Jag vill le som jag gjorde igår.

Jag vill le som jag gjorde igår.


Jag vill bara få dig att förstå vad jag kä...

Jag vill bara få dig att förstå vad jag känner för dig. Men gång på gång kastar du bara skit i mitt ansikte.


På fredag får jag träffa mina pinglor. Sti...

På fredag får jag träffa mina pinglor. Sticker nämligen till Västerås och umgås med världens finaste Allex, Carro och Lisa!!!! Vilken fest :) läääängtar!


Vad hände? Jag orkar fan inte med det här ...

Vad hände? Jag orkar fan inte med det här mer. Men på samma gång älskar jag att festa (som den partypinglan jag är) och det är ju så himla kul att gå ut och träffa en massa nytt folk! Det finns så mycket jag vill men ändå gör jag inte ett skit åt saken och det stör jag mig på som fan. Jag kommer aldrig bli fit till thailand om jag inte sätter igång nu. Men helt seriöst känns det som ett helt omöjligt projekt. Faaan! Jag var ju så duktig förut, vad hände? Vafan hääände med mitt duktiga jag, kom tillbaka, jag saknar dig :(


Du får mig att le.

Du får mig att le.


Åååååååååååååååhhhhhhh!

Åååååååååååååååhhhhhhh!


If i were a boy.

If i were a boy.


Helt totalt förstörd och nu har jag bäddat...

img_5393 (MMS)

Helt totalt förstörd och nu har jag bäddat ner mig i sängen..sån befrielse. Jag tror jag är frälst! Det var tungt att jobba idag, efter att ha druckit tre dagar i streck varav en dag var hårdare än dom andra två. Sen att jag varit ledig en vecka gjorde ju inte direkt saken lättare. Nåja, you only live once. Det är hur som helst skönt att ligga i sängen istället för att vara på en sunkig nattklubb. Nu ska jag sova..hårt och länge!


En bild från kryssningen kan ni få smaka på..

img_4016 (MMS)

En bild från kryssningen kan ni få smaka på..


Jag vill åka på kryssning och lyssna på ma...

Jag vill åka på kryssning och lyssna på maskinen igen! Jobb 14-21...


Wooooooow spontan kryssning ikväll.. 24 h ...

Wooooooow spontan kryssning ikväll.. 24 h party fiiifan vad fint du!


Mysmiddag på Böfhouse med Linnis&Annis

img_7261 (MMS)

Mysmiddag på Böfhouse med Linnis&Annis


Nu är nagelfixet klart och nu ska vi möta ...

img_2396 (MMS)

Nu är nagelfixet klart och nu ska vi möta upp Linn för mysmiddag på beefhouse :D


Påväg till Sandra för nagelfix ! Hur under...

Påväg till Sandra för nagelfix ! Hur underbart som helst. Har verkligen längtat efter att få nys fräscha naglar, hälften har lossnat...sen blir det middag med Linn och Annie på Jensen's beefhouse!


minnen

jag kommer ihåg när jag och Nathalie var och kollade på Beyoncé i Globen. vi hade så kul, det var världens bästa dag/kväll. ett minne för livet..






(klicka för större bild)

och Nathalie, jag saknar våra galna utgångar, våra shoppingturer men framför allt saknar jag dig! och kommer du ihåg när vi var på Skansen? vi hade så himla kul.

cause you're amazing

Har ni tänkt på att varje årskifte så hetstränar folk, bestämmer sig för att nå nya mål, bli en bättre människa osv? Varför är det så egentligen..varför kan man inte bara bestämma att man ska göra det mitt under året isället? Asså, jag är ju precis likadan som alla andra, men varför ska det egentligen vara så. Man får ju fan bara mer ångest när man till slut inte klarar det man planerat att uppnå och så blir man bara besviken. Det är ju helt jävla onödigt. Jag tror att det egentligen är bättre att bara 'göra det', för då tror jag att det känns bättre, man pressar inte sig själv och så slipper man bli besviken. Tror det är den bästa lösningen på det problemet.

Sitter på tåget hem efter ett grymt skönt ...

Sitter på tåget hem efter ett grymt skönt gympass :) det behövdes! Nu känner jag mig som en ny människa. Hem och äta nu då. Puss


sådär då!

nu har jag betalat ALLA räkningar i tid för en gångsskull! känner mig jävligt stolt. känns dock inte kul, men vad ska man göra liksom? sånt man får ta. tur att jag fick mer pengar än väntat i alla fall.

dags att dra sig iväg till gymmet nudå, det behövs..


jag vill åka upp till mamma.

har stora planer på att åka upp en vecka och bara vara. känns som att det skulle behövas just nu. jag saknar alla. hade ett mycket välbehövligt samtal med Lisa tidigare och hon tjatar på att jag ska komma upp. jag vil så gärna, för jag saknar dig och jag saknar alla. det är inte kul alls att sakna..så därför ska jag göra något åt saken och åka upp inom en SNAR framtid. snart kommer jag upp bebisar, snart <3


Det värsta som finns är nog att sakna. Var...

Det värsta som finns är nog att sakna. Var man än är så saknar man alltid någon. Det är ju nästan groteskt. Jag vill inte sakna. När man ändå bara lever en enda gång ska man då sakna resten av livet? Är de det livet går ut på? Att sakna..?


Insåg precis att jag inte har bloggat på e...

img_2372 (MMS)

Insåg precis att jag inte har bloggat på ett dygn. Hade en hyfsat roligt igår kväll och imorse vaknade jag upp med en förskräcklig bakfylla. Life goes on....


jag kan inte hålla mig

allt blir bra, men det tar sin tid. om det så ska ta flera år..det viktigaste är att jag vet att det en vacker dag kommer vara bra.

ikväll så tänkte jag..eeh...vara full. jag kan inte hålla mig.


förlååååååt.

fyfa-an!

jag vill, vill, vill SÅÅ gärna!


att sakna

som jag saknar sommaren nu, har jag nog aldrig någonsin gjort. jag är så trött på mörkret, på tröttheten, på att vara deppig och känna att allt bara är piss. fyfan, varför bor jag ens i sverige när jag inte är det minsta nöjd? varför utsätter jag mig ens för det här. ja, det kan nog bero på att alla jag älskar och håller kär bor här i vårat KALLA, avlånga land. that's what keeps me here..


men sommaren får gärna komma nu. och det är helst nu inte sen, inte om en månad, inte om ett par månader utan nu. jag spyr på denna kyla! jag fryser.

Lillebror är cool. Nu har du blivit så stor.


jag saknar dig.

Sova nu, upp före fan och gå på möte på jo...

Sova nu, upp före fan och gå på möte på jobbet. Kul..natti natt!


Jag kan inte hata men jag kan inte heller ...

Jag kan inte hata men jag kan inte heller älska Vi har känt varandra hela livet. Du sa att du inte behövde mig. Guess what? Jag behöver inte dig heller.


Mööms!!

img_2061 (MMS)

Mööms!!


En jävla tur att jag inte är ute och ränne...

En jävla tur att jag inte är ute och ränner ikväll. Det är ju snorkallt ute.. Brrrr!! Skåla på ni, så ska vi se vem som skrattar imorrn!


Stenhård brud i fettförpackning. De ni!

img_2049 (MMS)

Stenhård brud i fettförpackning. De ni!


Medans andra sipprar på sina drinkar och s...

Medans andra sipprar på sina drinkar och suger på sin öl är jag påväg hem från gymmet! Vet ni hur bra det känns? Hur gott det än hade varit med ett glas vitt just i denna stund så tror jag att känslan efter ett hårt gympass slår allt. Jag är stört stolt! Nu ska jag hem och äta, sambo har tillagat ugnsstekt kyckling med rotfrukter :) mums vad gott det ska bli! Puss och knull.


Påväg till gymmet nurå, känner mig fett ta...

Påväg till gymmet nurå, känner mig fett taggad. Dock trött, men jag hällde i mig en kopp kaffe innan jag stack från jobbet så jag piggnar väl till snart. Min trötthet ska fan inte stoppa mig. INGET kan stoppa mig. I'm unstoppable!! :)


Längtar till första helgen i februari då f...

Längtar till första helgen i februari då får jag åka till Västerås och hälsa på mina babes! Fan vaad kul vi ska ha :D


En kopp kaffe och en banan sen är jag redo...

En kopp kaffe och en banan sen är jag redo för att jobba några timmar till! Sen ska här brännas fett, Fyfan vad skönt. Skål!


Vill bara säga att jag älskar dig lillebro...

img_6370 (MMS)

Vill bara säga att jag älskar dig lillebror. Vilka beslut du än tar så kommer jag alltid stå vid din sida och du vet att jag alltid finns här för dig om det är något du vill prata om. Även fast vi bor 100 mil ifrån varann så är jag bara ett samtal ifrån. Jag saknar dig.


Raast!! Är sinnessjukt taggad på att träna...

img_1701 (MMS)

Raast!! Är sinnessjukt taggad på att träna. Jag vill träna NU. Har dock på känn att jag kommer vara helt slut ikväll efter jobbet, men det är bara att bita ihop för det här funkar icket!! Btw, det ska bli skönt med en lugn kväll.. Inte ofta jag tränar vid sju-tiden en fredagkväll. Brukar ju oftast vara full. Haha, som den alkisen jag är. Nepp, ikväll blire luuuugnt.


Gomorron! Sitter på tåget börjar ju jobba ...

Gomorron! Sitter på tåget börjar ju jobba kl 9 och jobbar till sju ikväll. Jag har i alla fall lyckats ta med mig gymväskan och efter jobbet SKA jag träna!


Har precis lagt mig i sängen och tänkte al...

Har precis lagt mig i sängen och tänkte alldeles strax möta John blund. Ska upp tidigt imorgon och jobba.. God natt lovers! Pussss


Oh yes, i wanna tap that as!!

Oh yes, i wanna tap that as!!


Ååååååh, jag vill bara grååååta !! :(

Ååååååh, jag vill bara grååååta !! :(


Jag skäms. Vet ni varför? Jag har inte trä...

Jag skäms. Vet ni varför? Jag har inte tränat sen i tisdags. Fan, jag visste att jag skulle bli lat förr eller senare. SKÄRPNING fröken!! Är påväg till jobbet nu i alla fall och jobbar till halv nio ikväll. Tror ni jag tog med mig träningskläder eller? The answer is NO. Hur faa-aan ska jag hinna bli fit till Thailand om jag inte tränar ?! Så jävla dålig..


Trötthet&illamående.. FUUUUCKING FUCK!!

Trötthet&illamående.. FUUUUCKING FUCK!!


Nagelfix på tisdag, can't wait!

img_9661 (MMS)

Nagelfix på tisdag, can't wait!


get started..

måste nog börja göra mig i ordning så jag tar mig iväg till jobbet! still tierd...

måste noppa ögonbrynen också...och ja, jag ska hälla i mig en energidryck NUUUUUUU.


om det ändå kunde bli sommar nu.

Jag steg upp åtta imorse för att åka till ...

Jag steg upp åtta imorse för att åka till gymmet och köra ett stenhårt pass. Men självklart somnade jag på soffan och vaknade halv tolv. Jag förstår inte var all denna trötthet kommer ifrån. Blir bara så trött på att alltid vara trött :(


En bild på mig såklart.

img_7855 (MMS)

En bild på mig såklart.


Fisring också.. Min sambo och kära vän som...

Fisring också.. Min sambo och kära vän som numera blivit min träningsvän har fått sitt knä ur led. Så hädanefter kommer jag få träna själv :(.. Inte så kul alls. Nu tappade jag helt lusten till att överhuvudtaget köra träningspass 2 för idag.. Åååh, ska jag eller ska jag inte??


Sötaste tjockisen!

img_0789 (MMS)

Sötaste tjockisen!


sjuukt taggad!

känner mig helt sinnessjukt taggad till att träna! är cptrött, men jag ska hälla i mig en energidryck nu så jag piggnar till. har inte direkt sovit som en gud i natt. vaknat 2527930 gånger och sovit sjukligt oroligt! inte okeej...

nu kom samboooooo hem, snart gyyyymmmettt!

loose some weight, aight?

Tillbaka vid kära datan och min bästa vän, SOFFAN. Haha, undra hur många timmar/dagar/nätter jag har spenderat framför dumburken? Fyfan vad kass jag är. Nä, men jag har ju ändå stigit upp i tid idag. Och det tack vare mötet. Men jag är stolt ändå! Sådeså.

Kl 12 ska jag infinna mig på gymmet för ett hårt gympass. Tänkte nämligen bränna lite fett!

skriver mer sen...MÅ FETTET BRINNA I HELVETET! :)

morrn morrn!

Har precis gjort mig i ordning och tänkte alldeles strax traska iväg till mötet! see yaa.

Powerwalken behövdes verkligen. Ikväll har...

Powerwalken behövdes verkligen. Ikväll har vi kollat på Oz som förövrigt är världens bästa serie och nu är det läggdags! Upp halv åtta för att sedan infinna sig på möte 09.00. Därefter träning och jobb. Natti natt :)


Fyfan vad gott de var med tacos, utan bröd...

Fyfan vad gott de var med tacos, utan bröd och tortillachips! Snart: POWERWALK


Idioter spottar vi på och kastar i soptunnan!

Idioter spottar vi på och kastar i soptunnan!


On my way home from work! Det har varit en...

On my way home from work! Det har varit en lugn eftermiddag/kväll, kul att Lovisa har följt mina fotspår och börjat i dellen :). När jag kommer hem så står middagen på bordet för att Sara och Annie har fixar tacosmys och sen blir det en lååång powerwalk :)!! Så sjukt taggad. OCH jag längtar till Thailand så obeskrivligt mycket just nu!


Påväg till jobbet. Råkade sova till kl 13....

Påväg till jobbet. Råkade sova till kl 13.. Typiskt mig. Är helt slut för att jag sovit för länge. Aja, jobbar till halv nio ikväll sen är det en lång och skön powerwalk som gäller!


Kaos lipar.

img_5940 (MMS)

Kaos lipar.


dags att göra lite nytta då.

eftersom jag bara har legat i soffan heeela dagen ska jag nu ta tag i mitt liv och börja med en uppfriskande dusch. sen ska jag försöka plocka ihop lite här hemma. det ser nämligen ut som att det har varit krig här..

sen ska jag invänta Annie :) have a great sunday evening! :)

Kryptonite


old pic

Hittade en jättegammal bild på mig och Lisa på facebook. Om man bortser från cigaretten i Lisas mun då!



Du är underbar hjärtat. Det är så förbannat jobbigt att vi bor 100 mil ifrån varann. Jag önskar att du var här nu.

jag saknar dig hjärtevän.




Anna, du är en helt underbar vän. Jag saknar dig massor. Vi har inte setts på hur länge som helst. Min lilla stjärtunge!

SOLSIDAN!!

SOLSIDAN NU på tv4! :D jaaaaaaaaaaaaaaaa.

here without you

Då var det söndag igen. Har bara legat hemma hela dagen och inte gjort ett skit. Skönt har det varit och det är precis så en söndag ska se ut. Då ska man passa på att C O O L A ner sig. Annie åkte till jobbet innan kl 15 och jobbar till kl 21 ikväll så jag längtar tills hon kommer hem. Det är så tomt hemma utan dig bästa bästa vän. Man har liksom vant sig vid att hela tiden ha någon att prata med och så fort du är borta blir allt så dystert.

Sen vet jag att jag tjatar väldigt mycket om Thailand, men jag längtar nått så ofantligt mycket. Vill bara åka nu nu nu nu nu nu nu. Jag drömmer fan om att vi ligger på stranden varje natt. Så trött är jag på vintern och kalla Sverige. Jag vill inte bo här mer. Livet är nog mycket mycket roligare på andra sidan jordklotet. Förmodligen enklare också. Där är det ingen som ställer krav på en, ingen som säger åt en vad man ska göra och ingen som gnäller på en om man gjort fel. Man får bara vara helt enkelt. Önskar att det var den 29 mars, för då hade vi suttit på planet just nu. Aja, lite mer än 70 dagar kvar. Sen mina vänner tar jag mitt och pack och sticker iväg till Thailand för att avnjuta 2 underbara veckor tillsammans med världens bästa vän.

Aah men helvete ocksåå!

Aah men helvete ocksåå!


Så olika men ändå så lika. Jag älskar dig ...

img_9636 (MMS)

Så olika men ändå så lika. Jag älskar dig Annie, du är världens bästa vän.


Gaaaaaaaah!! Jag blir tokig.

Gaaaaaaaah!! Jag blir tokig.


Frestad? OM JAG ÄR. Men med tanke på att j...

Frestad? OM JAG ÄR. Men med tanke på att jag slagit vad om 2000 spänn så kommer jag vara nykter denna helg och nästa. Sen närmar sig Thailand ;) ääh, det är ju skönt att vara hemma! Det var underbart att inte vakna upp bakfull imorse.


Hunnit med gymmet och nu ska vi äta lunch.

img_4311 (MMS)

Hunnit med gymmet och nu ska vi äta lunch.


När jag vaknar på morgonen tänker jag Thai...

När jag vaknar på morgonen tänker jag Thailand. När jag går och lägger mig tänker jag Thailand. När jag sover drömmer jag om Thailand. Undra om jag längtar?


Jag är fett stolt över mig själv. Jag har ...

Jag är fett stolt över mig själv. Jag har nämligen varit nykter ikväll. Nu kör vi hemma Sara och sen är det läggdags. Imorgon är det gym som gäller. Thailand 29 mars 2011..


Popping bottles in the ice like a blizzard...

Popping bottles in the ice like a blizzard. When we drink we do it right like slizzard.


Har hunnit med en lång och skön powerwalk ...

Har hunnit med en lång och skön powerwalk med bästis! Tog en dusch när jag kom hem, slängde i mig ett ägg, en kopp te och lite yoghurt och nu är jag påväg till jobbet! Ikväll blir det gym med Sara, Annie och Glen. Fan vad härligt! Och det ska bli förbannat skönt med en nykter helg. Det behövs..


ffffff-fredaag!

Och jag har en 'sober-weekend' att se fram emot. cool with me! det känns faktiskt helt sjuukt skönt. Jag börjar nog bli lite för gammal för att vara ute och ränna hela nätterna var och varannan helg. men jag vill inte bli vuxen, inte än. men ibland måste man göra saker som man inte vill. that's life! biitches.

lyckades i alla fall ställa klockan på nio imorse, men snosade självklart till 9.45. är hur som helst riktigt stolt över mig själv som överhuvudtaget tog mig upp i tid. hade ett litet ärende i centrum så jag tog en morgonpromenad innan frukost och nyss åt jag havregrynsgröt. sitter i soffan och väntar på att Annie ska komma hem så vi kan gå ut på en powerwalk innan jag ska göra mig i ordning till jobbet.

over and out.

Med musik kommer glädje! Lalalalaa

Med musik kommer glädje! Lalalalaa


Påväg till jobbet. Varför är jag så jobbtr...

Påväg till jobbet. Varför är jag så jobbtrött? Det suger. Jag vill ha den där orken som jag hade innan jul. Jobbade som ett djur. Men nu orkar jag inte ens jobba tre dagar i veckan. Har jag gått in i väggen? Fuuuck


Take my hand and we can go to a place were...

Take my hand and we can go to a place were we can be together. Only you and me.


Thailand 29 mars 2011

Längtar verkligen tills vi åker till Thailand. Har nog aldrig varit så trött på vintern som jag är just nu!







ÅÅÅH VAD JAG LÄNGTAR!

typiskt mig.

jag måste helt seriöst börja ställa klockan och stiga upp innan tolv, ett osv. idag börjar jag inte förrän tre men det känns som att man får mer utav dagen om man stiger upp vid kanske, tio? suck..jag blir så trött på mig själv. och bara för att jag har sovit för länge har jag sprängande huvudvärk och är hur seg som helst.

men en sak som är underbar är att jag vaknade upp med världens träningsvärk. AWESOME!

En stycke snygging.

img_8325 (MMS)

En stycke snygging.


Mätt och belåten! Ugnsstekt lax och stuvad...

Mätt och belåten! Ugnsstekt lax och stuvad spenat är fina grejer :)


Det är en nöjd tjej som skriver. Hon har p...

Det är en nöjd tjej som skriver. Hon har precis tränat klart och är SJUKT stolt! High five :)


On my way to the gym! Let's burn some fat...

On my way to the gym! Let's burn some fat bitches ;)


jag sover för mycket.

jag vaknade för en stund sen och då var kl 13, varför sover jag så länge? tröööttt jaag bliiir.

today's to do: GYMMA!

nu blir det ägg..

old pics.
















HOME!

Så skönt att vara hemma och det känns helt amazing att jag är ledig imorrn. Sitter och myser med mig själv i soffan, Annie är i duschen och ska gå och lägga sig sen så då blir jag helt ensam! buhu..

Vad händer imorrn då? Jo, JAG SKA TRÄNA TRÄNA TRÄNA. Can't wait...


Ääääääntliigen påväg hem. Det här var nog ...

Ääääääntliigen påväg hem. Det här var nog dom längsta sju timmarna i mitt liv. Kan ju inte annat än säga att ju är SJUKT glad över att vara påväg hem! Linn&Annie sitter och väntar på mig hemma :) myspys! So long bitches.


Ääääääntliigen påväg hem. Det här var nog ...

Ääääääntliigen påväg hem. Det här var nog dom längsta sju timmarna i mitt liv. Kan ju inte annat än säga att ju är SJUKT glad över att vara påväg hem! Linn&Annie sitter och väntar på mig hemma :) myspys! So long bitches.


Sjukt uttråkad och less. Vill bara hem och...

Sjukt uttråkad och less. Vill bara hem och umgås med världens bästa Annie.. Jag orkar inte jobba idag. Förövrigt så är jag hemskt sugen på att åka upp till mammsen. I miss yoou and i also miss my brothers and my friends!


Hur bra självförtroende och bra självkänsl...

Hur bra självförtroende och bra självkänsla jag än har så (TRO DET ELLER EJ) har jag också känslor. Jag tror att det första intrycket folk får av mig, är att jag är en jävligt ytlig person. Men ytliga personer kan också vara ödmjuka. Så döm inte mig, lär känna mig först. Sen kan ni döma.


It was only just a dream. So fuck you!

It was only just a dream. So fuck you!


Sitter på pendeln påväg till jobbet. Idag ...

Sitter på pendeln påväg till jobbet. Idag känner jag inte alls för att jobba. Tänk vad skönt det hade varit om man kunde få bestämma själv. Äsch, en powerking på de här då.. Dag 2 och dieten funkar för mig hittills. Bye bye.


Jag lever singellivet till fullo. Men ibla...

Jag lever singellivet till fullo. Men ibland saknar man något att dela sitt liv med.


shit, man kanske borde sova nu?!

ser att tiden dragit iväg ganska rejält, så det är nog dags att dra sig tillbaka och mysa ner sig i sängen.

nighty biitches!


My first sexteacher!

img_9401 (MMS)

My first sexteacher!


Man kan inte alltid vara på topp men på nå...

Man kan inte alltid vara på topp men på något konstigt sätt fann jag motivation till att gå ut och promenera i TVÅ timmar! Kan ju inte annat än säga att jag är jätte stolt över mig själv :). En kopp te på det här va!


Alla kan bara dom vill. Men tyvärr tappade...

Alla kan bara dom vill. Men tyvärr tappade jag helt motivation till att åka till gymmet! Fast det blir en lång powerwalk istället. Som kompensation. Bättre än inget alls.


ååååångest

ångest ångest ångest ångest ångest ångest. JÄVLA ÅNGEST!

Life's to short to throw away.

Jaaa, måndag och ledigdag. Körde lilla Elin till Arlanda tidigare idag och det var inte alls så kul att hon åkte hem! Men snart åker jag ju upp och då ska vi bannemej hitta på något skoj :). Nu sitter jag hemma i soffan, Annie sover och Sara kollar tv. Bytte precis om till gymkläder och snart bär det av mot gymmet minsann! Jag fattar inte var all motivation kom ifrån. Är helt SJUKT taggad och nu jäääävlar ska jag bränna fett. Provade ett par jeans tidigare så det kanske var därifrån motivationen kom..JAG FÅR INTE BYXORNA ÖVER ARSLET!!!!


Meep meep!! Hämtade Elin från centralen id...

img_5540 (MMS)

Meep meep!! Hämtade Elin från centralen idag, hon ska sova här över natten och imorrn ska jag köra henne till Arlanda för att hon ska åka hem :(..ikväll har vi sett film och myst :)! Snart läggdags .


Nu vill jag att det blir 29:e mars så jag ...

img_9497 (MMS)

Nu vill jag att det blir 29:e mars så jag får packa min väska och ta med världens bästa vän till Thailand och avnjuta två underbara veckor i solen. Nu nu nu..


Jag älskar dig Bästa Vän. Du betyder allt ...

img_7333 (MMS)

Jag älskar dig Bästa Vän. Du betyder allt och Du är förmodligen världens bästa vän. Tack för att du orkar stå ut med mig varje dag. Älskar dig <3


Ibland måste man blunda för verkligheten


bild hämtad från google.se

SATC 2

Har haft SATC-mys med Annie&Sara ikväll, vi åt chips, cheese balls och juleskum! Ytterst mysigt :). Nu har Annie gått och lagt sig och som vanligt är jag inte trött den här tiden. Imorgon är det jobb som gäller för min del, och tro mig det känns faktiskt ganska skönt att gå och jobba eftersom jag varit "ledig" i en vecka. Måste komma in i vardagslivet igen så man börjar känna sig mänsklig igen :).

Tanken var ju att vi skulle åka till Västerås imorgon och hälsa på massa folk men det kommer ju inte bli av. Sorgligt nog. Vi stannar hemma och går ut i Stockholmsnatten istället.

På återseende! :)

everywhere i go bitches always know


Everything happens for a reason.

img_9270 (MMS)

Everything happens for a reason.


RAW

Annie och Saris är påväg hit och vi ska ha soffmys! Kolla film och snacka skit, fysatan vad mysigt!!!

Åkte till Max och köpte med mig mat tidigare. Sjukt gott! Nu äter jag juleskum.. :)

man kanske skulle börja ta livet på allvar?

Jag hade jättekul igår, men nu måste jag faktiskt ta och bli lite seriös. Det funkar inte att leva såhär. Sen att jag lägger ner tusentals kronor på taxiresor är ju ABSOLUT inte okej. Fan, jag får bara ångest när jag tänker på det. Aja, på måndag börjar nya livet. Det livet som man alltid börjar varje måndag. Fattar egentligen inte hur man kan ha så sjukt dålig självdisciplin. EN gång i mitt liv har jag haft världens bästa självdisciplin, men jag antar att det var once in a lifetime. Man kanske bara får en chans till att bättra sig? Haha, nej gud vad djup jag blev nu. Klart man kan, bara man vill och nu vill jag faktiskt.

Funderar på att gå ut i snöstormen och handla lite mat, men det känns inte alls lockande..om jag ska vara ärlig. Ska väl ligga i soffan hela dagen tills Annie kommer hem och styr upp mitt liv.

peaceout!

Nu kör vi!

img_3467 (MMS)

Nu kör vi!


man blir lycklig av musik


Trettondagsafton.

Vad innebär det? Jo, Annie&Jag ska ut och kalasa litegrann. Middag och sen några glas :). You only live once!

Måste fixa nytt löshår också, mitt har börjat likna svinto och det är inte okej. Skulle behöva tvätta också..och äta...och träna..


fan, alla måsten..döda mig.


Baksmälla


Åhnej! Sjuk som fan, jag har ingen röst kv...

Åhnej! Sjuk som fan, jag har ingen röst kvar, det forsar ur näsan och det kittlas i halsen. Har sovit sämre än sämst inatt men med bra sällskap ;)


Dålig uppdatering men nu är det ett nytt å...

img_4313 (MMS)

Dålig uppdatering men nu är det ett nytt år och då tar vi nya tag! Myspys med Annie :)


RSS 2.0