Fucking underbart!!

Jag har kommit på att jag är en lycklig människa nu. I slutet av sommaren och i början när hösten kom kändes det som att allt bara var jobbigt. Det var liksom tungt att ens gå ut genom dörren. Jag kände ingen livsglädje överhuvudtaget och ALLT kändes jobbigt. Men nu har allting verkligen vänt. Jag känner mig lyckligare nu än jag någonsin har gjort. Dagarna känns inte långa eller jobbiga, dom känns snarare kortare och underbara. Jag trivs så himla bra med mitt liv här nere. Man tänker inte alltid på att man egentligen är skitlycklig, men idag när jag och Mirja gick från gymmet så sa jag till henne; 'Mirja, vet du vad? Jag känner mig så sjukt lycklig.' Hon vart faktiskt stolt över mig. Och jag tror att varför jag gjorde så många dumma saker tidigare i år var just pågrund av att jag helt enkelt inte var lycklig. Livet kändes tungt, det kändes som att varje gång man kunde stå på benen så föll man direkt..och det gjorde allt så mycket tyngre. Men idag känner jag mig stark. Som Kenta en gång sjöng; Just idag är jag stark! Och det är Just idag som jag känner mig starkare än någonsin, det finns inte en jäkel som kan krossa mig nu. Ingen! Jag står på mina egna ben och lever i nuet.
Det känns helt underbart. Jag är en riktig livsnjutare, den livsnjutaren jag ska vara!

jag är lycklig.

Den som inte frågar får inget veta.

Jag har lärt mig en sak här i livet. Det är att vara frågvis. Frågar man inte får man inget veta. Så är det ju. Eller hur? Jag är en ganska frågvis person och frågar oftast kanske lite för mycket men. Men jag vill ju veta så därför gör jag det. Ibland kanske man får höra saker som man egentligen inte vill höra men det skulle vara ännu mer frustrerande och jobbigt om man gick omkring helt ovetande om vissa saker. Det håller nog alla med om.

I can tell that you are lying.

finns det ens något mer att säga?

Min sommar.

Tänkte att jag ska summera min sommar här på bloggen.
Den här sommaren har jag förstört två vänskaper, gjort slut med Emil och även där förstört en vänskap. Supit på tok för mycket och varit allmänt odräglig. Kom och tänka på det för någon vecka sen att jag varit så jävla dum den här sommaren. Det äcklar mig när jag tänker på det! Fyfan..
Men sen har det ju hänt massa roligt också. Boden Alive, Luleå Kalaset, Laxfestivalen, roliga utgångar på båten och en hel del annat. Jag ångrar många grejer som har hänt, men inte allt. Sommaren tvåtusentio kommer jag minnas med både sorg och glädje. Sommaren tvåtusentio var en bra sommar men också dålig. Sommaren tvåtusentio har jag lämnat bakom mig. Det var också sommaren tvåtusentio som jag flyttade ner till Stockholm igen.
tack och adjö.

Det är hit man kommer när man kommer hem.

Då har man en 21-årsdag avklarad också. Dagen började tidigt, steg upp just efter fem, gjorde mig klar och åkte till jobbet. Började sex-trettio och slutade femton-fyrtiofem. Mötte upp Mirja vid tunnelbanan och åkte till Fridhemsplan för ett styrkepass. Det satt riktigt fint! Sen åkte Mirja på möte och själv stannade jag kvar och körde lite kondition. Vidare in på PrisXtra för att handla mat och sen tog jag tunnelbanan "hem" till Hammarby Höjden. JAG HAR INGET HEM!!!!!!! ångest. När jag kom fram skuttade jag in i duschen, gjorde mig i ordning för att vi då planerade att gå ut och ta en öl. Innan dess var Robert, finnen och Henke förbi på födelsedagsfika för att fira mig, jag drack mitt vin, dom drack sina öl och sen åkte dom hem. Måste även tillägga att det var Mirja som köpte tårtan åt mig, tänka sig, vilken fin kusin jag har. Hur som helst, när pojkarna hade åkt funderade vi en stund på hur vi skulle göra, och till slut kom vi fram till att vi var på tok för trötta.
Så nu har jag tagit av mig masken och sattit på mig myskläderna, myste precis ner mig i soffan som även kallas min säng. Vi tänkte sätta igång en film snart! myspys. Jag gillar onsdagar mer när jag är nykter. Det känns bra att veta att man inte kommer vakna upp bakfull, äcklig, ful, illamående, trött och att man kan träna imorgon är ju ett jävla plus i kanten. Sen är det ingen big hit att jobba bakfull heller..
Vill också säga att det faktiskt varit en bra dag. Förutom när jag har tänkt på hur jag ska göra med boende. Det är så jädrans jobbigt att gå runt ovetande om hur, när och var fan man ska bo. Jag har mailat på några lägenheter men dom verkar vara världssämst på att svara i den här staden!!! Jag blir tokig..ååååh.
Nåja, nu ska jag inte tänka på det nå mer och passa på att njuta av min födelsedag en kvart till. Godnatt!

Nu måste jag blogga!

Nu är det 21:a september 2010 och snart är detta år också slut. Min kära lilla mor fyller år idag så jag vill passa på att gratta henne, synd bara att hon är hundra mil bort så jag inte kan krama henne och uppvakta henne på hennes födelsedag. Men så är det när man vill bo på olika ställen.
Jag har hunnit bo i Stockholm en månad snart och tiden har gått extremt fort. Dagarna bara springer förbi. Nu jobbar jag ju i alla fall och det är inte med måtta. Jobbar som en dåre, för jag vill verkligen fördriva tiden så mycket som möjligt. Tränat efter jobbet för att slippa tänka så mycket och sen går jag och lägger mig i någorlunda tid för att bara slippa..
Alla har vi någon gång stött på med-och motgångar i livet men just nu är jag väldigt frustrerad och vet faktiskt inte riktigt vad jag vill med allt. En sak är i alla fall säker och det är att jag vill bo kvar här nere. Jag vill jobba med mina fantastiska arbetskamrater och jag vill bara var här. Även fast jag saknar så himla många där uppe och också en speciell person.
Jag behöver bara en lägenhet nu, en egen..där jag kan ha mina saker och mina möbler och vara för mig själv. Jag har aldrig velat bo ensam men nu känner jag verkligen att jag vill. Jag kanske har ändrat inställning nu och det känns faktiskt bra. Jag är i alla fall glad över att jag har ett jobb och att jag äntligen har börjat träna igen.

Vad gör vi, nu kör vi!

Här är det förfest och tagg för fulla muggar! Känner på mig att det kommer bli en sjukt bra kväll och att vi kommer ha så sjukt roligt. Sitter i Danderyd hos Adam och ser fram emot att träffa Teo som jag inte sett på hundra år. Saknar dig min vän!

Sen vill jag även tillägga att folk som snackar skit har så jävla dålig självkänsla. Om du/ni har något att säga så kom till mig istället. Det är så mycket bättre.

Men nu ska jag ha kul och skita i allt! PUSS

Speak up!

Då var man redo för att åka in till stan för att uträtta lite ärenden. När vi är klara där ska vi åka tillbaka "hem" och göra oss klara inför kvällen. Vid sex ska vi åka till Åkeshov och kolla på Andrés basketmatch och sen tillbaka till Täby för lite fördojja och senare blir det utgång! Ser fram emot kvällen och jag vet att vi kommer ha skit kul. Det finns inga tråkiga dar med Erika! Kommer sakna dig när du åker på måndag hjärtat...Även fast du kommer tillbaka snart igen. Usch, ska inte tänka så nu då blir jag bara deppig.

Ha en bra dag! :)

Grillat på ingång..

Det är helt underbart väder idag. Jag trivs så bra i Stockholm och jag är så glad över att jag har flyttat tillbaka hit. Fattar inte hur jag kunde lämna min stad.

Igår hade vi en otroligt trevlig kväll i Täby, det vart en hel del vin och massor med skratt. Tanken var att vi skulle gå ut men vi hade så trevligt här att det inte behövdes nå mer än så.

Just nu sitter jag och väntar på grillat och det ska bli sjukligt gott med mat! Vi har till och med satsat på att äta fruktsallad till efterrätt, lyxigt eller vad?!

Mina tankar snurrar och jag är förvånad över att jag egentligen kunnat bli en så enorm bitch och så oroligt dum. Många funderar nog över hur jag tänker och jag klandrar ingen av er som tycker illa om mig. Men ibland måste man också kunna förlåta även om sakerna man gjort kanske inte är något man vill förlåta. Jag har bett om ursäkt och ja, jag gjorde fel igen. Men än en gång så säger jag förlåt.

En rolig sak är ju att jag har fått jobb och jag är så otroligt glad över att jag har fått komma tillbaka till mina favoriter på Hemköp.

Tack och hej!

när jag en gång dör

Sitter hos Olof i Nacka med honom, mirja, mia, anna och Robban och Joel är uppe hos Joel. Har sovit någon timme här på kvällen och det var verkligen välbehövligt. Sov inte alls så mycket inatt och det är inte alls nyttigt! Har känt mig helt skakig hela dan men nu mår jag bättre :). Satt och kollad Entouarge och käkade lite chips&choklad nyss, nu står Mirja och steker plättar till alla. Som en riktig husmor. Det är det jag älskar med Mirja, hon är så otroligt engagerad och bryr sig om alla.

Ikväll blir det nog filmkväll och massa mys! :) Tack för en trevlig helg mina vänner.



hörde jag skål?

sitter i danderyd hos adam med erika och company! förfest för fulla muggar, skål på er mina vänner!

bara för att jag har så jävla tråkigt

Kan ju passa på att skriva ännu ett inlägg när man ändå inte har något vettigt för sig. Längtar till imorgon som fan, vill bara somna och vakna upp och inse att det är fredag. Erika kommer, jag ska träffa Malin och Denise T som jag inte träffat på hundra år, å fybubblan vad kul vi ska ha brudar!


deppigare får man vara

FYFAN. Jag har så jävla tråkigt. Är helt ensam och det är kolsvart ute. Vatusan ska jag göra? Är sjukt less på att sitta på facebook för där händer det inte ett jävla piss. Mia kommer inte hem förrän vid tolv och då är det typ läggdags. Hmm..jävla typiskt att man inte hunnit skaffa sig något liv ännu. Aja, men så kan det vara.

Får väl försöka sysselsätta mig med något coolt. Vad det nu kan vara. Snart går jag fan och sover.

usch, jag gnäller ju bara. väldigt roligt inlägg..

hittade en rolig bild, haha!


Anna&Jag i vintras!

jag trotsade förkylningen och stack till gymmet ändå

Tjollahopp gummisnopp.

Pallrade mig till gymmet tidigare även fast jag kände mig snorig och lite halvdåsig. Men på vägen dit kändes allting så mycket bättre, det kanske är så att man inte ska känna efter allt för mycket. Mötte upp Mirja på Fridhemsplan och körde ett hårt bröst-och magpass, sen sa jag hejdå till henne och tog en promenad till centralen. Riktigt härligt! Fyfan, fattar inte att jag är igång igen! Det känns så jäklarns bra ska ni veta, en sak som är konstig är ju att när jag flyttade till Luleå vart jag lat som fan och när jag bodde här tidigare tränade jag som en idiot, sen när jag flyttat tillbaka hit igen har jag liksom fått tillbaka den där energin! Sjukt..Men fett skönt.

Åt nyss middag, kycklingsallad och det var riktigt gott. Mia jobbar kväll så jag får väl se vad jag ska hitta på. Längtar till imorgon, då smäller det. Utgång och hela kittet för HELA slanten. Ja, jag vet..borde inte men jag ska. Mamma kommer bli arg när hon läser det här. Så kommer hon säkert ringa och skälla ut mig och säga att jag måse skärpa mig. Vilket hon gör varje fredag i princip. Men jag är ung och då vill jag leva.

Näpp, nu ska jag kanske ta och diska så frugan inte blir arg :). btw, så tänkte jag skaffa mig en kamera snart igen. Känner mig helt tom utan en, man vill ju kunna liva upp den här tråkiga bloggen litegrann!


Storstadslivet!

Godmorgon. Ja för mig är det morgon, vaknade för drygt en timme sen och har nyss ätit en härlig tallrik med havregrynsgröt, äpple, kanel och mjölk i! Funderar på vad jag ska göra idag, eftersom frugan och alla andra jobbar idag får jag roa mig på egen hand. Men det ska nog gå ganska bra det med! Tänkte slå en pling till mitt gamla jobb och se om jag får komma tillbaka dit snart. Känner att jag hade behövt börja göra något! Blir nog tokig snart..

Måste även tillägga att jag älskar storstadslivet, ända sen vi kom har vi inte haft många lugna kvällar. Med det menar jag 2 av 7. Idag har vi bott här i en vecka och en dag och det känns bara bättre och bättre för varje dag som går. Jag vill inte byta ut det här fartfyllda livet mot kalla och blåsiga Luleå, hur mycket jag än trivs där också. Men det är här jag passar in :).

Igår var vi och tränade för första gången på år och dar, VET NI HUR SKÖNT DET VAR VA?!? Så jävla underbart. Kände mig som en ny människa när jag vaknade upp med världens träningsvärk i axlar, nacke och rygg. En helt fantastisk känsla. Fattar inte hur jag kunnat hålla mig så länge från att träna. Det är ju helsjukt. Dessutom var det ett riktigt bra gym också, trivdes som fisken i vattnet och det gick riktigt bra att agera personlig tränare åt Mia&Mirja!

Tror inte jag har något mer att tillägga just i denna stund :)..hejrå!

jag orkar inte!

Sån här smärta pallar jag inte med, jävla skit. Att man är så dum och super istället för att börja käka pencillin är nog det korkaste jag gjort. Hur kommer det sig att man gör så? Kan väl bara vara jag som är så jävla extremt korkad. Fan fan fan..Min rygg värker som aldrig förr och jag vill bara skjuta mig själv! Jag hostar som en idiot och det är fasiken inte det bästa jag varit med om. Snarare det värsta. Medicinen gör min mage till ett krigsfält och det ogillas som fan ska ni veta!

Och till råga på allt är jag helt jävla ensam. Alla har åkt in till stan för att ha lite kul medans jag sitter här och tycker synd om mig själv. Hade så gärna följt med, men jag har inga krafter, det finns ingen ork. Jag som ska börja träna imorrn och mår jag såhär kommer det ju absolut inte gå. Fan vilken ångest man kan ha!! Fyfaaan säger jag bara.

Jag borde gå och sova men jag kan inte sova ensam, inte i det här kalla rummet och verkligen inte när man ser rakt in i lägenheten. Fybubblan säger jag! Vill bara att Mia ska komma hem nu så hon kan tycka synd om mig.

nåja, nu ska jag sluta gnälla och kolla lite kläder på h&m!

RSS 2.0