party?

Okej, jag är sämst på det här. Det blir ALLTID fest. Även fast jag ska upp och jobba imorrn 09.30 så kommer jag gå ut ikväll. MEN, jag ska ta det lugnt för annars kommer jag väl säkert spy på kunderna och det är nog inte särskilt uppskattat. Hur som helst så har jag precis hällt upp ett glas vitt, grillen är igång och på nå tag ska vi äta en väldigt sen middag men som kommer smaka hur gott som helst. Är sjukt hungrig eftersom jag inte ätit något sen lunchen, vilket var för ganska många timmar sen.

Får önska er en god kväll! :) skåål.

frukost

Frukosten är snart uppäten och jag måste gå och göra mig klar för att börja röra mig mot jobbet. Tänkte promenera idag eftersom det är så fint väder, så när jag har ätit klart är det bara att slänga på masken och iväg! Jobbar 12-20 så ikväll blir det lugnt!

ja, det finns väl inge mer att säga. Ha en bra dag! Och ni som är hemma, sola lite för mig också :D

äckligt dålig film..jag tror jag måste spy!

Ja då var klockan över ett och vad jag gör uppe, ja, det vet jag faktiskt inte. Hur jag kunnat hålla mig vaken till den urusla filmen som vi just såg förstår jag inte heller. Valhalla Rising måste nog vara den sämsta film som någonsin gjort, en riktig skitfilm. SE DEN INTE! Jag varnar er..

Nu till lite mer intressanta saker, ska snart gå och lägga mig, måste bara borsta gaddarna och ta av mig masken. Klockan elva ringer klockan imorgon och då är det upp och hoppa för att fara på jobbet som börjar tolv. Imorrn är det fredag, jag ska vara nykter och det är en helt ny värld för mig. Shit vad hemskt det lät, men som ni kanske vet har jag druckit en hel del under min tid som arbetslös och det är nog just av den anledningen som jag gjorde det. Så imorrn kväll ska vi bara mysa och se Shutter Island som ÄNTLIGEN finns i bra kvalitét på PB. Jobbar även lördag och jag är inget stort fan av att arbeta bakis om man säger så. Något mer har jag nog inte på hjärtat för idag.

Så nu säger jag god natt och tack för mig!


lasagne till middag!!

Tjoho, då var det torsdag igen, veckorna går fort fort fort..och idag har jag jobbat och det har varit fint väder. Synd att det inte var fint igår när man var ledig :(..så typiskt! en jag tog igen det med en härlig promenad från jobbet och när jag kom hem bjöds det på lasagne. Sjuukt gott! Hade dock beställt det av Emil, men Viktor hade tydligen lagat den och så åt han såklart med oss :).

Sitter och väntar på att Lisa ska komma hit och snacka lite skit! Pojkarna sitter och nördar sig så jag passar på att nörda mig jag med.


ofta jag drog till gymmet idag..

fyfan vad jag är dålig, sket i gymmet som vanligt!

daaaaaaaaaah, snart läggdags upp å jobba imorrn! dock först klockan ett :P..tjohej.

Det är INTE okej att betala räkningar!

Visste ni att det finns en enda nackdel med att ha pengar,få lön etc? Den nackdelen är att man MÅSTE betala räkningar och jag vill bara spy när jag tänker på det. Usch! Det är INTE okej!! inte okej...

Idag är jag ledig som ni kanske märker och det känns skönt att säga 'ledig' istället för 'arbetslös' har spenderat min dag hittils med en jävligt lång och blöt promenad med Lisa&Anna, sprang in en sväng på Expert för att Lisa skulle köpa en ny mp3 och jag köpte hårfärg på Willys, utväxten ska bort nu! Den ser hemsk ut..Därefter bokade jag en tvättid och hade tur eftersom det fanns en på en gång så har varit och sattit igång två maskiner, så på nå tag ska jag tillbaka och hänga dom i torkskåpet! Skönt att får det bortgjort också.

Har inga direkta planer på vad mer jag ska göra idag, kanske en till promenad senare och idag känner jag mig mogen för att åka och gymma. Känns mycket bra! Hoppas bara att det inte slutar med att jag skjuter upp det och blir lat. Måste ju ta tag i detta snarast..helst NU nyss. Men vet ni vad? Jag har faktiskt lyckats gå ner 3 kg och när det har skett har jag ingen aning om, men det känns faktiskt lite runt magen. Tror det kan ha att göra med att jag har börjat jobba och röra på mig mer under dagarna SAMT börjat äta mindre portioner. Men hur som helst är jag supernöjd, 2 kg till så är jag nöjd..eller vänta, jag skiter i kilona, vill bara bli fit.

that's it, har inte så mycket mer att säga just nu. tänkte sätta igång vampier diaries och njuta :)..

What to do?

Sitter hos mamma, slutade jobba fem och sen åkte jag hit och lagade tacos åt min familj. Supergott! Var hungrig som en varg så det satt jävligt gott med mat i magen. Är sjukt sugen på att åka och fixa ett gymkort idag, men är väldigt trött idag med så jag kommer nog inte orka. Vafan är det med mig? Börjar jag bli utbränd? HAHA. Vilket skämt.

Emil körde mig till jobbet imorse och sen åkte han till Kalix för jobb så han kommer nog hem sent ikväll. Om han nu inte sover över där, men det hoppas jag inte :).

Har ingen aning om vad jag ska hitta på resten av kvällen, jag vill träna men som sagt, I'm to tierd..what to do?

Finns nog inge mer å tillägga för tillfället..får ta och önska er en trevlig kväll!

jisses, idag är jag trött.

Är precis hemkommen från jobbet, hade extra höga förväntningar på att maten skulle stå på bordet när jag kom hem..men icke sa nicke. Här får man vänta. Nåväl, bara jag får man i lilla magen så är det bra. Har fått jobba väldigt mycket på senaste och denna vecka har jag fem pass uppbokade..helgpass dessutom, bra är ju det för inge fest i helgen inte.

Har en väldigt stor lust att träna men är ju så jävla trött..så om det slutar regna så kanske jag tar en promenad senare! :) Gymmet får vänta tills imorrn :).

Nu ska jag kila, vi hörs :)

Ikväll intar vi Boden again!

Har kommit fram till Boden för ett tag sen, lasagnen är i ugnen, vinflaskanär uppkorkad och jag är fixad, med andra ord ALLT I SIN ORDNING! ;)

Är hungrig som en varg så det kommer sitta sjukt fint med lite mat i magen..vet inte riktigt var vi ska senare men det återstår att se. Jonas&Annie kommer snart hit och joinar oss så vi får väl se ifall vi drar vidare eller var vi nu ska! Det löööser sig. Ska nog ut på Lotus ikväll och jag hoppas på en roligare krogvistelse ikväll än gårdagen!

nu ska jag titta till lasagnen och så ska jag passa på att önska er en fortsatt trevlig kväll:)


Boden ikväll igen!

Shit, hur ofta kommer man på att man ska festa i Boden egentligen? Ja, att man har sina idéer, det är ju fantastiskt. Även fast vi hade rätt tråkigt ute igår så ska vi tillbaka. Men tydligen är det mycket mer drag på lördagar så vi får väl hoppas på att det blir bra idag istället :).

Vi kom precis från Boden, fick skjuts av en kompis och nu sitter jag och nöter lite här innan jag ska bege mig in i duschen. Vi tänkte åka igen vid sex så man hinner börja dricka lite innan förfesten och sen blire såklart utgång!

hoppas alla har en bra kväll :)

gyllene tider är SOMMARTIDER!

Det är ju assoft att sitta och digga Gyllene tider såna här fina dar! asnice. Har vaknat för drygt en timme sen, tog en dusch och nu känner jag mig fräsch för att möta en ny och vacker dag! Åt precis en torr macka med smör på och en halv skål med youghurt..vi måste åka och storhandla. Kylskåpet är toomt så det ekar.
vi tänkte hur som helst ta en tur med inlinesen om en stund, ska bli riktigt skönt..tror vi ska fixa gymkort idag också, blir väl ett 12 månaders avtal på Helex, där ska jag stå och svettas, pumpa och skrika! grymt.

nu har jag nog inte så mycket mer att tillägga, måste gå och borsta gaddarna sen bär det av..tjollahopp!



förbaskat mysigt!

Det blev att cykla in till stan och möta upp Lisa&Karin för mys och snack på roasters! fybubblan så mysigt. Hade riktigt trevligt så detta måste göras om snarast tjejor. Kanske lite grillning och lite alkohol på de??

Lisa och jag hade planer på att ta en öl, men så blev det inte till slut..jag beställde in en chailatte och dom en kaffe latte..men ändå så kom vi på senare att vi ville ha ett glas rosé. supermys!

nu sitter jag hos mamma och fick veta tidigare att emil kommer ikväll i alla fall. yeey! mys mys. kan väl vara en timme tills dess men då får jag roa mig med att sitta här och glo :)

godnatt!

jobb jobb jobb.

fyfan, så jävla skönt att jobba. kom hem för ett tag sen, tog en promenad efter jobbet och har suttit här en stund, men nu tänkte jag promenera vidare till mamma och sen kanske jag cyklar in till stan och fikar med Lisa&Karin!

äsch, see ya!

väldigt skönt!

Kom precis tillbaka från en långpromenad med Lisa och det var riktigt skönt att gå. Fyfan, det är verkligen sommar nu! Värmen är äntligen här och man är ju så glad hela tiden. shit vad härligt!

Ska väl försöka somna i tid idag så man orkar upp, vill gå ut och gå innan jag börjar jobba imorrn..men jag är typ sämst på att stiga upp. Borde börja träna igen..men funderar på att gå och fixa mig ett gymkort på fredag! Vore bra.

hmm. har inte så mycket mer att tillägga. TJOSAN!


summer



Den här låten ger värsta sommarkänslan och jag kan inte sluta lyssna på den! fyfan vad den är bra. Me liiike!

jag orkar inte blogga.

Den här värmen gör mig till en sämre bloggare. haha, nej inte då. Jag har bara inte haft tid, jobbat och umgåtts har jag gjort. Kom nyss från jobbet, äntligen! Det har varit en lång och slitsam arbetsdag som jag mer än gärna har velat bli av med och till slut så fick jag gå hem. yeey. Lite tråkigt att jobba såna här fina dagar men det kommer ju fler och det är ju helt sjukt hur varmt det har varit dom senaste dagarna eller till och med senaste veckan. Just nu sitter och jag käkar middag, en färdig bacon/broccolipaj, dom är faktiskt helt ok och jag var helt utsvulten eftersom jag inte ätit någon middag. Ska ut och gå med Lisa på nå tag och det ska faktiskt bli skönt med en kvällsprom även fast jag är trött. Men man måste ju såklart ta vara på det fina vädret när det väl är här!

Imorgon jobbar jag mellan tolv och fem, sen får vi se vart skeppet far. Tror Emil åker till Kalix imorrn så det blir väl kvällshäng hos mami.

Förresten, hade en sjukt mysig dag på stan med en av mina favvotjejor, LISA! Hon shoppade och jag dregglade, senare satte vi oss på Roasters eftersom Lisa så snällt ville bjuda mig på en öl. Sjukt mysigt och skönt att sätta sig i kvällssolen och prata massa skit. Jättetrevligt! Tack för myset Lisa ;).





Nu ska jag gå men vi hörs! någon gång..

damn vilken väääärme!

helskönt ju! har jobbat mellan åtta och fyra idag, sen varit och handlat åt mamma och så har hon lagat mat åt mig!

nu är det verkligen sommar hörrni. och vet ni vad? jag får inte på mig mina shorts :(..då får man fan ångest! särskilt när det är mina favvosar :(

lite sallad till frukost.

Då var det fredag men det känns som måndag? hmm. Steg upp vid halv nio, hoppade i duschen och nu har jag precis gjort mig i ordning. Ska alldeles snart sätta mig på bussen som ska ta mig till Luleå, surt att man ska behöva åka redan nu men nästa buss kommer in för sent så då är det lika bra att åka nu. Börjar jobba klockan två och går till halv åtta, sen blir det väl att åka hem till mamma och umgås resten av kvällen. Ska nämligen upp tidigt imorgon och jobba igen, sen åker jag vidare till Kalix för lite grillparty!

Ska äta upp min sallad, orkade inte göra mig någon macka så det får bli lite fetaostsallad från igår :).

vi hörs ikväll när jag är hos mamma!


jag drog tydligen världens roligaste kommentar till Alle igår

Alle jag skäms för att jag är så full, jag pratar med dig men jag kan inte se dig.

haha, hur fan kan man komma på det?! fyfan vad jag kommer skratta åt det där resten av livet!!


snart blir det grillat till middag.

Har krattat lite tidigare, sen har vi varit inne i stan och strosat runt, käkat glass och njutit av sommarvärmen som äntligen har kommit hit till vårat avlånga land! Hur härligt som helst :). Potatisgratängen är också i ugnen nu och snart ska vi börja grilla köttet..det kommer bli himmelskt gott ska ni veta!

Förövrigt så har jag mestadels spenderat denna dag med att vara ute, tog även en promenad med boysen efter att vi varit i stan, man höll ju på att svettas ihjäl för att det har varit så sjukt varmt idag! Precis som vilken annan sommardag som helst. underbart! Suttit ute på altanen och stekt samt nördat mig vid datorn och lyssnat på massa glad musik.

shit, fattar ni! SOMMAREN ÄR HÄR PÅ RIKTIGT. Jag är världens lyckligaste! :)

för att liva upp inlägget lite tänkte jag lägga in en låt som jag suttit och lyssnat på hela dagen..gryym!






shit vad kul jag hade igår.

Hade en riktigt riktigt rolig kväll igår med lite för mycket alkoholintag men å andra sidan så kan det bli ibland! :P

ÅT precis lite frukost och nu tänkte vi åka in till stan och göra något skojjigt. det är ju superfint väder ute så man kan ju absolut inte sitta inne hur bakis man än är.

haha

best girl

älskar den här låten!!! inte så party men den är ju så himla bra ändå.





lyssna och njut för nu är det sommar mina vänner.

fyfan vad nice, det bådar GOTT!

kolla värmen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



häng

sitter hos allex och carro och hänger, dom nöter greys anatomi på dvd och jag nöter datorn. har varit här ett tag och tidgare promenerade jag in till stan för att sola. fick faktiskt lite färg men det dröjer väl inte lång tíd tills den är borta lika fort som den kom. som alltid alltså.

det blir ingen krogfest ikväll, håller mig till lördag och då blir det dunderparty och grillning! sjuukt kul, ser faktiskt fram emot en hemmafest. och när man vet att det är hemma fest, ja då känns det att sommaren är på gång. jag börjar faktiskt bli rätt trött på att gå ut på krogen så det kan vara skönt att få lite variation!

nu ska jag fortsätta kika på greys med dom andra och sen kanske jag går en sväng till Carro H och gullar med Oliver och snackar lite skit med Carro och Maddis! fett nice.

tjingeling

som tröst..

..var jag tvungen att skicka iväg en beställning på ett par skitbilliga skor och snygga för sitt pris samt ett par blommiga leggings som jag har kollat in förut.


100:-


99:-

Riktiga fynd! me liiikeeey.

Det regnar och det suger.

Har stigit upp för nå tag sen..onödigt egentligen för idag regnar det. Vilket pissväder! Varför är det inte strålande sol och varmt som det ska vara denna tiden på året? Blir så trött, shit också. Men det ryktades om att ryssvärmen kommer hit i helgen och att det ska bli +22 grader här? Men det får man väl tro vad man vill om, för jag har nästan tappat hoppet om att ens få någon värme hit till äckliga Sverige.

Förövrigt så tänkte jag ändå gå in till stan och sola så man får lite färg i alla fall, känner mig som ett vandrande lik och det är inte okej! Sen är det ju bra att jag gör det så jag gör något. Det verkar inte bli något jobb idag, men det är väl lika bra. Är rätt trött på att åka mellan Kalix och Luleå om jag ska vara ärlig. Vad ska jag mer berätta?

Jo, idag är det krogfest i Kalix och alla har ju olika värderingar om den. Vissa säger att det är 'lätt värt att gå på' medans andra säger 'näfy, det lönar sig absolut inte' SÅ, vem ska man tro på? Har nog själv aldrig varit på det, så det hade varit kul. Men å andra sidan så sparar jag nog mig hellre till lördag då grillfest står på schemat. Känns lite mer lönt, och för mig är det inte okej att festa MITT i veckan när det inte ens är sommar.

Vet faktiskt inte hur jag ska göra, men det lutar mest troligt åt att inte gå på det och bara vara hemma och mysa. Kanske festar till det lite med något gott att knapra på medans alla andra super ner sig och vaknar upp bakis imorrn och jag själv kan TRÄNA.

justefan, måste kolla om skorna har kommit in..SO LONG SUCKERS! ;)


skorna, jag är kär i dig!


Jag är helt IN LOVE i dom här skorna. Igår när jag såg dom så föll jag pladask, men självklart var dom slut i min storlek (36:orna har en tendens av att alltid vara slut när jag ska beställa). Idag när jag klickade in på Nelly igen så fanns dom i min storlek, men självklart hann jag inte beställa dom och SJÄLVKLART var dom slut senare när jag hade slutat jobbet. Snacka om otur! Jag hoppas och ber om att dom kommer in igen, för jag SKA ha dom!

Hur som helst, skorna kan ju inte ta upp hela mitt liv. Jag har jävlars åkt skytteltrafik mellan Kalix&Luleå under två veckors tid, börjar ju nästan kunna vägen helt utan till, när det svänger och vart det är nittio och vart det är 110..helsjukt. Men, det gör ju inte mig något. Tycker faktiskt att det är ganska skönt. Som en minisemester liksom! Jobbdagen idag den gick väldigt bra, fick vara på kolonial, men även i kassan. Måste än en gång säga att jag trivs väldigt bra där! Sjuukt bra. Jag är så hemskt tacksam för att jag äntligen fått ett jobb, även fast det inte blir så ofta..men någon gång då och då gör ganska mycket.

Är jävligt sugen på ett HÅRT träningspass just nu, även fast jag är ganska trött i kroppen. Men man blir ju piggare efteråt, fast först ska jag dra Amanda i nackhåret och gå ut och gå! Här skall INTE latas. Föörfaaan AMANDA!

Ha en bra kväll mina vänner.

GE MIG!

 

Nelly.com

jobb!

Dom ringde nyss från jobbet..blev satt på jobb mellan 14-18 så måste brumma till luleå på två timmar ungefär..bara att hoppa in i duschen och göra sig klar!

där sprack min plan om att gå ut och gå :P.. haha äsch. får ta det ikväll istället!

Äggkokning på gång.

Godmorgon kära vänner. Idag är det grått och mulet, idag är en såndär dag när man bara vill ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet. Kanske slå igång någon serie och bara vara. Men nej nej, jag får inte lata mig..måste ju ta mig upp och komma in i verkligheten och göra något vettigt. Emil har åkt till verkstan och jag har precis kokat ägg och en kopp te, tänkte gå ut och röra på mig innan frukosten men Emil lämnade bilen på verkstan och där ligger mina skor. Suck. Nåja, han kommer nog hit med dom lagomt till då jag har ätit klart.

Annars, vad händer mer idag? Tänkte slå en pling till mina favoritflickor och kolla vad dom har för planer idag, kanske gå ut och gå eller kanske bara sitta inne och snacka skit. Kan behövas ibland för att man ska känna sig levande eller så.

nu ska jag titta till mina ägg och äta dom. hoppas alla har en bra dag! hoppas även på att solen kommer fram direkt jag går ut.


på verkstan..

Sitter på verkstan och väntar på att få köra in mammas bil. Det var en sak som inte fanns inne förra veckan när vi höll på att fixa den. Men idag hade det kommit in så måste bara vänta på att mittenlyften ska bli ledig så Emil kan börja skruva på den. Själv är jag väldigt uttråkad, går bara runt här och ser ut som en idiot eller mongo, ni får välja. Funderar på att kolla med Maddis om dom är klara på Folkets hus och om vi ska ut och gå snart. Amanda åkte från Luleå nu, skulle in till stan och sola och så undrade hon om jag ville komma med en sväng på Chili..tror jag tar och gör det också.

förövrigt är jag hungrig..men jag glömde ta med mig en frukt så jag får väl skylla mig själv!

tjiing.

Proteindrink!

Idag bestämde jag mig för att nu jävlar ska det deffas, så jag har precis blandat mig en proteindrink och ska snart ut och åka inlines eller gå en promenad! Inlines lockar mer kan jag säga..det var ju så sjukt längesen jag åkte inlines. Vaknade hur som helst för ett tag sen, körde Emil till verkstan och sen åkte jag tillbaka. Det är alldeles tomt här i huset, eller ja förutom Lilleman&Gustav förstås (familjens goldenretrievers)! Ringde Maddis tidigare men hon låg och sov ännu den sömntutan, men senare ska vi ta en prom i det fina vädret och snacka lite skit! Ska blir mycket trevligt.

Har faktiskt inge mer att skriva just i denna stund. Ha en bra dag :)


mot kalix igen.

då var helgen över. åt lunch och kollade the mentalist för ett tag sen, ska packa väskan för nu bär det av mot kalix igen! fyfan vad jag har börjat hänga där? men det är sköönt. hoppas man får jobba i veckan så man får ihop lite kosing!

ha en bra söndag ;D..

Söndag 10-05-09

Hade en förvånadsvärt kul kväll igår på All Star..ja, jag vet att jag hade sagt att jag inte skulle festa till det men så det kan gå. Helt plötsligt satt jag där med ett glas vin och vips så var man full och glad och festade på hela natten. Men gud vad skoj vi hade! Har aldrig haft så kul på All Star som jag hade igår. coolt.

Emil håller på att göra frunch åt oss och vi åker väl till Kalix på något tag..ingen brådska men jag har alla mina saker där och jag just nu vill jag bara platta mitt hår :S.

ha en bra dag :)

hoho.

Blogg blogg blogg..kära lilla blogg. Jag har ju inte tid för dig, men nu sätter jag mig ner och skriver ett par rader bara för att du inte ska bli ledsen i ögat.

Idag har varit en bra dag. Otroligt fint väder och trevligt sällskap! Har varit till Haparanda och lämnat ett par däck som någon skulle köpa, sen har vi strosat runt i butiker och dregglat över alla fina saker som vi hittade. Inga inköp, men å andra sidan, det är väl lika bra? haha. Sen tog vi en liten tripp över gränsen och gick på Gallerian i Finland, så jag har alltså hunnit vara utomlands idag. Ganska coolt ändå. Kom hem för inte så längesen, åkte iväg till stan och köpte grillkol och tändvätska för här ska grillas! Senare åker jag och Amanda till Luleå för att gå på två fester, den ena är min kusins&en gammal väns födelsedagsfest och den andra Amandas klasskompis 20-års partaj! Så jag ser fram emot en trevlig kväll och hoppas på att alla andra också får sig en bra kväll.

För mig blir det nyktert eftersom jag ska vara chaufför, KAN observera KAN hända att jag skiter i att köra tillbaka till Kalix ikväll och tar mig ett glas vin eller så. Men det återstår att se.

nu tänkte jag gå ut och tutta eld på grillen så vi får oss nå grillat!

ha de gött.


Jag ska aldrig bli bilmekaniker!

Det säger jag då, att bilmekaniker kommer jag aldrig bli, för det är ABSOLUT inte min grej. Man blir nr 1: smutsig och nr 2: det är fruktansvärt tråkigt att skruva osv. Har varit på verkstan ex antal timmar nu, börjar bli måttligt less och känner mig väldigt sugen på att hellre ta en promenad i finvädret eller åka inlines. Men det får väl bli lite senare, om vi någon gång blir klara. Jag kan inte göra så mycket just nu eftersom bilen står på lyften och det kan bli en aning svårt att dammsuga samt tvätta den. Nåväl, får väl hoppas på att man kommer härifrån i år i alla fall. Käkade lunch för ett tag sen också, vi var och hämtade thaimat på repa och jag kan säga er att det smakade hur gott som helst. Thaimat är min personliga favorit!

äsch, här kan jag ju inte sitta, då blir det ABSOLUT inget gjort. ska kolla hur långt Emil har kommit med bromsklossarna.


morsning korsning!

Godmorgon mina vänner. Har precis ätit en macka och druckit ett glas funlight..tänkte börja göra mig i ordning, eller ja sminka mig och sätta upp håret i en toffs. Vi ska åka en sväng till Töre och hämta ut mammas nya däck till bilen och sen iväg till verkstan för att sätta dit dom samt fixa lite annat smått.

Har inte speciellt mycket att skriva såhär på morgonen. Förövrigt är det mulet och det ser kallt ut ute, men förhoppningsvis är det någorlunda varmt! :)

todiloo.

ett lik och en säck.

jag kom över ett lik idag, nu ligger den i min nya fina kvalitétssäck!


new shoes

 
ja, nu är det såhär att min svärfar har köpt ett par nya skor åt mig. och jag, jag är nööjd.




skytteltrafik mellan kalix och luleå

ja man kan ju säga att jag har åkt en hel del mellan kalix och luleå denna vecka..men hey, vad gör de? jag har ju ändå inte så mycket annat för mig. förutom lite jobb då och då, man måste ju passa på att leka nu, för snart börjar allvaret, heltidsjobb vettni! nåväl..vi har varit på verkstan ända sen vi kom till Kalix, fixat mammas bil, eller Emil har fixat, jag har tittat på :P. Imorrn ska vi sätta dit däcken och fixa det sista som vi inte hann med idag.

Käkade alldeles nyss middag, köttfärsbiff liiiite potatis och coleslaw! ytterst gott. nu har jag inte så hemskt mycket mer att tillägga. ska gå upp och kolla vad Amanda gör. Blir nog att gymma senare och sen ikväll ska nog jag och Amanda ut och åka inlines. Om hon orkar vill säga, hon håller ju på att bli sjuk den stackaren..tror det är jag som har smittat henne. hoho.

emils mamma pratade just för sig själv och hon sa att man gör det när man blir gammal.


Godkväll.

hey, it stopped hagling!

Fan vad nice, det slutade hagla och regna nu. Solen tittade fram nyss men nu är den borta igen..aja, bara det inte haglar, snöar eller regnar så är jag nöjd, solen är ju bara ett plus! Har precis gjort mig i ordning och tänkte köra in mot stan nu, blir inte där så länge eftersom jag måste hinna till Kalix innan fem.

Skriver när jag är i Kalix :). Ha en bra dag mina vänner!


två ägg och en kopp te!

Hello nu är jag tillbaka från en 40 minuters powerwalk, GUD SÅ SKÖNT DET VAR! Varför fattar man inte att det är så skönt att träna först efteråt? haha, konstigt dedär. Nåja, har stekt två ägg just och kokat en kopp te som jag tänkte slänga/hälla i mig nu, sen måste jag hoppa in i duschen en snabbis, blev lite svettig. Hade dock lite otur med vädret, det var inte speciellt soligt när jag gick ut, men ändå hyffsat varmt. Frös bara lite om fingrarna, men det gör jag i och för sig ALLTID, även på sommaren när det är varmt.

och, vad fan haglar det ute för?!
skit.

get away.
ikväll blir det förmodligen kalix, om inte tidigare! ;) miss my BABY a lot. love you <3!


det var ytterst skönt att sova tills nu!

Godmorgon alla goa gubbar och gömmor.

Vaknade för en liten stund sedan och jag känner att jag har fått sova ut ordentligt. Var så sjukt trött igårkväll när jag gick till sängs, hade konstigt nog svårt att somna men det var nog bara för att Emil inte sov brevid mig, men till slut somnade jag och har sovit gott ända tills nu. Idag mina vänner, vad händer idag? Jaa, jag ska byta om till träningskläder och gå ut på en powerwalk tänkte jag, kör kanske lite intervall om jag orkar det, sen ska jag hem, äta frukost, duscha ja + fix och sen frukost! När jag är klar kommer Lisa och hämtar mig och så ska vi in till stan och umgås där. Typ det som händer idag. Åker kanske till Kalix ikväll igen om mamma inte behöver bilen imorrn, vi ska nämligen fixa den och byta däck på den och lite småfix som måste göras.

shit, nu känner jag att sommaren är på ingång..det är STRÅLANDE sol ute och klarblå himmel. säkerligen riktigt varmt också! vi får väl bara hoppas och se ;). Någon vecka till, sen är sommaren så gott som här. GUD VAD SKÖNT!

nä hörrni, nu måste jag gå och göra mig klar för att gå ut i det finfina vädret!


vafan gör jag uppe?

jag behöver sömn. är trött som ett åsnearsel och jag sitter och hjälper bror med en uppsats. bajs bajs. men som den snälla storasystern jag är så är jag uppe bara för hans skull! jaja. jag kommer ju inte vara vaken resten av livet. så är det bara. tog mig nyss två mackor. FÖRBJUDET! men magen kurrade och för att palla med detta så måste jag få mig lite energi. ska ta mig en snus nu bara för att ta en!

tjing. idag ska jag sova i min mammas hem. mitt hem.

ja ja ja!!!

imorgon får jag efter månaders väntan, PENGAR!



förresten, idag när jag satt på lunchen läste jag aftonbladet som alltid. då kom en artikel upp om en 16-årig tjej som hade träffat en kille som hon skulle på dejt med. dejten slutade med mord, styckning och att hon blev uppäten. ÄCKLIGT!!!! jag höll seriöst på att spy ut min kesella när jag läste det..vidrigt. och hur fan kan man bli så fel medtanke på hur brutalt, sjukt och äckligt det är att göra sådär??! gaaaah. så omänskligt och sjukt.



läs HÄR.

Back in Luleå!

Tjoho och godkväll alla kottar.

Sitter hos mamma i Luleå. Ensam. Utan bobo hjärtat. Buhu. Inte kul. Nä men nu ska vi inte vara såna. Låter som världens tönt, men jag måste faktiskt sova utan Emil idag och det suger ganska mycket. Är ju inte alls van vid det och efter att ha somnat och vaknat nära världens goaste i snart fyra år så är det ganska jobbigt! Men det ska nog gå an ska ni se.

Imorse ringde dom och väckte mig från jobbet runt kvart i åtta. Dom ville nämligen ha in mig på jobb så då var det bara att packa väskan, sminka sig och brumma till Luleå. Måttligt stressigt men det gick bra! Hade sällskap av Amanda i bilen så det var mycket trevligt, hann dock inte få i mig mer än en klunk yoghurt till frukost så man var rätt hungrig vid lunch. Hade hur som helst en väldigt bra dag på jobbet, jag trivs grymt bra med mina arbetskollegor och med jobbet jag har där och jag kan ju säga att jag hur glad som helst som fått börja jobba igen! så sköööönt. Slutade vid fem och då brummade jag till mamma, åt en sallad till middag och sen skuttade jag in i duschen, gjorde mig i ordning och sen åkte, jag, mamma och Robin till Kronan där min moster hade visning för sin nya film. Den var så bra! Otroligt kul att man fick komma och se och träffa alla. Sjukt bra film. Vi kom hem för inte så längesen, tänkte att jag måste ta mig lite ensamtid vid datorn så man inte hamnar efter in nätlivet. haha. Som den nörd jag är. Sitter just nu och nöter Amandas spotifylista och softa gääärnet.

Är väldigt sugen på en promenad så jag kanske går ut och går för mig själv en stund. Hade varit skönt må jag säga! Känner dessutom för att åka till gymmet och träna, men dom stänger typ om tio min så det kan bli lite tätt. Eller vad säger ni? Nåväl, nu ska jag inte uppehålla er med mitt milslångainlägg och gå in på FB istället för att nöta där en stund.

Hoppas alla har haft en supergrym dag och jag får önska er en underbart fortsatt kväll. Tjing! ;)

jag känner att sommaren är på ingång. det är underbart.






gammal bild på mig när jag var mörkhårig. saknar det lite faktiskt.


en riktigt skön promenad!

Nu är vi tillbaka från en mycket givande kvällspromenad! Vi gick inte så jättelångt men det var ändå skönt och välbehövligt. Har ätit lite majskorn och korv som "efter-träning-mat" och nu sitter vi och ser CSI NY. Vi hade ju planer på att köra mot Luleå idag men klockan hann bli så mycket och då kändes det som att det var lika bra att stanna en natt till. Skönt ändå, för ibland kan det var soft att bara vara här :).

soft soft. har väl inte alls så mycket att tillägga, hoppas alla har haft en underbar dag :)! antar att det har varit fint väder på många håll i Sverige. Här har då solet lyst för fullt och det har faktiskt varit varmt.

nu säger jag godnatt i bloggen för idag för nu börjar CSI igen.

Från lördagens bravader i Kalix, sommarfin i Amandas klänning!


nytränad snart blire promenix!

Häärligt Evin, du orkade träna! fyfan vad skönt det var. Jag känner verkligen att nu måste jag ta träningen på fullaste allvar, för nu är faktiskt sommaren på igång PÅ RIKTIGT ! Idag har vi fotat lite skrot som ska iväg på blocket sen har vi ätit middag och tagit det lugnt. Tränade alldeles nyss i hemmagymmet och snart ska jag och Amanda ut och gå med Gustav :)..Amanda kanske ska åka inlines men eftersom mina är hemma i luleå så får jag gå! Bra det med.

Shit vad jag längtar till sommaren, idag har det fasiken varit varmt! :)

ha en bra kväll mina vänner.


Maddis, Carro och jag i lördags! :)

piss.

Alltså det är sjukt fint väder idag men jag känner mig inte på humör för att göra nått! sjukt äckligt. Har stigit upp för ett tag sen tänkte väl äta något nu och sen hoppa in i duschen. DET BEHÖVS! Sen får vi se vad som sker. Tror vi blir kvar i Kalix till senare för Emil ska visa någon bil som han ska sälja.

nåja. ska äta nu!

hoho.

Det vart en timmes promenad tidigare och skönt var det! Jag och Amanda har lagat kinamat till middag och det var sjukt gott :). Nu sitter jag i soffan med Emil, han ser på CSI och jag nöter dator..men ska nog mysa ner mig i babys famn nu för han vill ju så gärna de!

Vi är fortfarande kvar i Kalix och blir nog kvar tills imorrn någon gång. Har inte fått något jobb denna vecka, ännu vad jag vet i alla fall. Men jag hoppas dom ringer snart! I WANT TO WORK BITCH.

Hejdå :)


kött fiiiifaan

Då var valborgshelgen över och jag måste säga att det är faktiskt skönt! Vi är kvar i Kalix eftersom vi var så trötta igårkväll så vi bestämde oss för att stanna en natt till. Kan väl berätta lite om hur helgen har sett ut..

Fredag: Jag jobbade till åtta och hade egentligen inga bestämda planer på att gå ut, men eftersom det var så många som skulle ut så kunde jag inte hålla mig och gick ut jag med! Vi förfestade ett gäng hos oss och senare tog vi en taxi till Cleo. Dansade och hade allmänt trevligt till stängning. När vi kom hem efterfestade vi ett tag men vid fem tiden blev jag trött och vi gick och la oss!

Lördag: Vaknade alldeles för tidigt medtanke på hur sent vi hade gått och lagt oss men det var bara att vakna och göra det bästa av situationen. Vi packade våra väskor och åkte till max för lite bakfyllekäk..strax därefter åkte vi mot Kalix och vi var väl här kring fem. Planen var att grilla men eftersom det regnade så vart det inte av, men maten var god i alla fall. Det bjöds på marinerad fläskfilé, potatisgratäng och sallad, fick även förrätt och det var skagentoast som också är min personliga favorit! :) Vi förfestade hur som helst här och senare tog vi en taxi till hotell valhall. Hade en SJUKT rolig kväll och jag är så glad över att både Carro&Maddis var där! Det var ju så himla längesen vi dansade ute och det måste göras om snarast. Det blev en liten efterfest men sen vart jag trött och vi gick och la oss efter fyra någon gång.

Nu är det måndag och idag är det superfint väder, 10 plus i skuggan så man kanske ska ta sig en promenix med Amanda. Vi tänkte väl börja röra oss mot Luleå på nå tag också :). Ha en bra dag allihop!

Karlsson på taket!

Moa är seriöst släkt med karlsson på taket!! Jag skojar INTE. Det är ju helt sjukt. Tänk att jag inte visste det, ändå är hon bästa polare med min svägerska Amanda. HELSJUKT!

Ja Karlsson på taket..vilken legend! :)

han är ju grym. sen måste jag fråga, har alla sett crack karlsson på youtube? kolla isåfall här nedanför..


RSS 2.0