dags att sova!

Har precis sett Predator 2 och nu tänkte jag gå och sova, känner mig rätt trött så då är det lika bra! Det finns faktiskt inte så mycket mer intressant att berätta :P..

God natt :)

vimmel

Hittade en vimmebild på mig, Allex och Carro från fredagen när vi var på Cleo och skaka rumpaaaa!


för att bota söndagsångesten..

..skratta lite!


Spiderman!

kolla detta klippet, man skrattar ju ihjäl sig! HAHA




Idag är man inte speciellt bakis och kvällen var väl inte lika rolig igår som den var i fredags men det var hur mycket folk som helst och det blev en hel del dans. Fick bara så jävla ont i knät och hade typ frossa halva kvällen så jag satt och skakade i ett hörn och tyckte synd om mig själv! haha. Nåja, nu ska vi se på Spartacus :)

Ha en bra kväll så hörs vi! :D



ett kort inlägg kan jag väl hinna med

Godkväll! Idag har jag varit fruktansvärt BAKFULL. Usch säger jag! Och ändå ska jag genomgå samma procedur imorgon, det är ju helt sjukt att man utsätter sig för en sådan hemsk smärta. Sjuka människa!! Hade hur som helst en sjuuukt rolig kväll med härligt partyfolk :)..det måste göras om snarast. Eller hur brudar? ;)

Sitter precis och dricker en cider, lite mör är man men det går ner, haha! Har duschat och gjort mig i ordning, eller jag ska sätta mascara och fixa håret snart. Men jag måste ju underhålla mina läsare också! Ikväll ska vi på Western Farm i Boden och där är det en massa folk man känner, bla Maddis, Allex, Carro R och Heidi! Ser fram emot kvällen, Alcazar skulle tydligen spela, inte för att jag är något fan men det kan ju alltid vara kul att lyssna på sådan musik också. Nu har jag faktiskt inte så mycket mer att tillägga, måste gå och göra mig helt klar så man slipper stressa innan vi ska åka. Chauffören kommer runt tio och då måste jag vara helt klar, vill ju hinna förfesta litegrann också.

Hur som helst, ha en bra lördagskväll. Det ska jag ha! ;)

SKÅL!


Oh yes it's FRIDAY! ;D

Godmorgon, haha när ska jag lyckas stiga upp i tid? Jag hade till och med ställt klockan på nio men då ställde jag om den till tio och steg upp, tvättade ansiktet och så, sen gick jag och vilade en stund men då somnade jag om och vaknade inte förrän Allex ringde tjugo i tolv. Bra jobbat Evin!

Nåja, jag har hunnit klä på mig, sminka mig och nu äter jag frukost. Ska åka iväg till David och städa hans lägenhet för att vi ska vara där ikväll och föra, men jag får ju betalt haha! Jag gör allt för att få lite pengar minsann (okej, kanske inte allt). Efter att jag varit där ska jag en sväng på stan och checka läget, måste  också på systemet så man har något att kalasa med ikväll!

Det är ungefär vad jag vet kommer hända de närmsta timmarna! :) Vi hörs senare. Ha en bra dag!

Magen skriker efter maaaaaaaat

Då har man klarat av arbetsintervjuven också! Det gick jättebra och hon jag pratade med var jättetrevlig :)..så inom en vecka får jag veta hur det blir! Jag hoppas verkligen jag får jobbet för nu är jag fruktansvärt trött på att sitta hemma och inte göra något, vakna sent och se dagarna rusa förbi. nej usch, JA TACK till jobb!

Efter intervjuven mötte jag upp mamma utanför Willys och vi sprang in en snabbis på Röda korset för att kika efter ett matbord + stolar till mig, haha lite fattigt att köpa där men jag hittade faktiskt ett som var i ett bra skick för en väldigt liten slant..man får jag ta det som finns och speciellt för priset så spelar det absolut ingen roll! Bara man har något. Sen gick vi in på Willys och storhandlade, fan det är så skönt att veta att man har en massa mat laddat i hemmet för då slipper man åka flera gånger om, dessutom är det mer ekonomiskt!

Ska alldeles snart börja med middagen, tänkte göra köttfärssås&spaghetti idag, det ska bli riktigt gott, var som ett tag sen man åt det. Tror jag? Är i alla fall hungrig så vad som helst duger just nu, haha. Har ju bara ätit två smörgåsar idag och varit igång så nog är man hungrig. David&Viktor ville också äta mat med oss så vi väntar på att dom ska komma hit med mer mat så jag kan börja laga den! Har nämligen ett eget recept som jag alldeles själv har kommit på, det är faktiskt ett väldigt gott recept. Kan ju dela med mig av det om ni vill ;).

Köttfärssås a la Evin

400 g nötfärs
Ett paket krossade tomater med smak av tomat&basilika ( Findus 390 g)
1 köttbuljong (har du inte det hemma går det lika bra med grönsaksbuljong)
1 lök
1 msk mjöl
Lite vatten för att blanda ut mjölet
Lite mjölk, ca 1 msk (beroende på hur "krämig" du vill ha den och om du vill ha mindre tomatsmak)
Använder olika kryddor dvs, salt, svartpeppar, vitpeppar, chilipulver&paprikakrydda

Tillagning:
Finhacka löken och bryn den tills den fått en gyllenbrun färg.
Därefter häller du i köttfärsen och bryner den.
Krydda innan du häller i nedanstående ingredienser efter smak.
Sedan i med mjölet&vattnet, när du rört ihop det, smula ner buljongen och låt koka en stund.
Efter det sätter du i paketet med krossade tomater&mjölk. Låt koka en stund. Smaka.
För att få en extra god smak kan du krydda med basilika eller ta färsk basilika. Beroende på
hur kryddig du vill ha den.

DONE!

p.s. om ni provar detta så vill jag gärna veta hur ni tyckte det smakade efteråt :) d.s.



Arbetsintervju.

Godmorgon? haha, idag sov vi ända till tolv, men det var såå skönt! Har hunnit fixa håret och sminka mig lite halvt, äter frukost nu och halv tre ska jag vara på arbetsintervju. För er som undrar är det ett kundtjänstjobb, man svarar i telefon och hjälper kunderna med frågor osv. ungefär något sådant.

nåja, jag har inte tid att sitta här mer. måste göra mig klar för att åka! Puss =)

Slö med uppdateringen

Godkväll!

Idag har jag varit lite seg med att uppdatera här i bloggen. Men jag har ju tvättat och städat hela dagen, sen har jag varit så trött och inte orkat göra något annat än att se serier och ta det lugnt. Orkade knappt åka till affären och handla så jag åt nudlar&mackor till middag :P..Emil fick äta pasta med ost och peppar (han gillar det). Ibland kan det vara skönt att bara "vara", alltså blev det ingen träning idag heller. Men det är nog lika bra, känner att jag inte ska köra så hårt nu i början för då blir jag bara sjuk och då kan jag ju inte träna alls! Det är liiite onödigt.

Har precis sattit två avsnitt av OTH och ett av DH på nedladdning så dom borde vara här snart. Emil sitter vid sin dator som vanligt men han spelar inte, HÖR OCH HÄPNA han spelar inte? haha, wtf?

nåja, ett eller två äpplen kommer slinka ner under kvällen :). Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll people. Keep up the good writing. Good night!


ni får nöja er med den här bilden att titta på medans jag är borta ;)

Dollhouse

Har precis sett sista avsnittet av Dollhouse, det är slut för alltid :(..buhu! Det suger rejält. Tyckte om den serien, även fast det är fantasy så tycker jag den vara bra :).

nu ska vi se på något! godkväll :)

Party all the time

skön låt att städa till med Black Eyed Peas.. lyssna vettja!


lönen kommer imorgon!!

Vet ni hur glad jag blir när man har förväntat sig en mindre summa än man får när lönen kommer? Jag blev så lycklig nyss..hihi. Dock måste jag hålla i pengarna så det blir inga inpulsköp för mig..det suger. Men man måste ju klara sig ett tag också. Aja, det ska bli skönt att får pengar i alla fall! :)

har precis varit en andra sväng i tvättstugan så på 40 min ska vi dit igen :). måste nog börja städa nu i alla fall så man får det gjort!! Får ju besök på fredag och då vill jag att det ska vara fint :).

see you later!!

Tvättning på gång.

Godförmiddag. Idag har jag vaknat sent igen, runt halv tolv. Var tvungen att stiga upp på en gång och fixa ihop tvätten eftersom tvättiden började tolv så nu har vi precis kommit hem och gjort oss frukost =). Var sugen på rostmackor idag så det fick bli så! gött gött. Ska väl tillbaka till tvättstugan på 30 min ungerfär och sätta på resten..eller det blir åtta maskiner?! Fattar inte hur vi lyckas hålla oss så länge? men men, det ska bli skönt när allt är tvättat. Som tur är har vi 5 timmar på oss att tvätta.

Idag vet jag inte alls annars vad som händer, vi kanske ska och kika på ett köksbord, sen blir det förmodligen träning ikväll. Men idag är träningsvärken ännu värre. usch!

nåja, ska återgå till frukosten nu, vi hörs sen!


filmen sög..

Vi började titta på Post Grad, men den var så dålig så vi slog igång Prinsessa som också sög. Haha, vi har i princip bara glott och dregglat över en massa snyggt som vi hittade på Nelly.com..om man ändå kunde få sig ett jävla jobb någon gång. Arbetslösheten SUGER älgballe. Nåväl, ska snart gå och lägga mig klockan börjar bli rätt mycket nu!

Så godnatt på er PUSS!! ;)

Btw, kladdkakan var sjukt GOD..jag har lyckats än en gång.



Middagen var GOD!

Det blev ingen träning idag eftersom Emils lillasyster Amanda är på besök här ikväll :)..Så vi har precis bakat en kladdkaka som vi snart ska äta framför en bra film! Myys. Det har inte hänt speciellt mycket sen sist jag skrev, vi har varit och handlat lite, hämtat Amandas saker på björksgatan och nu har vi som sagt bakat!

måste gå och titta till kladdkakan, ha en fortsatt trevlig kväll! :D

att söka jobb

Att söka jobb är inte det enklaste, man måste vara aktiv och för att ens få något jobb är det oftast erfarenhet som krävs. Tycker det är så synd att dom inte kan ge alla stackars människor en chans innan dom säger att det inte behövs folk fast dom behöver hur många som helst. Nåväl.

Jag kom precis hem, har varit och sökt tre jobb idag och det låter lovande. Dom skulle höra sig om någon vecka så vi får väl se hur det blir med den saken! Känner att jag vill komma tillbaka till jobbandet nu i alla fall. Efteråt åkte jag till Lisa och snackade lite skit, fikade och hade trevligt, innan jag kom hem var jag och handlade till middagen som Emil snart ska börja med. Det blir cottage paj, ska blir spännande och se hur det smakar.

Har ni smakat det någon gång?
Själv har jag aldrig ätit det men jag har däremot ätit shephards paj som är ungefär något liknande..tror jag ? Men det är säkert svingott :P..Är hungrig som en varg!

Ser fram emot träningen ikväll också ;D!! Pussis

Morrn Morrn!

Tjenixen :). Idag vaknade jag halv tio av att Emil steg upp, hade ställt klockan på 10.00 för att jag inte skulle sova ända till tolv som alla andra dar. Men sicken tur, jag skuttade upp tidigare än så. Började med att ringa till båda jobben i Stockholm för att det ena arbetsgivarintyget inte stämde helt och det andra har inte kommit så jag ringde och efterlyste det. Men dom skulle kika på det! Måste ju få iväg papprerna till a-kassan så man får liite pengar i alla fall.

Hur som helst. Har precis kommit in från en kylig men solig promenad, det var riktigt skönt faktiskt men kallt. Kan det inte bli typ 10 grader varmare så man slipper frysa ihjäl? Nåväl, jag piggnade till av promenaden och det är huvudsaken. Satte precis fyra ägg på kokning som jag ska äta sen, efter det ska jag hoppa in i duschen, göra mig i ordning och sen åka och söka jobb. Sen kanske jag ska umgås med Lisa :)..

..och ikväll är det gymmet som gäller! måste bara säga att jag har en sjuk träningsvärk idag, ryggen är öm och magen ömmar..haha! Men det är SKÖNT, man känner sig sjukt duktig när man har träningsvärk för då betyder det att man tränat hårt! :)

nu ska jag gå och titta till mina ägg. Ha en bra dag! ;P


trött..

Har sett ett avsnitt av OTH och ett avsnitt av The vampire diaries. Nu är jag trött och tror jag ska gå och lägga mig :P..men får se vad Emil säger han kanske vill se på något först!

Men hur som helst God natt :)!!!


Jag är verkligen uttråkad!

Emil sitter och spelar sitt jävla spel. Ogillas. Har suttit ett bra tag framför datorn nu, men nu börjar jag faktiskt bli less. Tror jag ska ta och se på någon bra serie..vet inte riktigt vad jag har hemma. Men något bra hittar jag säkert!

Vi hörs säkert senare :)!!

hahha..



haha, jag tycker det är så roligt med det här. Hade jag behövt pengar och så till mat med tanke på dom omständigheterna hade jag också blivit jävligt pissed om jag fått en dyr parfym. Okej, hon har skänkt en massa pengar utöver det. Men vem fan har tid att bry sig om att lukta gott när man i själva verket svälter ihjäl?

nä Carola, jag tyckte det var ännu en korkad sak att göra..

Erik Grönwall

Är också en artist med en otroligt fin röst..så jävla rätt att han vann Idol!

Mina två favoriter är Higher&18 and life! lyssna..




Rihanna..

..en vacker dam med en otroligt vacker röst


Se..

och...

Lyssna!




har funderat på en sak..

Jag undrar vad det är folk vill ha? Ni som läser min blogg, är det något speciellt ni vill att jag ska skriva om? Känns som att jag bara skriver om samma saker i alla mina inlägg. Det kan bli lite långtråkigt att läsa tror jag.

Skulle underlätta om någon kunde säga vad jag borde börja skriva om :)..


lite bilder från lördagen..


förförfesten..Viktor&Emil


I taxin påväg till den riktiga förfesten..Babe&Jag


På den riktiga förfesten. Emil, Simon, Viktor och David


Viktor och David fann varann..


Sen skulle Viktor klippas (for your information, tjejerna på festen går frisörlinjen, dom misslyckades. Jag fick åtgärda det dagen efter (proffsigt gjort av dom) som tur var hade jag skills för att fixa det)


Evelina och Jag


David ville att jag skulle ta bild på honom med Viktors väst. Han ville veta om det passade honom. haha!


Tummen upp sa Emil. På Cleo.


En outfit bild på Cleo..Body från Monki, lånade Amandas kjol den kommer också från Monki, väskan är också Amandas (köpt i Egypten) resten är oväsentligt!

Hade sjuukt skoj i alla fall. Tack alla trevliga människor för en riktigt trevlig kväll! :)



Jag är så himla stolt!

Trodde aldrig det skulle hända. Men jag pallrade mig faktiskt till gymmet idag, en obeskrivlig känsla! Nu är jag taggad som bara den. Körde rygg&mage samt kondition, det gick bra men jag kände verkligen av den långa vilan. Dock kommer det gå snabbt bara jag börjar träna regelbundet igen :). Sitter precis och äter middag, rester från igår, hade ingen lust alls att börja med någon middag såhär dags så det fick bli gårdagens. Skönt!

Ikväll har vi tänkt se någon skräckis, är sugen som fan, brukar inte vilja se skräckisar men ibland kan det vara extra mysigt ;)..man sitter tätt in till varann..extra mycket! haha

måste passa på att säga att min Lillebror fyller 13 år idag, kan knappt förstå att han är tonåring! Så himla overkligt, jag minns när du var liten André och alla trodde du var en tjej för att du hade så lockigt hår. Men så stolt storasyster som jag var så skrek jag till och sa att 'det är faktiskt inte pojke', jag blev arg varje gång! Haha.

hur som helst GRATTIS Bror! ;)


Åååh

Jag är så jävla seg..vill ju börja träna med jag tar som aldrig fingrarna ur arslet och börjar. Vad är det för fel på mig? Suck suck och ännu mera suck..

Det är ju så hemskt kallt ute också så man har ju knappt någon lust att gå ut genom dörren.

Idag har vi stigit upp vid tolv, blev upphämtade av David&Viktor, åkte till Exotic och lunchade. Åkte hem, har degat ett par timmar och sett Lost&Spartacus..

man kanske ska byta om och pallra sig mot gymmet? Låter jävligt skönt..

det återstår att se om jag gör det eller inte..Hejdå

Söndag&snart läggdags!

Det blev en riktigt lyckad lördagkväll men mycket trevligt folk och massa skaka rumpa ;). Idag har jag inte varit allt för bakis, mest trött. Sov endast sex timmar inatt eftersom vi kom i säng så sent och när jag vaknade imorse var jag väldigt pigg&hungrig så det var lika bra att hoppa upp! Dagen idag har varit ganska farfylld, har inte suttit inne och degat som jag annars brukar göra 'dagen efter'. Till att börja med har vi ätit frunch, åkte senare till David och hämtade våra saker som vi lämande efter förförfesten igår. Sen har vi handlat, jag har varit hos mamma och gjort iordning min lillebrors födelsedagstårta, han fyller 13 år imorgon så nu senare på kvällen har vi varit och fikat hos mamma, en del av släkten var självklart på besök! myyys.

Vi har lagat en god middag tillsammans med David&Viktor, den bestod av fläskfilé med tre olika smaker, bakad potatis, sallad, vitlöksbröd&basilika/bearnaisésås. Gott som tusan var det!

Såg precis klart x-men 2, åt självklart massa gotta men nu till veckan är det slut på det roliga för jag ska nämligen sätta igång med träningen igen! Ser verkligen fram emot det..har saknat styrketräningen den senaste månaden..men imorgon återförenas vi igen, yeey!

Vet inte om vi ska titta på en serie innan vi går och lägger oss, detta är godnatt! :) 

nu är det natt, så jävla mycket natt

Har kommit hem för en stund sen, måste bara säga att jag har haft en jävligt rolig kväll! Fyfan vad kul jag har haft. Okej, den här kvällen slår ändå inte sista kvällen vi var ut på The Bridge innan vi flytta från Stockholm till Luleå. Men, ändå, jag hade FAN kul! :)

Nu blir det att dejta sängen med Emil, I think. Är faktiskt inte så trött. Måste också säga att jag kände av måååånga veckors vila när man dansade på dansgolvet ikväll!

Godnatt på er! :) På måndag blir det att börja köra stenhårt på gymmet, vill ju vara fit inför BEACH 2010 ;)..

hihi.


Womanizer!

Kom ut ur duschen för en stund sen, sitter och dricker lite vin och fixar mig lite. Men tänkte först blogga lite och lyssna på Britney! yeeah. Ser fram emot kvällen även fast mina vänner bangade men det är kul att festa med bara killar, Lisa kommer förbi en sväng senare och umgås men hon har typ feber, kul ändå att hon kommer förbi, starka kvinna! ;) Nåväl, jag ska nog fortsätta fixa mig så man blir klar någon gång haha.

ha en bra fredagskväll allesammans! Puss och Kram :)..och SKÅL!

Pizzatime!

Ska hoppa in i duschen på ett tag, eller vi ska basta ett gäng här hos David och det ska bli sjukt skönt att basta!

nu är pizzan här! :)

Lördag

Då var det lördag igen, ikväll blir det utgång. Vi struntade i att gå ut igår då det inte lönade sig, ändå skönt att slippa vara bakis idag. Man behöver ju inte gå ut två dagar varje helg har jag kommit på :P! Sitter just nu hos David och väntar på att han och Viktor ska komma tillbaka så vi kan åka och handla mat och lite grejer till ikväll. Måste köpa nytt puder eftersom mitt är slut och utan puder blir det ingen rolig kväll, jag får lite panik då, haha!

Har inte så mycket mer att tillägga så vi hörs väl senare ! :)

Just ätit middag

Det blev grillad karré, potatissallad och sallad till middag, gott var det! Var ju och promenerade tidigare med hundarna, men det blev en kortis för det var så satans kallt. När jag kom hem igen fick jag ett mess av Carro att hon var hemma igen så jag tog bilen in till stan och umgicks med henne och gullade med lilla Oliver. Vid halv fem ringde älskling så vi möttes på parkeringen och åkte till systemet, inhandlade lite alkohol till helgen och mat. Sen har vi ätit och nu sitter Emil och ser tv och jag bloggar..som vanligt typ :P. Vi kanske ska ta något glas vin ikväll, eller Emil ska dricka någon öl så kanske vi ska ut på B4 en sväng med ett gäng. Annars åker jag och umgås med Maddis&Carro. Vi får se!

Har inte så mycket mer att tillägga nu, vi hörs säkert senare :)! Ha en bra fredagskväll.

Ja, jag vet..

..att jag borde göra något! Men vad? Tröck precis i mig 5 bitar choklad, nu är jag mätt och belåten, dock fruktansvärt törstig, men jag orkar inte gå ifrån filten som värmer mig. Tänk om Emil varit här, då hade han nr 1: kunnat värma mig, nr 2: hämtat vatten åt mig. Han kommer hem efter fyra, känns som att jag inte orkar vänta tills dess. Vill ha vatten nu och värme..Emil fixade pannan men det verkar inte komma så mycket värme alls. Det är bara runt 14 grader här inne och så ska det icket vara.

hmm..man kanske ska klä på sig typ tre par byxor, täckbyxor, fyra tröjor, tre par sockar och en fet jacka och ta ut hundarna på promenad? Låter rätt lockande men kallt som fan..aja helvete nu är jag rastlös!

NU GÅR JAG UT!! :D

Så OTROLIGT uttråkad!

Allex hann inte och Carro skulle ut med hundarna&Oliver i kylan..brr säger jag bara! Hade följt med och gått om det inte varit så himla kallt ute! Men då får jag istället sitta hemma och inte ha något att göra. Det är jag och datorn idag, LÄTT! haha. Känner mig typ hungrig, har bara ätit två bullens idag, men jag orkar inte göra nå matigt just nu. Kan vänta till middagen. Ska i alla fall dega här tills Emil kommer hem, sen tror jag att vi åker till Luleå ikväll. Vet inte vad som händer ikväll, Utgång kanske? Låter som att alla vill ut, men jag har 0kr på kontot så det är lite illa! :P

men man kan ju alltid drömma om att äga detta, just i denna stund...



Nitar är så sjukt snyggt, Gillas!

brr, så kallt!

Har precis kommit hem, var tvungen att följa med Emil till företaget så jag kunde köra hem bilen igen. Måste ju ha en bil så man kan ta sig någonstans. Duschade tidigare så jag tänkte börja göra mig i ordning, dock fryser jag som ett as så jag har egentligen ingen lust att ta av mig jackan&halsduken! :P Allex har inte hört av sig än så jag vet inte hur det blir med att umgås, men det lär jag märka :). Annars kanske man slår en pling till Carro och hälsar på henne!

Ska slänga ihop ett kollage nu som jag inte hann med tidigare! :)


Godmorgon!

Denna morgon har varit konstig, har för det första vaknat tusen gånger och det är sjukt störande..flera gånger innan Emil stigit upp för att han snosade, sen när Amanda gick igenom sovrummet, en gång när hundarna stod i dörröppningen och glodde, en gång när Emil ringde och väckte mig och sa att jag måste kolla pannan om den kommit igång igen och ännu en gång när Emil ringde för att fråga om jag kollat det! Suck..jag gav helt enkelt upp med sovandet nu. Det är sjukt kallt här inne och jag sitter man pannband, dunjacka, två tröjor dubbla sockar och mjukisar..Dessa eländiga pannor! Sotarn skulle komma hit senare och titta på den så vi slipper frysa ihjäl :).

Idag har jag inga speciella planer, funderar på att gå ut på en promenix senare, eller på ett tag. Känner att jag behöver röra på mig. Det är närmare 20 minus ute, men man får helt enkelt klä på sig ordentligt så slipper man frysa! Man lär ju piggna till om inte annat :P. Ska kolla med Allex vad hon har för sig så kanske man kan hitta på något coolt med henne :)

hörs senare! Nu ska jag knopa ihop ett kollage ;D..såå jävla KUL! haha. ( nu förstår jag er farmvillare på FB, det finns mycket man kan bli beroende av ;) )

Officelook

Sista inlägget och kollaget för idag, jag var bara tvungen! Har blivit beroende av polyvore.com, det är så himla kul att göra kollage och dröma om alla snygga kläder!

Denna looken skulle jag vilja ha om jag jobbade på kontor!



This is Goodnight :)..Puss!

Flirting with forty

Såg precis en film på trean Flirting with forty hette den, det var inte så länge jag såg den på film hemma men den är så himla bra :)! Vi har såklart suttit och gottat oss under kvällen, men jag känner mig typ dålig, har sura uppstötningar, är trött och det känns som att jag ska få feber. Skitskumt!

Aja, hoppas bara att jag inte blir sjuk! För det vill jag verkligen inte. Funderar på att ta en dusch, mitt hår är skitigt. Men det är så kallt så jag vettefan om jag har lust med det alls. Jaja, vi får väl se. Annars får jag duscha imorgon! :)

Nu har jag inte alls så mycket mer att tillägga här. Detta blir förmodligen sista inlägget för dagen! Så ni får sova så gott, Godnatt på er. Puss =)


bild hämtad från google.se


Stilrent&Snyggt!


Jag längtar verkligen till sommaren!


På Allsång med Nathalie


Semestern i Kalix, här var vi påväg till stranden


Utgång i Stockholm en helg


Utgång i Stockholm en helg


Sommarfest i Kalix


Egypten i April 09 vid havet


Egypten April 09 vid hotell poolen

Jag vill ha sommar så jävla mycket nu. Vinter FÖRSVINN!!!

Vi sminkade oss helt i onödan.

Ibland känns livet förjävla värdelöst..Dagarna går och man gör fan inget vettigt av den! Jag blir så trött&förbannad. Hade velat börja jobba så man fick känna någon form av livsglädje men just i denna stund skulle jag vilja doppa huvudet i snön och ruska om mig själv eller något liknande. Suck alltså..

Vi sminkade oss tidigare, satte på oss en någorlunda outfit och tog bilen in till stan, gick in på Chili och kollade kläder..men man blir ju fasiken bara deppig. Inga pengar har man, varför i helvete ska man gå in i en butik och hitta massa fina saker när man ändå vet att man inte kan köpa det? Det kallas PAIN. Det gör ont i hjärtat av att tänka på att den sista lönen kommer den 25:e och tänka "jaha, vad händer sen då?", man kanske skulle ta tag i sitt liv och börja plugga men jag är inte alls sugen på att söka in till en utbildning som jag ska gå i två-tre år för jag hatar att plugga! Hade jag stannat i Stockholm ett par månader till, sparat ihop till den där förbannade PT-utbildningen så kanske jag hade pluggat idag. Men vi ville hit. Och jag ångrar inte att vi flyttade upp, men ibland känns det bara som att man KANSKE borde stannat ett tag till. Men inte fan vettja, livet känns surt just nu i alla fall. Skit, piss och äckligt.

Sen är jag arg på Dig också.

Hejdå.


bild hämtad från google.se

Kul på Facebook..




Observera! Vi sitter brevid varandra i soffan också, lite å göra? hahha.


Tidsfördriv

Dagens FRÅGA

Vad gillar du Mus eller Penis?

Svara ärligt..


Dag och Kvällsoutfits!

Jag och Amanda satt just och gjorde en dagoutfit och en kvällsoutfit som vi trodde skulle passa varann..

Denna gjorde jag åt henne..


..och ni förstår säkert vilken som är dag och vilken som är kväll!


Den hon gjorde åt mig kommer upp snart =)

Godmorgon!

Jag lyckades stiga upp lite tidigare idag i alla fall och jag är stolt över mig själv faktiskt! Det är fint väder ute, solen lyser och det ser inte så värst kallt ut men man lär väl märka hur kallt det är så fort man går ut genom dörren, haha! Och vad ska jag göra idag då? Funderar på att ta en promenad till Carro och vara där ett tag, måste äta frukost först men jag har ingen matlust precis när jag vaknat..känner för en promenad nu direkt. Hur ska jag då göra? Annars så blir det väl att nöta datorn och göra kollage (jag har blivit besatt), samt laga mat !

hmm..ja nu ska jag nog sluta skriva ointressanta saker och göra ett kollage istället som nu får titta på! So long.


Nu: Film

Nu blir det film ;D..hej så länge!!


Fint från Nelly.com


Hardcore Casual



Ge mig, TYP NU!

Kom på mig själv

Jag kom på mig själv att jag verkligen inte kan vara utan godis och annat smått och gott. Det är för gott helt enkelt. Om jag ska vara ärlig ser jag ingen anledning till varför man ska pina sig själv genom att hålla avstånd från något så gott som godis&chips! Nu låter jag som värsta fettot, så är ju inte läget utan jag håller min vikt i alla fall. Det är bra det! Jag och Amanda kom precis hem från att ha köpt hem bearnaisechips&en påse full med godis (dock, mest choklad) och det smakade fruktansvärt GOTT må jag säga. Vi hyrde även en film (Final Destination) som vi ska se snart..Men vi väntar på att Emil som ska komma hem från verkstaden där han hjälper Sebbe och skruva i bilen.

bjuder på en bild på gottat..MUMS säger jag bara! Såklart köpte vi en flaska onkakonka också ;).


Beach 2010


Black skirts



Till festen.

La La Laaaaaa

Sitter i vardagsrummet hos Åströms med Amanda och vi nördar oss vid varsin dator och ska göra kollage, Kul är det! Vi gjorde mat för en stund sedan som vi åt just, stekt fläskfilé med franska örter creme fraiche och ris samt sallad..Gott var det! Har inte ätit speciellt mycket idag, en macka och en kaka som Carro bjöd på och jag var som rätt hungrig nu innan middagen!

Var ju som sagt och hälsade på Carro och Lilla Oliver, han var ju så himla SÖT! Satt och höll han hela tiden, det var så himla mysigt att ha en liten bebbe i sin famn! Det såå mysigt ;D. Det var självklart kul att träffa Carro också, har saknat henne jättemycket, det var så himla längesen vi sågs också! Sist vi sågs var hon då inte mamma men det var så himla fint att se dom tillsammans! Carro är en fantastiskt mamma :)..Love you hun! <3 Synd bara att Maddis inte var hemma just då, hade velat träffa henne också. Men jag ska och hälsa på Carro imorrn med så då kanske Maddis är där! Hoppas :) Tog tyvärr ingen bild eftersom jag inte hade någon kamera med mig, men ni har ju fått se deras underverk tidigare!


Nu ska jag fixa med kollage så får ni se ;)..PUSS!!


onsdag

Godmorgon kan man väl säga, idag har jag sovit ända till tjugo i tolv och skönt var det! Men det hade också varit skönt om man stigit upp tidigare och tagit en promenad. Hade tänkt göra det nu, men jag ska åka och hälsa på Carro&Lilla Oliver så jag hinner inte. Får ta en långis ikväll istället. ÅT precis en smörgås och drack ett glas juice, jag har ingen aptit, skumt må jag säga..är typ inte hungrig nuförtiden.

Var ut och kissade hundarna nyss också, måste åka nu så jag hinner vara där. Hejdå =)


godnatt.

Nu har jag suttit vid datorn ett ex antal timmar och älskling har ju vaknat, så jag säger godnatt för idag! Undrar om Emil ens kommer kunna somna, han har sovit några timmar nu på kvällen så ja man kanske sitter uppe hela natten? Inte så bra med tanke på att han ska upp och jobba klockan sju.

näförtusan, ska krypa ner brevid darling och glo tv! :)

Hörs imorrn, då blir det mer outfits och kanske skrivande..vem vet? Nattinatt.


Basic


En klänning, två outfits.


Tänk sommaren, tänk PARTY!!


Promenader är det bästa som finns

Sitter just nu i soffan och nördar mig framför tvn och datorn samtidigt. Kom hem från en långis ute i kylan med Amanda och jag kan säga att det var skönt, men kallt! Shit, mina tår frös till is och mina lår var iskalla..brr..less vintern nu! Man vill kunna gå ut och gå utan att frysa ihjäl..hur mycket kläder man än klär på sig så fryser man ju!

Ska nog fortsätta se NCIS Los Angeles och försöka få upp älskling ur sängen..han är trött :P. Fikade lite butterkaka och svartvinbärssaft!


Är i Kalix nu.

Då var det Tisdag. Veckorna går så himla fort och jag blir bara mer och mer frustrerad&fundersam över hur jag ska klara det här. Inget jobb har man och snart är pengarna slut. Jag blir tokig! Idag har jag i alla fall varit och sökt ett jobb, dom verkade väldigt intresserade och nöjda med mina meriter. Så jag HOPPAS verkligen att jag får det..

Annars har jag varit och handlat med mamma, vaknat sent, duschat&fixat mig. Tog bussen till Kalix som gick 15.10 och var framme runt halv fem. När jag kom fram hämtade my love upp mig på busstationen och sen gick vi och handlade middag. Anledningen till varför vi ska vara i Kalix hela veckan är för att Emil ska jobba på sin pappas företag och vi ska ta hand om hundarna. Men jag trivs i Kalix, det är som mysigt. Vi åker tillbaka på fredag när Emil har slutat jobba och jag tror det blir utgång. Ain't that funny?

Har faktiskt inte så mycket att skriva..bjuder på en bild från promenaden igår! :)



och bilder från lördagen..

   


Det var skönt med en promenad.

Har precis kommit hem från en prommis ute på isen och det var riktigt skönt att vara ute i det vackra vädret. Solen lyste och det var högst tre minus..skönt!! Sitter precis och äter lite lunch, omelett och sallad..gott som fan. Man blir så hungrig av att vara ute så det här lunchen satt fint i magen. Vi tänkte slå igång en film nu, men jag kom på att jag hinner nog inte se..måste hem till mamma och göra mat åt mina små syskon så dom hinner äta innan träningen.

men vi hörs sen :)

still haven't called..

Satt och tänkte på en sak Anna Anka sa i Jul med Anna Anka..Hon påstod att Megan Fox är ful. Men, då tycker jag att hon ska ta en titt på sig själv i spegeln..jag hoppas att hon inser att hon ser ut som ett jävla rövhål. Megan Fox är otroligt vacker! du Anna Anka däremot, du ser förJÄVLIG ut.


i väntans tid.

Sitter och väntar på att Lisa ska slå mig en pling så jag kan börja åka mot henne..Det blir promenad på isen idag med Lisa&Co. Har blivit helt seg av att sitta och vänta, men Lisa skulle prompt gå och sola. Blää på henne ;).

Nåväl, förhoppningsvis ringer hon snart. Har i alla fall hunnit tvätta lite, det behövdes!

Jag vill att det ska hända något roligt, dessutom är jag sjukt sugen på att åka/köra skoter..det är vad vintern tillhör, bland annat.

Sen längtar jag till sommaren. Att få klä på sig en fin blommig klänning och ett par söta klackar..och för att inte tala om solen&värmen! Känner mig verkligen less på vintern nu..den har varit alldeles för lång och kall..vilket jag ogillar. Men det är ju ett ex-antal månader kvar innan värmen kommer hit, så jag antar att man får hålla sig ett tag till.

Sommaren KOM HIT!



Måndag!!

Godmorgon, äntligen har jag tagit mig upp i någorlunda tid! Känns faktiskt grymt skönt. Dock vaknade jag upp själv och det sög däremot..Emil åkte till Kalix halv sju imorse för att han ska jobba där hela veckan. Planen var ju egentligen att vi båda skulle ha åkt dit igårkväll, men eftersom mamma är borta ända till tisdag så måste jag köra mina bröder på träningar osv. Men jag åker till Kalix imorgon eftermiddag i alla fall. Tänkte ta och äta lite frukost nu, ska ut och promenera med Lisa, Isabelle och Kero på typ en timma så det är nog dags att börja göra sig klar.

Vi hörs säkert senare..vill bara påpeka att denna helg har helt klart varit udda.


Vila i frid lilla Morfar.. <3!

Imorse lämnade en av Guds finaste änglar Jorden..hoppas du har det bra var du än är. Jag saknar dig jättemycket, men nu vet vi att du slipper lida mer. Är så glad över att jag åkte och hälsade på dig igår.

Vila i frid världens sötaste och finaste Morfar. Du har lämnat ett tomrum som aldrig kommer kunna fyllas.

Lilla lilla Morfar..


Sista julen med dig, den kommer jag minnas så väl.

Lasagne!

Godeftermiddag!

Idag har vi inte gjort så hemskt mycket om jag ska vara ärlig. Har hunnit med en morgonpromenad innan frukost (vaknade dock just innan tolv), när jag kom hem gjorde jag frunch som bestod av omelett och sallad..supergott&fräscht! Sen har jag duschat och gjort mig i ordning, därefter har vi varit runt lite och letat efter ett matbord men det finns knappt nå som är intressant..det är så dyrt! Har kikat på ett enkelt på jysk som vi kan ha tillsvidare men det fanns inte något visningsex, man vill ju se hur det ser ut innan man bestämmer sig. Så vi bestämde oss för att åka hem och fundera på saken, så vi har fortfarande inget matbord! :( Efteråt gick vi och handlade mat, lagar just lasagne till middag och det ska bli sjukt gott, tror jag har lyckats grymt bra, ostsåsen&köttfärssåsen var helt perfekt kryddad, stolt om jag får säga det själv. Inge gym idag heller om vi inte pallrar oss dit senare, vore skönt. Men jag känner mig rätt trött?! suck..men jag vet att bara jag börjar träna så är jag pigg som fan igen.

nåväl, måste gå och titta till maten! Hejsvejs.

nu är klockan mycket.

Klockan har hunnit bli en hel del nu men jag är knappt trött..har plockat in det sista som fanns att plocka in så nu ser det okej ut. Vi behöver fortfarande inhandla ett köksbord + stolar och lite annat smått som behövs men pengar räcker inte riktigt till. Det är lite jobbigt att vara arbetslös. Hade tänkt försöka hinna med lite jobbsökande imorrn så man får igång sin ekonomi igen, vore som skönt. Laddade precis ner senaste avsnittet av Desperate Housewives som jag tänkte se nu och sen blir det att dejta sängen tillsammans med Emil.

Tidigare under dagen eller kvällen kanske jag ska säga så var vi och hämtade upp Viktor på hans jobb, sen åkte vi och handlade mat till middagen. Jag släppte av dom hemma och for vidare till mamma för att hämta madrass&extratäcken eftersom Viktor ska sova här inatt. Så när jag kom hem igen var maten klar och det smakade grymt gott, egenpanerad schnitzel med kryddad potatis i ugn och hemmagjord sås plus sallad till det..fyfan vad gott det var! Hade kunnat äta ett till mål just i denna stund. Sen har jag fixat disken och därefter såg vi på nya Beck i stormens öga och åt godis. Mumma!

Det blev tyvärr inget gymbesök idag, det glömdes helt enkelt bort. Eller vi hann inte, men det är bara en av alla ursäkter som finns. Imorgon vill jag träna, men söka jobb är prio ett!

näfan, ska se DH nu. Godnatt på er! :)


soo boooooored..

Jag är sjukt uttråkad och vet inte vad jag ska göra..har försökt plocka lite grejer här hemma men jag har som ingen lust. Är trött som fan också, VARFÖR? Jag borde ju inte vara det. Hmm..det är konstigt det där med att vara trött. Emil är i telefon och jag måste bannemej fråga honom om vi ska göra något coolt som är roligt.

blää..nu avslutade han sitt samtal. hejsvejs!

Shit vad skönt det var!

Då har man precis kommit in från en 30 minuters promenad..solen lyste och det var måttligt kallt, skönt med andra ord! Vilken tur att jag pallrade mig ut idag, man känner sig som en ny människa så fort man sätter igång med träningen. Tänkte ta och göra mig frukost, vaknade ju rätt sent idag med men det gör inget så länge träningen blir gjord är det inga problem! Vet inte riktigt om jag ska göra omelett eller havregrynsgröt..känns bättre att göra omelett när vi ska åka och träna på två timmar eftersom det är en mer rejäl lunch (när jag gör omelett så lägger jag i fem äggvitor, skinka, tomat&lök, vilket resulterar i en rejäl lunch). Fan, jag känner mig sjukt taggad till att bli träningsnarkoman igen ;)..livet är för fint! Det vore ännu bättre om man hade ett jobb, men just förtillfället är det faktiskt skönt att vara arbetslös..hihi.

Nu ska jag slita älsklingen från datorn så vi kan fixa oss någon frunch..vi hörs säkert senare mina små loppor!


Slut för denna gång.

Såg precis finalavsnittet av Paradise Hotel och det var Jackie&Patrick som tog hem vinsten. Lite tråkigt att det är över för denna gång, tycker det är rätt kul att se på när folk skämmer ut sig i tv :)..Haha! Tror vi ska ta och se på The Mentalist nu och sen blir det sängen, tänkte gå ut och ta en morgonpromenad om jag vaknar i tid. Sen vi flyttat upp har jag sovit 12 timmar per natt och är ändå trött, men jag tror att mycket ligger i att jag inte tränat alls på senaste tiden och det känns surt. Man har blivit lite lat..det suger! Får se om man kanske pallrar sig till gymmet imorgon och bränner lite fläsk, det skulle göra gott!

Nu säger jag godnatt i bloggen för idag :)!


Home again!

Då var man hemma i lägenheten igen, Emil sitter och spelar så jag ska åka till mamma igen..osocial jävel.

nåja, Satt hos Denise ett tag, det bjöds på mat och vi snackade en massa, mycket trevligt! Tidigare var vi på arbetsförmedlingen och fixade med inskrivningen och så har vi varit på Rusta och köpt lite grejjor! 

nu har jag inget mer att skriva..är fruktansvärt sugen på att träna men jag orkar inte dra till gymmet idag. Tror jag ska fråga mamma om hon vill gå ut och promenera med mig!

hej så länge :) 

Vårt hem!

Inatt har vi för första gången sovit i våran lägenheten :), det var supermysigt! Dock så har vi båda drömt massa drömmar, kan nog bero på att man inte är van. Men jag kommer trivas här, det vet jag :). Vi ska snart fara på arbetsförmedlingen för att det vart nå fel på deras system igår när Emil skulle skriva in sig. Sen åker vi och inhandlar en stång till duschdraperiet och nå gardinstänger! Efter fyra ska jag åka och hälsa på Denise en sväng och senare kanske det blir gymmet..Känner att det är dags att ta tag i det :P.

Nu ska vi åka iväg, hörs säkert senare :). Puss Puss!


I gotta a feeling!

THAT TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT!!!!!!!!!!

Skål på er ALLA, PUSS!

Ikväll blir det fest..

..och vi ska slå klackarna i taket! Kommer bli grymt kul :)..har varit och hämtat Amanda för ett tag sedan, hon duschade nyss och snart ska jag färga mitt hår..därefter förstår ni säkert vad som händer!

Slipningen gick inge vidare tidigare i veckan så idag har vi varit och spacklat tapetskarvarna och imorrn är det slipning och tapetsering som gäller (kul när man är bakis), men det som måste göras måste göras helt enkelt!

Nu måste jag gå och slänga i färgen i håret, har en underbar kväll! :)

Måste säga tack till Jennipher som gjort en ny header åt mig! :) Supergulligt.


tapetsering på gång..

Idag fick vi flytta in i våran lägenhet, men vi ville tapetsera i vardagsrummet så det är på gång...

Lägenheten är förövrigt väldigt fin och vi är jättenöjda, men med dom nya tapeterna kommer det bli SUPER!

Hela dagen har gått åt att inhandla smågrejer, imorgon bär det av mot Ikea och möbelshopping. Ska bli svinskoj!

Nu måste jag fortsätta slipa, hejdå! :)

RSS 2.0