Duktig ;D

Hallå där! Kom hem för en stund sen från långpromenas, gym å solning ;)! Vilket underbart väder det är idag :D.. har kunnat gå i linne hela dagen, så sköönt ;D. Man blir så himla happy när vädret är med en ;). Hurra! Nu känns det verkligen som att sommaren och skolans slut är nära! Superglad hihi. Idag steg jag upp sisådär vid elva, slog en pling till Johanna, så visade det sig att hon satt på bussen från Kiruna, timat ;). Hon skulle visst och sola med Lisa vid halvett, så då vare bara att dra på sig träningskläderna och promenerade till gymmet! Pumpade stenhårt, körde triceps&axlar, sen promenerade jag till Sun Tan och stekte ;). Måste få lite färg såhär till studenten å allt, vill liksom inte var blek, fast det kanske man förstår! Nåväl därefter så gick vi till Lisa, hon bjöd på en banan å lite fil, vilket är det enda jag ätit på hela dan, har som inte vart hungrig :D.. höhö ovanligt för glupska mig. Sen tog vi en promenad runt udden, var så himla skönt väder hade fasen kunnat vara ute hela långa dagen. Men insåg sen att det var nog dags att gå hem innan babe börjar oroa sig allt för mycke :). Kom hem för en stund sen å då visade det sig att han skulle fara å träna, lite chockad jag blev, han har ju typ inte tränat på år å dar :). Vart mycke glad, nu börjar man känna igen han :P. Han som alltid var min söta lilla spännis-älskling ;). Missed you !! Hoppas du får jobbet i Gbg också, då kommer jag med dig såklart. Bara jag också får mig ett jobb.

Nä nu får de vara nog med skrivandet orkar inge mera. Puss&Kram :) 8 dagar kvar !!!!! :D

booring..

År påå verkstan medans emil fixar morsans bil.. astråkigt!! Har inget å göra..är dötrött också. usch å blä..
Kommer väl få vara här i evigheternas evighet.. hade jag vetat de så skulle jag aldrig följt med :(. Nåväl inget å göra åt. Ringde Maddis å hörde nyss om vi kunde hitta på nå. Men då var dom påväg till skogen med sina hundar så de sket sig. Fast hon sku ringa på typ en halvtimma lr nå ska kanske att man far dit sen iaf! :) --

Idag vart de ju alko, köpte mig en sjua tapio å en diesel. Sorry Mirja! Jag hade inte råd å lägga ut ;/. Var tvungen å lägga ut åt Emil så tyvärr.. men du fixar säkert dricka på annat håll ska du se :). Nåväl var in en sväng på skopunkten.. men de fanns ju inte ett piss, varken storlek eller sort så de sket sig. Får gå på stan i veckan å leta upp ett par skor till studenten. Tvivlar ändå på att jag kommer hitta något.. antingen så är de nå fel på skorna lr så finns de inte kvar min storlek. Varför tar alltid 36 slut på dirren??? Sen en sak jag aldrig har fattat är varför dom inte beställer lr får extra par av de små strl när dom vet att de är de som går åt mest.. nåväl inget å göra åt!

Ibland vill jag bara springa iväg och försvinna för en stund. Vissa saker känns så jobbiga. Vill bara att allt ska bli bra. Vem vet de kanske ordnar sig efter studenten, de kan man ju aldrig veta, men de känns ändå som att de inte finns någon utväg. Vill bara gå ut skolan, få mig ett jobb och leva livet. Flytta ifrån äckliga norrland å se fram emot alla ljusa dagar i söder. Längtar verkligen till de goda livet, bort från den kalla norden och komma till varma södern

Puss&Kram// Edwiin

Inhandla alkohol?

Kanske det är dags för de nu. Idag ska vi fara på alko och inhandla lite alkohol inför studenten ;D de är nog dags för de höhö. Ska köpa mig nå starksprit ålite koskenkorva. Vin, cider å öl köper jag här i sverige, de är ju som dyrare i finland. sitter här och stoppar i mig lite grillat kycklingbröst med en ynka potatissallad och lite tomat.. Mums!

Nu har jag lagt ner de där med att gå och vänta på dom där förbannade skorna som jag väntade till studenten.. de verkar som att dom inte alls hinner komma :(. Lite ledsen jag blir.. har sett fram emot att få ha exakt de jag ville, men icke sa nicke.. så blire inte. Så less..nu måste jag tyvärr leta upp ett par nya.. de är lite sent för att beställa och ja så de är bara att gå på stan och leta! Ska en sväng förbi skopunkten när vi ändå ska mot haparanda idag :). Så får se om jag hittar mig nå vettiga skor.

Nää nu ska jag göra mig färdig.. btw hade superskoj i lördags :D!!! Kul att carro&maddis var där! Så jag har saknat er!
Var också och sola med dom igår, tog oss en promenad också :). _

Nåväl, tjingtjong! :) Nästa VECKA :D! JA DÅ TAR VI STUDENTEN WIHOO

Trött i benen.

Kom just från jobbet, är jättetrött i benen och i huvudet. Men skönt att man får lite kosing. De är verkligen en fördel med att jobba :P.. haha! Logiskt kanske ;). Imorron blire upp å hoppa klockan 05.00 kommer vara trött, men bara att tänka på pengarna så skuttar man upp ;D. Får ta nå koffeinpiller så jag inte somnar i kassan ;).

Fårse om man kanske ska ta sig nå å äta. En middag vore fint, men jag vet faktiskt inte om jag är så hungrig :P? Talades i alla fall om nå hämtmat, mumma, men förbannat onyttigt ;/.. BUT, jag ska å gymma sen tror jag tar mig en springtur dit också :D.. eller varför inte åka inlines? Tycker dock de är så dålig väg, så de blir bara tjorv :S.. tar nog de ikv kanske senare. Sola blir de också ikväll.

Puss och Kram :)

Kläder.

Ojoj, behöver nya kläder, är så less på ALLT i min käraste garderob.. suck måste bytas! Har fått pengar idag, men hinner nog inte fara nå på stan idag. Slutar jobba typ fyra och sen ska jag äta, träna å sola. Så inge tid till shopping. Får se om man tar de imorrn efter jobbet ;).
Kom just från skolan sista rättskunskapen, fick veta betyg och lämnade igen boken, kan säga att jag fick G i betyg, är nöjd eftersom jag varit slarvig med den kursen ;/. Men jag begär faktiskt inge mer än G i dom flesta kurserna, är alldeles för lat för högre ;D haha! Slarvmaja typ.

Nä nu ska jag snart iväg och jobba ska nog fara en sväng på Storheden bara för att göra nå. Emil ligger ändå bara å sover så lika å fara ;D.

Pössinuss <3

Krock.

Ja nyss krockade jag med bilen, lite skakis man blev ;/..läskigt som fan. Men jag vart i alla fall inte skadad. Vilket tyvärr bilen blev, nå skråmer här å där och blinkersen sprack. Som tur var så vare inte mitt fel utan killen hade väjningsplikt så slapp självförsäkringen ;D. Fick lite småont i nacken dock så ska nog gå och kolla den imorrn hos farbror doktorn.

Innan krocken var jag på gymmet å pumpade. vart lite segt, var som slö å trött. Har ont som fan i benen, dom bara dunkar å har sig ;/. Så ja vart lugnt.

Nu ska jag gå och se sanningens ögonblick å höra nå roligt ;D.. hoho!

Todiloosan

Jobb :)

Imorse ringde dom från Gammelstads Konditroi å bad mig komma å jobba, skööönt! Har väntat på att få jobba behöver verkligen pengar just nu och fram till studenten! Superbra, ska jobba imorron 11-15 å lördag 05-14 ;D.
Så de blir money money. Även i helgen blire nyktert för min del, ska träna, jobba å plugga! Sånt där vettigt som man gör ;P.. ska bli s könt de! Tror jag ska hålla mig från spriten och fest fram till studentveckan för då blire ju supa var eviga dag. Å då blir man fet, lika å spara sig.

Måste fara till alko här någon dag, typ nästa vecka tror jag. Ska till kalix å fixa Emils å morsans bil så lika å far på alko då med :).

Nu ska vi laga mat idag blire nån klassisk sommarkyckling som jag hittade på nätet ;D.

image9

Suck..

Är så ledsen över att mitt kosttilskott som jag hade förväntat skulle vara ännu bättre än de förra att de sög och att jag nästan spyr när jag dricker de.. så less så less. Jag menar vafan gör man smaken till de sämre när den första var som att dricka ett glas o'boy ;/? Gymgrossisten, jag är besviken! Nåväl.. ska försöka sälja de billigt till någon som pallar dricka de. Annars får de la ligga å ruttna tills kah blivit rik å inte bryr mig om de nå mer. Kommer störa mig på de ända tills dess sådeså. Nåväl, inget jag kan göra åt de, som tur var har jag ett annat 'kosttillskott' som är helt okej och dricka.. men dock inte lika mättande. Men det ger resultat när man svälter sig själv i och med att magsäcken krymper å då är man inte lika hungrig å glupsk när man väl ska äta riktig man :P! Så tur är ju de.

Nä nu ska jag fortsätta läsa lite bok, kära SMUTS :). Så bra så bra!
Toodilosan kära ni. Pöss! :)

image8

17 dagar kvar..

til STUDENTEN! Jippi hurra hurra :D.. så jag längtar. Fri som en fågel! trallala

Nåväl ännu äre inte slut.. har mycket kvar å göra i skolan.. tyvärr. Tragiskt men SANT.
Idag har jag iaf lämnat in två religionsuppgifter å gjort bort rättskunskapsprovet.. så dessa kurser är klara! hurra.
Har ännu kvar den där förbannade matten :(.. varför var jag så slarvig i ettan? Om jag ändå kunde gå tillbaka i tiden
å ändra på de så skulle jag betala fan miljarder kronor. Men de är dock ingen som kan hjälpa mig mer än jag själv. De är helt enkelt bara så att jag måste plugga på. Efter det äre boken, men den är superbra så de ska nog gå fint! (kan förövrigt berätta att den heter SMUTS å handlar om trafficking) Måste bara reflektera över den å så. Å sen sist men inte minst satanismen. Snart så äre slut på de tråkiga å de jäkla roliga börjar.. party hela studenveckan JIPPI ;).. nä nu ska jag försöka ringa min köra kusin Lisa och höra uti någe jobb :D.  Fårse vad som sägs.

Senare blire Gym å joggingtur, kanske att man cyklar till gymmet? Jag får se hure blir.

Puss&Kram!!

Babes vi ses på Lule Cruising ;).. Offcourse! Maybe this weekend to :) Love ya*!

Lollipop

Jaa sitter här var tvungen å ta en paus från städandet mycket äre å städa. Rensar å har mig så får se hur länge det blir att städa. Måste plugga idag också.. har prov i rättskunskap imorron. Men de ska nog gå finfint, inte så svårt skulle jag tro :). Mycket att tänka på såhär i slutet, betygen läggs nu på fredag och har en massa kvar att göra :/.

Men har skrivit mig en lista så skönt när man kryssar för en efter en :P.. gjorde iaf färdigt religionen igår :). Har bara kvar att renskriva lite om kristendomen. Sen äre den där jäkla boken, men har ungefär halva kvar, den är rätt så bra faktiskt så den är jag snart klar med, måste skriva en recension på den också.

Får se om man hinner ta sig en joggingtur senare,  bara de inte regnar fortfarande.
Nää nu ska jag kila, sitter och lyssnar till Lil Wayne-Lollipop, äääälskar den låten ;).. när den är klar blire att fortsätta med min städning å sen blire nog att laga lasagne MUMMA ;)!!

Inte länge kvar nu. Längtar verkligen! Nåväl PussochKram allesammans. Saknar er mina babes, vad hände med trion ;/?!

Lulekalaset 07 <3
image7

Tragiskt men sant..

don't get it liksom? heltskumt.. well well.

inte så mycket att skriva orkar inte heller :P.. ska åka inlines till gymmet å pumpa stenhårt snart.
ska bara myspysa med darling en stund :)!

Snart äre studenten, å snart flytt till sthlm! Kan knappt bärga mig!

Love ya puss!!

Gymmet nästa!

Nu ska jag springa iväg till gymmet =). Får se vad det blir för något idag. Kanske triceps å hmm jag vet inte.
Får helt enkelt se. Kanske att vi far till kalix senare beror helt på hur sent de blir :).
Längtar ju som efter mina babes, jättejättemycket! Så det överväger :D..

nåväl nu blire gymmet, pusskram! // Edwiin

Help me!

Jag blir knäpp, vill lära mig hur fasen man gör "fint" på bloggen. Den ser ju ut som fan ;(.

Kan inte nån snäll själ hjälpa mig, typ berätta hur man gör? Fast då behöver instruktioner som
jag förstår vill säga. Har en förmåga av att vara lite smått trög ;).

Nä nu ska jag nog byta bild och sen sussa kudden :)

Tjoo :)

Delirious ?

Naee kanske int nu :P. Kom just från gymmet, tog mig en springtur dit och gick i rask takt tillbaka =).  Körde Bröst, Mage, lite biceps och lite rygg. Var ju inte och gymmade igår för att jag somnade :P Å vaknade lite för sent så då vare läggdags igen! Men men körde hårt idag i alla fall. Så det känns mycket bra. Känns skönt när man är helt utmattad av allt tränande :D.. It makes me feel goodi good! Finns inge bättre.. eller jo Min älskade <3 ;).

Idag hade vi sovmorgon och min blev en aning längre för att jag försov mig typ 2 timmar :S.. lyckat! Bra gjort Evin!!
Men hade som tur var inte missat så mycket. Från början var det meningen att jag skulle stiga upp 08.13 :P.. å så ställde jag om den till 09.00.. men när den hade ringt så hade emil tydligen väckt mig och jag hade bara sagt håll käften och somnat om :P.. jättesnäll flickvän. Han försökte bara vara snäll och jag var en skit tillbaka :$.
Nåväl tog ju mig till skolan ialla fall. Satt och lyssnade på en muslim, fan så bra föreläsningen var, lärde mig skitmycket, och skrattade när hon berättade massa om hennes familj :p.. hade svinskoj! Trodde inte de var möjligt när det gällde föreläsningar. I vart fall var hela klassen nöjda såväl jag :D.

Tänkte att jag skulle sätta in ett par bilder på pixbox.. lr rätttare sagt SKITMÅNGA!
Får se om alla ens får plats har som förmågan att spara det till flera månader efter:P.

well well.. ska kila nu! PussKram /Edwiin ;)

Trött..men snart slår dom

Ska snart iväg och gymma, tar en joggintur till gymmet förstås. Varför åka bil liksom :)?
Måste bara smälta maten och sen ska pillret bara slå så att jag inte är så satans slö :P.
Vet inte mer vad jag ska skriva.. hmpff.. äsch ska nog gå och byta om nu.

ibland kan jag bara hata, hata.. var på riktigt djävulshumör idag.
så min lärare fick ta smällen ! men, who cares. han förtjänade det så innerligt så!

nä nu ska jag titta till älsk som inte kan sitta, å sen göra mig klar :)

Puss&Kram / Edwiin

Koffeinpiller!

Inatt har jag sovit hela 4 timmar, hmm JIPPI.. NOT.. inte så bra kanske när man skulle till skolan, dessutom stå och baka hela dagen? Nae.. inge jag kan rekommendera! Fick ju mina Lose it igår som sagt, å dom innehåller en stor del koffein. Tog dom vid halv åtta å var så extremt pigg, de var hetl sjukt, men kroppen man helt död, medans huvudet var på topp.Låg och vred mig timme efter timme, men de gick bara inte, gick upp och satte mig vid datorn men kände mig heldöd i kroppen så gick till sängs. Tillslut somnade jag, klockan var väl sisådär 4 kanske :S?! Suck.. var heltrött i kroppen imorse, men som sagt huvudet var på topp :P. Kan jävla säga att dom där pillrerna ger riktigt bra resultat.. men man lär ju sig av sina misstag, så jag insåg liksom direkt igår att för det första ska jag inte ta dom så sent, och ABSOLUT inte 2 st vid det sena klockaslaget! Endast på morgonen är 2 st tillåtet för då har man ju hela långa dagen på sig att träna å hinna bli trött :P. Men kan verkligen säga att att jag rekomenderar dom för man känner sig på så himla bra humör OCH man blir så himla träningssugen.
Å då menar jag de verkligen, var ute å sprang sisådär en 40 min idag, även fast jag var trött i benen säger skallen till att springa för man är ju egentligen pigg! De jag menar är att jag nu IGEN är sugen på att gå ut, men sanningen är den att jag har just duschat så ids som inte svetta ner mig, igen :P. well well.. är supernöjd.. dock inte med kosttilskottet, men de är väl bara lära sig å le, för man blir ju som sagt fit å kan knappt bärga mig tills jag får se resultat ;). Wihoo. Nog om de!

Idag var de en kort dag för mig, var så förbannat sliten och kände att jag jobbat nog hårt för dagen så sa till lärarn att jag har arbetat färdigt för dagen. Fick gå så de var mycket snällt av han! Gick in till stan, tanken var att jag skulle hämta ut nya p-piller men.. jag hade tydligen inga kvar å hämta ;/.. Fast Elin var ju min räddare i nöden så fick hennes sista lilla låda :D. Orkar inte ha mens blir helknäpp, orkar inte med mensvärk heller!! Tur att man har vänner ;). Vad skulle man göra utan dom? usch usch. Vill inte ens tänka tanken :).
Nåväl hittade en SUPERSÖT såklart babyrosa väska som jag insåg skulle passa så superbra till klänningen+skorna som jag har beställt :D.. fan så sött de kommer bli! Men om dom bara kunde komma så jag får prova dom å se, Hoppas Hoppas verkligen att dom passar fan annars så olycklig kag kommer bli :'(. Har jag förstått de rätt så borde dom nog komma i veckan iallafall!

Var DH idag också, ysch så spännande kan knappt bärga mig tills nästa veckas avsnitt :D!!
Btw så skickade jag iväg ytterligare en jobbansökan idag :).. ska skicka iväg ett par imorron också!

inte mycke kvar nu, men har fortfarande mycket kvar å göra ;(...MEN projektarbetet är klart ska bara lämna in de!! :D
wihoo.. snuff snuff! ska kila nu kanske ta mig nån frukt eller så. Sen blire att gå to sleep :)

PussochKram <3

Mjauu, Mee liiiike :D!

image6

Beach 08

Ett tag sen jag skrev, igen :P. Har som inte riktigt tid med de här egentligen.. börjar man skriva ja då tar de helt enkelt inte slut. Kom just in från en joggingrunda, känns att ta sig en tur i det vackra vädret :D. Man blir som på så himla bra humör. Hade nästan kunnat fara och springa en till runda men jag får se måste ju plugga också. Man måste ju som tänka på betygen inte bara på utseendet ;).

Idag kom mitt paket från gymgrossisten också, så nu blir det seriösa bullar vettni. Diet pro, Lose it å hela kittet!
Var nå speciellt 'Beach paket' typ :P. Så nu är de bara å träna träna träna å äta nyttigt å träna ;) haha! Vill ju vara fit till Beach 08 ååh så jag längtar till sommaren, har haft så mycket sommarkänslor under helgen här också. De har ju typ varit 18 plus å man kunde vara ute med linne å shorts, HÄRLIGT må jag säga, mycket mycket jepp jepp! Kan ju passa på att berätta lite om helgen också. Valborg var de fest å kalix som gällde. Körde typ halva kvällen, sen så började jag dricka men det var helt meningslöst för kvällen var himla tråkig. Vi var en sväng på before också, där de var alldeles FÖR mycket folk så man fick ju typ cellskräck lr nå. Sen stod vi på gatan å väntade på Alex som skulle köra oss hem. Tur att man har vänner så man slipper betala en förmögenhet bara för att man vill hem ! :P Ja så resten av dagarna fram till lördag var lugn. Var ute och sprang varje dag så är mycket stolt. I lördags hade Alexandra å Sebastian inflyttningsfest, dom hade fått det mycket fint i sin längenhet även fast det inte var helt klart! Kom faktiskt rätt mycket folk också, hade väldigt trevligt, även fast jag saknade mina partypinglor en gnutta! Men vi får ta igen de en annan gång ska ju umgås och se film med er nästa weekend :D. Så vart de utgång också å det var himla skoj på hotellet dansade å hade oss hela kvällen :D:D!! Älskar att dansa finns fan inge bättre!! Lite alkohol å så är man satans igång på dansgolvet. Nåväl hade en mycket trevlig kväll, btw måste berätta om tanten på frasses. De var typ en tant i 70 lr 80-års åldern utanför frasses 3 på natten som ville ha skjuts till lule, honba jag har en 5a om ni kör mig till lule.. stackars tanten var ju helt virrig å senil. Tur att Dalla ringde polisen annars hade någon jävel rånat den stackars tanten! Ja vilken kväll.. 

1 månad kvar till STUDENTEN, wihooo!! counting the days....

Älskar dig Emil Åström <3 

RSS 2.0