hmm..

jag är världssämst på att uppdatera den här nedrans bloggen. man kanske ska lägga ner? men ibland kan det vara kul att skriva också.

är fortfarande i kalix sen helgen och SATAN vad kul jag har haft. HELA helgen. har inte haft så roligt på länge och det ska jag tacka alla fina vänner för.

vi åker hem till lule antingen ikväll eller imorrn på morgonen. börjar jobba 12 imorrn så senast imorgon måste vi ju hem. måste även tillägga att jag vänt på dygnet helt och hållet. vaknade två idag och det är INTE okej. satan, måste vända tillbaka dygnet snarast så man blir människa igen. för så här ska det inte vara..

igår satt jag och amanda på nelly och beställde kläder till 01.00. är det normalt kan man ju fråga sig. NEJ!

råkade skicka iväg lite för mycket kläder..men sommarkläder behövs i sommar!

nu ska jag nog hitta på något vettigt att göra. so long!

sötaste gubben ever!

jag tror jag är kär.


grilla mitt i natta.

både jag, emil och viktor var hungriga så nu har vi bestämt oss för att grilla korv och äta pommes..gött mos!

är hungrig som en varg och snart kan vi i alla fall börja grilla.

det har hänt en hel del sen sist jag skrev, jag och emil har fyllt fyra år tillsammans, amanda (emils syster) har tagit studenten, vi har haft personalfest som förövrigt var skitrolig och massa annat!

sommaren är äntligen här ;D

Idag har jag jobbat och hur det blir med jobb resten av veckan får vi helt enkelt se :). I helgen är det kalixdagarna, drängarna kommer till western farm och en jobbarkompis har bjudit mig på fest..hatar när allting händer på samma gång så vi får helt enkelt se hur jag gör.

Nu ska jag se hur det går för pommesarna!

JAG BARA ÄLSKAR ATT ÄTA, Helst mitt i natten! ;)




melooon.

Melon till frukost, en macka med smör och brämhults hallonjuice! Snart bär det av mot jobbet, tänkte såklart promenera dit, dessutom är det sjukt fint väder så varför sätta sig på en bussjävel? meningslöst.

Nåja, jag har ätit klart måste gå och borsta gaddarna, lägga på facet och sen GÅ. Jobbar 10-17 idag, bästa arbetstimmarna, hatar att jobba sent, man blir så slö och kommer hem så sent, men självklart får man OB och det är ju bra i och för sig. Men men, här har jag inte tid att sitta.

Ikväll ska vi ut på Kafelino, det är tydligen någon studentgrej där, så där ska jag och brudarna hänga, pojkarna ska självklart också med. Men vet ni vad? Jag är inte speciellt taggad nå mer.


skakaaa rooompaa!


helgen är över..

..but I'm still beautiful.





PUSS OCH GODNATT!


helgen är över..

..but I'm still beautiful.





PUSS OCH GODNATT!

Lisa 21 år!


jag njuter av den goda smörgåstårtan som Lisa bjöd på..


födelsedagsbarnet :)


me only me.


en glad Anna :)


Evve ;D


Anna och Isabelle


Isabelle :)




utgång igen ;)

Hade en riktigt trevlig kväll igår på All Star och ikväll kör vi igen..Vi har dessutom tillverkat världens goooaste BÅL..

så skål ;)!



jogga, jogga, joooogga!

vaknade för en stund sen och tänkte precis ta mig ut på en joggingtur, inget vidare väder men man får väl göra det bästa av situationen.

idag är jag väldigt busy, håret ska färgas, stan ska göras och sist men inte minst Lisa har födelsedagskalas! ;D wihooow.

har inte tid med det är nå mer....

Jag älskar dig Lars Winnerbäck!

ibland gör du mina dar. underbart!

Sitter hos mamma, har precis ätit stuvade makaroner och köttbullar..hämtade upp mamma på jobbet vid fyra och så gjorde vi stan. Var runt överallt men hittade inget. Till slut gav vi Bik Bok en chans, och tur var ju det för dom hade halva priset på allt i hela butiken..shoppade tre klänningar och en skit söt blommig topp som kommer användas flitigt i sommar :).

Annars har jag stigit upp sent, råkade hamna på Kafelino igår och där var det fullt ös. Hade skit kul även fast det varade lite kort. Var inte bakis imorse när jag vaknade, men jag drack inte så hemskt mycket. Ibland älskar jag att vara en impulsiv människa. DET BEHÖVS! Man mår så mycket bättre.

Emil och Viktor agerar flyttgubbar idag så Emil kommer hem sent ikväll. Saknar dig baby..förlåt för att jag var så sur tidigare. Men jag älskar dig ändå <3. Du är mitt allt.


shit pommes.

jag är sjukt uttråkad. jag har konstaterat att jag måste ha damp. jag är hungrig. jag måste handla. jag är less på att jag inte har börjat styrketräna för länge sen. jag är förbannad på mig själv för att jag varit så lat och att jag blivit fläskig. jag blir äcklad.


Ibland är man ju bara FÖÖR söt!






RSS 2.0