2012

Hade en helt okej kväll igår och idag är jag grymt sliten..men det var helt klart värt det! Orkar inte skriva något långt inlägg vi ska lägga oss på soffan och se på 2012 och äta chips. Det kommer bli himmelskt! ;)

Skriver senare..Ciaooo!

sorry för dålig update.

Har ju inte riktigt haft tid eller kunnat blogga. Man har ju suttit tolv timmar i en bil och när vi kom fram nio imorse var man inte direkt i form för att sitta vid datorn :P. Jag är fortfarande jetlaggad och sliten men det blir ändå party ikväll! Måste ju fira att vi är framme och träffa folk :d..det ska bli sjukt kul!

Sitter precis och smuttar på en cider, ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen blir det att göra sig klar!

Ha en bra kväll :)


What's ya say!

Ledig idag, kanske för att vi ska åka IKVÄLL! :D Det är ju helt jävla fucking wuuunderbart! Jag är sååå superduper happy. Håller på att packa det sista, tog isär sängen tidigare och nu har vi inte mycket kvar att göra. Emil jobbar till fyra så när han kommer hem vid fem ska vi äta och sen packa in i släpet och sen bär det av mot LULEÅ!

SO FUCKING HAPPY! ;D Måste nästan firas med ett glas vin imorrn..eller två? ;)

måste fortsätta packa nu vi hörs kanske sen annars imorrn :)!


rubrik

Blir inte gymmet ännu, måste vänta till Skinnet kommer hit så han kommer in men sen drar jag och lyfter skrot ! Och det ska bli SÅÅÅ skönt :)..som jag längtat alltså!

sitter och lyssnar på bandit rock..skön musik fan!


I'm impressed!

Gick precis in på aftonbladet och fick syn på den här artikeln..

läs här

Det är ju helt fantastisk att folk som är tjocka och stora kan finna den inre strykan och börja träna och nå sina mål. Det är bara synd att vissa låter det gå för långt ibland vilket resulterar i att dom får problem när dom blir äldre.

TRÄNA MER och ÄT SUNT!

nu ska jag powerwalka till gymmet ;)..

Wiho! :)

Imorgon åker vi äntligen =)! Ska bli sååååååååå skönt! Sitter just och äter frukost, havregrynsgröt och ser på snön som yrar. Ska röra mig mot gymmet, kanske träna en stund beror på om jag hinner men jag ska lämna in uppsägningspapperena och sådär. Börjar jobba klockan fem så jag har gott om tid på mig!

Vi var ju och såg Avatar 3D igår på bio, den var faktiskt jättebra och det var rätt coolt att se med 3D, fast jag fick lite ont i ögonen och glasögonen var obekväma. Men annars så får filmen 10/10 av mig! :)

Har inte så mycket mer att tillägga just för tillfället. Vi hörs sen!


Ett underverk.

Carro&Linus lilla underverk föddes ju i måndags natt..SE SÅ SÖT! Jag är förälskad :)



nu känner jag mig frisk!

ÄNTLIGEN känner jag mig frisk, så imorgon ska jag gymma. Detta ska vi fira med att gå på Avatar ikväll på bio, vi ska se 3D och det ska bli väldigt kul&mysigt =)! Emil är i duschen nu och jag är färdigfixad, vi börjar väl åka om en liten stund för bion börjar halv tio..


snart så..

..bär det av till den stad jag älskar mest. Luleå! Vi har i princip packat allt..i alla fall det som går att packa och det känns sjukt skönt. På fredag packar vi klart allt, slänger in det i släpet och köör! :D Det ska bli så skönt när vi äntligen kommer fram.

Måste nog ta och börja med middagen snart, men glasmästaren ska komma hit och fixa rutan snart så då vill jag inte stå och laga mat. Men vi får väl se..börjar bli jävligt hungrig i alla fall.

Tror jag börjar bli frisk nu..men man vet ju aldrig! Det kommer och går hela tiden..blää för det typ.


jag kommer ärligt talat att sakna storstadlivet lite. Men ärligt talat så har Luleå mer att ge mig. När det gäller allt.

Jag trivs där. nära Mamma! :)

stolt!

Min moster Mona är kändis. Tycker det är häftigt att hennes bok ligger ute på hemsidor..jag har en häftig moster! :) Sen bakar hon världens godaste morotskaka och gör världens godaste vegetariska lasagne också.

klicka här


hemma idag.

hade ont i halsen imorse igen..så jag stannade hemma och packade istället. Känns sämst men jag kan inte jobba när jag måste hosta hela tiden, det blir för jobbigt. Skönt på ett sätt att man slapp åka till jobbet, för utanför fönstet är det ett jävla oväder..det suger.

ska fortsätta packa lite nu..flyttlasset åker fredagkväll. hoppas ovädret lagt sig då!!


Hugger i sten

På senare tid har jag lyssnat mycket på Lars Winnerbäck, han är ju förjävla bra! Har Hugger i sten&Kom ihåg mig som två favoriter :).

Kom hem alldeles nyss. Det blev senare än planerat men vi satt rätt länge och fikade/käkade och snackade en massa, det var mycket trevligt :)! Fattar inte varför vi inte har gjort det oftare? Eller överhuvudtaget, jag har ju bott här i ett och ett halvt år och jag tror fan att det här var första gången vi planerade in en fika. Annars har det bara blivit en snabbfika efter jobbet någon gång.
Synd tycker jag! :( Kommer sakna er mina bullar..

När Linn åkte iväg till sin karl fortsatte jag och Annie vidare till Kista C. Måste ge mig själv beröm för att jag talade till mig själv och sa att 'det här behöver jag inte'. Inhandlade endast hudkrämen och en kuvertväska som jag behövde för att min gick sönder i lördags. Den behövdes! Har alltid en specifik när jag går ut och den med nitar var så bra..kommer sakna den. Men den nya kommer jag nog älska mer..den är snygg som fan. Köpte present till Carros lilla bebbe också.. hihi. ---> Länk till väskan <----

Efter en shoppingtur gick vi och tog en kopp te hos Mia&Mirja en stund och det var mycket trevligt :). Som skönt att åka dit, man känner sig som i Kangos på något sätt..man känner liksom lugnet! Fan kommer sakna er..Gud nu börjar det kännas jobbigt alltså. Suck..

Nåja, Emil sitter och spelar en stund till. Tror jag ska se ett avsnitt av PH och sen när Emil är klar blir det ett avsnitt av The Mentalist och sen sängen. Ska upp ganska tidigt imorn, börjar jobba klockan tio och jobbar ett långt pass ända till åtta. Det börjar fan ta emot..ska bli skönt att få vara arbetslös ett tag. Vill känna jobbsuget igen! Då kan det vara bra att vara arbetslös faktiskt. Men jag skulle inte klara av mer än två månader..som sist. 

nä..Paradise Hotel var det. Godnatt då =)


 

det löser sig!

Jag vet att det löser sig, jag kommer vara i form inom en månad igen. Bara jag börjar träna så är jag på rätt bana igen. Tog bara ett par jeans, en större top, en svart kofta och ett svart nitbälte i midjan..det får duga! Jag fattar egentligen inte varför man ska bry så himla mycket om vad man klär sig i? Det är något som ligger i ens natur tror jag. Men man vill ju se snygg ut..

är i alla fall klar nu, magen kurrar så det ska bli gott med en härlig och fräsch sallad! Ska börja röra på mig alldeles snart. Skriver senare, vet inte riktigt när jag är tillbaka. Annie ville gå på stan en sväng och shoppa så jag hakar på henne men jag får inte shoppa, det enda jag ska ha är en hudkräm, men jag har 50 kr på h&m så den blir gratis. Gött! Är inte heller speciellt shoppingsugen, tycker inte att jag förtjänar det heller. Så ohälsosam och slösam jag varit när det gäller ätbara saker..usch usch usch USCH!

näfan nu drar jag. hejdå! :)


och en bild såklart ! :d me today yey.

Ååååååååååh

jag dör, nu blir jag sjukt deppig. Inga kläder passar. Jag har blivit FET! :'( vill bara gråta..snart gör jag fan det. helvete också..jag ska träna ikväll!

packat och diskat nyss.

Har packat lite, men det är ännu sjukt mycket kvar..trodde inte att vi ägde så här mycket grejer? Suck..det känns som att vi aldrig kommer bli klara, sen måste man ju städa ur lägenheten också och allt detta kommer ta tid. Bara vi åker på lördag morgon, SENAST. Jag vill hem nu! :) Till alla mina vänner, till min familj samt träffa Carro&Linus lilla prins, så jävla kul :). Måste ju gå och köpa present också, bebiskläder är nog det roligaste som finns att köpa dom är så små och söta hihi.

nåväl har faktiskt inte så mycket mer att tillägga funderar på om man skulle göra lite mer nytta men jag vet inte om jag orkar. Känner mig så lat. Såhär blir jag när jag inte får träna, det gör mig tokig..jag som trivs så bra på gymmet här i Stockholm hade ju velat psykträna sista tiden så man kanske skulle lessna och inte sakna det så mycket. Men tyvärr kommer jag sakna det..det var som mitt andra hem. Gud, det känns faktiskt lite sorgligt att lämna ghettot after all och tunnelbanorna eller näfan, bara gymmet och jobbet kommer jag sakna av allt sånt. Sen alla vänner och min familj här. Det kommer saknas. Men nu har jag saknat alla där uppe så mycket och då får man sakna alla här nere igen. Varför är det så? Tycker allt ska vara samlat på en och samma plats. Men det finns så mycket människor så det får ju inte plats. haha. Jag har ingen aning om vad jag sitter och skriver för skit.

ska nog avrunda nu och göra något annat :P. hejsvejs!


men en sak har jag konstaterat. det är att jag längtar extremt mycket till sommaren!

Human Trafficking!

har precis sett klart filmen Human Trafficking som jag började se på igår. Det är ju helt sjukt att sånt händer i verkliga livet. Hur kan människor vara så hjärtlösa att sälja andra människor för att själva vinna på det? Det är ju bara sinnesrubbade människor som ens kan komma på den tanken. Usch, man mådde fan illa av att se hur tjejerna och barnen blev behandlade det är ju helt sjukt. Usch!

Åt frukost för ett tag sedan, tänkte ta och se på One tree hill nu och sen börja packa inför flytten. Ska möta upp Annie&Linn på söder runt fyra på en fika så det ska bli kul :).

hörs senare!

Stort Grattis!

Vill bara gratulera Carro&Linus till deras pojk som föddes inatt. Det finns inte ord för hur glad jag är för deras skull, fan man börjar ju nästan längta efter en egen :P. Det är så underbart med barn! Själv har man ju 5 småsyskon så jag är väldigt van vid barn och det finns inge bättre. Längtar tills man får se deras underverk!

Grattis än en gång :)


Sommaren med Göran

Kanske inte den bästa svenska filmen som gjorts, men den var helt ok. Tycker den var svinrolig ibland och så..Emil sitter ännu och spelar så jag tänkte slå igång en till film nu. Känner mig helt kokhet och trött samt hungrig? Tror jag ska ta mig lite kvällsfika senare med te och mackor..mumma.

aja hörs sen.


betyg 5/10

I couldn't take it.

Jag åkte hem efter att ha varit på jobbet i två timmar, kändes kasst men när man är så förkyld som jag är så blir det jobbigt att sitta i kassan och se på alla människor som kommer och går. Samtidigt som man måste snyta sig var och varanan sekund, visserligen förlorade jag några hundra men det var fan värt det. Sitter hemma och Emil ville spela så jag tänkte se på film :)..laddade ner Sommaren med Göran tidigare och jag hoppas den är bra, säkert rolig :d. nåväl, har näsdukar, läkerol, tuggumi och funlight till hands..jag ska sluta äta godis&chips på vardagarna! 

great, vi hörs senare.  

träningen saknas.

fett kefft mannen. jag saknar träningen. mina boobs har vuxit, min mage har blivit stor..jag vill träna och känna mig hälsosam igen..!

åker och jobbar nu. hörs ikväll.. hejsvejs!

helt f*cking unbeliveable!

fyfan, jag har fortfarande inte riktigt förstått att vi bor i Luleå snart igen. Så jävla SKÖNT. Slippa denna storstadsstress och få umgås med alla där uppe igen. Det är guld värt <3. Stockholm är ingen stad för mig. Jag vill känna luuuugnet..haha. Ska bli skönt som bara den. Jag saknar ALLA. Men jag kommer sakna ALLA här också. Fast man saknar alltid någon. Sånt är livet. Tyvärr. Lilla pappa är ledsen för att jag ska flytta men jag kommer ju och hälsar på som tur är :). Snart åker jag och jobbar i alla fall! Undra om Carros  knodd har tittat ut än? Ska nog ringa Maddis och kolla läget ;D! PUSS


snart åker man och jobbar.

Det suger att vara sjuk speciellt när man måste jobba, men jag känner verkligen att jag inte har råd att sitta hemma hur sjuk jag än är. Jag kan ju i alla fall röra på mig och inge feber har jag så 4 och en halv timma ska jag nog orka med :). Snart är man arbetslös och då får jag vila. Ringde alldeles nyss till telefonjobbet och sa upp mig samt bad dom skicka ett arbetsgivarintyg. Skönt att ha något fixat! Diskade nästan alla disk tidigare, har varit uppe på vinden och hämtat kartongen till hemmabiosystemet och packat en banankartong. Detta är bara början..

har inte så mycket mer att skriva för tillfället. Vi hörs senare!


bild från i lördags :)

jävla förkylning..

Då var det måndag och detta är sista måndagen vi bor i Stockholm. Helt underbart! Jag är sjuk som en gris, snorar som en häst och vill träna. Men denna sjuka verkar inte vilja släppa mig på ett tag, förra veckan var det halsen som spöka och nu näsan. Jag är trött på att vara sjuk, man orkar ju inte göra något överhuvudtaget. Jag äter dåligt och kan inte träna..hur bra är det på en skala? Direkt vi kommer upp till Luleå ska jag sätta igång med träningen. För nu börjar jag bli deprimerad.

Tänkte ta och försöka orka göra något vettigt idag..börjar jobba klockan tre och slutar halv åtta så det är ingen idé att sjukänmäla sig för ett sådant kort pass. Det är visserligen inte så bra att vistas i den miljön när mitt immunförsvar är sämst men pengarna behövs som fan. Måste börja packa inför flytten (jag vet, borde börjat redan förra veckan), har inte hunnit då jag jobbade så mycket förra veckan. 

I lördags blev det utgång och jag hade en helt fantastisk kväll! Så roligt har jag inte haft på år och dar, det var verkligen ett bra avslut på min tid i Stockholm för denna gång. sjukt kul hade vi i alla fall. 

nu funderar jag på om man ska orka diska, kanske äta frukost eller börja packa? Inget låter lockande..

kanske lägger mig på soffan..haha

freedom.

Är helt klar nu för att åka, tänka hinna gå på systemet innan jag börjar och köpa en flaska vin. Tänkte åka till M&M efter jobbet och ta ett glas eller två..eller tre. Sen ska dom vidare och ta någon öl, hänger kanske på men jag är pank så jag har inte råd till att ta fancy drinks out. Men det kan bli trevligt att sitta hos dom och snacka skit. Tog på mig en topp som jag fick av min kära svägerksa Amanda i julklapp, mycket snygg med en kavaj och jeans till ;D..samt mina boots från skopunkten. yes yes, det blir finfint! Slutar halv åtta så det blir inte alls stressigt, skönt är ju det.

Pratade med mor för ett tag sen, hon sa att läget var kritiskt för lilla Morfar, jag hatar sånt här. Det är det värsta som finns, jag vill att du kämpar på moffa, men jag vet att du är stark! Önskar att jag vore där så jag kunde hålla din hand, sitta vid din sida och stödja dig men nu är jag mer än 100 mil borta..sänder mina tankar till dig i alla fall! <3

nu måste jag röra på mig så jag hinner i tid.


fråga mig inte vad jag gjorde för min..kavajen åker på senare. Bye Bye!

vaniljyoughurt med äkta vaniljstång.

mmmh..mums så gott den smakar! Sitter just och äter frukost, steg upp alldeles nyss, brukar inte kunna äta direkt jag stiger upp, men idag var jag sjukt hungrig! Börjar inte jobba förrän tre idag så jag har gott om tid på mig, vilket känns skönt. Min hals börjar bli bättre nu, eller den är i princip bra..dock har jag blivit snuvig nu istället. Men förhoppningsvis är jag frisk på måndag igen så jag kan köra igång med träningen. Skulle vara guld värt! Har inte så mycket mer att tillägga, tänkte se på Merlose Place och äta.

bye bye.

klar ur duschen

Då har man duschat också, det var riktigt skönt..känner mig som en ny människa! Men min hals och mina öron är i en annan värld. Piss också! Läste att Carros lilla bebbe snart tittar ut, fyfan vad kul :D.

Sen till dom dåliga nyheterna. Lilla morfar ligger på sjukhus och mår inte sådär jättebra. usch vad jag hatar när andra mår dåligt, särskilt lilla moffa som är så gammal..men kämpa nu! tänker på dig.


Har ingen lust alls att klä på mig något vettigt, inte heller till att sminka mig, jag vill bara ligga här framför tvn och titta film resten av fredagen..invänta att Emil kommer hem och tar hand om mig. Men icke sa nicke, jag måste jobba, även fast jag är sjuk. Min plånbok är i nöd..i alla fall fram tills jag får ett jobb sen när vi flyttat. Alla pengar jag kan få just nu är så viktiga.

nåja, dags att klä på sig.

fredag

Nu är det fredag igen. Jag vaknade just innan tio av att Emil ringde och väckte mig, kanske det bästa att vakna upp till. Har hunnit äta frukost, se två avsnitt av Paradise Hotel, one tree hill&the vampire diaries, jag älskar att alla serier börjat komma igång igen! ;) Tänkte hoppa i ett varmt bad nu och sedan fixa mig, börjar jobba klockan tre och slutar kvart över tio..är dock inte speciellt sugen på att jobba eftersom min hals fortfarande gör ont och jag har lock i öronen. Är jävligt matt också..nåja orkar jag inte hela vägen ut får jag väl gå hem tidigare.

nu är badkaret fyllt.. 

snart är denna dag slut.

väntar på att middagen ska bli klar..är rätt hungrig så det ska bli gott med mat. Dagen har varit lååång och jag har varit sjukt trött..fem och en halv timmas sömn är kanske inte så bra. Känner mig fruktansvärt matt i kroppen, fryser och svettas på samma gång, kanske har man fått lite feber? Min hals gör ont också.

ve och fan..nåja ska kika till maten och nu kom älskling hem från gymmet..lyckost som får träna. jag vill ju också.

juste, träffade pappa en sväng på stan efter jobbet. vi tog en fika och pratade, jättetrevligt! :)


tött och jävlig.

fyfan vad det inte var kul att stiga upp 05.24, jag ville bara krypa tätt intill Emil och somna om igen..men det fick jag fan inte göra. Usch vad jag inte tycker om att gå upp denna tid..nåja man kanske ska sluta gnälla. Hujj, det ser kallt ut ute också..hoppas det är varmt. Men det sägs ju att kylan ska komma tillbaka, jobbigt!! :( Är halvt sjuk också, min hals härjar och jag känner mig hängig..kan man kanske få bli frisk och få börja träna igen? Less..

Ska återgå till min torra macka med bara smör. hörs senare! ha en bra dag.


hemma igen.

Nu är jag hemma igen efter en lång dag med mycket åkande. Men det var jättekul att träffa pappa och mina syskon :). Åt middag och fikade så det var himla mysigt. Kommer sakna dom när jag flyttar upp igen, men jag ska försöka hälsa på så ofta jag kan i alla fall. Imorgon ska jag upp halv sex för att jag börjar jobba halv sju, borde egentligen gå och sova nu men jag vill inte, är inte van vid det. Dessutom är jag ändå pigg om jag bara sover fem timmar, kanske inte så bra..men jag slipper vara trött på jobbet i alla fall. Tänkte se ett avsnitt att The Mentalist innan vi går till sängs.

sov gott :)

snart åker jag och möter pappa i stan.

Goddagens, eller ska man kanske säga god eftermiddag? :) Har varit vaken i drygt fyra timmar, ätit frukost och gjort mig i ordning. Vi grilljerade en skinka idag och man fick en smak av julen, tänk att den är över? Men skönt på ett sätt, nu är det snart sommar..eller nja kanske inte snart men om ett par månader ! :D Jag längtar. Ska snart åka in till stan och möta upp min kära far, sen åker vi hem till honom och träffar resten av familjen. Det blir säkert middag där och myspys! Kommer säkert inte vara hemma förrän rätt sent ikväll så detta blir nog första och sista inlägget för dagen ;P.

nu måste jag gå ner till tåget.. so long!

Läsarfråga.

Från Linda: När får vi se träningsbilder? Eller lite resultat, typ före o efter bilder :)

Svar: Just nu ligger träningen på hyllan och jag har fått lite "julfläsk", men framåt våren så lovar jag att ni ska få se resultat. Det känns inte direkt nödvändigt att lägga upp bilder just nu när jag har varit så dålig med träning. Men jättekul att du frågar i alla fall, men jag lovar att jag ska lägga upp bilderna så fort jag kommit igång med träningen igen!


Sitter precis hos Mia&Mirja, har just ätit mina nudlar och två smörgåsar, snart blir det kladdkaka&grädde. Fyfan så gott det ska bli! Jobbet idag gick alldeles utmärkt slutade halv sex och åkte direkt hit, stannar väl säkert här ett tag till :). Man måste ju hinna umgås innan vi flyttar! Imorgon är det onsdag och jag är ledig, tänkte ta tag i träningen då för på senaste tiden har det inte blivit allt för mycket sådant..känns lite sisådär. Man går runt och är så trött hela tiden, äter dåligt osv..när jag tränar äter jag mycket bättre, nyttigare för det känns roligare när man kör allt på samma gång! Nåja, när vi flyttar till Luleå så kommer jag vara arbetslös den första tiden och då kommer jag kunna lägga ner en massa tid på träningen, det känns jävligt bra.

Nu ska jag var social, hörs senare eller imorgon. ha en bra kväll! :)

blä vad det inte var kul att träna idag..

..fy vad jag var omotiverad på gymmet. men jag trampade mig igenom konditionspasset i 45 min i alla fall..men det var en pina. har som tappat motivationen helt. nåja, jag kommer igång snart igen! :) äter just lunch tänkte se desperate housewives nu :)..eller snart.

hörs sen.

I think I should go now

efter att ha läst ett ex-antal bloggar och lagt in bilderna från i lördags på facebook känner jag att det är dags för mig att röra mig mot gymmet nu..det sprätter i benen! mååste träna, måste träna, måste träna, men framför allt VILL jag träna..längtar!
ska gå och göra mig i ordning..tjarå


haha diggar denna bild från i lördags :D..

bloggtorka..

..eller jag har inte haft tid till att skriva!

I fredags efter jobbet när jag kom hem satt Emil&Tobbe i soffan och smuttade på öl. Vi skulle tydligen ut och festa? Blev smått chockad faktiskt. Men kvällen var helt okej!

Lördagmorgon vaknade vi runt elva och tog det lugnt en stund, senare beställde vi pizza och såg på Family guy. Sen åkte vi på systemet och ordnade alkohol inför askedsfesten som vi hade i lördags. Efter systemet åkte jag och jobbade till kvart över nio, när jag kom hem hade jag arbetskläder på mig och folk satt redan i soffan och drack..blev en aning stressad haha. Nåväl kvällen vart mycket lyckad, det kom lagomt mycket folk, inge spya, inga tasiga glas osv. Det var perffans!

Idag är det måndag och vi ska börja packa inför flytten är det tänkt. Flyttlasset som vi trodde skulle gå den 31:a ska gå redan på onsdag så vi måste packa det som vi inte behöver en och en halv vecka framöver. Äter just frukost, tänkte se på något vettigt program, äta upp och sen byta om! För idag ska jag träääääna :D.

hörs senare. bilder och så från helgen lägger jag upp senare idag om jag orkar ;D och har tid.

ready to go!

Nu är jag klar för att åka och jobba, jag gillar att jobba fredagar för då är det mycket folk och tiden går snabbt. Många tycker säkert jag är knäpp när jag tycker om att jobba fredagar, det är liksom som mest folk då..men jag tycker om när tiden går snabbt! ;P haha. Nåja, är typ pank också..eller jag har ju lagt undan mer än 1000 kr denna månad också..men jag har inte riktigt fått kontroll på mitt shoppingbehov..eller i början av månaden var det lite svårt. Men nästa lön ska jag verkligen ta hand om, särskilt när jag kommer vara arbetslös. Har ju inte fixat något jobb ännu, visserligen har jag ringt runt men det är så svårt att söka jobb över telefon. Men förhoppningsvis fixar det sig så fort som möjligt, jag får helt enkelt hålla i mina pengar tills dess!

Ha en bra fredag allesammans! :)


fredag

Dom ringde och väckte mig tidigare från jobbet och jag fick en tid idag mellan halv tolv och halv nio, nice med pengar! Hade dessvärre planer, men jag jobbar hellre och får pengar än att slösa pengar faktiskt :D. Sitter just och äter frukost i alla fall. Orkar inte blogga just nu. måste äta!

hej så länge 

home again.

och självklart köpte jag med mig en massa gott..alltså vad är det för jävla fel på mig? jag kan bara inte låta bli..det är ju SÅ gott! usch på mig. från måndag så är det slut. Då ska jag sätta igång med hårdträning!

Emil sitter och spelar och ska väl göra det en stund till. Sen ska vi se film och tjocka oss! niiice.

det verkar som att det kanske blir att festa till det imorrn, hade varit nice! är sugen som bara den. vin hos M&M! samt utgång, I think!

inget mer att skriva i denna stund. sista inlägget för ikväll också. vi hörs imorrn, då är jag ledig. Igen!

Prom queen!

Utgång i helgen? Fyfan vad jag är sugen.

nåja, är redo för att åka till jobbet ska bara packa väskan och sen drar jag!

Hörs säkert ikväll när jag är hemma igen. ha en bra dag!

idag är det kallt. igen.


torsdag

godmorgon.

steg upp för en timme sen ungefär..hoppade direkt in i duschen och sen har jag klätt på mig och diskat. Håller precis på med frukost, tänkte äta frunch eftersom jag jobbar mellan tolv och nio, annars måste jag äta två stora måltider på jobbet och det blir dyrt. Kokar nudlar som jag tror är klara nu och till det ska jag ha två smörgåsar.

har inte så mycket mer att säga, ska se Paradise Hotel och äta i alla fall. Sen ska jag göra mig i ordning! :)

vad ska man säga..

..hade en SJUKT rolig kväll! Tack för igår, Annie, Linn&Ida! Det var guld värt. Kommer sakna er nu när jag tar mitt pick&pack och flyttar upp igen. Men ni får besöka mig så fort lägenheten är i ordning ;).

Sitter här och är trött och sliten. Börjar jobba klockan sex och slutar kvart över tio, ser inte fram emot att jobba eftersom det blev en del alkohol igår. Men det var det helt klar värt! :) Emil ska börja med maten nu så jag får mig nå käk innan jag åker och jobbar..så man orkar.

har inget mer att skriva förtillfället..tror inte jag kommer blogga så hemskt mycket idag heller. ni får ha det så underbart sålänge!

puss.

tjejkväll!

Nu drar jag in till stan för att möta upp mina kära kusiner Mia&Mirja, vi ska ju som sagt en sväng på Nk och kika på Canada Goose jackor åt mig.

Senare ska jag träffa Annie och åka hem till henne för tjejkväll med lite vin&skitsnack! Blir kanske att man sover där beroende på hur mycket vin man dricker. Tågen går ju inte hela natten! :P

nåväl, vi hörs säkert ikväll när jag är där! :) Pussis

lunch.

nu blir det till att äta köttbullar, makaroner och brunsås! hade velat ha sallad till, men jag orkar inte skära upp :d..

haha.

flytten.

Som ni alla kanske vet tar vi vårat pick&pack och flyttar upp till Luleå den sista Januari. Lägenheten är inflyttbar, men möbler har vi inte. Gick precis in på ellos hemsida och hittade en soffa som jag gillade, speciellt priset var bra! Dessutom är det en bäddsoffa, och det är perfekt om man får gäster! ;D


endast 5669:-

hiss eller diss? ;P

minusgrader.

aja, det var ju bara 7 minus här så då kanske man ska packa på sig lite kläder och pallra sig ut på en promenad?

:D

blogga, blogga, bara blogga.

Det är typ det jag gör och har gjort hittils. Jag är uttråkad! Fick i alla fall reda på en bra sak nyss, och det är att vi får gymma på Inpuls i Luleå dom tre första månaderna som vi bor där. Anledningen till varför det var så viktigt är för att vi hade missat att vi hade uppsägningstid på gymkortet här i Stockholm och det kändes lite surt om man hade varit tvungen att betala för ett kort som man inte kan använda. Men som tur var, så var även Inpuls med i klubbsverige och då gick det bra, så länge man hade ett giltigt kort :). Fett sköönt, assåå.

Nåja, snackade nyss med Mirja i telefon och hon och Mia slutar kvart i fyra så vi ska mötas upp i stan..tänkte gå på Nk och prova en Canada Goose så man vet vilken storlek man ska ha. Isåfall beställer jag den marinblåa på nätet. Gött, gött. Funderar på om man kanske ska ta en promenix? Lät jävligt lockande, men då är ju frågan. Hur kallt är det egentligen?

Det är ju helt sjukt att vi har kallare här än i norr!

ska kika in på smhi och se ifall man hittar någon vettig temperatur..

frukost.

nu är jag hungrig så nu går jag och göra mig gröt.


beslutsångest.

Jag vill så gärna ha en Canada Goose jacka, har kollat på blocket..varit och provat två stycken men båda har varit för stora. Jag är ute efter en lång brun, med en stor fluffig päls..men det är ont om dom på blocket. Nu har jag hittat en hemsida som säljer Goose-jackor till ett lågt pris, 1799:- med andra ord och det är ett grymt bra pris. Men den jag har tittat på är marinblå..vill ju ha en brun. Men jag har fan inte råd att punga ut 5999:- för en jackas skull. Det är inte alls värt det. Sen känns det som mer säkert att köpa via en hemsida än att köpa privat, man kan aldrig veta säkert om jackan är stulen liksom. Det finns ju inget som heter 'god tro' nå mer heller.

ååh jag får panik..hur ska jag göra? Någon som känner någon som ska sälja en brun, lång canada goose till ett bra pris? storlek xs, jag köper den :). hör av er om ni vet!

beroende.

Jag är beroende av min nya favoritlåt.


Rise Against-Hero of War

lyssna, så kanske du också blir beroende. det är ett beroende som är OK.

Godmorgon.

brr..det ser riktigt kallt ut ute. Jag är fortfarande snuvig och det är som något i halsen, kan bara inte säga vad det är? skumt. Emils klocka väckte mig imorse, eller jag det var väl en halvtimma sen..tänkte göra frukost åt honom så han får sig nå mat. Se så snäll jag är!

skriver mer sen..

Lunch!

Blev precis klar, värmde mig lunch som jag sitter och äter nu..jag var fruktansvärt hungrig!! och törstig..glömmer att dricka vatten när jag är hemma. På jobbet dricker jag flera liter så min kropp är inte van vid inge vatten alls..men det är som att man inte tänker på det? hmm, konstigt.

nåja, måste äta upp sen åker jag iväg och möter upp Mia&Mirja i fridhemsplan och vidare till Kista där jackan är, sen ska jag äta middag hos dom. Gött! :D

hörs ikväll när jag är hemma igen.

yes!

Snart är man klar i tvättstugan också, jävligt skönt!

Tänkte ta och hoppa in i duschen för att jag ska möta upp Mia på Fridhemsplan senare och sen ska vi åka till Kista och köpa en vinterjacka åt mig. Hoppas den passar bara!

nåväl, har inte tid att sitta här. Måste hinna in i duschen innan jag ska gå ner till tvättstugan en sista gång!

Hejdå =)

dags för frukost?

Klockan har hunnit bli mycket och jag känner mig jävligt hungrig, satte gröten på värmning så snart får jag äta :). Lite sent, men vafan som att jag orkar ställa mig och laga lunch nu? haha, näfy så jobbigt! Har hunnit vara två omgångar i tvättstugan, och fler ska det bli. Andra omgången är snart klar så jag ska slänga i mig gröten och sen går jag ner igen och slänger in sängkläderna och handdukarna i torktummlaren.

När jag gick ner till Ica lyste solen i ögonen, men det var inte lika varmt som jag hade hoppats på..fast det kan ju hända att det bli varmare mot eftermiddagen och då tror jag att en promenad kommer sitta fint!

Nu plingade det i köket..

satans förkylning!

Godmorgon!

Steg upp för en halvtimma sedan, hade mer än gärna legat kvar men sängkläderna och massa annat måste tvättas idag så det var lika bra att stiga upp. Dessutom har jag sovit på tok för länge! Känner mig fortfarande snuvig om inte värre, har lock i öronen och pyttelite ont i halsen..eller det gör som inte ont..äsch jag vet inte vad det är. Tvättiden börjar klockan tio så jag måste snart gå ner, har i alla fall plockat ihop all tvätt så det är bara att gå ner sen. Vad ska jag hitta på mer idag då? Det verkar som att jag är ledig för dom har då inte ringt, men jobba vill jag så man får pengar. Annars så ser det ut som att det blivit lite varmare utomhus, så man kanske tar sig en lång promenad? :) Låter väldigt behövande. Fyfan, alltså vet ni att jag har ätit skit alltså gotta varje dag förra veckan..vafan har jag för fel? Blir så förbannad på mig själv :(. Men denna vecka ska jag verkligen försöka ändra på mig. Det får fan inte gå så här långt..tror dessutom att jag börjar få hål i en av mina tänder och det är fruktansvärt dyrt att laga. Inte okej!

Nåja nu ska jag gå ner till tvättstugan och gruva över mina problem. Sen går jag ner på Ica och köper mjölk till frukosten och snus, då kanske man kan hålla sig borta från allt gott?

nää, skärpning Evin.


goddagens

Sitter här i min ensamhet och äter kladdmuffins. Är smått uttråkad men jag tror jag ska slå igång en film snart :). Jag är ganska trött också, känner mig lite sliten..varför vet jag inte? Men som sagt, jag kände mig lite krasslig imorse och det krasslar ännu, men jag hoppas på att jag inte blir sjuk i alla fall..

filmtajm..hejdå!

fan också..

Åååh, jag vaknade av en täppt näsa och tjock i halsen..fan fan fan. Jag vägrar bli sjuk nu! Helvete..och inatt drömde jag om att jag blev jagad av två aligatorer, fatta jävla läskigt? Fast sen ringde Emils klocka, så jag hann aldrig bli uppäten :). Nåja..börjar jobba klockan tio och jag har inget och äta till frukost. Mjölken är slut&jag är inte sugen på någon äckelmacka från helvetet.

aja, lika och leta upp något ätbart. Ägg kanske? haha.


I'm BACK!

Godkväll! Nu är jag tillbaka. Har vart och rännt överallt och ingenstans hela dagen. Mötte upp Denise&Tommy för lite fika på The coffe place eller house kanske det heter, tog en chailatte och en kanelbulle och det var mycket gott. Vi satt och planerade våran utlandsresa som kommer ske i april och vi vet fortfarande inte om vi ska åka till Egypten eller någon annanstans. Men det återstår att se, måste i alla fall boka snarast! Det var superkul att träffa dom i alla fall.

nu kom älskling!

tacos

Sitter hos Hifa med alla hennes vänner, har ätit tacos till middag och man är hyffsat mätt&seg! En av hennes vänner har köpt en mops och den är så sjuukt söt! Man vill bara krama ihop den..hihi.

ska vara social nu tjaa!

tillbaka!

då var man hemma igen, senare än planerat. Men det var kö till solariet och jag behövde verkligen sola. nåja, ska slänga i mig pizzan som blev över från igår och sen skuttar jag in i duschen.


dåå kööör vi!

Nu är jag redo för att åka till gymmet. Bestämde mig för att gå osminkad för att jag ska sola först..sköönt! Det är säkert svinkallt ute så då kan det vara skönt att lägga sig i solariet för att få upp temperaturen. Tror jag ska köra axlar&nacke idag, ska försöka slänga in vader också eftersom jag var tvungen att avbryta träningen i förrgår då jag fick ont i magen. Nåväl, bussen går om tio minuter så jag borde gå och klä på mig nu.

Bloggar när jag är tillbaka om ca en och en halvtimma! ;)


Lördag :)

Godmorgon på er SUNSHINES!

Jag vaknade precis när Emil åkte till jobbet (som vanligt) och då var klockan just innan tio så jag steg upp! Har precis gjort mig havregrynsgröt och en proteindrink, tänkte åka och gymma på ett litet tag, måste bara få i mig maten och göra mig i ordning :). Efter gymmet måste jag hem, duscha, fixa mig osv osv för klockan två ska jag möta upp Denise och Tommy inne i stan. Vi hann ju inte ses när jag var upp sist så det ska bli superkul! Det blir väl en chailatte någonstans, men vart det blir får vi se sen. Nu måste jag fortsätta äta så ni får ha det så bra så länge!

Hejdå!

Åker till centralen.

Pizzan var riktigt god och nu är jag mätt och belåten. Emil ringde mig nyss och sa att han hade landat så jag ska pallra mig ner till tåget alldeles strax och åka in till centralen för att möta upp honom när han kommer med Arlanda express :). Bäst att göra sig klar och gå ner direkt!

Ha en bra fredagkväll!


Love you!!!

det blev en pizza...

..och den kommer smaka så GOTT! ;) 10 minuter...

hallå hallå

Kom just hem från jobbet och jag tror jag fryser ihjäl..det är satans kallt ute och det gör saken jävligt mycket värre att jag varit inomhus i åtta timmar. brrr. Nåväl, har inte ätit någon middag så man kanske skulle fixa sig något? Jag är grymt sugen på en pizza, visserligen har vi spaghettilåda men jag har ätit det i tre dar nu så det låter in alls lockande! Tänk vad gott med en calzone? mmmmhh. Nåja, snart kommer Emil hem och jag längtar tills jag får pussas med honom. Det ska bli såååå mysigt! S

Ska fundera en stund till på hur jag ska göra med maten..vi hörs senare :)!

jobbet kallar

färdig nu sticker jag och jobbar till klockan sju ! :D

ha en underbar dag!!! solen skiner här btw :)

Godmorgon :)

Har just vaknat, är fortfarande trött men jag har faktiskt sovit nio timmar, så det får räcka. Börjar dessutom jobbar klockan tolv och jag orkar inte stressa. Det är skönt att för en gångsskull ta det lugnt på morgonen! Sitter och funderar på vad jag ska äta till frukost, är inte speciellt sugen på något. Vi har ägg så jag kanske tar och steker en omelett, det var längesen!

Förövrigt så har jag sovit som en stock, det var liiiite läskigt att somna igår för att jag inbillade en massa ljud och tänkte på skräckfilmer vi sett. Men sen la jag tankarna på träningen och då somnade jag ;)..haha! Och skönt var det, känner mig alldeles mörbultad efter nio timmars sömn.

Ska pallra mig in i köket och koka ihop något :), hej så länge!

dags att avrunda kanske?

Klockan har redan hunnit bli ett, kanske att man skulle ta och gå till sängs? Tänderna är borstade så jag går och sover nu. Är rätt så trött, men usch och fy för att gå och sova själv. Det är så kallt i vårat sovrum, jag ska fan sova med kläder på.

Godnatt på er :)

Home alone..

..and it SUCKS! Kom hem till en alldeles tyst lägenhet utan en enda levande figur. Mörkt och trist. Usch, jag köpte med mig lite honungsmelon som jag tänkte trösta mig med, samt se på Pledge This (Paris Hilton's film). Den är säkert svindålig, men det är ingen film som Emil någonsin skulle vilja se, så man får ju passa på! Men det är lite ensamt, fast ibland kan det ju vara skönt att vara själv också. Nåväl, ska se på film nu..

Hejdå =)

Skit också!

innan jag åkte till gymmet tappade jag plattången i toastolen..tror ni den funkar nu? NEJ. Jävligt kul, jag äger två plattänger men ingen funkar. Fuck it. Hur fan ska jag nu kunna platta håret?


jävligt irriterande, känner mig grinig och deppig. hur fan ska jag orka jobba då? HJÄLP!

spaghettilåda..mmmmh.

Goddag. Blev inte så länge på gymmet, fick plötsligt ont i magen och började må illa, men det kanske var för att jag var hungrig. Körde bara ben och sen tog jag bussen hem :). Nu sitter jag och äter lunch/middag, hade kvar en massa från middagen igår så jag slipper nog laga mat ett ex antal dagar framöver. Yeeey! :D

Åker iväg till jobbet om typ 45 min, tänkte försöka hinna förbi stadium och lämna tillbaka en tröja som Emil fick i julklapp av mig som inte passade. Börjar fem och jobbar till kvart över tio..kort pass, men sent!

Nåväl lika att äta upp, byta om och göra sig klar. Eftersom passet på gymmet blev kort är jag inte ett dugg svettig, skönt är ju det. Nu slipper jag duscha igen..haha


ready to go!

Nu är jag färdig för att åka mot gymmet, ska bara kolla när bussen går annars tar jag tåget :). Blir väl borta ca 2 timmar så vi hörs när jag är tillbaka igen!

ha de gött.

gymmet snart.

Sen jag skrev sist har jag hunnit se en och en halv film, sovit en timma och sett Paradise Hotel. Kom nyss ut ur duschen som var en aning onödig men mitt hår var äckligt och luktade lodis så jag kunde inte låta bli. Det var skönt i alla fall! Tog precis på mig rena träningskläder och nu sitter och borstar mina tänder :). Tänkte börja röra mig mot gymmet snart, känner att det behövs lite träning också! Dock måste jag torka håret och lägga på träningsmasken ;)..haha!

Vi hörs sen måste gå och göra mig klar! Pusss :)

Mitt hjärtegull..

Ikväll åker Emil upp till Kalix över en natt, just innan han skulle åka iväg till jobbet väckte han mig för att säga hejdå eftersom jag jobbar när han åker. Buhu..jag börjar alltid böla vare sig det handlar om en dag eller ett år. Jag hatar hejdån. Det värsta är väl att jag kommer få sova ensam i lägenheten, vilket inte känns helt okej. Jag hade jättegärna åkt med upp och gått på hans farfars begravning, men pengarna räcker inte till. Ikväll när jag kommer hem just innan elva kommer jag säkert störtböla för att jag känner mig alldeles ensam och inser att jag måste gå och sova själv.

Åååh, och nu kommer jag inte heller kunna somna om..ska se på film och lägga tankarna på något annat. Vi hörs senare.

älskar dig hjärtat.

The Departed!

Såg precis klart The Departed, faktiskt rätt bra film :). Vi har suttit och tryckt hallon/blåbärspaj med vaniljvisp och kladdmuffins och jag har jävligt ont i magen, åt dessutom middag en liten stund innan :P. Men onsdagar är alltid våran "speciella mysdag" haha, för då är Emil ledig ;D. Nu ska vi återgå till filmtittande och äta pistagenötter, yeey fan vad feta! :D

nåväl puss :)

nu är kladdmuffinsarna i ugnen ! ;)

Oj så gott det ska bli, köpte med mig grädde också som jag ska äta till..längtar! ;) Dock så borde vi börja med maten snart, känner mig hungrig och det är väl säkert därför jag är sugen på en massa. Men först muffins, sen laga mat! Haha. Ska äta paj till efterrätt, så den börjar jag med senare.


seg och uttråkad.

Har tvättat, älskling har lagat frunch åt mig, vi har sett på family guy en stund sen blev jag trött och försökte vila men då vart jag självklart kissnödig. Så nu sitter jag här och funderar starkt på att baka kladdkaka och hallon/blåbärpaj! Det hade varit sjukt gott..är jävligt sugen! Men då måste jag isåfall gå och köpa smör, socker och vaniljsås. Låter rätt jobbigt och kallt. Men så blir det säkert :).


bra start på morgonen?

hmm..jag blev jävligt less när jag kom ner till tvättstugan så hade någon snubbe börjat tvätta på min tid! åååh, jag som hade så mycket tvätt, nu får jag sitta och vänta till klockan elva för att först då kunna ens börja tvätta. Dessutom så ställde jag klockan och klev upp bara för att tvätta. Så jag fick inte direkt den bästa starten på morgonen. Men men, vad ska man göra? Det är väl bara att vänta helt enkelt. Idag blir det inge gym för min del eftersom jag ska tvätta och dom stänger två då det är trettondagen. Hade velat gå ut och promenera en sväng men det ser jävligt kallt ut ute. Fast å andra sidan, man kan ju klä på sig ordentligt!

Nåväl, ska väl sluta gnälla och göra mig frukost eller något liknande.

Vi hörs senare!

vet inte vad jag ska skriva

Har precis sett klart desperate och nu sitter jag och väntar på att Emil ska komma hem. Han skulle egentligen ha slutat sex och vi skulle träna tillsammans, men han fick jobba över så jag fick träna själv. Det finns inge mer vettigt att skriva förtillfället.

Hejdå.

snart mat..

yeey! Ska göra mig en tonfisksallad till middag. Träningen gick bra. Klart slut.

nu DH!

dags att röra sig mot gymmet !

Har sett dom fyra första nya avsnitten av Melrose Place, kommer ihåg när man var yngre och tittade på dom när man var hemma från skolan. Det var sjukt bra! Och ska jag vara ärlig tycker jag att dom nya avsnitten också var helt okej ;D..men det är ju inte samma sak som förr. Samma gäller 90210 (Beverly Hills). Tänkte börja röra mig mot gymmet nu, har precis blivit klar måste bara packa väskan och hälla i en proteindrink i shakern så jag orkar styrketräna senare ikväll med Emil :)! Orkar inte åka hem emellan. Sitter och lyssnar på Ke$ha-Tic Toc och jag tycker att den låten är svinbra, men vi har inget nedladdningprogram..någon som kan fixa den låten åt mig
kanske? ;D




äsch, vi hörs senare ! Hejdå :)

precis vaknat..

Jag var så frusen imorse när Emils klocka ringde så jag steg upp, gick och kissade och gick och la mig igen..så jag har sovit till nu. Kan ju säga att jag känner mig sjukt utvilad i alla fall, det var jätteskönt att sova såhär länge. Har väl fått 12 timmars sömn och det skadar inte! Tänkte ta och göra frukost för jag är jävligt hungrig, sen ska jag se på Melrose Place :).

Vi hörs sen..

Precis sett film..

..tänkte gå och sova snart. Men måste bara säga att jag började lipa tre gånger under filmen för att det var så hemskt sorgligt. Stackars vovvsingarna..sen har jag kommit på att jag vill ha en Siberian Husky, tycker att dom är riktigt fina hundar. Blev helt kär för att det var såna med i filmen.. filmen hette btw Eight below. Himla bra film faktiskt! :)




Då var gymmet avklarat för idag också.

Sitter precis här och dricker min gainer, satte äggen och koka nyss för vi tänkte göra räksmörgåsar till middag, det kommer bli himmelskt GOTT! Har varit sugen på det svinlänge och idag tyckte jag att det var dags :). Gymmet gick bra idag, hade planerat att köra kondition efter styrken, men fick jobba en timme extra eftersom det var mycket folk. Men det var skönt att köra biceps&triceps i alla fall. Ska gå och förbereda middagen hörs väl senare!

Tjaråå.

orkade inte upp tidigare..

Jag var så himla trött imorse så jag steg inte upp åtta som planerat, hade ju tänkt gå och promenera på morgonen och söka lite jobb men jag var för lat för det! Äsch, träna hinner jag göra ikväll och söka jobb kan jag göra imorgon när jag är ledig. Sitter i alla fall precis och äter frukost, kom ut ur duschen för ett tag sen och tänkte gå och sminka mig när jag ätit klart :). Jobbar till halv fem idag och efter det tänkte jag gå och lämna tillbaka en tröja på Stadium därefter åker jag hemåt och packar gymväskan för att sedan åka iväg mot gymmet :).

Jag har inte så mycket mer att tillägga nu, måste äta klart och sen gå och göra mig i ordning. Ha en bra dag!

DET är ju fan Mååndag?

Brothers

Såg precis klart en film vid namn Brothers, helt okej film :)..myste med älsklingen och åt gotta så det var trevligt. Vi ska väl gå och lägga oss alldeles strax så man inte är aptrött imorgon när jobbet kallar. Börjar inte förrän elva men jag hade tänkt hinna med en promenad på morgonen och försöka söka lite jobb :).

Ska kika in på facebook&aftonbladet en snabbis sen blir det sängen, Godnatt på er.

The Blind Side

Det var verkligen en film som man var tvungen att se, SVINBRA! :) Helt mysig film om jag ska vara ärlig, satt och smilade hela filmen för att jag tyckte den var så söt och mysig. Haha! Men ni måste verkligen se den. Ett bra slut och allt var perfekt! Grymt :)



Just nu sitter jag och väntar på att Emil ska komma hem och det är väl ungefär en halvtimma tills dess. Är lite uttråkad om jag ska vara ärlig men vad jag ska hitta på tills han kommer hem återstår att se. Blir väl säkert att nörda här för något annat finns det väl inte att göra. Kom på en sak tidigare idag att jag har nästan aldrig haft något speciellt nyårslöfte så detta år tänkte jag ta tag i min ekonomi, den är åt skogen, jag kan aldrig hålla i mina pengar och det värsta som finns är nog att betala med kort.

Mitt nyårslöfte kommer se ut som så att jag ska:

- Lägga undan minst 1000 kr varje månad och det skall göras direkt lönen kommer in.
- Lära mig hantera mitt 'shoppingbehov' som oftast brukar gå för långt.
- Tänka igenom mina köp nogrannt, för oftast köper jag saker bara för att köpa dom.
- SKOR, jag ska inte handla skor om jag INTE behöver dom.

Jag älskar skor och skulle nog kunna köpa hur många par som helst, men att köpa fyra par skor (som jag egentligen inte behöver) på mindre än en månad är inte  friskt. Detta resulterar i att jag får ångest, ont i magen och blir förbannad på mig själv.

Nä hörni, jag ska faktiskt skärpa mig. Ni får skälla på mig om jag råkar lägga upp för mycket inhandlade saker och säga att, behöver du verkligen den där? Gå och lämna tillbaka :), då ska jag göra det om det fortfarande går. Det lovar jag, jag behöver hjälp.


köttbullar, potatis och brunsås!

Kom hem för ett tag sedan ifrån gymmet, handlade på vägen hem och nu väntar jag på att maten ska bli klar..sitter och dricker min gainer medan jag väntar. Det gick hyffsat bra på gymmet och jag höll mig till att bara köra rygg&sedan kondition i lite mer än en halvtimma, sen efteråt gick jag och la mig i solariet i 16 minuter. Nu är jag brun, tränad och jävligt hungrig! Tänkte ta och se en film medan jag äter, Carro E hade rekommenderat en film på sin blogg så jag tänkte att man ska ge den en chans. Upp till bevis, är det verkligen en film "som måste ses" ? ;)

Ska gå och titta till min mat, vi hörs sen :). Todiloo.

suck..

Just innan jag skulle gå till tåget kom jag på att jag glömt ladda min mp3..så j*vla störande! Så nu måste jag vänta tills den har laddat klart..jag klarar mig inte utan musik, blir tokig när jag hör annat ljud omkring mig, folk som pratar eller stönar för att dom tar i så hårt! Det värsta som finns för att tappa koncentrationen på gymmet..nåväl dom stänger ju inte förrän sju så jag har ju tid på mig. Saken är bara den att jag kommer hinna bli svinhungrig!


Nu drar jag och lyfter skrot!

Är redo för gymmet, tog en powernap efter frukosten för att jag fortfarande var trött..men nu är jag pigg igen&taggad för ett svettigt träningspass! Idag ska jag köra rygg och .. vad mer jag ska träna återstår att se, blir i alla fall att köra en långt konditionspass så jag kanske håller mig till att bara köra rygg! Men här bränns inge fett, dags att dra :).

Skriver när jag är tillbaka från gymmet, brun&svettig! ;)


Söndag !

Godmorgon på er, har precis stigit upp, tvättat ansiktet och klätt mig :). Idag är jag ledig och tänkte spendera min dag på träning hela dagen faktiskt. Känner att jag blivit extremt trött av att inte ha tränat regelbundet och jag känner mig otroligt otränad :P..men direkt jag tränat igenom hela kroppen är jag på rätt bana igen. Emil jobbar idag så jag kommer vara ensam igen, men det gör inte så mycket :). Kommer bara sakna honom, men vi kan ju mysa ikväll.

Har inte så mycket mer att tillägga för tillfället. Skickade in en jobbansökan till Willys i Luleå igår, tänkte också ringa dit imorrn och kolla hur det ser ut. Hoppas jag får jobbet!

Hörs sen :)

snart middag :)

Emil står i köket och kockar, snart blir det middag. Ska bli riktigt gott om jag får säga det själv! Kycklingwok är svingott och personligen så är nog asiatisk mat det bästa man kan äta ;).

Puss!

nu ser det bättre ut!

Sitter och lyssnar på Lil Wayne-Prom queen, diggar att han gjort en lite 'rockigare' variant, i alla fall i början av låten är den det..men den är bra i alla fall :). Har precis diskat klart, allt fick inte plats i diskstället, men det mesta är i alla fall diskat så nu ser det mycket bättre ut! Fattar inte varför man inte diskar på en gång, antar väl att man inte hinner och går det flera dar så blir det en hel del disk..fan vad jag vill ha diskmaskin! Nåväl, sitter och väntar på att Hifa ska komma hit och vara social. Emil är inget vidare sällskap just nu för att han sitter och spelar. Men vi har ju hela livet på oss så han får spela om han vill :P. I don't care!

Konstigt att det är lördag idag, för det känns verkligen inte..men jag antar att det är så under julen. Man ställer som om dygnet i princip helt och håller, vilket resulterar i att man har lite svårt att hålla reda på vilken dag det är. Am I right? Jag är lite uttråkad om jag ska vara ärlig. Hade varit skoj att göra något, datorn ville inte vara med när jag skulle kolla biljetter till bion, så jag tror jag ska ta och göra det nu istället. Fast egentligen vet jag inte om jag orkar åka iväg någonstans. Får väl helt enkelt känna efter, det hade ändå varit mysigt. Det är så sällan vi gör något tillsammans så det är på tiden!

Hörs sen :)


yeeey!


Kort arbetsdag..

..som slutade tidigt! Lördagen började med att jag steg upp halv sex, gjorde mig i ordning och åkte iväg till jobbet. Vi hade inventering och då var alla tvugna att vara där. Men det gick ändå rätt snabbt för vi fick sluta redan innan tolv. Så när man ändå var inne i stan passade jag på att ta en fika med mina kära vän Linn och Annie joinade oss en stund innan hon skulle tillbaka och jobba sitt nästa pass. Hittade en kajal&ett brunpuder som behövdes! Dessutom hittade jag en svinsöt godispåse på lagerhaus som jag bara var tvungen att köpa åt Emil. Han älskar såna lakritsrullar så jag kunde bara inte låta bli. Erkänn att den är söt?


Så jävla SÖT! :D

Efter lagerhaus gick vi och handlade lite mat på the beloved Hemköp och sen gick vi skilda vägar..jag hem och hon till sin man. Kom hem för en liten stund sedan, duschade mitt löshår som luktade skit sen nyår och sen har jag plockat lite. Tänkte ta mig an disken eftersom Emil varit för lat för att diska, men då får han laga maten ;D. Pratade med Hifa också, hon kommer förbi en stund innan hon skulle på bio med en vän, mycket trevligt! Har faktiskt själv funderingar på om jag och Emil ska gå och se på bio..skulle vilja se Avatar. Har hört att den är bra? Men det beror förstås på om det finns några biljetter kvar :). Annars blir det mys här hemma framför en bra film. Nu borde jag kika på sf.se om det finns biljetter! Sen ska jag diska.

Vi hörs senare :).. Puss&Kram!

Haha!!

Alltså det är så jävla typiskt, man har ställt in sig på att jobba och så jobbar man inte. Det mest irriterande är väl att man stigit upp, duschat, fixat sig och åkt halva vägen när man får reda på att man inte jobbar. Fast egentligen var det bra att jag tog mig upp i tid och efter duschen kände jag mig mänsklig igen..Vill bara påpeka än en gång att nyårsafton är fruktansvärt överskattat. Nästa nyårsafton ska jag inte festa och om jag har tur kanske man firar den på en lite varmare plats.

Det känns inte så speciellt att det är ett nytt år, det enda som känns bra är att det nya året kommer bli mycket bättre och jag kommer känna mig lyckligare. Detta pågrund av att jag får bo närmre mina nära&kära, vilket betyder allt för mig. 2009 har inte gett mig något speciellt, inte vad jag kan komma på just nu i alla fall. Det har väl varit som vanligt, förutom att man saknat någon hela tiden. Kan inte heller komma på något riktigt dåligt heller. Men det känns ändå bra, jag tar allt som det kommer!

Nu tänkte jag lägga mig under täcket och se en film..Emil är och jobbar och kommer inte hem förrän sju ikväll så jag får sitta här i min ensamhet. Tråkigt! Funderar på att ta mig en macka eller så..känner mig fortfarande lite hungrig faktiskt. Nåväl, vi hörs säkert sen.

God fortsättning!

 
Jag är så glad att jag har dig hjärtat <3.

2010!

Nyårsafton är så överskattat. Snart åker jag och jobbar.

RSS 2.0