Det gör mig ledsen

Det gör mig ledsen


Hemma i Stockholm och nu är Annie och jag ...

Hemma i Stockholm och nu är Annie och jag hos Sandra och fixar naglarna :)! Senare ska vi handla mat till imorrn!


JAG MÅR ILLA !!!!

JAG MÅR ILLA !!!!


Usch och fy. Jag har börjat tänka för myck...

Usch och fy. Jag har börjat tänka för mycket nu på senaste. Det är inte på saker som gör mig ledsen eller så, utan saker som mest gör mig förbannad. För när man är som gladast/lyckligast kommer alltid något emellan som gör att glädjen vänder helt och man börjar tänka. Igen. För inte så längesen var jag hur glad som helst över en grej, men efter inte så lång tid vände det och jag blev sårad. Du var min trygghet när det kändes jobbigt i slutet av mitt och Emils förhållande. Sen hände något. Och jag har fortfarande ingen aning om vad orsaken var. Sitter än idag, 5 månader senare och funderar. Jag har hela tiden intalat mig själv att inte bry mig. Men det är lättare sagt än gjort. Jävla skiiit :(


Ett, två, tre..

img_4169 (MMS)

Ett, två, tre..


Väldigt mysigt en kväll som denna med värl...

img_2039 (MMS)

Väldigt mysigt en kväll som denna med världens bästa Lisa :)


Gud vad jag kommer sakna alla när jag åker...

img_5417 (MMS)

Gud vad jag kommer sakna alla när jag åker ner igen!! :(


Jag har ångest. Och jag har ännu inte beta...

img_8908 (MMS)

Jag har ångest. Och jag har ännu inte betalat räkningar. Men man ska väl vara glad för att gårkvällen vart lyckad. Har väldans ångest över att åka hem igen, jag vill stanna ett tag till. Bara en liten stund..


SMS-inlägg

img_7297 (MMS)


Hade riktigt roligt igår :D. Ikväll blir d...

Hade riktigt roligt igår :D. Ikväll blir det Kalix och fest! Tagg tagg ;)


Julafton är över för iår. Skönt säger jag!...

img_6701 (MMS)

Julafton är över för iår. Skönt säger jag! På kvällskvisten åkte jag till Kalix för lite julpartaj med snygga brudar :). Vilken lyckad kväll!! Ikväll kör vi all in så snart ska jag till Lisa och göra mig i ordning och sen mina vänner är det feeest ;)


Det är illa när ens 13-åriga lillebror säg...

Det är illa när ens 13-åriga lillebror säger: 'kom nu å var social och sluta vara bakis'!!! Nu ska vi spela sällskapsspel :)


Vill bara önska er alla en riktigt god jul...

img_2041 (MMS)

Vill bara önska er alla en riktigt god jul! :)


Morsan tror att vi är små fortfarande ;D

img_5363 (MMS)

Morsan tror att vi är små fortfarande ;D


JAG ÄR FAST I KALIX PÅ SJÄLVASTE JULAFTON!...

JAG ÄR FAST I KALIX PÅ SJÄLVASTE JULAFTON! bra Evin, braaa


God Jul :)

img_3054 (MMS)

God Jul :)


Had a very good night last night ! Fick um...

Had a very good night last night ! Fick umgås med massa babes som jag saknat. Det spårade ur litegrann. Men förståndet är i behåll! ;) Imorgon är det julafton mina vänner :)


Måste bara tillägga att jag saknar Annie <3

Måste bara tillägga att jag saknar Annie <3


Har precis gått och lagt mig! Ska upp rätt...

Har precis gått och lagt mig! Ska upp rätt tidigt imorgon och fixa det sista inför julen. Sen måste jag inhandla alkohol till morgondagens festligheter som kommer äga rum i Kalix med en massa snygga bruttor! Ska även försöka hinna brunduscha.. Åker till Kalix vid tre så jag ska stå och hänga på låset imorrn för att hinna med allt . Godnatt på er :)


When i see your face, there's not a thing ...

When i see your face, there's not a thing that i would change. Cause you're amazing, just the way you are.


Nu har man varit på stan :) tog en fika me...

Nu har man varit på stan :) tog en fika med Lisa som jag inte har sett på hundra år och det var jättekul att sitta och prata lite skit efter så lång tid! Sitter i bilen påväg hem nu och är jävligt kissnödig...


Äntligen framme i Luleå :) sitter hos most...

Äntligen framme i Luleå :) sitter hos moster och har precis ätit lunch! Det bjöds på palt och mammsen kom också förbi på lunch :). Här är det -17 aaaskallt! Brr.. Bara att pälsa på sig när man går ut :). Det är så skönt att vara hemma.


Imorgon vid den här tiden är jag hemma hos mammsen!

Har nästan packat färdigt så nu tänkte jag gå och lägga mig :). Måste upp vid sex eftersom jag måste vara på Arlanda senast halv åtta ungefär. Lääängtar :)

Sov gott !!!

Kalla mig ytlig men jag skulle ALDRIG åka ...

Kalla mig ytlig men jag skulle ALDRIG åka till gymmet osminkad och jag skulle heller ALDRIG gå ut på krogen i några andra skor än klackar. Jag tycker det är viktigt att se bra ut.


Just gonna stand there and watch me burn.

img_9688 (MMS)

Just gonna stand there and watch me burn.


ASSÅ kan man bli mer less !!??? Vafan. Jag...

ASSÅ kan man bli mer less !!??? Vafan. Jag fattar inte hur ofta SL lyckas med växelfel. Det är ju helt sjukt ! Jag blir sen IGEN för att SL ÄR EN BUNT AMATÖRER!!!!!! jag blir så Trööööööttt


Sitter på tåget påväg hem från Sara. Sov d...

Sitter på tåget påväg hem från Sara. Sov där inatt för att slippa åka hem själv mitt i natten. Nuförtiden kan man ju bli bombad också..hem och börja packa, ÄTA och göra mig klar för jobb :) Berättar om gårkvällen när jag är hemma!


Utgång ikväll med en massa snygga bruttor!...

Utgång ikväll med en massa snygga bruttor! SKÅÅÅL ;)


Som vanligt är tåget försenat och denna gå...

Som vanligt är tåget försenat och denna gång pga växelfel. Jag börjar om tio min och tåget står stilla mellan Spånga och Sumpan. JÄVLA AMATÖRER.


bloggtorka idag.

Insåg att jag inte har bloggat så mycket idag. Eller ja det blir väl igår för nu har klockan blivit över tolv. Stack till slut iväg till gymmet och körde ett långt och svettigt konditionspass, sen har jag jobbat fyra timmar, kommit hem, gjort lunchlåda och nu sitter jag här.

Roligare än såhär blir det faktiskt inte! I helgen måste jag börja packa och så eftersom jag åker uppåt på måndag morgon, tur att jag har världens bästa vän som kör mig till Arlanda för jag ogillar lokaltrafiken och Arlanda express..usch! Sen så får vi ju säga hejdå till varann där innan jag åker..känns tråkigt att vara ifrån min kära sambo i hela nio dagar. JAG KOMMER SAKNA DIG ANNIE .

seg idag.

Steg upp vid elva. Åt frukost och sen fastnade jag framför tvn/datan. Tänkte åka till gymmet och köra ett pass för att sen hinna hem och göra mig i ordning men nu har jag bestämt mig för att åka till gymmet lite senare och träna och sen göra mig klar där.

Börjar jobba kl 18 så jag har gott om tid på mig.

kasst.

jag har jätteont i mitt tandkött. det är en visdomstand som håller på att växa ut så det känns som att jag har en golfboll under tandköttet...nästan som att det är inflammerat :(.

hur som helst gick det jättebra på gymmet idag, körde ett långt konditionspass som självklart var effektivt och även lite pump av armar! är helt slut så snart ska jag väl gå och lägga mig.

sorry för dålig uppdatering idag, men jag har inte känt mig så kreativ. natti natt! :)


Next stop: Gymmet!!

img_4161 (MMS)

Next stop: Gymmet!!


Sötnos!

img_5791 (MMS)

Sötnos!


Åh vad trött jag blir. Här har man stressa...

Åh vad trött jag blir. Här har man stressat som en idiot. Då är ju självklart mötet inställt. Aja, då kan jag åka in och jobba tidigare då. Förövrigt så är det feting snöstorm ute och som vanligt så har SL ännu inte lärt sig vad snö är så tågen är ju försenade ! Men men, jobb 10-17 sen blir det gym med kusin på Fridhemsplan!! Tagg tagg


kanske dags att gå och lägga sig.

börjar känna mig ganska trött nu så det är nog dags att somna in. har mycket att stå i imorgon så det blir inte många timmars sömn för denna unga dam!

möte, jobb, träning osv. sov gott sötnosar :)


just gonna stand there and watch me burn

Helt slut efter arbetsdagen, man blir lagomt sliten av att jobba 10 timmar. Sen har det var helt sinnessjukt mycket folk idag så jag har varit rätt snurrig och allmänt virrig. Kundernar började väl undra vad jag höll på med i slutet. haha.

Nej men seriöst, alla kan ju göra fel, även den bästa! ;)

Inväntade Annie i lunchrummet så vi kunde göra sällskap hem till våran enkla boning. Elin hakade också på! Just nu står Annie och kockar så vi har lunch imorgon till jobbet, medans maten är i ugnen så diskar hon också. Var fan får du all energi ifrån människa?? Eller vänta, jag vet, POWERKING! Kom på att hon halsade en på tåget hem.

Äh, om man kanske skulle göra lite nytta? Sitter ju bara framför dumburken, medans frugan ordnar i köket.

på måndag åker jag äntligen hem till mammsen <3, woop woop!



Fast hörrni, nu ska jag inte vara bitter f...

img_7930 (MMS)

Fast hörrni, nu ska jag inte vara bitter för jag har ju faktiskt världens bästa vän. Älskar dig gounge <3


Meep meep! Har förtillfället lunchrast, kö...

Meep meep! Har förtillfället lunchrast, köpte en burk keso och en banan för att mätta magen och självklart en powerking! Måste även tillägga att det finns EN person jag mer än gärna vill slå in ansiktet på! Jag hatar dig sååå innerligt. Att älska lr tycka om finns inte. Man kan bara hata!


Och dra åt skogen vad kallt det är ute :(

Och dra åt skogen vad kallt det är ute :(


Happ ingen ro och ingen vila för det blev ...

Happ ingen ro och ingen vila för det blev att jobba idag iaf ..kör ett långt pass mellan 10 och 20!! Tur att jag har powerking, min bästa vän och min räddare ;) skål!


natti natt!

nu ska jag nog gå och sova, kan ju inte sitta här hela natten. godnatt sötnosar.

jag är nog lite mongo i alla fall.



:)

Inatt kommer denna damen sova så gott sååå gott. Hon är jätteglad.




JAG VILL ÅKA TILL THAILAND NU NU NU!!!

Jag vill åka till Thailand nu, jag orkar inte vänta till 29:e mars, för vet ni att det är fan 100 dagar kvar och det är lika med alldeles för länge. buhuuuu...det är så kallt ute och det känns som att det kommer ta en evighet tills det är varmt igen. Egentligen så tycker jag ju om vintern, men när det är fööör kallt så ogillar jag vintern jättemycket.

ta mig till varmare breddgrader, helst nu NYSS :).


Egypten 09.

Ett gympass förlänger livet.

Fyfan vilken underbar känsla det är efter att man har kört ett stenhårt pass på gymmet! Det var riktigt riktigt skönt. Svettades som en gris precis som man ska.

Kom hem rätt sent, stötte på Linn på tåget så vi gjorde sällis hem. Har hunnit ta mig en uppfriskande dusch och nu sitter jag och äter lite. Jag är hur pigg som helst så det kommer nog ta ett par timmar innan jag somnar. Synd att Annie redan har däckat. Men, datorn är alltid en bra räddning när man är uttråkad och inte kan sova :).

Tur att jag är ledig imorgon i alla fall, då har jag ju ingen tid att passa. dvs, jag får sova precis hur länge jag vill och det innebär att jag kan vara uppe huuuur länge jag vill!


Allt man behöver för att klara sig igenom ...

img_2871 (MMS)

Allt man behöver för att klara sig igenom dagarna :)


of to work!

tänkte ta ett tidigare tåg så jag hinner i tid till jobbet och SLIPPER stressa in som vanligt. fan, jag kommer ju få en hjärtinfarkt snart så mycket som jag stressar.

se ya bitches, hugs n' kisses!!!


kom på en sak precis.

jag har varit singel i exakt 5 månader imorgon. känns det bra? ja det gör det. vill ni veta varför? jo, nu ska jag ta och berätta hur det ligger till. jag var inte glad, jag var inte lycklig, jag ville mer och då menar jag inte angående sexliv osv, utan det var något som saknades. jag har aldrig mått så bra som jag gjort under tiden jag varit singel. mina vänner betyder allt för mig. och att jag börjat umgås mer med mina vänner nu är guld värt! <3 utan er skulle jag inte vara någon. min familj&mina vänner har alltid funnits där för mig och jag är så himla tacksam för att ni finns där.

att göra slut var nog det bästa beslutet jag tagit någonsin. jag behövde/behöver egentid.

jag älskar er.

bra skit, dålig kvalla dock.


Annie kallar mig för 'den döda masken'


seg som vanligt..

åååh, jag blir så arg på mig själv. jag är nog den segaste människan på hela jordklotet. hann packa väskan, äta brunch, handla och åka iväg och köpa en julklapp till mamma. sen insåg jag att jag klockan var halv ett och att jag inte skulle hinna till gymmet innan jobbet...suck!

aja, som tur är stänger dom kvart i elva ikväll och jag slutar halv nio så det blir gymmet efter jobbet istället! imorron är jag ledig också så då blir det att köra ett dubbelt pass eftersom jag inte hann träna igår.

förresten så har jag jätte ont i magen..usch usch. längtar till måndag, då får jag äntligen åka hem till mamma, robin&andré. för nu börjar jag sakna er så det gör ont. men när jag kommer har vi 9 dagar på oss att umgås innan jag måste åka tillbaka till verkligheten.


En skön natts sömn!

Har precis stigit upp och tänkte göra mig klar för att åka till gymmet, börjar jobba kl 15 så det är väl dags att börja snart.

julfesten i lördags.





















Hade en minst sagt rolig kväll! :)


Att avreagera sig är nog det bästa som finns.

Ska börja med att säga, ursäkta mig för det senaste bittra inlägget men ni förstår nog inte hur arg jag är. Jag är så arg, så jävla arg. Hur som helst, tänkte snart gå och lägga mig. Måste upp rätt tidigt imorgon och fixa lite saker + träna innan jobbet! Tur att jag känner mig liiite gladare nu i alla fall, för sist jag skrev var jag absolut inte glad.

jag kommer vara så fruktansvärt bitter imorgon hur som helst...nåja! nattinatt :)


bajs






Asså nu får det faan räcka ! Jag börjar bl...

Asså nu får det faan räcka ! Jag börjar bli så jääävla trött på ert skitsnack. Sköt ert förhelvete!


Dirty situation


ny drog för öronen.


självmordsbombare, mitt på drottninggatan i Stockholm?

WTF?!

Antar att alla har hört om självmordsbombaren i Stockholm, i lördags mitt på Drottninggatan. Sjukt läskigt! Vart fan är världen påväg egentligen. Och vart fan är SVERIGE påväg? Det är ju minst sagt obehagligt. Man tror ju inte att sånt händer här, alla skriverier om självmordsbombare sker ju i mellanöstern och nu mitt i allt mitt i Stockholm. Ska man behöva gå runt och vara rädd för att vara med om ännu en självmordsbombare hädanefter eller ska man gå runt och låtsas som att inget har hänt? Nu får Sverige ta tag i det här för sånt här ska inte hända.

usch och fy. mest läskigt är det ju att jag inte jobbar så långt därifrån...

idol 2010?

Är det bara jag som inte har följt idol i år? Känns som att varenda jävel man har på facebook hade myskväll och idolmys igår. Antar att jag har haft annat för mig. Men Jay vann och jag har ingen aning om det var rätt eller inte. Lyssnade på vinnarlåten och det var riktigt grymt :)..killen har en grym röst!



Gomorron! Vi har nyss vaknat, men ligger f...

Gomorron! Vi har nyss vaknat, men ligger fortfarande kvar i sängen ! Måste dock stiga upp snart... Har en hel del att fixa innan julbordet ikväll :)


För det mesta går jag efter magkänslan men...

För det mesta går jag efter magkänslan men ibland finns det så mycket annat som överväger och saker som kommer i vägen. Min mamma har alltid sagt att det bästa är att följa sitt hjärta och min mamma har nästan alltid rätt. Sen om jag lyssnar på henne är ju en annan sak. Jag önskar bara att det var bättre men om jag tänker efter så var det nog bäst för oss båda. Förlåt.


One chance is all you've got

Nu tänkte jag gå och sova. Känner mig helt slut. Är mätt som fan och känner mig som en valross just nu. Kanske man vaknar upp imorron och är smal? Hade faktiskt inte varit helt fel. Hade planer på att träna imorron innan julbordet men det blir så stressigt eftersom vi ska mötas upp vid tre och föra med arbetskamraterna. Men men, fem dagars träning den här veckan tycker jag är väldigt bra för att vara mig..har ju inte direkt varit så duktig med träningen alls i år. Men varför inte börja i december? Bättre sent än aldrig..haha.

nepp, sovdags! natti natt..


Edward Maya


woow

hej, jag är en transsexuell man!

Riktigt härligt gympass avklarat :). Nu är...

img_2426 (MMS)

Riktigt härligt gympass avklarat :). Nu är jag påväg hem och ska äta. Var förbi PrisXtra och köpte med mig lite gott till ikväll ;).  Imorgon ska jag banta heeeela dagen för att sen kunna äta mat på julbordet till jag spricker ! Det ska bli så jävla gott och framför allt KUL! Och efter många om och men har jag kommit fram till att ta mig en liten hutt iaf :P


Mjauuu! Påväg till gymmet med min energidr...

Mjauuu! Påväg till gymmet med min energidryck ska pumpa stenhårt och bränna en massa fett !!


Känner mig extremt utvilad efter att ha so...

img_6985 (MMS)

Känner mig extremt utvilad efter att ha sovit 12 och en halvtimme! Just nu sitter jag på jobbet och har rast, äter keso med banan och pratar med Sara :). Slutar halv sju och då blir det gym ! Idag kommer Linn hem från Thailand också, fan vad jag har saknat henne och fan vilket ångest jag får över att hon kommer vara neger och jag fortfarande lika kritvit som vanligt !!  JULBORD imorgon!!!! :D


sovdags!

Jag tränade tills jag nästan spydde idag. fyfan vad skönt det var!

Snart ska jag gå och lägga mig, upp kl 05 imorron också..paiiiiin! aja, på fredag får jag sova ut och på lördag har vi julbord med jobbet. Såååå kul! ;D

natti natt!

Sallad till lunch idag, känner mig så jävl...

img_6301 (MMS)

Sallad till lunch idag, känner mig så jävla bitter så det kändes mer än nödvändigt att få i sig  något ordentligt!  Längtar tills efter jobbet och gymmet! Måste få avreagera mig jävligt mycket just nu!!


mjauuuu

shit vad skönt det var att träna idag också =)..det känns riktigt bra att jag kommit igång med träningen igen! nu ska jag fan hålla det här.

kom hem för ett tag sen, slängde ihop lite äggröra och några falukorvsskivor, var så sjukt hungrig! sen tog jag tag i dammsugningen, Annie hade ju tvättat idag så jag kände att jag också var tvungen att tillföra något i hushållet jag med!

snart är det dags för mig att gå och sova, upp 05.00 och jobba. blääää...träning imorron efter jobbet med Mirja!

gonatt =)

Dagens lunch ! :)

img_6041 (MMS)

Dagens lunch ! :)


wooooow.

snart gymmet, sen jobb! underbara tisdag :)

mamma, du är mitt allt, jag älskar dig!

jag saknar dig mamma. tur att jag får åka hem till dig snart! <3

keep it up!

pump it pump it pump it!

asså gud, jag tror inte att ni förstår hur underbart det var att träna idag? helt fucking amaaaazing. sitter just nu och dricker lite julmust, light SÅKLART. ska väl snart dra mig mot sängen, upp tidigt imorgon och träna.

just nu är det bara jobb, träning, jobb, träning! fokus, det är ju helt awesome.


Äntligen slutat jobba!

Äntligen slutat jobba!


Operation slimfit fortsätter! Fyfan vad de...

img_2658 (MMS)

Operation slimfit fortsätter! Fyfan vad det känns bra.  Gymmet gick bra som planerat!!


Operation slimfit

img_2821 (MMS)

Operation slimfit


Gymmet !!!!

Gymmet !!!!


time to get my beautysleep.

nu måste jag nog gå och lägga mig kära vänner. ska upp om sex timmar och träna!! taggad som faan.

godnatt gott folk!! =)


jävla facerapande apa.

Annie är extremt duktig på det här med facerapeing. Jag undrar dock hur jag ALLTID lyckas glömma bort att logga ut från min facebook. Jag känner mig smutsig och bokstavligt talat VÅLDTAGEN denna gång. Nu mår jag fan dåligt...

ska gå och spy hejdå.

Jag ångrade mig och slängde ihop en omelet...

img_8964 (MMS)

Jag ångrade mig och slängde ihop en omelett istället!! :) nyttigare typ.


många kanske undrar..

.. och här kommer det.

JAG ÄR EN EFTERBLIVEN SEXSLAV. There you have it ! =)


I Will show no mercy. Egobooost!

img_4745 (MMS)

I Will show no mercy. Egobooost!


Tio minuter senare .. Middagen är färdig !!

img_5317 (MMS)

Tio minuter senare .. Middagen är färdig !!


mat kanske?

Idag har jag inte fått i mig mycket att äta. Jag har ingen matlust överhuvudtaget. Sen har jag ingen större lust att ställa mig och laga mat heller. Så, vad ska jag äta? Dagens i-landsproblem.

Tog nyss en uppfriskande dusch. Jag har ont i min hals, vafan kommer sjukan och går för? What's the point liksom, komma och gå hur den vill. Tycker jag är helt absurt. Inget jobb&Ingen träning. Det suger. hmm..tror nog jag fick med allt för stunden. Ska plocka upp lite i hallen, det ser förjääävligt ut.

och fuuck, tvätta måste jag göra, dammsuga, diska osv. kuljul. inte.

visa ord. från en vis dam.

Många säger att shopping löser i princip allt. Är du ledsen, glad, deppig, uttråkad osv? Shoppa.

På mig funkar det i alla fall. Största shoppingsuget kommer när jag är ledsen eller mår dåligt över något. Jag kan helt ärligt inte minnas en enda gång när det inte har funkat. Även när jag har bakfylleångest så är shopping enda lösningen! Men vem fan blir inte glad över ett par nya skor i skosamlingen? Sen vilket humör man är på spelar ingen roll. Shopping läker alla sår. typ.

-
shoppa när du är glad, du blir gladare.
-shoppa när du är ledsen, du blir glad.
-shoppa när du är förbannad, du är inte förbannad mer.
-shoppa när du är deppig, vips så var du inte deppig mer.
-shoppa när du har bråkat med mamma, hmm..typ enda gången det inte funkar.

Det är helt enkelt den bästa lösningen! Shoppa mera och alla är glada =).

Okej, freedag, dåå kööör vi

fan, jag lyckades stiga upp kl 08 ändå. trodde jag aldrig. men nu är jag uppe och ska slänga i mig något ätbart och sen sticka iväg och träna. jobb kl 14 och ikväll är det feeest ;)

nu måste jag trimma fläsk.

tagg tagg tagg, så jävla taggad..

Jag vill träna igen och igen och igen...fan vad det känns bra!

Ska bannemej stiga upp I TID imorgon och åka till gymmet innan jag börjar jobba. Ett måste. Så ska väl gå och lägga mig snart så jag får min skönhetssömn. Någon gång borde det ju hjälpa i alla fall! Nej men vafan säger jag? Jag är ju redan söt, snygg och tjaa, kanske inte har världens snyggaste kropp, men den ska trimmas..

Mamma säger i alla fall att jag är söt.

Är sjuukt taggad för imorgon, fan vad kuuuuul vi ska haaaa! Män i uniform, me liiikey.

gonatt :)

bra musik får man aldrig nog av


you're amazing just the way you are

Ja, vad ska man säga? Kände mig sjukt taggad och konstigt nog frisk för ett par timmar sen. Så jag packade väskan och åkte till Fridhemsplan och tränade. Hade så jädrans tråkigt och när man känner sig motiverad till att träna är det en bra idé att gå och träna. Det var riktigt skönt och nu när jag kom hem slängde jag i mig lite thaimat som förövrigt smakade lika gott som igår. Hade tänkt hinna sola men jag var helt slut och jättehungrig så jag insåg att det var lika bra att åka hem på en gång. Tänkte ta tag i solandet imorgon istället och även hinna träna innan jobbet kl 14. Tur som fan att jag är frisk nu i alla fall. För jag vill varken förlora pengar och inte heller missa festen imorgon på Karlbergsslott. Tror det kommer bli riktigt kul faktiskt. Jobbar dock fram till 21 men får väl fixa det mesta innan jobbet och göra lite finjusteringar när jag kommer hem igen. Sen blir det party !


nails

Fick en tid hos Sandra på söndag kl 13 måste göra lite efterredigering av naglarna!

tack för att fina naglar existerar!


Oh Inna Oh Inna, fan vad du är bra




kallt kallt kallt!

Goddag.

Hemma från jobbet idag, känner mig lite krasslig ännu så det är lika bra att friskna till inför jobbet imorgon&på lördag. Känns ovärt att vara sjuk då, speciellt när det kan vara lite svårt att få in folk då så jag kan inte annat än hoppas på att bli frisk. Sitter/ligger i soffan med täcket och myser, har ätit tre lussebullar till frukost och oj oj oj så gott det var. Kanske inte världens nyttigaste frukost, men vafan, hur gott är det inte? muums.

Annie fick min tid idag istället så snart blir jag alone här i flera timmar. Sjukt tråkigt, men jag får väl roa mig med datorn och sen kan jag ju alltid kika på en massa serier också. Kan vara skönt.

Det ser jävligt kallt ut ute så det känns förbannat bra att slippa gå ut i alla fall :), rysskyla, hell yeah!

tur att man har världens bästa vän.

Vad skulle jag ta mig till utan min bästa vän? Annie du gör mig hel, du är helt enkelt den bästa vännen som finns. Tur att jag har dig. Du är underbar! <3

Annie står just nu och kockar i köket, det bjuds på thaigryta med ris och jag vill lova er att det ser riktigt riktigt gott ut! Är hungrig som en varg så det ska bli riktigt gott att äta när det är klart.

Sen ska vi baka lussebullar, det blev aldrig av i söndags att baka så vi tar tag i det idag istället. Fan vad jag älskar julen&lussebullar :)

godkväll!

bäst just nu.




what you don't understand is that i'll catch a grenade for ya.

Jahapp, då vart man sjuk också. Det känns väl sisådär. Skulle egentligen ha slutat tre men gick vid halv tolv istället, hatar att förlora pengar och jag hatar att jag inte heller kan träna idag. Jag som hade packat gymväskan och allt imorse och så blir jag sjuk. skitpisshelvete.

Aja, kan ju vara bra att ta det lite lugnt också. Hoppas bara att jag blir frisk till fredag, ska ju få gå på fest med en massa militärer, och vem vill missa en fest med massa män i uniform liksom? Not me ;)

Vill bara att min sambo, min bästa vän och min bästa Annie ska komma hem och underhålla mig. Jag har tråkigt och har bara varit hemma i 10 minuter. Det suger.

Nu har jag i alla fall bokat resan hem till mamma och mina älsklingsbröder, den 20:e åker jag äntligen hem och det ska faktiskt bli riktigt riktigt skönt att få komma hem och vara liten för en stund. Känner att vuxenlivet springer ikapp mig och jag hinner fan inte med. Jag hatar att vara vuxen, man har så mycket ansvar och så mycket saker att ta tag i hela tiden. Man måste tänka vuxet och försöka hantera saker&situationer helt annorlunda. Det är faktiskt jobbigt!

Det är ju till och med 1:a December idag. Om 23 dagar är det julafton och om 30 dagar är det nyårsafton. Jag fattar helt seriöst inte var 2010 tog vägen. Hela det här året har gått helt sjukt snabbt. Men det kanske är för att jag har hunnit göra så himla mycket&för att det har skett så himla mycket förändringar i mitt liv. Aja, man får ju bara hoppas på att 2011 blir ett bättre år och att man kanske hinner med nästa år!





RSS 2.0