snart får jag gå hem !

Jippi, snart är klockan fyra och det betyder att jag snart får gå hem! Är så himla less på att sitta här, har inget å göra. Nöter bara pixbox osv, men snart så får jag gå härifrån och göra vad jag vill :). Ska en sväng på step in och köpa gymkort, sen ska jag på hälsobutiken och kolla ifall att dom har kvar mitt älskade diet pro. Sedan ska jag gå hem, eftersom jag ingen cykel har och har ingen lust att slösa pengar på buss, så att jag går istället och får motion ;). Det är ju till och med soligt ute härligt :D!!

Nepp nu ska jag nöta lite google och söka tatuering och sen ska jag pinka :P!

Tjaråå ;D

Forever

Jaha ännu en dag på jobbet, ska öppna växeln om ett par minuter så får man se om de ringer mycket idag. Hoppas faktiskt de för annars så kommer jag somna. Inte så värst smart vill säga :P. Man blir ju förbannat sömnig av att sitta vid datorn så lika att det ringer :). Måste bara berätta vad som höll på att hänsa mig i morse. Jag tog cykeln och hade kommit en tredjedel på vägen, så plöstligt får jag världens sladd, höll fan på att vurpa, lite skraj jag blev ! :S Men jag klarade mig, gick av cykeln och kollade om däcken hade sprängts för det kändes verkligen som de, men det var tydligen stänkskyddet bak som hade lossnat av någon konstig anledning. Så fick jag ringa hem som en dåre och till slut svarade mamma som sedan körde mig till jobbet. Tur att man har en sån snäll mamma som kan hjälpa en när det behövs :).

Idag blir det att köpa sig ett gymkort och fara å träna för första gången på läänge. Ska bli riktigt skönt. Sen har jag ju börjat med min diet igen så snart är jag fit igen :).

ååh så jag längtar till fredag, vill vara med älskling nu nu nu! saknar ju dig så förbaskat mycket . Men det är väl bara att bita ihop så är vi tillsammans igen :). Puss// Edwiin


Lift your leg up!

Ja nu var då helgen över :), har haft riktigt trevligt faktiskt och vädret har ändå vart med en :D. I fredags vare Boden Alive, hade faktiskt riktigt skoj, dock så var det lite mycket folk så man fick typ pressa sig genom allt folk för att kunna komma fram! Lerigt var det också på tivoliområdet å sådär, men tog en tur i batman ;), var lite besviken för så himla rolig var den faktiskt inte, hade hellre åkt virvelvinden :P. Nåväl kvällen slutade tidigt för vi var så less på att strosa runt i folkmassan :). Skönt i alla fall att man fick komma hem sen och sova :D. Lördagmorgon steg jag och lisa upp, satte på oss bikini och gick ut och la oss på en filt i gräset :D. Solen stekte som aldrig förr och de var riktigt härligt :), på kvällen vare bara att dra på partylooken igen och dra iväg på party :), hade skoj igår också men som i fredags slutade den tidigt, vart lite för full och började må dåligt så insåg att det kanske var dags att fara hem, dock fick jag och mirja gå från björx, var less som fan på att gå usch! :S Dessutom så plockade jag&mirja värsta sommarbuketten till mor, men så när vi skulle in på starre så lämnade vi den utanför, och sen när vi kom hem så insåg vi att den vart kvar där:P.. lite less jag blev :P.. haha vi som hade plockat en sån fin och stor bukett, mamma blev lite lessen när hon fick veta att vi glömt den och tyckte att vi skulle ut och plocka en ny i morse ;). Men de ides vi inte :D. har legat och stekt hela dan idag också :D.. så himla skönt. Ett tag vare som att man knappt kunde vara ute så himla varmt. Sen var vi en sväng till arons doppade mig eller bara halva mig orkade inte var så himla hungrig :P.. och mamma hade just ringt och sagt att hon börjat grilla så fick bråttom :D.

Nu sitter jag och pratar med darling i telen så ska vara lite mer social med han!!

Tjarååå ;D

vrålhungrig!

gud så hungrig jag är, om 7 min så får jag gå och äta. håller på att kissa ner mig men kan inte gå ifrån, blir så nervös när de ringer :P. får ju gå ifrån men kan inte pissa när jag är nervös ;).

efter lunch är de 2 timmar kvar, vad ska jag göra då? hmpff.. får väl typ fixa lite post. Men de går snabbt, kan ju jyra omkring med hanna när hon städar :P. Lr nått sånt vettigt. Digga lite the voice kanske ;). Har gjort de hela dagen, vad hade man gjort utan musik:P? Typ blivit knäpp.

Nä nu vare till och med 3 min kvar:D.. Tjiing!! gott med mat!

I miss you sunshine!

Hallå där sitter än en gång på jobbet, har varit lugnt idag i luren tycker jag. Men då har jag haft tid till att kolla på lite vovvar och lägenheter. Har hittat en massa urgulliga hundar, är så himla sugen. Dock måste jag köpa lite hundböcker, är ju inte så hemskt erfaren av hundar och jag tycker de är rätt viktigt att man kan en del. Eftersom det är ett såpass stort ansvar med valpar. Men jag är beredd på att ta den smällen :), för vill så gärna ha en lite Tindra eller Pierre ;). Får helt enkelt se hur det blir. Måste ju först komma igång i stockholm. Så det blir nog ingen hund förrän till hösten kanske närmare vintern, när man inte är ute lika mycket och har tid till hunden.
Lite svårt det är med lägenhet, man kan ju inte ha en för liten för då blir man galen, sen vill man ju ändå ha en rätt hyffsat fin. Stort och ljust kök, som man trivs att laga mat i, inge kul alls att laga mat på typ kokplattor? njaee kanske inte så sugen alls på de. Vill ju inte heller ha en lägenhet en kort period, typ 3 månader, och flytta runt hela tiden det blir bara jobbigt. Sen vill man ju ha sitt egna lilla hem, med egna möbler, inte ha sin resväska och flytta runt med hela tiden. Nog finns det lägenheter som man kan ha 6 mån eller 1 år, lite bättre men då kostar det hur mycket som helst först för depositionsavg. sen är hyran hur hög som helst ;/. Ja nåväl vi får väl se hur läget blir i augusti :). Hoppas vi får något så fort som möjligt :). Lääängtaar läängtar! Åååh vad jag inte kan sluta längta, usch nu vart jag ivrig bäst att sluta skriva tror jag ;). haha. Fast jag kommer ändå längta för de iofs !! ;P

Värst vad det ringde i luren nu plötsligt :P.. kul när man får vara lite levande inte bara nöta datorn som en nörd ;). Haha!
Nåväl, idag vart det tydligen käk från kalaskulan, mumma! Så gott. undra va de blir? Tur då slipper jag äta mina potatisbullar ;) haha!

Nästa vecka måste jag fan köpa mig ett gymkort, ska tigga pengar ifrån mama&papa! För så här otränad kan jag fan inte gå längre. Ska leva på frukt och grönt och spenat ;D haha! Och en massa tonfisk, nyttigheter! Nästa vecka blire en nystart på mitt hälsosamma liv :). Tänker fan inte åka utomlands som en blåsfisk!
Cyklar i alla fall till jobbet, duktigt duktigt!

Empty room ..miss you Emil det är så tomt utan dig i min stora säng. Utan dig är jag vilsen. Du är det finaste som finns på hela jorden. Är så himla glad över att vi fann varann. Det är du som lyser upp alla mörka dagar. Älskar dig sunshine<3

Gud finns inte!

jävla skitväder

Curly Sue

Ja nu sitter jag här på jobbet första dagen. Usch vilket pissväder, blir så less. Att det alltid ska vara sånt här väder i skitsverige :(. Lika att man flyttar utomlands nästan? Nä, inte nu i alla fall, först blir det ju Stockholm ;). Det är ju iofs lika att de är dåligt väder nu när man ändå jobbar så man slipper ha ångest över att sitta inne och sörja över att alla andra får vara ute i solen! Svara i telefon och fixa post kommer mina närmsta veckor se ut, och även en enorm saknad av Emil.
Kommer nog inte åka dit imorrrn, för idag när jag nämligen kollade om jag hade fått mitt underhållsstöd så visade det sig att jag inte alls hade fått de. Så ledsen jag blev, och besviken framför allt. Jag som hade inställt mig på att få åka dit imorron.. men nej nej så blir de icke. Får förhoppningsvis studiebidraget på måndag så åker nog ner dit nästa helg. Kanske lika bra annars blir det bara jobbigt att åka hem på söndag, med gråten i halsen. Det är ju som jobbigt första nätterna men sen vänjer man sig. Och som sagt, sen får jag vara med min älskling resten av livet, vilket jag ser framemot. Starta upp nått nytt där nere i södern :), usch så underbart. Måste bara se på den ljusa sidan och försöka umgås med mina vänner tills jag flyttar ifrån alla här också. Så nu får jag se framåt och bara vara glad över att jag ialla fall har ett jobb och får pengar sen så jag kan överleva :). Sen ska jag ju köpa mig en vovve ;). Gud så jag längtar, älskar när man har saker att se fram emot ;). Det är det som gör att man orkar med allt!

Har superduper tråkigt på jobbet:P vill ha något att göra. Bara de ringer nå folk nudå :P.

Emil du är mitt hjärtegull <3 miss you hun. Puss&Kram//Edwiin =)


Moving mountains

Nu har vi haft våran lilla tripp till Gbg, nog för att vi kom hem förra veckan (torsdag morgon). Jag har som inte haft tid för datorn. Tråkigt liksom att sitta inne när det är sommar, sen vill man ju liksom umgås. Nu ska jag i alla fall berätta hur det gick för emil och hans intervjuv, helvete säger jag bara.. man hade åkt 144 mil å så hade dom jävlarna redan tillsatt tjänsten. Hur kan man bara glömma? Usch så less jag hade blivit om det var mot mig dom hade gjort så. Suck.. nåväl nu har ju i alla fall fått jobb i stockholm HURRA!!! :D Så imorrn flyttar baby ifrån mig, nog för att jag ska och hälsa på han på fredag men de blir ju bara över helgen. Sen ska vi vara utan varann i 2 hela veckor :(. Så jag kommer sakna dig, min lilla bebis som ska till storstan..men jag har ju många saker att se fram emot. För det första så får jag ju sen leva med han resten av livet, för det andra så flyttar jag dit i augusti å sen så ska jag söka jobb där nere, även en lägenhet. Tillsvidare ska han bo hos Fors å dom. Så hoppas vi får en lägenhet så fort som möjligt :).

Nu orkar jag inte skriva nå mera :). Ska och mysa med baby så mycket som möjligt så  jag inte saknar han allt för mycke ;).

Puss&Kram //Edwiin

Slut på studenfirande för i år!

Då vare slut på allt studenfirande för i år! Skönt faktiskt men ändå som sorgligt, många som flyttar å som man kanske tappar kontakten med. Men sånt är ju livet :). Själv lutar det nu mot att flytta till Göteborg :), Emil åker ditt imorrn och ska på två arbetsintervjuver på måndag. Hoppas han får nått av jobben! Skulle vara himla skoj att flytta till Gbg, när det som plus är en otroligt vacker stad med mycket trevliga människor! Ja det får man ju se snart hur det blir :)

Förövrigt så tyckte jag att gårdagen var mycket bra, fick mycket mycket god mat och gott fika så hade jävligt ont i magen efteråt ;). Var så himla smarrigt. Sen var vi å fixade lite till dricka å tog det lugnt. Förfestade hos Alex föräldrar, blev bjudna på dricka och ännu mera fika :) var helt okej! Kul att får umgås med lite vuxna människor också! Sen var vi ialla fall i grodparken en sväng och därefter på before. Nå dög de men var väldigt besviken över att hotto hade stängt ;(.. vilket jag inte var ensam om. Men vi dansade och härjade så skoj hade vi :D !
Idag har vi inte gjort allt för mycke, sattit upp nån grej ute på gården å sen chillat. Var en sväng nere på stan tidigare å köpte nån kabel, å en varsin twister :D.. mums vad de var gott! Nu ligger jag i soffan å är vrålhungrig. har bara ätit lite bacon imorse :P.. så lite mat vore inte helt fel.

Nä nu ska jag se hur de går för maten å sen äta :). Får se om man kanske går ut en stund ikv, ska nog inte dricka. Blir förstås svårt när jag bara har en cider :). Sen kanske jag ska följa med till gbg imorron å så måste jag naturligtvis också köra så att då kan jag ju inte dricka :). Nu ska jag kila!

Puss&Kram// Edwiin

Studenten!

Ja nu vare ju ett tag sen sist jag skrev :P. Har hunnit ta studenten förra veckan och idag tar mina babes studenten ;).
Hade faktiskt en riktigt bra student, förutom att grace sög å att de var bortkastade pengar.. men hade i varje fall bra sällskap :). De är ju som sagt det viktigaste. Orkar som inte berätta nå mer om de :).
Ikväll blir det självklart att ta sig en sup, får hoppas på att denna kväll blir mer lyckad än min ! Får helt enkelt göra om min student :P. Ska på hotellet, och som alla andra år så är det GRATIS för alla med studentmössor så självklart har man med sig den hit. Så typiskt lule att ta en förmögenhet för krogen :S.. usch hatar LÅ.

Kom just hem från en promenad och solning, var faktiskt underbart lyckat väder. Även fast väderprognosen visade annat, men de är ju inte alltid att lita på :). Sitter och äter min frukost, blev ett äpple :P är inte så värst hungrig så håller mig till fikat i eftermiddag hos C&M :)!! Nåväl nu ska jag nog gå upp en sväng och göra nå vettigt tills Emil är tillbaka, sen ska vi till veterinären med lille Gustav som har ett läskigt sår på halsen :S Sen blire duschen, göra sig iordning å en fara och kolla på utsläppet :) .

Puss&Kram// Edwiin :)

RSS 2.0