det börjar kännas..

nu är det söndag och mer än halva semestern har gått. deppigt som fan.

har haft en underbar helg med vänner, familj och baby! I fredags umgicks jag med familjen och moster Mona och hennes kille var förbi på en fika för att sen spela kubb. Jag och Mona vann båda gångerna mot mamma, Robin&André så man är ju inte dålig ;)..Senare åkte jag och hämtade upp Denise på 'båten' för att sen åka till henne hämta lilla Zita och sen åka mot Boden Alive. Träffade Lisa och Anna, samt Fors som hade hittat till Sverige igen. haha. Parkerade bilen och gick sen in på området. Det var inge kul nyktert där inne, ljud överallt och en massa fylltrattar så vi åkte i princip direkt igen :P. Lite onödigt kanske, men varför inte göra lite implusiva tripper någon gång då och då? Körde hem Denise och hämtade sen upp Emil från David. Sen sängen. Trött efter en lång dag.

Lördag; Steg upp runt elva skulle jag tro, åt frukost, åkte och hämta Emils dator från David. åkte hem, lämnade av sakerna for med mamma och dom till stan för att hjälpa min kära mor att hitta något fint att ha på sig till kvällen då hon skulle ut. Hittade en massa fint till henne, och självklart fick jag också med mig lite plagg, som inte gjorde min plånbok gladare. En jeanskjol&ett par shorts..jag är nöjd! Stan tog längre tid än planerat och när vi kom hem var det bara att stressa packa osv. Sen ringde Segis&Pekko och sa att dom var i Lule så vi kunde åka med dom dit..ja då slapp mamma köra oss till Råne för att sen bli upphämtade av Alex som skulle köra oss till Kalix. Vid fem-tiden någon gång kom dom och hämtade upp oss, var i kalix kring sex ungefär. handlade mat som vi sen grillade, åt och sen duschade jag och fixade mig. Då alla var klara lr jag&Amanda (så sega som vi var) så började vi promenaden in till stan där förfesten skulle hållas hos Öberg. Trevligt som fan var det men varmt!!  Härjade och hade skoj. Just innan elva tror jag vi kom in på området, lyssnade på The poodels vilket inte var så givande då jag knappt lyssnat på dom och kunde endast två låtar. Plus att öltältet var cpfullt, och jävligt för litet så vi bestämde oss för att gå in på Hotellet direkt, lr ja de var b4 först kl.01.00 öppnade klubben och dansgolvet var igång, det var sånt jävla ÖS!! Jag hade svinkul, och det tror jag faktiskt dom flesta hade. Kvällen slutade runt 03.40, Emil ville gå förbi frasses men så full&trött som jag var övertalade jag honom att äta hemma istället. Man sparar både pengar&tid. Jag kan säga att mina fötter hade sjukt ont när vi kom hem, även idag har dom ömmat. Idag steg vi upp kring två, lr jag. Emil var svinigt bakis för ovanlighetensskull, det var däremot inte jag. Vi gick ner tillsammans stekte oss några grillkorvar, fast endast jag åt. Emil åt en glass. Vi satt på verandan, sen gick han och la sig. Jag la mig på gräsmattan och solade, blev trött. Vilade..och så har de hållt på i princip hela dagen. Jag och Amanda var och köpte med oss mat på stan. Flott blev det såklart. under tiden det skulle fixas var vi och hyrde film och köpte massa snask! Så nu är jag nerflottad.. ;)

äsch vilket pissigt långt inlägg..hade velat lägga in lite bilder också. Men jag har inte med mig kabeln :(

aja, ska se vad amanda håller på med!! :) Tjingeling

trött

jo godmorgon. Idag är det superfint väder ute och jag ska passa på att ta mig en liten joggingtur, eller blir väl kanske mer gå än jogga är lite trött :P. Sen efter det blir det väl att ligga och steka i solen och säkert volleyboll annars äta glass och njuta :D! Idag åker vi förmodligen till Luleå och blir där fram till lördag, ska träffa lite vänner och umgås med Mamma eftersom det endast är under helgerna hon hinner umgås eftersom hon inte har semester nu..

nåjo, orkar inte skriva nå mer nu. Har tagit första pillerdosen för dagen som ska verka i ytterligare 15 min.

ha en bra dag, för det ska då jag ha!! =)

17.22

Goddagens!

Idag har jag hunnit med mycket igen. Dock ingen springtur imorse, kände att kroppen behövde få sig lite vila sen gårdagens aktiviteter :). Vi körde volleyboll två gånger och sen fotboll + att jag var och sprang på morgonen. Kände mig grymt aktiv och det är så det ska vara när man han semester. Inte ska man ligga och dega ;D!
Idag har vi i alla fall hunnit sola, varit vid badstranden och kört lite volley och solat, vart inge bad då det var lite för kallt i vattnet, glidit runt stan och gjort lite ärenden och fick med mig ett par flip-flops hem. Ett par såna har jag inte ägt på hundra år..sen letade vi efter en stereokabel fast då hade dom inte rätt. Nu har vi kommit hem, gjort i ordning sallad till maten och kycklingen är på grillen, det ska bli riktigt fint med mat =).

dags får föda, SEN VOLLEYBOLL!!! =) vädret är underbart, 23+ i skuggan hur fint är inte det liksom?

Mat

jag är svinigt hungrig, var och spelade volleyboll för en stund sen. Vi förlora :P..suck. Men vi tar igen, tror vi skulle spela efter maten igen lr lite senare typ.

Lose it! workout heter mina piller, endast till för träning. Finns att köpa på gymgrossistens hemsida. Och ja dom funkar man blir på g :). Dom innehåller koffein så du orkar mer och vill träna mer. Läs mer på hemsidan, märket är star nutrition. Good luck anonym.

middag på några min, åh så gott det ska bli!! =)

ÖÖH!

Jag är jävligt uttråkad. Ändå har jag gjort mycket idag, var och sprang/gick imorse med en av hundarna, åt frukost som bestod av en avokado och keso, sen har jag suttit ute med Emils mor hans syster i solen och disskuterat knark. Våga säga nej!!! Sen har jag duschat, och sen solade jag ute. Det var niiice. Fast jag är riktigt less på att vänta på Emil. Vi ska spela volleyboll ett gäng senare, Emil har vart och målat Henkas hus med Henka hela dagen, så  nu tycker jag hna ska komma hem..fast nu kom han ÄNTLIGEN:D!!


tjingeling, jag älskar SOLIGA dagar i NORR! =)

tisdag, just woke up!

Godmorgon, har precis vaknat ur min koma. Sovit gott har jag gjort, men igår hade jag sjukt svårt att somna. Vanligtvis däckar jag långt före Emil men igår somnade han innan mig. Dessutom låg han på madrassen på golvet för att det var så varmt i rummet, och det kan ju berott på de. Kände mig ensam eller nå, ropade flera gånger efter Emil men han svarade inte.. :P haha! Fast till sist somnade jag som tur var :). Nåväl, har sattit på mig träningskläderna, hällt upp ett glas juice och ska precis ta min dagliga pillerdos. Fettförbrännande piller..ska nämligen ut och springa för andra dagen i rad. Snacka om att jag känner mig duktig ;)..haha är aldrig ute och springer! Så därför vill jag själv ge mig beröm, fast det har Emil redan gjort ;)!

well well ska ladda för min joggingtur..sen får vi se vad dagen har att bjuda på =)! Det är fint väder i alla fall, lite volleyboll kanske? Hade suttit riktigt fint !!

Puss&Kram

Midsommar

Ja då  var midsommar över också. Tänk vad tiden går fort. Det är ju sinnessjukt. Jag har i alla fall haft en grymt trevlig&rolig helg. I torsdags åkte jag, Emil, mamma, Robin och André till den lilla byn som kallas Kangos. Kom dit runt åtta och bara degade tills vi gick och la oss. Fredagmorgon steg vi upp rätt sent, otroligt skönt att sova ut så när man steg upp var man i alla fall pigg :). Hela dagen var väl i full rulle förutom när Emil gnällde på att det inte fanns ett piss att göra, men hallå? En liten by har ju inte direkt Gröna Lund så man får göra det bästa av situationen. Vid ett kom kusin Lina med familj över på midsommarlunch och det var jättetrevligt att träffa dom, hennes två döttrar Sally och Sophia var såna guldklimpar! Så himla söta :). Vid tre drog dom iväg och då var det lugnt i huset igen. Efter ett tag gjorde jag klart tårtan som jag fixat lite i förväg dagen innan, en helt vanlig gräddtårta med färska jordgubbar. Emil gjorde i ordning salladen inför kvällen och sen åkte vi iväg och spelade brännboll med byns ungdomar. Mycket trevligt! Efter någon timme insåg vi att det kanske var dags för oss att åka hemåt och duscha. Midsommarafton var igång och maten var riktigt god. Förfest en bit bort och man blev ju full. Sen var det pub i byn. Jag hade väl hyffsat kul, men nog har man haft det roligare..haha. Jag och Emil gick hem rätt tidigt, tog oss en burgare och sen började promenaden hem i den kyliga sommarkvällen. När vi kom hem hade jag ingen kännsel i mina fötter så vi la oss och såg på film med Robin&André. Sen var det godnatt. Lördagmorgon ringde klockan som vi ställt på 10.00 dagen innan. Bara att börja packa för att påbörja resan mot kalix. stress stress men till slut var vi framme i Töre där Viktor och de andra hämtade upp oss. Väl inne i Kalix handlade vi lite dryck till kvällen och annat som vi glömt. När vi kom till Emils föräldrar satte vi igång direkt med grillandet och partyt var på on. Folk började rulla in vid fem-tiden , vi käkade, hade allmänt trevligt och sen hoppade jag in i duschen. Fixade mig färdigt och sen var partyt ännu mer ON. Jag hade faktiskt en jätterolig kväll, även fast vi inte for ut. Dom flesta tyckte vi skulle stanna där för att det var så trevligt, men jag hade helst gått ut. Men å andra sidan vi hade faktiskt tur med vädret. Dock var det myyyyyycket mygg ;S.

Nu är det superduper fint väder ute. Jag vill ut och göra något. Visserligen har vi hunnit spela kubb redan men tror jag och Amanda skulle ta oss en promenad i det fina vädret.

tjing =)

lillördag!

Ja då var man igång igen, vi ska ut ikväll och jag säger då det att jag har hamnat i  en 'alkoholperiod' . Haha, men jag har semester så vad gör det? Dessutom så skadar det inte att unna sig nu vid midsommartider heller ;). Å andra sidan är det ju full rulle med partaj i helgen men äsch jag tar igen mig...dock så saknar jag ju gymmet men det får jag ta tag i från och med nästa vecka. Känner bara att när jag har semester orkar jag fan inte tänka på snygg kropp hit och dit för jag vill bara glida på en räkmacka hela dagarna när jag slipper jobba, inte tänka på ett dugg =). fast att skita i allt går ju inte då kommer det ta sån nedrans tid att komma tillbaka till alla rutinerna !

har precis tagit mig ett glas vin, sitter här själv och glor för att Emil är och bastar hos David med honom och Viktor, jag ides inte åka dit för att jag duschade i morse så det kändes jobbigt =p...dessutom kan det vara kul för honom att umgås med dom själv också! måste slå igång lite musik innan mamma ska köra mig dit, dom börjar väl bli klara snart förhoppningsvis ! Jag är då redo...

justja musik var det.. puss&kram. Hoppas ni får en UUUUUNDERBAR kväll !! ;)


Godkväll!

Sitter här i min ensamhet och drömmer mig bort..nej men jag sitter och kollar efter sista minuten till Sunny Beach. Men det finns fan inte någon resa som ligger under 3000. Jag vill ha ett flyg tur&retur en vecka, resten går ju att fixa när man kommer ner. Lr så bokar man bara ett billigt hotell innan man åker. Men suck, det är svindyrt! Kanske för att det är världens pissommar så ingen vill stanna i detta eländiga svenska land. Jag förstår dom. Får i alla fall hoppas på att det fina vädret kommer snart, för inte är det väl såhär man vill ha sin semester? Näpp, kom igen vädret. Ryck upp dig! Det är faktiskt sommar..vi svenskar skulle behöva få lite färg. Dessutom så springer snart halva svenska folket på solarium, och hur bra är det på en skala? Nä tacka vettja utomhus solen, den är fin den. BARA DEN VISAR SIG NÅGON FÖRBANNAD GÅNG!!!

lite less :P..ska snart och hämta Emil från David. Sen ska vi mysa och se någon film typ :P.

natti natt!!

Luleå!

Igår anlände vi till den stad jag älskar mest :). Det är riktigt underbart att vara hemma!

Har hunnit träffa Denise en sväng igår och sen sett film med Emil hos David! Så hittils har denna tripp varit trevlig. Idag har vi varit med mamma, Robin&André till storheden shoppade lite åt mamma och sen en sväng in på Rusta. Nu är vi hemma igen, men ska iväg precis och kolla en lägenhet som mor min kanske ska köpa :)..

nu ropar dom..hej!

regn, regn..

eländiga regn!!!

Har precis kommit hem från en shoppingrunda i min ensamhet :). Är faktiskt skönare och shoppa själv, det blir som mer seriöst. haha! Och då till vad jag fick med mig hem. En ljus jeansjacka som jag letat efter, precis en sådan jag ville ha, ett par joggingskor, en top från Gina, hårspray och en klänning från h&m som jag ska ha på midsommardagen ;D. Dock så ville jag ha ett par ljusa jeansshorts men dom fanns inte i min storlek ..fast det var bra då sparade jag lite pengar på de.

nu ska jag städa lite och sedan åka och hämta Emil halv fem vid tåget. Därefter är det träning och solning som gäller!

tjing.

imorgon.

Vi åker imorgon, jag längtar =). Fast jag ser mindre fram emot att packa, det är sjukt mycket grejer som ska ner i resväskorna. Det är liksom 4 veckor jag ska vara borta, tänk alla skor man ska ha med sig?

det spöregnar ute..

Aja, har vaknat för ett tag sen, gjort mig i ordning och ätit frukost just. Ska iväg och köra Emil till tåget och sen ska jag och shoppa! ;D yeaah. Senare vid fyra när Emil slutar ska vi och träna och efter gymmet ska jag till Nathalie och fixa löshåret!

nu måste jag packa ner börsen i väskan och lite annat. Ha det bra.

JAAAAAAA!

För jag har semester, för jag har semester, fyfan vad jag är bra!

får ta den eftersom jag redan tagit studenten ;).

ikväll är det fest!

ringeling

snart slutar vi, ringeling pling tjingeling sling! hej hej

 ;D;D imorgon är sista dagen. YES YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

onsdagar är nice, fredagar är great

det går bra nu.

dagen har rullat på ganska snabbt och jag har kommit igång med försäljningen. vill få iväg några fler, men det blir ju inte bättre om man pressar utan tar det som de kommer istället. Då går allt så mycket bättre. Längtar tills efter jobbet, jag är supersugen på att träna idag! Säkert för att det är mörkt och grått ute så man för släppa ut alla sina aggressioner för de.

har nog inget mer att skriva nu. Tjingeling, pling!


helt underbart.

kvällen igår tillbringade vi självklart tillsammans, det var helt perfekt. jag älskar dig.

Nu har vi rast på jobbet, skönt att det snart är lunch för jag åt bara en halv måltidsbar till lunch då jag inte alls var sugen på att dricka min mealpro.. har lessnat på den. Första klunken var en underbar smak av  jordgubbsmilkshake, men efter ett tag avtog den goda smaken och gick över till en besk smak av spya! Så jag ska ta och beställa en ny när jag är hos mammsen. Har varit så otroligt onyttig den senaste tiden, börjar få en mage igen. Gosh, jag var ju så vältränad. Men klart att det blivit så pågrund av att jag festat så mycket på senare tid att man inte kunnat träna och så fort det blivit så, ja då har man ju börjat äta allt mer onyttigt för att jag är jättetrött när jag inte får träna. Men jag måste ta tag i detta så fort som möjligt! Det är ju sommar snart, Sunny Beach och allt. Jag vill se bra ut på beachen :).

Dagen har börjat sådär. Försov mig igen. För vanlighetensskull. Men snart får jag sova precis hur länge jag vill, three more days to survive this hell ;). YES YES! Annars då..ja efter jobbet åker jag direkt till gymmet. Ska bli otroligt skönt att få träna, jag längtar verkligen tills ikväll. Ska försöka slänga in lite kondition också, men jag ska iväg till Nathalie efter gymmet för vi ska promenera så hinns de inte på gymmet tar jag ju igen med en promenad i alla fall. Idag ska jag nog köra ben, kommer inte ihåg sist jag körde de så jag lär ha en horribel träningsvärk imorgon men den värsta kommer på fredag..det ser jag inte fram emot!

alla sitter i köket och äter paj med vaniljsås. jag måste hålla mig borta, vilket jag har gjort. Varför ska man vara onyttig och bli fet, när man kan vara nyttig och hålla formen? :)

Nu börjar vi igen, ska kika in på facebook en snabbis bara Puss&Kram !!

Jag älskar dig!

Hej å hå, otroligt nog gick eftermiddagen bättre än förväntat. Fast jag vill att det ska gå ännu bättre, men jag känner mig rätt så taggad så förhoppningsvis går det great dom två sista timmarna!


Jag längtar till:

-
Ikväll
-Semestern
-Den 15:e juni för att vi åker upp till Norr!
-Midsommar&Midsommardagen
-Sunny Beach
-Alla roliga fester i sommar
-Allt annat i allmänthet, bara jag slipper jobba


Tjing :D

grått och tråkigt.

Idag firar jag och Emil tre år tillsammans, tänk er TRE ÅR!! Jag är fortfarande lika kär, och älskar honom över allt annat =). Är lyckligast i hela världen så länge jag har dig Emil!

jobbet då; dagen har gått piss piss och ännu mer piss, har ingen matlust dessutom så eftermiddagen kommer gå ännu sämre för att jag åt lite. Men jag är så less, trött på att jobba och ser otroligt mycket fram emot att får semester på fredag. Det kan fan inte bli bättre att få slippa jobbet en hel månad. Kan inte komma ihåg hur mycket jag skrivit om min semester men jag är så trött, därför måste jag påminna mig själv hela tiden genom att skriva ner det att snart är tiden framme för lugn och ro och då mår jag bättre =). Efter jobbet idag ska jag och köpa en vit ros, bara för att vara lite udda eftersom alla andra köper röda. Tycker dessutom att vita är finare sådeså. En stoooor ska det bli, fast jag är rätt pank så det får en kosta för mycket. Den riktiga presenten kommer senare... men den bästa får han ikväll. Ojoj, jag är så excited över kvällen så jag dör!! ;) Ni skulle bara veta vilka planer jag har, mohaha! och dom som vet vad jag ska göra, ni förstår nog mig ;)..hihi. Var och handlade mat tillsammans igår efter gymmet också, är mycket mysigare att äta ihop hemma och laga maten tillsammans, det blir som mer 'privacy' och man kan göra i princip vad man vill hemma i soffan. Mysa och pussas, det vill man ju inte direkt göra offentligt, om ni förstår. På menyn står det skagentoast till förrätt (vi båda ääälskar det så det passar bra!), till huvudrätt ska vi göra något gott kött, sourcream&onion klyftpotatis, beasås och persiljesmör och till efterrätt ska vi göra något som jag inte komma ihåg vad det heter, innehåller typ glass, bär och marräng i ugnen typ. Mums vad gott det ska bli! baby jag älskar dig <3, vi är helt klart gjorda för varann. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.

Nu snart börjar vi och jag orkar inte!!!! kan det inte bara bli kväll ;)


är det måndag?

Ja det är det och det känns som fredag! Jag är på otroligt bra humör, och solen skiner. Kan ju bero på det och att jag snart får semester. Det är ju helt underbart. Dagen har gått hyffsat bra och jag är pigg..förhoppningsvis får vi sluta tidigare idag bara vi jobbar snabbt och blir klart med allt som vi ska göra så får vi gå hem. Efter jobbet måste jag till banken och hämta ut pengar, sen ska jag köpa grejor till imorgon. För imorgon firar jag och baby tre år tillsammans. och vi är fortfarande lika kära. Jag ÄLSKAR dig EMIL ! Vi ska laga en god tre-rättersmiddag tillsammans, mysa och fira att vi älskar älskar varandra ;). Fast jag har bara ett litet problem, jag vet inte vad jag ska köpa i present. En present vet jag, fast det tänker jag inte nämna i bloggen men den riktiga presenten ska jag försöka lösa inne i stan efter jobbet.

äsch nu börjar vi bitches. Puss och Kram!


beautiful sunday!

Goddag :). Då var det söndag, än en gång. Och det är fint väder, härligt avslut på helgen i alla fall. Tur är ju det, annars hade man väl grävt ner sig i soffan med en skål chips och en bra film. Men icke, har hunnit träna tidigare med Emil. Sen körde jag honom till jobbet, handlade där och sen iväg till gymmet igen och sola. Kom hem för en stund sen och värmde lite plättar till lunch. Mia är påväg hit och ska göra mig sällskap, får se vad vi ska hitta på. Är sugen på en långpromenad, så det kanske blir så. Jag luktar bränt så jag ska ta och hoppa i duschen snart tror jag. Fast man kanske blir svettig av promenaden så jag kanske duschar ikväll, fräsch jag är =). Men vem bryr sig, det är väl ingen som ska sniffa på min hud inte.

Emil jobbar till nio ikväll, ska hämta upp han från älvsjö vid halv tio så fram tills dess är jag fri från planer. Annars då, ja imorrn börjar sista veckan och sen är det semester i hela fyra veckor. Jisses så skönt det ska bli! Tror vi blir uppe mestadels av tiden. En vecka i Bulgarien,  annars ska vi bara njuta av sommaren med släkt och vänner! Härligt =).

Ska äta upp mina små plättar och sen göra lite nytta. Puss&Kram


home again

då var man hemma igen, men ska strax iväg och hämta Emil måste bara äta först. Lite stressigt...

Mia vill umgås ikväll så jag kanske pallrar mig dit senare. Körde axlar&nacke idag på gymmet och det kändes som en befrielse, dessutom körde jag kondition och brände hela 300 kalorier. Bra jobbat Evin, nu börjar det likna något =)

ska äta nu, puss&kram!

FREDAG!

yes äntligen fredag! skönt att slippa jobbet för två hela dagar :).

Kom nyss hem har varit och hämtat bilen från Emils jobb och ska strax iväg och bränna lite fläsk på gymmet!

Ikväll vet jag inte vad som sker, ska bara dega :)

försöker hålla er uppdaterade på mitt otroligt intressanta liv haha!

Puss hejdå


från bröllopet i lördags

skit..

det går skit!!!

Jag har fan inte tålamod till att varken sälja eller att vara här. För det går verkligen inte bra för mig idag! De suger ..

hejhej

OMG!

good morning, today I woke up at seven a clock and I was very tired. I just wanted to go back to sleep, but work was calling so it was just for me to jump out of bed! haha, jag orkar fan inte skriva på engelska. man måste tänka så mycket..back to swedish!

ja som sagt jag var trött i morse och hade hellre legat kvar men det kunde jag ju inte. Vädret var sämre än sämst så det gjorde ju inte saken bättre, har på mig tråkiga kläder idag för att jag inte orkade klä upp mig när vädret är dåligt. Man orkar liksom inte ! Är på hyffsat bra humör idag också så det är lugnt. Har gått lite segt på morgonen men det går väl bättre mot lunchen och efteråt i alla fall =). Måste börja se positivt på det, jag vet ju att jag kan. Det är inte mig det är fel på, utan på kunderna. Tänker man så, går allt bra!

Efter jobbet ska jag möta upp Sebbe i stan för att han skulle byta ut en resväska på åhléns och sen köpa någon hårspray. Jag själv kommer inte köpa något för att jag fortfarande inte har något bankkort så det kan bli lite svårt. Egentligen var det nog ett tecken på att nu måste jag börja spara pengar, har man kortet och går och handlar så blir det bara att man köper massa onödigt. Igår skulle jag ju till banken efter jobbet men som vanligt var tåget försenat så jag hann inte dit. Ska ringa och beställa ett nytt hem till mamma istället för jag har aboslut inte tid att åka till banken !

äsch jag orkar inte skriva mer, pössis

Woho

 Dagen blev ändå bra även fast den gick åt helvete tidigare. Jag är jättetrött och känner verkligen att nu behöver jag komma hem. Har rast nu i alla fall så man får en liten paus!

Inget mer vettigt att skriva, tjingeling toodilo bye bye!


spärrat bankkort

Godmorgon, idag är jag trött och jävlig. Skön mjukstart på morgonen då systemet var nere så det kändes ganska bra att komma till jobbet då. Självklart försov jag mig imorse och sen inte nog med det så var tåget försenat. Först när jag skulle gå in i tåget så körde chauffören för långt fram för att det var 'halt på spåret' för att det regnade..idioter! Sen körde det bara iväg sådär..lite less jag blev. Efter någon minut kom ett nytt tåg och jag satte mig där lättad över att jag slapp komma ännu mer försent..men nä så var det inte utan då var det stopp på en annan station för att ett tåg fått problem och då fick vi vänta IGEN. suck..kom ialla fall en halvtimma sent men då var det ju ändå inte igång så det kändes bra. Fan vilken otur jag har. Det är ännu inte slut på min otur, för igår när vi hade hämtat upp Nathalie&Elina i stan för att köra hem dom så skulle vi tanka när vi lämnat av dom. Stoppade in kortet, tröck in koden och på klar. Ja då hakade maskinen upp sig, så less jag blev. Tröck på avbryt, fel osv, sparkade och slog på maskinen svor och härjade tills jag blev less och ringde journummret, men då var det en otrevlig kille på andra sidan luren som jag skulle kunnat skjuta i den stunden! På det sättet som han betedde sig ska man aboslut inte göra. Till slut kom han fram till att han inte kunde göra något och gav mig nummret till Nordeas-spärrservice. Jag spärrade mitt kort, och dessutom hade dom fel adress så jag måste in på banken och ändra det idag för att hon inte kunde göra det per telefon. Förstår ni vilken otur jag har? Det skulle inte direkt förvåna mig om jag har otur med försäljningen idag.

äsch jag är less. måste tidigare från jobbet, till banken och fixa med kortet. Sen ska jag hem, packa gymväskan och sen gymma. SKÖNT!

hejsvejs


ööhhhm

jag blir så ARG!

har i alla fall rast nu och jag längtar sjukt mycket hem.. och till gymmet! Har sån extrem lust för att träna för att jag är arg och förbannad. Far åt helvete säger jag bara så arg jag är. Aja det har gått superbra idag på jobbet men nu börjar jag bli trött, fast det kommer nog gå bra i alla fall. Jag längtar till norrland. Det är jävla pissväder idag också så det gör fan inte saken bättre. Men det kanske inte är fint väder där heller. Man skulle vart i skåne nu, där har dom sol i alla fall.

Jag vill utomlands. Ikväll ska vi hämta Sebbe från centralen, han kommer hit någon dag sen åker han ner till Sunny Beach och jobbar. Vi ska åka dit och hälsa på honom och Fors och dom där borta till sommaren och det ska bli sjukt kul! Slippa Sveriges äckliga sommarväder. Igår var det liksom 27+ och idag spöregnar det och är runt 14+..Hur går det till?

GUD, ge mig sol. Och GLÄDJE. Jag vill krypa ner i Emils famn och gråta!!


JAG ÄLSKAR DIG RARING!! <3 Du gör min dag :). My love

SNART!

Hej hallå. Då var det tisdag och imorgon är det onsdag. Skönt. Jag har en känsla av att den här veckan kommer gå snabbt och bra är ju det för det närmar sig till semestern och hem till sköna Norrbotten! Jag längtar =). Hittils har dagen gått riktigt bra har nästan sålt dagsmålet men jag tänker inte sluta för det utan köra på tills jag säljer massor. För det ger bra med stålar och det är aldrig fel. Igår var ju tanken att jag skulle träna men jag var sjukt trött igår så jag skippade det, men idag ska jag självklart träna för nu har jag slarvat så mycket att jag börjar få ångest! Ska bli träningsnarkoman igen ;). Kör måltidsersättning varje morgon vilket jag har gjort ett tag nu och idag ska jag börja köra det till lunch också, känner att jag mår mycket bättre av det och dessutom hann jag inte göra någon extra mat igår till lunchen så köpte mig en måltidsbar som jag klarar mig på. Fan klarade ju mig på det förut så varför skulle jag inte klara av det igen :p.

Igår var tanken också att jag skulle hämtat Nathalie och Elina från Gröna Lund men dom var så sega och då vart jag trött så dom fick helt enkelt ta tåget hem. Var inte sur över det, jag tycker om dig i alla fall gumman! :) Gottgör det någon annan gång istället.

Om två veckor åker vi, kan knappt bärga mig. Jag längtar hem till mamma!

äsch nu har jag inge mer att skriva ha det gött så länge. Puss

ursäkta den långa frånvaron

Ja då var det måndag igen, och dagen har gått ganska fort. Har alldeles nyss kommit hem och tänkte att jag skulle ge bloggen lite tid också. Idag gick det asbra på jobbet, sålde som smör och jag är supernöjd. Idag började det nytt folk på jobbet och det var skoj speciellt för att en medlyssnade med mig och att det gick så bra så han fick nog med sig en massa bra tips! Idag har/är det grymt bra väder, sjukt varmt. Men man blir på så superbra humör, kanske därför jag sålde så bra idag. Vem vet. På rasten bjöd dom på paj med vaniljsås på jobbet, åt litegrann..men det smakade såå gott! ;)

Helgen som varit då; i fredags var det party på jobbet, det bjöds på champagne, tilltugg och månadens säljare utsågs. Tyvärr så blev det inte jag men jag ska försöka med det till nästa gång! ;D Drack en hel del och vid sex var jag klapp. Haha, som tur var åkte jag mot Emils jobb så jag slapp skämma ut mig, och tur var ju det. Satt och babbla med mamma i telefon och berättade om hur fulla alla var. Men det var kul att prata, jag saknar mamma!  Men snart åker vi upp :D!! nåväl när jag var framme hos Emil åkte vi och hämtade upp Nathalie i hennes såkallade skjul och sen åkte vi raka spåret till oss. Gjorde oss i ordning och drack vin sen tog vi tunnelbanan till Rick på st.eriksplan där vi mötte upp Mia och gick upp till Rick där den riktiga förfesten höll till. Vid tolv-ett gick vi till krogen där det som vanligt var studenskiva och massor med folk, dock så var det kul men jag fick sån fruktansvärd magknip och kunde inte röra mig. Så jag och Emil gick ut och satte oss i en busskur en stund. Efter en stund gick vi in och festade loss en stund på dansgolvet och sen var det donken som gällde. Smarrigt. Tog tunnelbanan hem och vid tre-fyra var vi hemma.
Lördag; vaknade av ett jävla liv då tobbes släkt var här. kunde inte sova förrän dom åkte iväg, och somnade om ända fram till tolv. Fick sova ruset av mig och var inte ens bakfull, så det var skönt! Hungrig och ännu trött var det bråttom in i duschen för bröllop stod på schemat. Bara att sätta igång med fixet. Halv tre var det dags och dom gifte sig. Efter det åkte jag och Rebecca och hämtade presenterna hos henne, direkt till festlokalen där buffé stod på bordet. Kan säga att maten satt riktigt fint då jag endast druckit två glas nyponsoppa på hela dagen :P..sen var det alkohol och jag blev lite fuller. Så var kvällen slut tolv för att både jag och Emil var trötta. Lite bakismat tog vi såklart på grillen, traditionen måste man stå fast vid!
Söndag; vaknade även då av ett jävla liv, men det avtog efter en stund och vi somnade om. Steg upp vid tolv för att Emil skulle iväg och jobba. Jag gjorde mig i ordning och tog bilen till farsta vid tre. Gick runt runt ensam där ett tag och sen åkte jag till kungsholmen och hämtade upp Mia. Åkte vidare till henne där vi hämtade upp hennes far och sen drog vi vidare till Ikea. Hittade lite roliga saker, som skålar, diskhandskar och galgar. Mia och hennes Far skulle äta där men jag hade inte tid då jag skulle iväg och hämta upp Emil. När jag hämtat upp han bestämde vi oss för att vi skulle grilla så vi åkte en sväng på ica-maxi och köpte med oss lite grillat. Åkte hem gjorde i ordning en sallad och sen kom Tobbe, Putte, Rebecca och Tobbes mor med oss ner, vi grillade och åt sen spelade vi cricket och det var trevligt :P. Sen var både helgen och kvällen slut.

nu ska jag gå till gymmet. hejsvejs.

RSS 2.0