one more day to survive!

Kom hem för en timma sen, har precis varit nere i tvättstugan och sattit igång två maskiner. Var förbi H&M och wedins accent..köpte hårfärg och en lite större skinnväska som jag behöver för handbagaget :)..så haha än en gång tror jag att allt är inhandlat..fast bomullsrondeller måste jag köpa, men det tar jag imorron..Om ett tag kommer Nathalie hit, hon ska slinga mitt hår så jag får bort min gräsliga utväxt som bara jag tycks se..ska även färga hennes hår och samtidigt måste jag hinna ner till tvättstugan :p. Hoppas bara man slipper möta någon granne..vore lite pinsamt när man har fullt med hårfärg i håret, åhnej, det är inte sexigt ;D. Nu ska jag ta och steka mig ett ägg, kanske göra lite grönsaker och smöra en fralla. Känner mig inte på humör för att laga mat idag så det får duga !!

åh vet ni vad? Om en dag åker vi :D..åh vet ni en annan sak? Fick min lönespec idag, oh yeah baby fyfan vad skönt med pengar!! ;D men vet ni en annan sak? Fick gå in på internetbanken och skicka in hyran och telefonräkningen så att dom blir betalda automatiskt när jag är borta, det var ju mindre kul de. hehe

aja ska kila in till köket nu, puss!

I give up!

Nu får det bli som det blir jag orkar inte byr mig mer, stressar bara upp mig heeeelt i onödan. Det är ju bara lingonvecka det handlar om så jag ger upp och låter det vara. Har ringt runt runt runt men det finns inte några tider så det får vara!

Har lunch nu, och har precis ätit sallad och kött. Smarrigt! Är uttråkad och mest av allt vill jag hem, 1 och en halv dag kvar att jobba! HURRRAAAAA. Efter jobbet idag ska jag köpa hårfärg sen hem, om vi slutar tidigare ska jag träna en snabbis också, klockan sju har jag tvättid och vid åtta kommer Nathalie för att färga mitt hår, jag ska färga hennes hår, under tiden ska jag tvätta, måste vaxa benen, när Emil kommer hem ska jag klippa honom&färga håret på honom..sen är nog denna dag också avklarad! uscheli så trött man kan vara, åh less.

tjing.

jobbet å jag är stressad!

fan fan fan..dom har inga tider någonstans. detta är ett rent helvete. varför ska jag vara sen med det här? inte nu..jag orkar inte. Det är för mycket.

back to work jag avlider!

JA!! JA!! JAAAA!!!

haha godmorgon Evin..jag hittade dom där mirakelpillerna..jippi hurra! Låter som att jag verkligen är efter, men jag visste faktiskt inte att det fanns speciellt piller :). Men gud så skönt att veta det, och fram för allt slippa tänka på det !! Imorrn när jag kommer till jobbet ska jag DIREKT ringa UM och få detta fixat! tur att det löste sig..

Nu ska jag till gymmet :) ! pöss

panik!!!

jag har panik, vill ni veta varför? Jo, så här ligger det till. Jag åker om tre jävla dagar och min förbannade mensjävel har inte kommit ännu. Jag är orolig, inte fasiken vill man ju gå omkring och vara besvärad över det heller? hjälp mig någon. Vad ska jag göra?


ca 2 timmar

ååh jag vill hem hem hem, vill att dagen ska gå fortare så att man snart får åka. Jag vet jag tjatar, men hallå jag är nog inte ensam om att vara glad när det är såpass nära utlandet ;D. haha..aja det är 2 timmar kvar ungefär och sen är dagen slut! Jag lider ;)..det är tråkigt som bara den .

Nu orkar jag inte skriva mer i alla fall ;D hinner kanske inte skriva mer idag heller. But, ni överlever nog. hihi.

Tjiingeliiing!

I'm dying!!

Sooo excited ;D.. jag har resfeber!! kan det inte bli fredag nu nu nu. Sitter på jobbet och har rast just nu, bajstråkigt..men snart får jag ju en veckas vila så det är bara att kämpa på. Förkylningen börjar bli bättre nu men är ännu täpt som fan. Var ju och tränade igår och jag kände mig mycket mycket bättre när jag gjorde de så jag ska träna ikväll med. Det enda jag måste hålla mig borta ifrån är kondition. Styrke gör mig inte anfådd direkt så jag anstränger mig inte lika mycket då!

Igår var jag och köpte två nya necessärer och vattenfast sminkborttagning så nu tror jag att all shopping är klar inför resan, bara det att jag kommer hela tiden på nya saker så min plånbok är typ tom :(. Tur att man får lön samma dag vi åker! Annars hade det varit förjävla knasigt..

Jobbet då..vi skulle ju börja med försäkringar denna vecka. Men som alla andra veckor har det skjutits upp igen, fast bara för några av oss som ännu sitter kvar på telenor. Anledningen till detta är för att kontoret i härnösand behövde hjälp så då fick jag och tre till rycka in :). Kan vara ganska skönt, men jag var väldigt inställd och motiverad på att börja med försäkringsprojektet. Kommer ju missa så mycket då jag är borta också, men å andra sidan..det är soft!

Allmänt så har vi rast till kvart över som vanligt, sen jobbar vi fram till 12. Lunch till 13 och jobb till 17, en liten rast där emellan. Efter det ska jag hem, packa gymväskan, byta om, ta min dagliga 'pillerdos', (låter som en knarkare, men det är jag inte. Kan försäkra er om det..haha) åka iväg till gymmet, först sola sen träna mage, biceps&underarmar...eller kanske ben så man inte har träningsvärk på resan :P..aja nu har jag inget mer ovettigt att skriva! Hoppas ni alla får en bra dag. Pussar&Kramar Evin :)


om fyra dagar är jag i Egypten!!!

hej hej bloggen har inte hunnit skriva i bloggen idag :). Men nu skriver jag, åh alla hurrar. haha..?

Har rast just nu, och dagen har gott riktigt snabbt. Härligt, för ju snabbare dagarna går desto närmre Egypten kommer man, och gissa om jag längtar? haha tycker jag har tjatat om det länge nu, men nu när det verkligen börjar närma sig så känner jag att oj fy så skoj det ska bli. Slippa jobb, slippa tänka på att man ska träna äta nyttigt osv.

Jag ska med andra ord njuta av min semester :). Leva livet, låtsas som att jag aldrig mer behöver åka tillbaka. Men det är ju bara i mina drömmar man kan leva så tyvärr. Vore ju skönt om det var sant. Men det är de ju inte..

Idag ska jag köra ett lugnt träningspass, är förkyld ännu men jag kan nog slänga in lite styrke idag. För jag känner mig inte så himla svag idag som jag gjorde igår. För då kändes mitt huvud som en enda stor BALLONG. Sen ska jag sola så jag får lite färg innan egypten och får värma upp huden litegrann.

Nu ska jag börja jobba igen Puss =)

middag strax..

Svar till Johanna: Det är skillnad på att banta och deffa.

tralallaa

Nu är klockan snart två och jag har typ inte gjort något ännu. Bara ätit frunch..är uttråkad och snorig..måste snyta mig var 10:e minut för att det rinner hela tiden..det gör mig galen! Jag har funderingar på att byta om och sminka mig lite snabbt, åka in till stan och växla pengarna till egypten. Måste köpa ett solpuder, en liten svart väska och sen var det nog klart.
Har suttit och sett Generation Kill också, mycket action och det gillar jag ;D..bör ses!

Äsch nu orkar jag inte blogga mer :) puss!

söndag morgon

godmorgon! Jag har vaknat tusen gånger inatt av att min näsa har velat töma sig. Jobbigt som bara den. Dock börjar jag känna mig lite bättre nu, men det blir inge träning idag heller. Är jätte jätte sugen på att träna, varför kan jag inte bara få bli frisk? :( Aja,  jag vet faktiskt inte vad vi ska hitta på idag. Emil ska träna och jag kanske följer med dit och solar bara och tittar på när han får ha roligt på gymmet. Innan dess måste jag in till stan och växla pengar till Egypten och köpa in ännu det sista som jag glömde igår :P. Det enda som bekymmrar mig är att jag behöver ett solpuder. Ni vet Isadoras stora solpuder som brukar finnas på sommaren? Är det någon som har nån som helst aning om den finns någonstans i stockholm? Vore guld om ni visste :). Förövrigt så var jag ju och shoppade en del av det sista igår. Mia följde med mig och ansåg att jag var en boss, haha. Nu undrar ni varför..jo för att bara jag fick gå på alla affärer som jag behövde gå på och hon fick knappt någon tid till sig själv. Men mia, som sagt du hade ju inte råd till något ändå :D. Dessutom bjöd jag dig på en glass bara för att du följde med mig! Förlåt om jag var ett as som drog med dig.


Gårdagen :)

Skor:H&M 129:- Hatt: H&M 69,50:- Linnen: Jc 2 för 199:- Kjol: Monki 150:-
Resten är ointressant :D

och detta handlade jag för någon dag sedan


 I alla fall då, efter att jag inhandlat det mesta så åkte vi till medborgarplatsen och mötte upp Frida&Pontus på ett fik. Köpte oss en macka, som blev min middag..men sen på kvällen när jag kom hem gick jag och emil och köpte en massa godis. hihi..det var gudomligt gott! Vi började se den nya serien som vår älskade Alexander Skarsgård är med i, Generation Kill..hyffsat bra faktiskt :). Fast som vanligt somnade jag in på det tredje avsnittet så jag måste se klart det idag ;d. Nu ska jag gå och väcka Emil tror jag han ligger och sover så sött, men det ska han inte få göra mer :D..hihi.

Justja glömde berätta att jag köpte en ny mp3 i onsdags 99:- från Media Markt! SUPERNÖJD, perfekt när man ska träna!


Hugs n' kisses! Om 5 dagar vid den här tiden sitter vi på planet :D:D!!!!


sjuk igen..

..och mina planer för träningen toltalförstördes igen! Jag börjar bli så himla trött på att vara sjuk, mitt humör är verkligen inte på topp sådana dagar. Man vill ju inte gå runt och vara irriterad hela tiden. Fattar liksom inte, jag hann vara frisk 4 dagar och innan dess var jag sjuk i nästan 2 veckors tid. Hur kan man bli sjuk igen? Vad är det för fel på mig liksom. ååh, bara jag blir frisk till fredag när vi åker till egypten så är det väl lugnt. Men helst innan så man hinner träna..

Ska berätta lite om min gårdag. Var och åt middag hos min kusin och hennes pojk, hade lite kusinträff igår så det var himlans trevligt. Två av Fridas (min kusin)  kompisar vara också där och hälsade på! Vi åt grillat, drack lite vin och hade allmänt trevligt. Måste också erkänna att jag åt lite mörk choklad och en marianne godis..fusk fusk..men det var gott! Vissa dagar går bra, men så fort man kommer till helgen då är suget tillbaka. förbaskat att det ska vara så. Men många säger att om du tycker om det, ät! Men det gör mig bara lycklig för stunden, jag blir deppig, arg och ledsen över att jag visar sådan svaghet. Inte mot andra utan mot mig själv. Allt jag gör är för mig själv. Men det är något jag tror att många inte fattar. Att många kan säga att, du är ju smal, du är så perfekt. Sure, ni kan säga vad ni vill. Men så länge jag själv inte trivs med det så finns det inget någon kan säga till mig som kommer få mig att ändra mina åsikter och tankar över viktnedgång. Andra säger och att jag är såkallat 'besatt' men vadå besatt? Jag är bara mån om min vikt inget annat. Det är inte hälsosamt att väga varken för mycket eller för lite, och jag kommer inte diekt bli sjuk av att jag tränar eller äter nyttigt.

äsch jag orkar inte skriva något mer, blir bara så irriterad när jag tänker på det. hej hej!

skönt att det..

...äntligen är fredag! Det betyder att jag har 4 dagar kvar att jobba tills vi åker till EGYPTEN :D! 7 dagar kvar, kan det bli bättre? Jag längtar riktigt mycket, är stressad över att jag har massor kvar att göra. Så i helgen ska jag ägna min tid åt att inhandla det sista inför resan, lite kläder och sådant :). så nice.

Har lunch på jobbet nu börjar om 5 min och slutar typ efter tre..sen ska jag träffa min kära kusin Mia på fridhemsplan, vi ska handla mat till ikväll och så ska vi hem till Frida och grilla :). Ska bli gudomligt gott! Emil slutar nio ikväll så han kommer inte vara med, tråkigt..men det ska bli kul att ha en liten kusinträff igen :D.

har förresten klarat mig 4 dagar utan sötsaker;P, eloge till moi!!

ska kika på aftonbladet nu Pöss

aah härligt!

solen lyser, jag har slutat och snart ska jag gymma! Kan det bli bättre? :)

Har precis stoppat i mig en finkrisp (knäckemacka) med endast kalkon på, fyfan så gott! Tror jag ska ta en till, hälla i mig en charger och em omgea-3 byta om och sen gå till gymmet!

Vilken härlig kväll :). Emil kommer också lite senare till gymmet så vi ska träna tillsammans guud så trevligt!

Känner mig på allmänt bra humör även fast jag är trött, kanske är övertrött? äsch skit samma ;D För övrigt kommer min kära kusin Mia hit imorgon så i helgen ska vi hitta på något skojjigt. Fest är uteslutet, och jag ska försöka att inte slösa så heemskt mycket pengar! Förra veckan gick liite överstyr om jag ska vara ärlig. Inte bara mot er utan mot mig själv. Jag måste inse att någon gång får det räcka. Hur mycket mamma och emil tjatar på mig så finns det ingen spärr. Man blir aldrig nöjd, eller jo precis just när man köpt en sak så känner man verkligen 'jippi, precis vad jag ville ha. nu har jag allt' men hell no, man vill ALLTID ha mer. goosh, det är fan jobbigt. Men det finns ju så mycket fina saker. skor, väskor å klänningar..blir helknäpp bara av att tänka tanken på vad man kan köpa. och egentligen bör..fast man har ju egentligen inte något behov.

aja, det finns folk som är värre. men jag ser mig ändå som ett extremfall sådeså :)

hihi.

Jaha, då var dagens arbete avklarad! Men, jag får inte gå :(. Åh, vad ska jag göra fram till fem nudå? Är uttråkad, men nu har alla rast så man kan ju vara lite social i alla fall.

Boooored jag orkar inte blogga har verkligen INGET att skriva. Inget alls.

Mirja tyckte du verkligen det ;)? Haha, man vet aldrig när du är ironisk . . hoho

Som vanligt...

...har vi inget att göra :P. Klockan är 11.14 och jag är klar med förmiddagsmålet och får inte göra något mera jobb än såhär fram till lunchen! SKÖNT. Men lite tråkigt, fast då får jag ju istället lägga ner lite tid på mitt bloggande :).

Måste bara berätta om hur extremt skönt det var att träna igår (även fast jag blivit svag&var trött), jag kände världens lättnad när jag steg in på gymmet igårkväll. Jag hade världens energi i kroppen, fast den avtog efter en stund. Var så himlans trött och seg efter 2 veckors vila, men jag kommer snabbt igen ska ni se :). Ikväll blir det såklart gym igen och förhoppningsvis är jag inte lika trött idag! Måste också bara säga att jag är extremt stolt över att jag gick till gymmet igår och inte tog bussen eller tåget som jag annars brukar göra, det är ju såpass varmt ute nu så man kan ju bannemig inte sitta inne på en buss och svettas bara för att man är lite lat!! :D Idag ska jag självfallet promenera dit igen, måste hitta en snabbare väg, går alltid nya vägar när jag ska till gymmet. Försöker bara hitta den snabbaste. haha. Men det tar säkert ändå lika lång tid för de.

hm..vad ska man nu skriva? äsch, jag avrundar och går till fönstret och sätter mig :) Pussis!

Finally!

Jippi, hurra, äntligen är jag hemma. Dom tre sista timmarna var för mig, en PINA! Usch, det var riktigt tråkigt, det jag gjorde var att blogga..

Ta kort på mig själv (ego) ...



...Kolla på den vackra utsikten..


...som såg ut såhär och samtidigt som jag...


...lyssnade på musik!


och titta på mina skor gjorde jag! Sjävfallet är dom Rosa, fast gamla och smutsiga!



tog även kort på den otroligt så kallade vackra arbetsplatsen.



Jisses, vilken tråkig eftermiddag. Åh jisses så tråkigt det här inlägget vart :) Ska i alla fall och träna snart, måste bara slänga i mig en morot, en panodil, en omega-3 och en charger så jag piggnar till. Är jättetrött for your information!!

PUSS

åååh.

Jag är uttråkad, har inget att göra eftersom jag har gjort bort allt arbete för hela dagen. Suck. Man går bara omkring här och funderar över vad man kan göra, men det finns inte ett piss att göra. Inte alls. Har en timma kvar, så jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på resten av tiden :p. Skönt jobb man har, på ett sätt bra men jag vill fan ha mer att göra. Är så less på detta, igårkväll när vi gick och la oss låg vi och snackade om vad vi ska göra härnäst. Nu har vi flyttat, 'byggt' upp ett liv här i Stockholm, skaffat oss jobb, och är inneboende hos en otroligt vänlig vän som låter oss på hos han. Eloge till dig Tobbe som står ut ;). Fast du är ju aldrig hemma, så det kanske inte är så jobbigt :). Förhoppningsvis, jag håller i alla fall din lägenhet ren, hoppas det duger ;D.

Vill flytta utomlands, men på samma gång stanna här i Sverige och börja plugga. Jag vill ju bli personlig tränare, och det ska jag bli. Men när, det vet jag inte. Det kostar en hel del att gå den snabbkursen på pt-school som jag vill gå men just nu finns inte dom pengarna. Måste ta lån, få en fast anställning för att det ska gå också. Men ja, jag vet fan inte. Känns bara så långt tills jag kommit dit jag vill. Men jag vill dit nu nu nu. ååh, suck. Känns som att man bara står och trampar på samma jävla ställe hela tiden. Att man aldrig kommer någonstans, känner mig så himla misslyckad när jag tänker på hur länge jag har jobbat kvar på det här tråkiga jobbet. Det känns inte ens kul att komma till jobbet nå mer, och det är inte kul alls. Mest deprimerande. Ett halvår, och jag är uttmattad, trött och vill bara göra något nytt. Men, det där men:et finns där hela tiden och det gör mig så fruktansvärt frustrerad, stressad över att jag snart fyller 20 år och har bara det.

Lite deprimerande inlägg jag skrev nu, men det är så det är. Jag vill verkligen göra något annat, och det NU!!

Emil vad säger du? Ska vi lämna landet, vi kanske hittar ett riktigt bra liv någonstans i Usa, eller kanske någonannanstans. Det vet man aldrig. Bara en tanke, men så snart som möjligt måste något göras. För jag pallar inte trampa på det här eländiga stället någe mera.

hejsvejs

inget att göra..

så jag kan blogga på jobbet istället:P. Har jobbat lite för snabbt så nu måste jag ta det lugnt, skönt är det ju förstås ;D. Bra början när man kommer tillbaka från ledigheten om man säger så. Har rast kvart i så fram tills dess ska jag bara dega och nöta datorn ;D! OOoohhsköönt det är !!

Har inget mer vettigt att skriva så tjingeling :)

dålig på uppdatering

Hej hej nu har vi rast på jobbet, är jättetrött idag efter en lång och skön ledighet som verkligen behövdes. Men det var mindre kul igårkväll när jag i gick och la mig, kände hur ångesten sakta men säkert började krypa fram då jag insåg att fan, imorgon ska man upp och jobba. Usch så jobbigt det var, ville bara gråta. Var inte långt ifrån, men det känns dock skönt att det är helg igen om 3 dagar :P. Soft! Har ju bara 8 arbetsdagar kvar till egypten så det känns riktigt härligt :)..är ju 10 dagar kvar tills vi åker och jag är så himla glad över att komma ifrån Sverige ett tag! härligt :).

Igår hann jag inte blogga eftersom vi hade en Evin&Emil-dag..mycket mysigt! Gick runt i stan och shoppade lite småsaker inför egypten, åt pizza och det satt fint som bara den ;). Sen åkte vi hem och myste framför en film med Godis&Chips. Känner att jag har tryckt en massa onyttigheter under påskhelgen så från och med idag och fram till egypten är det hårddeffning&hårdträning som står på mitt schema! HÄRLIGT. Ser framemot att få gymma ikväll då det var ca.2 veckor sedan sist..därför ska det bli skönt!!

Nu har jag inget mer att skriva börja strax igen, har inte så mycket att göra denna vecka heller så det är rätt lugnt här.

Puss :)


ca 2 timmar

Har kommit hem för ett tag sen, och städat litegrann efter gårdagens 'bravader'. Nu är det fint här hemma igen :P. Var riktigt kul att träffa Malin igen :). En himla trevlig prick, haha. Vi gick omkring lite och satte oss på donken där jag tog en chili-cheese och en glass med jordgubbstopping ;). Mums! Satt och snackade om allt från himmel och jord tills hon ville ut och det gjorde vi rätt i. För det var ju så underbart väder, lite blåsigt men helt okej..solen stekte ju så vad mer kan man begära i mitten av april :)? Trevligt var det men sen blev det kyligare så vi bestämde oss för att åka hemåt :).

Om typ 2 timmar kommer Emil hem, fast det känns som en evighet tills dess. Har en känsla av att jag kommer dega här resten av kvällen. Fast vad gör man annars på söndagar :P?

Har inget mer vettigt att skriva nu så jag avrundar här. Puss!


En glad Malin i Kungsträdgården

å så jag då ;)

så härligt väder..

Nu har jag gjort mig helt klar, det är ju så fint väder ute så jag har bestämt träff med Malin i stan :). Var så längesen vi sågs så vi tyckte det var dags nu! Man kan ju inte vänta allt för länge heller. Vet inte vad vi ska hitta på men vi sätter väl oss någonstans och njuter av vårvädret och kanske tar oss en glass också ;D. hade suttit riktigt fint! Ska inte mötas upp förrän om en timma typ så jag tänkte åka in lite tidigare och leta efter ett par snygga shorts i ljus denim med slitning!

Ha en bra dag allihop ;), det ska jag ha!  PUSS!!


The way I look today !! :)




kär och gosig!

Ååh fy vad tråkigt. Nu har älskling åkt och jobbat..igen :(. Det är så himla tråkigt att vara utan dig Emil, har alltid så skoj med dig. Du är så bäst så! <3 Men nu får jag vänta ända till tio ikväll, först då så får jag gosas med dig igen. buhu. Det suger verkligen, särskilt när det är så fint väder. Då vill jag helst av allt vara med dig älskling, knata runt i stan och äta en glass och ha det allmänt mysigt! Jag är KÄR! Ibland förvånar det mig eller ja oss att vi håller ihop såpass bra som vi gör, och att det har hållt så länge. Fatta att vi snart har varit tillsammans i 3 år! Heltsjukt men otroligt underbart och jag vet att vi kommer hålla resten av livet. Utan tvekan, du är det bästa som hänt mig och du är den enda vännen som förstår mig på alla sätt och vis! Du är värd tusen ljus år, du är värd mina kyssar, mina kramar, min kärlek du är värd vartenda minut som jag ger dig. Jag ryser bara av tanken på att vi är så kära. Det vi har är något jag är så otrolig överlycklig över. Jag älskar DIG Emil du är den som får mig att känna mig som den människan jag är idag. Utan dig skulle jag inte klara mig i denna galna värld.

Tack för att du finns, lyssnar och stöttar mig. Du gör mig till den lyckligaste tjejen på hela jorden. Min prins. Min Bobo <3


saknar..

Jag saknar träningen. Idag har jag inte tränat på 1 vecka och 4 dagar. Tro det eller ej, jag känner mig inte fet! Men jag saknar träningen något så grymt mycket. Blir nästan lite deppig när jag tänker på det. Usch, och jag sitter ännu inne medans alla andra är ute och njuter av vårvädret. Vad är det för fel på mig??

ÅHHH, jag vill träna. Fick ett extremt träningssug. helsjukt. Men jag som är träningsnarkoman, som vanligtvis tränar 5-6 dagar i veckan blir knäpp när jag inte kan göra det. Har varit sjuk en lång tid nu. Så less på att jag inte kan bli frisk, visserligen har det väl mycket att göra med att jag festat mycket på senaste tiden. Men man måste ju för fan blir frisk för det. Aja, förhoppningsvis är jag i form för att träna på antingen måndag eller tisdag. Då blir det hårddeff och hårdträning fram till 24:e då vi åker till Egypten. Jag vill inte se ut som en valross på bilderna för er som undrar.

Nu ska jag faktiskt sätta på mig något någorlunda fint och åka till stan och möta upp Karin&Kajsa.

Tjing ;)

oh yes

Då har man duschat, känner mig som en helt ny människa. Var alldeles svettig och äcklig innan, gissa om jag känner mig fräsch nu? ;) Nåväl, jag vet faktiskt inte vad jag ska göra här näst. Har egentligen ingen som helst lust att ta på mig rediga kläder och sminka mig samt fixa håret. Låter riktigt jobbigt :P. Är helt död efter tvättandet..så jag kanske degar hemma idag. Men gud det är ju så fint väder, man kan ju inte sitta inne då. Fast vadå, om jag åker till stan då vill jag bara köpa en massa saker..visserligen hade jag ju kunnat ta en promenad här i kring. Men det är inge kul, aja jag ska fundera på någon vettig lösning. Det är i alla fall varmt så man behöver ju inte klä på sig överdrivet mycket :P.

PUSS!

Self confidence

Jag måste säga att ibland kan jag ha så jäkla bra självförtroende. Och idag är en sådan dag. Jag är så jävla snygg! Det är inge jag ska sticka under stolen med ;).







Jag har också en kille som är otroligt snygg ;D. Massor med kärlek till dig min underbara älskling.

I call him BoBo, the best thing that ever happened to me.



Minnen

Jag kommer ihåg denna låt från när vi gymmade i kalix. Lyssnade alltid på den här !



Faktiskt hyffsat bra, In Flames allmänt är också bra ;D

JIPPI HURRA!

Det är 13 dagar tills vi åker, gissa om jag är glad ;D? Ohjaaaaa.





paradiset ;)

Frukost 11:57

Pytt-i-panna och stekt äggvita. Gud så gott det ska bli, är jättehungirg nu :).


man kanske borde äta också.

Jag har ju helt glömt bort att man kanske borde äta något idag också. Har inte varit så hungrig så det är nog därför det inte blivit av att äta helt enkelt. Dock så vet jag inte alls vad jag ska äta. Har pytt-i-panna hemma, och så steker man ett ägg till. Hade faktiskt varit gott, brukar inte gilla pytt-i-panna, men idag verkar det som att jag är sugen på det :P..

aja, ska göra mat när jag varit ner till tvättstugan en gång till. Blev ett jäkla spring nu, men jag hade mycket tvätt och olika grader som dom skulle tvättas i, så sammanlagt blir det 6 maskiner. Som tur var inte helt fulla så man hinner med allt:P. Fast allt lär ju ändå inte hinna torka klart..hatar att inte ha en egen tvättstuga hemma! :P Det var så skönt när man bodde hemma och hade torktummlare, tvättmaskin och torkskåp så slapp man passa sig efter en viss tidssträckning. Fan, tre timmar räcker ju inte om man ska torka allt, särskilt när torkrummet här nere suger älgballe! Fattar inte varför dom inte har ett torkskåp, tusen gånger så effektivare. Visserligen får man plats med mer i ett torkrum, men det hinner aldrig torka. Så varje gång jag tvättar slutar det med att det hänger kläder över HELA lägenheten. Vilket inte passar så bra idag eftersom vi får besök. Det kan ju inte hänga lakan och t-shirtar överallt heller:p

Blir så irriterad:P.

Jag har kommit på en sak, det är att jag ska nog lägga in bilder på Hela lägenheten sen. Så att alla mina vänner där uppe som inte varit här får se hur jag bor nu ;). Det är inget speciellt, men jag tycker ändå att vi har fått det ganska så fint ;). Även fast allt inte är klart, saknas lite mattor, dukar, prydnader och blommor :p. Men jag tror nog inte att vi är dom enda som har det lite halv klart hemma hos sig!

Pussis

Vad tycker ni?

from now on you will call me Melissa.

Älskar namnet Melissa och jag har velat heta så länge. Haha. Kalla mig konstig men that's the way I want it.

Nej men faktiskt alltså allvarligt. Hade jag bytt namn så skulle det utan tvekan vara till Melissa :)

Så ni som heter det idag, eloge till er! Eller, till era föräldrar som namngav er.

Ska ner till tvättis nu, Puss!

två bra låtar

Amazingx2

Seal-Amazing

Kanye West-Amazing

and then?

Hello sunshines :). Vilken härlig morgon vi har idag. I Stockholm lyser solen och det verkar vara riktigt varmt ute redan nu, gud så skönt! Hade mest av allt velat åka in till stan sätta mig på någon trevlig plats och njuta av alla glada människor& utav det underbara vädret såklart! Haha, men tyvärr så var jag tvungen att tvätta. Fick tag i en tid mellan 10-13 så tänkte att efter det så kan jag hitta på vad jag vill! Var och satte i dom två första maskinerna nyss så på något tag ska jag ner när det är klart. Annars, ja vad ska jag berätta. Jo, Emil jobbar ju idag med..tråkigt men sant. Såklart jobbar han till 21 ikväll igen, så det kan ju bli lite långtråkigt, men jag hittar säkert på något som jag kan roa mig med.

Ikväll kommer nog mina vänner förbi, vi ska dricka lite vin och snacka skit. Tror det blir skojjsigt.

Har faktiskt inget mer att skriva nu, så ni får leva med detta fjuttiga inlägg ;). Haha, som om jag har 'som om jag har många läser' eller så inte ;).

Hugs n' Kisses!


Älskar dig raring! :)

bakfull&jävlig

Godkväll bloggen! Missed me? Ofcourse you have ;). Har inte haft tid helt enkelt, annat som stått i vägen liksom. Ska berätta om min gårdag tänkte jag. Oj vilken rolig kväll vi hade! Inte en tiopoängare kanske men jag hade kul, och det tror jag nog att alla andra också hade som jag var med :). Kvällen började med förfest hos oss med Emil såklart, Nathalie, Jennie och så Linnéa en tjej som jobbar med Natta var här en stund hon också. Vi drack och bara hade allmänt trevligt. När klockan började bli lite mycket åkte vi in till stan där krogen stod på schemat. Denna gång var det extremt dött när vi kom in, usch vad det var tråkigt. Alla var helt nere..men när klockan blev halv ett så var det äntligen fullt ös på dansgolvet. Denna gång dansade vi inte till stängning men dansade kan jag säga att vi gjorde ;). riktigt kul! Lagomt full å allt. Inge kräka som tur var. Man är så förbannat bakis om man spytt dan innan. i alla fall då, när vi blev less på krogen gick vi hem. Jennie hade gått i förväg, stackarn hur vågade hon gå själv i denna stora stad? Jag menar, det är ju inte direkt Kalix eller Gällivare ;). Men hon klarade sig, vi hittade varann till slut. Då bi mött upp henne så gick vi till donken och alla köpte sig ett mål förutom jag av någon konstig anledning ;S..brukar alltid göra det, fast det var ju bra  då slapp jag bli fetare. haha! När alla ätit klart så gick vi ner till tunnelbanan tog tåget hem och när vi var hemma fick jag för mig att dricka mer. Men det var ingen bra idé för när jag vaknade halv åtta imorse så var jag ännu full. Usch, huvudet bara snurrade. Gick en sväng på toa och sen gick jag och surrade med Natta och Jennie som också var vakna. Blev tröttare så jag gick och la mig igen. Kring tio vaknade vi och då var det dags att stiga upp. Bakfull och jävlig, men man kan ju inte sova bort hela dagen!! När jag är ledig så vill jag göra saker. Fast å andra sidan, det kan ju vara skönt att sova riktigt länge också. Men idag blev det inte så..Nathalie och Jennie åkte hemåt och sen satte jag och Emil igång senaste avsnittet av Lost..åt lite chips..åh jättegott till frukost. NOT! Men kag orkade verkligen inte göra mat. Fast vänta, jag åt ju en macka också. Jippi. Nåväl, när vi sett klart det så messade Karin (en gammal klasskompis från Luleå) och sa att hon var i Stockholm nu så då var det bara för mig att byta om och göra mig klar. Åkte till stan vid ett, strosade runt i flera timmar och vid fem var allting stängt. Då följde jag med Karin och Kajsa till deras hotellrum, satt där ett bra tag och snackade sen blev klockan på tok för mycket och dom skulle iväg och äta. Så jag tog tunnelbanan hem och här sitter jag. Lägenheten är städad och jag är mätt. Åt lite ägg och en macka. Jag orkar verkligen inte göra riktig mat idag, finns inge ork i min kropp för det.

Shoppade såklart lite idag med, två klänningar från Gina..orkar inte lägga in bild. Another time maybe.

Bilder från igår finns på pixbox. Sitter och väntar på att Emil ska kommer hem..men det är jättelänge kvar. Jag är trött, sliten, behöver en dusch, godissugen och bara allmänt less. Vet ej varför. Äsch.


Gårdagen. Gammal skruttig klänning från förra året ifrån Gina.


Dagens. Typisk dagen-efter klädsel. Rutiga Ballerina, Bikerjacka, strumpbyxor och tunika. Finns det någon bekvämare klädsel att bära på stan? Förutom mjukisdress, men det vill jag inte ha ;d hatten fick också sitta på, men bara på bilden!

hejdå


Time is what you need

Då har man gjort klart ärendena för idag också! Blev ingen shopping idag, eller det bruna midjebältet som jag behövde hade nathalie att låna åt mig så det ordnade sig. Har handlat mat och var in en sväng på lindex och köpte en svart sjal och strumpbyxor :P..slängde nyss in potatisarna i ugnen så om något tag ska vi äta.

Emil kommer snart och jag längtar efter honom :)



nu kom han ;D...PUSS

Laughing at my self...

hej hej bloggen jag har ännu inte gjort mig i ordning, och fixat naglarna som jag skulle göra för flera timmar sen ska jag göra nu. Vet ni varför? Jo, för att jag har storstädat hela lägenheten, utan att bli svettig som tur är :P. Men nu är det kliniskt rent här så det känns skönt. Tänkte bara blogga lite snabbt innan jag gör mig i ordning till sist!

Tror jag har kommit på vad jag ska ha för outfit ikväll också..men jag måste ha ett brunt midjebälte...globen nästa!!!

PUSS:)


Bild från igår när jag satt och jobbade :P

fönsterputsning!

Det var verkligen på tiden att jag putsade fönsterna, kan ju säga att dom var riktigt ofräscha. Men nu ser dom ut som nya ;). Skönt att ha det gjort nu inför sommaren, för när solen lyser rakt på fönstret och dom är smutsiga ser det inte fint ut. Känner mig vuxen också nu när jag gjort det. haha, men fan jag brukade inte putsa mina fönster när jag bodde hemma. Sådeså..

Har precis gjort mig lite lunch, kände att magen började kurra så jag stekte mig ett ägg till de har jag en halv avokado och sallad sen igår :)..


Grönt och fräscht! ;)

Har ännu inte gjort mig i ordning eftersom jag fick andra saker att göra..därför sitter jag fortfarande här helt osminkad och halvt påklädd :P. Borde kanske äta upp min mat och göra mig i ordning..lät jobbigt! Men jag måste i alla fall handla mat till ikväll, ska göra hasselbackspotaits med nått gott kött, sallad och någon god sås :p..dessutom tänkte jag köpa lite påskgodis och ett ägg till Emil, inhandla lite melon och nötter tänkte jag också göra. Eftersom man får besök och det ändå är påsk så kan man ju ha lite smått att mumsa på till vinet ikväll. Var och köpte jordgubbar så ikväll ska vi smaska på jordgubbar, melon och nötter + godis då ;D. Vinet får jag ju inte glömma, hihi.

Ska äta min mat nu, Puss!!

Feel so fresh!

Då har man precis kommit ur duschen/badet, gud så skönt det var,  känner mig som en ny människa :). Tänkte fixa naglarna nu, eller ja fila dom och kanske sätta på något snyggt nagellack. Dom ser ut som fan just nu! Ett tag var dom jättebra, växte och höll sig långa men nu har dom blivit mongo igen. Går bara sönder hela tiden, även fast man sätter nagelförstärkare. Men jag ska prova lägga någon gelé som nån snackade om var bra..kanske det blir bättre då.

Nu ska jag gör mig i ordning. Renbädda sängen och sen ska jag nog till stan..fast det regnar. Åh, gud vad tråkigt! Kan det inte bli fint väder igen..

aja, jag får sysselsätta mig med något annat tills det slutat regna och gå senare istället. Pussis :)


Regnigt idag

Gormorgon bloggvärlden. Idag är jag trött, Emil kom in och väckte mig lite efter åtta. Han tyckte att jag skulle stiga upp och umgås med han innan han skulle åka till jobbet. Vad söt han är! ;) Ångrar inte att jag steg upp, för morgonmys är nog det bästa som finns. Måste tillägga att jag älskar dig Emil, du är så underbar! Även fast vi bråkar ibland, men det göra nog alla par. Älskar ditt leende och dina bamsekramar ;)..finaste som finns är i alla fall du! Han åkte för ett tag sen och nu sitter jag här i min ensamhet. Har funderingar på vad jag ska hitta på idag, är lite seg men är ändå sugen på att åka in till stan och lunka runt. Skulle behöva hitta något som jag kan ha på mig ikväll, för vi ska ju ut! Längtar ;d, Nathalie&Jennie kommer hit runt åtta och då är förfesten igång, ser framemot kvällen måste jag säga! Tillbaka till vad jag ska göra idag då..Duscha måste jag göra, ska nog ta mig ett bad har lite ont i nacken och huvudet så att mjukna upp kroppen lite skadar ju inte! Sen skulle jag behöva städa lite också, så jag börjar fylla badkaret med vatten och under tiden kan jag diska! Borde dammsuga och bädda rent, dammsuga sovrummet och vardagsrummet. Oj, nu blev det mycket. Borde sätta igång på en gång om jag ska hinna in till stan också.

Måste bara slänga in bilder på gårdagens shopping. Jag fann min jacka, som tur var hade dom fått in den igår. Lucky me!!


H&M 498:- I love it!


Topp H&M 149:-




Gladiatorsandaler 299:- Eurosko, barnavdelningen ;D supersköna! Behövde ett par till Egypten så jag passade på, ett superpris för dessa!

nog hade man skoj..







Men jag har inte kul nu :(. typ två timmar kvar tills Emil kommer hem!! ÅH !

snart är de helg..igen!

Tjoo idag är det tisdag vilket betyder att jag har en arbetsdag kvar av denna vecka! SKÖÖNT! Att få vara ledig torsdag-måndag är nog det bästa som kan hända just nu. Är så trött på att jobba så det passar in alldeles utmärkt :). Om jag blivit frisk ska jag spendera min lediga tid med massor av träning ;)..och fest! haha. Men det är så fint ute, åh då vill man det..hihi. Så till hur min dag har varit. Den började med att jag kom sent, fast det gjorde inget då vi hade pisslite att göra. I början gick dagen segt men sen tycker jag att det gick snabbare och snabbare. Fick sluta lite tidigare idag också så det var urskönt. Tog den längre biten hem bara för att jag tycker om att åka buss, är så mycket folk på tunnelbanan och sen hade jag ändå inget bättre för mig ;). Innan jag kom hem var jag och hämtade ut mitt paket från ellos som jag beställde hem förra veckan. Alla plagg passade så jag är supernöjd, skönt att man slipper skicka tillbaka i alla fall ;D.

Nu funderar jag på vad jag ska göra. Är uttråkad. Emil kommer inte hem förrän tio ikväll och jag kan inte träna. Vad fan ska man göra? Är inte hungrig så jag kan inte sysselsätta mig med matlagning heller. Hmm..fast jag blev lite sugen på en smoothie..undra om man kanske ska ta och göra en? Kan ju inte skada :P. Skulle även vara skönt med en promenad i det härliga vårvädret. Mån tro om man kanske ska ta på sig träningskläderna och gå ut? ;D Jag har verkligen beslutsångest. Har lite ont i skallen också, äsch nu ska jag göra en smoothie, slänga i mig en panodil och sen byta om för en långis.

Fick deklarationen idag också, gissa om jag blev glad ;D!!

Puss! :)

Jobb och sjuk

Godmorgon bloggen! Har kommit till jobbet för ett tag sen och vi har inget att göra. Så jag tänkte passa på att blogga lite..är sjuk ännu och min hals är slemmig och jag hostar hela tiden. Tror ändå att jag håller på att bli frisk, förhoppningsvis är jag frisk till påsken! Idag kommer dagen gå riktigt långsamt med tanke på att vi inte har något jobb så man kommer bara sitta och dega hela dagen. Skönt för min hals, men lite uttråkande. Efter jobbet ska jag åka in till stan och leta efter bikerjackan som finns på h&m, var inne i stan igår  och letade men hittade inte den på dom jag var in på. Därför tänkte jag åka runt i hela stockholm idag och leta..jag ska ha den!!

Då ska jag också berätta lite om hur min helg har sett ut. I fredags var det lugna puckar, jag lagade god middag och senare såg vi film och drack smoothies med Emils föräldrar. Kvällen var slut och vi gick och la oss rätt tidigt. På lördag steg vi upp runt tio och åt lite frukost, sedan satte vi oss och såg en film. Hann bara se lite av den för sen var det tid för att hoppa in i duschen. Vi hade lovat Emils far att följa med till någon auktionsgrej så det var bara att göra sig i ordning. Gick väl omkring där i ca en timma och sen åkte vi hemåt. Hoppade hemma och tog tåget till högdalen, Emil gick på systemet och jag lämnade tillbaka den där nedrans toppen, insåg nämligen att den var för stor :P. Hatar för stora kläder. När vi kom hem var klockan typ fem och vi var supertrötta och gick och la oss, vaknade runt halv sju och insåg att nathalie kommer om en timma. Jag hade inte ens gjort mig i ordning, inte ätit osv. Så det var bara att sätta igång att städa (lägenheten såg ut som fan, disk överallt!!)..nåväl sen fixade jag mig. Och som alltid hade jag problem med mitt klädval men till sist tog jag min blommiga kjol från h&m och den vita toppen från gina, enkelt, sommrigt och snyggt :)! När Emils föräldrar kom tillbaka från mässan beställde vi hem pizza, kan säga att det satt riktigt fint i magen! Nathalie kom som sagt där i kring åtta istället för hon var också lite seg ;). Dock var ju inte jag riktigt klar när hon kom i alla fall, men i alla fall då hon kom fixade vi till oss ordentligt. La på masken och sen var det klart! Tog oss ett glas vin och sen var "partyt" igång!! Det var segt till en början men senare blev det roligare. Vi drog ut på krogen vid halv tolv och dansade till stängning. Måste säga att jag har inte haft så kul som jag hade i lördags på riktigt länge! :) Tack för en trevlig kväll Nathalie och Emil! Vi kom till oss vid fyra och köpte med oss burgare från grillen, sen satt vi och surrade i nån timma tills vi vart trötta och gick och la oss :).

Igår när jag vaknade var jag inte så värst bakis, lite trött men annars helt okej. Emils mor ringde och frågade om jag vi ville hänga med på stan så vi möttes i centralen och shoppade lite smått. Åt även suuuuupergod thaimat, fast efteråt ville jag bara spy för att jag var så mätt :P..gick omkring som en zombie ett tag men sen var jag igång igen! Köpte hem ett par stora silvriga ringar, en blå topp, en typ rosa klänning från gina och en svart bikini. Kan visa bilder senare när jag kommer hem :). Vid tre kände vi att det fick räcka så vi åkte hemåt, när vi var hos oss åkte Natta hem till sig för att hennes polle hade gjort sig illa och jag började städa lite smått, eller rättare sagt hela lägenheten. Sen åkte jag och Emil till mat dax handlade hem lite käk till middag. Vi gjorde kinamat, och det smakade precis som när man åt på restaurang, supersmarrigt! Emils päron åkte hem och jag och Emil fortsatte se filmen vi började se i lördags då.

Nu har jag skrivit ett långt inlägg som täcker alla dagar jag varit frånvarande ;). Ska gå på toa nu och se om man behöver jobba :P.. chiilll!!

Puss!

ååh vad härligt! =)

DET ÄR JU VARMT UTE, SOM SOMMAR! ;D man blir så superduper glad.

Bestämde mig för att promenera till högdalen, och gissa om det var härligt? Ohja, det stekte i ryggen som aldrig förr. Solen är het..och jag gillar det. Så himla härligt, blev jättesugen på att grilla när vädret är så här. Men på balkongen får man ju inte grilla, vi har ingen grill och sen så är det inte så mysigt att sitta ute och grilla i det här området :P. Så det får bli mat inomhus istället i vanliga hederliga ugnen. Satt i centrum och åt en glass i solen och det kändes verkligen som sommar. Massor med folk på gatan och hälften åt glass! Är på superhumör, tänk att det snart är sommar! ååh, jag ryser av glädje när jag tänker på att man snart får ligga på stranden. Ha grillparty och festa tills solen går ner... ÅÅÅÅH!!! gaah. haha! jag blir knäpp! hihi. Var förbi lindex också, hittade en sommrig topp och så som jag är så kunde jag verkligen inte låta bli att köpa den ;)




Är uttråkad, vill egentligen gå ut. Men jag måste ta det lugnt nu, inte överanstränga mig måste blir frisk :).

tänk vad gott med en öl...jag drömmer.


När jag väntade på tåget tog jag en solig bild, se så härligt!!




PUSSSAR!!

slowest person..

in the WORLD! Haha, alltså för en timma sedan sa jag att jag skulle åka och handla mat. Vad hände? Jo, jag började plocka och städa lite i lägenheten. De blir bara så. Men nu har jag faktiskt nästan gjort mig klar och ska snart till affären. Måste bara först skriva en handlingslista. Vet dock inte riktigt vad jag ska göra av kycklingen. Om någon har förslag, kom gärna med dom. Annars marinerar jag den bara och göra egna klyftpotatisar, svampstuvadsås och rosépepparsås till baby ;). En sallad till hade suttit fint, särsklit nu när det är typ sommar. Då finns de nog inge bättre än en god saftig sallad i solen!

Ska skriva listan, sätta mascara och sen gå :).







Today I'm EGO ;).

hugs n' kisses hörrni!

hihi..

gjorde just en beställning från ellos ;)...



Lite enkla toppar och en tunika ;D, alltid bra att ha! Nu ska jag klä på mig och gå till affären och handla mat!

hugs n' kisses!






It hurts!!

Mitt högra öra gör ont :(..vill ha ett mirakelpiller som gör mig frisk NU!

Har i alla fall ätit frukost och det var gott! Känner mig ändå inte bättre, är på min andra kopp te nu så halsen får mjukna upp sig lite. Vill blir frisk till imorrn, talades om utgång och då vill jag vara frisk så man orkar hela natten! :)

Förövrigt är jag jätteuttråkad, är sugen på att gå ut i det fina vädret. Då måste jag klä på mig och det är fan frågan om jag orkar det? Är lat och seg idag, dessutom sjuk så då får man vara det ;). Men tror ändå jag ska och handla lite mat till ikväll..hade tänkt göra någon god middag till Emil och hans päron så då måste man ju ha mat också.

äsch..har inget mer att skriva. tjing! ;P


ÅÅÅH!!!

Jag blir så förbannad, varför ska jag vara sjuk. Det är så underbart fint väder ute, åh så är jag sjuk. Blir så ARG! Och inte kan jag jobba heller, mitt öra lider, min hals gör ont och näsan är snorig. FASIKEN också. Om jag nu inte blir bättre så åker jag ju till jobbet i alla fall..så man får jobba inte lite pengar till nästa lön. I need it :). Hade tänkt göra mig frukost nu, är sugen på youghurt och en smörgås så tror jag ska gå och göra det nu :). Känns de bättre då så ska jag göra mig iordning lite snabbt och åka till jobbet en sväng. ha en bra dag!

Puss

nej nu...

blommar karlsson! Fan att jag ska bli sjuk igen...suck. Jag som var inställd på att få träna heeela veckan så blir jag sjuk. Hur störande är inte det på en skala? Aja, inte mer att göra åt saken än att stanna hemma och vila från träningen. Dock surt, men vad skall man göra. Kom ialla fall hem för en timma ungefär. Öppnade tax-free katalogen som vi fick hem igår och hittade en massa fint som jag ska beställa. Finns ju så mycket, åh jag vill ha typ allt. Men för de måste man vara rik, åh det är ju jag definitivt inte :P. Får ta dom sakerna som är nödvändigast. Gjorde mig nyss lite mat, stekte en burgare å kokade morötter och broccoli till. Gott, men hamburgaren är kanske inte så nyttig. Hade inget annat hemma och jag orkar verkligen inte gå och handla. Är så trött i huvudet efter den extremt långa arbetsdagen som kändes dubbelt så lång,,åh Emil är med jobbet och äter ute och har skoj. Och själv sitter man hemma och har dötråkigt..fast å andra sidan kommer nathalie hit om en timma så får mig sällskap ;D! Tack min vän!! :D

Nu har jag inget mer att skriva. puss

Skönt att nån håller med..

...anonymt.

Hoppas att dom som nu läst det inlägget jag skrev igår håller med om detta och inte kommer med några ologiska förklaringar. Det är bara skitsnack! Man ska lära sig det, att nr 1: ta hand om sig själv nr 2: skaffa hjälp på något sätt, inte skada sig mer och tycka synd om sig. Det blir fan inte bättre och det vet jag att många håller med om. Patetiskt! Nr 3: Ta vara på det goda man har i livet istället för att bara se åt det dåliga hållet. Varför ska man vara ledsen när man kan vara glad? :) Alla har SÄKERLIGEN något glatt i livet. eller hur? ;D

Jag kom i alla fall hem för ett tag sen, åt just en macka..drack ett glas juice också. Svalde mina omega-3 och charger, bytte om tidigare så är så gott som klar, ska åka iväg om en kvart. Hade tänkt promenera till gymmet, men det hinner jag fan inte. Måste vara hemma senast 20 så jag får ta det någon annan dag. Äsch, jag har ingen lust med bloggen nu. Puss på er!

RSS 2.0