Ett liv..

Natten till torsdag hände något som inte fick hända. Alla har säkert läst om detta i tidningen. Mamma ringde och berättade den dåliga nyheten om hur tragiskt en bekant avlidit. Ett liv har tagits ifrån våran värld på ett så grymt sätt att jag varken kan eller vill förstå. Jag kände dig inte, men har umgåtts med dig när jag var yngre. Ryser i kroppen varje gång jag tänker på det, och det är gör så ont när man tänker på alla som fortfarande står kvar och sörjer för det liv som inte gick att rädda. Du var älskad och många och jag tänker på dig&dina nära hela tiden. Vila i frid Simon

Bokat och klart!

Ja då var det klart att vi åker den 24 april till Hurghada,Egypten! Det ska bli så grymt skönt att komma bort från Sverige och bara njuta av värmen ett tag. Vi blir där 1 vecka, lite kort tycker jag men vi ska ju till Sunny Beach i sommar så det får helt enkelt duga :). Det är jag, Emil, hans familj och han brorsas tjej som åker, ett trevligt sällskap om jag får säga det själv. Vi bokade juniorsviter så lite lyxliv får man leva i en vecka i alla fall :D.

Har vaknat för några timmar sen och hunnit äta frukost. Ska alldeles snart packa gymväskan och fara iväg till gymmet för lite träning. Tror jag ska sola idag också, så man håller färgen. Sen kanske jag ska umgås med Annie, får se vad vi hittar på , men vi kanske skulle gå på bio. Ska kolla med henne senare hur det blir..Emil åkte till jobbet nyss så jag blir ensam hela dagen. Om inte det blir som planerat då med Annie! Annars ska jag städa och göra sådant nödvändigt, vilket också kan vara ganska skoj!

Näpp nu ska jag packa och rusa iväg =) Puss!

inte de inte

Hann förstås inte träna idag, hur kunde jag tro de :P? Kom nyss hem å snart ska jag hoppa på tåget mot Nina =). Sen ska vi åka och köpa någon fin inflyttningspresent till Frida och Pontus. Tråkigt bara att Emil inte kunde följa med, men han skulle iväg med jobbet och bowla. så jag får helt enkelt klara mig utan honom!

Vi får mysa på senare ikv när vi båda är hemma, nåväl ha en bra kväll!

Fredag

Halloj har vaknat för en timma sen ungefär, även fast jag somnade runt tolv är jag fortfarande trött och så har det varit dom senaste veckorna. Värre har det blivit under veckan..förstår bara inte varför jag är så trött. Särskilt när man tränar ska det inte bli så här. Suck alltså, men vad ska man göra. Nästa vecka hoppas jag bara på att jag inte är lika trött för då jobbar jag 8-17 varje dag och jag vill inte komma försent eller försova mig.

Ska alldeles snart åka till jobbet, jobbar till fyra idag och sen ska jag hem, hämta gymgrejjer och dra iväg till gymmet för ett kort träningspass. Är nämligen bjuden på middag hos storkusinen Frida och självklart ska Nina och Lisa vara där! Liten kusinträff ska vi ha helt enkelt. Nu måste jag Klä på mig och gå ner till tåget. ha de bra!

Puss

Torsdag

Ja hej kom nyss hem, har just packat väskan och ska alldeles snart och träna. Idag blir det att köra ben I think sen kondition. Har inget mer vettigt att skriva..måste kila ner till tåget nu Puss hejdå.

Vila i frid

hur kommer det sig..

att hissen alltid är trasig? Åh jag blir galen, fan att gå upp sex trappor är så sjukt jobbigt när man är trött och precis har kommit hem från jobbet. Blir så less, fattar inte hur den kan gå sönder hela tiden. Den har varit trasig minst tre gånger den senaste veckan, och alltid är det när man kommer hem från jobbet lr när man har varit och gymmat. En småsak men ändå, det är störande.

I alla fall, kom nyss hem slängde i mig en liten youghurt nyss så ska strax packa väskan måste bara blogga klart. Får ta och äta något mer matigt efter gymmet :). Idag ska jag träna mage och kanske bröst om jag hinner, efter det blir det kondition, hade velat gå på ett pass idag men det hinner jag nog inte. Så jag får helt enkelt ta och göra det någon annan dag.

Efter gymmet ska vi bara ta det lugnt och se Lost tror jag =). Det var alt för mig, PussPuss!


Mums!

Åh så gott de var med käk =)..behövdes verkligen. Och särsklit innan gymmet annars hade jag inte pallat en sekund :P. Ska bara slänga i mig maten, packa gymväskan och sen hoppa på bussen som tar mig till gymmet. Idag ska jag träna axlar och nacke..tror jag? Hmm, men tror de var det i alla fall. Efter det blir det lite konditon, får köra på så mycket jag hinner. Hade nämligen velat sola också, men jag vet inte om det finns tid till de :P.

Det ser ännu ut som fan här hemma, men i vårat sovrum har det blivit så mysigt. Dock har spegeln inte kommit upp på väggen ännu, och emils dator ska in dit med. Så om några dar så ska jag lägga in lite bilder..sen så ska vi köpa tv å hemmabio..så ja iofs det tar nog ett tag!

Hade behövt byta lite musik på mp3n också, men det hinner jag nog inte heller. Gaah alltid är det stress i den här stan, är det inte bussar man ska passa så är det något annat. Ja usch, inget att rekommendera :).

Nu ska jag äta färdigt och sen knata till bussen! Pussar =)

rast

Nu har vi rast här på jobbet ska sluta fyra idag för att jag ska hinna hem och äta och sen blir det såklart gymmet! idag blir det grekisk sallad till middag för att jga måste få i mig något snabbt.
Har gått rätt snabbt idag, nu ska jag återgå till mina kollegor!! skriver mer sen


Puss =)

Halo

Hejsan hoppsan usch vilket tråkigt väder vi har i vårt avlånga äckliga land. Tänk vad skönt det hade varit att ligga på en strand med en pina colada i handen :)? Det tror jag att många vill denna gråa tid. Här i Stockholm regnar det och det blir bara slaskigare och slaskigare. Strumporna är alldeles dyngsura och håret lockar sig..värdelöst. Hade mer än gärna spenderat dagen i något varmt land :P. Men det får helt enkelt vänta tills man har lite mer pengar i kassan. Just nu behöver jag löpa andra nödvändigheter som inredning osv.

Har varit på jysk nyss och inhandlat en rullgardin, hittade inget annat så imorrn ska jag åka med Tobbe till kungens kurva och köpa mer saker så som gardiner, gardinstång, någon tavla, spegel m.m. Så det återstår och se hur fint det blir, ska lägga in bilder så fort det är klart. Just nu är det ointressant!
Längtar verkligen tills dom är klara med stambytet här, för jag börjar verkligen bli trött på att dra med mig halva hemmet när jag ska till gymmet, eftersom vi inte har någon dusch i lägenhetn för tillfället, och jag vägrar duscha i den där duschkabinen som dom har lagt ut tillfälligt i och med stambytet. Så det ska bli otroligt skönt när allt är färdigt ! Känns mest som att jag bor på en soptipp och det är inte direkt någon höjdare!

Ikväll ska jag mest troligtvis ut och käka med Annie på något bra ställe, inte för dyrt så länge maten duger är det bra =). Var ett bra tag sen vi träffades så jag tog mig i kragen och bestämde mig för att slå en pling. Som tur var hade hon tid och skulle träffa sin brorsa först. Så ser ju helt enkelt hur det blir med den saken! Orkar inte laga mat, så det skulle vara perfekt om jag slapp. Nu sitter jag hemma i min ensamhet och tycker synd om mig själv. Vill att Emil ska vara hemma, det är bajstråkigt att sitta ensam och bara blogga tills händerna domnar bort! Har ju inget annat vettigt att göra...

nej usch nu ska jag ladda ner senaste avsnittet av bevvan och invänta Annies telefonsamtal. Ha de gött. Puss!


Längtar så extremt mycket utomlands, Sunny Beach 07. Bästa resan någonsin!
Här satt vi och åt hela gänget i borgen och så såg jag svampbob fyrkant komma gåendes
på gatan nedanför, vi hade så sjukt kul den veckan. Kommer aldrig glömma det! Till sommaren
ska vi förhoppningsvis dit igen och det lär ju bli lika kul som sist. Om inte roligare, återstår och se!

Lördag

Nu så var det då lördag, har vaknat vid tio och legat i sängen ett bra tag :). Äntligen fick vi oss våran säng! Fast har vaknar flera gånger ..skumt. Det är ännu tomt i vårat rum som är oinrett för tillfället, där finns bara en säng och ett sängbord för tillfället. Ska och gymma alldeles strax och idag blir det att köra biceps och triceps och sen såklart kondition! Därefter ska jag sola och sen duscha :). Hem efteråt och lämna grejjerna sen ska jag åka och köpa lite inredning som gardiner och sånt skit :D.

Ska med tåget nu skriver mer sen PUSS =)!!


Hej kanin

Nu har våran kära säng kommit :D! Så när Emil kommer ska vi bygga ihop den, å sen ska jag lägga mig där och inte stiga upp! haha, som jag har längtat.
Hade ju tänkt åka till högdalen men orkade inte, får ta och göra det imorgon istället :). Är inte direkt i behov av ett par nya naglar idag hehe. Emil skulle och träna efter jobbet, frågade om jag ville följa med, och jag är fan sugen! Men orkar jag?
Har i alla fall en timma på mig att bestämma hur jag ska göra. Men faktiskt så hade det suttit fint med ett pass till.
Är hungrig som bara den, men jag slänger nog i mig en halv dos måltidsersättning innan gymmet isåfall å sen äta efter det. Ja det får nog bli så..

Sitter och lyssnar på Sophie Zelmanis Precious burden. Kom och tänka på när jag och Denise sjöng den på en begravning för två år sen. En kille som var född 89 hade tagit livet av sig och vi blev erbjudna att sjunga på begravningen. Usch vad det var sorgligt, men alla var så tacksamma och tagna över hur vackert vi sjöng :). Kunde inte stå emot tårarna när vi sjöng, så det blev såklart lite svårt. Men vi klarade oss. Visst kommer du ihåg Denise =)? Saknar dig gumman..kom hit!

Nu ska jag blada en målis :) Puss



Vamos a la playa!

Tjohej fredag idag, och det ska bli så grymt skönt med helg ;D. Idag har jag varit ledig så dagen har jag spenderat först på gymmet i två timmar, körde nästan bara kondition idag och underarmar. Hade ingen muskelgrupp kvar att träna så de fick bli så. Efter gymmet gick jag och handlade mat till ikväll, ska göra tacos och det ska bli så sjukt gott ! Ska ha kyckling istället för köttfärs, det kan ju alltid vara bra med variation =). Hoppas dom ringer om sängen snart så man kan få åka till högdalen och köpa lösnaglar :p.. var längesen jag hade de nu så tycker att de är på tiden. Mina naglar är så sämst, och går sönder hela tiden även fast jag använder nagelförstärkare å allt men ändå funkar de icket. Vill ju ha fina naglar också, men det är inte värt att gå och fixa riktiga, fasen de kostar ju typ 600-800:- ! Så att lägga på dom själv får allt duga :). Ska på jysk och kika på lite grejjer också, kanske gardiner? Men vet inte om dom har några fina :p..

Ikväll händer det inget speciellt, ska bara äta middag och mysa framför någon bra film =). Ska nog inte äta nå godis lr onyttigheter i alla fall..men det är frestande. Får se hur sugen jag är på de efter tacosen annars så äter jag morötter :P. Måste skärpa mig det är så onödigt att äta flott, får ju bara ångest efteråt, vad är de för mening?

Ha en bra fredag =)! Puss / Edwiin

Träningsnarkoman

Ja hej allt väl med er idag? Med mig är det bara bra, är bara lite trött på att jobba annars är det lugnt. Känner verkligen att jag vill hitta på något annat att göra men vad vet jag inte. Jag vill egentligen jobba som personlig tränare, men vad är det för framtid? Eftersom jag älskar träning och allt som har med det att göra så tror jag att det är ett yrke som skulle passa mig perfekt, dock så hade jag velat jobba med hälsovägledning där man hjälper folk till ett sundare och hälsosammare liv, men vad vet jag mitt vad det är så kanske jag hamnar på ett dagis istället? Finns så himla många olika jobb jag skulle vilja testa på med då är det ju de här med att man ska ha erfarenhet i 99,99% av alla jobb så detta kommer bli en utmaning..annars så får jag börja plugga så snart som möjligt. Men det jag är riktigt rädd för är att jag kanske tröttnar på det med, alltså just det jag pluggar och kommer på att det här vill jag inte alls göra. Ja usch det är inte lätt de här med att bli vuxen och skaffa sig en framtid. Dom senaste veckorna har jag deppat över hur misslyckat det är att jobba som telefonförsäljare, det suger..okej det är inte jobbigt man det är så sjukt lååångtråkigt! Tänk att sitta på en stol, upprepa samma saker hela tiden, alltså det blir man ju knäpp av, och så rastlös som jag är passar det absolut inte mig! Men vissa dagar är bättre än andra och jag är såklart glad över att jag har ett jobb. Det finns ju dom som är arbetslösa och går runt och grubblar över hur dom ska har råd med mat. Nåväl nog om mina problem =p.

Idag har jag jobbat från 11-16 slött, men jävligt tråkigt. Sen drog jag till gymmet och spenderade resten av kvällen där! Körde bröst riktigt hårt idag, och jag vet att det kommer kännas imorgon i tuttarna. Efter det ställde jag mig på steppen och körde 30 min och brände 325 kalorier. Därefter körde jag skidmaskinen en stund och brände 225 kalorier..(är noga med hur mycket och det ska vara ett exakt hundratal) sen satte jag mig på cykeln och brände bort 350 kalorier så när är jag fit for fight..haha not! Jag fattar bara inte hur jag orkar träna så här länge, det är helt sjukt, jag har aldrig tränat så här mycket i hela mitt liv, och jag är fan stolt. Dock går det sämre med kosten, har så svårt att hålla mig borta från det jag inte bör äta när jag tränar. Då går jag liksom plus minus noll och det är ju meningslöst :p..men till sommaren då jävlar ska jag vara snyggast på beachen..kan ju alltid drömma. Fast det är ju mitt mål att ha den kroppen jag alltid drömt om! Jag kan få den bara jag jobbar hårt och ser framåt så går allt!!

Ja och nu sitter jag här, helt otroligt att jag har tid att blogga mitt i veckan..är nog för att Emil inte är hemma. Vart är han? Har ingen aning, han var med Tobbe tidigare när jag ringde och så skulle dom åka hit men vettetusan var dom tog vägen, ska nog ta och ringa börjar bli lite orolig faktiskt, finns så mycke hemska människor här så man vet aldrig vad som kan hända mitt va de är så kommer en dåre springandes och skjuter hej vilt runt omkring folk..tänk vilka dårar.

Har städat lite i alla fall, även fast de är skit överallt i och med stambytet så ser det lite bättre ut nu när jag har plockat lite varstans och diskat =). Är lite hungrig..men borde inte äta nu..fast en morot kan jag naffsa i mig såklart så nu ska jag gå ut och skala den..har ju inge vatten inne så måste gå ut genom dörren för att göra de.

Oj vilket långt inlägg det blev, ska avrunda nu och läsa lite på aftonbladet. Ha det så bra allesammans! =) Puss

Juste sängen kommer på fredag istället, och nu har jag gett dom båda mina nummer så nu lär vi ju inte missa den!

straffet

helvetes skit också, åågh jag vill bara skrika gråta ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! fan jag har suttit hemma heöt i onödan, gått från jobbet helt i onödan, och ingen säng har kommit! Ja undra varför? Jo för att Emils djävulstelefon har dött just idag och vafan skulle den göra de idag och inte imorgon? Just idag när våran nya säng skulle komma, åååh är så jävla arg nu. Har gjort tonfisksallad och ska åka till gymmet snart för att släppa ut all min ilska där.





HELVETE!

Synden

Hej hej usch så onyttig jag har varit nu, stoppat i mig en massa choklad, men fasiken de är ju så gott :)! Haha jaja lite får man faktiskt ta och unna sig ska och träna om något tag, bara sängen kommer först för annars blir det problem. Har börjat åtta i morse och jobbat till två, slött som fan men jag var tvungen att slita mig från jobbet i och med att sängen kommer någon gång mellan tre och nio. Så jag hoppas att den inte kommer fem i nio och så har jag suttit hemma hela dagen helt förgäves. Blir såklart gymmet ikväll, ska köra axlar och nacke, och även kondition längtar, är jättesugen på att träna idag, varför vet jag inte är jättetrött, men ändå taggad :).

Löning på fredag och det innebär att vi nog snart ska köpa ett Nintendo Wii, som jag har längtat! Ska även inköpa en Wii Fit-platta, eftersom det är så extremt skoj när man inte har något att göra :P. Så får man lite träning på samma gång!

kan inte sängen bara komma nu så jag får åka och träna.

Puss ha de bra =)

womanizer

ja den lyssnar jag till nu, och den är mycket bra =). Sitter och väntar på att  Emil ska komma hem, han borde komma snart :). Så ska vi väl slå igång en film när han kommer och mysa ;d..sitter och äter lite annanas, mums så gott!

Äsch inge vettigt och skriva :P.. så nu avrundar jag !

Pussis


I love you

Fredag :)

Hej hopp i lingonskogen! Äntligen har jag tid till bloggen, har längtat efter att få skriva. Hinner inget alls under veckorna..jobbar till fem sen är det direkt till gymmet och är hemma vid halv tio, I'm a busy woman med andra ord :P.  Har nyss städat lite, stambytet har startat i måndags å det ser ut som fan här! Papper, plast och tejp överallt..skitigt utatusan också..men vad ska man göra. Och sju varje morgon börjar dom borra, jag orkar inte mera! Fan 7 veckor till, hur ska jag palla? Vi har ingen toa ingen dusch och inge kranvatten i lägenheten, får gå utanför dörren om jag vill dricka vatten..lr vänta man vill inte ens dricka det där vattnet. Fyfan..så man kan knappt laga mat för vattnet är som grummligt. För att gå på toa måste man antingen åka ner till tvättstugan ..eller så har vi ju våran kära lilla skogstoa. Känns som att man lever ute på en öde ö utan vatten osv..bara att man har värme och tak över huvudet. Ja oj vad jag gnäller, men det är jobbigt, det är de.
Nej nu ska jag sluta gnälla och berätta lite hur min vecka har sett ut och vad jag ska hitta på i helgen :). Veckan som har gått har jag jobbat såklart, tränat i massor (älskar träningen) har varit där minst 2 timmar varje dag och kört både styrke och kondition, känner att min konditon blir bättre och bättre för varje dag som går. Ni ser de lönar sig att var flitig ;), jag känner att jag är på riktigt god väg att nå mitt mål och de kommer jag säkert ha gjort till sommaren! Jag är så glad över att jag tränar istället för att sitta och gnälla över att jag har blivit fet och gå runt och vara deppig över de, ni som gör de, jag säger bara att ta tag i eran krage, pallra er till gymmet and do your thing, du behöver bara köra 30 min om dan, så länge du gör något, och sist men inte minst äta mindre och nyttigare annars kommer man ingenstans, de lovar jag! Skippa de mesta av pastan, riset osv som innehåller extremt mycket kolhydrater (det hjälper inte att du tränar, du kan för de inte äta hur mycket kolhydrater som helst), stoppa i dig mycket proteiner för att få den energi du behöver! Men som sagt minska portionerna, eller gör som jag ta en mindre tallrik och fyller den nästan helt så har du plötsligt fått en mindre portion även fast den känns större :). Bara ett tips!
Ett annat tips angående träningen är att har du ingen motivation så rekommenderar jag att testa ett piller som heter Lose it! det finns att beställa från http://gymgrossisten.se dom är rätt dyra men är helt klart värt priset! Du får enormt mycket energi, du förbränner fett i stora lass och piggnar till. Anledningen till detta är att dem innehåller en hel del koffein och det gör ju att pulsen ökar och man blir som sagt pigg. Bör testas för dom funkar verkligen! :)

Så åter till veckans gång..ja jag har tränat tränat och jobbat. Idag jobbade jag bara två timmar för det fanns inte så mycket att göra och då beslöt jag mig för att åka hem en sväng och hämta de som jag glömt hemma tidigare. Drog sen till gymmet och körde bröst (och nej, man får inte mindre bröst bara för att man tränar det!) Många tror det men hallå, man punktförbränner inte fett, kör du rygg bränner du fett i hela kroppen och inte bara på ryggen utan hela kroppen komme rju igång och det är ganska logiskt när man tänker efter :). Efter styrken trampade jag bort 300 kalorier på steppen och därefter cyklade jag bort 200 kalorer och sen sprang jag bort 200 kalorier :). Känner mig så motiverad över träningen så det inte är sant, längtar till imorrn när jag får träna igen. Efter träningen satte jag mig i fikarummet och smuttade på min måltidsersättning och sen hoppade jag i duschen, bastade lite också, och det var skönt som fan :). Efter det drog jag hem och nu sitter jag här. Ska göra mig något ätbart nu tänkte jag..men vet inte vad. Ska typ äta körsbärstomater och sockerärtor orkar inte göra nå annat :P..så jobbigt för då måste man gå ut genom dörren och diska där ute igen. Nä usch

Emil kommer hem om två timmar och då ska vi bara mysa och se film :). Tills dess ska jag se DH och senaste avsnittet av 90210 =). I helgen ska jag åka och hälsa på pappa, lillasyster fyllde 6 år i onsdags så tänkte åka och gratta henne. Var och köpte presenter till henne idag och även till mina småbröder eftersom jag inte träffade dom under julen så dom måste ju också få klappar! :) Vilken hemsk människa jag är, som är så sent ute med det. Jaja, whatever. Sen ska jag såklart träna och så har jag bokat tvättstuga för vi måste tvätta lite :).

Nu ska jag göra mig nå ätbart och sen njuta av mina program =). Puss Puss!!

No time..

Jag som hade planerat att skriva kost-och träningsdagbok här varje dag från och med igår. Hinner inte de..jag har fan inge tid alls. jobbar och tränar. Sen är det att se lost .

å nu ska vi se, tjo Puss :)

segt

Hejsan Tobbe och Rebecca var alldeles nyss förbi och socialiserade sig. Tobbe hade köpt en matta som vi nu har lagt ut på vardagsrumsgolvet, och det börjar fasiken likna ett vardagsrum nu!
Började ladda ner ett nytt avsnitt av desperate nyss..kommer ta sig en liten stund så jag tänkte passa på att diska&städa!
Som jag sa tidigare har jag fått konstiga 'dots' på ryggen och dom kliar mer och mer..can't take it. Måste kanske uppsöka läkaren redan imorgon..åååh.

aja nu ska jag göra lite nytta och Emil kommer snart hem :)..jippi ! Puss :)


drömmer mig bort...jag vill till sunny beach!

Sunday

Har varit på gymmet i tre timmar idag med körde ben och underarmar och sen kondition såklart. Brände hela 1100 kalorier på konditionen och några hundra på styrken. Så nu känner jag mig fräsch. Har duschat och ätit samtidigt som jag har sett DH. Nu sitter jag och kliar mig på ryggen för jag har fått några konstiga prickar på ryggen som kliar nå så förbannat! Måste till läkarn och undersöka detta. Tror det är från när jag har solat..hoppas det inte är nått farligt bara.

Ska snart se ett till avsnitt av desperate och sen ännu ett till.. har inget annat vettigt att göra. Eller jo..egentligen bör jag städa men de tar jag sen. Måste plocka ur skåpen inne på toan också för imorrn börjar dom riva badrummet så då kan man inte förvara sina grejor där.

Puss :)

rock this party

Chuhuu..vaknade för ett tag sen och har nyss ätit. Ska alldeles snart ta t-banan till gymmet och bränna lite fläsk! Sitter och pratar med Nathalie som snart ska flytta ner hit, och äntligen så får jag mig en vän ;D. Haha..ska bli svinkul i alla fall!

Nu ska jag packa väskan och kila till tåget ! :) Puss

Dagen har sprungit iväg..

Insåg just att det snart läggdags, shit vad tiden har gått snabbt idag. Klockan är fan halvåtta, och jag har typ tränat och degat framför 90210 hela dagen :P. Ändå skönt, men skulle fan behöva städa här hemma.. men jag orkar fan inte. Tror jag gör de imorrn istället, dock borde jag diska idag. Åååh vad jag blev slö plötsligt, har sett de senaste avsnittet nu och kom på att jag skulle ladda ner säsong fem av OTH, kommer inte ihåg senast jag såg det alls. Och inte ens vilken säsong de var.. så tänkte att jag kör på femte bara för att. Man kommer ju in i det snabbt så :P.

äsch nu orkar jag inte blogga mer. Puss :)

svettig..å hungrig!

Hej hej kom nyss från gymmet och jag är dösvettig och trött! Har bränt närmare 1000 kalorier idag och jag kan säga er att det tar, håller jag på såhär så kommer jag vara riktigt fit om en månad! Det går snabbt när man har disciplin, och det tycker jag verkligen att jag har. Så här duktig har jag aldrig varit, jag bränner i snitt runt 500 kalorier om dan sex dagar i veckan å  de blir något kilo i veckan. Inte för att jag bryr mig så mycket om hur mycket jag väger, men det är de där förbannade smygfettet som ska bort! Lovehandels you know ;P

Nu ska jag hoppa i duschen och sen göra mig en sallad. Har blivit helt besatt av att äta grekisksallad, det är så himla gott med fetaost, love it! Hade egentligen tänkt åka och hjälpa min kusin och hennes kille med flytten men jag är alldeles för trött för att göra det så jag avbokade de. Dom var ändå rätt många så dom ska nog klara sig gott utan mig! =)

Har inget mer vettigt att skriva typ, ikväll händer det inget speciellt, ska bara vara hemma och mysa framför en bra film lr lost! Så skönt att inte åka och festa, fixa upp sig och sen vara bakis dagen efter. Det är grymt meningslöst :p.. så jag ska vara nykter ett bra tag nu annars förstör jag träningen totalt och all tid jag har lagt ner på det !

Nu är det duschen som gäller PUSS =)

Friday evening!

Tjoo gick väl sisådär på eftermiddan på jobbet, men vad mer kunde jag göra liksom :)? Efter jobbet åkte jag raka spåret hem slängde i mig en måltidsersättning, tog min väska och tog tunnelbanan till gymmet, spenderade tre timmar där då jag körde bröst, kondition och solade :). Så nu känner jag mig snygg och haha kanske inte så fräsch ;)..men ska väl duscha snart, måste bara blogga färdigt. Ja ikväll händer det inget speciellt ska bara mysa, å äta godis, ja jag vet fy på mig men fan, jag brände närmare 800 kalorier idag, får jag inte unna mig då? Tycker jag, får köra lika hårt imorrn så försvinner det. Men jag ska INTE äta godis under veckorna och eftersom det är fredag så är det tillåtet. Kan faktiskt skryta lite om att dom bjöd på både godis och kanelbullar igår på jobbet och jag som älskar både och avstod helt och hållet! Var en mycket stolt Evin som gick hem från jobbet igår och mot gymmet utan ångest över att jag hade snaskat i mig en massa skit utan varit nyttig! Det har jag faktiskt varit idag också, ätit måltidsersättning till frukost, till lunch åt jag ägg å broccoli och middag grekisksallad, så jag är värd lite snarra..faktiskt :) (a)

Har alldeles nyss sett nionde avsnittet av beverly hills och det är spännande saker som händer nu, så var tvungen och ladda ner nästa för att snart se den! snart här.. hmm vad ska jag mer skriva?

Jo att på måndag ska jag börja föra mat-och träningsdagbok här i bloggen och även ge tips på hur man kan bli fit på kort tid! Dessutom får ni som läser, kanske inte är så många men ni få som gör de, ni får jätte jättegärna ge mig tips om både god och nyttig mat för vet vet jag kanske har användning av det jag med =)? Ska försöka skriva så gott som varje dag, men det är inte alltid jag hinner det. Ska snart köpa mig en bärbar liten sak som jag ska bära med mig vart jag än går så då ska jag kunna skriva här lite oftare. Har ju jobb och framför allt träningen som tar upp enormt mycket tid, vilket gör att de är fåtal timmar som jag kan spendera min tid med att ta det lugnt.

Har förresten också beställt hem två böcker här för ett par dar sen och det blev 'Ego girl av Carolina Gynning' och Jenna Jameson's 'Att älska som en porrstjärna' . Anledningen till bokval nummer ett är för att jag bara älskar Carolina Gynning, som jag har skrivit förr är hon ett tjej med grym potential och vad jag har förstått en positiv tjej som är så flummig som man bara kan bli. Att hon är sig själv, egentligen kan jag väl inte säga de men det märks nästan, tänk att få sitta och snacka skit med henne en fredagkväll, hur hade det slutat? jo, att jag går hem med grymma magmuskler som hon har orsakat. Nej men faktiskt så gillar jag henne och hon är lite som en förebild. Hennes bok är grymt bra och jag har snart läst ut den, så för er som inte ens har tänkt på att läsa den, GÖR de :). Rekommenderas starkt
Sen då till varför jag valde Jenna Jamesons bok var för att många av mina vänner har läst den och sagt att den är bra så jag får hoppas på det. Ska inte kommentera henne något för jag vet inte så värst mycket om henne, mer än att hon är en porrstjärna typ :p. Boken är i alla fall tjock som satan, men de är rätt mycket bilder i den så jag tror det ska gå bra :d. Fyfan vad jag ska börja läsa böcker när våran nya säng kommer, can't wait!

Ska se på bevvan nu men ni får ha det så fint =). Puss Puss!

jobbet

är på jobbet och har lunch nu börjar ett :). Har gått segt idag, dåligt material å så men de brukar få bättre p eftermiddagarna :)..så får helt enkelt hoppas på de bästa!!
Träning efter jobbet sen är det hem å se beverly hills å Emil kommer hem tio så får vara ensam hela kvällen.
Rätt skönt, men det är alltid ett plus när man får mysa med darling :)!

Ska börja jobba nu PUSS =)!!


Att duscha är bland de..

skönaste som finns :p. Särskilt efter att man har svettat ner sig på gymmet ;D. Hinner inte skriva nå mer!! Ska se Lost, Pussinuss :).


90210

oh my god, hur kunde jag missa en sån här bra serie ;D? Har sett klart sjätte avsnittet å nu väntar jag på att de sjunde ska komma hem. Grymt bra, måste dock erkänna att de var bättre de som gick förr ;d..lr dom är rätt olika så man säga att dom är bra på sitt sätt!

Har nyss varit nere på ica och köpt lingonbatterier å fetaost :).. ska göra marinerad fläskfilé med ris och fetaost sallad, lite gott ;D. Är hungrig som fan åt bara lite fil å flingor vid ett så ska bli gott med mat. Emil kommer hem om 45 min typ så då ska vi äta.



Vad ska ni göra ikväll, är det fest kanske :P? Tror vi sk ta det lugnt, Emil är sjuk så vi ska nog dega ikväll med och bara mysa det är fan skönt !

Åh snart är det hemma ;D.. ska föbereda maten nu, PUSS =)!


omöjligt..

att låta bli att shoppa när man är på stan här :P. Det går bara inte. Nog för att jag köpte rätt nödvändiga saker, en hel ny utrustning träningskläder, behövde det verkligen så de köpen ångrar jag inte ;d. Hade tänkt åka och träna idag, men så vaknade jag typ nyss och dom stänger om en timma, i och med att det är röd dag ;/.. så de blir inge träning idag heller, jag som var så sugen! Nåväl inget att göra åt saken, får helt enkelt träna imorrn istället :)!

Så min dag ska jag istället spendera med att se dom nya 90210, viss säger att de suger andra säger att de är bra. Så nu ska jag får avgöra de själv :p. Suger den så laddar jag nog ner Dh istället för de är ju bra de.

Nåväl tjingeling =)

Let me think about ut

Hejsan hoppsan har alldeles nyss dragit mig upp ur sängen och satt på mig min rosa mjukisdress. Steg upp havl tio egentligen och duschade men jag blev så trött så jag gick och la mig igen :P. Och skönt var de, och nu är jag utvilad! Satte filmen Horton på nedladdning hade tänkt se den nu men jag tror jag tar och gör det senare istället, ska och utföra lite ärenden på stan först :). Ska ta och blanda en måltidserstättning nu och börja göra mig i ordning för stan! Kanske man shoppar sig något fint ;)? Aah det får vi helt enkelt se har lite dåligt med pengar nu efter jul men är som sugen på något nytt plagg i garderoben ;d.

Nu ska jag kila PussPuss =)


Hittade en gammal bild från Midsommar 07. Maddis,Jag&Mari. Never forget!


loving somebody

Hej Hej :) en riktig degarsöndag har vi haft idag kan jag säga, bara sett film, 3 avsnitt av prison break lagat mat, sett mer film och bara myst på. Det kan man kalla söndag, skönt som bara den har det varit. Ska väl snart slå igång ännu en film om vi inte somnar :P. Imorrn blir det troligtvis att åka och jobba några timmar, ska ut en sväng och köpa lite småsaker också :).
Idag har vi även beställt hem en säng som kommer inom två veckor och gissa om jag längtar ;D? Ohja, det gör jag nå så grymt mycket. Hade velat åka på ikea egentligen men vi kom på att de är lika bra att beställa när man ändå vet vad man ska ha för något, typ maddrass och så. Tog en likadan som vi hade förr så slipper man tjorva med det också.

Nåja nu har jag inge mer å skriva så god natt =)

Jag är så sjukt kär i dig Emil, om fem dar har vi varit tillsammans i 2 år och 7 månader? Förstå hur länge de är =)? Och vet du vad? Jag älskar dig fortfarande lika mycket, och vid vissa tillfällen kan det kännas som om vi är nykära, vilket är underbart. Du är mitt liv, och jag älskar dig.
/ Evin

jag kommer ihåg första gången jag såg dig

Kom från gymmet för ett tag sen, gick på bandet å gissa om de var skönt? Ohja! har längtat efter gymmet nå så grymt men jag är ju lite bakis så var inte lika taggad som annars :P. Körde lite biceps, triceps och mage bara för att jag har saknat att träna, för det tar inte dagen efter man har supit. Solade också å det var så skönt så, värme ;d..å lite färg de skadar inte! Efteråt gick jag in på mat dax och handlade lite mat, var så tomt här hemma så nu har jag bunkrat upp för ett par dar i alla fall! Ska laga fläskfilégrej med creme fraiche & pasta och en sallad till de . Dock kommer Emil inte hem förrän vid tio så vi ska äta först då..icket så bra men men får väl äta lite lr nå.
Usch å fy jag måste diska och städa också.. är rätt stökigt sen igår så måste göra fint :p.. hatar när de är stökigt. Efter de ska jag dusch å sen se film ;d.

Puss =)

morning

hej hej nu har Emil åkt till jobbet, vilket är tråkigt :(. Vara ensam hela dagen, våra gäster åkte i morse också så nu är det helt tomt här. usch, känner mig lite deppig. Vet inte varför men jag blir det ibland dagen efter jag har druckit :P. Bara sådär. Nä men inte ska jag vara de inte. Ska åka och sola snart, har blivit sjukt blek så det behövs..tänkte gå på bandet lite också. Även fast jag drack igår så tar det ju lite i alla fall. Bara jag får nå och göra.
Sen ska jag till Högdalen och lämna tillbaka min mixer eftersom den gick sönder så jag hoppas jag får en ny, sen ska jag handla litegrann. Har satt Madagaskar 2 på nerladdning så när jag kommer hem igen ska jag mysa ner mig i soffan under en filt ensam och se den. Tråkigt och se den själv men kan vara rätt skönt och skoj att sitta och skratta för sig själv haha :P!!

Tänk att de är ett nytt år? Att vi har ett helt nytt år framför oss, då vi ska uppleva en massa nya roliga saker. Ska bland annat utomlands minst tre ggr i år. Hälsa på Mirja i Chicago, Sunny Beach ett gäng till sommaren å sen ska vi utomlands med Emils familj, fatta kul? Och det är bara en del av allt kul vi kommer göra :). Love this!


Nepp nu ska jag packa träningsväskan och dra mig iväg till gymmet. Puss =)




äre fest så äre!

tjosan i trosan!
Sitter här hemma fyra pers och festar!! haha lite kul lr så inte ;). Nå men de är trevligt. Vad gör alla andra ikväll då? kanske har filmkväll :)? Saknar norrland som fasiken..men snart kanske man kommer tillbaka å då blir de jävla drag ;). hihi.

Allt för mig ikväll :) PUSS =)

älskar Emil =)


A day in the sun!

Hej på er allesammans! Gott nytt år :). Kanske lite sent, men har inte haft tid med bloggen riktigt :P.Min nyårsafton började grymt bra, hade ett trevligt sällskap vid matbordet och det var mycket skoj =). Drack, spelade spel och svamlade på :). När vi firade in det nya året befann vi oss i Slussen, åh fy så fint det var. Med alla raketer, alla glada människor och fram för allt Emil :). Stod och pussades i flera minuter de var så romantiskt :). Efter tolvslaget var det tänkt att vi skulle ut på Ice typ, och när vi hade köat i 20 min fick vi komma in till slut och då kostade de 200 kr att komma in. Jag sa bara fan aldrig och vände om så vi åkte hem :P. De kanske inte vart så lyckat men å andra sidan tyckte jag ändå att vi hade en kul kväll. Bara man har rätta sällskapet går allt :). Hoppas alla hade en superbra nyårsafton! Nytt år nya möjligheter! :)

Idag har jag vaknat runt elva, låg och drog mig till halv tolv och sen hoppade jag i badkaret, så grymt skönt att man har de :). Är som avkopplande. Har sminkat mig lite halvt och ska väl snart iväg och handla lite mat. Emil slutar klockan två och jag har lovat att maten ska stå på bordet när han kommer hem, är jag inte snäll =)? Dock vet jag inte vad jag ska tillaga, det är ju fredag så man vill liksom göra nå gott och lite mer festligt. Ja jag får helt enkelt öppna kokboken vi fick i julklapp och börja bläddra i den! ikväll blir det nog fest, får ta igen lite från nyår eftersom den vart rätt lugn, är riktigt sugen på att bara festa loss och dansa !! :)

Nu ska jag dricka upp min måltidsersättning och sen ska jag göra mig i ordning och åka iväg å handla! =)

Puss och Kram/ Edwiin =)


En bild från nyår :), mer finns på min pixbox, länkat på länkar :)! Pusss

RSS 2.0