Snart =)

Tjoho allesammans det är blir nog mitt sista inlägg för ett tag. Jag kommer nämligen inte ha tillgång till någon dator. Eftersom det blir lite svårt att ta med en stationär dator på planet ;P.. kan hända att man slinker in en sväng hos någon och lånar en ett tag :). Så jag får helt enkelt se.
Om en halvtimma ska vi åka ut till Kallax, och halvåtta går planet ner till Stockholm. Känns rätt konstigt att man ska flytta nu..kommer sakna alla grymt mycket. Mamma, Hugo alla fina vänner, men vi ses ju säkert snart igen =). Vet inte alls när jag kommer upp nästa gång men jag hör ju av mig! :D
Nu har jag inte alls så mycket mer att skriva här så inlägget tar slut nu =).

PUSS =) önska mig lycka till på arbetasintervjuven imorrn :D!! Ha det bra allihopa.

taaz.com

hade trååkigt =p

                
 Original VS Makeover  


Just love this song.

Kan verkligen inte sluta lyssna till denna underbara låt. Skön och härlig att lyssna till =).

Lyssna själva så får ni höra och avgöra själva =)..skriv gärna vad ni tycker också.


Lyssna och Njut =)

Puss =)

Sista lunchen ;)

Hoho nu är de bara några timmar tills jag slutar :).. sista arbetsdagen är det inte great ;)?
Var med Hanna och åt en skagenmacka på stan, är otroligt mätt, mår skit illa :S..kände mig inte sådär övermätt föränn
vi började gå omkring på marknaden. Hittade två superfinaväskor till KANONpris, 129:- styck..är sugen på att köpa dom, men jag vet inte jag får la se=)! Kanske inte får med mig allt då. Om jag ska köpa dom så går jag direkt efter jobbet =).


Jag blir så less, kan man kanske vara tillbaka från lunchen i tid kanske? Nää. det verkar ju tydligen svårt! SKÖNT som FAN att det är sista dagen så slipper man den här skiiten.

ursäkta mina ordval, PUSS =)

Längtar till ikväll.. :)
  
Love you Baby.


Gråtfärdig!

Jag förstår inte hur det kan finna så mycket röst i en sån liten unge. Jag ryser varje gång jag ser det här klippet!
Lätt rätt tjej som vann, hon förtjänade det =)


Första gången hon kom dit

Semifinal

Final

Hade hon varit mitt barn eller syster eller någon släkting överhuvudtaget. Gud så stolt jag hade varit =)

My God

Satt och kikade på youtube-klipp från talang 2008, och killen är ju vrickad =p.


Sista dagen!!

Jaa idag är det sista dagen på jobbet, Guuuud så skönt! =) Har just kommit ner från fikat och nu sitter jag här, slog igång växeln nyss också. Det lär ju inte ringa så mycket idag, för vädret är på topp :). härligt härligt! Men jag har inte tid med att ligga på stranden och glassa utan direkt efter jobbet så blir det hem och packa direkt, kanske att man hinner en sväng på stan. Jag får se.

Idag är jag glad, men trött. Ska ju få träffa Emil igen och som jag har saknat dig älskling. Nu har jag inget mer vettigt att skriva så vi hörs senare!

PUSS =)


Sommarbild =) 30/7-08

27+

Ja det är varmt ute vill jag lova er, gud så härligt. Sen slutar man om 40 min, då blir det stranden direkt =).
Jag mamma, gunnel och emilia ska åka till lulviken och glassa =)!!

Om 10 min stänger jag växeln sen ska jag bara fixa posten, jeppjepp!
Just nu har jag tråkigt. Rastlös som tusan.

1 dag kvar!! FATTA jävlars så skönt =)


PÖSS!

jävla SKIT

alltså det är så typiskt, alltid är det då jag som ska råka ut får sånt!! arg är vad jag blir.
förra veckan kikade jag på sas om dom hade någon biljett till imorgon. men nej det hade dom inte.
så jag hade inget annat val än att boka på norweigan eftersom jag behövde en säker plats.
nyss gick jag in och kollade på sas, ni tror inte att dom hade en biljett? HELVETE jo som tusan att dom hade.
gud så arg jag blir, jag förlorar 400:- på att åka med norweigan och jag tog inget avbokningsskydd eftersom
det kändes onödigt, varför skulle jag liksom avboka den?
Nu inser jag att det kanske skulle ha vart bra med avbokningsskydd, men nu är det försent. Varför skulle jag gå in på
sas ? Typiskt mig, men jag kunde verkligen inte låta bli! Fattar ni att jag hade kunnat köpa ett par eller två skor för dom pengarna. Gud så arg jag är och ångest har jag till 1000.
Sen gör det ju inte saken bättre av att jag sitter i den här hålan och inte gör ett PISS.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! skit .

Värme!

Det är sjukt varmt ute och jag hade helst av allt velat ligga på en strand och glassa en dag som denna :(. Jag vill inte sitta inne, så himla deppigt. Tror jag blir galen. Vill ha färg så att man knappt känner igen mig. Men nej nej den lyckan ju inte jag.
För det första: Sitter man inne en sån här vacker och varm dag, så lyckas man ej så bra. 
För det andra: Så har jag rätt så svårt att bli brun, ser mig själv som ett spöke(även fast jag inte är blek) man vill ju alltid vara brunare liksom? =)

4 min sen stänger jag växeln därefter 15 min till lunch. 

ångest.

Cut that CRAP!
 

Just Dance!

Gud vad jag fick lust att dansa! Det är ju så himla kul, var längesen man dansade riktigt ordentligt, så att man hade ont i hela kroppen. Roligast är det med mina babes Carro&Maddis, så jäkla synd att vi inte hinner ses innan jag flyttar. Men ni skulle ju komma till Stockholm snart, så då får vi ta och ses =).

Bläääsch så tråkigt jag har, inte ett enda samtal har kommit in sen klockan nio, så i ca 2 timmar har jag suttit här och inte gjort ett piss! Det är så skönt att jag bara har en och en halv dag kvar nu, jag lider. gooossh. 

Vill SHOPPA behöver en Nynyny garderob, NU! Less på alla kläder vill bara bränna sönder dom. haha, snrounge.
nåväl får väl ta och shoppa i STHLM, längtar! som jag längtar =). 

lunch om 55 min. galettråkigt.

PUSS =)  


                                        
                                                                               Lätt bästa trion. Love you Babes!
 

Är med och tävlar hos Maria =)

Goodiebagtävling! Värde över 20 000:-!



Nu är det äntligen dax för den STORA Goodiebagtävlingen, värdet är på över 20 000:-!! Här kan ni se det mesta som ingår!!

"Jag är med och tävlar om en riktigt grym goodiebag hos Maria som har ett värde på över 20 000:-, Se till att vara med och tävla du också, den pågår t.o.m. den 31 Augusti 2008", De som sponsrar med priser är:

Lustjakt, Underkläder från Korsetten, KLOCKOR.NU, Rosenserien, Kleio, Solbrillor, Beautyinsideout, Coolstuff, Mirandashop, Textilboden, Tidningsmetropolen, Misterbling, ECCENTRICIntimprylar, Vild design, Tid & Lust, Evince Cosmetics, Guam Cosmetics, Rapunzel, Bergarelaxen, Limestore, PUSS.SE, Hud & Kosmetik, Joys4us, Barnparadiset, Bodylotion.se, Tarahumana, WellneswebshopPharaons
SMINK.NU
Efashion
Lepigen
Bodystar
Voodolls
Tävlingen har också ett 2.a pris i form av dessa skor från JiFashion4U:
 (Vinnaren av skorna väljer storlek, vill ni hellre vinna skorna så skriv det)

Tävlingsregler: För att vara med och tävla ska ni klicka er in på alla de som har sponsrat med priser + mina annonser här i högerspalten, (jag kommer att kolla så att vinnaren har gjort detta så det är ingen idé att fuska).
Vill ni öka era chanser att vinna kan ni göra detta varje dag, för varje dag ni klickar och skriver en kommentar till detta inlägg att ni har gjort det så får ni en lott i tävlingen.

http://mariapettersson.blogg.se/

Var med och tävla ni med ;).. inte så dåligt pris! ;D


So fucking tradgical!

Visst fan är det tragiskt, varför? Stop that crap. For you're own sake.

Hej där kära blogg!
Kan inte beskriva hur extremt trött jag var imorse när jag vaknade, jag lovar att jag var nästan som en zombie. Extremt.
Igår bestämde jag att jag skulle komma tidigare till jobbet så att man kan gå tidigare. Kom en halvtimma tidigare, och eftersom jag inte hade något speciellt för mig så tog jag en 30 minuters promenad =). Stolt! Det var skönt men jag har onda blåsor på lilltårna så i fötterna gjorde det ont! Men man får helt enkelt pinas om man vill bli fin. Hade jättegärna velat ligga på stranden nu för solen är på högsta hugg och värmen kommer sakta men säkert. Ingen höjdare att sitta in då men har man ett jobb att sköta så har man helt enkelt. Som sagt två dar kvar och det får man ta =). money.
Blir nog inge sol och bad efter jobbet, skulle behöva gå på stan och köpa mig en större necessär så jag får plats med alla hårprodukter och så. Ska träffa Emilia på stan och umgås =). Ligger solen framme när jag kommer hem så lägger jag mig på verandan och solar då. 
Längtar jättejättemycket efter Emil, av någon konstig anledning kom en extrem saknad igår när jag pratade i telefon med honom. Usch vill inte sakna! Men imorrn kväll är vi med varandra igen :)! Happy ;)
Nu har jag tråkigt men jag ska kika på lite bilder som mina vänner har lagt in, så ett tag har jag något att göra. Näpp nu får det vara slut på detta skrivandet. 

PUSS =)


 

25 min!

woho sen får jag gå HEM eller snarare till stranden Hääääärligt!
Jag och mamma ska förbi Dagobert och köpa en varsin tacotallrik sen blir det att åka till stranden
för att sola och bada =). Ska blir skönt !

Just nu lyssnar jag på Usher-Moving Moutains, grym låt =) love it!

Puss&Kram på er =)

Min min min!

ååh jag blir helknäpp av att sitta här! dricker vatten i mängder och måste kissa hela tiden, det är typ det ända jag gör.
förstår ni hur jobbigt det är? det är ju ett överbetlat jobb när man har såpass lite att göra. visst, jag klagar inte på lönen jag får för att vara icke-sysselsatt men ändå nog vill man ha lite mer att göra än så här. Sitter bara vid datorn kollar på nätet.. osv. Men nu är det snart bara 2 dagar kvar att jobba sen så flyttar jag till stockholm =).. längtar nå så extremt!

Emil och Tobbe gör det så fint så fint i lägenheten så när jag kommer dit är den nästan helt klar =). målar och har sig! Vilka duktiga pojkar! Fick veta att vi tydligen ska till Kanariöarna i oktober? haha dom har planerat :P.. kul å ja sen ska vi till danmark, skåne å tyskland!? haha dom är lite konstiga, men det var därför jag blev tillsammans med Emil för att han är så konstigt söt man vill bara pussa han =). Tobbe som är en riktigt bra vän också!

Dagens Ros går till Emil och Tobbe =)!
Till Emil: För att han är världen bästa pojkvän
Till Tobbe: För att han är en riktigt bra vän


Emil <3

Du världens finaste baby ! =)

Lunchen är slut och 2 timmar till sen slutar jag, ska flexa idag så man hinner ligga i solen ! :)


orkar inte skriva mera ska prata med emil nu . PUSS :D

Yo !

15 min sen lunch :).. ska filosofera tills dess!

PUSS =)

En söt liten bebis =)

Idag kom mammas jobbarkompis och hälsade på här på jobbet :).. och med sig hade hon sin 9 veckor söta lilla Ellen. Man ville bara pussa henne, så himla gullig, hann inte ta något kort. Men söt var hon verkligen! Så tjocka och mjuka kinder, så fort man tog i hennes hand klämde hon åt och ville aldrig släppa taget. Ibland önskar man att man själv hade haft en liten :). Men det får nog vänta ett par åt ;). Än vill jag inte bli tjockis :D..  och så bör man nog ha en stadig ekonomi. För inte ska barnet få svälta och vara utan kläder ! viktigt viktigt! ;) Skulle vara och köpa kläder var och varannan dag!

En timma kvar redan tills lunchen, tiden har ändå gått snabbt även fast endast ett samtal har kommit sedan nio! ovanligt.

Tänkte passa på att lägga in en bild på mig och mamma sen studenten! Kommer sakna mamma när jag flyttar. Men lule finns alltid kvar och man kan ju hälsa på =).

Älskar dig mamma ! Du är bäst

Godmorgon =)

Halloj där kära blogg!
Nu sitter jag på jobbet endast 3 dagar kvar att jobba, gud så härligt :)! Igår började jag tvätta en massa och städa. Så idag ska jag tvätta resten, har samlat på mig en massa tvätt så att det mesta är rent när man flyttar. Kommer bli jobbigt med tvättstuga, får väl så småningom skaffa oss en tvättmaskin ;)..bara för att vara bekväm! Vilket jag har ett behov av. Haha. That's me ;)! I alla fall, idag blir det stranden efter jobbet med mamma, får väl ta med oss sallad eller något sånt så slipper man stressa hem :).. bara ligga och ta det lugnt på playan, det är det bästa.
Idag har det inte ringt nått alls! Tråååkigt, fast har ändå haft saker att göra, typ fixa håret och sminka mig höhö. Måste köpa  mig nytt smink för det börjar ta slut, orkade inte med stan igår hade sån huvudvärk så då är stan ingen höjdare! 

Jag saknar dig Emil, men snart är det torsdag och då får jag vara med dig igen :). 19.35 flyger jag ner på torsdag ;D!
 
Nu börjar nervositeten komma faktiskt, är lite smått nervös över att flytta är ju inte så bekant med stockholm var ju inte så gammal när vi flyttade upp och då hade man liksom inte hunnit bekanta sig med allt. Men det ska nog gå bra :).
Jag är ganska bra på att stadga mig och lära mig allt snabbt. well well.. nu ska jag sluta skriva har inget mer att säga.

PUSS =) 


Stockholm :) 

Du och Jag

   
  

  

  

  

  

Du och jag genom tiderna älskling. Har så många fina minnen med dig. Mer ska det bli!
Älskar dig hjärtat! 9/6-06 - 28/7-08 vi ska alltid hålla ihop =)

Det vackraste som finns <3

Lucas Hans Emil Åström du är det bästa som någonsin har hänt mig.
Min kärlek, min själsfrände, min bästa vän, mitt allt. Det finns ingen annan
än jag vill leva med. Emil du har något som ingen ingen annan har.
Det finns så mycket fint att säga om dig eftersom du är underbarast!
Jag vill alltid vara med dig. Emil Åström Jag Älskar Dig!

9/6-06 bästa dagen i mitt liv. Då det blev du och jag igen, ska aldrig mer släppa taget om dig!

Jag är så Kär i Dig hjärtat. Du är underbar.


40 minuter.

Om 40 stänger jag växeln sen är det fika och sen fixa posten =). Därefter stan och sen hem !
Kanske skulle till Madde och kolla på hennes bebis idag också :).. har ju inte hunnit träffa dom så skulle vilja göra
det innan man flyttar i alla fall. Så ska kika på bebiskläder nere på stan, man vill ju inte komma tomhänt ;D!
Madde är förövrigt mammas arbetskamrat :P.. har en liten flicka på 2 månader guud så mysigt med en liten !

Har dötråkigt, så nu vill jag gå hem! Solen har kommit fram också, HÄRLIGT! 
Kanske blir sol och bad i alla fall ;)? Vore faktiskt väldigt skönt . Men ja man ser ju vad som händer !

Ska nog ringa och terrorisera Emil nu för jag saknar han!! Längtar till torsdag!! Vill va med dig dig dig NU.

PUSS=)  

Sun Sun kom fram!

Solen kom fram och den gick . Jag blir gaalen! =p
Smhi har ju lovat fint eller lite halvmulet men kan inte solen bara få komma hit nu!
Vill ju sitta ute under lunchen, fast det är en nackdel eftersom man aldrig vill gå in ;). haha!
Men jobbet kallar så man kan ju inte fastna där.

Emil var inte social alls, han låg och sov eftersom han var ledig idag så jaa han var inge rolig:P
1 timma till lunchen, inte hungrig men bara man får en paus från detta sittande i ensamheten. Man blir rätt
knäpp av det här jobbet. Slött och lätt värt pengarna men jag hade velat ha lite mer att göra =).
Sista veckan är det i alla fall, slutar redan på torsdag och på kvällen blir det flyg ner till Stockholm. Som jag längtar.
Idag måste jag även tvätta och börja tänka på vad jag ska ha med mig. Blir väl nästan allt men ska lämna gammalt
och sånt tar med det viktigaste och det jag använder mest =). Sen får jag köpa nytt om det ska vara så liksom.
Orkar inte dra med mig en massa skit som jag ändå inte kommer ha någon nytta till alls!

Gud så det ringer. Ovanligt, men det är ju iofs för att a-kassans telefon har varit nere. Men nu var den tydligen igång igång
så nu lär det ju inte ringa så mycket mera ! blää..

Näpp nu ska jag göra annat, men vad vet jag inte. Kanske fixar posten eller något sånt skoj!

PUSS =)

Ironik-Stay with me

Tjoo bloggen, sitter på jobbet och tar det lugnt. Det har hunnit ringa ovanligt mycket och klockan är ju bara 10.00. Så morgonen har gått rätt snabbt. Lunch om 1 timma och 45 minuter :). Idag har jag tagit med mig, rosbiff, melon, vindruvor och lite potatissallad ;d.. mums vad det ska bli gott! Riktig sommarmat. Vädret är lite sådär idag, 20+ men inge sol nu i alla fall. Den kikade fram ett tag imorse när jag cyklade till jobbet men sen försvann den igen. Så man ser ju ifall den kommer tillbaka till eftermiddagen för då blir det att åka till stranden för att sola och bada =). Det kallas sommar!
Om solen inte är med en så ska jag nog gå in till stan och köpa lite smått, behöver en ny ögonfransborste och lite smink. Måste köpa mig ett par nya promenad/joggingskor eftersom jag inte hittar mina :(. Har ingen aning om var dom är väldigt surt för det var inget som helst fel på dom och sköna var dom också. Men det är ju inget att göra åt nu jag får helt enkelt skaffa mig nya =). Men vilka?

Kikade lite på laredoute och då hittade jag dessa:
       
449:-                                         539:-

Tvivlar dock på att dom finns i stan men man kan ju alltid önska =). Annars får jag kika i stockholm till helgen!

PUSS =) ska ringa Emil nu hejdå!

Ibland blir jag så förbannad på folk som håller på med 'det' varför? Ni kan ju glömma att man vill umgås med er mer!

Söndag.

Hej kära blogg. Har inte uppdaterat på två dagar pågrund av att jag helt enkelt inte har haft tid. I fredags efter jobbet vart det stress göra sig i ordning packa och dra på stan en sväng, sen ut på kallax och köra Stefan. Därefter köpa kinamat åt mamma, sen iväg mot Piteå =). Blev Fårön och det var riktigt kul :).. drack 2 glas vin sen vart jag less på att dricka för jag ville hem i tid :).. så slutade dricka och nyktrade till så när klockan var typ halv sex åkte jag och Lisa hem till Lule !
Kvällen var bra och träffade en massa roligt folk, och massor som man inte har sett på år och dar, riktigt trevligt! Dock var det förbannat mycket mygg så nu ser det ut som att jag har herpes på benen =p inte såå fräscht!
På vägen hem plockade vi upp en liftare... haha jaaa jag veeeet korkat ;).. men vafan vad ska man göra när man är en vänlig själ? Han såg så ensamen ut och hade det varit jag så hade jag velat att någon skulle ha plockat upp mig liksom! Vad gör man inte för sina medmänniskor? Sen så såg han inte ut som en jävla lodisluffare heller så han hade med andra ord tur.. och det var en trevlig snubbe från Norge som hade missat nattbussen.. han och hans polare bodde på hotell i lule.. och jag menar ofta man vill gå 6 mil i slutet av en helrolig partykväll? Då är man ju ganska så död.. ;) am I right? Think soo.. i alla fall så var han jätte tacksam över att vi plockade upp han och såklart så sa jag ja nu vet du ju att vi svenskar är trevligt folk ;)!
Kom hem och la mig i sängen 07.00.. jävligt sliten och trött var man. Inte sovit något alls så kan ju ha berott på det.
Lördagen kom mamma och väckte mig vid 12.00 så jag hade fått sova 5 timmar i alla fall.. men jag var glad över att hon väckte mig för vi åkte ut till stranden och solade hela dagen :).. extremt skönt! Fick en del färg hurra för det ;).
 Efter stranden åkte vi och handlade rostbiff, melon, vindruvor, potatissallad och sånt smarrigt till middag, åt och sen hopp i duschen för sen skulle vi iväg till 'byn' mammas rötter typ eller vad man ska säga. Kom dit vid tolv och helt slut var vi så vi somnade direkt :).
I morse var det upp och hoppas halv nio göra sig iordning för begravning.. usch så sorgligt det var ;/.. men nu slipper du i alla fall lida gammelmoster Wivi =). Vila i frid.


Var och hälsade på dig idag också mormor.. var första gången jag var vid graven efter din begravning.
Det var jätte jobbigt, hade jättegärna velat att du var med oss än idag. Men du mådde så himla dåligt den
tiden innan du gick bort så för att du skulle få det bra så var det bäst för dig att du somnade in då.
Med tiden så läker såren och tomrummet som du lämnat efter dig men jag kommer aldrig glömma dig.
Mormor Elvira jag saknar dig nått så oändligt.
Vila i frid .
Morfar är så stark och jag tror att han kommer vara kvar med oss en lång tid, men helst av allt hade jag velat
ha er båda här. Men livet är inte evigt. Så man får helt enkelt leva med att folk man håller kär går bort.
Älskar dig kära mormor. Hoppas du har det bra där uppe. Saknar dig.


Barnbarnen och morfar . På mormors begravning. Snöstorm denna dag.


nu ska jag sova. godnatt =)


4 dagar sen bor jag i stockholm !




hjälp?

usch satt och läste expressen och vet ni vad jag såg?
den här katten fick nosen bortsliten i en bilolycka. Katten utan ansikte..läskigt värre.
Skitäckligt, stackars katten!

Inte lite skrämmande, får fan rysningar..
 
Läs hela artikeln: http://www.expressen.se/husdjur/1.1242629/chase-ar-katten-som-saknar-ansikte

Usch.

Jag har drabbats av den såkallade lingonveckan. Har sån värk, det går fan inte att beskriva. Just nu vill jag bara dö! Sova.
Är jääävligt irriterad på en viss person som ibland kan gå mig på nerverna. Åååh..varför ska du vara sådär? Det förstör..

Jaja, 1 timma sen får jag äta min tonfisksallad som jag gjorde igår. Sugen som tusan på den!
Efter jobbet blir det att åka till stranden med mammsen skönt!
vet ni hur sugen jag är på snus just nu? har varit utan i snart 2 veckor.. duktiga jag. Men jag tror nog jag ska köpa en dosa idag. Det är ju helg ;).. fy på mig! men jag Ska okej!

Hejdå!

Fredag ;D

Sköönt, äntligen så är det fredag. Vet ni vad det betyder?
1. Om en vecka är jag bosatt i Stockholm 2. Bara 4 dagar kvar att jobba ;) 3. Helg såklart !

Nu sitter jag här på jobbet som vanligt =). Har städat upp lite på mitt bord för det såg ut som ett bombnedslag, sen hittade man typ ingenting för att låg grejer överallt! Men nu ska jag kunna hitta lite bättre.
Fredag då, och helg, hur ska jag göra nu då? Ska jag åka till Kalix och umgås med mina bästa vänner en sista gång innan jag flyttar.. eller ska jag åka till fårön och träffa mina kusiner en sista gång innan jag flyttar? Gud så jobbigt allting blev.. för det första så kan det bli lite svårt att åka till kalix eftersom vi ska åka till kangos på lördag och då måste jag ta mig från carro&maddis stuga så att jag kan ta bussen från kalix-töre och det kan bli lite tajt, där ska mamma hämta mig och sen ska vi åka då.. ska ju på begravning söndag så det är därför vi ska åka uppåt. För det andra åker jag till fårön kostar det en massa pengar (till bensinen) men hade ändå varit jättekul för att inte träffat dom där borta på år och dar!
Så hur ska jag göra? Jobbigt när man har beslutsångest..det enda jag vet är att jag inte ska inta någon alkohol denna helg! Än så länge är det de enda jag har inplanerat. Hupp hupp.. help me! Someone. Ska jag bara stanna hemma? :/

Ja jag får helt enkelt tänka så det brakar i min skalle.. hörs senare! Puss .

blev inge sova !

skrev ju i tidigare inlägget att jag skulle duscha och sen sova. blev en promenad istället :P.. och nu sitter jag här :P!! haha
måste väl hoppa in i duschen snart iaf.. skulle behöva lite sömn!

Tjing :)

haha.

åh jag är inte smaaart! =P

ska duscha nu sen sova.. orkar inte skriva nå mera nu ;D!!


Pusss och gonatt på er! :D

blää.

jaa nå fan är man korkad alltid..hur dum får jag egentligen bli? ÅÅÅÅÅHHH, nu är jag sur. Råka lägga ett bud, på något som jag inte ens behöver? korkat riktigt jävla korkat.. okej det handlade inte om mycket pengar men fakk också. hur gör jag nu? jag fattar ingenting, verkligen inget. gaaah!!

kan inte klockan bara bli typ tre NU!? vill lägga mig i solen å sova så kanske jag vaknar upp på bättre humör. Eller kommer det hända?

hejhej.

vad ska jag nu göra?

jag har arbetsintervju den 1:a augusti och ingen biljett ner till stockholm har jag. vad ska jag nu göra?
det kostar en förmögenhet att åka som vuxen och på nordic var det helt skumt. om jag ändå kunde få en ungdomsbiljett på sas jag menar det kostar 500 kr hur billigt är inte det? ååh jag blir galen.. får sitta och kolla hela tiden om det har kommit in någon.. hoppas verkligen..

suck.

Slut på lunchen.

Nu är jag tillbaka från lunchen, åt kycklingsallad =).. var gott! mums. Har just öppnat växeln och nu fudnerar jag på om man ska gå på toaletten, känner mig lite pinknödig (otroligt intressant) eller så inte :P.. men jag är lite konstig jag vet!
Åh så skönt det var ute, ville aldrig gå därifrån hann till och med få lite färg ;).. så det blir att gå hem direkt när växeln har stängts.. lr måste ju frankera post först såklart! så någongång efter tre=).. hoppas bara att solen stannar kvar. Men det verkar ganska lovande för det är helt molnfritt.. dock så är det ju inget att lita på eftersom vädret kan ändras på bara några få sekunder.

Nu ska jag sluta skriva. ha det fint så länge. // Edwiin


breeze.se

Satt och kikade på Natacha Peyres blogg och då hittade jag ett jättegulligt linne som hon hade beställt från www.breeze.se själv hittade jag ett par skitsöta hängsleshorts.. tror ni jag vart något sugen på dom kanske? ;)
Lite annat jag hittade, ska tipsa om dom här nere!

   
650:-                       550:-                      Väska   125:-      250:- v-neck fanns i andra färger också!

Nu ska jag gå och luncha ha det fint så länge =)!! PUSS


One hour.

Usch vad hungrig jag är. Har inget att göra heller. Då känner man liksom efter mer. Hmpf.. uttråkad som tusan. Funderar på om jag ska kika lite på youtube men ja jag får se =).. kanske inte det mest roande som finns.
Hade verkligen velat ha alla OTH-boxarna lr i alla fall Säsong 1 nu, så hade jag haft något att göra :D.. man kan ju bara inte sluta se det! Så extremt bra =). Kanske att man köper det idag.. så sugen.. skippar kanske att ta hål i tungan.. tänk om jag inte kommer kunna prata sen.. och det är ju det som är mitt jobb liksom. Kanske inte så klyftigt av mig isåfall!

well well. PUSS!

Torsdag =)

Hallå där bloggen!
Sitter på jobbet nu och kikar runt lite på nätet. Vädret är på topp även idag och det känns riktigt surt att man jobbar en sån här fin dag. Men om jag kanske har turen med mig idag istället så kanske solen håller i sig till i eftermiddag. För då går jag nog vid tre istället =). Så får man jobba in den förlorade tiden ! Idag kom lönen, gissa vem som ska shoppa? JAG. Fast inge mycket, måste ju som sagt spara pengar till flytten så man har råd att överleva. Nåväl.
Har inte så mycket mer att skriva för tillfället, skriver senare om jag har nått vettigt att säga. Det hade visst gått jättebra för Emil igår (första arbetsdagen) och han stormtrivdes :). Han hade fått sitta i kassan typ hela dagen och det tyckte han var skoj. Nu kan jag andas ut när han skaffat sig ett liv ;).. hihi.

PUSS! // Edwiin =)


Tänk att man har gått och blivit stor =)!  Studenten 5/6-08

Långt =)

Idag gick jag en lång bit, sprang till och med, jag är så fascinerad utav mig själv. Duktigt Evin, Bra jobbat! Wihoo.
Nåväl, kom just ut ur duschen, ska nog lägga mig i sängen och se lite tv, ringa Emil och sen ska jag nog sussa =). Skönt, men jag är inte så värst trött nu. Nåja jag somnar när jag somnar ;D!

Puss&Kram alla söta läsare! // Edwiin

Gonatt =)

Promenad

Nu ska jag ut och promenera en sväng. tar nog en timmas tur idag :). undra om man ska ta stavarna? :P njaae.. får se !

Hörs sen! PUSS / E

Suck

ja det var ju typiskt.. nu när jag hade tänkt gå hem. ja då har solen redan hunnit gå ner. varför ska jag ha denna oturen drivandes med mig? ja jag ska banne mig ha lite färg idag. ska nog ändå gå lite tidigare men typ vid halv fyra eller något sånt istället =) ska försöka tigga till mig pengar av mamma till solarium, men eftersom hon är så mycket emot det så lär jag ju inte få något ;). haha fast jag kan ju dra till med någon lögn och säga att jag ska ha det till något annat ;)..


fikapaus nu, dags för banan! :D PUSS

blir knäpp.

när vädret är så här på topp vill man verkligen inte sitta inne, det är bara som en enda pina. tror jag avlider snart. tiden går saktare än vanligt. undra varför? jo kanske för att det är fint ute och man bara längtar på att få komma ut i friheten. det är som ett fängelse det här, fast liksom, jag kan inte gå en meter utan att det kan komma en medlem eller att jag får ett samtal.. suck alltså. nu vill jag gå hem. om jag nu får så ska jag gå en lite tidigare typ vid halvfyra för jag förtjänar fan det, jag menar om man ändå sitter och rullar tummarna 1 timma på jobbet, varför kan man då inte göra det i solstolen istället? låter som en mycket bättre idé om jag får säga det själv.. men jag vet, arbetstiden är till 16 men fan jag vill vara sysselsatt och inte känna att allt bara är meningsöst..helst av allt vill jag bara dra på mig bikinin och steka till 1000. för färg behöver jag verkligen börjar ju tusan se ut som ett spöke.. och sminket passar inte längre in på resten av hudfärgen.. just nu känns det bara som att jag vill somna och vakna tills jag är på bättre humör. och det blir jag först när jag fått gå hem och lägga mig ute. well well..nu är jag trött på att skriva. vad ska jag nu göra? det ringer ju ingenting heller. less så less.. 6 dagar och 3 timmar kvar. Sen slipper jag det här jobbet! PUSS!


25+

HURRA alltså.. det är 25+ ute kan inte klockan bara bli 4 NU? Tack! Kanske att man flexar idag ska höra med mamma sen. För jag vill åka och bada bada bada.. vore riktigt skönt :).
Sitter här och har inte alls så mycket för mig.. längtar till imorgon. För då ska jag göra hål i tungan ;). Lite nervös är man väl. Men känns ändå rätt lugnt när alla mina vänner som har hål säger att det inte gör nå ont alls så jag litar på er! höhö.

So long! Puss.

Soon it's lunch!

hejsan hoppsan alla(?) läsare!
Snart är det lunch ska stänga växeln om 5 min, sen fixa mitt hår litegrann, har bestämt att jag ska låta bli plattång, hårtork och locktång ett tag nu. För jag vill att mitt hår ska växa mer.. lr ja alltså så att jag slipper klippa det. Och då blir det ju längre om jag låter bli saxen :P. Ska nog ska mig extentions när jag flyttar ner Malin skulle hjälpa mig :D tack gumman!

Isch dagen har ju gått snabbt! Och det är 20+ ute :D. hurra det kanske blir lite sola i alla fall idag!

jippiee.!!

första arbetsdagen idag dårå för darling, undra hur det går =)? Ja han skulle ringa ikväll när han slutat!

PÖSS då! hungrig.

Tjohejsan!

Tänkte att eftersom jag är så uttråkad så kan jag roa mig med att berätta hur min helg kommer se ut.
Fredag: Ska till Piteå, det är ju festival där, ska inte dricka och inte gå in på området, utan tänkte bara åka ut till fårön och hälsa på mina kära kusiner och deras vänner ett tag =) Sen blir det hemåt. Om man nu inte måste agera fyllechaffis!

Lördag: Åka till Kangos träffa släkten och sådär.
Söndag: Begravning för mormors syster.

att så många ska tyna bort på så där kort tid.. usch kommer bli en jobbig söndag.

Nu är det ett bra tag sen det var bergravning för mormor. Kommer kännas konstigt när du inte är i huset på lördag när vi kommer dit. Känns inte lika jobbigt nu när det är ett tag sen. Men jag saknar dig mormor, du var världens bästa! Ska hälsa på dig i helgen vid graven. Har inte gjort det sen begravningen.. kommer nog fälla ett par tårar. älskar dig.

Puss&Kram

Onsdag!

Godmorgon allesammans!
Vilken härlig morgon, sol och allt =). 7 dagar kvar med denna att jobba! Sen är det Stockholm som gäller. Som jag längtar. Kanske märks för att jag skriver om det i nästan alla inlägg ;P. Sorry I'm just happy! ;D
I morse när jag gick utanför dörren så fick jag solen i ögonen, vet ni hur glad jag blev? Riktigt j*vla glad! Jag menar det har ju varit höst istället för sommar, och när solen kommer så blir man så paff, och GLAD! Hoppas det håller i sig hela dagen så att man får sig lite sol i eftermiddag efter jobbet :). Lite brun måste man ju få vara och jag vill helst inte sola solarium. Inte så hälsosamt och dessutom kostar det en massa pengar !


Gudars vad jag kommer sakna er. Ni är dom finaste vännerna jag någonsin haft och jag älskar er så innerligt mycket. Finns inte ord för hur mycket jag kommer sakna er flickor. Det är ju Trion liksom.. nu ska vi splittra på oss. Känns verkligen jobbigt.. ni är som systrar för mig.. en otroligt viktig del av mitt liv. Men vi måste lova varandra att inte tappa kontakten, hälsa på så ofta som möjligt även fast det kommer vara en låång bit .. men i alla fall försöka. För när man har såpass starka band till varandra så gör man sitt bästa. Flickor jag älskar er.. alltid! Kommer föralltid bevara våra minnen i mitt hjärta.. finns så många och det finns plats för alla! Vi har haft båda bra och dåliga stunder men tillsammans har vi rett ut det och blivit vänner igen. Puss på er !

   Trion <3  

Puss&Kram // Edwiin



Trött..

är rätt trött.. ska nog hoppa in i duschen nu. ska gå och sova i tid lr det kanske inte bli tidigt men tidigare än vanligt :)!!

Goonatt allesammans :) PUSS!

jag hatar att sova utan dig :(

Just love it!

Älskar den här klänningen. Ett tag trodde jag att den var borta, men till slut fick jag veta var den var. Måste bara hämta den hos Segis :P. I kalix.. suck långt och åka. Men jag måste ju nu när jag ska flytta.. vill ha med mig ALLT! ;D

Köpte den på solgården för 99:- (ord.pris 429:-) Riktigt nöjd! Vad tycks (=?



Nu har älskling åkt igen :(

Usch det är alltid lika tråkigt när någon man älskar så innerligt, åker ifrån en :(. Hatar det! Visst det handlar ju bara om 1 vecka och två dagar, men är man kär så är man liksom. Då kan man inte vara utan sin kärlek :), självklart kan de ju vara skönt ibland men 1 dag räcker ;). Men faktiskt var det inte lika jobbigt denna gång, beror säkert på att jag vet att det inte är långt kvar nu tills jag flyttar, vill ha tid till mina vänner och fram för allt familjen, eller mamma  kanske jag ska säga lillbror 1 och 2 är ju hos pappa så vi hinner ju ses i Sthlm när jag kommer dit :). Hugo får jag inte heller glömma min kära katt, kommer verkligen sakna våra mysstunder framför datorn och i tvn, när du har sovit med mig när Emil har varit borta :). Sötast i världen!



Nåväl kom hem för ett tag sen. Var och powerwalka 30 min, hämtade cykeln på jobbet eftersom det bara öste ner idag. Så då åkte jag bil hem med mamma istället :). Var lika bra annars hade jag nog inte tagit mig ut ikväll ;). Men det var riktigt skönt i alla fall. Har varit duktig idag tycker jag, inte ätit för mycket, måste ju minska på kosten, annars händer ingenting! När jag kom hem så gjorde jag sit-ups 3x15 och benlyft 3x15 så nu har jag värmt upp mig och nu börjar allvaret! Peppa pepppa!

Kvällsfika :)



Ha det fint skriver kanske mer senare =). PUSS!

Queen of fucking everything!

haha kikade in på den här sidan www.fluffbabes.se rätt flummiga saker om jag får säga det själv :P.


Dörrmatta för 229:- lätt att jag skulle kunna köpa den där! ;)

Back =)

Sådär då var lunchen slut då, köpte mig en räksallad var gott men orkade dock bara äta upp halva. Duktig jag är som inte äter för mycket ;D. STOLT. Ska försöka hålla mig nu så att det händer något =).

Nu finns mitt Dust it att hämta ut på preem ;D.. hurra . Fast kan hämta ut det på torsdag när lönen rullar in på kontot ;).
Sen har ju min väska å det från chique.se kommit men som sagt på torsdag får jag hämta ut det.

                                                      

=) PUSS!

Alldeles strax lunch!

Jag är inte så farligt hungrig.. glömde lunchen idag också. Eller jag trodde rättare sagt att mor min hade gjort matlådan och tagit med den till jobbet eftersom hon åker bil.. haha :P. Men man ska inte ta allt för givet! Så nu är jag utan mat..
Nä men ska springa över på statoil och köpa något gott, nyttigt och inte så stort! Får se vad det blir :).

Jag har kommit på att jag ska börja lägga in lite mer bilder på typ saker jag köper, mat jag äter osv.. haha men liksom för att bloggen ska se lite intressantare ut! Tycker inte ni det också? För allting, bloggar som böcker ser ju mycket intressantare ut och är roligare och läsa när det finns en bild att titta på. Som en första inttryck så kollar man ju på bilden, och ser man bilden vill man ju liksom veta Vad Bilden har för samanhang till texten :). Så tycker och tror jag i alla fall ;). Hoho.

Usch jobbigt det ösregnar ute.. känns jobbigt att gå till statoil men man måste ju äta :).

nu ska jag kila PUSS!


Måste låta bli!

Jag får får får verkligen inte hålla på och beställa en massa saker.. för det går så extremt mycket pengar :|. Men det finns så mycket fint ;).. tihi. Kikade in en sväng på efashion.se dom har rätt fina kläder där faktiskt !

Hittade denna otroligt söta top! Och såklart så är den rosa ;)


haha

jag är fan inte bra på att fixa fint här ;D. skratta inte åt mig.. jag är inte bra på detta.

SÅDESÅ! :)

1 timma kvar :d sen hem hurra!

Tillbaka från lunchen.

Då var halva dagen avklarad, om 3 timmar och 30 min får man gå hem, YES! Var inte gott med mat alls.. så att ja men lika att svälta sig. Har ju som sagt flottat alldels för mycket under helgen.

well well.. är uttråkad. Vet inte vad jag ska göra.

snart är det bara 8 arbetsdagar kvar, SKÖNT SKÖNT SKÖNT.


regn bara regn.. :(

Jag tror jag smäller av!!

Helvete också, varför kan inte folk sköta sitt jobb. OCH om dom går iväg, liksom säga till mig vart och när man kommer tillbaka? Börjar bli jäävligt less på det här, fan då får jag all skit från medlemmarna som ringer och gnäller över att en telefonsvarare bara upprepar samma sak hela tiden. Förklara bort en massa osv, så trött man kan bli. Måste prata med människan, men ofta jag vågar? Jag är bara sommarjobbare, känns lite pinsamt. Men jag kan ju prata med min kära mor som också jobbar här.. men ja jag får se. Blir det inte bättre så måste jag ju säga till. För jag ska ju inte behöva ta andras skit! Gud så less man kan bli..

Usch också, imorgon åker Emil till Stockholm, han  börjar ju jobba på onsdag så han måste ju vara tillbaka tills dess. Men det är ju inte så länge tills vi ses sen igen :). Längtar Längtar så mycket till flytten. Den 1:a augusti har jag till och med 2 stycken arbetsintervjuver, fattar ni :D? Så skönt att veta :)

Ska alldeles strax stänga växeln sen är det lunch 11.45 :). Ska bli gott med lunch ! Nåväl.. nu skajag stänga växeln.

PussochKram! // Edwiin :)

Piss också!

I really tried.. skit också. I mitt förra inlägg skrev jag ju att jag skulle försöka med mitt kosttilsskott igen. Blandade en i morse.. men det gick bara inte ner. Satte i en tesked kakao och mjölk men det gick bara inte. Åt en banan och tog en kopp te, inte så onyttigt iallafall! Men jag ville verkligen kunna dricka det, men det gick helt enkelt inte. Måste försöka få tag på något nytt, ska ju köpa gymkort osv när jag flyttar ner till stockholm, och då vill jag helst ha ett kosttillskott som är extra fettförbrännande, och ger ett bättre resultat. Varför kan dom bara inte ta tillbaka den gamla varianten av Diet Pro.. den var så underbart god och lätt att dricka, inga problem alls. Suck.. ska gå senare i veckan och kolla om hälsokostbutiken har den inne.. men det tvivlar jag på ;/. Nåväl.. jag får helt enkelt försöka lösa det där på något sätt :).

Tänkte berätta lite om min helg. I fredags tog vi det bara lugnt, moster och kusinen kom förbi och käkade grillat hos oss, gud så gott det var! Sen vart det efterrätt och det blev glasstårta :).. var riktigt längesen man åt det. Klockan hann bli ganska mycket och vid nio gick jag och Emil upp på mitt rum och såg film :).. kommer inte ihåg vad den hette men den var rätt bra :). Lördag var det rätt fint väder ute, så låg och solade litegrann sen gick jag ut på en långpromenad, skönt! Sen hade vi bestämt oss för att åka till kalix, men ja, orkar inte ens gå in på det..vi stannade hemma iallafall.. suck. Igår var det kanonväder, låg ute i solen hela dagen, och jag hann till och med på lite färg, Wihoo ;D. Det behövdes verkligen, för jag hade gått och blivit alldeles för blek :P. På kvällen var det filmdags igen, och vi köpte godis.. fy fy alltså. Men åt dock inte så mycket :P.. men idag börjar mitt nya liv.. Igen. Fan alltså varför ska jag vara så extremt svag?

vädret idag är verkligen piss.. det bara öser ner.. hoppas det blir fint senare så man får sig lite sol efter jobbet.. men men ska kika in på smhi och se vad dom säger.

Puss&Kram/ E

Måste!

Alltså jag får extrem ångest. För ett par månader sen beställde jag värsta sommarkittet från gymgrossisten. Tänkte att jag skulle börja mitt 'nya liv' men det gick ju åt helvete. Kosttillskottet smakade skit, men den var ju mättande. Klart att jag försökte men det gick bara inte till slut. Sista gången spydde jag när jag åt/drack det.. fan också vet ni hur dyrt det var? Nej, åh jag tänker inte ens gå in på det för då kommer ni tänka fan vilken pucko. Min kille kan dricka det, men varför ska jag vara så kräsen och känslig. Blir så .. goosh förbannad på mig själv. Men nu har jag bestämt mig, att nästa vecka ska jag försöka igen med det, för att jag tänker bannemej inte låta något så dyrt bara ligga och mögla bort. Aldrig! För så mycket pengar har jag inte att jag kan skita i det. Gick in och läste folks omdömen, en tjej hade skrivit att hon hade kombinerat måltidsdrinken med äggvitor till och en tesked kakao i vilket gjorde att smaken blev mycket mycket bättre.. vilket jag kan förstå. För den smakade ungefär som mjöl.. dessutom är den lika tjock som en chokladpudding, som jag absolut inte tycker om. Usch nej, och det gör ju inte saken bättre av att det är chokladsmak.. haha! Men men nu har jag i alla fall insett att detta går inte, jag SKA ska SKA ska verkligen SKA gå ner , fan vad jag var smal förra sommaren alltså. Tror ni att jag får ångest kanske? Öhm jo, en aning. Rumpan har ju blivit större, vilket är ett förbannat bra + men fan då har resten också gått och blivit alldeles för stort (förutom brösten). Dom kan gärna få växa mera, höhö. Inget jag sörjer över direkt ;D. Nåväl nu vet ni det i alla fall.

undra om min blogg ens är intressant? is it?

Aja, nu ska jag göra något annat. Typ glo runt på alla dessa hemsidor som finns. Slutar jobba om 45 min! PUSS/ E


NU





Inte överdrivet smal men ändå, gaaah! Förra sommaren innan utgång.

Peace Out / E

Mumma!

Hittade dessa godingar på forever21.. vill ha men det känns jobbigt att beställa från utlandet. Någon som har gjort det och kan rekommendera kanske? :)


Dessa klänningar skulle jag jättegärna vilja ha. Skorna var enkla och snygga. Vore passande till klänningarna :)


Jättefin skjort-klänningen skulle passa fint med dessa underbart rosa skorna :D!

Vad säger ni =)?

Om jag hade varit hemma..

.. så hade jag legat och stekt. Åh vad jag bara vill att klockan ska bli 12, sen att klockan ska bli 14 . Då är det äntligen helg. Så extremt skönt..sen hoppas jag liksom att vädret håller i sig. För redan nu är det 20+ i skugga ;) och det blåser nästan ingenting! Är det sant, att sommaren har kommit? Hoppas det. Till lunch blir det skinksallad som vi gjorde till middag igår mums!


SHIT vet ni vad? Min lillebror ringde nyss, och ni kan inte ana vad han berättade! Vi ska få ett syskon! :D Fan vad chockad jag blev men på samma gång riktigt glad :). Det är inte mamma som är med barn (mina föräldrar är skilda) utan det är pappas fru! fattar ni hur glad jag är =)? Ååh nu kommer jag gå runt och tänka på det hela tiden! om 5 månader är bebisen beräknad. Gud så mysigt med en bebis, och det  bästa av allt är ju att jag ska flytta till stockholm, och pappa bor ju där. Vilket betyder att jag kommer få träffa bebisen hur mycket som helst :D! gaah, jag fattar inte att det är sant. Tihi.

Nääpp nu ska jag lugna ner mig och stämpla lite post :P!

Puss.. shit alltså! // E ;d


Hoho

Måste bara lägga in den här oootroligt snygga bilden. Observera min pose.


Härligt!

Se på tusan, idag lovar dom strålande sol hela dagen :D! Kan knappt tro mina ögon. Fyfasiken så härligt. Då blir det sol och bad DIREKT efter jobbet :). Skönt!

uttråkad!

Vilken härlig dag..nananananannna

Ååh gud vilken härlig dag :). Solen skiner å rätt så varmt är det :D. Tur att man slutar 2 så att man hinner vara ute i solen en stund i alla fall :D! Kom just till jobbet tänkte att jag ska sminka mig nu :).. eftersom jag inte orkar stiga upp tidigare så sminkar jag mig på jobbet istället.. dessutom är jag inte direkt sysselsatt vid den här tiden på morgonen, typ aftonbladet:P haha. Morgonfika om en halvtimma, då blir det keso ;D.

Pöss!

den här var också rolig:P

http://www.youtube.com/watch?v=L6QhIecMjZs

haha fan vad fult

http://www.youtube.com/watch?v=x7Bo0wleT7o&feature=related

Sådärja..

.. då har jag skickat iväg två till arbetsansökningar. STOLT. Jag är ju fanimej riktigt aktiv. I och för sig är det ju inte så konstigt så lite till som jag har på jobbet ;). Suck. Men nu är det bara att tänka positivt, pengar får man, och snart är det bara 10 arbetsdar kvar! Shit alltså, tiden går ju läskigt fort. Men när man jobbar är det faktiskt lika bra :D!

Längtar till stockholm :)!


BARA FÖR ATT JAG HAR TRÅKIGT

Gud så uttråkad jag är =P något måste jag hitta på att göra. Funderar på om jag kanske skulle söka lite jobb, vilket är rätt viktigt så att det blir nog att sysselsätta sig med det.

Wyclef Jean-Sweetest Girl.. reminds me of last summer. sunny beach..vill tillbaka. extremt mycket..

Nåväl.. nu är min sida ROSA haha jag tycker ju om rosa. Dock hade jag velat ha en lite mer avancerad sida. Men eftersom jag inte vet hur man gör så blir det en aning svårt ;). Så detta får helt enkelt duga!

PÖSS :) längtar tills jag får mina saker ! woohoo 

haha..sån är jag

Kunde bara inte låta bli.. :P beställde väskan + 2 andra saker..

     

Väska + salladsbestick + laundrybag = 627:- (+postförskott) slapp frakten för att jag beställde för över 500:- NÖJD ;)!

Allt detta kommer från chique.se

I just love pink!

En MUST HAVE!


Love it ;)

Lunchat klart!

Nu har jag käkat lunch åt ungsstekt kyckling, med ett par klyftpotatisar och sallad ;D..! Var riktigt gott och hungrig var jag!
Hmpff.. ska alldeles strax öppna växeln hoppas det inte är några jobbiga dårar som ringer.. haha. Vädret idag är inte speciellt bra vill jag säga.. blåser.. men solen lyser lite lätt ovanför oss.. dock vill jag att det sa vara klarblå himmel, strålande sol och 25+ men det verkar vara för mycket begärt. Suck.. vill utomlands nu :(.

Puss&Kram/ Edwiin


Flytt.

Kan knappt fatta att jag ska flytta, känns så konstigt men på samma gång så ska det bli så otroligt skönt :). Luleå är fanken ingen bra stad. Ogillar verkligen ALLT med den här stan.. å då menar jag verkligen allt. Jag förutom min familj då och mina vänner :P. Okej nästan allt.. haha! Maddis har kommit in på spa-programmet i Ö-vik så hon ska dit till hösten, Carro vet jag inte, hon kanske också skulle dit har inte fått reda på hur det skulle bli ännu. Gud så jag kommer sakna er finns inte ord :(. Ni är ju mina bästa babes.. älsklingar! Vi får verkligen inte tappa kontakten det vore nog värre än värst! Usch kan inte ens tänka tanken ! Vi får helt enkelt hålla kontakten och hälsa på varandra så mycket det går :).
På tal om sakna, vet ni hur mycket jag kommer sakna min katt? Lilla Hugo, du är fanimej så underbart söt. Sötaste katten som finns! Men jag kan ju inte ta med dig :(.. du är ju en utekatt och det funkar inte i lägenhet. Buhu.. min bebis!


Ett tag sen den här bilden är tagen, min Hugo !

Förresten nu har jag ett jobb på G i Stockholm :D.. Hurra! Skönt om man skulle få ett jobb direkt, så man slipper gå runt och vara arbetslös :) är nog inte sååå himla skoj!  Så nästa gång jag far till Stockholm tyckte han att jag skulle komma förbi och prata med han. Det är ett café på kungsholmen btw :)

Puss&Kram allesammans! // Edwiin <3

Torsdag!

Tjohej, nu är det torsdag och det innebär en dag kvar till helgen :). Skönt! Kanske det blir stockholm i helgen? Vem vet :). Får se hur det blir måste prata med Emil om när dom ska åka dit osv.
Sitter på jobbet och ännu har det inte ringt något ;/.. gaah.. ringeling nudå! I'm bored.. jeppjepp.

orka..


hejs!

ååh..

Jaja nu har jag försökt hur länge som helst att lista ut hur i hela friden man gör.. men näpp nu ger jag upp och därmed får min sida se ut som fan! less..

snart är det eftermiddagsfika, jag vill ha ett äpple.

Irriterad.. hejsvejs

Crazy..

jag tror jag blir galen, hur ska jag kunna förstå hur man gör det här egentligen? Vill liksom bara ha det fint på bloggen.. help me. om det är någon som har lust att hjälpa mig så vore det otroligt gulligt. Tjohej.

har beställt dessa..

var bara tvungen!! Billigt och tydligen en riktigt bra produkt :) längtar tills de kommer!


Dessa produkter beställde jag från www.shop.baresso.se

uttråkad..

Åh jag har så extremt tråkigt..är jättesugen på att ligga i sängen och se på OTH ..längesen man såg det. Finns fasiken inget bättre program :D! Har kollat lite klipp av oth på youtube men vill se hela avsnitt ;D. Sugen på att köpa dvd-boxarna Säsong 1, 2, 3&4 men fy så dyrt.. laddar nog ner istället. Men hade ändå varit kul att ha dom hemma så man kan se på dom när man vill :). Bar dega framför tvn liksom ;d..ska nog be Emil ladda ner det åt mig när jag kommer hem :)!

Ja det är ju en evighets evighet innan jag får gå hem också..kan ju säga att vädret är inte på topp idag heller. Vill ha sol!   


When I grow up I wanna be famous I wanna be a star..?

Tjohej allesammans.



Black vs White?



Vad säger ni? :)


Morrn Morrn!

Då var det onsdag, skönt två dar till sen är det helg :). Vad ska man hitta på då? Hmpf.. ingen aning :P! Är pank så det blir nog bara att chilla, umgås med älskling och sådär .. bara mysa på!
Hoppas det blir fint väder idag, vill ut i solen .. om det kommer någon vill säga. Annars ska jag tigga pengar av mamma så jag kan gå och sola. Det behövs! usch.. blir äcklad när jag ser på mig själv. Idag ska jag ut och åka inlines. För nu har jag latat mig i två dagar.. även fast jag går/cyklar till jobbet varje dag så känns det inte nog. Vill bara komma i form nu, men jag vet inte vad, var är motivationen liksom? :S Kom igen nu Evin SKÄÄRP DIG FÖR F*N! Du kan inte strosa runt på det här viset, och på tal om maten, kom igen nu! Känner mig schitzofren.. haha men man måste ju intala sig själv så vafan ;)

Nåväl, hörs! / Edwiin :)

Wihoo.

En timma kvar nu ska jag gå och ta en frukt :).. sen ska jag frankera post och sen hemåt !
SKÖNT.


Pöss! //  E ;D

ingetliv.se

Sitter på www.taaz.com och testar lite olika saker.. så här blev dagens första bild.


Gröna linser, läppglans, mörkare foundation (inte för att det blev sån skillnad)
rouge och halvmörk ögonskugga :)

Tänk att en hemsida kan roa en människa så mycke? :P

Mys.

Mötte upp Emil på stan och så käkade vi på Exotic, var gott med kinamat ;D. Sen fick man efterrätt, friterad banan och glass! Mumma, måste vara 8 år sen jag åt det :P.. fy på mig att äta onyttigt.. ajjabajja! Nåväl, när vi hade käkat så följde Emil med till jobbet, satt här en stund och så gick han nyss :). Buhu, vad ensamt det blev nu! nåja 3 timmar kvar..

Hmpf.. vad ska jag hitta på? jag vet, fixa posten!! haha..

Hejsvejs :D.. älskar dig söt!


tisdag.

Jag är så extremt trött på det här skitvädret.. sommar? Man kan fan inte kalla det sommar för ett enda öre! Så jäkla trött på att det inte ens är 20+, det är svinigt jävla kallt och grått. Då och då kommer solen fram , men vadå, den ska vara framme tills kvällen ! Jävligt less, vill bara jobba klart och åka utomlands. Men i sommar blir det nog ingen utlandsresa :(. Emil jobbar så vi ska nog åka till Thailand i vinter istället, men fan vad deppigt ändå. Ingen sommar alls :(.. världens sämsta väder, kom sommar kom! Åååh förbannade skitsverige. Eller ska jag kanske säga Norrland? För söderut är vädret en aning bättre .. längtar tills jag flyttar, då kanske man får sola lite i alla fall. Annars blir det väl att nöta solarium.

Ja som sagt det är deppigt.. så sitter man här å dör också. Blir galen på folk som ringer och är jävla tröga. Är inte på topphumör, men det kanske märks .. och det tack vare vädret! Kan det inte bara bli lunch så jag får gå ut en sväng. Ska käka lunch med Emil på stan, han sa att han var sugen på kinamat, så det blir nog det :). Inte särskilt hungrig nu.. men det kommer nog bli gott..


Vill utomlands.. till Sunny Beach nu :(

Sunny Beach 07..vill tillbaka ;/

Lista..

Ja eftersom jag har så tråkigt så stal jag den här listan av Steffe ;d.. mohahah. Då har jag i alla fall något att roa mig med ;D!

(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte kännt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) börjat gråta av en film
(x) börjat gråta av en låt (inte direkt men de har nog hjälpt)
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) köpt ny mobil senaste halvåret
(x) haft sex under fyllan
( ) somnat helt blodig
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flygit
(x) rökt en cigarett
(x) rökt en cigarr 
(x) druckit en god drink
(x) haft sex med någon som somnat efteråt (vem fan har inte somnat efter sex?)
(x) druckit en äcklig drink
(x) gått hem från stan klockan fem på natten
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av dig själv brinna (nog har man väl lekt med zippogas)
( ) ätit sushi (hell no!)
( ) varit kär i någon av samma kön
(x) varit nykter när alla andra varit fulla
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
( ) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu?
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) haft sex med någon av samma kön
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
( ) ljugit om din sexuella läggning
(x) byggt en avancerat snö figur
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
( ) drömt om att bli våldtagen
(x) lekt uppklädd (?)
(x) bett någon köpa ut cigg/snus
( ) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när du spelat spel
(x) köpt något totalt idiotiskt
( ) åkt dit för att ha tagit tjack
( ) varit nära på att åka dit för att ha tagit tjack
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) använt ett falskt id
(x) skrikit åt en lärare
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
( ) varit vaken 3 nätter i sträck
( ) rört en orm(No waay, hatar ormar!)
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
(x) ätit något som fått dig att spy
(x) spytt självmant
(x) vunnit en tävling
( ) fotat några som haft sex
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
( ) haft kramp
( ) svimmat av ren utmattning
(x) kännt dig utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) hatat ditt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
( ) Varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
( ) varit ihop med någon som varit otrogen mer än 5 ggr
( ) blivit tillfrågad att ha sex med någon för pengar
( ) haft sex med någon för pengar
(x) simmat i havet
(x) kännt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungt karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
( ) legat i en vattenpöl mitt på natten
( ) försökt begå självmord
(x) pekat finger åt någon
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten (haha, när jag var liten (; )
( ) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) sårat någon väldigt mycket
( ) gjort upp eld på en strand
(x) skrivit en låttext
( ) varit seriöst besatt av någon
( ) burit hakkors/vita skosnören/bombarjacka i syfte att provocera
( ) sovit på en busshållplats
(x) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
( ) skadat någon väldigt mycket
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
( ) kastat sten på en anka
(x) hoppat från en bro (vad är det för bro? en husbro? isåfall JA! annars nej.)
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungt i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att du gift dig med någon
( ) limmat fast din hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
(x) kysst en snusare
( ) genomgått medveten självsvält
( ) kysst en fisk
( ) varit ihop med en tönt
( ) varit ihop med en gangster
( ) låtsats varit full
( ) varit en cheerleader/cheerdancer
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
(x) gått på en fjortisfyllefest
(x) fått utegångsförbud
(x) blivit aggressiv under en fylla
(  ) jagat någon genom halva stan
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) gjort en kriminell handling
( ) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) köpt underkläder på myrorna
(x) spelat kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
(x) haft sex hos en kompis
(x) haft sex med en kompis
( ) brutit ett ben
(x) velat döda någon
( ) haft chansen att döda någon
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
( ) haft en myskompis
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
( ) sugit av någon offentligt
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken

No air! tralalla.

Guud så det har ringt idag! Det är inte vanligt, så det har varit rätt stressigt ändå =). Dan har gått någolunda fort så jag klagar inte alls. Nu vill jag att klockan ska bli 4 så jag får gå hem och dessutom så ser vädret lovande ut, 22, nästan 23 i skuggan. Så det är bara på med bikinin och åka till stranden med Emil :)..Mys mys.. lite melon till stranden skulle nog sitta fint också :D!!

Ja nu har jag skrivit mina timmar, för dom håller på med lönerna .. så hurra snart får jag en massa pengar!

shoppa oh yeah.

jag är uttråkad vad ska jag hitta på.. sminka mig kanske?? njaee.. det har jag gjort redan två ggr:p..så det räcker nog :P! Ska ju ändå ta bort det när jag ska till stranden .

äsch hejsvejs!

Otroligt..

Alltså hur i hela friden ska man snart kunna köra bil? Nu ska dom höja soppapriset med 20 öre.. fakk alltså säger jag bara. Snart kommer mitt körkort kännas helt meningslöst.. tänk hur  mycket man har slösat på det och sen så kostar bensinen en jäkla förmögenhet. Nej nu tycker jag att det får vara nog. Jag kommer ihåg när bensinen gick på 9 kr/litern. Kan det inte bara vara så nu så slipper man åka buss, tåg, flyg iofs är det också dyrt men ja jag vet inte.. tycker bara att priserna borde sjunka lite till slut så kommer ingen kunna ta sig någonstans..

Give me.

Jag vill bara veta att jag fått ett jobb.. jag menar tills jag flyttar till Stockholm. Det är ju ganska viktigt om man ska kunna överleva och för att JAG ska kunna köpa exakt allt jag vill ha liksom :P.. shopaholic.. lr inte vet jag !
Har iaf sökt två jobb idag.. så det är bara att vänta och se hur det blir !

Kom tillbaka från lunchen för ett tag sen :). Var gott med mat som tusan, åt typ fiskpinnar (fast godare) och sallad :) riktigt gott var det!

Isch, vill hem å gosa med dig sötnos!

Please don't stop the music!

Tjohosan.. en måndag som denna hade jag helst av allt velat ligga hemma och slöa. Är så grymt trött för att jag har inte sovit många timmar alls. Sen blir det ju inte bättre av att man sitter här och inte gör något alls ;/. Ville bara ligga kvar och mysa med Emil imorse men jobbet kallade, och pengarna :P. Snart är det bara 13 arbetsdagar kvar, hurra hurra!

Undra om det blir fint väder idag, hoppas det. För nu börjar min solbränna försvinna :(.. suck. Har verkligen inte råd heller med solarium, så nu tycker jag att solen ska komma hit! Men det verkade som så i alla fall enligt min mor igår! hoppas..
För isåfall ska jag cykla hem som en dåre sätta på mig bikinin och dra med Emil till stranden :). Vad mysigt har inte varit alls med han och badar i år. Så det vore inte helt fel!

Är glad över att du är här nu sötnos. Som jag har saknat dig. Du är ju det finaste som finns, varför ska man vara utan en sån fin person som dig? Det är väl inte meningen. Längtar tills jag slutar.. så får jag vara med dig. Tänker hela tiden på dig, det går inte att sluta.. men det är ju för att jag älskar dig så himla mycket världens finaste Emil <3.
Puss&Kram/ Edwiin =)


Du är så söt! :)

Trötter..

Gud så trött jag börjar bli, kommer du inte snart darling? Jo du borde vara här snart, vad mysigt det ska bli att få lägga sig med dig under täcket, var ändå en veckan sen! Längtar :).. djupt!

trött trött.. ring nu å säg att jag ska komma ut å pussa dig :D

hej så länge.

Ååååh..

åååh vad jag hatar er! verkligen å det menar jag.. världens jobbigaste människor som finns! Ska blir så skönt att få flytta hemifrån. Ni förstör mitt liv..

Kom hit nu älskling.. 2 timmar kvar!

Bilder från i fredags :)

Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder från i fredags :). Eftersom jag ändå inte har något annat för mig ! :D


Innan stadshotellet hos lisa :)


Liisafiisa


Edwiin på lyset ;)


Sen kom Evve ;D..


Och jag drog som vanligt igång min flygplansdans ;) forever forever.. (Chris Brown-Forever)


Grodanboll ;D


På hotellrummet, Emma&Tommy :)


Patte&Steffe at the hotelroom :)


Sandra sminka sig i korridoren och jim var naken som vanligt :P! konstigt par :P


Sandra på matstället, riktigt snygg bild ;D. Dock vart jag dålig och hade gått hem tidigare. Men Lisa hade min kamera så hon fick agera fotograf ;D

Mer bilder finns på http://www.pixbox.se/usr_show_id23291_page0_order1.html

Hej så länge!



Mina älsklingsskor har gått sönder ;'(

Kom hem för ett tag sen från en långpromenad :). Riktigt skönt var det . Dock gick mina älsklingsskor sönder ;/.. suck. Måste verkligen ha ett par nya såna nu, men det finns säkert inte kvar i min storlek. Ja jag får väl hitta mig ett par andra loveshoes! haha. Vad ska jag hitta på nudå? Kanske putsa fönstrena nu.. mamma tyckte jag borde städa ordentligt nu när jag ska flytta och brorsan ska ta mitt rum :). Men jag har inte riktigt lust att va inte, det är varmt ute men ingen sol dock. Fast är det varmt vill man vara ute och glida runt ;d.. ja jag får se vad jag hittar på!

Inte många timmar kvar tills du kommer till mig, Love you hun <3


kanske inte världens bästa skor att gå i men tro det eller ej, dom är riktigt sköna!
mina riktiga promenadskor har jag i kalix så tillsvidare så får jag använda andra ;D

Pussar // E ;D

Söndag

Hurra idag är det söndag och ikväll/inatt kommer Emil. Längtar massor efter dig :) min lilla bebis!
Vaknade nyss och såg att inte vädret var på topp som jag hade hoppats på.. men jag får väl gå ut och röra på mig om en stund. Då har man ju något at göra i alla fall, men när det är sommar vill man faktiskt sola å bada ..kanske att man far på äventyrsbad idag lr :D? Ska prata med mor min.

Näpp, nu ska jag göra något vettigt :). Hörs senare, puss /E

Aussie

Yoo partypeople! Nu börjar man bli lite på lyset. Sitter hos lisa och dricker lite vin snart ska vi på den riktiga förfesten på stadshotellet där  sandra, jim, steffe, henke  och patte väntar :) därefter blir det utgång ocg grace.
Nu står lisa och verkligen visar att hon är blond för hon hittar inte till 'bildvisaren' på kameran! blondiiiie ;D

Wihooo ha en trevlig kväll allesammans! PÖSSS :D / E

tror..

att jag blir gaaaaaaaaaaalen!! ;[

Sorry..

Lisa vart besviken över att jag hade glömt skriva att hon också ska vara med ikväll.. så nu gör jag det ;)..raring det var icke meningen!! Men tusan vad vi ska parta ;).. höhö PÖSS!!


som vanligt..

aa som vanligt så är jag uuuuuuuuutråkad ;s.. suck vad less jag blir. om 40 min får jag gå och frankera posten. Sen hem. Vad ska jag göra i 40 min då? Ingen aning. . typ sitta här och dö. Har inget vettigt alls för mig. Och jag har ingen stor lust heller att fixa på bloggsidan. Inte nu, är så trött.. så då blire bara fel fel fel :P.


Taggad till tusen ikv ;D.. för det blir party :D. Sandra, jim, steffe, henke å patte ska hit så vi ska förferra på deras hotellrum å sen blire utgång på grace I think ;D. can't wait.
Och ja jag vet att sist jag var på grace så sa jag aldrig aldrig mer att jag ska dit.. men nu blire iaf. hehe hoppas det blir kul iaf !! tråkigt att bebis inte är här bara ;(.. men man kan faktikst ha kul ändå! :D

Tjingeling allesammans!


Du är underbarast! mitt allt.

Lunch!

Snart är det lunch om en kvart, ska bli gott med räksallad. Ett gäng som skulle beställa mat så jag hängde på :). Hade ingen lunch med mig idag som sagt så något måste lillmagen få haha.
Efter lunch är det en och en halvtimma kvar tills det är helg =).. skönt skönt. Hoppas baby kommer hit snart. Jag längtar faktiskt efter dig. Fast vi sågs i måndags.. men jag är sån som saknar mycke mycke! ;d

Nu har jag fixat lite på min blogg.. haha kanske inte det snyggaste ni sett. Men jag försöker faktiskt lära mig! En vacker dag kommer den vara riktigt läcker. Så lite som jag har att göra på jobbet så har jag tid att fixa fint på bloggen :)

Nu ska jag kika in på aftonbladet om det har kommit några roliga nyheter =)..

Tjarå.

Godmorgon!

Åh äntligen fredag, fy vad skönt. Egentligen har ju veckan gått riktigt snabbt. Men man är ju alltid glad när det är fredag :D. Kom just tillbaka från morgonfikat, tog en kopp te vilket jag inte har gjort på länge.. var riktigt gott ;). Ska börja dricka te oftare. Grönt eller rött te är ju det bästa teet man kan dricka =). Ett plus är ju att det är gott !

Om 20 dagar flyttar jag till stockholm, längtar väldigt mycket :D kommer nog vara det bästa valet jag gjort i hela mitt liv.

Bara jag fårr mig ett jobb så ordnar sig allting !

Näpp, nu har jag inte något mer att tillägga så vi hörs senare, pussinuss.

God natt!

Nu ska jag lägga mig i sängen, GUD så skönt det ska blir, har apont i mina fötter. Dom känns som typ ballonger ;/. Ska nog låta fötterna vila en dag iaf :).

Sov gott allesammans hörs imorrn ;D.


Nyduschad och osminkad mycke fräsch ;D. Natti Natt på er! Puss

Lunch?

Suck, vad ska jag ta med till lunch imorrn. Mamma har gjort korvstroganoff.. men ack det är så äckligt. Usch, är så less på sån mat, som typ köttbullar, korv osv. Blää.. blir illamående när jag tänker på de :S! Nåväl de löser sig säkert får väl köpa mig en sallad lr nått liknande imorrn.

Det blir visst utgång imorrn, om jag nu inte ska hämta emil från skeå.. men älsklingen är bättre än att gå ut ;D sådeså!
Men tror han ska komma lördag istället, lät som det i alla fall  :)

Näpp, nu ska jag borsta mina tänder och sen ska jag se tv tills jag somnar ;).

PUSS / E


Get low, low..

Har just dansat lite, skönt. Men är helt slut :P.. haha det känns att kondisen suger ;). I alla fall, Lisa är påväg hit och vi ska ut och gå som vanligt då ! hihi. Tror vi ska ta lika lång runda idag, vilket innebär 3 timmar :D. Men det var skönt, förutom att mina tår gjorde ont som tusan igår. Idag ska jag ta bättre skor så det ska nog gå bra.

Snart kommer älskling hit <3 saknar dig älskade du.

Party imorrn ;)? Det talades om det, får se hur jag gör :D är sugen till tusen!

gott med äpple!

Just nu sitter jag och kikar runt lite på massa bloggar :). Tog mig just ett äpple, riktigt gott! Kom på att det var väldigt längesen jag åt ett. Nog om det! En halvtimma kvar tills jag ska stänga växeln, vad ska jag göra tills dess? Ingen aning...
Får väl nöta bloggar eller nått sånt skoj. Blev jättesugen på en film, kanske tar och ser en ikväll om man hinner med det. Är ju inte säkert eftersom jag ska träna träna träna :) lite bättre kanske!

Hörs senare tjing!


Dirty babe!

Tjohosan
Kom just tillbaka från lunchen, gott var det! Åt kyckling&grönsakswok med sallad ;). Fast egentligen var jag inte alls sugen på det. Men man tager vad man haver, får låta bli annat som är onyttigt ;D. Duktiga mig. Dock åt jag lite äppelkaka, fy på mig! Får ta och åka inlines ikv, om tårna vill. Har fortfarande jätteont och igår kväll upptäckte jag två blåsor :(. Ont ont.. ska nog inte ha på mig mina tygskor när jag ska gå så långt som igår :). Får ta på mig riktiga promenadskor ikväll när jag ska ut och gå.
Har varit sugen nu i flera dagar på en joggingtur, men det har liksom inte blivit av. Har bara promenerat varje dag, dock är det ju inte dåligt men man vill ju springa lite också. Får se om det kanske blir av idag, ska dansa hemma lite också, såå kul ;D!! Vill verkligen börja dansa på riktigt, ska ta och göra det när jag flyttar ner som sagt!

Efter idag har jag bara 15 arbetsdagar kvar :D!! Jippi . Lönen kommer snart också, ajjabajja inte slösa, som jag alltid gör. Men vadå? Man kan faktiskt inte låta bli. Dock känner jag att jag har börjat blir lite snål nu, ett bra tecken!.

Lägenhet? Vart är du? Måste få tag i en så fort som möjligt när jag flyttar ner! Vi får ju bo hos Tobbe&Jonne lr Fors å dom ett tag. Men man vill väl inte strosa runt och snylta i deras hem :)

Vad ska jag skriva nu? hmpf.. nä kommer inte på något mer todiloo.


Vart är min klänning :(? boorta, vill ha den nu nu nu! Älskar verkligen den, fasen betalade endast 99:- för den
och jag älskade den ;/.

Tjohoo.

Happs nu har man fixat klart posten, vad ska jag göra nudå? Är inge kul vid datorn nå mer, är less. har ont i nacken också. Kanske ska göra dom här nackövningarna som vi har uppe på vägen :P? Då har jag ju nått jag kan sysselsätta mig med i alla fall. Jotusan, jag tror jag ska göra det! Nu när ändå Radar med Brittan kom upp på the voice!

Hungrig lunch om 35 min.

PUSS! come here baby, I need you now!

Frusna män söker kärlek!

Sitter och lyssnar på the voice, as always! Dom har en intervju med Per-Arne från serien "Frusna män söker kärlek". Hans röst är så skum, jävligt speciell tycker jag. Var faktiskt en bra serie som jag tycker dom ska fortsätta med, jag menar hur ofta är det en pajalabo som är med på Tv liksom ? So why not!

nu kom lollipop upp ;D..älskar verkligen den låten. Lil-Wayne-Lollipop gud vad jag fick lust att parta ! Kanske det blir party i helgen? Lr vad tycks? Mjaa, kanske inte, man kan ju alltid vara nykter och köra istället ;). Lite nyttigare!

Sitter och dricker min ProViva Shot! supergod och mättande, men dock fick jag lite ont i magen? när den kallas för 'Magen lille vän' hur i hela friden kan man få ont i magen då. Den är snarare min ovän :p.. fast den är ju ändå god :D!

Nu ska jag kika runt lite på nätet :). Det har inte ringt nått ännu, RING RING! jag blir galen.

Tjingeling, PUSS/ E

I'm back

Jaha då var man tillbaka, det var en 3 timmar lång promenad :P.. men jag kan jävla säga de att mina fötter gör ONT! Har just ätit lite, ska åka iväg en sväng till mirre och hämta mina shorts och sen hem och chilla :).

Ja ni är då pantade ni två ;). (Emil&Tobbe)

Jag och Lisa har konstaterat att jag är en lesbisk fisk och att jag kanske borde söka en plats till psyket ;P

Prompis!

Nu har jag laddat för en prompis. Hunnit smälta maten en stund också, lång lr kort? Tror det blir en LÅÅNG ;)




Promenadkläder ;D.


Tjingeling nu ska jag bränna fläsk PUSS!

Älskar dig!

Lite bilder från när jag var i stockholm !


Jag och darling myser <3 Emil ser lite trött ut ;)


Älskar älskar, jag verkligen älskar dig hjärtat <3


I wanna make love in this club!

Tur som fan att man har musik, känner att jag svär j*vligt mycket men jag är på riktigt riktigt dåligt humör. Och det är vädrets fel. Sen blir man extraknäpp av att sitta här liksom.

ÅH!!!!!

Less.

Jag blir så less, varför ska det regna!!! Förbannade jävla skitväder. Börjar bli jävligt less på det här pissvädret som spökar i våran såkallade "sommar". Stick härifrån. Så kanske allt blir en aning bättre, alla blir bara så sura i pissväder som detta. Speciellt jag, nu är jag riktigt rosenrasande! Vill bara gå och lägga mig och vakna när vädret är med en.
Vill bara åka utomlands, tänk så härligt! Sola och bada i 35+. Men nädå här har vi 13 + vad är det för skit? :(

Måste komma på nått skoj och göra här också, är på så dåligt humör nu. Vet fan inte vad som kan få mig på bra humör. Jo, om Emil hade varit här nu, du förgyller verkligen min dag älskling! Kom hit.

Äcklig lunch också, jävla skitkötbullar och äckliga makaroner.. blä. Extra sur när man inte är mätt .

Hejs. Nu ska jag ringa Emil !

Tjoho!

Usch vilket tråkigt väder vi har idag, kallt och grått ute :(. Det här är ju inte vad man ska kalla sommar.. är det slut på den härliga sommarböljan som en gång existerande? Blir så otroligt deprimerad.. vill ha sommar, sol och värme. Även fast man jobbar känns det ändå som att man vill att solen kikar in på en. Men nej nej, det verkar som att det går åt helvete! Jag hoppas hoppas, verkligen att sommaren kommer tillbaka när jag har jobbat klart! Please.. kom tillbaka!

Nåväl, nu sitter jag på jobbet. Det har redan hunnit ringa rätt mycket även fast växeln bara har varit öppen i tio minuter, ett mirakel! Hoppas det ringer lika mycket hela dagen, så jag slipper nöta aftonbladet.se m.m :P!

Igår kväll blev det en långpromenad med Lisa&Evve, gick från mig mot bergviken och så började det regna så då gick vi och hälsade på vuopio (lisas vän), satt det en sväng och jag visade dom taaz.com haha dom lekte med mitt utseende, och vissa stunder såg jag ut som en tjackhora och en transvestit :p. usch vad jag såg hemsk ut.. nåja när det hade slutat regna så gick vi mot örnäset och vi hann precis fram så började det spöregna! Lite tur vi hade.. så Evve körde hem oss :). Så när jag kom hem ringde darling och sa att dom var påväg till Gotland. Jag vill också! När det var färdigpratat med Emil så åkte jag till Mirja och hälsade på en stund, dom hade ost&vinkväll där, fick träffa kusinlisa som jag inte har träffat på länge! Vi elva åkte jag hem igen, hopp in i duschen och sen sussa kudden :). Skönt!!

Gud så trött jag var imorse ville bara sova.. men jobbet kallar så sängen får helt enkelt vänta! Ojoj vad jag ska sova!

Nepp nu får det var nog Puss&kram/ E :)

Radar

Mycket bra låt med Britney. Dock så gillar jag inte henne så värst mycket. Men bra låtar har hon i alla fall! Då menar jag dom nya som har kommit ut.
Usch och fy vad jag har tråkigt, det ringer ju inte mycket alls idag :(. Bored Bored.. nåväl om 35 min så stänger jag växeln sen är det bara EN timma kvar tills jag får gå hem. Tack gode gud för det. Nåväl, få se vad ska man göra idag? Jo jag ska hem och tigga pengar av mamma till ett gymkort, för nu är jag deprimerad. Har inte gymmat på en evighets evighet och håller på att bli vansinnig. Känner mig som en sopsäck när jag inte gymmar. Sen blir det inlines I think.. kanske till gymmet. Men måste förtusan till UM.. mina p-piller tog slut och jag vill inte ha mens. Men kommer säkert ändå hinna få den.. gaah. Gillar verkligen inte dom dagarna. Man är bara sur, sne och sötsugen. Inte bra alls för då blir man tjock, vilket jag naturligtvis INTE vill bli. Speciellt inte om man snart ska boka en sista minuten till utlandet. Nej gud nej det går inte alls för sig. Nog för att jag rör på mig varje dag, cyklar fram och tillbaka till jobbet och promenerar minst 1 timma per dag så känns det inte alls så bra som det borde göra.

Var inge kul alls och lämna Emil igen :(. Saknar ju dig hela tiden, är så kär och du är så underbar. Nu är du i Gotland också, är så himla avundsjuk för jag vill också åka dit. De sägs ju att det är så fint där. Men vi ska nog ta en tripp dit i augusti när man har flyttat ner :). Längtar så innerligt mycket till jag flyttar ner! Tänker på det dag ut och dag in. Bara vi fixar en lägenhet så fort som möjligt och sen att man får sig ett jobb såklart!

Hade det jättemysigt i helgen, var och promenerade runt i någon kyrkby typ. Supermysigt, så satt vi och mös och solade på en parkbänk vid en paviljong. Darling du är underbar. Saknar det hela tiden.. vill vara med dig nu.
Hoppas verkligen att du kommer ner senare i veckan, men det är ju inte alls säkert .. men jag vill verkligen det.

Är alldeles för kär för att kunna hålla tillbaka tårarna och såklart så bröt jag ut i gråt igår innan jag skulle åka. Men jag kan bara inte låta bli. Du är ju så himla söt och underbar, att man bara vill vara i din famn hela tiden. Mysigare finns inte!
Älskar dig hjärtat!

Imorgon har vi varit tillsammans i 2 år och 1 månad. Puss på dig sötnos!

Lägger in lite bilder från stockholm ikväll. Hejsvejs! / E
 

The voice funkar inte!

Jag blir galen! Det går inte att komma in på hemsidan. Vill lyssna på voice, p3 är inte lika bra ;/. Så därför roade jag mig med att läsa lite bloggar. Var inne på blondinbellas blogg, där hittade jag www.taaz.com man kan göra om sig på lite olika sätt där. Väldigt roande faktiskt när man inte har så mycket alls och göra :).
Tänkte att jag skulle göra några tester på hur jag skulle se ut i blont hår eftersom jag har tänkt testa det.

Vad tycker ni?

Lite längre och tjockare som jag vill ha, ser lite ut som ett ägghuvud men det var inte så farligt fult ändå
med blont, är mörkblont kanske man ska säga ;).


Ser kanske lite overkligt ut men det är ju som mest för att se hur pass bra ju passar i färgen. Den här var ju lite mer blond, tycker det var rätt fint de med :) :D.


Ser nästan lite ut som en tant :P.. passar jag i kort hår?

Tisdag!

Tjoho allihopa! Nu är jag tillbaka i ruttna luleå. Sitter på jobbet och läser lite nyheter. Hittade en artikel om Pamelas 41-årskalas det gick ganska vilt till :p. Risig som fan var hon vill jag säga.


Ser typ ut som tjackh*ra


Pamela slog på stort när hon fyllde 41 år! Lite väl dragen kanske?


Och rultig tycker jag hon har blivit? Jag som tyckte hon hade snygg kropp.
Men jag har nog ändrat mig på den punkten efter artikeln :P!

men det är ju klart bilderna är ju för det mesta retuscherade när kändisarna är
i tidningen..

http://www.expressen.se/noje/fredag/1.1223434/pamela-anderson-firar-med-fylla

Bilder

Tänkte lägga in lite bilder från senaste händelser :D!


Elin&Jag när kalixborna tog studenten =). På Before.


Jag i Gbg utgång ;)


Världens finaste, utgång Gbg ;). Älskar dig hjärtat. Så söt!

 
Gbg än en gång :). Rockchic, eller vad säger ni ;)?


Finast på jorden! Gbg


Carro darling på midsommar, love you hun<3


Maddis sötnos :D midsommar älskar dig!


Trion, kommer sakna er så förbannat mycket! PUSS


Jag själv på midsommar, lite pollenallergi kanske ;)?


Fors och Lindgren ;D midsommar


Segis&Jonne :), midsommar!


Jag midsommardagen ;) lite nice bild :P'


Evve&Lisa Boden Alive love you bitches ;D


Jag Boden Alive :)


Jag, Carro, Ida&Maddis pisspaus ;) Boden Alive :D

PUSSS!! nu ska jag gå och frankera post!

Durch den monsun

Sitter och lyssnar på Tokio Hotel. Trodde jag aldrig :P.. dom har en härlig låt på tyska Durch den monsun! Riktigt bra :). Sen gillar jag den där Hilf mir fliegen. Fast jag är inte så jätteförtjust i Bill. Men men musiken är bra ;)!
Slutar om en timma sköönt! Ska hem och packa till stockholm, längtar längtar!

Ska snart och frankera lite post sen är det hemåt som gäller :).

PUSS!! <3

Yes Stockholm ikväll =)

Godmorgon allesammans!
Har just öppnat växeln och ännu inget samtal. Hoppas det ringer mycket fram till 12 när jag ska stänga den för dagen!
Så slipper man vara så uttråkad. Vädret är sådär här idag, rätt varmt ändå typ 22+ men det är mulet. Hoppas solen kommer fram lite senare. Inte för att jag är så brydd åker ju ändå till stockholm ikväll !! :D Hade en jäkla tur alltså som fick en biljett, kollade hela gårkvällen men då var det helt tomt. Men så när  jag slog igång datorn när jag vaknade i morse så fanns det kvar. Hurra tänkte jag ;). Så nu får jag i alla fall träffa älskling, gud så jag längtar ska pussa sönder dig <3 saknar ju mitt hjärta. Tyvärr så åker flyget inte förrän 19.15 och så landar jag 20.30. Men Emil å dom kommer och hämtar mig så det blir ju inte överdrivet sent jag kommer dit. Bara jag kommer mig dit så är jag glad :). Får se om det blir utgång ikväll, hade vart rätt skoj i alla fall. Är jäävligt sugen, men måste kanske fixa lite dricka då? Eller vad säger ni? Har ju lite vin hemma men det räcker nog inte så långt. Annars får dom köpa i stockholm innan jag kommer. Ja det ordnar sig nog.

Hepp, inget samtal ännu. Ring då för GUDSSKULL :D. Är uttråkad, får väl kika runt lite på pix å de där. Förresten för er som har tjatat på mig att jag ska sätta in bilderna från studenten, midsommar osv. Idag blire av, har äntligen hittat kabeln till kameran. Men den som väntar på något gott väntar ALDRIG för länge ;).

Tjingeling // Evin =)


supervarmt ute!

Vill ju ut ut ut..  nu nu nu. Men jag får inte gå ännu :(. om 40 minuter.. hur ska jag palla sitta här inne när solen ropar på mig "Evin kom ut i solen, du ser ju ut som ett spöke". Suck. Men har bestämt med Mirre att vi ska iväg och bada när jag har slutat :). Måste bara hem och hämta badkläder och lite melon sen drar vi mot beachen :D.. och jag ska använda solskyddskräm ;)!!

Näpp nu ska jag kissa.. tjingeling!

Gooosh..



vad hände Ronaldo?


Closer Closer!

Sitter och lyssnar på the vocie (som alla andra dar =P), Ne-Yo-Closer spelas just nu, rätt skön låt ändå!

Skickade just iväg två jobbansökningar, så får väl se om det blir något av dom ;). Imorgon åker jag till stockholm JIPPI :D!
Har en till ansökan som jag ska spriga in med på lördag när jag är där.

saknar dig älskling!

Nu ska jag städa upp lite på bordet och stänga växeln om 10 min ;).

Pöss alla !

Help me!

Alltså fan jag blir galen, vill lära mig hur man gör fint på bloggen... gaah blir galen!
Hur bär man sig åt, alla har så fina bloggar. Och så kommer min blogg till soptipp :(.

lunch om en timma. gott ska de bli också. har skinksallad med mig :)!

nytt!

Å vad jag behöver nya kläder, och vill ha nya bikinin.. nog för att jag har typ 5 st.. men ändå jag vill ha minst en ny varje sommar :P. Man är så less dom andra liksom. Kikade lite på laredoute's rea hittade två fina :)...

 
Enkel svart  171,75 :- bra pris för en tvådelad bikini :)

Men den andra gick inte att ladda upp :(


Godmorgon!

Vilken härlig dag nanana nananana naaa.. :)! Solen är på topp idag, och även jag !! härligt, men hade nog hellre legat hemma och stekt än att sitta här och glo :P. jaja pengar pengar.. så äre.

Emil ringde inatt vid två tror jag, fan vad jag blev förbannad för jag trodde de var klockan som ringde och att jag skulle upp och göra mig färdig för jobbet.. men icke sa nicke det var mitt lilla pucko! :P Anledningen till att han inte hade svarat igår var för att dom hade kört vilse i en och en halv timma i stockholm. fan hur korkad får man bli, läs skyltarna :P??
Ja så sen kunde jag somna om eftersom jag visste var han höll hus :).

hungrig som tusan, frukostfika om en kvart :) Tjooho.

vilken härlig dag!

Kan inte sova

Baby, jag kan inte sova... inte när jag inte vet vad du gör, vart du är.. får inte tag på dig eller rättare sagt Tobbe eftersom du inte har någon telefon.. Tobbes var avstängd.. blir så sjukt orolig. Har de hänt något? Usch vad jag alltid ska tänka det värsta men sån är jag. Men jag är så paranoid alltid när det gäller sånt här.. å du som är mitt hjärta vill veta att du mår bra. Kommer inte kunna somna annars. La mig i sängen och tänkte jaja nu ringer jag väl till Tobbe då. Men nä, då kommer man till telesvar ;/. Fick riktiga rysningar i kroppen. baby baby, kan du inte bara ringa och säga "hej älskling, vad gör du?" så blir allt bra igen.. jag kan fan inte sluta oroa mig. Mitt käraste du är ju mitt allt! Min andra halva, min styrka.. min glöd.

nää.. nu får jag sluta inbilla mig en massa. SKÄRP DIG FÖR FAN!!!

jaja, ni får veta mer imorrn.

4 minutes

Erkänn skön låt :)?

Nu är det 30 minuter jobb kvar. Inte för att jag har något att göra men man måste ju stanna kvar tills arbetstiden är slut.

Ska hem och lägga mig ute på altanen i det vackra vädret :). Sedan käka lite middag, vila lite och sen åka inlines tror jag :). Var ett tag sen har känt mig sugen på de faktiskt ! Yes yes.. nu ska jag göra nått annat än att skrvia blogg.. undra hur många inlägg jag har skrivit idag? jävligt ovanligt många :p.. är ju beroende

Sol :)

Hurra nu kommer solen fram, helt perfekt då äre finfint väder tills när man kommer hem om typ 2 och en halv timma ;). Härligt! som alltid är jag jävligt uttråkad.. ringer inte alls något. Jag blir helt knäpp och förbannad. Vill ha något att göra innan jag bryter ihop!! eller somnar.. vill hem hem hem.. Nu!

Matilda om du läser det här. Så tycker jag din blogg verkade helt okej, första intrycket? hmm :P.. jag vet inte.
intressant i alla fall hoppas att mitt svar dög i alla fall :)


Nu ska jag kika ut genom fönstret och längta tills jag får gå ut i värmen !

Dator dator dator..

Denna ska jag mest troligtvis köpa..


Just Dance!

Gud vad jag fick lust att dansa! Fan vad kul! Älskar det verkligen, finns inte att jämföra med när det gäller att röra på sig grymt kul ;). Ska nog börja med det när jag flyttar ner, får se vad för stil det blir men inte nå jazz eller hiphop iaf  ;P!! Street typ hade varit rätt coolt !

Ja nu sitter man i växeln igen, lunchen är slut och den var riktigt smarrig :). Den där GoGreen salsan var riktigt god så den kommer jag köpa ofta hädanefter. Nyttig och god! Kan sitta å äta bara sådär också goodigoodi! Jag måste sluta slarva med kosten, dumma mig.. åt ju en kebabtallrik igår till middag.. suck för mig. Men då var jag och promenerade 1& en halv timma iofs men de hjälps inte jag måste ta och skärpa mig för vill jag bli smal och då menar jag verkligen smal/fit inte tänker jag se ut hur som helst..

Längtar efter dig älskling.. nu kan jag inte ens ringa dig när jag har tråkigt på jobbet :(. Buhu.. du har ju ingen egen telefon på en och en halv vecka nu eftersom du glömt den hos fors å dom.. och dom är ju i Ayia Napa med hemnyckeln dit.. så att ja.. och dessutom telefonen du hade sen som gick sönder.. gud jag kommer bli knäpp om jag inte får prata med dig älskling. Msn är inte alls samma sak som telefon, när man får höra din röst. Lite mer givande liksom !

Kom hit solen. Jag vill ha SOL! Tur iaf att man jobbar. Hade jag vart hemma en dag som denna hade jag blivit förpissed! På sommaren ska de vara sol och inte regn.. de känns ju som höst.. jäkla skit. Kan inte fina vädret bara håla i sig för en gångsskull? näpp.. nää de verkar verkligen inte som de. Vädret är ett svin i mina ögon..

Sommar Sommar Sommar... come to me!


25 minuter

Åh jag får gå och äta om 25 minuter, gud så gott det ska bli. Har med nått som heter crispies, typ torsfilébitar som är krispigt panerad :). Så lite sallad till de och så köpte jag GoGreen' s salsasås med kidneybönor, tomat och majs, tänkte att det var något värt att prova :). När jag öppnade förpackningen imorse vart jag glad för att den luktade förbannat gott så jag hoppas på att det smakar lika gott som den luktar ;).
Har fixat färdigt posten så jag vet inte alls vad jag ska göra på eftermiddan om de ska ringa lika lite som nu ;/. Ja jag får väl roa mig med att kika på lite kläder och drömma lite ;). Men en sak jag verkligen funderar på att beställa, de är en rosa mixer vill vill verkligen ha en sån.. åh tänka vilka goda och nyttiga fruktsmoothies man kan göra i den :D! Finns att beställa på onoff.se för 339:- och för 348:- i butik så då är det nog lika bra att köpa i butik ;D!! haha.. annars är jag nog lite knasig!



jävligt sugen på den ;).. tror det blir en sån när jag får lön 24:e ;)... PÖSS!!

En kopp te.

Halloj! Sitter på jobbet och är faktiskt inte så där farligt trött som jag brukar och borde vara. Dock var det hemskt att stiga upp imorse, jag tänkte bara "nej,nej, sluta ringa.." sov så extremt skönt! Men tyvärr så måste man tänka på pengarna. Så är det helt enkelt. Sitter med en kopp te och lyssnar lite på the voice, dom sitter och pratar om glass typ, fattar inget :P. Orkar typ inte ens fatta... haha ful sak jag bara måste ta upp.. "ja men alltså för att killar också ska kunna köpa glass så måste man liksom jag en liten 'gaytouch' på dem". HAHA! Ja det var ju också ett sätt att resonera på vad vet jag ;).

Lyssnar nu till Lady Ga Ga-Just dance riktigt härlig låt :). Party party.

Jävla satans pucko som ringde, så trög. Höll på å smälla!! Man ska då ha tålamod med dom som inte fattar ett piss! Nu vart jag sne :S. Tusan också..

helvete också måste berätta om händelsen igår. Jag, Lisa&Mirja var och tog en promenad. När Lisa börja snacka om att hon hade blivit attackerad  av en tärna (som är en fågel för er som inte vet) ja i alla fall så började jag då driva med henne för jag tyckte att hon svamlande och jag drev en massa med henne. För hon gick runt och var alldeles livrädd efter bron. Haha, så när vi svängde av mot kvantum så började jag flyga med armarna om ni förstår vad jag menar, och ropa "Lisa,Lisa" (som att fågeln gjorde så när det skulle komma). Och ni tror inte den kommer, attackerade oss jag vart alldeles livrädd och sprang in i en busskur och kurade i ihop mig och bara blundade. Alltså jag lovar att det var fan det värsta jag vart med om. Så jäkla läskigt!! Ja nu ska jag då kanske tro mer på vad lisa säger framöver ;).. haha!

Nä nu får det vara nog med skrivandet. Men iofs, har ju som inget annat för mig ;). näpp.. Tjingeling!!

Pösselinuss

2 timmar..

Den här dan har verkligen känts som en evighet.. gaah!! jag blir galen.. help me!! what should I do?

Blää 3 timmar kvar..

guud så tråååkigt. kan det inte ringa lite nudå? wääääh.. jag blir ju helt knäpp av de här.. !!

Åååh vad jag vill åka utomlands också, nununu.. till Sunny Beach vill jag nunu. Men måste vänta till augusti.. gaah!

Vad ska jag göra? Har urtråkigt :(. Ska nog ringa lisa å be henne komma och prata med moi.

100 mil.

Du är så långt borta att jag snart blir knäpp. Vill så gärna vara med dig, sova med dig gosas. Men du är så långt ifrån mig min kärlek. När ska du börja jobb egentligen, varför ringer han inte? Tänk om det inte alls blir av så har längtan varit förgäves. Usch så arg jag kommer blir då, och om han ringer på fredag när jag sitter på flyget ner då blir jag rosenrasande, slösat pengar helt i onödan. Nej gud, låt det inte ske! Men med min tur så skulle de inte förvåna mig faktiskt. Men hur som helst får du inte det jobbet så ska jag ändå bo i stockholm, vägrar bo i den här jädra hålan aldrig i hela mitt liv. Så ruttet, finns lite mer och leva för i Sthlm. Eller ganska så mycket mer än äckliga luleå. Är så tråkigt. Dålig shopping osv. Men baby om du åker till norge och jobbar då? Hur ska jag klara mig, 2 veckor utan dig sen kommer du hem och sen far du igen.. vad jag kommer sakna dig :(. Men jag kommer klara det för din skull, vara stark och tänka att det här är det bästa, du har ju inte jobbat nu på länge och att fara till norge är nog bäst. Tjäna storkosingen, det är nog inte helt fel :). Ja vi får ju se hur allting blir nu, det är så förrvirande just nu allting så det är bara att vänta och se .. även fast vi är grymt less på att bara vänta och vänta. . nåväl man kan ju som inte göra någe åt det just nu.

Är så less på att bara sitta här och nöta. Hur ska jag palla fem veckor? När jag är less efter 4 dar? åååh jag gruvar mig så. Men ändå är de ju lätt värt pengarna. För att sitta och skriva blogg hela dagarna är nog pengarna lätt värda. Men om man ändå hade haft lite pappersarbete, sortera osv så kanske arbetet vore lite mer givande.. men de verkar inte som att det finns något sånt just nu. Varför kan ni inte ringa och fråga en massa kluriga frågor? Gaah jag blir ju knäpp.

Nåväl om en kvart får jag stänga växeln sen är det lunch 11.45, hurra.. sen 3 timmar tills jag får gå hem. Å sova. Promenera kanske, åka lite inlines kanske ja något roande och hälsosamt ska jag väl allt hitta på. I alla fall inte sitta och ruttna inomhus nu när vädret är med en, litegrann i alla fall ;). Solen har ju tittat fram, faktiskt redan när jag vaknade var den framme :). Härligt härligt, dock är det ju såna här dar man vill vara hemma.. men som sagt för att jag ska kunna överleva och shoppa det ena och de andra så måste man ju jobba ihop kosing!

When I grow up I wanna be famous, I wanna be a star, I wanna be in movies
When I grow up I wanna see the world, drive nice cars, I wanna have groupies
When I grow up, be on tv, people know me, be on magazines
When I grow up, Fresh and clean, number one chick when I step out on the scene

Pussycat Dolls nya låt grymt skön :D love it! tralalala..

Är så uttråkad på jobbet så jag sitter och nöter smalmatsrecept, eftersom jag börjat mitt nya liv så tänkte man kan ju leta lite nyttigmat ;D.. är ju rätt passande när man inte är så sysselsatt.. snart somnar jag .. suck, å ge mig mat nu!!

Nä nu får de vara bra med skrivandet, fårse om man kanske skriver mer senare =).. hejsvejs.

Morrn Morrn!

Kom till jobbet för en stund sen strax ska vi upp å ta en morronfika :). Lite solsken uta idag när man vaknade, Häärligt!
Nu kanske man inte deppar ihop iaf :D.. nåväl nu är jag hungrig ;).. tjingeling.

RSS 2.0