Just showered!

Kom hem för en liten stund sedan, har hunnit snabbduscha och byta om. Tänkte slänga på masken och sen åker jag in mot stan. Kom på att jag glömt köpa hårnålar och annat smått som jag måste fixa innan jag börjar eftersom dom stänger tidigt idag och sen slutar jag halv sju och då är det försent. Har faktiskt inte så mycket mer att tillägga, sen är jag lite stressad. Hörni Gott Folk, jag kikar säkert in en sväng ikväll! Om jag inte gör det måste jag önska alla ett GOTT NYTT ÅR! :)




hungrig..

..som en räv!

Sitter precis och äter en liten baguette, var och promenerade en sväng och handlade i samma veva. Hinner inte sitta här så länge eftersom jag till sist bestämde mig för att åka till gymmet i alla fall. Får köra ett väldigt kort träningspass, för jag vill verkligen gymma idag! Men ska bara köra axlar och mage, är jag nog snabb hinner jag kanske köra nacke också. Ska slänga i mig mackan sen drar jag och gymmer. Är tillbaka kring elva igen! :)

Puss

:(..ååh! Jag som ville lyfta skrot..

Dom öppnade först klockan tio som jag innerst inne visste..hade dom öppnat nio så hade jag faktiskt hunnit träna! Fan om man går ut nu och promenerar, handlar, går hem, äter frukost, åker till gymmet, tränar snabbt i 45 min (om jag hänger på låset vill säga), sen åker hem, duschar, diskar och sen åker till jobbet. Nog hinner jag det?

JO FYFAN, jag ska lyyyyfta SKROT! ;) Dags att göra sig klar då.. PUSS !

Wakey Wakey!

Det är nyårsaftonsmorgon, dags att vakna! Haha, antar att det bara är jag som stiger upp självmant vid denna tid? Kunde inte somna om när Emils klocka ringde så vafan, då kan man ju lika gärna stiga upp! Funderar starkt på att gå ut och promenera om ett tag, känner att jag får en bra start på dagen om jag gör det så man kanske borde ta tag i det. Dock ser det sjukt kallt ut ute, vågar knappt gissa hur många minusgrader det är och jag som inte har några täckbyxor här..Men jag får helt enkelt packa på mig två par brallor, två vantar, dubbla sockar, trippla tröjor, mössa och tjockjacka, lär jag knappast frysa..plus att man rör på sig!

Näfan, tror jag ska ta och kolla vilken tid gymmet öppnar idag! Är faktiskt väldigt sugen på att lyfta lite skrot nu. Men om jag inte minns fel öppnar dom först klockan tio, och jag börjar jobba ett. Så det kan bli lite stressigt däremellan. Dessutom måste jag; handla, diska, duscha, fixa mig själv litegrann och plocka lite, för jag lyckas alltid stöka till det på ett eller annat sätt! Haha, men det är ju tur att man städar upp i tid ;)

Nåväl, hörs sen. PUSS


Bild hämtad från google.se

nyårsoutfit!

Outfiten för detta nyår slår alla andra år, ME LIKE! :D Köpte matchande örhängen&armband i samma färg som skorna och klänningen. Är detta inte förbannat SNYGGT?!


dock lite mörk bild, men ni får ju se mer bilder sen när dessa ska användas på riktigt :D!

HUGS n' KISSES! :)

Lussekatter är fan gott!

Har precis kommit hem, har varit iväg till gymmet och solat (blev inge gym för att jag var lat) och sen gick jag på mat dax och handlade lite mat till nyår. Vi ska laga oxfilé med potatisgratäng och någon god sås, samt ha förrätt och det blir skagentoast som vanligt (vi båda älskar det, så why not?) och sen köpte jag jordgubbar som säkert blir gott att bara ha vaniljglass till :). Nu sitter jag och äter en lussebulle, och jag älskar det! MUMS, så gott det är! Väntar på att Emil ska komma hem och jag tror att Kasper&Mischa skulle komma med, dom ska dricka lite GT och jag kaaaanske tar en cider bara för sällskapet. Amanda var förbi en sväng innan jag åkte och solade, kul att folk kommer förbi lite ibland och säger hej, man blir som glad! 

Har inte så mycket mer att tillägga, tänkte gå och ta mig ett glas vatten med citron! :)

 

Kalkonsallad med potatissallad!

Hungrig som fan är jag! Kom nästan nyss in genom dörren och jag är helt slut. Har burit på tre fulla kassar med massa alkohol och mina händer höll på att dö. Som tur var hade jag vantar på mig så mina små händer slapp frysa i alla fall! Tänkte dra iväg till gymmet på ett litet tag, måste äta och varva ner lite först. Fick inhandlat det jag skulle, ett par strumpbyxor med mönster, ett armband&ett par örhängen som matchar klänningen och skorna jag ska ha på mig. Har ännu inte provat klänningen, men det sitter säkert skitbra! :) Har inte så mycket mer att tillägga, tänkte sätta mig och njuta av min sallad och se på något bra.

Vi hörs sen :)

Har ingen lust!

Såg klart Wallander för en liten stund sen, jag har också hunnit äta frukost, den bestod av havregrynsgröt! Borstade just tänderna och tänkte faktiskt ta och fixa till mig, ser ut som ett troll i håret och lite smink skulle faktiskt sitta fint. Tänkte åka in till stan och inhandla alkohol inför nyår ifall det blir något firande, sen gör lite andra små ärenden..men det har ju redan skrivit om.

har lite bloggtorka och vet inte riktigt vad jag ska skriva om? Men det kommer väl så småningom. Om en månad flyttar vi upp och det är jag otroligt lycklig över. Längtar sjuuuukt mycket <3

Ikväll blir det gymmet, känner mig taggad. Ska inte ränna runt på stan allt för länge då slutar det bara med att jag inte orkar träna idag heller. Inte så kul kanske.

Hejdå :)


Juldagen, se så röd och fin jag var. Hade mina röda lackpumps också ;)!


Är helt förälskad i mina tofflor..


Han kom hem till slut :)

Godmorgon! Har vaknat för en liten stund sedan, men egentligen hade jag kunnat sova längre..fast jag har massor att göra idag. Måste inhandla dricka till nyår, nya smycken&en ny väska, MEN det verkar ändå som att det blir en lugn nyårsafton, känner mig helt ensam och övergiven. Men jag är glad över att jag och Emil har varandra, men men. Sen ska jag träna&sola idag också, känner att färgen börjar försvinna och magen börjar kika fram.
Så nu är det dags att åtgärda!

Har faktiskt inte så mycket mer att tillägga för tillfället, tänkte lägga mig i soffan och se Wallander. Sen ta mig lite frukost och senare åka iväg och inhandla allt. Vi hörs sen!

om det ändå inte vore 100 mil bort..

Kom hem nu, jag saknar dig hjärtat!


Nya tröjan som jag köpte dag, riktig hemma/mys-tröja! :D, nu ska jag äta nötter&choklad! Samt invänta Emil, längtar efter dig! Ska fortsätta se wallander nu, Puss!! :)

:(

Fick precis veta att Emil missat tåget och blir 30 minuter sen..fan vad stockholm suger jävla bäverpung! Då är det fan lika att gå och köpa nå gott dirr. Har inte orkat mig iväg ännu, känner mig faktiskt lite smått deppig.

ÅÅÅÅÅH! :(

I can feel it coming

Alltså usch usch usch, jag är inte alls på humör för något, känner mest för att ligga i soffan framför en bra film och gotta mig hela jävla kvällen! Har ingen som helst lust att ens tänka på något överhuvudtaget. Kallt är det också, värmen är på högsta och ändå fryser jag! Har på mina söta tofflor som jag fick av Emil's föräldrar i julklapp och har virat in mig i min rosa filt men ändå fryser jag! Jävla skit, sen vill jag ha choklad och då måste man gå ut och ute är det också kallt. Ingen träning blev det idag i alla fall, kände mig inte alls på humör så då var det lika bra att stanna hemma. Har suttit och tittat på Anna Ankas jul på tv3 play men nu vet jag inte vad jag ska hitta på..kanske att man slår igång Wallander eller något liknande, men jag vill ha något att smaska på..TYP NU!

Till nyår då..vafan ska man göra? Jag har ingen lust till att göra något..allt är bara bajs. Jobbar nyårsafton&nyårsdagen, familjen har man där uppe och här har man vänner som redan planerat allt. Jag vill bara härifrån! Ska fan gå och köpa choklad och allt vad jag är sugen på, lägga mig i soffan och tröstäta. Hur vi ska fira in det nya året, ja det återstår att se. Men det hade faktiskt varit mysigt att bara vara jag och Emil, ensamma för en gångs skull, äta oxfilé , dricka champagne, ja festa till det lite lätt.

nu vill jag bara att mitt hjärta ska komma hem så han får hålla om mig..

Det blev lite mer än planerat...

Alltså att jag aldrig lär mig, det är ju inte friskt så som jag håller på. Shoppar hur mycket som helst, och så mycket kläder har jag. Även skor är något jag har en tendens av att komma hem med nya varje gång jag varit och shoppat. hmm..men jag ville så gärna ha dom och jag har faktiskt kollat in dom skorna tidigare och nu var dom faktiskt på rea..men egentligen så behöver jag dom inte! HAHA. Nåväl, fick med mig en hel del plagg och annat smått och gott och jag är nöjd. Är helt slut och döhungrig, tur att vi hade rester i kylen sen igår så jag slapp börja laga någon mat, har bara ätit en liten kycklingburgare på donken eftersom jag glömde bort att äta innan jag for hemifrån tidigare, ajabaja, sådär får man inte göra! Slarva med mat, FY!

Nä, nu måste jag äta innan jag svimmar. Lägger kanske inte lite bilder på vad jag köpt lite senare, ska kanske dra och gymma sen också. Beror på hur trött jag är. Hej så länge!

beroendeframkallande!

Då var man så gott som klar, städat, diskat, duschat, sminkat mig och klätt på mig, det enda som återstår är att fixa frillan sen drar jag och shoppar litegrann! Sen vill jag påpeka en sak, var in på Jennipher's blogg och hon hade lagt till en av Timbaland's bästa låtar, så som henne så tycker jag också att den är beroende framkallande! Man kan fan inte sluta lyssna på den..haha.





Nåväl dags för hårfixning! Bloggar ikväll när jag är hemma igen, tjaaa!

Morrn Morrn!

Just uppstigen,det ska komma en massa folk och titta på lägenheten idag så jag måste sätta igång med att plocka/städa här så det ser snyggt ut. Måste göra mig själv i ordning så jag slipper vara här för det känns inte nödvändigt att sitta här medans Tobbe visar lägenheten. Nåväl, bäst att sätta igång på en gång!

Vi hörs senare :)..tror jag ska shoppa lite idag ;)..hejsvejs!

uppehåll..

Suck, jag som var så glad över att få titta på PH men så var det ju juluppehåll..bra koll man har. Nåja, får väl roa mig med något annat tills jag ska åka till gymmet! Hej hej.

Jag blir så fruktansvärt nedstämd!!

Godmorgon, eller ska jag säga god eftermiddag? Ja, för mig är det i alla fall morgon. Flygresan gick åt h-vete igår, har aldrig varit så irriterad och less på att vänta hela mitt liv&då har man flygit ett ex-antal gånger. Men igår gick gränsen. Flyget som skulle gå 20.55 gick istället 00.00, vi hade alltså fått vänta i tre hela timmar på att få åka hem..kan ju säga att vädret verkligen ställde till det för många. Men men vi kom oss ner, inte för att det gjort så mycket ifall planet blivit inställt men det var ju skönt att komma iväg till slut. När vi kom till Arlanda fick vi vänta en stund på väskorna och när vi fått dom gick vi till flygbussen som skulle ta oss till centralen. Väl där stod det en massa taxibilar och inväntade alla resenärer, men eftersom det var så mycket folk hann vi inte greppa en. Så vi gick ner till centralstationen och det kom en taxi som vi tog, men far åt helvete vilket överpris! Vi betalade 631:- för 12,8 km, vet ni hur dyrt det är?! Jag blev då less, men när man ändå var less, varför inte bli mer less? Suck..

Nåväl, jag har i alla fall fått sova ut och det är jag glad för. Stackars Emil fick bara sova 2 och en halv timma innan han skulle upp och åka iväg till jobbet. Hujja! Tog på mig träningskläderna direkt när jag vaknade så jag ska väl ta och göra mig frukost, om det finns något hemma vill säga, annars blir det en proteindrink. Sen åker jag iväg och tränar, känner att det behövs..men ska jag vara ärlig har jag inte svullat så mycket som man gjort under alla andra jular. Så det känns jävligt skönt! Tror nog inte att jag gått upp något heller :d..jippi för det!

Nu längtar jag bara tills Emil kommer hem så man slipper känna sig så ensam! :( Det är verkligen deprimerande att vara tillbaka, nu är det inge folk omkring en och jag blir fan tokig! Längtar till sista januari..då äntligen får vi stanna, slippa åka tillbaka. Vi hörs sen, nu ska jag se Paradise Hotel som jag inte sett på en vecka. Hurray! :) Hej så länge!

Ingen utgång.

Det blev en hemmakväll med film och gotta, rätt skönt ändå, även fast jag gärna hade gått ut en sista gång innan vi åker hem. Men det kommer fler tillfällen :). Jag är rätt trött så man kanske går och sover snart, men det känns inte kul att gå till sängs så tidigt när man åker hem imorgon, jag vill som ta vara på den tiden som finns kvar. Haha, fan vad hemskt det låter! Men men, jag är smutsig och funderar starkt på att ta en dusch, då kanske man piggnar till och klarar av att vara vaken ett tag till :P..Tallus ska hämta Amanda i Haparanda om ett par timmar så man kanske ska följa med som sällskap? Nåväl, vi får väl se vad som sker.

Jag är i alla fall inte sugen på att se film nå mer, jag vill göra något vettigt..men vad fan ska man då göra? Kvart över elva en lördagkväll, då finns det väl inget annat att göra.

Hejdå! :)


Juletid.

Nu är julafton över, juldagen är över och snart är tiden här för denna gång över. Känns bara som man glider mot dom deppiga tiderna och att man snart ska gå tillbaka till verkligheten&vardagen. Det suger. Imorgon åker vi tillbaka till Stockholm igen, tiden har gått alldeles för fort, men å andra sidan flyttar vi hit igen och det är jag väldigt glad över. Jag är dock lite ledsen över att jag inte hunnit träffa alla, men Denise kommer ner till Stockholm efter nyår så då får jag träffa henne i alla fall.

Har beslutsångest över hur jag ska göra ikväll- Utgång eller inte?

Förövrigt hade jag inga som helst julkänslor före eller under julen, det kändes inte alls som alla andra jular. Jag njöt liksom inte lika mycket som förr, det kändes jävligt deppigt när julafton var över och man inte ens hade fått känna den känslan som man borde göra. Men jag vet inte om det kanske är för att jag blivit gammal eller om jag inte hunnit stadga mig..? Nåväl, jag är ändå glad över att fått vara med dom jag älskar mest och håller närmast hjärtat under julen. Det är viktigast!

är jävligt sugen på fest!

fest igen :p

Känner mig jävligt sliten efter gårdagens bravader. Har knappt orkat med att blogga och har till och med tagit två powernaps men är ännu sjukt trött. Men det vänder säkert så fort jag fått i mig min redbull-vodka :). Hoppas på en trevlig kväll också, tror det blir hemmafest då det är rätt mycket folk som kommer :).

jeppjepp, nu ska jag fortsätta dilla med alla! ha en bra lördagkväll.


PUSS!


Den här är till dig mamma! :D

Till världens bästa mamma <3

Jag längtar jättemycket efter dig världens bästa MAMMA! :) På måndag kommer jag och då slipper vi sakna varann världens bästa mamma. Du är det bästa! Du ställer alltid upp, Min mamma är finast. Jag älskar dig!


VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

Party!

Har inte haft tid att uppdatera på hela kvällen då jag har fiat mg och inte kommit hem förrän just innan sju. Nu sitter vi här en par stycken och dricker och har det allmänt trevligt ! Alla sitter och snackar seriöst om allt mellan himmel och jord. Men ändå, det är trevligt! Nu ska jag fortsätta med att vara social och lägger väl ner bloggen för resten av kvällen. Ha en bra fredagkväll! SKÅL som FAN


partyoutfit- förra helgen.

Frågan är ju.. Utgång eller Hemmafest? What's the best?


Det är riktig vinter här.

Godmorgon. Har vaknat för en liten stund sedan, dock var jag sjukt trött och hade mer än gärna sovit ett par tmmar till men eftersom jag börjar jobba klockan tio fick jag inte sova mer :). Idag blir det en helt träningsfri dag då jag jobbar mellan tio och sex, och när jag slutar ska jag hem och göra mig i ordning för utgång. Kanske färgar mitt hår som jag inte orkade färga igår också.

Vet ni hur mysigt det är med all snö som har kommit och som inte smälter bort samma dag? Det är helt jävla underbart, det är ju helt meningslöst att det är vinter om det inte finns någon snö. För snön hör väl till vintern? Nåväl, det kanske är lika bra att sätta igång så man slipper stressa iväg sen. Dags för frukost :).


stressad !!

Kom hem för typ 10 minuters sen, har hunnit ta en snabbdusch, klä på mig, sätta broccolin på kokning samt blanda en proteinshake. Jag är sjukt stressad, men som tur är behöver jag inte fixa frillan eftersom jag inte duschat den, måste bara slänga på masken lite snabbt och slänga i mig min lunch. Det gick ganska bra på gymmet idag, men jag har väldigt svårt att öka i bröst, men jag gör så gott jag kan! Började med bröst och sen körde jag mage, därefter avslutade jag med 20 minuters effektiv kondition och sen slängde jag mig i solariet för att bli lite brun.

Har inte tid att blogga nå mer, åker iväg om ca 20 minuter så jag måste gå och sminka mig nu. Slutar kvart över tio, så mest troligtvis blir detta sista inlägget för dagen. Tror jag ska ta och köpa hårfärg på rasten och färga min vidervärdiga utväxt ikväll när jag kommer hem! Ha en bra kväll :)


passar på..

..att slänga in en bild och skriva en rad eftersom jag måste vänta på tåget ;D



PUSS PUSS !

Prom queen

Nu har jag äntligen dammsugit&dammtorkat här hemma! Gud vad det behövdes, och det är riktigt skönt att det är gjort nu. Tänkte börja röra mig mot gymmet nu så jag slipper stressa sen när jag ska till jobbet. Ska försöka hinna skura och städa toan, annars får jag ta det i helgen. Vill ha lägenheten städat tills vi åker upp så den är ren och fräsch när man kommer tillbaka igen. Det snöar ännu för fullt, det har säkert kommit en decimeter snö om inte mer och det är så jävla fint! Ogillar bara att det ska snöa så länge, man vill ju kunna gå ut och kunna se vart man går, det är liksom en fördel. Men men, får hoppas på att det lugnar sig snart, nu räcker det med snö :P..

Nåja, nu måste jag åka iväg till gymmet det börjar rycka i musklerna nu..haha hejdå!


It's time!

Dags att sätta igång Scooter-The sound above my hair och dammsuga! ;)


Bästa partylåten! Man blir så himla glad av den;)..bäst är den på HÖG volym!

det var inte så hemskt som jag trodde att det skulle vara

Pälsade på mig en massa kläder och gick ut. Men jag kom på att turkkiosken som är typ 50 meter ifrån porten har ju också sånt så jag traskade dit utan att ens påverkas av snöovädret. Skönt! Slapp blåsa med :). Nu tänkte jag ta och koka mig lite gröt sen ska jag ta och dammsuga och därefter drar jag och gymmar! Börjar fyra idag och jobbar till kvart över tio så jag har gott om tid på mig! Det kändes lite surt att jag inte kunde ta min morgonpromenad som jag alltid brukar ta men å andra sidan, vem fan vill gå ut och promenera i detta oväder? Inte jag i alla fall.

Frukost var det, är skithungrig! =)


Jag älskar dig hjärtat! <3

SNÖKAOS!

Fan jag måste gå ut i detta snökaos bara för att jag har slut tamponger! Skit också. Det har snöat vilt sedan igår kväll och det har inte blivit bättre nu på morgonen direkt. Det är världens snöyra och det blåser som bara den! Tänk om jag blåser iväg? Vore ju förargligt hörni, då kan ni ju inte läsa min blogg :). haha. Well well, jag måste väl pallra mig ner till Ica för tampongernas skull och för min egen skull.

Igår syndade jag. Åt godis som jag inte skulle gjort. Förlåt!

Ledig?

Tydligen jobbade jag inte idag, SKÖNT! Emil är också ledig idag, så vi tänkte passa på att inhandla dom sista julklapparna och sen ska Emil köpa nå fint till julafton så jag måste ju följa med som smakråd :). Har hunnit diska och plocka lite här hemma, ska ta tag i dammsugningen och resterande städningen senare men först ska jag göra mig i ordning och sen åker vi iväg ett tag och uträttar våra ärenden. Såg på Mammas pojkar tidigare och sen har jag inte gjort så mycket mer. Efter att vi varit och shoppat ska jag nog och köra en timmes kondition och senare ikväll ska vi och styrketräna. Måste hinna äta däremellan också, tror jag ska ta mig lite lunch nu innan vi åker iväg också.

Vi hörs senare!!


Dags för frukost!

Sådär, då var promenaden avklarad för idag och det blev ca. 35 minuters gång. Det var otroligt skönt och uppiggande. Håller precis på att värma h-gröt i micron som jag ska äta snart, är svinhungrig! Funderar på om jag ska ta och titta på något, men vad? Alla serier jag ser på har uppehåll och Paradise Hotel har jag redan sett. Aja, får gå in på webb-tv och se ifall jag hittar nå bra :).

Nu ska jag äta.

alldeles svettig.

hujja, jag blev väldigt varm av teet, närmare bestämst svettig. Usch! Nu måste jag ut innan jag får panik. Satt förresten på forever21 och ville ha en massa, har tänkt beställa därifrån ett antal gånger men inte vågat. Är rädd för att inte få mina grejer som jag betalat för. Är det någon som läser min blogg som beställt och fått sina saker? :)

PROMENAD VAR DET  ! HEJDÅ

Winterland!

Hej, mitt vinterland nu är jag här...lalallallallala..

Godmorgon! Vaknat av mig själv 08.58, insåg att fan nu ska jag stiga upp och gå ut i snön! Och jajjemensan så ska det bli. Kokar precis en kopp te så jag får upp temperaturen i kroppen innan jag går ut i kylan, tar mig an frukosten när jag är tillbaka. Det ser vitt och fint ute så jag ser faktiskt fram emot en promenix! Tror jag blir borta ca. en timme så vi hörs då! Nu måste jag fixa mitt te. Hej så länge.


jag avrundar.

Nu går jag och lägger mig!! Att han inte kan sluta spela. Fan nu är jag arg.

GODNATT !

klart. slut.

då var Paradise Hotel slut..vafan ska jag göra nu? jag är hungrig men bör inte äta såhär sent..fan vad gott det hade varit med chips. vi har det hemma, inte bra inte bra. och Emils godis ligger fortfarande kvar, FAN! :(

kul då..

..det har ju inte kommit ut något nytt avsnitt av Desperate Housewives. Inte av OTH eller 90210 heller. Vad ska jag då göra? Se Paradise Hotel kanske?

BLÄÄ!

Vet ni?

Jag har ont i skallen. Kom hem från jobbet för en liten stund sedan och jag har haft huvudvärk i flera timmar, inte likt mig! Suck..varför går det inte över när man tar Panodil? Det suger. Verkligen. Nåväl, när jag kom hem såg jag att Emil hade köpt lösgodis. FAN FAN FAN! Jag hatar när andra får sitta och äta, jag vill ju också. Får panikångest av att ens tänka tanken på att någon annan får snaska på sånt gott medans jag har sattit upp en gräns! Men jag ska klara detta, får käka läkerol, tugga toy och snusa. Visserligen kommer jag väl snart skita på mig, se ut som en ballong för att jag tuggat så mycket samt dö av nikotinförgiftning. Men det är ju bara det som är negativt.

Hämtade ut mina skor idag som jag beställde från Nelly i söndags. Kan ju säga att dom var ju inte liiite snygga! Är helt In love. Dom röda lackpumpsen var lite små, men det ska nog gå att använda dom när man är lite på lyset, då är det mesta möjligt. Dom svarta var så clean, enkla och heta på samma gång, oooh jag är käär! Nämen, jag måste nog ta och visa bild, då kommer ni dreggla. Det gjorde jag :). Berätta om ni dreggla sen.

Emil sitter och spelar sitt äckelspel och äter sitt äckla godis. Som jag också vill äta..MEN icke sa nicke, det är förbjuden 'frukt' för mig. Funderar starkt på att blanda en proteinshake också, men jag vet fan inte om jag orkar. Ska jag orka? njee. Här snöar det i alla fall för fullt, höll på att snöa med snön när jag var påväg från tåget men å andra sidan är ju snön något jag älskar det är så vackert liksom. Vitt och fint.

Näfan, har nog inge mer att säga för tillfället. Tror jag ska ta och ladda ner DH och se på det medans Emil spelar eller något liknande. Tänker då inte sitta och titta på när han får äta..


Bilderna blev lite kassa då dom är tagna med mobilkamera. Batteriet tog slut på kameran! Men dom är så snygga ändå! hihi.

snart åker jag och jobbar

Då har man duschat, sminkat sig, bytt om och gjort sig lunch som jag precis sattit mig ner för att äta. Broccoli&Proteindrink! Snabbt, gott, enkelt och nyttigt..hade inte tid att göra någon gourmetlunch idag. Körde 50 minuters kondition på gymmet med cykling och crosstrainer sen gick jag hem i snön..mys! Det snöar för fullt, men snart är den säkert borta igen :P..snön här nere är inge å lita på!

Nu till en sak som jag velat berätta en låååång tid! Den första februari bor vi officiellt i Luleå igen ;). Vet ni hur mycket jag längtar? Har saknat allt där uppe länge nu och känner att Stockholm är för stort för mig. Sen vill jag ha familj&vänner nära mig och 100 mil är ingen höjdare! Men snart så, ÄNTLIGEN! :)

H-gröt och snart gymmet..

..fan jag börjar komma i fas med träningen och det har blivit som en vardaglig rutingöra för mig! Jag känner ingen press på mig, längtar bara hela tiden till nästa gång jag får träna! Har precis gjort havregrynsgröt, gjorde mig klar tidigare och på något tag ska jag dra till gymmet och konditionsträna. Börjar jobba klockan två och slutar klockan åtta så det är ett tag fram tills jag börjar! :) Här snöar det på för fullt och det är jättevackert och vitt ute ! :D Tror jag tar och promenerar till gymmet, man får såna julkänslor med alla snö!

6 dagar kvar!!

one last time..

ska röra mig mot gymmet en sista gång idag. har suttit på msn, vilket händer väldigt sällan och nu har jag blivit alldeles kall om fingrarna! usch. nåja, ingen idé att fastna här också, det är lika att klä på sig och ta nästan tåg eller buss! Hej så länge :)


SL! Dra åt h-vete!!!

Det var såhär:

Jag var klar på gymmet och kollade när bussen gick. 16.38. Hade en och en halv min på mig att ta mig ner för två trappor för att sen bara gå till busskuren som är 50 meter bort. Väl där hann min klocka slå 38 och ingen buss kom. Jag tänkte att 'jaha, då har väl bussen kommit för tidigt (vilket är som vanligt)', men jag bestämde mig ändå för att vänta i ytterligare två min för att sen inse att jag har väl missat den. Så jag börjar gå, kollar mig bakom ryggen hela tiden för att se om det kommer någon buss, men icket! Nåväl, när jag kommer ca 150-200 meter bort ser jag bussen komma och springer mot den i hopp att hinna hoppa på. Bussen åker från hållplatsen och jag vinkar idiotiskt nog åt busschauffören för att han ska stanna och plocka upp mig. Men alla som gjort det, vet mycket väl att det funkar inte, har dom kört från platsen finns det ingen chans att dom stannar. Jag tänkte mest på att jag skulle få skälla ut gubben!! Men det fick jag inte som sagt. I alla fall då..jag insåg att då får jag väl i alla fall ta tåget som skulle gå två minuter senare, men det missar jag självklart också tack vare bussen! Jag blev så arg, gick med bestämda steg hem i kylan, hungrig och pissnödig. Alla glodde på mig, jag måste sett ut som värsta psykkärringen när jag gick där. Haha, men vafan jag var arg. Ibland önskar jag att lokaltrafiken inte existerat, då hade man i alla fall sluppit bli arg. Men man ska väl ändå vara glad för att den finns?

Nåväl, sånt här kan fan förstöra hela ens dag! Men denna gång var jag arg ända till jag kom in genom dörren och fick i mig mat :). Sån är jag! Yeeey!

Ska ta och äta nu, måste åka till gymmet sen igen och styrketräna. Viktigt att äta innan, annars pallar jag inte lyfta alla skrot.


I'm back..

...och nu blir det middag! Är hungrig som en häst..sen ska jag berätta en sak som gjorde mig riktigt riktigt förbannad! Måste bara hämta maten..

The sound above my hair!

HEJDÅ ! :D

 


Wallander är förjävla bra..

Har precis sett ytterligare en Wallander film och denna gång var det Tjuven. Shit, det var svinhemskt!! Men riktigt bra var den. Nu har jag slöat alldeles för länge så jag tänkte pallra mig mot gymmet och köra kondition! Måste hem emellan sen och äta och därefter åker jag tillbaka och kör styrke! :)

gryyyymt! Måste ligga i innan julmaten kommer..;)

seeg!

Morgon promenad-CHECK
Frukost-CHECK
Paradise Hotel-CHECK

tror jag ska slå igång Wallander och sen dra mot gymmet!

Alltså, jag är ju fan så jävla duktig!

Ursäkta mina svordomar, men jag är faktiskt duktig!

Var och promenerade i en timma och det var riktigt skönt. Snön faller från himlen och det är så hima vitt och vackert ute! Tänkte ta och koka mig lite gröt och hälla i mig en proteindrink nu, är jättehungrig&helt slut! Tänkte också passa på att se Paradise Hotel sen igår :).

och nog fick jag julkänslor allt, längtar supermycket till måndag för då åker jag hem till den stad jag alltid kommer kalla HEM! Har inte blöta fötter, däremot är mina tår stelfrusna :P. Hur det nu kommer sig?

Får ta och värma mig under en filt !

Vi ser det snöar!! :D



Stockholmarna är nog glada över att få se lite snö efter allt grått som varit. Det är kul så länge det varar! :) Har precis vaknat och eftersom jag ääälskar snö, tänkte jag gå ut och ta en lång morgonpromenad, så när jag kommer tillbaka lär jag ha massor med julkänslor och blöta fossingar :). Men det är bara mysigt! Skriver sen när jag är tillbaka nu vill jag ut medans snön ligger kvar ;).


GODMORGON! ;)


att jag alltid faller för det...

Satt på Nellys hemsida och kollade på alla skor som fanns. Som vanligt kunde jag ju inte hålla mig från att beställa minst ett par skor..men denna gång blev det två par. Fan. haha jag är så jävla dålig på det här! Men det ena paret behövde jag för att jag ska ha ett par röda pumps på juldan..å dom andra ja dom var mest snygga. JAG ÄR SÄMST. Men sen blev jag ännu mer sugen bara för att man kunde beställa nu och betala i februari..men nåja that's me! Och ännu har jag inte börjat städa.. vafan är det för fel på mig? Helvete, lika att dammsuga i alla fall..imorrn kan jag städa eftersom jag är ledig då med.

tjingeling


The show must go on!

Sitter och lyssnar på Queen och The show must go on, faktiskt en jävligt bra låt och när man hörde Erik sjunga den på finalen blev den bättre. Har blivit näst intill beroende av den, haha! Såg precis klart Wallander Prästen, funderar starkt på att börja dammsuga eller göra något åt hemmet som ser ut som ett bombnedslag, men jag är så trött! Vet fan inte om jag orkar, MEN jag borde.

aja, ska fundera ett tag men först kolla lite kläder osv på nätet.

Middag&Wallander!

Blev svinsugen på att se på Wallander när jag läste att Carro hade gjort det så laddar hem en massa nu. Gjorde precis klart middagen och idag blev det stekt kýckling i kycklingkrydda och sallad med solroskärnor i, SVINGOTT! Träningen gick alldeles utmärkt körde rygg, underarmar och kondition. Sen gick jag dit&hem! Har mer tid att blogga, måste äta och se Wallander. PRIO 1 ! Men..jag hade planerat att städa idag. Fan fan fan..jag föll för soffan och tvn idag :). Men det är sköönt.

Dagens träning

Rygg
Marklyft 1x5 85 kg 1x3 85 kg
Stångrodd 1x10 40 kg 2x7 45 kg
Latsdrag 1x5 50 kg 1x7 45 kg
Maskinrodd 1x7 35 kg 1x5 40 kg

Underarmar
Underarmscurls 1x10 10 kg 1x8 12,5 kg 1x8 10 kg
Omvända underarmscurls 2x6 7,5 kg

Kondition 45 min på cykel och crosstrainer samt 30 minuters promenad hem och till gymmet!

NU SKA JAG SE WALLANDER! hejdå

Fick seriöst tårar i ögonen.

Såg just klart idolfinalen. Han är ju så himla duktig, och jag fick seriöst tårar i ögonen när hans tjej sprang upp på scenen, det var så himla gulligt! :) Nåväl, nu tänkte jag göra mig klar för att sedan bege mig mot gymmet för lite träning! Undra vad man ska träna idag? Det återstår att se :D..hörs om ett par timmar när jag är tillbaka,svettig&brun!


idolfinalen.

Tror jag ska se på idolfinalen och äta frukost :). Har inte sett den& även fast jag vet vem som vann vill jag se allt! Bara en sista gång innan man får vänta en evighet innan idol kommer igång igen! :(

Söndag och tredje advent!

Godmorgon, idag är det tredje advent, förstår ni att snart är det JULAFTON! Jag längtar svinmycket. Speciellt att får komma hem till mamma! Så hon får laga min mat och ta hand om mig ;)! Ibland önskar man att man var liten igen, så man slapp tänka själv! Blir inge adventsfika då jag tröck i mig chips&en chokladkaka som förr var 200 g, nu har dom blivit en aning större, 230 g! Så nej, inget adventsfika. Men ska jag vara ärlig så har vi inte haft nå sånt överhuvudtaget! Emil åkte till jobbet typ nyss, så tråkigt att vara ensam hela dagen. Men jag tänkte spendera min dag med träning, samt städa här hemma. Det är inte rent. Gymmet har bara öppet mellan tolv och fyra idag eftersom det är lucia, så jag tänkte ta och fixa mig lite frukost snart :).



snart åker jag och jobbar

Då var man klar, åker iväg om tio minuter tänkte bara slinka in här och skriva några rader samt lägga in två bilder från gårkvällen. Jobbar mellan halv fem och kvart över nio, när jag kommer hem är Emil också hemma och vi ska väl mysa. Om jag mot förmodan är sugen på något gott senare, så köper jag säkerligen med mig något från jobbet, jag är ju ändå "bakis"! Fast just nu är jag inte alls sugen på något alls.

Nåja, det är väl lika bra att gå och kissa och packa väskan så jag slipper springa till tåget idag! Ha en bra kväll :)


På toan inne på Catelin. Jag och Hifa-Babe!


Jag och Emil. Se så söta :). Älskar dig hjärtat!

Känner mig mänsklig igen!

Kom precis ut ur duschen som gjorde susen, vaknade till och nu känner jag mig mänslig igen! :) Tur är ju det, för om en timma måste jag åka till jobbet och då vill jag inte sitta i kassan och få folk att tro att dom handlar av en zombie. Sitter bara i handduk nu så här kan jag inte slöa så länge till, måste ju gå och lägga på masken samt klä på mig några bekväma plagg.

Har sett på All about Steve en komedi med Sandra Bullock, filmen var faktiskt bra! Trodde inte att den skulle vara det, men det visade sig att jag hade fel. Såg även Merry Madagascar, men den var jätte kort? Nåväl, det har varit skönt att ligga framför tvn, det var jävligt gott med mat också. Gjorde mig köttbullar, makaroner och brunsås..gudomligt gott! Är stolt över att jag lagt av med att köpa skräpmat, det är dyrt och man blir bara fet! Tacka vettja husmanskost..

näfan, måste gå och fixa mig nu. Hejdå! 

trött.

Godmorgon, nu är det lördag och jag är bakis..eller mest trött kanske. Sen har jag träningsvärk i benen sen jag tränade igår! Usch, kan inte ens tänka mig hur ont det kommer göra imorrn. Emil for på jobbet tidigt imorse, STACKARS honom säger jag. Stackarn fick väl sova en 3 och en halvtimma, men det är ju självförvållat men usch så jobbigt. Själv börjar man inte förrän halv fem så det är chill för mig :P..har vaknat för en stund sen och funderar starkt på att äta något. Man kanske börjar känna sig levande då? Tror jag ska ta och se på film hela dagen fram tills jag måste åka på jobbet.

Heyypa!

ERIK! DU ÄR GRYM!! Din sångröst är gudomlig :D

Otippat att Erik vann? Nja, jag tror nog att 80% av Sveriges befolkning förstod det långt innan finalen. Okej Calle, han var väl också bra men han är inte ens i närheten av Eriks klass. Kom igen, Erik är en riktigt flickidol och det var ju därav anledninge till att han låg säkert, sen är han ju grym! Inget snack om saken :). Däremot tycker jag han ska biffa till sig lite, tycker att han är lite väl spinkig. Men det är ju bara min oppinion! Tycker han var som bäst i alla fall när han sjöng Run to the hills på delfinalen!




Men Final countdown var bra !! asnice ju ;)



nu ska jag fortsätta efterfesta vettni! jobbar imorrn, börjar klockan fyra :)

trevligt trevligt!

Har haft en trevlig kväll, vi var på Cattelin eller vad det nu hette i Gamla stan, Jag hade i alla fall trevligt :). Träffade en barndomskompis vid namn Sara och det var mycket trevligt! Sitter just och äter lite naturgodis, vi har efterfest ett par stycken kanske kommer fler senare :).

GODNATT! AASHOLES!

Puss på er alla bävrar&hjortat! ;)


ny ögonskugga, visst är den snygg? :D

jobbat, nu är det Party! ;)

Gött, jobbet gick bra var rätt trött i slutet av passet då jag inte hunnit äta något ordentligt under dagen, har typ levt på havregrynstgröt och proteindrinkar och då har jag tränat också. Men det gör inget ;). Är klar för kvällen, sitter hemma med Hifa, Emil är på Inflames på Hovet och jag och Hifa drar mot söder snart för att förfesta på något grymt ställe. Sen kanske det blir utgång eller efterfest hemma! :D

nu ska jag fota hifa hejdå :D..ha en GRYM kväll!


Blir att jobba idag :)

Nu är jag klar för att gå till gymmet, har ätit frukost, sett på Paradise Hotel och gjort mig klar! Dom ringde tidigare från Hemköp och frågade om jag ville jobba så jag tänkte att självklart kan jag det! Pengar är alltid bra att få :). Börjar tre så det blir inte så långt gympass idag, måste ju hinna hem och duscha och äta innan jag måste åka iväg till jobbet.

Vi hörs när jag är tillbaka!


Fredag

Då var det redan den 11 december, tiden går så sjukt fort, om tio dagar åker jag upp till familj&vänner, det gillas! Längtar jättemycket efter allt och alla, samtidigt som det ska bli jättemysigt att fira jul och äta!! haha.
Steg upp för en stund sen, har tagit på mig träningskläderna som jag mer eller mindre lever i för det mesta. Har funderingar på om jag ska orka ta en morgonprommis så jag inte säckar ihop helt framför tvn, man blir så seg! Annars tar jag och gör havregrynsgröt och en proteindrink och åker till gymmet senare på ett tag.

Ikväll blir det kaaanskee utgång om jag orkar, men busskortet är ett stort problem om man ens ska ta sig någonstans..så jag vet fan inte! Är jättesugen på att gå ut men på samma gång hade det varit skönt att stanna hemma ikväll. Nåja, det återstår att se hur jag gör! Nu bör jag sätta igång med att fundera..eller fan jag orkar inte promma nu!

hejdå :)


I brist på annat..typ

Stal denna lista från jennipher bara för att jag är uttråkad.

SENASTE:

1. Dryck: vatten med citron
2. Telefonsamtalet: Lillebror
3. SMS: Emil
4. Sång du lyssnade på: Beyoncé-If I were a boy
5. Gången du grät: Det minns jag inte

HAR DU NÅGONSIN:

6. Varit tillsammans med samma person två gånger: Jopp.
7. Har någon varit otrogen mot dig: Nä.
8. Har du varit otrogen: jo..
9. Förlorat någon speciell person: tyvärr.
10. Varit deprimerad: Mjaa, någon gång kan man vara deppig för något. Är väl alla?
11. Varit så trött att du somnat sittandes: På tåget, påväg hem från jobbet. JA! 

DINA TRE FAVORITFÄRGER:

12. rosa
13. svart
14. lila

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: jo
16. Fått ditt hjärta krossat: ja, lite halvt, men det är bortglömt :)
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Haha, men ja!
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Jo, min Emil :)
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ohja!
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Men ja?
21. Kysst en kompis: Jeppseli!

BLANDAT:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat IRL: Alla.
23. Hur många barn vill du ha: Två :) en pojk och en flick!
24. Har du några husdjur: Nä, men hos mamma har vi en katt som heter Hugo&han är tjock!
25. Vill du ändra ditt namn: Nja, men hade velat heta Melissa, tycker det är fint!
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Bråkade med mina kusiner?
27. Vilken tid vaknade du idag: halv elva
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov I think?
29. Någonting som du längtar till: det får ni veta i sinom tid ;)
30. Senaste gången du träffade din pappa: ett par veckor sedan
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: mitt sockerbehov kanske? det suger.
32. Vad lyssnar du på just nu: Beyoncé ft Shakira-Beautiful Liar
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn jens: Jupp, det är ju inte ett sällsynt namn
34. Vad gör dig irriterad just nu: Inget speciellt :P

OM DIG:

36. Vad är ditt namn: Evin
37. Singel/upptagen: Upptagen med Emil :)
38. Stjärntecken: Jungfru
39. Kille eller tjej: Tjej ju.
40. Grundskola: Vattmyra i Stockholm
41. Gymnasie: Luleå gymnasieby
42. Högskola: Det händer väl kanske aldrig.
43. Hårfärg: Mörkblond
44. Långt eller kort: Halvlångt
45. Längd: 165 cm lång, tampong
47. Vad gillar du gällande dig själv: Att jag är snygg! Nä, men att jag tycker om att träna ;)
48. Piercings: Har haft i naveln&läppen, nu är det bara öronen och nosen..
49. Tattoos: Har ingen ännu, någon gång skaffar man sig säkert en sådan.
50. Höger eller vänster: Höger?

DIN FÖRSTA:

51. Operation: I käften. Första och förhoppningsvis sista :)
52. Piercing: Öronen
53. Tatueringen: Got non.
54. Bästa vän: Malin
55. Sporten du spelade: Fotboll i 6 år.
56. Husdjur: Hugo hos mammsen
57. Vaccination du minns: när jag tog sprutan i fyran eller sexan. Mamma var med! ;)
58. Konsert: Beyoncé tror jag? Har inte varit på så många.
59. Förälskelse: Jim i sexårs haha.
60. Alkohol du drack: xider.

JUST NU:

61. Äter du: Inget alls, tuggar toy
62. Dricker du: Inge
63. Är du på väg att: gå och mysa med älskling.
64. Lyssnar du på: Rihanna-Russian Roulette
65. Väntar du på: att frågorna ska ta slut

DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: Ohja! Älskar barn :)
67. Vill du gifta dig: Absolut, ska vara snyggast i världen!
68. Karriär i åtanke: Personlig tränare och Brandman, det heter brandman för er som undrar.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET:

69. Läppar eller ögon: Att man kan skratta tillsammans
70. Kramar eller pussar: Kramar 
71. Kortare eller längre: Längre
72. Yngre eller äldre: Äldre eller lika gammal. Min bobo är äldre :)
73. Romantisk eller spontan: Romantisk :)
74. Snygg mage eller snygga armar: I like vältränad :), så båda!
75. Tatueringar eller piercingar: tatueringar
76. Känslig eller inte: lite känslig ska man vara!
77. Ragg eller förhållande: Förhållande :)
78. Bråkstake eller tveksam: ingen aning

HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling: ja
80. Gjort något sjukt spontant: typ det som skall göras snart.
81. Tappat glasögon eller linser: svårt, men räknas solbrillor?
82. Haft sex på första dejten: jo.
83. Krossat någons hjärta: jo det har jag väl.
84. Har någon krossat ditt hjärta: nja, lite halvt.
85. Har du blivit arresterad: nej
86. Dissat någon: ja
87. Gråtit när någon dött: Det är väl inte mer än mänskligt?
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): haha nä :P

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: Jodå, annars kommer man väl ingenstans!
90. Mirakel: nej
91. Kärlek vid första ögonkastet: det känns lite överskattat
92. Himlen: nej
93. Tomten: haha nej
94. Att kyssas på första dejten: klart, en puss har man aldrig dött av?
95. Änglar: vafan är det för fråga?

SVARA ÄRLIGT:

97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: knappast!
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: vet inte, men man måste ju göra sitt bästa!
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Älsk, familj och vänner! TRÄNING!
100. Att posta det här är 100% sanning: Jo annars hade jag inte suttit här så länge! haha

Torsdag kväll, nyduschad och fräsch!

Blev inge filmtittande, vi började se men sen insåg jag att jag luktade så äckligt och kände mig jävligt ofräsch efter all träning som jag fått gjort idag, sen att jag solade tidigare gjorde ju inte att jag luktade jordgubb direkt, haha! Så jag tog mig ett bad och en lång dusch, rakade mina ogräsligt håriga ben också ;).

Emil sitter och kollar In flames biljetter, dom ska spela imorrn i Globen och han och hans vänner kanske ska dit. Jag däremot har nog ingen lust med det, kan inte deras låtar och sen lyssnar jag inte på dom speciellt mycket :P. Men om han betalar så kan jag säkert följa med, hehe. Inget jag har lust att lägga ner pengar på :).

Imorrn är jag ledig igen, har inga speciella planer förutom att jag ska träna då. Jag är jättesugen på att gå ut och festa i helgen, men Emil jobbar och jag jobbar till kvart över nio på lördag. Men vi får väl se vad som händer, är i alla fall jävligt partysugen!

Har inte så mycket mer att tillägga tror jag ska läsa lite bloggar och bara ta det lugnt. Ska nog gå till sängs ganska tidigt idag men vi hörs säkert innan jag går och lägger mig :)


dags för styrketräning!

nu drar jag och gymmar igen, har inget mer att säga vi hörs sen:)

broccoli&proteindrink blåbär/vanilj!

Sådär, då har man gjort sig lite lunch/mellanmål, är helt svettig efter konditionspasset men det var jäkligt skönt att svettas lite ;). När jag kom till gymmet började jag med att cykla intensivt i ca 30 minuter, därefter tog jag en kisspaus och fyllde på flaskan. Sen körde jag 20 minuter på crosstrainern och som avslut för att lugna ner mig lite cyklade jag 10 minuter. Dessutom, eftersom mitt busskort gick ut igår har jag inte lust att köpa ett nytt månadskort när vi snart åker upp och dessutom så jobbar jag inte varje dag, då känns det rätt onödigt sen tar det bara en kvart att gå hemifrån till gymmet så där fick jag också 30 minuters konditionsträning eftersom jag gick fram och tillbaka. Det är bara lite obehagligt att gå i mörkret, men å andra sidan jag har muskler så jag kan slå ner den som försöker bråka med mig och man möter hela tiden folk så jag känner mig rätt säker ;). Som ännu en avslutning för att koppla av lite till la jag mig en kvart i solariet, så nu ser jag mer eller mindre ut som en grillad kräfta ;). Men det röda lägger sig och blir brunt till imorgon! förhoppningsvis. Sitter precis och äter lite broccoli och dricker en proteindrink, var rätt hungrig efter att ha bränt ett ex antal kalorier så magen var i princip tom! Men nu skall den fyllas igen. Tänkte ta och se Paradise Hotel, har missat några avsnitt under veckan så det är dags att se vad som händer där ! Dom är lite knäppa om man säger så, att skämma ut sig så mycket i tv, vad får dom ut av det? Typ massa rubriker i tidningen, om att ha haft sex och gjort det ena och det andra i tv. Nä hujja, nog får dom ta och skämmas allt.

Näpp, ska återgå till min mat och se på dårarna! Senare går jag till gymmet och kör styrke med pälsk! Pussis :)




Seg!

Jag är sjukt seg efter att legar framför tvn ett tag, men nu är det dags för mig att åka till gymmet!

Tjaa :D

mums så gott det var!

Det var jättelängesen jag åt havregrynsgröt med lingonsylt, jag kan ju säga att det var alldeles för längesen, det är ju så gott! mums. Såg precis klart one tree hill och nu sitter jag och väntar på att 90210 ska ramla in i downloadmappen så jag kan se det ! Serier är så underhållande, det bästa är ju när man får se avsnitt på avsnitt hur länge man vill, men det är tråkigt när dom tar slut och man får vänta flera månader tills nästa avsnitt eller säsong kommer.

Sitter precis och dricker min proteindrink, vi beställde hem två nya sorter en med blåbär/vanilj och en med jordgubb, dricker just nu blåbär/vanilj och jag tycker den är svingod! Älskar blåbär så det passar perfekt, sen sätter jag inte för mycket vatten, gör man det så är risken stor att den blir blaskig :). Men mums så god den är! Perfekt som mellanmål eller om man är sugen på något :).

då var senaste avsnittet hemma, nu ska jag se det! Hej hej :)


snygg bild från i somras på sommarfesten :D

Helt slut!

Kom precis hem från promenaden som skulle bli kort men blev lång. Promenerade drygt 40 min, men det kändes verkligen skönt, även fast det regnade lite smått så var det härligt att få lite frisk luft. Håller på att göra havregrynsgröt just, köpte lingonsylt för att det är det godaste när man äter havregrynsgröt och till det ska jag har en proteindrink! Protein är viktigt när man tränar!

Nu är den klar, ska sätta mig och se OTH och ta det lugnt ett tag inna jag far på gymmet :). Hej så länge!


sovit länge.

Godmorgon, jag har sovit rätt länge om jag ska vara ärlig, gick väl och la oss innan elva och vaknade halv elva så det blir nästan tolv timmar. Men jag är pigg och utvilad, lite mörbultad känner man sig efter så många timmars sömn men jag är inte utmattad i alla fall :). Tänkte ta en kort promenix och sen gå och köpa mjölk på ica så jag har till min havregrynsgröt! Senare ska jag dra till gymmet och köra kondition, hem och äta lunch och vila ett tag. Ikväll ska jag möta upp Emil för ett styrkepass! :)

Vi hörs sen! Måste gå nu så jag inte hungrar ihjäl !


Jag gick in i väggen!

Ja såhär blir det när man är sjuk i en vecka, kroppen blir trött och huvudet desamma. Klarade inte av att träna så länge, och under hela passet var jag trött. Usch! Jag hatar att vara trött när jag tränar. Men men, imorrn får jag ta nya tag och hoppas på framgång! :P

Nu ska vi göra skagentoast och till efterrätt blir de smoothie..måste bara gå ner till ica och köpa youghurt!

ha en bra kväll!


Jag är inte på humör!

Jag vill träna, men är fasiken inte alls på humör för det. Kanske att det blir bättre senare? Ja, man vet ju aldrig. Vi har ätit frunch tidigare, mozzarellasallad och två rostmackor och sett på Dollhouse. Nu håller Emil på med en massa viktiga saker så jag tänkte passa på att blogga lite :).

Jag är jättesugen på att gå på bio ikväll, det var så himla längesen jag var på bio och det är väldigt sällan vi går på bio tillsammans! Men vi får väl se, om man ens orkar haha. Har faktiskt inte så hemskt mycket att skriva, lyckades hålla mig från sockret hela gårdagen och hittils idag. Men som tur är känner jag inget sug, så jag slipper lida, om man säger så! Dock åt jag glass i måndags, men då hade inte mitt godisförbud börjat..fast en gång i veckan är en gång i veckan, jag vettefan hur jag ska klara mig under helgen :(..

Tugga tuggummi funkar i alla fall, sen snusar jag ibland. hmm..jag har inge mer att skriva nu om jag ska vara ärlig!

hej så länge.


Goodmorning !

Blev inget bloggande igår när jag kom hem, var helt slut och kände för att mysa så vi låg och såg på Dollhouse, men somnade snabbt båda två och sen när vi vaknade insåg vi att det kanske var lika bra att gå till sängs :). Lätt störande när vi kommer på att jag inte har bäddat sängen, så då var det bara att börja bädda. Det är fan det värsta som finns när man bara vill gå och sova :P!

Vet ni vad det är för dag idag? Jag och Emil firar 3 och ett halvt år och mitt busskort går ut. Tänk så länge vi har varit med varann, du och jag min lilla gullesnutt! Jag älskar dig så himla mycket, alltid :). Vi kanske ska gå på bio eller något liknande, men det beror på om det finns någon bra film att se på. Annars blir vi hemma ikväll, lagar en god middag och göra smoothies till efterrätt, det är nästan bättre att bara få vara tillsammans ifred.


Början på kärleken :)

Idag ska jag sätta igång med träningen också, känns förbaskat skönt att jag frisknat till nu för jag är lite less på att inte få träna. Börjar bli lite smått knäpp! Men idag så, äntligen!! Vi ska nog se fortsättningen på Dollhouse som vi missade igår och sen göra i ordning frukost. Senare åker vi till gymmet och tränar :).

Vi hörs senare!


Hur fick jag det till tre timmar?

Satt och funderar på hur i helvete jag fick 15-20 att bli tre timmar? Nu har jag inte gått i skolan på länge börjar jag känna, haha! Sen jobbar jag 15-22, jag har ju fan ingen koll på något alls, är som en förvirrad gammal tant!

JESUS! Nu har jag i alla fall gjort mig i ordning, känner mig som en fet gris för att jag varit så onyttig under en lång tid plus att jag inte har tränat på en vecka. Åker i alla fall iväg på en lite stund, ska bli rätt kul att jobba, även fast jag är trött, hur det nu går ihop. Har sovit tio timmar och är ändå trött. Men det var väl någon timme för länge.

Sitter och lyssnar på Lady Gaga-Bad romance just, den är riktigt bra :). Vi hörs kanske ikväll när jag kommit hem. Annars blir det väl mys framför någon bra film! Ha en fortsatt trevlig dag och en trevlig kväll. PUSS!!


Sista svängen avklarad.

Sådär, då var jag precis sista svängen ner i tvättis och hämtade tvätten. Tänkte ta och hoppa in i duschen nu, ska åka iväg om en och en halvtimma så det blir ingen promenad idag. Men det är lika att vila ytterligare en dag, så imorrn är jag fit for fight för att träna :)..SKÖNT!

bloggar efter duschen, tja!

klänning

Tycker den här var svinsnygg, vill ha en klänning i den modellen och det tyget. Denna kommer från haléns.se, vad tror ni om denna. Skulle det inte vara snyggt till skorna?


Bilderna från i lördags

                


När vi sjöng för Hifa, som var födelsedagsbarnet, grattis igen ;D! 20 år.

Skoor <3

Glömde berätta att jag köpte ett par assnygga blåa stiletter från scorett i lördags, alla har säkert sett dessa skorna från tiamo kollektionen men dom blåa har väl inte alltid funnits. Och eftersom jag planerar att vara blå på nyår tyckte jag att dessa passade perfekt. Dessutom var dom på rea, kostade endast 499:- (ordinare pris 750:-)

  

Nu behöver jag bara en blå klänning, är det någon som har tips på var jag kan finna en sådan? Gärna i samma blåa färg som skorna ;D

Kampen mot sockret!

Satt och läste Carro E's blogg tidigare, hon hade skrivit ett inlägg om att kampen mot sockret börjar idag, så jag tänkte att vafan jag är på! Hon är, som jag en sockerfantast, äter godis och skit när man inte bör göra det, man blir ju inte bara fet, det kostar pengar och det är onyttigt..har väl inte råd att gå och laga tänderna var eviga dag? Nejfan, nu börjar kampen mot sockret, jag har sagt det många gånger, men nu är det seriöst, fram till jul ska jag hålla mig till en dag i veckan, i alla fall BARA på helgerna, men absolut inte under veckorna! (inte för att det är så långt till jul, men man måste ha en reserv så man kan äta hur mycket man vill under julen ;) )

Vi KÖÖÖR! gärnet.

Morrn morrn!

Var precis ner i tvättstugan och satte igång två maskiner, skönt att få rena sängkläder och kläder såklart! Hatar när mina favoritplagg är smutsiga :P. Kanske för att man alltid vill ha dom till hands om det skuller krisa sig eller något liknande. Nåväl, jag känner mig friskare idag är knappt snorig och det känns verkligen skönt. Funderar på om jag ska ta mig en promenad senare, det hade inte suttit helt fel. Men vädret är skit, usch vad det inte är vinter här. Bara regn, dimma och grått. Hemskt! Tycker synd om dom som firar jul i Stockholm, utan snö är det ingen riktigt jul alla bara låtsas, bara för att man har köttbullar och prinskorv betyder det inte att man har en riktig jul, nejfan SNÖ ska det vara!
haha, hoppas jag inte får alla stockholmare att deppa ihop ;). Idag jobbar jag tre timmar, börjar 15 och slutar 20 hmm, givande pass? Inte direkt, men det är kanske bra när man varit sjuk att få en mjukstart på "arbetsveckan". Nu tänkte jag ta och göra mig lite frukost, ägg kanske?

vi hörs sen :), tänkte slå igång en film.


Legat framför tvn som en död fisk.

Har inte haft någon ork att skriva efter senaste inlägget. La mig framför tvn och såg film, efter film, sen somnade jag i två timmar, såg lite till film snabbdammsög hallen då det var ton med sand som dragits in och sedan diskade jag. När Emil kom hem gjorde jag en god middag åt oss som bestod av lövbiff, potatisgratäng, sallad och bearnaisesås..sjuukt gott! Känner mig bättre nu, men det är väl oftast bättre på kvällen, men imorrn när jag vaknar hoppas jag ändå på att vara friskare :). Sen har vi sett nya avsnitten av Dollhouse..åh serier är bäst!

Nu tänkte vi gå tills sängs, jag känner mig jätteofräsch då jag inte orkat duscha idag..är riktigt ofräsch. Men vad gör det, ska tvätta sängkläderna imorrn så det gör inget att jag inte är ren ;). Godnatt på er, vi hörs imorrn!

sleep tight.

nu är det skrivet.

Tillbaka från kontraktskrivandet, nu är det bara att vänta på att dom ska ringa in mig på jobb. Känns väldigt skönt att veta, att man kommer få jobba mer nu, jobb behövs alltid och speciellt pengarna! great great. Tror jag ska slå igång en film nu, hann inte se klar hela igår innan jag åkte till Emils jobb så nu ska jag se klart den:). Känner mig helt slut av att ha varit borta en timma drygt, jag behöver vila så jag orkar jobba imorgon.

Snart en veckan sedan jag tränade sist, nu vill jag bannemej bli frisk! Jag vill träna.

Vi hörs sen :), då ska jag lägga in lite bilder från helgen!

2:a advent glömdes bort.

Godmorgon! Har vaknat för ett tag sen, gjort mig frukost och så. Ska ju iväg och skriva lite papper och så på mitt nya jobb, få reda på vilken dag jag börjar osv. Hade ingen som helst lust att stiga upp, är jätteförkyld och trött, men förhoppningsvis blir det bättre under dagen. Dessutom kan  jag vila efteråt då jag är ledig idag, igen..

Kom precis på att vi glömde bort att det var andra advent igår, därför har vi inte heller tänt det andra ljuset..men det kan vi göra ikväll istället :). Tror nog inte att ljuset blir ledsen för det inte. haha. Humor på hög nivå! Mjaa, har inte så mycket mer att tillägga, måste bara äta upp min frukost och sen sminka mig. Åker iväg om en halvtimma drygt.

Vi hörs lite senare :)

hatar förkylning..

..det verkar som att förkylningen brytit sig ut nu, är jättetäppt och det gör nästan ont i näsan :(. Har legat framför tvn hela dagen och sett film, ätit middag för någon timma sedan och nu har jag precis gjort mig klar för att jag tänkte ta mig ut ur längeheten och åka till Emils jobb. Tänkte handla lite och sen orkar jag inte sitta hemma nå mer! :)

När vi kommer hem ska vi se film och självklart blir det bakisgotta till! Ha en trevlig söndagkväll så hörs vi imorrn :).

Hejsvejs!

hälften skoj, hälften misslyckad.

Igår hade vi kul till en början, vi började hemma hos oss ett par stycken, drack hade trevligt. Sen började vi åka mot Hifa, hälften åkte med oss och hälften åkte till en annan fest. Jag hade jättetrevligt på festen, det vart väldigt mycket disskutioner kring träning och annat tjaffs men det var trevligt, en lugn fest. Men senare fick alla ett spratt och ville åka inåt för att gå ut, jag förstod direkt att detta kommer sluta i en katastrof och jag hade ju inte mer än rätt. Allt var bra tills någon kom på den korkade idén halv ett att vi ska åka in mot stan. Idiotiskt. Så det sluta med att vi åkte hem åt och sen gick och la oss. Sköönt!

Har vaknat för ett tag sen, Emil åkte och jobba för en halvtimma sedan och jag har precis varit nere på ica och handlat litegrann. Var svinsugen på nudlar och eftersom det är billigt vilket är bra för mig så passade jag på att inhandla det. Ska äta baguette och nudlar..mums! Sen ska jag mysa ner mig i soffan och titta på en massa filmer heela dagen! Det ska bli riktigt skönt. Förövrigt så har jag gått och blivit förkyld under gårdagen, täppt som fan!

vi hörs senare hej hej.

Party Party!

Nu har klockan hunnit bli alldeles för mycket! Kom hem för ett par timmar sen, slängde in drickan i kylen, diskade och gjorde mig lunch. Sen har jag legat och sett på film, Can't hardly wait hette den, rätt gammal film men jag tyckte att den var helt okej :). Känner att jag blivit rätt seg av att titta film, tror jag ska hoppa in i duschen nu så jag piggnar till och så att man inte är ute i sista sekunden. Ska ju iväg till Hifa ikväll med Emil och Kasper, där är det fest som gäller! Ser faktiskt fram emot kvällen, det kommer nog bli svinskoj :). Emil kommer hem om en timme och då ska vi äta middag, tänkte göra torskgryta med ris, måste ner till ica och handla lite grejer som vi inte har hemma.

har inte tid att sitta här nå mer, vi hörs sen :)

snart drar jag :)

nu är jag klar och ska åka iväg om ett par minuter, allt för mig för tillfället! Ha en bra lördag alla :)


Tove åkte ut.

Usch, jag fick rysningar och tårar i ögonen när Tove fick lämna idol. Tänk att en sån liten människa kan sjung så fint, jag tycker att hon hade varit värd en plats i finalen. Erik utan tvekan platsar där, men jag tycker inte alls om Calle, men hon kommer gå långt :). Sen vet jag att Erik kommer vinna och det tror jag många vet, han har en grym röst och när han sjöng Run to the hills fick jag rysningar i hela kroppen! Den rösten skulle man inte tacka nej till!

Nu måste jag gå och göra mig klar så man kommer iväg någongång! Vi hörs senare :)


Helt fantastiskt! Han satte låten helt perfekt i alla toner, Erik vinner idol utan tvekan. En typisk "flickidol"!

Stan

Tittade på första avsnittet av årets julkalender, men jag kan ju säga att den inte var något vidare bra..tacka vettja när jag var ung, då visade dom bra julkalender nu är dom bara löjliga. Fast det kanske är för att man har blivit äldre? haha

Såg idol från igår, har inte sett resultatet ännu så jag ska se det snart. Tänkte bara göra mig i ordning och sen när jag sett färdigt idol ska jag åka in till stan och möta upp Hifa. Vi ska gå en runda på stan, hon ska köpa lite julklappar och sen ska vi på systemet :). Ikväll har hon partaj hemma och eftersom jag börjar känna mig bättre nu och nacken inte gör så ont nå mer tänkte jag pallra mig dit. Antingen blir det lugnt med något glas vin eller så blir det party för hela slanten ! Nu ska jag gå och platta frillan..hej med er!


det gick bra!

Tyckte inte att det var så jobbigt som jag trodde att det skulle bli när jag åkte till jobbet igår. Tiden gick så snabbt, hann knappt tänka på att jag hade ont :), så det var jätteskönt! När jag kom hem var Emil hemma, vi myste framför en film och gottade oss. Gick och la oss ganska tidigt eller innan tolv i alla fall. Imorse när Emil steg upp för att göra sig klar till jobbet, kände jag hur pigg jag var. Så jag steg upp 07.25 och nu vet jag inte alls vad jag ska göra :P..har så himla mycket överskottsenergi när jag inte tränar och då blir det väl som så att jag stiger upp rätt tidigt :). Sen är det faktiskt onödigt att sova längre än man behöver, är man pigg så kan man lika gärna stiga upp!

Tror jag ska ta och se julkalendern, känner mig lite sugen på det..hoppas den är bra! ;) Vi hörs senare.

hur ska detta gå?

Om 20 minuter måste jag åka till jobbet, fattar inte hur jag ska orka känner mig jättedålig och nacken gör då inte saken bättre. Vill bara sova, men det är försent att sjukanmäla sig nu. Vi får väl se om jag orkar mer än en timma annars måste jag tyvärr åka hem. Känns jävligt surt att må dåligt..måste gå och göra mig klar så jag inte ser ut som en vandrande zombie.

hej med er.

nackspärr..

det gör ont när jag vrider på huvudet, ser helt störd ut när jag ska kolla åt höger&vänster..hatar att ha nackspärr, sist jag hade det var jag väl kanske tio bast! ÅH, jag blir tokig! Kommer ju aldrig kunna träna igen, på länge..suck. Aja, har diskat och sett på film, The Proposal hette den, faktiskt ganska bra film :)..jag hade då trevligt haha. Satt och asgarva för mig själv vissa gånger, men som alla andra romantiska komedier så är det ju alltid ett romantiskt slut :)..gulligull! Satte vattnet och koka nu, tänkte käka varmkorv med bröd idag med..känner mig handikappad och seg. Jag orkar fan inte göra något! I och för sig hade jag kunnat göra omelett, men palla skära tomat, lök och skinka? Näfan, allt ska vara så enkelt som möjligt. Har inte tid! eller har väl ganska mycket tid men..

känns förjävligt att man ska åka och jobba, känner mig inte speciellt pigg för det överhuvudtaget..kul att sitta i kassan när man har ont i nacken. NOT! Men som tur är jobbar jag bara tre och en halv timma..känner mig som en gamling som bara får jobba några timmar i veckan..helvete jag behöver PENGAR! men, jag har ju fått min deltidanställning på uniflex, så mer kassatider kommer nu innan jul. Och tacka gudarna för det! need money..need it! Är jätteglad för det :)

Nu ska jag gå och titta till vattnet och isåfall hälla i körven. Sen ska jag se film igen, skööönt.


Filmen får 8 av 10 :), tycker Sandra Bullock är en ganska bra skådespelerska ändå!

blir tokig!

Jag blir tokig av att inte få träna, har inget att göra och det gör verkligen inte saken bättre. En bra sak som hände, jag fick jobbet! Hurray, det går undan här i storstan, skönt att man får svar redan samma dag. På måndag ska jag dit och skriva 'kontrakt' och får reda på när jag börjar. Känns jättekul att få träffa nytt folk också :)..behöver alla pengar jag kan få. Sen eftersom jag fått så lite tider på hemköp nu på senaste så passar det perfekt att ha ett till jobb på sidan om, tänk att jag har tre jobb medans andra har noll. Stackars dom! Men bor man i Stockholm så finns det bättre möjligheter att få jobb, så är det ju sen gör det ju saken mycket lättare när man har kontakter! gött gött.

undra om man kanske ska ta och diska?

 

intervjuven gick super!

Sådär, då har man varit på arbetsintevjuv också. Tycker intrevjuven gick jättebra och både hon jag pratade med i telefon igår och hon jag träffade idag tyckte att dom fått bra intryck från mig. Så det lutar åt den positiva sidan, nu återstår det endast att få ett samtal från dom och därefter få veta när jag kan börja :). Sitter precis och äter min frukost, hann bara slänga i mig en skorpa tidigare så det kändes i magen påvägen hem. Tänkte slå igång Paradise Hotel och ta det lugnt, tror jag börjar bli sjukare :(..usch och jag som ska jobba idag. Men men.

Vi hörs senare!

te och skorpa.

Min favvofrulle :). Har vaknat för ett tag sen, hunnit duscha och fixa mig. Ska alldeles snart åka iväg till Globen där jag ska på arbetsintervju, måste bara äta upp min frukost :). Har inte så mycket mer tid över nu, vi hörs senare när jag är tillbaka!

hejsvejs!

varmkorv med bröd!

eller heter det bröd med korv? mer utav brödet mindre utav korven. Fundera på det!

Middagen satt grymt fint, älskar varmkorv, varför jag gör det är för att det är så sjukt gott. Speciellt när det är så enkelt att göra. Vi har sett på South Park och nu sitter Emil och glor på sin nya telefon som han hämtade ut idag. Man får ingen kontakt med honom eftersom han är så inne i sin telefon :P..men jag kan visserligen förstå honom med tanke på att han varit utan en i snart två veckor. Som söt är han, som ett litet barn på julafton sitter han i ett hörn och kollar in alla coola funktioner..haha!

jag är sugen på något gott...som alltid! VARFÖR?! VARFÖR?! VARFÖR?! :(

hjälp mig att bli av med mitt godis-/sötsug, någon som är frivillig? jag kan inte kontrollera mitt konstanta sötsug, som blir extremare en vecka innan mensen..GAAH!



är jag ensam?

tyyypiskt!

Jaha, jag antar att det blir såhär när man inte jobbar regelbundet varje dag. Jobba idag? Trodde jag..suck! Här åker man till jobbet och när man kommer dit så inser man att det var imorgon jag jobbar. Tror ni lite strörande det var? En aning, men det kändes ändå skönt att få åka hem igen, känner mig inte speciellt kry för att jobba ändå, så det var väl ödet eller nå. Hoppa av i Globen när jag var påväg hem och inhandlade ytterligare en julklapp som denna gång ska gå till min kära mor, kan inte skriva vad det är eftersom hon läser min blogg :P, men jag tror hon blir glad! Sen gick jag förbi ica och köpte med middag, inget speciellt då jag inte har någon som helst lust att laga mat. Så idag blir det varmkorv med bröd. Tänkte inte äta ännu, tror jag väntar på att Emil kommer hem så äter vi tillsammans. Har precis sattit tevattnet och koka, känner att det behövs lite värme så min hals mjuknar upp och näsan får rensas på lite snor. Ska krypa ner under täcket och se Paradise Hotel och det ska bli sjukt skönt! Man har ju varit igång hela dagen lång..

Vi hörs kanske senare, annars imorrn :). Godkväll!


tillbaka från julklappshandlingen!

Sådär, då har jag fått med mig hem en del julklappar typ fyra stycken, hurra! Känns skönt att man har gjort bort hälften, typ. Det här med julen kommer inte vara över förrän jorden går under. Hur mycket man än köper så finns det alltid något man glömt. Men sen kunde jag ju inte köpa allas klappar eftersom alla inte sagt vad dom vill ha ännu :). Tänkte berätta att jag inte köpte med något till mig själv, duktigt! Tittade på ett midjebälte som jag velat ha länge och letat efter ett tag nu, men när jag kom till kassan fick jag sjukt mycket ångest och lät bli! eloge till moi.

btw, imorrn ska jag på arbetsintervju ;) vi hörs sen! nu ska jag gå och slå in mina inköp.

Nu är jag klar för att..

..åka iväg och köpa lite julklappar. Tar bussen om ca. 15 minuter så jag slipper stressa eftersom jag är klar! Vi hörs senare när jag är tillbaka. Har inte tänkt vara borta så himla länge, typ 2 timmar räcker, tror nog inte jag orkar mer än så känner mig lite halvt död. Men vi hörs senare i alla fall! :)


Inhandla julklappar?

Ja jag funderar på om man kanske skulle ta och sätta igång med att göra något idag. Har bara legat och degat hela morgonen, sett serier och ätit frukost. Tänkte gå och göra mig i ordning för att sen åka iväg till Farsta centrum och inhandla lite julklappar till min familj och till mina kära kusiner. Men är det bara jag, eller är det sjukt svårt att köpa något till någon som inte vet exakt vad den vill ha? Haha, tänk vad lätt det vore om man skulle handla julklappar till sig själv, då vet man vad man vill ha. Nä, men jag tycker det är svinkul att köpa julklappar och ge bort, det roligaste är nog att slå in dom. Klockan är rätt lite så jag behöver inte stressa, sen börjar jag inte förrän halv fem heller så det känns skönt. Är jävlarns täppt i näsan men det blir säkert bättre när jag får gå ut och ta lite frisk luft. Hatar att vara förkyld, man får ju panik av att inte kunna andas genom både näsan och munnen, sen att man inte får träna gör mig ännu galnare! Nåväl, förhoppningsvis går det över till helgen! Ska på födelsedagskalas/inflyttningsfest på lördag hos Hifa så man vill ju vara i form, men mina planer är nog att inte dricka så mycket och kanske inget alls. Det beror helt på vilket humör jag är på :). Måste ju köpa någon present åt henne också, gaah jag kommer bli ruinerad på allt handlade! Men det är kul att göra andra glada :).

Näpp, nu ska jag hoppa i duschen och göra mig klar för att åka mot Farsta! Hej svejs :)


Midsommardagen.. 

Dead by April - Stronger

Har blivit helt beroende av den här låten, tycker vanligtvis inte så mycket om rock men den här är för bra för att inte tycka om ;). Lyssna!



Tycker att Losing you också är extremt skön!


kan inte sova.

Godmorgon, jag är uppe tidigt idag även fast jag hade fått sova hur länge jag velat. Men jag kunde inte somna om när Emil åkt till jobbet, har legat och vridigt och vänt på mig i 40 minuter men sen fick jag nog och steg upp. Det är ännu mörkt ute och det är fan det värsta. Hatar att det är mörkt ute när man stiger upp, det är som deprimerande. Nåväl, idag jobbar jag mellan halv fem och åtta, jippi! Världens längsta arbetspass-NOT! Ååh, alltså nu på senaste har jag fått skittider, korta pass och till och med sällan. Jag har visserligen mitt andra jobb som jag kan gå till, men det känns inte alls så lockande att börja sitta i telefon hela dagarna igen..var som anledningen till att jag sökte nytt jobb från början. Men om det fortsätter såhär, så har jag väl inge val. 

Blir ingen träning idag heller, känner mig tjock i halsen och täppt i näsan, kan säkerligen vara så bara nu på morgontvisten men det är nog lika bra att jag vilar mig ytterliggare en dag. suck! Julklappshandlingen igår gick väl inte direkt som vi hade tänkt oss, vi kom hem med en julklapp! Inget att hurra för, men det är ju bra att man börjar i tid i alla fall. Tänkte försöka mig på en fortsättning idag, om jag orkar. Näfan, orkar inte blogga nå mer nu tänkte kolla vad vi har för intressant på datorn som är sevärt. Vi hörs senare!

Hej hej!

onsdag och vilodag

Har hunnit med dom sakerna jag planerat att hinna med hittils. Diskat, dammsugit, plockat, badat badkar och duschat. Emil är och tränar, eftersom jag kände mig lite krasslig igår bestämde jag mig för att ta en vilodag idag, lite tråkigt när man för en gångs skull kan träna tillsammans, men jag har ingen som helst lust med att bli sängliggandes resten av veckan bara för att få träna tillsammans. Nej usch nej! När Emil är tillbaka ska vi åka in till stan och inhandla de första julklapparna för i år. Tänkte också gå på MAX för att vi började prata om det igår kväll och blev sugna, det är inte ofta vi går och käkar på Max så jag tycker det är värt ;). Ska även köpa ett nytt puder för att mitt är helt slut, räcker förhoppningsvis lite till sminkningen idag. Men eftersom jag hunnit bli brun räcker det nog med solpuder! 

Tänkte gå och kolla i min garderob vad man kan ha på sig, det ser sjukt kallt ut ute. Frost. brr...tur att man inte ska vara utomhus i alla fall. Sen värmer min päls mig ganska gott ;). Näfan, måste sätta igång så vi kommer iväg när Emil är tillbaka och har duschat osv. 

vi hörs senare!  

done.

Då är dagens träning avklarad, tyvärr så tror jag att jag håller på att bli sjuk :(..kanske bara något tillfälligt men vi får väl se..är mest snorig så. Har duschat och ätit, tänkte gå och slänga på masken och sen åker jag iväg och jobbar. Ett minipass på fyra timmar så det känns skönt då jag är lite halvt utmattad och speciellet när näsan killas.
äsch, vi hörs ikväll när jag kommit hem :). Hej hej!

gymmet

Det blev en 30 minuters promenad idag och den var välbehövlig! Kände mig mycket piggare efteråt också så det var bra. Har ätit frukost och sett på one tree hill samt desperate housewives, tänkte åka iväg en sväng till gymmet och köra ett konditionspass. Börjar jobba klockan fyra så jag blir nog inte borta mer än en timma, orkar inte stressa iväg till jobbet.

vi hörs senare! :)


Trött..

Herregud, såhär trött borde jag inte vara har sovit nästan 10 timmar..usch ! Säkert för länge, men jag var så trött när jag vaknade halv nio så jag gick bara på toa och sen gick jag och la mig igen. Tänkte ta mig en morgonprommis så jag piggnar till, känner att jag börjar få rutin på mina morgonpromenader så då är det lika bra att fortsätta :). Måste gå och köpa mjölk till gröten så jag har frukost när jag kommer hem.

Skriver mer senare, ska gå och tvätta ansiktet och dra på mig något varmt sedan går jag :).


Vill åka utomlands. Är pissigt trött på detta pissväder. ÅH!

RSS 2.0