Träningsdagbok

Dag 3
Stångcurls 3x7 20 kg
Växlande hantelcurls 1x8 8 kg 2x7 9 kg
Maskincurls 2x7 30 kg

Sit-ups på boll med vikt 2x8 5 kg
Benlyft med vikt 1x10 2x10 3 kg 
Sneda sit-ups med vinkel 2x7

Kondition 450 kcal, sprang på bandet&cyklade!

Dagens tips!
Kom ihåg att när du kör ett styrkepass, gör inte mer än 10 repetitioner, lägg på extra vikt och gör färre. Du blir då starkare och det tar mer. Så om du kör sit-ups (enkla) och göra typ 100, du blir inte starkare för det, du tröttar bara ut kroppen. Ta en vikt och håll den lätt mot bröstet, jag lovar att det tar mer och ger snabbare resultat. Många är rädd för att blir för vältränad, att musklerna kommer synas för mycket. Men det gör det inte direkt liksom, du måste ändå träna ett bra tag, kanske till och med ett par år för att se såpass bra resultat att musklerna syns ordentligt.

Lärorik dag på gymmet, kände mig mer kry för att träna och det gick toppen =). Detta tränade jag då igår men hann aldrig skriva det då vi lagade käk och såg på underworld 1.

Just nu har vi rast på jobbet börjar igen 10.15 och sen kör vi på fram till 12 då vi har lunch. Morgonen har gått snabbt och sådär, ska bli skönt som bara den med fredag. Imorgon är det ju alla hjärtans dag också, vi har bokat bord på en asiatiskt restaurang i stan, är buffé och det ska bli så sjukt gott, längtar massor. Ska bli så mysigt, senare på kvällen blir det att se någon bra film och bara mysa på. Vad ska ni göra med era älsklingar, lr vänner :)? Give a lot of love ;)

Börjar nu så ska gå och jobba igen. Ha en bra fredag puss!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag måste bara få kommentera det där i ditt tips. Om du gör mindre repetitioner med mer vikter bygger man större muskler. Tar du mindre vikter och mer repetitoner så bygger du mindre muskler men koncentrerar fettreduceringen på det bestämda området du tränar.

2009-02-13 @ 12:18:18
Postat av: maddiis

Mindre reps med tyngre vikter betyder bulliga muskler, slanka muskler får man om man kör på många reps och lägre vikt, som kvinna anser ja att det är snyggare med långa muskler,. sen kör jag aldrig mage med vikter för vill inte ha grova muskler där, det får en att se fetare ut,. :)

2009-02-13 @ 12:37:02
URL: http://madelenehaggstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0