a long time..

Tjoho..har inte haft tid att skriva dem senaste dagarna lr veckorna eftersom jag har varit uppe i norr och då vill man ju umgås med alla och inte sitta på bloggen och skriva ;). Har i alla fall haft det jätteskönt Hemma..längtar faktiskt tillbaka, skönt på ett sätt att komma 'hem' till stockholm men jag längtar ändå hela tiden till allt där uppe! sjukt mycket..
Nåväl ska berätta lite om vad jag har gjort där. Jag har hunnit umgås med en del av mina vänner, dock inte alla..suck men hur ska man hinna när det är jul och allt? svårt..tyvärr! Har hunnit åka skoter också, kul men hann bara åka en gång eftersom vi fastnade i ett dike så då vare slut på det roliga obs! de var inte jag som körde ;).. sådeså! Nä men skämt å sido..julafton var jättebra, riktigt nöjd blev jag med alla julklappar och det var kul att umgås med släkten för en stund. Har fått lite smått och gått som prydnader, presentkort, pengar, en mixer som började ryka första gången jag använde den :S.. parfym m.m :P. Har ni haft en bra jul? De har jag :).
På juldan bar det av mot kalix och jag kan säga att det var grymt skönt att komma dit också, känner mig som hemma där. Varför vet jag inte, men jag trivs sjukt bra där. Mina vänner finns ju där..lr ja en del av dom är kvar där. I alla fall så var det utgång som gällde och vi hade superkul på förfesten, på hotellet var det helt okej, fick träffa en massa folk som jag inte har träffat sen i somras prata på om en massa :). Kvällen slutade där vid två-tiden för att jag har blivit en torris! Hör och häpna jag, JAG har blivit en torris! Tänk er mig som alltid har varit på G in i sista sekunden på alla fester dansat in i de sista..att jag ville gå hem tidigare än Emil. Brukar annars vara tvärtom :p..men vad vet jag, har jag kanske mognat lr bara blivit jävligt gammal och tråkig?

Nåväl på annandan var det bara lugnt såg film och sådär och umgicks med Emils familj, spelade spel och sådär =). Dagen efter det åkte vi till lule och mellandagsshoppade lite, hittade inte så mycket men en väska och en asgrym hatt som jag förövrigt ska ha ikväll ;). När nyår är över ska ni få se min skönhet ! Åter till julen då. Efter de åkte vi tillbaka till kalix och i söndags till lule igen för att Emils plan gick då på kvällen och mamma ville att vi skulle komma tidigt :). Satt och spelade spel och lagade mat tillsammans. I måndags åkte jag hem och nu sitter jag här i den gråa stan.
Ikväll blir det såklart att supa till och fira in det nyra året som väntar oss! Vi ska vara ett gäng här hemma och laga middag och umgås :). Hittar vi ingen fest så får vi i värsta fall festa till de här och dra hit lite folk :)..vet inget ännu så vi får helt enkelt vänta och se!
Ska alldeles snart börja göra mig i ordning har lite ärenden att göra inför ikväll, måste köpa hårspray och sådant!

Ska avrunda nu :). PUSS!!

Juletider!

Ojoj julafton närmar sig med stormsteg. Har nu inhandlat alla julklappar. I sista minuten och som vanligt så säger man att nästa år då ska jag inte vara ute så här sent och shoppa julklapparna. Men ändå blir det så, undra vad det beror på? Ja men det är i alla fall skönt att det snart är julafton och på torsdag så får jag träffa Emil igen, saknar honom jättemycket! Är så tomt utan dig Bobo, och det är som värst när man ska sova och lägga sig i sängen utan dig..men snart så får vi gosas en massa :).
Vi åker till Kangos först imorgon, för tanken var egentligen den att vi skulle ha åkt dit igår, men så gick ju såklart mammas bil sönder och den är ännu inne på lagning ;/. Så om den inte är klar imorrn blir det att fara uppåt med en hyrbil, dyrt utabarafan men vad ska man göra när man vill vara med tjocka släkten :)? Det är ingen jul utan dom, så äre! Ska färga håret imorgon, igen..fan det blev inge bra i onsdags lr när de nu var jag färgade, fick tillbaka samma färg igen. Så nu ska jag bleka de å se vad som händer. Har fan lagt ner hur mycket pengar som helst på det, hade lika gärna kunnat gå till frisören, men nu när jag ändå har startat de så är det lika att avsluta det. Men men, nu har jag lärt mig att nästa gången är det frissan som gäller så blir det bra på en gång :). Inget att göra åt nu liksom!

Ikväll ska vi ha myskväll hela familjen, har varit och hyrt Mamma Mia så får hoppas på att den är bra. Sen ska vi tjocka i oss lite popcorn och sådär, det är ju ändå jul ;D. Hade velat träna, men de hinner jag nog inte, måste packa också så får helt enkelt vänta med det. Nu har jag inget mer att skriva mer än God Jul allesammans ;D.

Chululu ...


Hår!

Varje dag när jag ska göra iordning mitt hår så blir det bara skit! Alltså mitt hår är så äckligt å fult å tunt! Vill ha löshår men ändå inte. Jag har riktiga problem med mitt hår. Suck. Någon som har något förslag på vad man kan göra med ett hår som mitt?

Dagarna i luleå har varit allt för underbara. Dock var det inte så mycket snö&vinter som jag hade hoppats på ;/. Regnigt, slask, isigt på gångvägarna och plusgrader :S. Så kan ju säga att jag blev grymt besviken. Men men får helt enkelt hoppas på att vädret vänder :). Annars så firar man ju ändå inte jul i lule, utan i Kangos å där är de ju lite mer vinter om man säger så. Så det blir nog bra!
Igår umgicks jag med Elin på dagen, vi snackade bara en massa å sådär. Var riktigt kul att träffa henne för det var en evighet sen sist. På kvällen åkte jag till Carro&Linus umgicks med Carro och vi spelade Wii Fit var svinskoj, så nu måste jag också köpa ett sånt ;D. Bra träning, och det är en bra grej som man kan sysselsätta sig med när man inte har något att göra. Lite senare kom Linus hem och även Maddis kom förbi en sväng, fan har inte träffat henne sen i somras, så de var kul och säga hej, hon skulle iväg dirr till Överkalix så får helt enkelt träffas när jag åker till kalix :). Var i alla fall svinkul att umgås med Carro och på kvällen körde dom hem mig, som snällt :). Så slapp jag åka buss. Hoppas bara att vi hinner ses mera! Gaah jag saknar ju er!! grymt mycket.
Idag har jag varit med denise en sväng och köpt lite julklappar åkt runt lite här och där och sen körde hon hem mig :). Då jag kom hem så lagade jag middag, blev tacos, svingott :). Sen har jag diskat och nu sitter jag här och glor. Trög dator som fan blir knäpp utatusan men men snart ska jag köpa en egen bärbar. Blir nog efter julen när det är mellandagsrea!

Imorgon ska jag köpa färdigt dem sista klapparna lr typ i helgen får se hur det blir orkar inte stressa med det :). Har några dar på mig. Åker mest troligtvis till kangos på måndag, men mammas bil gick sönder igår så nu vet jag inte hur var ska ta oss. Om hon nu inte skulle köpa sig en ny bil :P. Hoppas de för den bilen hon har idag är fan ett ruckel går bara sönder hela tiden. Det är inte värt att ha kvar den och laga varannan månad liksom. Då kan man lika gärna köpa en ny bil!
Ska baka lussebullar i helgen också, göra köttbullar och sådär. Så jag har rätt mycket att göra nu. Vill dra en fest också. Men det verkar mörkt på den fronten så får helt enkelt se hur det blir med den saken. I annat fall så är det ju party i kalix på juldan så man kan ju hålla sig tills dess :).

Nu ska jag kolla lite klipp på youtube och sen får jag se vad jag hittar på :) Puss / E


LULEÅ!

Åh äntligen får jag åka upp till den stad som jag håller närmast hjärtat!
Längtar så mycket att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Ska bli så extremt härligt att slippa alla dessa färdmedel som finns för att man ens ska kunna ta sig någonstans. Och det går fan inte snabbt. Sen är dom ALLTID försenade. Och på tal om alla människor som är på tåget, den ena luktar illa den andra glor och den tredje.. ja de ska jag inte ens nämna! Fyfan så skönt det ska bli. Och alla tiggare! hujja.
Ja ni märker kanske att jag är less :)?
Nåväl kommer sakna Emil grymt mycket, är inte alls någon höjdare att säga hejdå. Börjar alltid gråta.. okej de är 9 dar. Men att säga hejdå är hemskt :(. Även fast det inte är så länge men jag är en känslig människa :).
Ska ju till kalix på juldan å då får jag se honom igen, lite off-time kan man ju också behöva ibland :P. Nåväl, har precis duschat och är nästan klar. Måste bara torka håret och fixa det. Sen ska jag packa färdigt det sista och åka iväg mot arlanda! Är i lule vid halv nio åh tänk vad kul med snö :D

Tränat&Solat har jag också hunnit med idag. Körde bröst och kondition, kommer sakna träningen också. Gaah, får helt enkelt slösa en massa pengar på engångs-träning. De är fan värt de, vill inte komma efter, har kommit långt nu är en bit från målet men snart så :). I sommar .

Nu får det vara bra med bloggandet. Kommer säkert blogga lite när jag är där uppe men annars ha det fint allesammans! Och ha en trevlig jul :)

bye bye fjollträsk! Puss =)


HEJJ

tjoho läste på

www.fargadelinser.com

att om man skriver ett inlägg i bloggen och tipsar om dom så får man ett par linser helt gratis ;D. Mycket bra tycker jag, har funderat länge på att skaffa mig ett par. Och nu när man ändå får dom gratis är det ju lika bra att passa på ;).

en bra grej

tjoho läste på www.fargadelinser.com att om man skriver ett inlägg i bloggen och tipsar om dom så får man ett par linser helt gratis ;D. Mycket bra tycker jag, har funderat länge på att skaffa mig ett par. Och nu när man ändå får dom gratis är det ju lika bra att passa på ;).

Puss =)

Gynning!

Jag har kommit på att Carolina Gynning är en kändis med grymt bra egenskaper! Hon är grym, är sig själv och liksom visar vilken härlig tjej hon är. Ser bra ut gör hon också, har börjat läsa hennes blogg och hon är inte som många andra kända ansikten som försöker vara någon annan. Utan hon är sig själv. En riktigt skön brud :).

Som jag tidigare har skrivit så ska jag färga mitt hår i samma färg som hon hade förut, och det ska jag göra till veckan när jag är i härliga Norrland =).



PUSS =)!

Memories.

Vet ni hur mycket jag saknar norrland ;/?

ALLT.
Snön.
VÄNNERNA.
Festerna.
FOLKET.

What should I do? Life's hard.

tjo.


Breathing your love

Tjosan i lingonskogen!
Kom ifrån gymmet för en stund sen, usch så skönt det var att få träna av mig litegrann :). Körde biceps, triceps, mage och lite step-maskin och sen sprang jag lite också :). Och jag har även bestämt mig för att imorgon SKA jag upp klockan sex, alltså före tuppen, köra step-maskin och sen dra till jobbet. Detta för att jag kommer missa en hel del träning när jag åker upp. Så varför inte passa på när man väl har chansen? Sen ska jag självklart gymma efter jobbet också ;) Nog om det.
Har just diskat upp den lilla disken som fanns och om någon timma ska jag börja med maten..sent och äta men fan Emil slutar nio och jag vill äta med honom, det är så tråkig att äta själv :). Får helt enkelt äta lite, men jag kan säga att jag är grymt hungrig. Tänkte göra köttfärsbiff och potatis...och tusan kom på att jag har glömt och köpa brunsås ;/. Suck då måste jag gå ner på ica och köpa det. Typiskt mig, alltid är det något jag glömmer. Åh vad hungrig jag blev!

Tänkte köra en topp fem idag :)

1.Darin ft Kat De Luna-Breathing your love
2. Kat De Luna-In the end
3.Akon-Beautiful
4.Sash ft Stant-Raindrops
5.Britney Spears-Circus

Tänkte också berätta att idag har jag köpt färdigt det mesta av julklapparna, förstår ni vilken lättnad =)? hihi.
Detta var allt för mig för tillfället, hoppas alla har haft en bra helg. För det har jag haft :).

PussPuss/ E

Efterlängtat!

Ett par dagar sen jag skrev, har bara inte hunnit :). Kom hem från jobbet för ett tag sen, har precis skurit upp grönsakerna till soppan och nu sitter jag här och bara lökar. Veckan som har gått så har jag jobbat, jobbat å tränat, ända tills jag blev sjuk igen..? Suck alltså, jag var så himla taggad på att träna å så blir jag sjuk igen. Hur fan? Jaja förhoppningsvis är jag nog frisk imorgon för att träna. Jag vill vill verkligen :). I veckan så har jag å Emil även firat 2 och ett halvt år tillsammans, gjorde inget särskilt såg bara på Lost och mös i soffan! Så länge man är med varann spelar de ingen roll :)!
I onsdags så 'firade' jag även mitt körkort som jag har haft i ett år! Tänk vad tiden går fort, de är ju helt sjukt! Ett år kvar av prövotiden, skönt !
Förövrigt så är jag stressad över allt med julklapparna har fortfarande bara köpt en halv julklapp, fan om man ändå kanske ska vara ledig imorgon och spendera dagen med julklappsshopping och träning :)?

Åker även till Luleå på tisdag, längtar ganska så mycket :D. Ska bli grymt skönt att få spendera 13 dagar där uppe, med ledighet, julmys och umgås med alla som  jag har saknat så himla mycket!

Igår var det party med kusinerna och Sandra, hade en mycket trevlig kväll och gratisfylla fick man. Dom ville att jag skulle hänga med ut ikväll. Men jag orkar fan inte, vill vara hemma och mysa framför en bra film dessutom regnar det så jag är inte alls sugen på att gå ut ;). Ni får helt enkelt klara er själva ikväll flickor!

Har för tusan inget mer vettigt att skriva mer än att jag ska få gå och sätta på soppan nu =)!

Pussis.

Lite pics från igår


Födelsedagsbarnet!


hmm..vad ska jag skriva?

Har inte så mycket att berätta idag =). Mer än att jag har jobbat 10.30-17.00 sen har jag åkt hemåt mött upp Emil på medborgarplatsen och när vi kom hem lagade vi pytt i panna med ägg och det var mumsigt ;)!
Sen åkte jag till gymmet och kom hem vid nio så hann träna en 2 timmar ungefär :). Nu ska vi se ett avsnitt av lost och sen ska jag sova för ska upp 6 imorrn för ska börja jobba 8 ;/. Men jag jobbar hellre dagtid i och med timlönen, så de lönar sig att jobba dag liksom :).

Pussinuss =)

Träna

Jag fattar inte varför jag alltid blir sugen på att träna mitt på kvällen ? :P Hade gymmet haft öppet nu hade jag nog inte bangat på att dra mig dit :P. För lite träning skadar ju inte ;).
Sitter här nyduschad i min rosa mjukisdress, lyckades göra inbakade flätor, dock inte dom snyggaste but I tried ;)!

Nu ska vi slå igång ett avsnitt av lost och bara mysa, sen är det läggdags för ska upp 7 imorrn och träna!
Jobb 10-19 :) Puss på er!

Sweet dreams ;D

Beautiful

Tjosan, äntligen är jag frisk! Lr iaf lite halvt, lite snorig är jag väl men kunde träna idag, så då tycker jag att man är frisk :P. Körde en massa idag, har längtat efter att träna, har inte fått träna av mig sen i måndags å det klarar jag fan inte av! Så idag tränade jag biceps, triceps, axlar&mage sen körde jag även lite kondition och solade 20 min :). Så nu är jag fräsch, lr så inte. Skulle behöva en dusch, men vi ska äta först å sådär så duschningen får helt enkelt vänta. Haha nu tycker ni säkert att jag är jätteäcklig, men va tusan who cares ;)?

Har nött Akon's nya skiva i flera dar nu, och den är så BRA :D! Favoriterna är Beautiful och We don't care :)

lyssna här vettja :)!!


Moving on stereo

Tjoosan. Kom hem alldeles nyss från en mindre shoppingtur. Fick med oss en del grejer, typ en jacka till mig, Emil köpte nån tröja som han ska ha på julafton och sen köpte vi glögg å sådant :). Samt en julklapp åt Jesper och Lovisa, har ännu en massa julklappar och köpa, hur ska vi hinna :P? Ja vi får helt enkelt ta och lösa de :). Var även och handlade lite mat, men vi kom på att vi inte orkar laga nå mat idag så vi ska gå ner och köpa pizza ;), gott va :D? Haha onyttigt som bara den, men jag bränner bort de ;).

Ikväll ska vi dricka glögg och mysa. Fast först ska jag och hälsa på Maddis som är på besök i Älvsjö :). Puss =)


Jackan jag inhandlade :) Bikbok 399:- (ord pris 799:-)

21:49

ointilligenta ashole!

Myspys <3

Hejsan, kom nyss hem från jobbet, fick sluta en timma tidigare idag, och personligen tycker jag att det var riktigt bra eftersom vi ändå fick betalt sista timmen även fast vi inte var där :). Skönt! Har varit en sväng i högdalen och köpt mig lite godis och chips, nu väntar jag bara på att Emil ska komma hem, känner mig verkligen mysig idag och det vill jag självklart dela med Emil :). Vi ska nog se på någon film, undra vilken. Får helt enkelt ta och ladda ner någon intressant film, det går så snabbt så får vänta tills han kommer hem så kan vi bestämma tillsammans!






Allt för mig små barn, Pussinuss =) hoppas ni får en bra kväll, för det kommer jag ha :)!


Runaway.

Hej å hå! Ännu är jag inte frisk, vad ska jag göra för att bli frisk? Jag kan och vill inte stanna hemma från jobbet, jag behöver jobba, behöver pengarna. Ska liksom vara ledig 16-29 december och då förlorar jag en jädra massa pengar. Jobbade ju 11-21 igår, hårt var det för min röst ville inte vara med hela tiden, så jag fick be om ursäkt till kunderna hela tiden, flera sa jaha är du också sjuk? Utan att jag ens harklade mig eller tappade orden för min röst. Ja men så kan det ju också vara!

Idag har jag hunnit med en massa ska jag säga er. Sen nio har jag hunnit vara och handla, tvättat i tvättstugan och storstädat den här elända lägenheten! Kom alldeles nyss ut ifrån duschen och nu sitter jag och äter havregrynsgröt, as always ! :P Men det är fan gott ;). Kan leva på det, faktiskt :). Om cirka en timme ska jag åka mot jobbet, jobbar bara fyra timmar idag så det ska jag nog orka med. Det luktar rent och det är så himla härligt ;D..fan åh har inte ens en julstjärna, har inte haft tid till att köpa julpynt, det är ingen som helst julstämmning här. Deppigt va?

Saknaden är något som förföljer mig hela tiden. Vad ska jag göra? Stanna, åka?


Tjingeling.

Du och jag hjärtat, ALLTID .

Don't stop the music!

Hej kära bloggen!
Har vaknat för en halvtimma sen och tänkte att det var lika bra att stiga upp, var så himla täppt i näsan så om man stiger upp går det över i alla fall =). Har precis gjort mig lite havregrynsgröt med äpple och mjölk, ska väl ta mig till jobbet vid tio så jag börjar elva och får sluta lite senare får la se hur länge jag stannar på jobbet, kanske att man jobbar 11-21 (=? pengar..
Ja jag som hade tänkt träna idag, men är så himla snorig så det får helt enkelt vänta. Gud alltså vad jag börjar blir stressad nu, fan har inte köpt en enda julklapp och jag inser nu att det är 20 dagar kvar till julafton! Tänkte att det bara är november.
Måste ta mig någon dag där jag bara shoppar julklappar och sådär, det roligaste med julshopping är ju att man får slå in dom sen när man kommer hem ;). Ain't that true?

Jag måste bara säga hur grymt bra jag trivs här i Stockholm, och på mitt jobb! Är så himla glad över att jag till slut kunde börja trivas och skaffa mig ett jobb, kanske inte det bästa. Men faktiskt så är det viktigaste just nu att man trivs med arbetskamraterna och miljön. Det är väl självklart att jag skulle vilja tjäna bättre men faktiskt så gör det inte så  mycket, med tanke på hur slött det är och hur lite vi gör så tycker jag att det är helt okej :). Alla fördomar om telefonförsäljare finns inte mer i mitt förråd, hihi ! Okej vi kanske är jobbiga men åh kom igen, börja jobba med det, så kommer ni liksom förstå ;)!

Fick veta igår att det var helt säkert att Mia, Mirja, Sandra och Fanny ska komma ner till Stockholm nästa vecka, shit vad kul det ska bli! Gå ut med sina vänner, så himla längesen man partade med femalefriends:p haha! Har endast planerat att vi ska gå ut och sådär. Inget annat, men jag jobbar säkert också men det hindrar mig inte från att gå ut och festa lite!

Hmm.. vad ska jag mer säga?

Jo gud vad jag längtar tills jag åker upp, längtar massor:D dock vet jag inte hur det ska bli med träningen :|.

Well well nu ska jag återgå till min frukost och sen fixa mig Puss på er =)




att tycka synd om sig själv..

Jag tycker faktiskt synd om mig själv, hade kommit in i det där stadiet då jag tränade åt bra osv. och så visst fan går jag och blir sjuk. Skit också! Halsen var bättre i morse när jag vaknande men förkylningen har bara blivit värre. Hoppas jag är nog frisk imorrn så jag får träna av mig en massa! Ska stiga upp sju imorrn om jag är frisk och äta frulle och sen iväg till gymmet, så man får ta igen det man missat =). Sitter nu hemma och äter min frukost, havregrynsgröt med mjölk och äpple! Himlans gott. har duschat och klätt på mig nyss så när jag är klar så blir det att fixa sig färdig och sen åka till jobbet. Jobbar 13-21 idag, egentligen känner jag mig inte alls frisk för jobb men jag måste eftersom jag ska vara borta så länge senare i december, vill inte vara helt pank i januari.
Efter jobbet blir det bara hem och se True Blood ;D, någon som har sett den serien. SuuperBra! De är samma som har gjort Prison Break och Lost och någon mer serie. Dock finns den här ännu bara i en säsong, men jag kan då säga att den är bra, och värd att se på :)! Bara ett tips .

Nu ska jag återgå till min frukost och sen göra mig klar. Sen gå till tuff tuff tåget!

Puss på er=)!

ont

Jag har så sjukt ont i min hals. Har varit ganska bra under dagen men nu när jag åkte hem blev det bara sämre. Suck jag vill kunna träna, inte gå och strosa hemma ..ångest. Vill blir frisk nu, näsan rinner och jag vill bara sova tills jag är frisk igen. Ändå har jag varit i stan hela dagen, men min sjuka kunde ju inte hålla mig borta från att träffa min kusin som jag nästan aldrig träffar! Så jag segrade och tog mig dit :P Har suttit och snackat och ätit, fikat och sprungit omkring i stan en massa :). Sen kom moster också och vi gick på nån kinarestaurang, fy vilken dålig service. Han som serverade åt oss smällde och härjade som bara attan och när Mia fick fel mat (räkor istället för kyckling) så bad han inte ens om ursäkt. Fy så otrevlig man kan vara, kan säga att det var första och sista gången jag var där och åt. USCH.

Har kommit hem för en stund sen, ska åka till gymmet men ska inte träna. Ska hjälpa Emil när han ska träna, så han inte tappar stången på bröstet, det är icket så bra! Får se om man kanske tar sig några tyngdtag själv :P

Nu börjar jag verkligen längta till julen, mysigt som bara den. Bäst av allt är ju när hela släkten är samlad och vi spelar spel och äter, ja gud så jag längtar!

Nepp nu ska jag med bussen såå TJOSAN!

RSS 2.0