Alejandro!

Måste ju vara årets bästa&harmoniska låt.


Sitter hemma i min och Mias tillfälliga boning, Anna är också här på besök från Norrtälje och vi ska snart åka iväg till Liljeholmen för att uträtta lite ärenden och strosa runt. Det är ganska skönt att vara arbetsledig. Men jag hoppas på att få börja jobba snart igen. Längtar nästan, konstigt nog. Igår raidade vi hos Joel/Olof, vi spelade pingis och telefonspel hela dagen, det var faktiskt ganska mysigt. På kvällen satt vi uppe hos Joel och kollade massa fula bilder och tittade på Gumball 3000. Jag gillar såna dagar när man bara hänger, det är liksom skönt..

Förövrigt så trivs jag som fisken i vattnet här i storstan och det känns faktiskt helt sjukt bra att vara tillbaka till den stad jag en gång föddes i. Jag är en storstadsmänniska och så är det. Vill bara hitta en egen lya som jag kan bosätta mig i på riktigt, med mina egna möbler och min egna säng. Men här är det extremt svårt och det ger mig ångest som fan, fast det ordnar sig säkert :).

här kommer lite vimmelbilder från i lördags...







som ni kanske märker är halva gänget inte med, kan bero på att dom inte var med på samma ställe. tråkigt nog.

nu ska vi kila iväg till tåget!! :)





du ska inte tro det blir sommar..

..förrän nästa år igen.

Dagen har varit helt underbar. Sjukt fint väder och allt! Har strosat runt på stan i någon timme själv och det var strålande sol hela tiden. Helt fantastiskt underbart! Så därför passar jag, mia och sofia på att skåla och festa ut dom sista sommardagarna. Sen får vi vänta ett år tills det är varmt igen..

Vi sitter hos Sofia och jag är den enda som har börjat dricka. Min urinvägsinfektion tar kål på mig och jag vill bara dö. Men ut ska jag! Där med basta. Jag är klar och dom andra börjar väl också bli ganska så klara :)..dom bara gnäller över att allt är fel, är det inte hår så är det kläder. Själv är man kissnödig hela tiden och inte fan gnäller jag, bara att försöka se glad ut!

nä hörrni, nu ska vi poppa Groove Coverage och supa ner oss!

skåååååål.

jag skrattar idag.

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt borta men vi är här idag
Så jag skrattar idag

-


-



the good life.

in my head

has anyone told you how twisted things can be?

if you wanna get high you got to move with the flow

Då var det fredag igen. Steg upp för ett tag sen och har hunnit vara ut på en morgonpromenad som förövrigt satt jävligt fint!

Tänkte dricka en kopp te&betala räkningar..som förövrigt inte är så kul att göra. Men det är ju sånt som måste göras. Tyvärr! Frugan är och jobbar idag så jag är alldeles ensam hemma idag, fast jag ska ju in till stan och prata med mitt gamla jobb och sen ska jag mest troligtvis träffa Annie en sväng för lite skitsnack.

Måste även tillägga att vi inte var på gymmet igår. Ångest! Men nu ska jag berätta hur det var. Vi åkte och mötte upp Mirja på fridhemsplan, gick till friskis&svettis och när vi skulle köpa kortet så insåg vi att erbjudandet inte gällde förrän den 1:a september (vilket är nästa vecka) och då kändes det onödigt att köpa ett månadskort för 500 kr när man lika gärna kan vänta en vecka och bara betala 150 kr. Men ska jag vara ärlig har jag äcklig ångest ändå.

Funderar på om jag ändå ska åka och betala en engångsträning bara för att få träna. Känner att jag skulle må så mycket bättre av det.

vafan, mitt te kallnar ju...

urinvägsinfektion och bakfylla är ingen bra kombination!!

Ja, nu sitter man här igen bakfull och jävlig en torsdag. Eller jag är inte speciellt bakfull egentligen men man är ju seg i kroppen som alltid. Igår anlände jag ju till Stockholm, nu har jag bosatt mig i Örnsberg och här ska jag och Mia bo lite drygt en månad framöver. Hur vi gör efter det återstår att se. På ett sätt känns det så fruktansvärt sorgligt att ha lämnat Luleå igen, men på samma gång känns det skit bra att vara i storstan än en gång. Det är ju här jag har mina rötter och det är ju här jag har växt upp. Men mycket drar mig tillbaka till den stad som jag egentligen kallar hem och det kommer alltid vara Luleå. Mamma är ju där, mina syskon är där och det är liksom där allt egentligen började..eller hur man ska förklara. Gymnasietiden har ju väldigt stor inverkan på den person jag är idag och ska jag vara ärlig så känns det jätte konstigt att jag inte bor där nå mer. Men hem finns alltid kvar, staden kommer alltid stå kvar så den dagen jag bestämmer mig för att flytta tillbaka (om jag gör det) så känns det bra att veta att allt kommer vara i sin ordning.

Jag var alldeles nyss till vårdcentralen och fick en tid imorgon. Vill bara bli av med den här nedrans urinvägsinfektionen för det gör så jädrans ont! Man vill bara dö. Sen gör det ju absolut inte saken bättre att vi var ut igår och man känner sig lite smått hängig idag. Nåja, det är ju självförvållat så jag antar att jag får skylla mig själv!! Gick förbi Konsum och laddade upp med tranbärsjuice, citronsaft och en red bull så man orkar vara vaken idag med. Sen är det ju idag vi börjar våra nya liv, jag, Mia&Mirja! Vi ska iväg och skaffa månadskort på friskis&svettis, nu är det dags att börja tänka på vad man gör med sin kropp. För som det ser ut nu kan det INTE se ut..det är både ohälsosamt och tragiskt!

Jag har lovat Mia och Mirja att jag ska ta hand om dom, med andra ord vara deras personliga tränare, bra för mig för jag har ju inte gett upp hoppet om att bli det en vacker dag!

Nu ska jag kolla majskolvarna sen ska vi åka och handla mat och andra nödvändigheter och därefter åker vi och möter upp Mirja på Fridhemsplan för ett styrkepass!

Jag ska aldrig mer tvätta mitt i natten!

Slutade tvätta två i natt. Kan ju säga att det var riktigt riktigt skönt å lägga sig i sängen och sova efter det. Nu håller jag på och packar, det känns ändå lite sorgligt på något sätt. Men å andra sidan kanske jag är tillbaka redan om en månad? Ja, man vet ju aldrig med mig ;)..kan få för mig en massa saker och så åker jag hem igen! Men som det ser ut nu kommer jag bli kvar där ett tag i alla fall.

Ska snart gå och fortsätta min packning. Hade behövt åka till Kalix och hämta upp lite ägodelar som jag lämnat efter mig där. Men morsan är bitter och säger att jag borde tänkt på det lite tidigare.. suck! Aja, hon kanske ändrar sig mitt i allt. Det vet man ju inte. Hoppas det, för jag skulle vilja säga hejdå till lite folk också. Man vet ju aldrig när vi ses igen.

nä, nu ska jag fortsätta packa!!

Tröttmössa.

Ja det är en trött dam som sitter vid datorn. Hur mycket jag än vill gå och sova finns det inte tid till det bara för att jag måste tvätta. Jävligt tråkigt! Ny tvätt ska sättas igång, tvätt ska hängas, tvätt ska torktumlas osv..inte det roligaste man kan roa sig med en kväll som den. Särskilt när man är trött.

Men måste man tvätta så måste man. Känns inte speciellt kul att det första man måste göra när man kommer ner till Stockholm är att börja tvätta.

Får roa mig med att sitta här och lyssna på massa bra musik!

on the road!

Tog en lång promenad tidigare, kan ju säga att NU känner jag mig frälst. Har nog inte mått såhär bra på länge! Tackar mig själv för att jag kommit på att jag passar in bland träningsnarkomanerna. Gillas starkt! Ska köpa gym kort när jag flyttar ner också, för nu är det dags för lilla mig att ta tag i träningen igen.

Som jag och Elli sa igår på våran resa: "jag ska bli brunett och tränad!!" "ja, och jag ska bli blond och fet!! "

Fast det där med blond och fet, var nog ingen större hit ;)

nu tänkte jag äta och sen blir det väl någon film på det. klockan tio ska jag börja tvätta för på onsdag bär det av..YES! :D är överlycklig. det killas i hela kroppen!

nä mat var det!

Bra musik!


En lång bilresa kan få en på andra tankar!

Jag har nu kommit på att jag saknar bloggen. Inatt när vi körde upp från Stockholm kom jag på att jag ska börja blogga igen. Har ärligt talat saknat det. På onsdag flyttar jag ner till Stockholm igen och det ska faktiskt bli skit kul! Är så trött på Luleå och jag behöver lite miljöombyte typ nu. Det känns faktiskt riktigt bra också, konstigt är det att man i julas bara ville flytta upp och stanna, men nu har det vänt helt. Jag är en storstadsmänniska och så är det! Kan ju inte ljuga för mig själv direkt. Haha.

Körde ju en weekend över helgen som var, Elli kom på i onsdagskväll att vi skulle åka ner till Stockholm. Sagt och gjort så tog vi flyget ner i torsdagskväll. Vi kom fram vid tio till hennes morfar som förövrigt bor på Älgö, Solsidan. Sjukt mysigt ställe och hur fint som helst! Hennes morfar och hans fru var så himla goa och snälla, har nog aldrig känt mig så välkommen hemma hos någon som jag gjorde där! I fredags åkte vi in till stan och kikade runt, en och annat klädesplagg följde med kan jag säga. Senare satte vi oss på Temple bar och tog en öl, runt halv fyra tog vi djurgårdsfärjan över till Gröna Lund! Vi åkte karusell, gick in i spökhuset, drack öl och skrattade massor. Runt sju-åtta åkte vi tillbaka till Älgö och åt middag samt fixade oss. Drog vidare in till stan för mer alkoholintag och vi hade faktisktk riktigt kul :).

Vi hamnade på efterfest i husby och när vi vaknade undrade vi hur vi hamnat där. och varför...bakfyllan kom smygandes sakta men säkert, men Elli var nog den som mådde sämst av alla. stackarn! Lördagskvällen spenderade vi inne i stan, gick runt, kollade på fulla människor, åt på Mc donalds och Mirja var också med, åkte förbi en kräftskiva i Skanstull och sen åkte vi hem. Båda två somnade DIREKT.

Igår morse steg vi upp vid nio, åt frukost, packade och sen började den längsta resan i våra liv. Vi var framme 01.00..

för att se bilder från helgen gå in på Ellis blogg :)

jajjemen!

tänka sig. man kanske ska återuppta bloggandet nu när man inte har något liv nå mer? så man gör något. ligger på min "tillsvidare" bädd och njuter av ljuva Lars Winnerbäck. ska sova snart.

man har varit i kiruna sen i torsdags och det har varit en mycket trevlig tripp vill jag säga. på onsdag åker jag hem, då tar mina p-piller slut...haha

nu vill nog mia sova, så jag ska låta henne göra det :) gonatt!

RSS 2.0