 22 kg 2x8 17 kg
Kabel Pushdowns med snöre 1x10 20 kg 1x8 25 kg 1x6 30 kg
Stående maskin tricepspress 1x10 35 kg 1x8 40 kg

Har även solat idag, blev brun ;)! Tror jag har börjat få bättre pigment nu, och jag tackar gud för det. Inte för att jag tror på gud, är liksom bara en ordvits jag brukar använda.

Nu ska jag dricka upp min Gainer sen ska jag duscha, därefter ska jag käka lunch. Blir lite tacofärs, grönsaker och gräddfil..blir riktigt hungrig när jag tänker på hur gott det ska bli! Näfan, nu måste jag sätta igång annars slutar det med att jag får springa ner för trapporna med klackar, watch out so you don't slip and fall!  Säger man slip? ;D haha

Pussis



gud vad jag längtar till ett annat land, far away from here..vill utomlands!



Egypten april 09 <3

snart drar jag!

Då har man gjort sig klar, tog fram min tjocka vinterjacka idag..mysigt säger jag! När man tittar ut är det frost på biltaken, och då får jag rysningar. Usch, nu börjar det fasiken bli kallt här i stockholm också..om det bara kunde finnas lite snö skulle det vara helt okej. Annars är det inte helt okej att det är kallt ute..allt handlar om snö när man snackar vinter. Ja, usch det är ju för tragiskt. Glömde förresten berätta att jag har bokat biljetten upp till julen, till mitt HEM. Det är mer hemma, känns mer som att jag är på långtidssemester här! haha, vad det låter hemskt. I alla fall så åker jag upp den 21:a december Emil åker upp dagen efter så vi kommer vara ifrån varann i hela fyra dagar eftersom jag ska åka till han på juldan.

näpp, nu måste jag ner till bussen. hej hej!


skön stämning

Sitter och lyssnar på Johnny Cash för att få lite skön morgonstämning. Har precis ätit klart och ska alldeles strax gå och borsta mina tänder/göra mig klar! 

allt för mig.


Gummsi, usch vad vi umgås allt mer sällan nu..det är tråkigt! Jag kommer ihåg hur satans skoj vi hade på Beyoncé när hon var här i våras. Aah, vilka minnen ;D

upp 07.00

Ja godmorgon alla fisringar.

Steg upp 07.00, jag är lite halv trött men konstigt nog inte så trött som jag trodde jag skulle vara när jag ställde klockan igår. Det skumma var också att när jag väl gick och la mig igår, då var jag först svinigt trött men sen när jag väl låg där och skulle sova så kunde jag bannemej inte göra det! Jätteirriterande..det finns en sak jag hatar och det är när Emil somnar före mig, då finns det ju ingen man kan prata med och man ligger bara och vrider&vänder på sig för att verkligen kunna somna..usch igår var det så ! Som tur var somnade jag till slut..sen förstår jag inte riktigt varför jag blivit sån på senaste tiden, alltså att jag inte kan somna? Tycker att det har hänt ofta nu.. ja det är något jag får klura på.

Anledningen till varför jag är uppe denna tid är för att jag ska iväg till gymmet där jag ska träna&sola, börjar jobba ett och som alla andra dagar så vill jag slippa stressa (så ser alltid min plan ut, men i slutändan så stressar jag i alla fall). Sitter och äter frukost just, har klätt på mig de berömda träningskläderna också. btw, så var jag jättehungrig när jag vaknade så denna morgon är jag 'matglad'.

På gymmet idag ska jag köra biceps&triceps, hoppas det går bra :)..lite kondition ska jag försöka slänga in också. Har ju gott om tid på mig.. jobbar mellan ett och åtta idag, Maddis anländer till Stockholm just efter halv tio och då ska jag självklart möta upp henne. Blir väl att åka hem en sväng innan, för jag är inte så sugen på att stå en och en halv timma inne i stan själv när klockan är så mycket!

frukosten var det...

tänkte slänga in ett kort inlägg innan lite sömn

Nu är det dags för mig att gå till sängs, är jättetrött! Har varit en intensiv och hektisk dag enligt mig, har storstädat hela lägenheten till att börja med, varit på Biltema där Emil köpte en massa grejor till bilen som han har skruvat i under kvällen, sen har vi ju varit och tränat också, ett hårt träningspass! Nå, nu ska jag gå och sova, inna jag somnar. Längtar till imorgon, för min kära babe Maddis kommer nämligen till storstan. Ska bli riktigt kul då det var nästan ett år sen sist..usch så hemskt.

näpp, ska gå och tvätta bort sminket, borsta tänderna och krypa ner under täcket med min kärlek.



GOD NATT på er !

fy vad jag har ont i magen!

Alltså jag hade så himla ont i magen när jag tränade nyss, hade tänkt köra kondition men jag orkade fan inte eftersom jag hade ont..nåväl tyckte i alla fall att jag var riktigt duktig idag. Körde rygg och underarmar, och dessutom så har jag ökat i alla övningar..vilket är GRYMT bra !

Rygg

Marklyft 2x7 80 kg 1x5 80 kg (ökat med 5 kg)
Stångrodd 2x7 45 kg (ökat med 2,5 kg)
Latsdrag 1x7 50 kg (ökat med 5 kg) 1x10 45 kg
Sittande rodd 2x7 45 kg (ökat med 2,5 kg)

Underarmar

Omvända underarmscurls 2x8 20 kg (ökat 2,5 kg)
Underarmscurls 1x10 10 kg (ökat med 2 kg)

Yeeeyyy! hurraay!! :D

Nåväl nu ska jag se om jag hitta något roligt att se på, Emil och Tobbe är nere i garaget och skruvar så jag sitter här alldeles ensam..men skönt är ju det! Då får jag se på precis vad jag vill, haha!

måste höra med Maddis om vilken tid hon kommer också..skriver säkert senare. Pussinussis! :)



klart.

nu är det storstädat här inne..det enda vi inte hann med var att skura. Men det är 1000 gånger renare än vad det var innan, betydligt renare alltså. Det verkar som att Emil ska in till stan och träffa sina vänner, kanske följer med, men jag är lite putt på han för att han inte har sagt något..suck! Varför ska killar vara sådär hemliga och säga något i sista sekunden. Jag vet inte om det bara är min karl men herregud, jag måste ju få sminka mig och prova minst 4 plagg innan jag kommer på vad jag ska ha på mig innan jag ens går utanför dörren! ja, gud att killar inte förstår ibland.

aja, jag går väl och lägger på masken och slänger på mig nå snyggt eller nått. senare blir det gymmet!


Godmorgon!

Ja det ser ut som att jag är ledig idag, härligt!! Tänkte jag skulle ta tag i det där städandet som jag verkligen har dragit ut på, för nu börjar det nästan bli lite pinsamt. Man får ju ta och skämmas, haha. Hade tänkt tvätta, men det var upptaget i tvättstugan hela dagen så Maddis får stå ut med att jag ska tvätta på fredag när hon är här..tyvärr! Måste tvätta så hon har inget val ;). Idag ska jag självklart träna, funderar på om jag ska träna först eller om jag ska städa först..känns nästan bättre att träna först. För man tröttar ju ut kroppen när man städar..ja jag får helt enkelt se hur jag gör..frukosten kommer först i alla fall.

hej så länge! :)


så jävla hungrig!

Men helt fel tid att börja äta mat nu, tog i alla fall en smörgås nyss och det var sjukt gott..mummmssssss!

Är trött som bara den, det är jobbigt att jobba ända till tio även fast passet inte var så hemskt långt..nåväl en massa pengar ramlade in i alla fall :). Det är huvudsaken! Har faktiskt inte så mycket mer att tillägga, tror jag ska gå och ta en macka till..undra om man kanske ska koka en kopp te. Längesen jag drack det..

Hej hej!

of to work

Ja då har man hunnit köra styrke och kondition på gymmet, kommit hem, duschat och ätit lunch. Såg även gårdagens avsnitt av svenska hollywood fruar som jag inte hann se igår och nu sitter jag här. Har drygt 20 min på mig tills jag ska åka iväg till jobbet. Trodde jag jobbade till 21.15 men det var visst till 22.15 :(..usch vad jag kommer komma hem sent då. Blir nog sängen direkt..suck! Aja det ger pengar :).

Maddis kommer på torsdag, LÄNGTAR som F*N! Ska roa mig med lite Facebook nu innan jag drar..kommer väl säkerligen inte skriva något mer idag, eller alltså ikväll när jag kommer hem. Lär var helt död och mest sugen på att sova och mysa med älskling!

Dagens träning bestod av axlar och nacke. Skulle egentligen kört biceps och triceps men kom inte på det förrän jag var halvvägs inpå axlar..nåväl. Det gick inte som jag tänkt mig för att jag är trött i armar, axlar och nacke sen gårdagens styrkepass!

Axlar

Militär hantelpress 2x6 15 kg 1x10 12,5 kg
Stående hantellyft åt sidan 2x8 8 kg
Stående viktlyft framåt 2x10 10 kg
Bakre axlar (maskin) 1x6 (3)

Nacke

Hantelshrugs 1x10 22,5 kg 1x8 25 kg 1x7 27,5 kg
Stående kabeldrag framifrån 1x7 45 kg 1x10 40 kg

Kondition drygt 10 min 100 kcal.

Matschema

Frukost: 1 smörgås med skinka&gurka och en skål med mjölk och flingor.
Mellan styrkepasset och konditionen slängde jag i mig gainer.
Lunch: Ugnsstekt falukorv, mos och sallad.
Middag: Fläskfilé med creme fraiche, pasta och sallad.
Kvällsmål om jag är hungrig efter jobbet, frukt eller en smörgås.

Slut!



PUSS ;D!



det är så typiskt mig!

Ja jag missade bussen som jag skulle ta 18 över..nu missade jag tåget som gick nu också..fast anledningen är ju egentligen för att mp3n måste ladda färdigt. Jag klarar mig inte utan min lilla plutt sak när jag ska köra intervall..när jag kör styrke är det också rätt viktigt för jag får bättre fokus om jag har musik i öronen!

aja snart åker jag iväg i alla fall :)


sov lite längre..

Jag struntade i att stiga upp klockan åtta, sov istället en timma längre. Men äsch, det gör inte så mycket, börjar ju inte förrän tre och då åker jag iväg halv ungefär. Nåväl blir det stressigt så blir det. Har tagit på mig träningskläderna och ätit frukost, måste bara låta mp3n ladda en stund för musik måste jag ha! Bussen går 18 över och det blir perfans..nåväl har inte så mycket mer att skriva. Ska gå och borsta tänderna och fräscha till mig litegrann :)



Puss sweethearts :D!



borde lägga ner..

suck, varför blir jag aldrig trött? Känner bara hur närmare och närmare klockan blir åtta..jag måste ju i alla fall sova 6 timmar? det suger att inte vara trött när man måste stiga upp i tid.

aja nu ska jag ge sängen en chans och försöka sova så man slipper vara cptrött imorgon..hej hej!


kan inte sova..

är inte trött alls..har tagit ett bad/dusch för en stund sedan, smörjt in mig och flätat håret. Tänkte gå och lägga mig men insåg att jag inte var trött för ett enda öre. Kan ju i och för sig bero på att jag vaknade först elva idag..men men. Måste försöka sova så småningom för klockan har jag ställt på 08.00 och då SKA jag upp. Vare sig jag är trött eller inte..måste hinna med morgondagens uppgifter. Styrketräning och kondition, hinna äta..anledningen till varför jag börjar så tidigt är för att jag ska slippa stressa..

nåväl ska väl gå till sängs alldeles snart..väntar bara på att mina ögon ska bli trötta! hatar att gå och lägga mig när jag är pigg. ligger bara och vrider och vänder på mig i flera timmar..usch det är hemskt. varför ska man tvinga sig till sömns när man är pigg egentligen? då kan man ju lika gärna vara uppe och göra annat tills man blir trött..konstigt de där..


precis ätit middag.

Då har man solat, tränat, ätit, handlat och nu är man klar med dagens 'uppgifter', förutom att jag "glömde" bort att städa. Fan, det är hur skitigt som helst här hemma. Ingen disk, men det behövs verkligen städas. Ja, när jag nu ska hinna det också..jobbar ju imorrn på torsdag kommer Maddis förhoppningsvis hit och då kan det ju inte vara skitigt. First impression you know. haha! Nåväl, idag gick det lite halv bra på gymmet, körde bröst och mage, bröst körde jag för inte så länge sen och därmed så har inte mina muskler vilat nog länge. Men anledningen till det var för att jag måste lägga om mitt schema lite så att det blir rätt..så nästa vecka blir det nya tag.

Nu vet jag inte vad jag ska göra..kanske se på någon cool film eller så. Hade velat se svenska hollywood fruar, om jag inte misstar mig skulle dom väl visa ett extra avsnitt idag? Eller har jag fel? Hmm..aja lär märka det när jag går in på tv3s hemsida strax! Imorgon är det jobb som gäller, kör ett pass 15-21.15 och därmed ska jag träna innan. Blir nog att stiga upp i tid imorgon och träna med Emil vid nio så man hinner köra lite kondition efter styrkepasset, BEHÖVS! Känner mig sprallig i hela kroppen för att jag inte har kört kondition på ett par dar. Intervall is the shit!

Jag är superglad över att Maddis har planer på att komma hit i helgen, saknar dig jättemycket ska du veta. Var ju nästan 1 år sedan sist vi sågs. Alldeles för länge! Usch, det är ju hemskt. Men bättre sent än aldrig sådeså :). Hoppas bara det blir av, och isåfall kommer hon på torsdag om jag inte har fel! Gumman, så skoj vi ska ha :D! Utgång blir det självklart, och som vi sa så ska vi visa hur man festar på norrländskt vis. haha! Askul att du kommer i alla fall!


It has been to long honey !

SNABB UPDATE

Måste dra iväg till gymmet ochlyfta lite vikter..jag är stressad.

detta får räcka pussinu s;D


sola

nu drar jag iväg och solar, ska även hämta ut min bok..kommer hem en sväng sen och käkar. drar sedan iväg till gymmet igen för att träna !;D




bara för att

ska skriva ner gårdagens träning bara för att..så man kan titta tillbaka på hur duktig man varit! :)

Ben

Knäböj 3x6 60 kg
Hacklift 2x7 30 kg
Benpress 1x10 100 kg 1x8 110 kg 1x6 120 kg SÅ stark! ;)
Benspark bakåt 2x8 (2)

sen skulle jag åka och jobba så hann med att träna vader..får slänga på det idag när jag tränar axlar och nacke?

jag ska också..

..ta 100 kg i bänkpress som denna vältränade skådelspelerska..har typ hälften kvar! ;)


En ledig dag idag.

Skönt, äntligen är man ledig efter sex dagars arbete i rad. Kändes verkligen skönt när jag vaknade klockan 11 och fått sova ut. Hade dom ringt mig och frågat om jag velat jobba så hade jag ju i och för sig gjort det, men nu har dom inte ringt in mig så jag ska bara ägna denna dag åt att städa och träna. Måste slänga lite skräp och sånt skit, sen måste jag gå ner och hämta min bok som har kommit för en vecka sen, men som jag inte hunnit hämta ut ännu. Så man kanske börjar läsa i den..beroende på hur mycket jag hinner. Idag tänkte jag också sola på gymmet..känner att färgen behöver lite färg..haha

nåväl, har ätit frunch för ett tag sedan samtidigt som jag såg på gårdagens avsnitt av ensam mamma söker..nu skulle jag behöva sätta igång med städningen så man får någonting gjort här! Det är skitigt och äckligt..usch!

under my umberella eh eh eh umberella ella eh eh eh
..




lördag!

Ja då har man precis kommit hem från jobbet, handlade innan jag åkte hemåt också. Bunkrade upp med massa fläskfilé, laxfileér och räkor..annonsvaror, då måste man passa på haha. Man kan ju inte motstå dessa matvaror med tanke på hur billigt det var!

Nåväl, ska ha en myskväll ikväll med älskling. Ser fram emot det eftersom det inte blev något igår. Ska äta massa gotti. Fyfan så jag ska flotta. haha. Imorgon blir det hårdträning på gymmet..meningen med det vet jag inte varför. Alltså att äta som ett mongo och sen träna som ett psyk dagen efter..men why not? Det blir ju plus, minus, NOLL! Man måste ju unna sig ibland, sen så tränar jag ju redan som ett PSYK och det skadar inte att äta så ibland. Förra helgen gjorde jag faktiskt inte det. Åt ju gotti men inte som ett mongo..utan med måtta! Det tänker jag INTE göra idag för idag är jag sugen på ALLT ;D! och då, ska jag unna mig.

äsch nu ska jag gå ner på ica och köpa stjärnor..favoritchipsen! :)




vad är meningen med anonyma frågor?

Alltså, om man vill kommentera eller fråga mig något så tycker jag att det är lika att man skriver vem man är. Jag kan ju inte sitta och svara på alla frågor med ett inlägg varje gång. Det känns bara patetiskt.

Nåväl, igår åkte vi till Annie senare än tänkt. Först hade jag ju tänkt skippa det helt för att jag var helt slut efter jobbet, skulle ju laga middag och göra mig i ordning. Det kändes så jobbigt att börja stressa. Men jag behövde ju knappast stressa, Jonny kom hit på besök från Göteborg sent igår kväll. Emil tyckte vi skulle festa "lugnt" och då sa jag att ja då är det väl lika att åka till Annie's inflyttningsfest. Så vi tog Jonnys bil och jag körde dit. Tog med mitt vin ifall att det behövdes. Till slut hade alla tjatat på mig att jag skulle dricka så jag tog ett glas, hällde i mig två glas vin på hela kvällen. Och tro mig, jag kände mig lullig? haha. Aja, festen tog slut ganska snabbt efter att jag börjat dricka. En del blev sämre än andra och ja, vi var ju tvungna att ta taxi till centralen. Så nu står bilen där. Och väntar. Känns sjukt jobbigt att börja åka dit och hämta bilen..tar liksom en timme enkelresa dit med tåg. Är svinsugen på att träna, är ju inte bakis eller nått..men jag måste ju följa med och hämta bilen.

Jobbar ju idag också, börja inte förrän fyra men det hade ju varit skönt som fan att slippa åka dit..vill som ta det lugnt och slippa stressa innan man börjar. Nåväl. Ska gå och äta godis nu. Hur gott som helst! Jag har varit så duktig hela veckan, förtjänar att svulla lite. Bara inte för mycket. Annars har jag jobbat förgäves under veckan.

nu tjatar dom på mig att vi ska åka iväg..Suck!


Nu sticker jag!



hej svejs ;D

blogg.se

Igår var blogg.se elak, gick skit segt att logga in så jag struntade i att skriva igår kväll. Åkte och tränade efter jobbet som planerat, körde kondition och brände 400 kcal. Är stolt över att jag tog mig dit igen på kvällen, haha. När vi kom hem såg vi Erik&Mackan snygga och smärta, deras program som gick på tv förra året. Självklart såg vi det på webben. Åt gjorde vi också och kring elva så var det läggdags..trött efter en lång dag med två träningspass och arbete. Kroppen behövde vila!

Vaknade just innan nio när klockan egentligen skulle ha ringt, utvildad och fit for fight. Har ju sovit nästan 10 timmar så nu ska man nog orka med tre arbetsdagar till som står schemalagt och även träna. härligt! Tog en dusch för en liten stund sedan, har precis sattit två ägg och koka så ska äta frukost på en liten stund. Sen ska jag börja göra mig i ordning, har i alla fall ingen brådska eftersom jag inte börjar förrän halv elva.

efter jobbet ska jag handla, åka hem, byta om och åka på gymmet. Idag blir det endast kondition, intensivt! Har inte tid att stanna så länge. Ska iväg ikväll till min kära vän Annie som har skaffat sig en lägenhet, är bjuden på intflyttningsfest. Det enda som känns lite, det är att jag ändå är osäker på om jag ska åka eller inte..för jag ska åka själv hem..det känns lite sådär. Det är inte så kul för Emil om han ska följa med då det är mestadels barndomsvänner där som jag inte träffat på jättelänge, så det kan bli lite småtråkigt för honom..kanske att jag måste ringa och ge återbud..aja. Jag har hela dagen på mig att fundera.. ska i alla fall inte dricka en enda skvätt alkohol, då är träningen förstörd!

nu måste jag göra frulle, skriver mer sen. tjohej!


pälskar dig

så jävla motiverad!

Det är en pigg och glad Evin efter träningen som skriver. Har duschat, sminkat mig, klätt på mig och sitter precis och äter min lunch. Idag var det sjukt skönt att träna! Mycket härligare än dom andra dagarna och jag kände mig extra motiverad idag. Asskönt! Det bästa med mig är att vare sig det är mycket eller lite folk på gymmet känner jag mig inte osäker. För alla är ju där för att träna. Jag känner mig mer säker än vad jag egentligen behöver. Men det är just det som får mig att bli så extremt motiverad. Jag har insett att min blogg också blivit lite mer av en "tränings-blogg" men det tycker jag bara är bra. Då vet dom som börja läsa min blogg att det finns andra alternativ och inte bara bloggar där det står om fest, mode och shopping. Andra finner kanske större intresse för träning, så som jag! Hade jag läst den här bloggen så hade jag blivit sjukt motiverad till att träna ännu bättre och sen kunna skriva ner hur mycket bättre jag själv har blivit, hur man utvecklats som person och blivit mer självsäker. Det är det bästa som finns, att vara självsäker, skita i vad andra tycker om en osv.

Har inte så mycket mer tid att skriva nu, måste äta upp min mat och sen åka iväg till jobbet. Ska bara skriva ner vad jag åstadkommit idag på gymmet. Körde endast en muskelgrupp idag, brukar vanligtvis kombinera bröst&underarmar men eftersom jag körde det i söndags så kunde jag inte köra mer än bröst idag!

Bröst

Bänkpress 1x4 45 kg (ökat 2,5 kg) 1x6 42,5 kg 1x6 40 kg
Sned hantelpress 1x6 17,5 kg 1x7 15 kg
Pull-overs 1x7 20 kg
Flies i maskin 2x8 20 kg

Körde även intervall på löpbandet, brände 145 kcal intensivt i ca 15 min!

tror att jag ska köra lite kondition efter jobbet ikväll, blir galen om jag inte får träna på kvällen.

nu måste jag återgå till min mat och sen åka iväg! hoppas ni får en bra dag kära läsare :)


Så här söt är jag idag :).

jag trodde att jag hade försovit mig..

Vaknade kvart i åtta och var orolig över av att jag hade försovit mig. Brukade stänga av klockan i sömnen förut, men sånt har jag slutat med som tur är! Men idag trodde jag att jag hade börjat igen, haha ! Fast så var det ju inte. Sen insåg jag att nu när jag ändå är vaken och har ställt klockan på åtta så är det lika att jag stiger upp nu. Fy, det kändes jobbigt är riktigt riktigt trött, men snart så piggnar jag till! Det är nästan som att jag jobbar dygnet runt, stiger upp tidigt för att träna och sen åker man och jobbar. Men jag klagar faktiskt inte, trivs med det :).

äsch pratar i nattmössan nu, måste äta min frulle och sen göra mig klar!

idag äter jag en linggrova med skinka och en skål med keso..MUMMA!


ÄLSKA KESO MINI <3

spenat

nu ska jag gå och lägga mig, ska upp klockan åtta och äta frukost för att sen åka iväg till gymmet! Börjar tolv imorgon och slutar halv åtta. Skön dag!

jag blev svinsugen på spenat, fråga mig inte varför. blev bara det..nu ska jag krama kudden/Emil och drömma om stuvad spenat..mums!

visste ni att en banan innehåller 107 kalorier? det är ungefär en femtedel kalorier av vad en normalstor måltid innehåller. ganska så mycket om jag får säga det själv.

Godnatt!




jag kunde bara inte låta bli..

Det blev träning idag i alla fall, träningen är så himla viktig för mig. Den får mig att må bra och den gör mig glad! Man får en så himla bra magkänsla när man tränar. Det är i alla fall något jag älskar.

Nåväl, fick sluta en timma tidigare idag då det var lugnt..och för att jag snällt frågade om jag fick, bara för att jag skulle hinna träna. Fick värsta abstinensen när jag satt i kassan tidigare, då insåg jag att jag kommer världens ångest om jag inte tränar. haha, jag är beroende. Men det är ju bättre att jag är beroende av träning än utav alkohol, nikotin eller socker. Visst? Mitt sockersug, ja det har nästa försvunnit helt och jag har slutat äta godis och godsaker under veckorna, vilket jag är otroligt stolt över. Socker, det känns bara bra för stunden, träningen håller i sig före, under tiden och efter. Det är mer lönt liksom..dessutom kostar det bara en massa jäkla pengar att köpa allt det där. Varför ska man lägga ner pengar på skit, när man bara blir fet och att det dessutom är ohälsosamt. nä fy!

Idag körde jag axlar och nacke..börjar känna mig mjuk i kroppen nu efter söndagens bodypump så idag gick det lite bättre på styrketräningen. Körde även lite kondition på slutet och det var skönt. Svettig blev jag då..intervall är så himla kul! :) fast, träning i sig är ALLTID kul. träningen är min bästa vän, efter Emil då ;).

Axlar

Axelpress 1x5 17,5 kg 1x7 15 kg 1x6 15 kg
Stående hantellyft åt sidan 2x8 8 kg
Sittande hantellyft åt sidan 2x7 6 kg

Nacke

Hantelshrugs 2x7 27,5 kg (ökat 2,5 kg)
Uprätt rodd 1x8 40 kg 1x7 45 kg (ökat 5 kg)

kondition drygt 5 min 60 kcal

hej svejs!


påväg till jobbet idag...


...såg jag en bebi-igelkott. Den var så söt så jag tog bild på den i farten :)..en mini!

favorit

har en ny favorit till frukost..banan med mjölk! GOTT som FAN! :)

orkar inte.

jag har ingen ork med bloggen, jobbigt och skriva. haha. ska i alla fall jobba 11-20, ett långt pass men en massa pengar som alltid behövs! Blir ingen träning idag utan detta blir min vilodag, kände att jag behövde sova ut idag och efter jobbet kommer jag förmodligen vara för död för att kunna träna.

Sitter och äter frukost just, har duschat och ska alldeles strax börja göra mig i ordning..med det menar jag ta på mig träningskläder, sätta upp håret och slänga på masken! Nuförtiden lever jag i mina träningskläder, det är skönt och jag trivs. Dessutom så har jag ju arbetskläder på mig på jobbet, det finns liksom ingen vits att börja göra sig fin när dom ändå kommer hänga i skåpet hela dagen.

näförtusan, måste äta klart. annars får jag stressa ihjäl..hej hej!


bodypump och styrke..

alltså den där bodypumpen har ju förstört min styrke helt och hållet för denna vecka..jävla typiskt! Orkar ju inte ens ta det jag tog förra veckan..min kropp är död! Jag satsar därmed på mycket kondition denna vecka istället. Så jag kommer alltså inte skriva ner styrketräningen denna vecka..

sitter just och äter min lunch..en burk tonfisk i vatten (protein), en halv avokado (fett) och isbergssallad (kolhydrater)..en komplett lunch med allt som man behöver få i sig! Ska åka iväg till jobbet om en halvtimma drygt..ska äta upp och sen sminka mig!

på konditionen idag brände jag 500 kcal..blev en långdragen konditionsträning då jag inte kunde styrketräna. 25 min på löpbandet, körde intervall. Sen 10 min på step-maskinen och drygt 15 minuters cykling!

måste återgå till maten..hörs senare ikväll när jag kommit hem från jobbet.


redan uppe och äter frulle..

Ni kanske har märkt att jag tar träningen seriöst? Och så kanske ni förstår varför också. VIKTIGT och KUL! :) För mig är träning lika viktigt som att en mamma skulle ge sitt barn mat.

nåväl, sitter och äter frukost precis. ska iväg och träna på ett litet tag, är jävligt trött men man piggnar till så fort man ätit lite och gjort sig klar. egentligen så bör jag inte vara trött med tanke på att jag gick och la mig typ halv elva så jag är säkert bara trött för att jag inte kunde somna igår. Idag blir det nog axlar och nacke..tänker tyvärr inte uppdatera gårdagens träning då det gick skitsämst. Ni som styrketränar, ett tips kör inte bodypump, det är mest för dom som inte hinner styrketräna varje dag, så som jag. Det är superkul att variera men för mig passar det inte då jag ska öka i styrka varje vecka och då orkar inte min kropp ;)..håller mig nog till pilates. Dessutom ska jag försöka gå på kick-boxning imorgon om jag inte jobbar den tiden vill säga :).

Jobb idag i alla fall mellan 13 och 20, skönt att få gå och jobba lite också :). Nepp, nu måste jag återgå till min frukost, sen bär det av :). Tjingeling!!


Livsstil

Träning är en livsstil, livsstil är träning. För mig

Min dröm är att få träna andra. Och den kommer snart att gå i uppfyllelse.
Blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på det. Jag är världens lyckligaste!

Tänk, jag har en underbar pojkvän som älskar mig. En helt underbar familj och underbara vänner! Dessutom pricken över i:et, att jag ska få bli PT.
underbart. Det är viktigt att man gör det man tycker om, annars blir det tyngre ju längre det går.


/ Evin

blev lite shopping..

Ja jag hoppade över städningen och åkte istället till farsta centrum och shoppade lite. Hittade förbannat snygga träningsbyxor som satt sjukt bra. Har alltid använt nike, men denna gång kunde jag inte motstå att köpa adidas, kan säga att jag fick en go rumpa ;)..haha! Sen köpte jag även med mig ett nike-linne, ett likadant som jag redan har fast denna var blå. Sist och minst, gymhandskar! Som jag har tjatat, nu är dom äntligen här! haha. Så jag är taggad för gymmet ikväll, ska glida in på gymmet cool som fan i min nya outfit. Ah, men det är ju för gött. Goa gubbar vettu! Lägger in bild innan jag drar iväg och tränar så får ni se hur cool jag i mina nya kläder. höhö.

jag ska springa ner en snabbis till tvättis och slänga i två maskiner så jag får lite träningskläder, underkläder och sockar tvättade i alla fall. sen får jag ta mig an resten av tvätten senare i veckan :).

vet ni vad jag hatar? När äckliga gubbar visslar efter en. Även fast man ignorerar så fortsätter dom. Jävla idioter. Usch, jag blir så äcklad när jag tänker på det. GÅ OCH DÖ! äcklon. Ja, sånt gör mig otroligt upprörd!


SUCK ON THIS! ASHOLES!

alltid pigg!

Ja nuförtiden, när jag tränar regelbundet och äter bra så är jag nästan alltid pigg. Kan inte sova mer än 8-9 timmar och sen är jag pigg. Eller inte trött jag väl säga. Känner mig fortfarande lite seg, och sakta men säkert kryper träningsvärken fram. Usch vad jag inte vill stiga upp imorgon. Då kommer den värsta värken..haha. Men då visar det ju sig bara att man verkligen har tagit i för kung och fosterland. Så värken är nästan värd slitet..

Är ledig idag, vad jag vet nu. Man vet ju aldrig, dom kan ju ringa in mig när som helst. Men förhoppningsvis gör dom inte det. Känner för att vara ledig. Måste storstäda och tvätta, det är så skitigt här hemma och det är på tok för mycket tvätt som jag måste ta mig an. Har en tid mellan 16-19, vilket var lite oturligt då jag sak möta upp Emil på gymmet vid sex..gick precis ner till tvättis och kollade om dom hade en tidigare tid men icket. Aja, jag får skynda mig och tvätta, ta det som jag hinner. För idag villl jag träna med Emil! :)

fram tills dess vet inte..just nu ska jag ta det lugnt sen så småningom ska jag påbörja min städning! Puss på er






nothing else matters

Kom och tänka på Metallicas låt nothing else matters, så jag slog igång den på en gång. Den är ju så fin! Och bra!

Har legat och tittat på lyxfällan på tv3 play, sen har jag sett fråga olle på kanal 5:s webb-tv och har just sett klart dagens avsnitt av Ensam mamma söker. Är bara lite trött, så det lär väl inte bli någon sömn på ett tag. Emil missade tåget så jag får vänta ännu längre tills han kommer hem. Vilket är tråkigt. jag saknar ju dig hjärtat, vill ha dig här nu! Buhu, det blev ju inte direkt bättre av att man såg ensam mamma söker..när dom kramades och myste. Ja, sånt kan faktiskt göra en avundsjuk. haha.

Har inte så mycket mer att tillägga..måste faktiskt erkänna en sak. Jag är jäkligt sugen på att träna..IGEN! haha, jag får aldrig nog av träningen, den betyder allt för mig! och Emil såklart, och familjen :)

Träning hela söndagen!

Ja nu är jag äntligen hemma efter att ha varit på gymmet ända sen 12. Det blev ingen afro då jag kom sent, men jag bokade snabbt in mig på pilates som var direkt efter. Under tiden jag väntade så körde jag lite lugn kondition som uppvärmning. Måste säga att pilates var riktigt kul! Kommer gå på det fler gånger, bara tiderna passar in någon gång, fast det kan bli svårt när man jobbar helt olika pass. Men får jag chansen så kom jag garanterat gå på det fler gånger. Efter pilates var jag lite trött, satte mig ner en stund och tog det lugnt. Körde lite mer kondition, sen var det föreläsning om stress, kost och träning. Mycket intressant om jag får säga det själv, lärde mig många saker och man började tänka efter mer då man lyssnat klart! Varför det var föreläsning just idag, jo det var för att dom hade super sunday idag, lite olika aktiviteter, fett&bmi mätning m.m dessutom bjöd dom på proteindrinkar och bars som gjorde att jag orkade mig igenom hela dagen. Har haft otroligt kul, var till och med på body pump för första gången idag, där hade jag super kul, vilken sammanhållning! Fast ett litet minus för mig var ju att jag körde ben igår på styrkan och därmed kunde jag inte ge allt. Man fokuserar ju väldigt mycket på ben och rumpa när man kör B.P så nästa gång ska jag vara helt utvilad :). Ja, vad ska man mer säga? Har varit hur sugen som helst på att köra styrka hela dagen, så till slut körde jag lite rygg..men med lätta vikter. Lite sådär uppvärmning inför ryggpasset imorgon.

Just nu sitter jag och äter min middag. Konstigt nog så var jag inte så hungrig, men det kan nog bero på att jag stoppade i mig en energibar runt fem-tiden. Men mat måste man ju ändå äta, speciellt nu när jag tränat som en dåre hela dagen. Ja fyfan säger jag, det har varit sjukt kul! Alla har varit supertrevliga också, trivs så himla bra där så jag blir nästan tårögd när jag tänker på det...haha. jag och träning är gjorda för varann, så som jag och Emil är gjorda för varann. Varenda pusselbit passar..ah men det är ju för underbart!

Näfan måste återgå till maten, ska slå på något på tvn och titta på och koppla av lite! Emil är hemma runt tio, jag längtar! Har saknat honom under dagen på gymmet, hade varit mysigt om han också varit med ju. Nåväl, ha det så bra så länge. Tjingeling!

Afro

Idag är jag inte pigg, undrar varför. Har ändå sovit lagomt länge så jag bör inte vara trött. Har hunnit äta frukost i alla fall, Emil åkte till jobbet nyss och jobbar till nio :(. Buhu, jag hatar när han jobbar helg! Saknar honom hela tiden. Usch usch. Ska på afro klockan tolv, har aldrig varit på det förr så jag hoppas det blir kul. Sen kanske jag hoppar på några andra pass, blir ingen styrka idag utan idag är det vila från det. Endast kondition ska jag köra idag. Är inte speciellt sugen på att styrketräna idag heller, är jätteseg i kroppen, har typ träningsvärk överallt.. så det passar bra att få röra på hela kroppen så man mjuknar upp lite !

Förövrigt är jag på bra humör även fast jag är trött och seg, men jag är ju nästan alltid glad. Tur är ju det, varför ska man gå runt och vara arg? Det är ju bara onyttigt för en själv.

annars så sitter jag och lyssnar på HIM, längesen man gjorde det så varför inte fräscha upp minnet litegrann?


....

ja maten smakade skit som jag trodde, sen så såg den äcklig ut också. nåväl vi beställde hem en pizza som vi delade på, sååå gott!

Har sett gårdagens avsnitt av idol. Är fundersam. Varför gick Nicklas vidare? Camilla? Dom är sämst, gillar inte Calle heller speciellt mycket, han har en bra röst med scennärvaron är skit! aja, svenska folket måste ju varit neddrogade när dom ringde in, förstår inte..

aja, jag är jättesugen på något gott..illa illa. får se om man tar och äter något gott..ska se film snart.

hej hej!

snart mat..

matlagning pågår, vi vart lite besvikna när vi insåg att maten vi lagar är en soppa. det stod torskgryta med citron och pinjenötter, men hallå är det en soppa så skriver man väl ändå soppa! Aja, det kanske blir gott. Men är det inte de, ja då ringer jag efter pizza. haha, gott ändå.

maten bör vara klar strax, hoppas bara på att det är gott..vet ni? jag är sugen på att äta något gott ikväll..men fan, jag har hållt mig hela veckan. borde jag? lite popcorn och lite lättsaltade chips..tänk!

ett ryck..

fick lust att städa, satte precis igång David Guetta, nu blir det städning här innan Emil kommer..

OOH I WANNA DANCE WITH SOMEBODY, I WANNA FEEL THE HEAT WITH SOMEBODY! YEAH, I WANNA DANCE WITH SOMEBODY WHO LOVES ME!

DARLING, kom hem så tar vi en sväng ;)

Ego Woman

Har precis skickat iväg en beställning på Gynnings nya bok Ego Woman, eftersom jag har läst hennes tidigare bok Ego Girl så måste man ju läsa fortsättningen på hennes galna liv! Jag älskar verkligen denna dam, hon står för sina åsikter och är sig själv. Skäms inte överhuvudtaget, det gillar jag :)


nog känner man sig lite vuxen

jag har gått med i facket, och i och med det har jag en del försäkringar. det känns ganska vuxet om jag ska vara ärlig, så man kanske har mognat i alla fall.

Hej, jag heter Evin och är 20 år. Jag är vuxen!

underbart.

Träning är helt underbart. Är skitsugen på att gymma igen, men attans att dom har hunnit stänga. Jag älskar att träna, kan inte sluta tänka på hur skoj det är.

hur kan man inte tycka att träning är kul?

åh jag hatar spännande slut..

Såg precis klart 90210 fjärde avsnittet på säsong två..det är helt sjukt spännande. Jag är helt besatt i den serien, längtar till nästa vecka så man får se det femte avsnittet. Annars, vad händer? Amanda är påväg hit, hon skulle partaja ikväll och hade ingen dricka, så hon ska få köpa lite av mig. Får se om hon blir här länge, annars ska jag typ diska, om jag orkar vill säga. Blev genast jätteseg för att jag låg och kollade på bevvan..men jag måste vakna upp! För det ser ut som ett bombnedslag här hemma..

Nu när det har blivit kallt så har mina händer blivit svintorra och läpparna spruckna..det gör aj aj! Fan att min hud ska torka av denna kyla, det är jäklarns typiskt! Hade helst velat ha snö, jag älskar snö. Det är ingen riktig vinter utan snö..bara mörkt och slaskigt här i Stockholm på vintern. Har man tur så ligger snön en eller två dagar sen är det slask och gummistövlar som gäller. Usch och fy för vintern här i fjollträsk.

Vad mer..jo jag försöker hitta något bra recept som man kan tillaga torsk på. Men jag hittar inge bra..blir väl säkert gamla vanliga med curry, färska tomater, lök och ris till. Det är svingott, men någon gång kan de ju vara kul att prova på något nytt också!



nu lunch

ja nu vart jag hungrig. kokar potatissoppa och ska äta två smörgåsar till..gott ska det bli. ska se på nyaste avsnittet av 90210 också.

todiloo :)

orkar icket.

jag skippar farsta, det regnar ute och jag känner inte för att gå ut. blir att ta det lugnt, diska och städa upp lite tills darling kommer. om tre timmar..usch och blä. ibland kan det vara skönt att vara ensam, men ibland känns det inte alls kul att sakna den man älskar. hjärtat kom hem nu, jag saknar dig! :)


du är min kärlek :)..3 år och snart fyra månader. åh, jag blir så himla glad när jag tänker på det!

ska jag orka åka till farsta?

Jag har duschat av mig, bytt om och ska snart slänga på masken. Fast jag vet inte om jag är så sugen på att åka iväg någonstans, även fast jag borde. Måste gå och ta ut dom där pengarna annars kommer det sluta med att jag inte lagt undan något denna månad heller. Och jag måste fan ta tag i det! Nu när jag fick så mycket pengar. Ska ju köpa en canada goose nästa månad och till den behöver jag ca 6000 kr..det är dyrt men jag vill ha en sån och då ska jag fan ha den! Så är det! haha. Lika och spara denna månad så man slipper punga ut så mycket pengar direkt nästa månad..

sen är det ju dom där nedrans gymhandskarna som jag tjatat om länge här i bloggen. men det har bara inte blivit av, är jättesugen på ett par nya för att mina är jätteslitna, kardborrarna är helt slut och dom är smutsiga och fula. Däremot vet jag inte vilket märke jag skall testa denna gång, en sak är då säker. Jag ska inte köpa casall igen, kardborrarna gick sönder nästan direkt..helt sämst. Men jag orkade aldrig gå tillbaka med dom..så lat som jag var då. Fast det har ju ändå gått att använda dom..

skulle behöva äta något också..fast jag är inte speciellt hungrig efter att jag druckit gainer för ett tag sen. Man blir sjukt mätt på den. Ni som tror att gainer ger skador på levern, njurarna osv..att kroppen skadas på något sätt kan ju isåfall tala om för mig vad det är som ger skada. Vet ni vad det innehåller? Det mesta som man stoppar i sig vardagligen.

Gainer Explosion återhämtning, jag dricker just nu smaken banan/choklad. Supergod!

Innehållsförteckning: Maltodextrin, ultrafiltrerat vassleproteinkoncentrat (sojalecitin 0,5%), fettreducerad kakao, ren kristalliserad fruktos, celadrin, banan- och kakaoarom.

Maltodextrin-rena kolhydrater
Vassleprotein-en biprodukt från osttillverkning
kakao-ja alla vet ju vad kakao är? inte farligt. ska vi sluta äta choklad eller?
fruktos-energirik sockerart, som även kallas fruktsocker. I princip all frukt innehåller fruktos. är det dödligt att äta banan?
celadrin-ett fett från tallbarr
banan- och chokladarom nästan allting vi äter som är farbriksproducerat, innehåller aromer av något slag

Den som säger att detta kosttillskott är farligt, dödligt eller kan ge kroppen någon form av skada är allt korkad!





Träning 3/10-09

Ben

Knäböj 3x8 60 kg
Utfall 1x7 15 kg 2x6 15 kg
Hacklift 2x7 30 kg
Benpress 2x7 100 kg
Stående benspark bakåt 2x10 nivå (2)

Vader

Sittande vadpress 1x8 30 kg 2x7 35 kg
Stående vadpress 2x8 nivå (5)
Stående vadpress, raka ben 2x7 60 kg

Kondition 10 min 100 kcal

Damn you're so sexy bitch!






älskar sista bilden, man ser mina muskler så tydligt ! oh yes, I love it!

en fråga.

Använder ni smink när ni tränar?

Det gör jag, vet ni varför? Jo, för att jag känner mig så mycket fräschare, och på sett får man en helt annan syn på sig själv när man står där och lyfter framför alla människor. Ni kanske tycker jag är fånig, men det är bara en grej som är självklar för mig. Dessutom så tycker jag att det är roligare när man ser snygg ut, då får man bättre självförtroende. Inte för att jag är ful utan smink, för det tycker jag absolut inte. Men som sagt smink är ett måste för mig när jag tränar! :)




Tipp topp såhär på morgonkvisten!

Idag är jag glad. Inte av någon speciell anledning, utan jag är mest glad för att vara glad. Skönt va? Känner mig på riktigt bra humör, även fast det är kallt och tråkigt ute. För att göra dagen ännu bättre har jag redan ätit frukost, sattit på mig träningskläderna för att senare åka iväg till gymmet. Gud, jag längtar tills jag får träna ! Kan lova er att efter träningspasset är jag på ännu bättre humör ;)..det vill jag då lova er! Idag blir det ben och vader, min fot verkar ha blivit bra nu helt plötsligt, så jag ska ge benstyrkan en chans idag. Fasiken, jag kan ju inte hoppa över benträningen var och varannan vecka då får man ju inga resultat! Inga vettiga i alla fall.

Ska nog slänga på lite lugn kondition efter det, men bara så jag inte tröttar ut mina ben allt för mycket. För annars kommer det sluta med att jag inte kan gå på måndag och det är inte så härligt!

Ja dom har ju inte ringt från jobbet ännu så jag antar att det blev en ledig dag idag, skönt ändå :). Emil åkte till jobbet åtta imorse och jag hade mer än gärna legat och myst i sängen med honom. Aja, han kommer hem sex ikväll, så tills dess får jag klara mig utan honom. Jag kommer ändå ha fullt upp :).

Ska på banken och ta ut 3000 kr som jag ska lägga i min sparinsamling, köpa dom där förbaskade gymhandskarna och sen bara gå runt och glo :). Vilket kan vara trevligt de med! Sen ska jag hem, får jag lust att träna igen och klockan inte blivit allt för mycket så kanske jag åker och tränar igen. Vem vet? Annars är det disk som behöver diskas och städning här hemma.

nåväl ska gå och göra mig klar sen åker jag iväg :)


pigg och glad kexchoklad.

snart lite sömn..

ja nu börjar klockan närma sig tolv, har ätit middag och sett på the f word med hjärtat. mysigt värre! duschade alldeles nyss och nu känner jag mig inte som en lodis nå mer. hehe. dags för sängen strax, kan hända att dom ringer tidigt imorrn från jobbet och ber mig komma dit..så man måste vara beredd. om det inte blir jobb så ska jag spendera min dag med träning och köpa ett par nya gymhandskar som jag tänkt köpa länge nu..det behövs!

ska bara berätta en flummig sak innan jag avslutar detta inlägg. inatt vaknade jag av att jag låg och asgarvade. vet ni vad jag skrattade åt. En napp med tänder? Haha, alltså det var det sjukaste jag varit med om. Att man ligger och asgarvar i sömnen och sedan vaknar upp och asgarvar åt det..kan ju säga att Emil blev lite less på mig inatt för det. jag kunde inte sluta skratta! det var helsjukt. dessutom så snodde jag hans täcke och vägrade ge tillbaka det..ja fyfan säger jag. Tänk vad man kan hitta på i sömnen!

näpp, nu blir det att smörja in sig. fläta håret och sen är det sängen som gäller! natti natt på er :)


så här såg jag ut idag..coolt va? första "dagens outfit". haha så jävla löjligt. var bara tvungen ;)

tänkte passa på att slänga in ett tips

var längesen jag slängde in ett tips här i bloggen så jag tänkte passa på att göra det nu när jag kom att tänka på det.

Tränar du utan resultat? Går du inte ner i vikt? Blir du frustrerad och arg över att du inte får resultat?
Kanske är det så att du inte gör rätt i allt. Fokusera på rätt sak. Börja inte tänka på andra saker när du tränar, dröm dig bort och var i din egna värld. Om du vill gå ner i vikt när du tränar, så finns det en sak som man måste ha klart för sig. Att äta mindre! Visst, har du målet att inte gå upp i vikt ja då är det en helt annan sak. Då kan du självklart fortsätta äta som du gjort innan. Men det är bara skitsnack när folk säger, fortsätt äta som du vill och förlora 10 kg på 2 veckor. Det är bullshit! Gå inte på en massa skit du läser i tidningen, utan lär dig själv genom att läsa nogrannt på saker som verkligen funkar. Allt handlar nästan om att ha disciplin. Att äta mindre och fokusera på träningen om man verkligen vill något inom träningen. Många tränar bara för att träna, och det i sig är riktigt bra! Men sen finns det ju dom som tränar för att gå ner i vikt, de som vill vara vältränade och ha stora muskler osv.

Jag tränar för att jag vill leva länge. Jag vill leva sunt och dessutom så är träning en passion för mig. Jag älskar styrketräning, gruppträning är inte riktigt min grej. Men någon gång då och då kan man ju hoppa på ett aerobicpass. Jag tränar inte för att jag är "fet" utan vill ha en tight kropp. Dessutom är en dröm för mig att börja tävla, men det är ett senare projekt. Men någonstans måste man ju börja för att nå sina mål. Det är egentligen vad allting handlar om, allt man vill göra i livet. Man måste ha vilja&disciplin för att komma någonstans här i livet. Sen om det är träning det handlar om eller karriär spelar ingen roll. Det är ingen som kommer ge dig det du vill, utan du själv måste kämpa!

Det jag vill ha sagt är att, man kan inte äta precis hur mycket man vill bara för att man tränar(om man vill gå ner i vikt). Man kan äta i princip vad man vill, allt handlar om mängden. Den som säger emot mig, är korkad! Så säg inte emot mig, för jag har fan rätt i det jag säger. Det är jag 150% säker på. Vill du gå ner i vikt, ät mindre och träna regelbundet. Men, tänka också på att du ska må bra och ha kul!

hoppas ni som läser detta tar åt er, om ni vill nå era mål gällande detta. och självklart när det gäller andra saker. man måste kämpa för saker här i livet.


Träning 2/10-09

Bröst

Bänkpress 1x8 40 kg 1x6 42,5 kg 1x2 45 kg 1x6 40 kg
Sned hantelpress 1x10 15 kg 1x6 17,5 kg 1x6 15 kg
Pull-overs 1x8 20 kg 1x7 20 kg
Cable cross-overs 1x7 20 kg 1x10 15 kg

Mage
Benlyft med vikt (på bänk) 1x12 5 kg 1x8 6 kg 1x12 5 kg
Crunches med rep 2x10 50 kg
Sidovridningar (maskin) 2x10 (4)

klart!

lite sisådär update.

Ja hallå där i stugan. Kan man säga så? äsch.

Nu är det fredag, skönt! Jag har haft en otroligt bra dag. Den började med att dom ringde in mig från jobbet, jobbade 10-16 sen gick jag omkring på stan i min ensamhet. Tycker bäst om att gå själv, filosofera lite, glo på folk och bara vara. Det är asnice tycker jag. Men ibland kan det ju självklart vara skönt med lite sällskap också :). Gjorde lite ärenden, lämnade bland annat in två plagg som jag inte kunde ha, köpte strumpbyxor som är lite tjockare och som man kan använda under vintern, en skitsnygg bh som passade PERFEKT, vilket är ovanligt för på h&m hittar jag aldrig en sådan perfekt bh. Grymt bra ! Sen köpte jag även ett par skinnhandskar som jag tänkt köpa redan förra vintern, men nu hittade jag ett par som satt perfekt och som det även var 25% rabatt på. Senare insåg jag att, fasiken vad klockan är mycket och tog tåget hem. Bytte om, packade gymväskan och kutade ner till bussen. Körde bröst och mage, och FYFAN så stark jag har blivit. Alltså, det är ju helt underbart. Jag är riktigt stolt över hur duktig jag är, mitt mål är att se riktigt vältränad ut fram tills jag ska börja plugga. För, vem vill inte ha en personlig tränare som är vältränad? Det skulle i alla fall jag vilja ha. Tänk er, om en som är fet (sorry, men jag har lite fördomar) skulle bli just din personliga tränare. Hade ni litat på att den personen kan hjälpa dig på samma sätt som en som är vältränad? Jag vet jag vet, fördomar hit och fördomar dit. Men det är ialla fall vad jag tycker. Så därför vill jag ge så bra intryck som möjligt, och det, genom att vara vältränad.

Nåväl. Ska kanske gå och göra mig middag, Emil kommer hem vid tio och då tänkte vi käka. Sent, men å andra sidan så har jag ju varit och tränat. Hmm..juste måste också berätta att jag inte ätit något "gottis" sen i söndags, och det ska jag tala om för er är riktigt duktigt av mig. Med tanke på hur mycket skit jag stoppat i mig dom senaste veckorna. Så jag är jättestolt :), hade faktiskt tänkt att hålla mig hela helgen. Vilket jag tror kommer gå ganska bra, dessutom så känner jag faktiskt inget sötsug alls! Så jäklarns skönt.

näfan, mat var det. skriver sen vad jag tränat osv. pussis


tänkte också bjuda på en bild. här ser ni mig ta en egobild på toalettpausen, såå sexiga arbetskläder! lite kass bild, men mitt vackra ansikte gör bilden glänsande ;) haha

Of

Ja igår slutade jag också sent och efter jobbet åkte jag direkt till gymmet och körde kondition. Brände bort hela 300 kcal så jag var nööjd! I alla fall, jag var hemma rätt sent då jag fick vänta på tåget en stund och sen var jag och handlade lite mat. När jag kom hem såg jag idol som jag självklart somnade framför. Haha, när jag vaknade så fattade jag inte att dom hade fått reda på vem som vunnit utan sa, hallå när får man veta? Emil ba, öhm har du sovit länge eller? Rabih och Erik gick vidare. Ah men det var ju förjävla bra, båda två var bäst igår. Älskar Eriks röst!

aja, har inte tid att sitta här måste gå och göra mig i ordning. Jobbar 10-20 idag. Vilodag på gymmet, vilket kan vara ganska skönt. Dessutom har jag fått ont i min fot igen..crap! Jag tror jag måste ringa farbror doktorn..nåväl vi kanske hörs ikväll om jag orkar och har lust!

todiloo

RSS 2.0