tvi tvi tvi.

Satt på facebook-chatten och pratade med Elin nyss. Vi kom in på ämnet julen och jag insåg att den är ju faktiskt snart här. Om mindre än två månader sitter vi där, äter den goda julmaten, öppnar våra julklappar och kollar på Kalle Anka. Men en sak som jag är så arg över, och då menar jag verkligen arg på riktigt. Det är slut på traditionerna. Ända sen jag var liten har jag firat jul i Kangos, ett ställe där man verkligen får den där riktiga julkänslan. Ja, ni vet när hela släkten samlas, alla pratar i mun på varann, där julklappsutdelningen tar flera timmar och man visar varann vad man fått. Sen på kvällen sitter vi ungdomar hos Gunnel eller hos grannen och spelar spel resten av kvällen. Men nu får jag inte uppleva det någe mer..jag blir så ledsen när jag tänker på det. En tradition kan man inte bara skita i. Det är som att vi helt plötsligt skulle sluta fira jul. Liksom ta bort julen från kalendern, hur hade då vintern kunnat lysas upp? Allt hade ju blivit så himla konstigt. Det är ingen riktig jul utan tjocka släkten Mörtlund och så är det bara.
Jag vill bara fira jul i Kangos. Sen är jag nöjd.

this song of freedom.

Godmorgon. eller för mig är det inte morgon, det är godnatt. har varit ute hela natten och festat.. jag har haft en riktigt rolig kväll i alla fall. Snart är det måndag och då börjar det seriösa livet IGEN.

Känner för att skriva av mig. Men här på bloggen kan man inte skriva allt man tycker och tänker eftersom så många läser den. Okej, kanske inte många så men många man känner. Och då kommer dom bara börja undra vad man håller på med.

Jag är besviken på Dig.

Du har gjort mitt liv complete.

Jag har världens finaste mamma.


träning är bra härligt!

kom hem från gymmet för något tag sen och det var så jäkla skönt med träning idag! körde rygg och underarmar och sen vart det även lite cardio. tänka sig att jag ändå kom igång igen och det är riktigt riktigt härligt.
vafan, jag vet inte vad jag ska skriva.

Dags för ett blogginlägg.

Det är ju jävla typiskt att folk lovar lägenheter till en och sen säger att dom gett bort den till någon familjemedlem istället. Varför i hela friden kollar dom inte upp sånt först INNAN dom lovar bort den till mig? Tänka sig vilka jubelidioter det finns här i världen. Aja, nu har jag ännu en lägenhet på gång..tredje gången gillt? Hoppas hoppas..att bo på söder hade faktiskt inte varit helt fel.
Jag tappade lusten till att göra något vettigt idag när jag fick beskedet om lägenheten. Så hittils har jag inte gjort ett piss. Skulle behöva ta tag i disken, men som alltid när man sätter sig vid den här dumburken kan man ju inte slita sig ifrån den. Ikväll blir det i alla fall att åka till gymmet och pumpa ryggen..börjar ju kom i form nu och det känns riktigt bra! Hade dock lovat mig själv att vara nykter helgen som var, men råkade bli full i lördags. Råkade..
jag orkar fan inte skriva nå mer..ska äta lite lunch nu hejdå!

jag skäms för att du är du.

och då är det riktigt illa kan jag säga. vafan kan du inte bara erkänna när jag frågar hur det ligger till?
du är fan pinsammare än någon annan människa här på jorden. jag skrattar åt din otroligt idiotiska personlighet!

När mamma är på besök, ja då är ALLT i sin ordning!

Då var det snart fredag igen och det innebär fest och massa roliga ting. Idag fick jag äntligen träffa min kära mor som har kommit ner till Stockholm för att jobba, men stannar en natt hos mig eller ja det är ju egentligen hos Mirja&Lisa. Jag har saknat mamma hur mycket som helst, och det var ju så himla jobbigt att säga hejdå till henne när jag flyttade ner för lite mer än en månad sen. Men nu ÄNTLIGEN är hon är och jag är så fruktansvärt glad för det. För att fira ska vi ikväll gå ut och äta, tror det blir grekiskt. Vi båda har ju fyllt år nyligen så vi passar på att fira oss på samma gång! Synd bara att Robin&André inte är här..Men snart får jag träffa dom med.
Idag har jag inte gjort allt för mycket, sovit till två och bara njutit av ännu en ledig dag den här veckan. Känns bara väldigt konstigt att vara ledig med tanke på att jag jobbade 6 dagar förra veckan och denna vecka bara två dagar. Men det kan faktiskt vara skönt att vara ledig också. Därför har jag hunnit med massa saker som träning och fixat lite annat som jag skjutit upp på alldeles för länge. Duktiga mig! Hade ju planer på att träna idag med, men efterasom jag sov så länge och mamma hann komma känns det inte mer än rätt att stanna hemma en dag som denna.
Vädret är inte direkt på topp heller så jag stannar mer än gärna inne resten av dagen&kvällen! Men ut och äta det ska vi ju självklart göra. Ja, det finns väl inte så mycket mer att säga. Livet är bara för underbart :)

RSS 2.0