snart är dagen slut!

Idag har det verkligen inte gått bra för mig. Har sålt bajsdåligt. Det är deppigt, men jag försöker verkligen. Kunderna är hårda idag, och verkligen emot mig. Men jag är inte den enda så det känns ganska okej. Haha, elakt att säga så. Men det känns faktiskt bättre om någon annan har samma problem som mig. Då kan man försöka lösa dom tillsammans. Skönt att dagen är slut snart iallafall..jobbade in lunchen som jag sa i tidigare inlägget så klockan fyra är det dags för mig att gå hem. Underbart. Nu har vi rast och jag är död..och sliten. Vill bara hem hem hem!! Fast jag måste åka förbi stan och det känns lite jobbigt. Får se om jag ens orkar det sen. För första gången på evigheter tog jag en måltidsersättning till lunch, och jag kan säga att det kändes bra. Så länge man blir mätt, inte mår dåligt och att det smakar bra är det faktiskt helt okej för mig. Inga konstigheter. Tror jag ska göra så imorgon också, så man får sluta ännu tidigare imorgon =).

Nu har jag nog inget mer att skriva. Så jag ska löka nu :). Jag gillar ordet löka ! hejsvejs

nu är jag bilägare i tre månader.

Hej hallå alla glada barn!

Just nu är jag på jobbet och lökar. Skönt att det är helg imorgon. Veckan har gått ganska snabbt även fast dagarna har varit sjukt sega. Men snart är det semester och då ska jag verkligen njuta! Dock blir det en ganska intensiv semester, ska hinna göra en massa som jag har inplanerat. Vi får se om jag hinner med allt, men kul ska det bli ;D!

Idag jobbar jag nog inte som vanligt fram till fem utan jag tänkte jobba in lunchen och gå klockan fyra. Skönt att få komma iväg lite tidigare någon dag. Hellre ringa på lunchen än att dö den sista timmen mellan fyra&fem, den är inte och leka med! haha. Efter jobbet ska jag in till stan och köpa löshår till mig och Nathalie, vi tänkte vara långhåriga i helgen och det ska bli nice. Är trött på att ha 'kort' hår nu så jag tänkte att det inte vore helt fel med en liten förlängning faktiskt! Efter stan bär det av hemåt, packa gymväskan och fort iväg till gymmet. Idag behöver jag inte ta tåget lr gå till gymmet utan jag ska faktiskt köra bil. HURRRAAAA!! Var ju och hämtade min fars bil igår, och gissa om det var en befrielse att veta att man behöver stressa till några tåg varje gång man ska iväg! Till jobbet tar jag dock inte bilen för det skulle ta dubbelt så långt tid i och med att jag åker igenom stan och då tillkommer vägtrafikskatt + bensin. Och det är jag inte så sugen på att betala =p. Nog pratat om det.

Igårkväll var vi och gled runt i stan, Jag, Mia och Nathalie. Innan jag och Mia hämtade upp Nathalie så åkte vi och käkade pizza (det går fan inte bra för mig) sen hämtade vi upp Nathalie i hennes skjul. Därefter åkte vi till Ica Maxi och köpte skor. Älskar deras ballerina billiga och sköna! Ett par i fuschia och ett par gula med ett band runt fotleden om ni förstår. Sen köpte jag diskborstar och en fönsterskrapa. Efter det började resan in mot stan, vi körde lite vilse men vi hittade rätt till slut. Träffade två vänner till Nathalie som var på H.B.J och pratade med dom ett tag. Sen åkte vi, skulle ha kört hem mia men det var vägarbete plus att jag körde fel så hon fick ta tvärbanan hem från gullmarsplan. Jag och Natta körde hem till henne och surfade. Kollade runt på klädsidor och drömde oss bort. Vid tolv-tiden åkte jag hem. Städade upp lite och sen gick jag i duschen. Emil var inte hemma så jag fick gå och lägga mig ensam. Läskigt, men Emil var borta och skruvade i Tobbes garage. Vid halv två somnade jag. Klockan tre ringde emil och sa att han alldeles strax var hemma och så kom han in och la sig. Jag var i sömnen :P..i morse vaknade jag och snosade som vanligt. Men trött som bara den tog jag mig ändå upp och kom endast 5 min sent. duktigt av mig!

Till helgen;  Imorgon är det utgång som gäller igen. Jag har hamnat i en sån där period då fest är det roligaste som finns. Men alla har sådana tider. tror jag.  Eller vad säger ni folket? Jag kommer ihåg för ett par veckor sedan eller om det var typ 2 månader sen. Då hade jag inte druckit på ca.7-8 veckor. Fyfan så duktig jag kände mig, man gick inte upp något som helst i vikt utan jag rasade i vikt. Men nu har det börjat gå utför. Dock så håller jag mig för det mesta till vin, eftersom det är bland det nyttigaste man kan dricka. Drinkar& öl är ju inte direkt någon hit. Bara tusentals kalorier. Men dansar man så jämnar det väl ut sig. Aja, det är fan sommar snart. Ska försöka skärpa mig efter denna helg. med betoning på FÖRSÖKA. Men jag blir bara så sugen på ett glas vin eller en öl när vädret är så underbart. Det går bara inte att låta bli!!
På lördag är det bröllop som gäller. Ska faktiskt bli riktigt kul, även fast jag inte kommer känna 99,99% av allt folk som är där. Men det kan ju vara nyttigt med nytt folk också. Haha har en känsla av att jag isolerat mig på senaste tiden. Umgås med Emil såklart och Nathalie. Nu Mia också när hon flyttat hit. Haha, men jag trivs med dom närmaste. Man kan ju prata om ALLT! Det är fan viktigt. Men jag saknar alla där uppe, men snart så är jag där. Not long. Nåväl, tillbaka till bröllopet. Först är det kyrkan och vigsel och sådant skoj. Har aldrig varit på bröllop så det ska bli en spännande upplevelse. Sen är det fest någonstans som jag aldrig kommer ihåg. Talades om att det bjöds på massa godsaker och alkohol. Så med andra ord jag kommer vara bakis hela helgen. Härligt!! well well. Nu har vi börjat.

Toodilo :)

God morgon!

rast nudå. Har ingen som helst lust att jobba idag, kanske för att jag är less på att jobba helt. Men man måste. Det är faktiskt extremt jobbigt att alltid känna det där måstet att jobba. För det går ju inte att leva utan pengar. I ain't easy..life's a bitch! Nej men det är väl kanske inte så farligt, jag sitter ju hela dagarna och bara ringer. Men det är ett extremt frusterande arbete. Dock så har jag lite motivation till att i alla fall komma till jobbet, och det är att jag ska spara pengar till min utbildning. men det går inte så bra... jag är sämst på att spara pengar!!!!!! ÅH :@

aja nu ska jag ut och vara social med alla rökare. Puss


I be on the hotline

Då har man kommit hem från jobbet precis, satte precis på mig träningsbrallorna men fick ett sug av att blogga då det var längesen jag skrev ett lååångt inlägg. Jobbet idag gick grymt segt hade ingen som helst lust av att vara där och sen hade jag dessutom ingen motivation överhuvudtaget och det lite smått jobbigt. Får väl hoppas på att det blir bättre imorrn :). Ikväll ska jag då träna, har inte fått träna på hur länge som helst så jag börjar känna en sjukt ångest och stress över att det snart är semester och då får jag inte gymma på 2 veckor eftersom vi ska upp och de. Ska köpa ett par joggingskort så jag får springa ute för ett par såna äger jag inte :P. Inneskorna kan jag ju inte skita ner.. förövrigt så var det Nathalies 20-årsdag och vi möttes på stan, tog en god sallad till lunch på Kladdkakan i gamla stan och sen shoppade vi lite ;D. Mycket mysigt och trevligt var det. Efter det åkte vi hem hit och färgade håret på varann så nu är jag ännu blondare! GREAT :D!! Slippa utväxten är nog det bästa :P. Sen vid tio for hon hem och då var det kväll och läggdags.

Helgen då; I fredags tog vi det bara lugnt, jag var ju bakfull och efter jobbet vid fyra kom jag hem. Gick och la mig sen vaknade jag av en underbar röst som ringde och sa att han var påväg hem :). Mysigt att vakna till babys röst ;)..ja sen då han kom hem så åt vi snarra och såg film. Gick väl och la oss kring tolv.
Lördag morgon vaknade vi kring 10 och låg kvar en stund i sängen och mös. Vid leva tog vi oss upp och gjorde oss lite frunch. Jag messade till Mia och kollade om hon ville följa med på stan så vi möttes upp där vid halv två och lunkade runt i många timmar. Efter ett par timmar blev vi hungriga och gick till kungshallen och käkade kinamat. Det var gott. Sen åkte vi mot Stora Essingen där Frida&Pontus skulle ha inflyttningsfest. Vid nio-tiden var väl alla där och festen var igång. Tog ett eller två glas vin och vid elva åkte jag och mia mot mig för att jag skulle byta skor men sen ville jag inte gå ut mer så mia vände och jag åkte hem till Emil som väntade på mig :P. Slut på lördagen
Söndag; Jag steg upp vid halv tio ungefär, hoppade i duschen och gjorde mig klar. Jag skulle nämligen till pappa och hälsa på. Var hos han kring ett och så käkade vi lasagne till lunch. Det var jättekul att träffa alla där för det var ett tag sen. Lilla Miran som han heter (inte Darin, jag hade fått fel info) hade blivit så himla söt. Gulligaste ungen jag sett på länge, tråkigt är det ju bara att dom åkte till turkiet igår och ska vara borta i TRE hela månader :(.



Men vet ni vad? jag fick låna pappas bil ;)
. Fast jag kommer sakna dom. aja vi var ute och lekte, promenerade, köpte glass på ica och mös på hela dagen. Det var riktigt härligt väder i söndags också! Till middag bjöds det på ugnstekt lax, kokt potatis och gräddfilssås med dill, så himla gott! Vid åtta åkte jag hemåt, lite smått deprimerad och helsjuk ångest för att jag stoppat mig så sjukt mycket onyttigheter under veckan som gått. Aja, inget att göra åt. Får träna träna bara..

bilder från i onsdags&torsdags!





Onsdag




nu blev det ett långt inlägg. Fasiken jag måste hinna gymma! Puss :)

bloggtorka?

haha jag har inte bloggat på flera dagar. Men jag har faktiskt inte haft tid, fullt upp i helgen med att umgås och ha det allmänt trevligt.

orkar inte skriva nu, ska sätta mig i solen innan vi ska börja jobba igen. btw, jag har fått löneförhöjning ;d

PUSS1

bakis på jobbet

godmorgon, inatt har jag sovit tre timmar och nu jobbar jag. När jag kom hit var jag hur trött som helst, sliten och jävlig men nu börjar det blir bättre. Dock så känner jag mig sjukt hungrig för jag har inte ätit något idag. Men jag orkar fan inte gå och köpa något så jag får vänta till lunchen vid 12. Förhoppningsvis slutar vi tidigare idag, bara vi når målet så är det helt lugnt, annars blir jag kvar här till 16. Fast jag har väl ändå inget annat för mig så det blir nog bra i alla fall. Skulle bara vilja sova..alla tycker att jag ser extremt sliten ut. Men det är inte så konstigt med tanke på att jag har träningsbrallor, en lök t-shirt och en rosa huvtröja på mig + att jag är halvt osminkad och håret står åt alla håll och kanter. Jag är bakis, okej? ;) Det är fan skönt att det är några dominata jävlar på kontoret idag annars hade jag väl fått skäll för att jag ser ut som en lodis. HÄRLIGT! 

Gårdagen; mötte upp min kära kusin Mia vid Hötorget..gick runt och glodde i affärer och så slössam som jag är så köpte jag ju självklart en t-shirt från Gina och två par OTROLIGT snygga svarta skor på skopunkten som jag kommer använda flitigt! Jag älskar dom!!! Ska lägga in bild senare idag så ni får se hur fina som är ;). Vi var även och käkade på kungshallen, delade på någon wokgrej och det var extremt gott. Sen när allt hade stängt GICK vi från stan till Globen och jag kan säga att det var riktigt härligt. Faktiskt inte så himla jobbigt som jag trodde och jag ska göra om det kan jag säga. Det tog väl ungefär 40 min men har man trevligt sällskap så går allt ;D. När vi kom fram till globen tog vi tåget hemåt oss och sen började jag typ tvätta/duscha/fixa mig inför kvällen. Vid halv tio kom Emil och Nathalie så satte vi igång partyt, rökte lite vattenpipa och hade allmänt trevligt. Vid tolv skulle vi åka mot stan där en studenskiva var i full gång, men vi missade tunnelbanan och då var vi tvugna att ta bussen till älvsjö och därefter vänta 30 min på pendeltåget till stan. Där fick vi byta till tunnelbana mot fridhemsplan. Vi var väl framme vid ett-tiden. Besvikna som fan gick vi in på 'skivan' som var helt död för att alla typ hade dragit därifrån så det var svinigt dött. Men vi hade ändå trevligt och hela dansgolvet för oss själva. klockan tre stängde dom och då gick vi in på donken och köpte med oss mat. korkade som vi var missade vi sista tåget som gick jagvetintenär så vi försökte komma på hur fasiken vi skulle ta oss hem. Taxi var ju ett alternativ men sjukligt dyrt, ingen skjuts hade vi heller. Men till slut fick vi tag i en buss som gick till Gullmars och där hittade vi en buss i sista minuten som gick hemåt. det tog exakt 70 minuter hem och det var länge. Annars tar det 30 min.

Trötta som fan gick vi och la oss vi fyra. Upp och skutta halv åtta i morse. Jag var trött....Nu börjar vi! Puss

Då var det fest!

Onsdagsparty idag då ;).. fan vad jag lär vara bakis imorrn! Men jag måste fira att jag tjänat en massa pengar, inte gör det väl något att man dricker idag inte.

haha då var partyt igång! PUSS:D


oj oj oj!

lite bra, vi kommer ha FETT betalt imorgon och fredag för att vi är sååå jäkla GRYMMA! vi äger ;)...högre timlön är aldrig fel!

rast nu och jag är taggad! Puss :)

morning!

då har vi rast och jag snosade 45 minuter i morse så jag blev försenad. Surt men sant! Fast det var lugnt för vi hade inte startat produktionen ännu :). Tur de! Morgonen har gått ganska bra, har fått iväg 2 försäkringar så det känns skönt. Man slipper stressa ihjäl sig sen i alla fall. Lunchen idag för mig kommer bestå av en måltidsbar, orkade inte göra någon lunch plus att jag har ångest för att jag tröck i mig en massa skit igår. Så därför ska jag försöka att inte äta något gott i helgen. För en dag får faktiskt räcka! Har slarvat så himla mycket på senaste så jag har tappat min form..haha. Men jag tar igen det fort. Bara jag får träna så är det rätt lugnt. Efter jobbet idag ska jag möta upp Jonas och Robin och sen åka hemåt. Hann inte boka någon tvättid imorse eftersom jag hade så bråttom så jag får helt enkelt tvätta imorgon efter jobbet! Så får jag åka till pappa på fredag istället :)..kan vara kul att träffa dom innan dom drar iväg till turkiet. Hmm..jag har faktiskt inget mer att berätta. Hoppas ni får en trevlig dag i alla fall!

Pussinuss


Nu är klockan mycket

och jag borde sova. Men jag blev ganska pigg av en dusch och lite plockandes här hemma så jag tyckte att ett inlägg på bloggen skulle passar bra nu.

Kusinträffen var mycket trevlig, Nina skänkte lite gamla kläder som hon inte använde och jag fick en kort rutig kjol och en morgonrock lr kimono kanske det heter? Aja, men det var i alla fall supersnällt av henne :). Alltid kul med något nytt! Vi fikade och pratade en massa så det var trevligt. Nina hade fått en stor mage och det är inte alls länge kvar tills bebisen kommer ut. Fan vad jag ska hänga där ofta ;)..det är ju så himla mysigt med bebisar! hihi.

Imorgon då, 
jag ska jobba. Innan jobbet ska jag försöka boka om min tvättid i och med att jag måste hinna tvätta imorgon. Ska hinna till pappa på torsdag för att han åker till turket i drygt tre månader på måndag så jag vill hinna se dom före dom drar iväg. Sen ska jag fråga om jag får låna hans bil lite då och då när han är borta... ;). Hoppas kan man ju alltid göra. Haha. Men fasiken jag har haft körkort i ett och ett halvt år så det ska säkert gå bra. Nåväl, efter jobbet imorrn kommer Jonas och Robin hit, lr dom landar tidigt men eftersom varken jag, Emil lr Tobbe är hemma så får dom vänta tills jag slutar och möta upp mig i stan så åker vi hitåt. Om jag får en tid i tvättstugan ska jag tvätta annars blir det gym. Sen är det chill bara..

hmm..kanske ska sova nu? Men har inte lust, ska fråga Emil om vi kan se Lost. Justja, jag såg allra sista avsnittet av Prison Break igår, grymt bra men sorgligt slut. Dock så ska jag nog inte nämna vad som hände för då är det nog många som blir arg på mig. Tråkigt är det att P B är slut forever. Även fast det blev lite uttjatat så tycker jag det var en grymt underhållande och bra serie :).

nåväl tjingeling!

sista rasten för dagen

Åh det går så seeegt för mig idag! Verkligen ingen toppdag. Men alla har ju sina dåliga dagar :)

För en stund sen blev jag sjukt sugen på ferraribilar och geisha och samtidigt blev alla andra sugan på godis så vi frågade chefen om han kunde åka och köpa åt oss. Tror ni inte att han gjorde det? Han är så himla gullig mot oss, och då är det fan alltid. Tycker att det är den bästa chefen man kan ha :). Tack Mattias för att du är så som du är!

nu tror jag han kom. Godistime ;) gott ska det bli!

rast!

Hej hej, då har halva morgonen gått. Idag går det segt med försäljningen då materialet är så urringt, har inte sålt en enda så det känns lite synd. But I'm really trying! Får hoppas på att det går bättre efter rasten helt enkelt, så länge man försöker är det ju bra!

Efter jobbet idag ska jag hem såklart, lämna av lite saker och fräscha till mig. Sen ska jag iväg på 'kusinträff' hos Nina min storkusin och så ska vi fika och umgås. Ska blir riktigt roligt :). Det är så himla kul att vi är så många kusiner som bor här nu och jättekul är det att både Mia&Mirja flyttar ner hit! Det blir SUPER . Lär väl sitta hos Nina hela kvällen så det blir ingen träning idag för min del. Vilodag måste man ju också ha, kommer hinna träna resten av veckan i alla fall. På torsdag jobbar vi nog bara mellan 10-14 eftersom det är Kristihimmelfärds så det ska bli skönt att jobba halvdag. Ska hinna träna efter det och sen tvätta på kvällen för jag har inte mycket rena kläder nu. Slösar otroligt mycket plagg under veckorna, och jag har massor med kläder..dock så gnäller jag hela tiden om nya. Det är inte så bra i och med att jag verkligen inte har råd. Så den här veckan har jag lämnat kortet hemma för att jag inte ska köpa en massa onödiga grejer. Vill inte ens veta hur lite pengar jag har kvar denna månad..men ett par tusen ligger väl kvar. Förhoppningsvis ;). Ska försöka lägga undan en tusing den här månaden, början till en miljon. HAHA. Kan ju alltid drömma, det vore himla skönt om man fick tag i något extrajobb egentligen. För det tar så mycket på krafterna att jobba 10 timmar flera gånger i veckan här, man blir less och frusterad och snart pallar jag inte mera. Därför skulle det vara bra att få göra något annat också. Mina planer på att söka nya jobb går väl sådär, jag tror nog att det blir att stanna kvar här tills jag sparat pengar och fått ihop till min utbildning men vi ser ju hur det går med den planen såklart!

Nu har jag inget mer vettigt att skriva så ni får ha en fortsatt trevlig dag :)


haha lite het ;)

Ett mirakel!

Godmorgon allesammans!

Jag tror att detta är första gången på flera flera månader som jag har tid att skriva ett blogginlägg innan jag åker till jobbet. Enligt mig är det ett mirakel :P. Jag är grymt trött idag, snosade typ 20 minuter och hade jag inte taget tag i mig själv så hade jag nog legat och sovit fortfarande. Tur att man har en gnutta discipling kvar! Tåget går om dryga 10 minuter så jag tänkte gå in till köket och slänga ihop en sallad till lunchen :).

hoppas ni får en bra dag, puss&kram! :)

Perfect lover

You're the perfect lover 
I’m in love with all the things you do
So seductive when you touch me
I can’t get enough of you
Your the best
Baby You got me obsessed
And I can’t catch my breath
Baby I must confess you got me

When you come around
Got me so damn high
Can’t come down
Everytime you touch me there
You make me feel so hot

Då har jag precis kommit hem från jobbet. Har hunnit byta om och stoppat i mig två mackor med smör, var så sjukt hungrig och hade så himla ont i skallen.
Snart ska jag iväg till gymmet, hinner nog inte sola idag då jag ska vara hemma åtta.

Har icket mera tid nu, skriver kanske sen. Hejsvejs!


en bild från konserten..så otroligt vacker!







Jo men visst

Då var lunchen slut har egentligen börjat men jag ville blogga. haha.

Min lunch bestod av en avokado, en burk tonfisk i vatten och ett par tomater :)..gott och nyttigt! Ska börja min diet igen, som jag försökt med på senare tiden. Det går upp och ner men jag måste fan ta tag i detta igen!

Jobbet kallar, kort och gott vad jag hade och säga :P. haha! tjing

God morgon!

Hallå hallå, vilken trevlig måndag. Inge sol men jag har sålt så bra idag, är redan uppe på dagsmålet så det är riktigt skönt! Inge stress inte, men jag ska ändå sälja ännu mer så man tjänar massor med pengar. I need it! Ska ju ha semester i 4 veckor och den är obetald. Så jag kommer förlora en hel månadslön, men hellre jobba gärnet nu och spara ihop så man har pengar till semestern i alla fall. Igår bokade vi resan upp också så den 15:e anländer jag till älskade Luleå. Jag saknar allt&alla där uppe, så det ska bli riktigt riktigt kul att komma upp igen. Har ju inte varit där sen i julas så det kändes som att det var dags igen :). Kommer fira midsommar och sådant där så det ska bli trevligt att få njuta av norr ett tag. Ikväll blir det självklart gym efter jobbet..hann inte packa gymväskan innan jobbet så jag måste åka hem emellan och byta om. Tror jag ska träna biceps och mage idag sen mååste jag slänga in konditionen en sväng. Cyklade igår och det var så himla härligt, hade glömt bort hur skönt det var att svettas lite extra ;). Efter gymmet kanske jag ska sola, beror på hur mycket tid jag har. Måste ju hinna laga middag också och ta det lugnt så jag får helt enkelt se!

Snart börjar vi igen så jag ska avrunda bloggen nu :) Hoppas ni får en bra dag! Så hoppas jag på att solen tittar fram så småning om. Tjingeling


God kväll!

Nu är klockan mycket och jag ska väl hoppa till sängs strax. Kom nyss ut ur duschen, var lite lökig efter dagens gympass, men har inte orkat eller haft tid till att duscha :P. Dock så känner jag mig riktigt fräsch nu. Middagen var riktigt god också, inte så konstigt då jag agerade kock ;)..gjorde köttfärsbiff special med oregano i, kokt potatis och hemmagjord brunsås. Kan säga att det smakade mumma, vilken stjärnkock jag är! haha

btw, sorry att bilderna från Beyoncé inte dykt upp ännu. Men jag har inte haft tid, ska försöka i veckan :P

näpp, nu ska jag göra mig klar för sängen. Natti natt.


söndag

hej hej då har man jobbat och har fortfarande betalt. Kom nyss hem och har precis bytt om till gymkläder för alldeles strax ska vi iväg och gymma :). Idag ska jag bara köra kondition så jag får bränna bort pizzan jag käkade till lunch idag:P..haha. Men jobbet betalade så vafan, det är klart man passar på.

nu ska vi med tåget puss:)

Godmorgon!

Jag jag är uppe redan även fast det är lördag, och jag ska träna!! Wohoooo. Är hyffsat trött men jag tänker inte sova bort min enda lediga dag :). Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska köra på gymmet men något skojjigt blir det väl :p..hinner jag så ska jag slänga in lite kondition också.

Efter gymmet ska jag hem, duscha och sen åka in till stan för att möta upp min kära kusin Mirja :). Var evigheter sen sist så det ska bli riktigt skoj att träffa henne! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men jag ska inte shoppa i alla fall!!!

Då hade jag inge mer att skriva mer än att ha en bra dag ;) tjing!

Då var det kväll

Jag har precis kommit hem från jobbet/gymmet/solning och mathandling. Intensivt, och äntligen får jag koppla av..eller så inte! Ska laga mat på något tag, man måste ju äta middag också. Tur att jag har tränat i alla fall så man inte blir fet ;)..nej jag har faktiskt börjat släppa det där med att bli fet. Har inte lika mycket komplex över min kropp mer och det känns riktigt skönt, jag kommer inte gå upp så länge jag äter hyffsat bra mat och tränar regelbundet. Det vet jag, visserligen finns det vissa dagar då jag är riktigt äcklad av mig själv. Men hallå! Det är omänskligt att tycka om allt med sig själv. Tycker i alla fall jag, alla har sina brister, det behöver ju inte vara utseendet det handlar om utan det inre också. Det finns elaka människor som säkert någongång inser att dom är det och kommer på att dom också måste göra något åt saken :). Så ingen är perfekt! Det är definitivt inte jag, det finns mycket jag borde och vill ändra på, vilket jag kommer åtgärda så fort det finns pengar och det är just det jag måste ändra på. Mina shoppingvanor, att jag inte kan spara pengar. Överhuvudtaget. Shit nu blev jag stressad. Jag behöver en MASSA pengar till min utbildning. Ju mer jag drar ut på det, desto längre tid får jag vänta. Och jag vill ju göra det nu nu nu...snälla någon ge mig 30 000 :)? haha.

äsch nog pratat om det.

På gymmet körde jag ben och det var tugnt som bara den. Det kändes verkligen att jag inte hade kört ben på ett tag och jag vet att imorgon kommer jag inte kunna gå. Haha, kommer se ut som en rövknullad sjöman...oj vilket fult ord. Solade också och jag blev fan brun ;) eller ganska. Men jag har sagt det förr och säger det nu, jag har svårt att bli brun..borde äta mer morötter och jag vill skaffa mig pigment! GIVE ME.

Är uttråkad som fan, men Emil kommer från gymmet om en timma så det är ingen idé att börja med maten ännu. Då hinner den kallna innan han kommit. Tänkte laga en liten festmåltid idag och det blir Lövbiff, pommes, bearnaise sås, persiljesmör och kokta grönsaker. Hör ni hur gott det låter? Det kommer blir gott och jag är hungrig som faen...

nu ska jag se 90210 Puss :)


Fredag :)

Skönt äntligen är det fredag och dagen har börjat så himla bra! Solen lyste, lite kyligt var det men så fort det blivit lunch och solen legat på en stund så har det hunnit bli varmare, skönt! Försäljningen har gått riktigt bra och jag känner att jag börjar komma igång igen, igår sålde jag fan dubbelt så mycket som vi skulle och idag ligger jag redan på mål efter två timmar så det känns riktigt skönt! Tänk att jag är en försäkringsförmedlare, det är fan ganska coolt. Eller hur ;)?

Efter jobbet igår var jag såklart och gymmade körde axlar och nacke sen orkade jag inge mer och drog hemåt. Lagade middag till mig och älsklingen som kom hem vid åtta. Åt middag och såg på Perkins 14, så himla vidrig film. Åh, hemsk var den. Usch. Tänk att man kan göra så mot bara ett barn. Rekommenderar ändå er att se den, för det var mycket action och den var spännande..fast läskig :P. Men jag är en liten fegis jag med. haha Gick och la mig vid elva och vaknade kvart i sju imorse, var grymt trött men jag var ju tvungen att stiga upp för jobbet kallade liksom. Fast det kändes ändå skönt på ett sätt då solen lyste, kollar alltid ut genom fönstret när jag stiger upp och om det är sol så är det lättare att vakna ;D.

Idag ska vi tydligen sluta tre även fast vi har arbetstid till fyra men det känns skönt som bara den att få gå hem lite tidigare en fredag. Dessutom hinner jag träna lite längre också så det är bra! Annars då, jo igår fick jag veta en otroligt bra nyhet. Semestern är klar för sommaren vecka 25-28 är jag ledig och det ska bli riktigt kul. Ska åka upp till Mami och alla andra den 15:e mest troligtvis, bara vi får biljetter. Ska fira midsommar där och blir väl uppe i Norr nästan två veckor, skönt att få slippa storstadslivet för ett tag. Träffa alla där uppe och bara njuta av sommaren! Sen blir det såklart Sunny Beach och förhoppningsvis Göteborg :). Men det är en annan femma det.

Den andra bra nyheten var att jag ska få ta över löneadministratörens jobb under sommaren, känner mig så grymt hedrad och glad över den möjligheten. Slippa sitta och ringa under sommaren och allt. Men det bästa är ju ändå meriten och att jag får bättre lön ;)..hihi.

snart är rasten slut så jag avslutar detta långa inlägget med en PUSS :D

Det var grymt!

Beyoncé var grym, det var grymt mycket folk och var hade så grymt kul! Jag måste också berätta att hon såg mycket mindre ut i verkligeheten, tycker att hon ser bredare ut och längre ut på bild. Har inte någon direkt koll på hur lång hon är, men hon var så fin! I slutet körde hon Halo och jag höll på att dö, det var så bra. Jag var en lycklig människa, och det är jag idag med. Känns så himla kul att man äntligen har fått se en sån skönhet, vi stod nästan längst fram vilket var lite smått trångt. Alla tröck på där bak hela tiden men om man puttade tillbaka så lugnade det ner sig ett tag i alla fall! Jag hade så fruktansvärt ont i nacken för man stod och kollade upp hela tiden, men det var helt klart värt det! Det jobbigaste var ju ändå att man fick stå och vänta en och en halvtimma, väldigt påfrestande för det var så sjukt varmt där inne. Sen hade vi inget att dricka där inne och det gjorde ju inte direkt saken bättre. Men som tur var kom vakterna då och då och gav oss en skvätt vatten så det var lugnt :). Men pengarna var helt klart värda hela ståhejet! Rekommenderar alla som inte har sett henne att gå och se konserten nästa gång hon kommer tillbaka! Åh, hon var så fin..riktigt bra på sen och allt. Gaah, jag vill igen..tänk att man har stått några meter från en såpass stor person i kändisvärlden, åh jag är en lycklig människa! ;) Ikväll när jag kommer hem ska jag lägga in bilderna på datorn så får ni se hur vackert det var och hur vacker hon var!

Idag är jag såklart på jobbet och kom lite sent för att jag försov mig. Men det var lugnt som tur var, dom hade inte sattit igång produktionen ändå som tur var. Efter jobbet åker jag direkt till gymmet för att köra ett hårt gympass, eftersom jag intog en del alkohol innan konserten och åt på Mc.Donalds efter så jag har lite ångest. Haha.

Snart börjar vi igen så jag ska inte spendera resten av min rast på bloggen. Ha det så bra tillsvidare. Puss :)


klar!

hej hej då har man kommit hem från gymmet också. Idag körde jag mage&biceps och imorgon kommer jag ha träningsvärk! Har redan en enorm träningsvärk i ryggen sen jag körde rygg igår så imorgon lär hela kroppen vara borta :P, men då märks de ju att man har tränat i alla fall! Tog mig en promenad till gymmet men hem hann jag inte gå för Nathalie kommer snart hit och jag måste hinna duscha. Tror jag ska sätta igång på en gång för jag vet hur extremt seg jag är, drömmer mig bort i min egna lilla värld och vips så är klockan hur mycket som helst!

Jaja ska sluta tjata nu och röra mig mot duschen. Jag luktar bränd jude! Tjing

The DAY is Today!

hihi, jag ska se Beyoncé ikväll! Det ska bli så grymt/fantastiskt/roligt jag ser verkligen fram emot kvällen :D! Tänk att man har den turen att få tag i biljetter i sista minuten? Ståplats åh allt, nej tusan nu ska jag tagga till ännu mer och dra iväg på gymmet! Jag är helt sprallig i kroppen så då måste jag träna! Oj oj, kvällen blir super ;)

Nudå, promenera till gymmet, Gymma, Sola, gå hem igen. Duscha, fixa mig sen kommer väl Nathalie hit på något tag då ska vi kanske iväg och shoppa lite sen måste vi hem hit igen. Sminka oss lite till, byta om till kvällsoutfiten och sen iväg mot GLOBEN & BEYONCÉ. FETTT :D

näpp ska äta frulle nu så jag orkar med denna intensiva men roliga dag!


So beautiful! Tänk när hon står och sjunger HALO, HALO! ser mest fram emot den låten, love it!

JAG loooovar att ta en massa kort ;)
Pöss!

Beyoncé imorgon!!!

jo för fan, i sista minuten fick vi tag i biljetter och jag och Nathalie ska på Beyoncé imorgon!! :D

Det ska bli sjukt kul, jag kom på att jag aldrig varit på någon konsert tidigare.

Nu börjar jag Puss ;)


ÖÖÖÖÖÖH!

Jag och Nathalie kanske ska på beyoncé imorgon, det fanns ståplatser kvar men otruligt nog hade inte jag med mig min internetdosa (vem har den med sig överallt? inte jag i alla fall) så hon skulle kolla med sin mor om hon kunde boka åt oss och betala. Bara vi får dom. Åååh, jag vill. Haha lite sista minuten, men det kan bli riktigt kul!

Ska börja jobba igen, PÖSS!! ;D 

suck..

jag tror jag håller på att bli sjuk. nacken, huvudet, halsen är öm och jag ska jobba fem timmar till. Hur fasiken ska jag orka? Om det fortsätter så här kan jag fan inte jobba imorgon. Goosh..

aja nu kom min chef med multivitamin, måste krya på mig så jag kan träna imorgon!

Måndag

Då var en tredjedel av arbetsdagen avklarad. Har lunchrast just nu och börjar om 15 min, är uttråkad och vill hem. Måste säga att jag ångrar att jag skrev upp mig på kvällspasset, men lite extrapengar är ju inte fel. I morse var jag för lat för att träna samt att man hals gjorde för ont. Hellre missa en dag än att jag ska vara sjuk resten av veckan. Får helt enkelt hålla mig till imorgon. Förmiddagen har gått lite halvdåligt men jag trappar upp mig snart förhoppningsvis, det är bara det att jag vill inte vara här. Verkligen inte, sen när jag inte heller har fått träna gör saken ännu värre. Men det är bara att försöka hålla humöret uppe och hurra för att det är fredag om hundra år.

Tjing!

Yo!

Då var det söndag än en gång :). Igår var det utgång med Nathalie och Emil, vi hamnade på en studenskiva på kungsholmen och det var smockat med folk! Det kan fan inte vara lagligt med så mycket på folk på ett och samma ställe, man tycker ju att dom åtminstone kunnat öppna nedervåningen. Men icket, det gjorde dom inte! Kvällen började ju såklart hemma hos oss, vi drack, härjade och rökte vattenpipa samt hade allmänt trevligt :P. Drog väl ut kring halv tolv men var bara där till ett typ så det blev en kort sväng på krogen. Hade i alla fall kul även fast man knappt kunde andas på stället..

Idag har vi vaknat runt elva, ätit en god räksallad som Emil gjorde åt oss :). För en gångs skull lite nyttig mat och inte en fet pizza som man får finnar av :P. Vi satt och såg en film till maten och sen gick jag i duschen. Vid fyra körde jag Nathalies bil till henne för att hon fick skjuts hem inatt av en vän. Då jag kom till hennes 'hak' ute i skogen åkte vi direkt in till haninge och flottade tyvärr på McDonalds, men det satt fint så jag sörjer inte. Därefter åkte vi en sväng på coop, köpte oss lite godis och sen körde vi mot hennes hak igen. Väntade ett tag på att hon skulle fixa nå med en häst och sen körde hon hem mig!

Hemma nudå, och jag har typ bara ruttnat inte gjort något speciellt :P. Ska ta och se på något vettigt nu och sen blir det läggdags tidigt. Ska upp 06.00 och träna, därefter jobbar jag 08.30-20.00 så jag kommer vara cp-död imorgon kväll! Dock har min hals börjat krångla så frågan är ju den om jag pallar extra långa passet, i värsta fall jobbar jag det någon annan dag! Får helt enkelt se hur man mår imorgon :)

lite bilder från gårdagen bara:



mer bilder kommer inom kort på pixbox&facebook.

Ha det gött. Tjing!


After work

hallå hallå era gamla haggor! Har vaknat för ett tag sen och har precis ätit lite, Emil håller på att göra omelett åt mig så det ska jag äta snart också :).

Igår på jobbet sålde jag över mål och jag inser mer och mer hur bra jag är på det jag gör ;). haha. Efter jobbet åkte vi in ett gäng till St:eriksplan där vi satte oss på någon restaurang/krog och tog någon öl, och drink osv. Anledningen till det var att Elias och Teo har lämnat oss och det är jävligt tråkigt! Dom två av de få som livar upp stämningen på jobbet men jag hoppas verkligen att ni kommer och hälsar på oss som ruttnar kvar där :P. Jag förstår varför ni inte ville vara kvar! Jag hade också gjort samma sak om jag inte hade haft utgifter varje månad :). Efter niotiden påbörjad jag min resa hemåt, mötte upp Emil och sen satte vi oss på nästa tåg till oss. När vi kom hem var jag fortfarande full, känner mig som en liten alkis men vadå vi hade ju det så trevligt ;D. För er som inte vet det, så var det min första After Work haha, lite gamal man börjar känna sig när man har gått på sin första. Aja, alla blir vi gamla inge att göra åt saken inte!

Somnade runt elva igår så idag klev vi upp vid nio pigga och glada :). Idag har vi massor att göra, vi måste på systemet och köpa alkohol till kvällen. Emil kanske skulle shoppa lite, vi ska och träna litegrann om det nu inte är allt för mycket folk. Det skall tydligen vara någon tävling där i olika grenar så risken är ju den att det är proppat med folk :P. Annars ska vi titta på alla som skämmer ut sig och kanske sola.

Nu ska jag gå in till köket och se hur det går för Emil :). So long !

work it!

Hallå Sverige!

Jag har precis kommit hem från jobbet, eller för en stund sen har vikt lite kläder som hängt här sen igår så nu är det städat. Idag gick det ganska bra på jobbet, sålde mitt mål och det känns som att jag gjorde en utomordentlig insats. För det är efter allt min andra dag jag jobbar som försäkringförmedlare. Tycker faktiskt att det låter ganska proffsigt, om jag får säga det själv. Haha. Men det låter i alla fall bättre än telefonförsäljare. Är ändå trött på det här jobbet fast jag kanske stannar kvar tills jag börjar plugga. Det är ju rätt slappt ändå..

aja, jag ska i alla fall ta och byta om och bege mig till gymmet :). Måste träna stenhårt för att jag har slarvat väldigt mycket med kosten denna vecka. Fast å andra sidan, det finns ju alltid nya måndagar ;), eller vad säger ni? haha, fan måste ta tag i den disciplinen jag en gång hade och skärpa till mig. Dock var jag ju superduktig, grymt bra resultat så jag bör inte klaga. Men man kan ju inte låta det rinna i sanden heller. Så efter helgen är det SKÄRPNING (på riktigt).

Puss gullgrisar och sötgrodor!


mat på gång

var nere i tvättstugan och satte igång två maskiner för ett tag sen, hann springa ner på ica och handla middag så nu håller jag på med maten. Emil ville ha middag när han kommer så det var bara att göra mat :p..fast jag har inte heller ätit middag så det spelar ingen roll. Så snäll flickvän som jag är gör det inget. Förövrigt har jag ont i mina vader, jag vet inte vad det är. Men dom värker jättemycket, mitt huvud värker och jag har ont i magen. trött är jag också. Blir nog att sova tidigt ikväll, fast det känns så jävla värdelöst att gå och lägga sig. Man äter, jobbar, sover, går på toa, tränar och sen är dagen slut. Det känns ganska meningslöst. Varför ska man sova egentligen, och varför måste jag bo i Sverige. I sucks. Är på depphumör.

aja jag ska kolla till maten nu. fan jag nös! ska jag blir sjuk? IGEN!?  åh jag orkar inte!!!

Nu ska jag tvätta

Har duschat/badat för ett tag sen eftersom jag var tvungen att ge upp städandet. Nu har jag tagit fram all tvätt och det är mycket, hoppas jag hinner med allt bara. Emil slutar strax och är väl hemma på ett tag, jag saknar dig! :) min baby.

nu ska jag kila ner, puss och kram!

dammsugarjävel!

jag skulle precis börja dammsuga, åh då funkar ju inte dammsugarn. Så jäklans irriterande, det är svårt att hålla rent utan en dammsugare, jag måste städa. Det är så skitigt..det är dyrt att köpa en ny. Men man måste ju fan kunna städa, åh suck.

aja jag får prata med emil om det när han kommer hem helt enkelt!

pöss

Fire burning

Hej hallå, nu har jag lämnat in mitt cv&personliga brev på en matbutik. Dom behövde inte folk just nu, men skulle höra av sig när det behövdes. Fast det är ju aldrig något man kan veta, bara hoppas. Kanske att dom slängde det direkt. Så är det.

Var i alla fall och promenderade en timma så nu känner jag mig lite smått sugen på att hoppa in i duschen. Men jag måste städa, man blir ju ändå svettig då så jag tar och duschar efteråt. Haha fräsch jag är :P.
När jag var påväg hem så kom en akutbil, en polisbil och två brandbilar körandes i ilfart mot hagsätra, så jag gick åt det hållet så nyfiken som jag är. Men hittade inget, fast vet ni vad det lustiga var? Att Fire Burning med Sean Kingston kom upp i mina hörlurar i samma stund, och det måste ni erkänna var ganska lustigt va ;)? haha

Nåväl, nu ska jag nog ta en alvedon för jag har ont i skallen sen börja diska och städa litegrann.

Haft en bra hittills då? Det har jag i alla fall haft :) Kram!

one more time!

kikade på några bilder från förra sommaren och la märke till att jag var ännu större då. Kolla själv!! jag är paff ;)..men stolt!!


där hade jag svart hår också..så nog fan är jag förändrad. bästa förändringen är ju min kropp! jippi :)



Goosh, jag är het nu :)

Jag vill ha ett nytt jobb!

Att ta tag i sitt liv.

Idag är jag hemma igen ledig. Jag har tränat och solat och precis kommit hem från gymmet. Jag gick hem för er som vill veta. Har blivit för lat på senaste tiden, ätit som en flodhäst och det känns som att det inte finns något stopp! Jävligt bra gjort av mig, jag har ätit godis/chips/choklad/bullar dom två senaste veckorna, allt detta för att jag var borta i en jävla vecka. Hur kan ens disciplin försvinna på så kort tid? Åh, jag blir galen på mig själv. Fan Evin skärp till dig. Men det bästa av allt är ju att jag i alla fall kan återhämta mig snabbt så snart är jag väl i form igen :). Förhoppningsvis.

Mina planer för idag är följande:

- Jag ska ringa facket (hoppade över det)
- Jag ska skriva ett nytt CV
- Jag ska skriva personliga brev
- Söka nya jobb (har sökt ett)
- Kolla upp om personlig tränare-utbildning hittade ingen vettig just nu. Alla kostar en förmögenhet
- Hinna promenera en stund
- Städa
- Duscha
- Tvätta ikväll
- Se på någon bra serie
- Vänta på att älskling kommer hem!!! (dagens seframemot)

Just nu ser min låånga lista ut så här, och säkerligen kommer jag på något nytt under dagen. Till att börja med ska jag göra mig lite lunch..Så ni får ha en superdag! :) Puss

nu

är det matlagning som gäller, Emil är och slänger skräp med Tobbe och jag har haft en trevlig dag :).

hoppas alla andra har haft det grymt, Pussar!!

no comment

Är hemma idag. Inget mer att skriva.

Hejsvejs!

and she went on talking about him

Då var jag tillbaka här hemma igen :)..var och handlade efter gymmet och har precis skurit upp morötter samt sattit broccolin&morötterna på kokning, nu väntar jag bara på att få steka mina fiskpinnar :P. Idag tränade jag biceps och triceps sen kände jag att det fick vara nog för min kropp och mitt huvud är ännu på semester. Sliten men inte trött bara seg och less
Efter tränandet solade jag (för ni som har sett bilderna så blev jag ju inte direkt brun&jag skäms därför solade jag), innan jag skulle hem därifrån gick jag en snabbis på toa och när jag skulle kolla om jag fått någon rand såg jag något brunt ligga på arselskåran, åh då tänkte jag att jag fått någon pigmentfläck lr något liknande, när jag tog på 'fläcken' kände jag något blött och tittade på mitt finger. Gissa vad det var? BAJS!! jag har aldrig varit så äcklad och förbannad i hela mitt liv, hur i helvete står det till i vissa människors skallar? Om man är så jävla dålig i magen kanske man inte ska vistas på ett gym, och framför allt kanske inte bajsa där, om inte annat bajsa I toan. Så förbannat vidrigt!!! Damn you människan som bajsa på ringen...så äckligt! Det sjuka var ju att det låg som längst bak på ringen, och ringen är brun så jag såg inte det när jag satte mig glatt på toa för att kissa..åååh. Jag ställde mig direkt och torkade bort det, försökte tänka på något annat och skrubbade fan tills jag blev röd.. är lite smått äcklad om man säger så.

Nu undrar ni säkert hur i hela friden jag kan äta när detta har skett. Jo, jag är hungrig och snurrig så vad ska jag göra!

Usch fyfan, någon som varit med om samma sak och isåfall på en OFFENTLIG toa?

Suck..aja Emil kommer hem snart så han lär väl skratta tills han pissar ner sig.

hejsvejs


Första dagen

det var deppigt, men vad ska man göra om man måste jobba? ;/

Hello :). Just hemkommen från jobbet och har precis tagit mig en tallrik med yoghurt och müsli! Det var svinigt gott! Åt ingen frukost idag då jag inte hann, och hade planerat att äta den på jobbet men det fanns ingen tid då heller..sen åt jag bara lite grönsaker till lunch så jag kände att något måste jag få i mig innan gymmet! Hör och häpna, jag ska träna!! Ovanligt eller hur? haha, nej men fy så jag har fettat i Egypten, buffé hit och dit, öl och ja det säger ju allt..jag har blivit en flodhäst. haha.

där kan ni ju glömma bort deffningen som jag snackade om igår, var bara tvungen att äta en skål ;). Sen är jag bajssugen på något gott...Åh mitt sug tar över mig!

Nej nu ska jag sluta prata strunt och göra mig klar inför gymmet! Skriver mer senare när jag är tillbaka :).

Förresten så är det jättekul att jag har börjat få många läsare nu! :p Hoppas det är kul att läsa min blogg i alla fall !

Men erkänn att det har blivit en grym skillnad?


Vintern 07 lr 08 tror jag

och egypten nu då.. :)

Puss

feels good ..

..to have something to look forward to! Det gör mycket mycket när man har något att se fram emot, det gör att man orkar mer och mer. Emil har en stor del i det också, du är underbar älskling :). I love you. Just want you to know, du är bäst!!

För så här är det, om 6 veckor har jag och Emil semester tillsammans, tack och lov för det. I hela 4 veckor får jag vara med älskling hur länge jag vill, utan att han eller jag ska jobba. Skönt och mysigt :). Vi ska hinna åka upp under midsommar, och stanna ett tag. Sen ska vi även på Metaltown 26-27 juni, blir väl i Göteborg några dagar också. Efter det ska vi åka till Bulgarien och SUNNY BEACH, måste bara boka in en resa först. En vecka ska vi vara där och jag längtar redan till att få komma bort igen. Fuck, jag har inte ens börjat jobba :S. Får ont i magen när jag tänker på det. usch usch, måste koppla bort, måste koppla bort...

Har typ kommit ut ur duschen nyss, ska försöka klä på mig, torka mitt hår och vänta på att Nathalie ska komma hit och göra mig sällskap, så jag inte avlider av ensamhet!! :P Tror vi ska ut och ta en promenad, känner att det verkligen behövs. Har ätit som en flodhäst senaste dagarma så nu börjar allvaret igen. (Imorgon alltså)

ska göra mig i ordning nu, pusslinuss!



depp

jag är deppad över att:

- imorrn börjar jobbet
- jag är hemma i sverige
- imorrn börjar deffningen
- jag har fettat som en gris
- måste träna ännu hårdare
- vänta 6 veckor för att slippa jobba i 4 veckor
- Emil är och jobbar så jag måste vara ensam
- jag är knappt brun

Fan det här suger verkligen. Mitt jobb suger. Give me another one! Jag bryter fan ihop snart...

Tror jag skulle behöva träna, måste fan bli på bättre humör. Kanske borde se 90210?

Aja nu är bilderna inne på pixbox. Hej så länge!


Det var skönt så länge det varade. Men nu måste man leva det stressiga livet igen.


ångest!

Jaha då var man tillbaka i Sverige och imorgon börjar vardagslivet igen. Det känns verkligen tungt och jävligt men på ett sätt skönt. I fredags landade vi på arlanda runt åtta-tiden på kvällen, när vi kom ut ur flygplatsen möttes vi av en halvkylig vind men det hade hunnit bli lite varmare under tiden vi varit borta så det blev ingen köldchock i alla fall. Veckan i Egypten var helt okej, vi hade fint väder men dom första dagarna blåste det ganska kraftigt så det var en liten besvikelse. Solen var dock på topp varje dag så det var helt okej :). Orkar inte skriva just nu exakt vad vi gjorde för att jag är trött och har bara inte lust :p..men jag lever i alla fall så nu vet ni det ;).

aja 6 veckor kvar till långsemestern!!! bara att kämpa på..mån tro om man ska träna idag?

ska lägga in bilderna från Egypten på pixbox inom en snar framtid!


RSS 2.0