idag kör jag på slökläder..

Ska åka iväg till jobbet alldeles snart, sitter och äter frukost nu och ska platta luggen så man slipper skämmas över hur ful den är just nu..haha! Har faktiskt inte så mycket mer att berätta, jippi jag har ett elvatimmars-pass framför mig när jag kommer till jobbet. Oj vad jag kommer vara trött ikväll när jag kommer hem..

vi kanske hörs då. om jag inte slocknar direkt vill säga :). Vart en vilodag idag från gymmet också, kan vara bra det med! nu måste jag äta klart och sen ska jag iväg!

Puss

Inlines och nya träningskläder!

Godkväll, har inte haft tid med bloggen under dagen då jag har haft en massa för mig. Steg upp vid elva i morse, gjorde frukost, såg på South Park och myste med älskling. Senare klippte jag Emil och sen skulle han åka iväg till jobbet, passade på att göra mig klar så jag kunde åka med samma buss som honom. Vill ju umgås så mycket som möjligt, man jobbar ju så mycket och då hinner man ju knappt ses. I alla fall, jag hoppade av i Handen och shoppade lite i Haninge centrum. Hittade ett rosa träningslinne i nike, ett par svarta träningsbrallor som var av stadiums egna märke och sedan gick jag in på Intersport och fann en Nikejacka som var en typ vind/sweat jacka, svinsnygg! Det var riktigt skönt att gå runt själv, man kan fokusera på sig själv bara. haha ego. Senare insåg jag att borde börja åka hemåt om jag ska hinna träna. Tog tåget och bussen hem, slängde i mig en halv omelett och sen iväg till gymmet för ett hårt träningspass. Gick in stolt som fan med min nya träningsoutfit, körde bröst&underarmar och sen körde jag ca 30 minuters kondition på det. Skönt säger jag! Efter gymmet gick jag och handlade lite mat, när jag kom hem värmde jag mat, slängde i mig den och sen packade jag Emils väska, stoppade ner våra inlines i påsar och åkte mot hans jobb. Mötte upp Emil där, tog tåget tillbaka, hoppade av i Älvsjö och sen satte vi på oss inlinesen och åkte hemåt :). Det var riktigt roligt att åka inlines då det var längesen jag gjorde det. Dock lite läskigt i mörket, man ser ju inte om det kommer en stor sten, även fast det är upplyst så finns det vissa ställen det är alldeles kolsvart. Tur också att Emil var med, annars hade jag varit livrädd. Min lilla livvakt :), jag älskar dig!

Ska se film med snyggaste Emil och mysa! Jobb imorrn 11-22, hårt men jag tänker på pengarna. So long!


sexy bitch

är det bara jag eller funkar inte statistiken som den ska på bloggen? jag kan i alla fall inte se den. happ.

Kom hem för en stund sedan. träffa mina kära kusiner Mia&Mirja som jag nu ska kalla Piff&Puff på fridhemsplan. Sen tog vi tillsammans tåget till Kista Galleria för att utforska alla affärerna. Gick in på Gina Tricot direkt för att leta upp en rosa kofta som jag kollade på förra veckan i Farsta, men dom hade inte kvar den i Kista :(. Blev lite ledsen..men ska åka till stan imorrn och se om den finns i small där :). Hittade lite andra saker fast inte på gina. Fick med mig en topp/tunika från H&M och ett par bomullsleggings med dragkedja nere vid foten. Köpte även ett par nya gymhandskar som är rosa ;) och en sats hårsnoddar fick också följa med mig hem. Orkar inte lägga upp någon bild, det är mest onödigt tycker jag, haha! Efter shoppingturen satte vi oss och åt, jag och Mia beställde Kyckling Paneng och bara för att vara lite udda som Mirre är så beställde hon Quesidillas eller hur man nu stavar det. Var i alla fall jättegott med käk, hade egentligen bestämt mig för att inte äta ute denna månad men det är faktiskt lördag och Emil jobbar så jag har ingen lust att laga mat hemma själv ! När vi hade ätit intalade Mirja oss till att köpa kulglass. Som vanligt beställde Mia och jag likadant men Mirja ville vara udda även denna gång. Nåväl hade först tänkt åka och möta upp Emil på jobbet men kom på att jag måste städa lite, det ser ut som att det har varit krig här hemma.

ska nog sätta igång, men först ska jag skicka iväg en beställning från Ellos. Behöver lite koftor sen har jag rabatt där!

tjingeling.

the passion for training.

Sådärja, då var gymmet avklarat för idag också! Kom precis in genom dörren, och dagens träning satt fint. Är kraftig svettig, och det är helt underbart. Man mår så himla bra efter ett hårt och svettigt träningspass. Det tror jag många kan hålla med om. Jag finner en passion för träning, under passet&efteråt. Helt underbart. Promenerade inte till gymmet, tyckte det var så kallt så jag tog tåget. Men då körde jag ett långt konditionspass, ben&vader, när jag skulle hem promenerade jag i och med att jag var svettig och tyckte det var varmt då. På vägen hem funderade jag ut vad jag skulle skriva i blogginlägget när jag kom hem. Jag kom fram till många saker. Läs nu noga, och det här säger jag för att jag vill hjälpa andra att hitta motivation till träningen. För mig är träningen en stor del av mitt liv. Skulle jag inte få träna mer, då vore allt över. Nästan.

Att hitta motivationen i träningen.

Vet ni vad jag finner motivation i när jag ska träna? Jo, när jag ser en tjej på gymmet som är starkare än mig. Då blir jag arg och bestämmer mig för att jag ska fanimej bli starkare! En annan sak som gör att jag finner motivation att jag bestämmer mig för att; jag inte får köpa ett par jeans förrän jag nått mitt mål. Det funkar, jag lovar! Hur kul är det att köpa ett par jeans när dom sitter åt helvete? Fläsket bara väller över. Nu snackar jag inte stora mängder men det är otroligt obekvämt. Jag hatar i alla fall det. I alla fall, då kan man ha som mål att inom en månad SKA jag kunna ha den storleken jag provade den gången i affären, efter en månads träning gå till affären igen och ta på exakt dom jeansen i samma storlek och vips, så var dom synliga kärlekshandtagen borta. Då kan vi snacka om att det är roligt att köpa kläder och framför allt jeans. Men då tänker ni säkert att, hallå det finns ju jeansleggings. Fast då säger jag en annan sak, jeansleggings är farliga, visst ett otroligt bra plagg, MEN  som sagt farliga. Dom gör att att du inte har någon som helst koll på din kropp och vad som händer med den under tiden du använder bara jeansleggings. Personligen tycker jag dom är asbra, men efter en tid kanske man lessnar och vill ha ett par vanliga jeans på sig, då blir jag riktigt förbannad när jag inte kan få på mig mina vanliga jeans nå mer. Jag kan faktiskt ta mig själv som ett exempel. Innan sommaren kunde jag ta på mig mina jeans utan problem. För någon vecka sedan när jag skulle ta på mig jeansen, gick det käpprätt åt helvete. Jag blev rasande. Detta pågrund av att, nr 1: jag har knappt tränat under sommaren, nr 2: inte använt jeans utan hållt mig till jeansleggings&strumpbyxor. Det är resultatet av en sommar då jag lurat mig själv. Mina jeans passar helt enkelt inte. Det slår ganska hårt nu när vintern snart är här, jag har väl inte råd att köpa flera par nya jeans för att jag fått lite fläsk? Aldrig i hela mitt liv, då tränar jag hellre och kanske, bara kanske belönar mig med ett par nya ifall att det verkligen behövs. Men förstår ni hela grejen? Den funkar i alla fall, sist jag gjorde det så gick alla jeans på helt utan problem. Även fast jag hade sagt att når jag mitt mål, så får jag köpa ett par nya jeans. Men när jag väl nått målet, kände jag inte lika stort behov och fann bekvämligheten i mina gamla jeans. Det är underbart. Lovar det.

Detta behöver ju absolut inte betyda att du ska svälta dig, är elak mot din kropp utan snarare snäll mot den. Äter mer nyttigt, mindre mat, men kom ihåg du ska absolut inte må dåligt! Det kan skada dina inre organ och dessutom svälter du dig själv en lång tid men sen börjar äta som vanligt igen är risken stor att du går tillbaka till det som en gång var ohälsosamt. Ät istället tills du är ohungrig, absolut inte proppmätt, äter du tills du är proppmätt så svullnar din magsäck upp. Även fast det inte syns på utsidan nu, så kan jag lova er att inom en tid kommer du bli större och det syns ju först bara på insidan. Därför hetsäter många, alltså för att deras magsäck är större än vad dom själv inser. Som jag till exempel. Min magsäck är större än man tror och det är för att jag många gånger har ätit och äter för mycket. Det är inte bra att pressa sig till att äta för mycket. Man blir illamående och det är ju inte heller bra att äta tills man mår illa.

Nu vet jag att min kära mor säkert läser detta inlägg. Hon och många andra jag känner som tycker att vikt och allt som har med att man inte äter ihjäl sig är farligt. Men för gudsskull, vakna!! Visst allt handlar inte om vikten, absolut inte. För mig handlar det om att må bra och känna mig bekväm i mig själv. Vikten har ingen betydelse för mig. Som jag skrivit förut så kan jag fast väga 80 kg men fortfarande ha den kroppen jag vill ha. Inte för att det ska se bra ut för andra, utan för mig själv. Jag vill ha en vältränad kropp, som inte ser bedrövlig ut. Nej min kropp ser inte bedrövlig ut men, jag vill vara fit alltså vältränad. Det är så jag vill se ut. Inte body-builder stuk utan vältränad. Inte anabola-stuket.

tror jag har sagt mitt angående träning. jag har en otrolig passion för träning. ett tag gled träning och jag isär men nu är vi tillbaka tillsammans och taggade mer än någonsin!

ha det bra, hoppas det här inlägget har gett någon form av inspiration. keep it up!

träna träna trääääääna

nu har jag bytt om och gjort mig klar inför gymmet. ska bara packa väskan och sen promenerar jag dit. härligt härligt! Det märks att jag har börjat träna igen, är så sjukt pigg!!


nyvaken

lördag och jag är uppe så här tidigt. men jag var inte trött mer så varför ska man sova då? helt meningslöst..då kan man lika gärna göra någon nytta tycker jag! well well, har ingen som helst aning om vad jag ska hitta på idag. det ser ut att vara bra väder idag så man kanske tar en promenad till gymmet och tränar. Sen kanske man möter upp någon vän i stan och gör något skojigt. Orkar inte planera, det blir som det blir =). Hade jättegärna umgåtts med Emil men han jobbar idag och imorgon så jag får helt enkelt klara mig utan honom under dagarna.

ska käka frukost nu. är jättesugen på plättar. kan man äta det till frukost? Haha, tror fan jag ska göra det.

dagens fakta

maratonlöpare har väldigt bra kondition, detta pågrund av deras benskörhet

jag får ångest när jag tänker på det....

vet ni vad som hände mig idag? När jag kom till jobbet såg jag att Carolina Gynning skulle signera sin nya parfym. Då tänkte jag att 'åh vad kul, det hade jag också velat se' men jag jobbade ju. Sen tänkte jag inte mer på det. I alla fall, senare under eftermiddagen blev jag kissnödig och bestämde mig då för att gå på toa. Gick till personaltoan i korridoren där alla som jobbar på åhléns vistas på toarasten och så såg jag en lång mörk assnygg tjej. Tyckte det såg ut som Gynning, men fortsatte gå och svängde in mot toan. Sen hörde jag en röst som sa 'här är ju herrtoan, var är damernas' , på rösten hörde jag direkt att det var Gynning så jag kikade ut genom öppningen och vinkade dit dom och sa att här är toan. Hon tackade och gick på toa. När jag satt inne på toan tänkte jag att fan jag borde säga något, inte för hennes skull, utan just för min egna. Typ att hennes bok är bra eller något. Bara för att säga det. Gick ut då och tvättade händera, sen kom hon och ställde sig brevid mig. Jag höll ju på att dö! Fan jag älskar den människan, hon är ju för grym!

tänk att hon stod brevid mig, jag velade och velade. ska jag säga något eller inte tänkte jag. Till slut, insåg jag att. Hallå? Det känns som att hon kommer tycka att jag är knäpp om jag säger det. Men åh, vet ni vilken ångest jag har? Jag menar som att hon hade brytt sig ändå. så då kunde jag lika gärna ha sagt det för min egen skull. då hade jag sluppit denna ångest. Men hon är faktiskt en form av idol för mig. haha, fan vad töntigt det låter.

aja jag tycker i alla fall att det är asballt att jag träffat Carolina Gynning :) coolt är ju det!

ska se film nu, puss

herregud.

var inne på Stina-Lee's blogg och läste att folk tycker hon borde sminka sig mer. Men hallÅ?! Låt henne se ut precis som hon vill, hon har fräknar precis som jag. Och personligen tycker jag att det är sött att visa dom.

så gerks, låt henne se ut precis som hon vill. Även fast ni inte menar något illa, så säger man faktiskt inte så!


åh så härligt det var!

Ja då ska man snart iväg. Gymmet gick sjukt bra, är pigg och glad! Körde lite nya ryggövningar idag som jag ska fortsätta med, sen ändrade jag mig och körde mage istället för vader. Kände mig mer sugen på att får lite magmuskler ;). Kör vader på söndag när jag kör ben istället.. Har hunnit duscha, sminka mig och klä på mig. Gjorde mig en omelett som jag börjat äta på och det var sjukt gott. Var jättehungrig så den satt fint. Har kommit på att jag ska leva snål ett tag nu, har skyhöga räkningar så jag har inte råd att festa, äta ute eller shoppa..några plagg kanske jag kan få med mig denna månad men inte mycket alls. Måste spara också.  Jobbar till 20.30 ikväll, rätt skönt arbetspass, ska ändå inte göra något speciellt ikväll så då är det lika bra att jobba och tjäna pengar. Har skrivit upp mig på helgpassen också som jag hoppas på att få. Men det lär jag inte få veta förrän ikväll eller att dom ringer och väcker mig imorrn på morgonen ;D. Rätt skönt ändå.

nej tusan vad klockan blev mycket tåget går ju snart, måste slänga i mig omeletten också. Todiloosan!

I love you baby <3

måste bara berätta..

har inte snusat på 3 veckor och två dagar nu..stolt!

sen tänkte jag också berätta att jag ska köra nyktert nu en låååååång tid framöver. det är inte hälsosamt, man kan inte dricka så mycket som jag gjort. det är farligt ! dessutom vill jag ge allt, och få resultat när jag tränar och det går inte när man festar och dricker alkohol. nej nej.

det var allt jag hade på hjärtat ska gå och göra mig klar inför gymmet..

att självmant stiga upp

Ja tänka sig att jag steg upp självmant denna tid. Det var längesen det hände ska jag säga er. Jag tror det har att göra med att jag har börjat träna igen, känner mig mycket piggare och gladare, tur att jag började igen! Egentligen vaknade jag av att Emil var in i rummet och hämtade sina jeans, vart pissnödig och gick på toa men sen när jag skulle somna om, låg jag och tänkte på hur kul och skönt det hade varit att träna :P. sjukt va? haha, jag har blivit besatt! yeey! Är i alla fall glad att jag hittat tillbaka till träningen, det får mig att må så mycket bättre.

tänkte käka frukost nu så jag pallar med ett långt gympass, tänkte gå till gymmet, köra rygg&vader sen köra lite kondition, sola och därefter promenera hem beroende på vad klockan är. Duscha måste jag också göra när jag kommer hem, börjar jobba 12.30 så har ända fram tills tolv på mig att träna och göra allt jag ska!

näpp, frukost var det! hinner kanske blogga en sväng innan jag ska iväg och jobba :), puss.


peace out!!

det förändrade mig

gud så skönt det var att träna idag, även fast jag körde ett väldigt snabbt styrkepass så kändes det ! har värmt plättar just som jag ätit av, ska gå och värma mer. det var riktigt gott!

har faktiskt inte så mycket mer att tillägga, tjoohej

att ett gympass kan förändra så mycket

hej å hå då var det torsdag, fan vad veckan har gått fort! helskumt..men skönt på ett sätt. Steg upp vid åtta när Emil vaknade, såg ett avsnitt av South Park men sen blev jag trött så jag gick och vilade en stund. Sitter just nu och äter frukost, tänkte gå och fixa i ordning mig på en liten stund, har i alla fall inte bråttom eftersom tåget inte går förrän om en timma :). Det bästa som finns är att slippa stressa på morgonen, kunna sminka sig i lugn och ro, hinna byta kläder tusen gånger och bara chilla. och slippa springa till tåget! Fast egentligen slipper man aldrig undan, på något sätt påverkas man av stressen här i stockholm hur man än gör. Det är något i luften tror jag som gör det, eller att alla säger att 'stockholmare är så stressade' och så gör vi så automatiskt. sjukt..

nåväl, idag jobbar jag 10.45-19.15 sen ska jag och gymma =). Det var riktigt härligt med ett gympass igår, kände mig som en helt ny människa. Körde biceps&triceps och hann även löpa på bandet en stund. skönt!! Idag ska jag försöka hinna sola, men det är lite svårt när man kommer till gymmet en och en halvtimma innan dom stänger :/. Så vi får helt enkelt se, det viktigaste är ju att jag hinner träna.

nu har jag faktiskt inget mer att tillägga, så jag får önska er alla en jättetrevlig dag! pussis.


grävde fram den här gamla bilden, haha lite fjortis..

vaniljyoughurt&müsli crunchy!

godmorgon, idag regnar det och det hade varit underbart att ligga kvar i sängen med älskling. Orättvist att han får vara ledig när det regnar, det ju så himla mysigt att bara ligga framför tvn hela dagen, sen är det ett extra plus om älskling är med. Men, jag måste jobba :), kan ju inte skada med lite pengar heller. Sitter och äter frukost, har gjort mig i ordning så jag har massa minuter kvar att spendera hemma innan tåget åker. Jobbar 10-19.15 idag och eftersom jag känner mig frisk så ska jag gymma efteråt :D.

hoppas ni får en underbar dag!

omelett is the shit!

har diskat, har lämnat fälgarna åt den där killen, slängde precis ihop en omelett som jag stekt och ska äta nu! har bestämt träff med mirja i stan klockan fyra, bäst jag skyndar mig! PUSS =)



tjing =)

still stucked

jag sitter fortfarande här, har faktiskt ingen lust att diska. det är alldeles för tråkigt. jag vill göra något roligt, så jag har något roligt att berätta här i bloggen. det blir lite mer sofistikerat på något sätt. Tobbe har sålt sina fälgar till någon kille som ska komma och hämta dom snart. Jag måste gå ner till garaget och öppna åt honom då och sen är jag fri. haha, som att jag har något bättre för mig? eeh nope.

jag är bara allmänt uttråkad, hungrig och funderar seriöst på att koka lite broccoli till lunch. det hade i alla fall varit gott. men jag vet inte om jag är så sugen på att stoppa i mig något överhuvudtaget med tanke på att jag borstade tänderna för en liten stund sedan. det måste vara det äckligaste som finns, att äta eller dricka något just när man borstat tänderna.

äsch jag ska sluta skriva ner en massa strunt som ni får kalla nonsens precis hur mycket ni vill. det är helt rätt. ska ta och skaffa mig ett redigt liv för idag så hörs vi senare!!


ge mig utlandet.

going nuts!

jag blir seriöst knäpp, går in och läser folks bloggar där dom skriver att dom tränat si och så. att dom är svettiga och jävliga, stolta över att dom tränat. vet ni hur avis jag blir? Jag vill också vara svettig efter ett hårt träningspass. blir seriöst deprimerad och less. helt otroligt. snart går jag ändå till gymmet, bara för att titta. skulle nog göra mig ännu mer knäpp..

dessutom har jag ännu inte slitit mig från datorn sen senaste inlägget. jag fastnade här och det är ett berg av disk i köket!

gaah.


vissa har det bättre än andra

har precis kommit ut ur duschen, det var riktigt härligt att duscha! Känner mig ren och fräsch. konstigt? Njaa. det är varmt ute idag, och här sitter jag. Skulle vara skönt med en liten promenad, ska nog ta en senare. Måste först diska och plocka upp lite här hemma, det ser ut som fan! lr, i köket i alla fall.

sitter jag här får jag inget gjort, hej så länge!!

att bestämma

det finns många saker man bestämmer, men sen ändå inte utför. jag har många gånger bestämt mig för att; nu ska jag bli nyttig, jag ska träna regelbundet och må allmänt bra. jag ska inte dricka alkohol på länge, jag ska spara pengar, jag ska gå den utbildningen. hela tiden är det JAG SKA men varför har jag då världens sämsta disciplin just denna tid? I vintras/våras hade jag världens bästa disciplin när det gällde kost&träning, idag är jag som en vandrande chipspåse. Blir så fruktansvärt besviken på mig själv! Att äta så mycket chips, godis, dricka den mägden läsk, äta alldeles för många pizzor osv, det är inte hälsosamt! Skit samma i att bli fet, det syns säkerligen mer inombords. Allt fett som bara skvallpar i mina vener, usch å fy säger jag! Detta måste få ett slut, en ändring. Fy SKÄMS på mig! Måste börja ta hand om min kropp, detta har blivit en katastrof, jag får ju inte på mig mina jeans pga att jag fått enorma kärlekshandtag. ÅÅÅÅH vad jag blir arg. Det där med att spara pengar har jag aldrig varit bra på. Men idag kom lönen och jag ska gå och ta ut 2000 kr som jag ska lägga i min spargris. That's it!

ge tillbaka den kroppen nu.


gud vad jag vill åka utomlands..

han kallas Mr.Cool

happ, ingen tvättid alls på hela dagen fanns ledig. helt plötsligt fick jag ännu mindre att göra, tråkigt tråkigt..

ska lägga mig i soffan framför tvn nu, hoppas det finns någon bra film man kan se. önskar bara att Emil var här så han kunde ta hand om mig! Får helt enkelt klara mig till åtta ikväll. Puss&Kram!


I Love you sweetheart. <3

sick and tired

godmorgon, idag är det tisdag och solen står högt i det blå. skönt! Har vaknat för en liten stund sedan, är en massa barn ute på gården som sitter och gungar, skriker och har sig så jag kunde inte sova mer. Men det var ju lika bra, är man ledig så vill man faktiskt få något vettigt gjort. Hade tänkt mig en tripp ner till tvättstugan, måste checka en tid så jag får tvättat lite. Det är jobbigt att vänta för länge...nåväl igår kväll när jag kom hem från jobbet sisådär runt åtta, blev jag febrig och jättedålig. Hade känt redan tidigare på dagen när jag jobbade att jag kände mig alldeles matt och dålig, insåg också självklart att jag var tvungen att hoppa över gymmet. SURT! Fattar inte vad det är för fel? Och varför ska det alltid bli så när man prompt bestämt sig för att 'nu ska jag börja hårdträna' ? konstigt dedär...

aja, förhoppningsvis är man frisk imorgon lr på torsdag så man pallar jobba utan att lida. och träna!

Idag hade jag egentligen bestämt träff med Julia, en tjej jag träffade för några helger sedan. Hon kommer från färöarna och känner Jonne sen tidigare och har börjat plugga här i Stockholm på Make up institutet. Hon skulle göra något prov på mig, och jag skulle typ 'modella' surt var det när jag insåg igår att det inte kommer gå när jag är så dålig. Så jag var tvungen att ge återbud. Kände mig så elak, hon blev så himla glad när jag sa att jag kunde ställa upp, och så blir jag sjuk! GAH. Det mest irriterande är att jag är sjuk på min lediga dag, när jag mest av allt hade velat hitta på något roligt. Istället får jag ligga hemma, dricka te och springa ner i tvättstugan då och då. skit

nåväl måste ner till tvättis och kolla ifall det finns någon tid. sen ska jag gräva ner mig under täcket framför en bra film.

pusshejdå!

måndag morgon..

solen skiner, jag är påklädd, färdigsminkad, packade gymväskan nyss och nu sitter jag och äter en skål med flingor&mjölk. är ganska så sliten efter helgens bravader, torsdagen&fredagen var inte direkt nödvändig, hade inte så jättekul..men lördagskvällen täckte upp för dom dagarna. Det var så sjukt roligt! Ångrar mig inte en enda sekund att jag ändå bestämde mig för att gå ut i lördags. För tänk hade jag inte gjort det, då hade jag gått miste om en superkväll! oj oj oj, efterfest till åtta på morgonen, de ni, det är en lyckad kväll!

nu måste jag gå och borsta tänderna sen bär det av mot jobbet! hörs ikväll =)


I love you.. nu har min prins också vaknat :)!

OH MY GOD!

put on my blue weat shirt..what the fuck?

morning PARTY? haha tror jag börjar bli för gammal för efterfest denna tid. Allex har däckat för lääääääänge sedan. ett tecken på att hon fyller 20 år ett par månader tidigare än mig.

ska väl fortsätta vara social med resten av partyfolket!

godnatt senare..hörs imorn!


.............

she got her body on fire, she got het body in fire!

PART PARTY!!!!!!!!  Allex däcka..torris. man kan då inte tro att hon har varit i Sunny beach i 2 månader.

efterfest is the shit!! :)


hår



tjoooooheeeeeeeej! :)

party party!!

livet är en fest!

nu börjar alla bli klara, åker väl in till stan på en halvtimma..då blir det att dansa på klubben! kul ska det bli :) är på min tredje grogg och det är så gott så gott! hoppas alla har en trevlig kväll.

Puss&Kram allesammans!


this is how I look tonight.

Klänning/topp H&M
Leggings H&M (allex)
Midjebälte Gina tricot

vamos a la dansgolvet!

sitter här nyduschad och dricker en redbull-vodka. den första klunken var riktigt riktigt fin! och den andra, tredje mums!

nu blir dom less som fan på att jag bloggar! förstörare :(

aja man kanske ska vara med :)!!

party like a rockstar!


Puss =)



allex säger.

supersoppan det är blåbärssoppa. den fungerar..gud så gott det var/är!
nu vet jag vad jag är sugen på PRINGLES! tror att det är en ny sak som jag blivit beroende av.

tänk om man hade såhär mycket pringles...ååååh


nu ska vi gå och köpa en burk i alla fall...tjohej!

crossfire-on fire


so we meet again

goddag, dagen har gått riktigt snabbt. känner mig lite halvt seg men det är väl så när man druckit dagen innan.

ikväll blir det att möta alkoholen igen, face to face. fast inte lika mycket som igår. åh, att jag aldrig kan hålla mig när jag sagt att jag aldrig mer ska dricka alkohol? varför säger man så? tror nog att det är många som känner igen sig i det om jag ska vara riktigt ärlig. jag och allex sitter och nöter FB på varsin dator, pojkarna är och städar i Pekkos mosters lägenhet, men bör väl vara tillbaka snart. jag är sugen på något, men kan inte riktigt komma på vad..choklad, godis, chips, popcorn, macka?!

allex tyckte vi skulle göra vitlöksbröd, men jag tror inte att jag är sugen alls på de.


och så lite bilder från gårdagen, få men fina. haha!

tjing

ny design

Tack så mycket Jennipher för bloggdesignen :)! det blev jättefint, är hur nöjd som helst :D!

som jag sa i det tidigare inlägget skulle jag gå och sova en stund till, tur var ju det somnade om och sov lite mer än två timmar. nu är jag fit for fight! har städat upp lite sen igår, torkat borden, plockat undan glas&glasflaskor så nu är det rent och fint igen :). beställde pizza för en stund sen som dom precis gick ner och hämtade, måste ju få i mig lite mat också annars går dagen åt skogen. idag blir det bakishäng här med film och massor med gott! kanske att man är fyllechaffis åt resterande gänget..vem vet!

åh så gott det ska bli med pizza...

tack än en gång! :D

morning.

har vaknat för ett tag sen, suttit och käkat pringles..sjukt gott! Är dock trött, gick och la mig klockan 4 så man kanske skulle ta och sova ett par timmar till? vore fint..igår hade jag inte specielllt kul det finns faktiskt ingen mening med att gå ut det blir till slut helt världelöst i alla fall. så ikväll är det jag som stannar hemma, känns lite mer lockande. dessutom är jag pank!

nåväl ska gå till sängen nu, godnatt!

frånvaro.

GO GO GO !

utgång ikväll med vännerna. det kan inte bli bättre! Skål :)

gäsp!

är hur trött som helst, jag och allex sitter och nöter facebook medans emil sitter och tittar på less som fan.

näfan, lite sömn var det! puss&kram, nattinatt!


. . . . .

baby, I'm in love with you <3


jobb.

jobb 15-21.45..jobbigt lr vad? men pengar pengar..

har faktiskt inget mer att tillägga. tjoohej!

true blood.

nyduschad och fräsch och jävligt pigg! har tränat mycket idag plus att jag sovit två timmar på dan, så det är ju inte direkt konstigt att jag är pigg. börjar 15.00 imorgon och slutar 21.45 så det är bra att jag inte är trött idag. kommer bli jobbigt att jobba så sent, men å andra sidan så tjänar man ju pengar. det skadar ju inte direkt! vill också berätta att jag otroligt nog har börjat spara pengar. hittils har jag 160 kr i sparpengar, haha inte så mycket men det är bättre än inget alls! Ska försöka lägga undan 500 kr extra denna månad, men det är lite knapert med pengar så vi får helt enkelt se :).

såg ett avsnitt av true blood innan jag hoppade i duschen. fan, den serien är så himla bra! har blivit helt beroende av den, det jobbiga är ju att man måste vänta en vecka varje gång man sett ett avsnitt. och som alla andra serier avslutas ett avsnitt med något spännande. det är störande, men bra då har man ju alltid något att se fram emot :P.

Imorgon kommer Allex hit och hälsar på, oturligt nog jobbar jag ju så sent imorgon så det blir ju inte direkt nå skoj för henne, men vi har ju ända till måndag på oss att hitta på en massa skoj så :). Hon ville gå ut imorgon, men det känns inte så lockande när jag har blivit inlagd på ett sånt sent arbetspass, lär ju vara helt död då. Sen känns det mer roligt att hitta på något i helgen, sparar lite pengar på det också :).

ska kika in på facebook nu..todiloo!

god damn!

jag har sovit två timmar, och gissa om jag är seg nu? mmh..suck. aja ska möta upp Emil på gymmet för ett styrkepass, då lär jag piggna till. Har precis sett sista avsnittet av Paris Hilton'n my new bff, bra men sorgligt :P.

goosh, i'm tired. ska gå och tvätta ansiktet, fräscha till mig lite och sen beger jag mig till gymmet för att köra mage&biceps.

kisses n' hugs.

home again.

tjo har precis kommit hem, promenerade till gymmet drä jag satte mig på motionscykeln i 30 min och sen promenerade jag hem igen. Skönt med ett konditionspass, känner mig mycket piggare nu. Började precis med lite lunch, inte så nyttigt men väldigt enkelt, sen är det gott också! Nudlar och två frallor..ibland kan det vara gott med lite lätt men onyttig mat ;). Ska bli gott i alla fall, käkade frukost rätt tidigt så jag är väldigt hungrig nu. Tror jag ska se ett avsnitt av Paris Hilton's BFF när jag äter, man blir helt beroende av den serien även fast alla är helt vrickade. Men den är faktiskt bra :).

en sak som var bra med att jag kom hem just nu nu nu, det var att precis när jag gick in genom dörren såg jag att det började spöregna. tur att jag slapp springa resten av vägen, det är jag för lat för att göra ;)..alldeles för jobbigt !

ska kolla om vattnet har börjat koka ännu till nudlarna, tjingeling!

let's go! let's go!

klar för promenad!





haha lite sliten man se ut..well see ya!

här kan jag ju inte sitta hela dagen.

Då har man precis sett baksmällan, den var helt sjuk och riktigt jävla bra. Ursäkta mitt ordval, men den var sjuk :P..skrattade mestadels av filmen. Ni som har sett den förstår nog mig ;). den var grym! Blev dock riktigt seg av att titta film, ska nog byta om till träningskläder och ta en långpromenad. Annars kommer jag ha huvudvärk i slutet av dagen och bara var allmänt seg. Känns inte så givande, måste panta lite flaskor och slänga lite sopor också. Måste få saker gjort när man är hemma !

Sitter och lyssnar på Rihanna-Shut up and drive, får upp en massa fina minnen med er tjejor. Vi hade så himla kul på den tiden. Jag saknar er väldigt mycket! Kommer ni ihåg den här kvällen? jag saknar er så.


nääh, träningskläderna var det..

ont.

jag har ont i magen!!!!

ska lägga mig i soffan, krypa ner under min filt och se på baksmällan.





morgonfrilla och trötta ögon, syns det kanske att jag är nyvaken ;)? nyvaken is the shit.

Puss

åh så gott!

min köttfärssås är nog den godaste som finns! jag älskar dig. hade fryst in en massa då mamma var här och nu kokade jag lite pasta till och värmde färsen. ja gud, jag är en välsignelse i köket!

har funderingar på om jag ska se ett avsnitt av Paris Hilton's BFF innan Emil kommer..fast de är inte så länge tills han är hemma i och för sig. äsch vad gör de..han överlever nog ;).

see YAA ! ;)

färdig!

Äntligen har jag städat färdigt, skönt att ha det rent hemma igen! Man blir som gladare på något sätt :). Har lite kartonger och glasflaskor som jag borde gå ner och slänga i soprummet egentligen, fast tror inte jag orkar det. Känner att jag har varit igång länge nu och behöver vila. Har inte ens hunnit äta middag ännu som jag precis började med, så soprummet får helt enkelt vänta! gooosh, jag är hungrig

snart kommer baby hem, myspys!!

gud, jag saknar er!!



Puss =)

gud vad trött jag är!!

Har storstädat hela badrummet för en stund sen, så nu är det riktigt rent och fräscht! Dammsög vardagsrummet och så skulle jag bara byta låt men så fastnade jag här vid datorn. Är det inte typiskt? Kom på mig själv precis att jag egentligen höll på med något annat innan..skumt att hjärnan fastnar sådär för en stund. aja..ska väl fortsätta nu så det är rent och fräscht tills Emil kommer så man kan mysa och ta det lugnt då :). Jag är så kär och glad idag!

You are my everything, my whole world! <3
                                          


förövrigt vill jag också berätta att jag inte snusat på 1 vecka och 5 dagar :).

every move you make..

Just idag är jag så otroligt glad. En glad dag. Är kär och på myshumör, men Emil är på jobbet. Det suger fan..vill ligga i timmar och bara mysa. och säga vackra ord till dig. Du är det bästa som finns och jag älskar dig hjärtat! <3




Du är underbar. Du är värt allt. Du är min. Jag är din. Love you hun <3

mina trampdynor gör ont!

(glömde publicera detta inlägg igår)

Gårdagen är inte ens värt att tala om. Det sög!


Idag vaknade jag och var inte bakis. Skönt var ju det, för idag känner jag för att göra något! Emil har precis åkt till jobbet och Alex åkte hem till Uppsala för ett tag sen. Så nu är jag helt ensam här hemma, det är lite deppigt. Hade tänkt städa lite för det ser ut som fan här. Sen har jag lovat Mia att komma och hjälpa henne flytta hennes saker till hennes nya hem. Så det ska jag göra senare.

har nog inte mer att tillägga för tillfället.

rosa är underbart.



jag älskar min rosa ciggarett. den är riktigt vacker&skall sparas !

cheers people.

tankar.

jag tänker på det som var. och önskar att det var som förr. det som var förr tänker jag ofta på. och undrar hur det varit om jag stannat kvar? men jag kan inte anklaga mig själv för att det blev som det blev. jag kunde helt enkelt inte acceptera det och allt som skedde däremellan sårade mig. både ni och jag vet det. men hur hade det egentligen varit om jag hade stannat kvar? förmodligen BRA. jag önskar att det var så. att vi var vänner igen. ni betydde så otroligt mycket för mig. men med tiden så försvann allt betydande och vi gled isär. jag anklagar inte er men jag anklagar inte mig själv heller. det hade bara varit bättre om alla hållt kontakten. det gör ont när jag tänker på det. vi var ju bästa bästa vänner. varför skulle det bli såhär?

I really miss that time. I really do. And I really want it back.
how could this go so wrong?

<3

yeeey

jag har löshår. And I Loooooooooove IT !



Puss =)

p.s Grattis Carro till det som väntar dig. Är glad för din skull :) d.s.

OH yes!

I feel so good. You are the love of my life. I love you Emil Åström.

Sitter och smuttar på ett glas vitt. Är sliten sen igår men å andra sidan så går det över när man fått i sig ett eller två glas. hoho. Har varit bakis hela dagen, huvudvärk och hela fadderullan men det är sånt man får ta om man inte kontrollerar sitt drickande. Jag har funderingar på att bli vuxen. Men vad innebär det egentligen. Att dricka kaffe och läsa morgontidningen varje morgon? fan, jag måste nog ta reda på det. Jag tycker att det är vuxet att ha ett jobb. Det har jag ju. Men är det kanske något i "vuxenlivet" som saknas? Ja, det återstår att se.

SKÅL!


så såg det ut då .





och nog har man ett härligt umgänge, att man kan beteé sig precis som man känner för utan att skämmas över det!

det gillar jag verkligen..

Puss och kram :)

Nu kör vi!!

party party... ;)










stolt stolt!

jag har varit snusfri i över en vecka nu! stolt är man som fan..

dessutom har jag inte ätit godis sen i söndags. det är riktigt bra för mig i och med att jag vart beroende av choklad under semestern och kunde verkligen inte sluta äta sötsaker. men det har faktiskt gott bra. att bara kunna sluta snusa och dessutom hålla godiset borta är faktiskt riktigt starkt jobbat av mig! applåder ;)

ville helt enkelt skryta och berätta hur jävla stolt jag är!

tack för mig, och glöm inte! VÅGA SÄGA NEJ


kom igen nu..

give me a break!! Jag kan verkligen inte bli sjuk nu, har ju kommit igång med träningen nu och så började jag känna mig krasslig idag på jobbet. Känner sådär i halsen som man brukar göra innan sjukan har hunnit bryta ut. Kan nog bero på att jag vart dyblöt igår av regnet och så frös jag. så beror säkert på det..suck. det suger om jag blir sjuk! Vi får ju gäster i helgen, ska ha kräftskiva och parta så då vill jag ju vara frisk så jag orkar! aja, ska dricka mycket te imorrn så kanske man håller sig frisk..får hoppas på det bästa helt enkelt!

jag var ändå och tränade, fast tog det lugnt så jag inte skulle anstränga halsen så mycket. efter gymmet var vi och handlade middag, lagade mos&farmarbiff gott var det! Under tiden som vi åt kollade vi film, The house on the left hette den. Svinläskig, och två helt sjuka scener som var förbannat äckliga. usch usch. Men den var faktiskt riktigt bra, rekommenderas!

nu sitter jag och väntar på att paris hiltons bff ska komma  hem till mig så jag kan se ett avsnitt och se om det är värt att fortsätta se på eller inte. om jag orkar det idag vill säga..är i och för sig inte så trött men bör ändå försöka sova. nåväl, är uttråkad som fan. Har diskat och städat lite så det kan jag inte heller göra. aja, får nöja mig med datorn Emil sitter och spelar och gayar sig så det blir jag och datorn!!



vill bara tillägga att Amanda är min idol =). du är en underbar svägerska!!

17 min

har kommit hem ifrån jobbet för en stund sedan. gick riktigt segt idag, har inte riktigt varit med hela dagen heller. skönt att den är över i alla fall..slängde precis i mig två smörgåsar och liiiite liite youghurt, fanns typ ingen kvar..men det satt fint! Var sjukt hungrig. ska gå och byta om nu och ladda inför ett hååårt gympass! självklart blir det att powerwalka dit först =).

pössis

broccoli är gott.

godkväll möss. kom hem från gymmet för ett tag sen, körde step-maskin intensivt en kvart och sen körde jag styrke med innehåll av ben&nacke. är matt som fan, men det känns skönt att jag körde ett riktigt intensivt träningspass idag. mådde lite illa ett tag, kände mig snurrig men då vilade jag mig och drack en massa vatten, tror jag hade lite vätskebrist och att det var det som gjorde mig dålig. men körde på lite mindre vikt än vanligt och då gick det an.

satte på broccolin för ett tag sen, så den bör väl ha börjat koka nu. sen ska vi äta lax, potatis och sås till..jag är sjukt hungrig så det ska bli riktigt smarrigt med föda.

nu har jag nog inget mer att tillägga..mer än att jag ska tillbringa min kväll med baby självklart och se nyaste avsnittet av True Blood. grymt bra serie om jag får säga det själv! helt lovely..nu är maten klar. Åh så gott det ska bli med lite mat!!


pissmyra väder!

i morse när jag steg upp tyckte jag det såg ut som att det skulle bli någolunda fint väder. det var varmt och det bara kändes bra. jag åkte och jobbade på hemköp, hade ingen som helst aning om att det börjat bli mörkt på himlen när jag jobbade. för när jag skulle iväg till mitt andra jobb och satt på tunnelbanan som precis åkt upp till den ljusa sidan..ja då vart det helvetes mörkt. det började ösregna. jag hade ingen jacka. jag var hungrig. tog min plastpåse och höll den över huvudet, samtidigt som jag sprang till ica i panik för att inte bli allt för blöt. jag klarade mig lite halvt. då var bara den lilla delen avklarad. skulle ju till jobbet från ica, det är en liten bit att gå. precis när jag har betalat och ska gå ut då började det ösregna ännu mer, jag tvekade men insåg sen att jag måste fan springa eftersom jag började. så det var bara att sätta på turbon och kuta. fyfan vad jag var blöt när jag kom fram! Min tröja var helt genomvåt, mina leggings dyngsura och kjolen som är ljus blev mörk av allt vatten. dessutom var mitt hår helt åt skogen. men nu tycker jag ändå det är fint..haha. det var i alla fall tur att jag hade tagit med mig en extra t-shirt i morse ifall att det skulle bli varmt senare under dagen. min räddare i nöden! Satt och frös dom timmarna jag jobbade men nu är jag varm igen =).

har bytt om till gymkläder, ska strax gå till köket och ta mig ett glas juice + 2 tabletter lose it! sen ska jag promenera till gymmet om det inte regnar för mycket.

tjo!


regnet jävlades med mig. "typen" såg väl ut något såhär som bilden ovan..visst ser han elak ut?

härligt!

jag piggnade till som jag trodde att jag skulle göra. gymmet gick riktigt bra idag, körde bröst&mage sen promenerade jag till gymmet och sen tillbaka hem (sammanlagt 40 min), så jag är supernöjd med min insats med träningen för idag. har duschat för en stund sedan, målade precis naglarna samtidigt som jag såg ett avsnitt av South Park..haha det är helt sjukt! Emil satte igång ett nytt avsnitt precis, men jag kände för att blogga så jag skippade det :). Borde gå och sova snart, ska upp kvart i sju imorgon eftersom jag börjar åtta. fast ett tag till kan jag vara vaken i alla fall..jag är piggast på morgonen om jag gått och lagt mig vid ett. varför vet jag inte, men det är bara så :P.

nåväl har inte så mycket mer att berätta. ska krypa ner i Emils famn och fortsätta se South Park..so long! :)


tänka sig att jag har varit sådär mörk. det är verkligen skillnad!

gäsp gäsp.

idag är jag riktigt trött. efter en lång och mysig helg har nu en ny vecka börjat. Faktiskt bra, började på mitt nya jobb idag och det gick hur bra som helst. Alla verkade trevliga och jag klarade mig till och med själv i 20 min, så jag är stolt :). Imorgon jobbar jag på hemköp 8-13.30 och därefter 14.00-17.00 på mitt gamla kära tm-jobb.

har kommit hem för en stund sedan. även fast jag är svintrött ska jag träna, men snart slår väl mina lose it och då är jag på g igen! näfan, måste gå och byta om nu annars fastnar jag här.

tjing =)

the betrayed



den filmen kan inte ha varit dyr att spela in. dom befann sig i en betongbunker i princip hela filmen. riktigt seg film!

flotträsket, någon som känner till de? jag har varit där länge nu i alla fall.

nu ska vi se vad Emil har hittat för ny film vi ska se på. imorrn börjar mitt nya arbete, ska till det 'gamla' jobbet först och prata lite med dom och kanske jobba lite, får se hur det blir. självklart ska jag befinna mig på gymmet imorgon också direkt efter jobbet. So long suckers.




last time.

det blev ingen kinamat, vi insåg helt enkelt att det inte är lönt att äta ute. vi åkte istället till willys och handlade tärnat bacon som vi ska äta till broccoligratängen. måste bara berätta att jag aldrig kommer ifrån flottätandet. det går bara inte att sluta, jag är helt beroende. men idag, IDAG är det sista dagen. detta måste få ett slut! endast lördagar, eller en dag i veckan. Inge mer, jag är fanimej knäpp om jag fortsätter såhär.

nu: Middag.

shiit.

alltså det är sjukt varmt. jag har inga krafter alls för att träna, så dagens träning ska jag hoppa över. kommer ändå inte prestera bra, jag är helt slut av värmen och dessutom har jag fortfarande ont i skallen. här hemma är det som att solen stekt på i ett växthus ungefär. jag svettas som en gris...ska få med Emil ut härifrån och åka lite bil tror jag, så man får fläkta av sig lite :). jag är svinsugen på kinamat, man kanske ska..? ååh, så gott det hade varit.

tjiing!

dagen har gått snabbt.

god eftermiddag. solen står högt idag och det är riktigt varmt. kanske därför jag har ont i skallen, eller pågrund av att jag druckit för lite vatten? min lilla skalle pallade helt enkelt inte ligga på stranden längre, men jag fick ändå lite färg. har nyss ätit lite sallad, måste ladda inför gymmet och få bort denna eländiga huvudvärken som är på besök. Jag har hunnit göra massor idag, men det känns ändå som att dagen har gått lite för snabbt. Steg ju upp efter åtta i morse, duschade och sen gick jag ut och promenerade en timme i det vackra vädret. Därefter kom jag hem, helt slut och hungrig. Åt frunch och sen åkte vi iväg till stranden, diskade disken däremellan också. Legat på stranden i drygt 2 timmar och nu är vi hemma igen. Ska bli skönt att fara på gymmet sen är riktigt sugen på att träna :).

ikväll behöver vi inte laga någon mat, blev massor med mat över sen igår så det känns skönt att slippa laga någon mat ikväll. det underlättar som.

åh gud vad jag är svettig..varför ska man få ont i huvudet en sådan här vacker dag?


hush hush

Gomorron Gomorron. Vilket fint väder vi har idag, jag blir så pigg och glad när det är såhär bra väder ute! Tänk om det skulle vara så här 365 dagar om året, förstår ni hur glada alla hade varit? hela tiden..inga sura miner. Det tror i alla fall jag, kanske några sura miner för dom som verkligen ogillar solen. Men dom flesta hade nog sett positivt på det. tänk vad bra...

Det är faktiskt otroligt skönt att stiga upp tidigt, det känns bara bra på något sätt. Sen hade jag ändå sovit 8 timmar och det räcker faktiskt, mer än dom timmarna av sömn behöver jag inte. Idag ska vi åka till stranden och sola igen, kanske blir det att man badar om det behövs. Vill träna också, men det är så knepigt när gymmet öppnar först 13. Tränar hellre på morgonen, sen far till stranden men så blir det inte. först ska jag...

-äta frukost
-ta en promenad
-åka till stranden, ligger där ett par timmar
-träna?
-Johanna är på besök i stockholm, ska försöka hinna träffa henne också.
-laga middag...

det här blir tajt. nu ska jag fråga Emil om vi ska göra frukost =)


vilket vackert väder..

tjohej alla glada godingar. fråga mig inte vart jag fick de ifrån.

har kommit hem för en stund sedan från beachen. Har legat där sedan halv ett och stekt..riktigt skönt har det varit! Badade dock aldrig för att Mia vägrade och jag ville inte gå själv. Men det blåste lite så man fick inte panik av att det var så varmt. Innan stranden var jag och brände fläsk på gymmet, körde axlar&rygg och dessutom stod jag på step-maskinen en kvart. En grymt bra insats om jag får säga det själv..att självmant dessutom stiga upp halv nio en lördag, det är grymt! eloge..på stranden tog Jag och Mia en varsin varmkorv och till efterrätt köpte vi oss en marsglass som också satt fint. En sak ska ni också veta att det lönade sig verkligen att ligga dom timmarna på stranden, för jag fick otroligt nog färg på min bleka halvfeta kropp ;D..det är bra!

Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på. Först och främst ska vi göra middag, blir ugnstekt lax, kokt potatis och gräddfil med dill i, en grönsallad skulle också passa bra till. Sen skulle jag vilja ta en promenad lite senare och vi måste städa bilen. Ja, det blir väl något att göra ikväll..ska höra med Nathalie om hon mår bättre idag. Det blev ingen utgång igår i alla fall, Nathalie blev dålig så vi hoppade över det. Men det var tur det för hade jag druckit igår så hade jag aldrig pallat ligga i solen hela dagen, jag hade inte kunnat köra och då hade jag heller aldrig pallat träna. Så det var ödet att Nathalie blev dålig, hurra! ;)

näfan, nu orkar jag inte blogga nå mer. Ska pussa Emil..hejsvejs


hos mamma innan western farm på semestern..

proof

här har ni bildbevis på att vi stal den..och att det är en lampkupa


I got the job, I got the job..

Yes! Äntligen har jag fått ett nytt/extra jobb, för en gång skull ser jag fram emot att börja jobba på måndag. Hur många gör det en fredag när man precis har två dagars ledighet att se fram emot? Jag är i alla fall jätteglad över att jag fick jobbet, ska bli kul att lära sig något nytt och framför allt skaffa sig nya vänner (mina gamla vänner, ta in illa upp jag kommer inte överge er bara för de) haha! well well, sitter hemma i min ensamhet och svettas som en GRIS. Känner verkligen att jag har lust för ett dopp, det här går fasiken inte. Jag svettas ihjäl! Alldeles klarblått och varmt är det..så jag har bestämt att när Emil slutar klockan fyra ska han hämta upp mig och så åker vi till sjön. Mia skulle nog också komma, efter badet blir det gymmet. Är inte sugen, fast ändå så är jag det. Men man lökar ju uta bara fan i denna värme, speciellt när man ska börja anstränga sig, det gör ju inte direkt svettet mildare. haha, nog kan man ha roliga pratstunder om svett.

Nathalie tyckte att vi skulle åka in till stan ikväll och "titta på folk" hur kul är det liksom? Åker man dit så blir man sugen på att sätta sig och ta en iskall öl, som därefter blir två sen tre, fyra och så är man full. Känns inte så lockande, men en sak ska jag då ha klart för mig. Att åker jag in till stan ikväll, då är det jag som lämnar bankkortet hemma! sådeså..

Nåväl, vad ska jag mer roa mig med tills Mia-Fia kommer? Tror jag ska diska, packa beachbagen och sen möta upp henne vid bussen. Hoppas alla får en underbar fredagkväll =).


Hos Öberg i kalix under kalixdagen! :) om ni undrar vad den stora genomskinliga saken bakom mig är, så kan jag berätta för er att det är en lampkupa som två fylltrattar vid namn Emil&Emil tyckte att dom skulle plocka ner. Undra om Öberg fullföljde planen som han starkt trodde på den kvällen? Alltså när det gäller lampkupan..

Tjaråå!

Träning!!

nu bär det av mot gymmet, jag är svettig. men för det så slipper jag inte undan, ska gå och byta om nu och powerwalka till gymmet!

Seee ya ;d

 


yes yes yes..

då har vi rast och jag tror jag ska sätta mig ute i solen en sväng. tänkte bara kika in här och säga att promenaden på lunchen gjorde min dag. tjingeling =)

Piggelin =)

Goddagens, är på jobbet och har rast. Fick en Piggelin just, som jag snart ska äta. Gott med lite glass. gud så skönt det var att vara ledig igår, fick umgås med darling shoppa lite, sola&bada. Tyvärr blev det ingen träning, vart lite lat. Som jag nu varit en lång tid, det här går inte. Jag håller på att bli galen, vart tog min disciplin vägen? Satan också, men idag måste jag träna. Vare sig jag vill eller inte. För det här funkar fasiken inte, känner mig som en slapp gammal tant.. usch nej, ryck upp dig för fan! inge fest i helgen, som straff för att jag slarvat så mycket. Skräpmat hit och dit, godis, chips och en massa skit..fan vad äckligt när jag tänker efter. well well, nu ska jag återgå till mina kollegor och äta min glass! pussis

Palt, lingonsylt och smör

Äkta norrländsk delikatess! Min kära mor kom med ett par paket palt när hon var här och hälsade på. Jag blev superglad, för man kan ju inte köpa palt någonstans i Stockholm. Inte vad jag har sett..men som det verkar så är det inte många som vet vad palt är här. Konstiga människor...

Nåväl nu sitter jag och äter min efterlängtade palt, var svinhungrig när jag vaknade imorse så det kändes skönt med lite mat i magen. Efter palten ska vi förmodligen åka till stranden, om inte solen hinner gå i moln. isåfall far vi och gymmar först och sen solar&badar. ja vi får helt enkelt se hur det blir! Först äta i alla fall.

ska återgå till palten Puss!


hurra!

Jippi, imorrn är jag ledig. Gud så skönt det ska bli, inte för att jag har jobbat särskilt många dagar på senaste men en ledig dag mitt i veckan är aldrig fel. Särskilt när det är så fint väder, så imorgon står sol, bad&träning på schemat! Låter inte det helt underbart?

En till glad nyhet är att min kära vän Annie ringde mig idag och frågade om jag fortfarande ville jobba på hennes mammas jobb. Vet ni hur glad jag blev? Det lustiga var ändå att jag och Emil snackade redan igår om att jag kanske borde söka nytt jobb, men rätt som det är så ringer hon dagen efter och frågar mig om jobb. Fan, vet ni hur lycklig jag blev? Speciellt när man är så less på att göra en sak, och få byta gör mig otroligt extas! Nej, men det ska i alla fall bli jättekul att lära sig något nytt, kanske få röra sig lite mer och inte bara sitta still hela dagarna. great! På fredag ska jag dit och prata med dom i alla fall, så det blir finfint!

nepp, nu är Emil less på att vänta på mig. ska återgå till min käraste och se en film =). Pussinuss


vilken härlig dag

Nu har hela helgen gått och det känns förbannat jobbigt att man börjar jobba imorgon igen. Har lite ångest över att jag inte var på Luleå Kalaset i helgen också, men man kan ju inte åka fram och tillbaka. Man får väl vänta till nästa års kalas istället.

Vad vi gjorde i fredags behöver vi inte ens tala om för det var verkligen sjukt tråkigt. Det enda roliga vi hade var när vi satt och käka ost&kex och drack vin här hemma. Resten av kvällen var bajs. Igår hade vi planerat att vi skulle på Grönan, men till sist bestämde vi oss för att INTE åka dit. Vi satte oss på restaurang London inne i stan och åt en otroligt god lunch/middag med familjen. Sen gick vi runt i gallerian, min bror köpte ett par shorts och sen blev vi sugna på att åka till grönan i alla fall, men då hann klockan bli sex och då fördubblades inträdet in dit och då kändes det onödigt. Så vi åkte hem, packade ner fika och sen åkte vi till långsjöbadet och fikade :). Var riktigt mysigt. Sen fick jag svin ont i magen, de typ krampade och jag hade jätteont i revbenen. Det kom och gick hela tiden och jag ville bara gå och lägga mig. Sen tjatade Mia på mig om att vi skulle köra hem henne, så även fast jag hade ont gjorde jag det. Fan vilken snäll kusin jag är! Då vi kom hem hade min magont gått över och då slog i igång Baksmällan. Tyvärr så fick jag ont igen, men tog mitt täcke och kudde, kröp ner i soffan intill Emil och började se. Dock så somnade jag tio minuter senare så jag missade hela filmen..så nu måste jag se den någon annan dag.

Idag vaknade jag runt tio och vi låg och mös i sängen ett långt tag. Längesen vi gjorde det så det var hemskt mysigt :). Sen steg vi upp och gjorde frukost och sedan gjorde vi oss klara för att åka till Nina, Jörgen och lilla Iston. När vi kom dit gick vi ner till en park med fika och satte oss i solen. Det var riktigt mysigt och trevligt. Iston är så grymt söt, och börjar bli lite mullig också. Men det är bara för mysigt med bebisar! Efter att vi fikat så kom Mia och vi åkte iväg till Långsjöbadet igen, badade och solade. Gud så skönt det var! När man suttit i solen ett par timmar och svettats så är nog ett dopp det härligaste som finns. Vi köpte även med oss pizza som vi åt vi stranden.

Nu sitter vi hemma hos oss, dom är lite less på att jag sitter och bloggar. Men lite tid vill jag ge den också. Ska återgå till mitt sociala liv nu. Hejsvejs!

å nu skiner solen

I'm in the ghetto.

snart ska vi åka till stranden och fika. man kan ju inte sitta inne i det här vackra vädret. Kan vara skönt att koppla av och bara njuta av det fina vädret.

jag älskar chilinötter!




RSS 2.0