Hemma igen.

Då har jag varit en sväng hos mamma, tagit en fika och klippt min kära bror Robin. Han blev såå fint i håret! Tänka sig att man är duktig på att klippa även fast man inte är frisör..coolt.

Tänkte ta och se på ett Cougartown avsnitt nu och kanske ett Melrose place! Egentligen borde toaletten städas, men det skulle faktiskt Emil göra när jag var borta så jaa, jag orkar inte göra det. Imorrn är det jobb igen, 12-20 och ska även hinna förbi systemet innan jag börjar också. Men det är luuugnt, har ju gott om tid på mig! Fyfan vad nice det hade varit att träna innan jobbet..men det lär väl inte hända för jag känner mig inte frisk ännu.

nåja, tjingeling.

lite off.

Har ingen blogglust denna vecka så vi kan väl kalla det bloggtorka! Har tvättat klart och nu har jag fixat lite i garderoberna som såg ut som 'HEJ KOM OCH HJÄLP MIG' och jag KOM! Hur som helst, älskling står och kockar i köket medans jag latar mig här i soffan, egentligen så förtjänar jag det medtanke på hur många varv jag sprungit i tvättstugan. Det tar på ens krafter ganska så mycket! Har även varit en sväng och skickat iväg ett paket och sen varit och handlat med mor på kvantum.

ja, det var väl typ det mest ointerssanta inlägget hittils i min blogghistoria. men som sagt, jag har bloggistorkis!

ingen träning på länge och det suger verkligen. men förhoppningsvis är jag frisk på måndag för att köra igång! här måste tränas bort flärro och jag måste bli fit. sommaren närmar sig..jag vägrar se ut som en valross på beachen.

THAT'S IT!

give me summer.


se så brun jag var...GRR!

eenie meenie.

Det sket sig med promenaden. Lisa hade redan hunnit gå hem så jag vände om och bokade tvättstugan istället! Håller alltså på att tvätta nu och sitter och glor på FB på samma gång. Ska väl gå en tredje vända till tvättis på något tag. Laddar inför helgen och jag har en bra känsla inför den. Tror det kommer bli riktigt fett! Imorgon ska vi dock vara nyktra..för jag jobbar till åtta och det känns liksom inte lönt att åka hem och stressa ut. Dessutom ska vi försöka komma iväg tidigt på lördagen!

allt för mig ;)

snart ut i det fina vädret! :)

Det är strålande sol och varmt ute idag, det blåser inte heller så jag ska äta upp min frukost, göra mig i ordning och sen promenera in till stan och möta upp Lisa. Vi ska promenera tillbaka hitåt och sen får vi se vad dagen har att erbjuda! Är sugen på att vara ute hela dagen medtanke på hur fint det är ute :). Nåja, vi får väl se vad som sker!

ska i alla fall inviga mina nyinköpta solglasögon ;).

trött på detta eviga snorandet!

ja det kanske inte var så bra att jag cyklade idag, för nu känner jag mig sämre. det har blåst som bara den också så jag kanske borde ha hållt mig inne idag. men jag kunde inte stå emot! hatar att bara sitta hemma och dega..speciellt om jag är tvungen, då måste jag nästan alltid trotsa det! haha.

började i alla fall dagen med en promenad till mamma, där hämtade jag upp cykeln och sen cyklade jag in mot stan. var in en snabbis på af för påanmälan och sen cyklade jag vidare till mammas jobb. hängde där ett tag och sen kom emil och hämtade upp mig för han behövde hjälp med att hitta till besiktningen i Älvsbyn..långt åt helvete men det var tydligen brådskande. sen när vi var tillbaka i Luleå igen satte vi oss och tog en räkmacka på dagoberts, amanda&emelie joinade oss och sen när vi hade ätit färdigt åkte emil hem och jag gick vidare på stan med amanda! hittade ett par nya solbrillor och ett rosa nagellack på h&m..ASSNYGGT!

sen tog vi en glass och därefter var det dags för oss att gå skilda vägar. låter typ sorgligt. haha.

kom hem för ett par timmar sen och har legat och tittat på S.H.F och O.T.H! Tänkte kanske slå igång ett avsnitt av M.P strax, måste bara göra mig en macka för vi käkade senaste vid fyra så nu är jag hungrig :)

hoppas ni har en bra kväll i alla fall :)

har gått och blivit förkyld nu också

Har precis ätit frukost, en skål med yoghurt och en banan, tog mig en dusch tidigare och nu känner jag mig mer eller mindre som en människa igen. Tänkte gå och sminka mig snart för jag ska iväg en sväng till af och uträtta ett ärende och sen ska jag möta upp Amanda för att göra stan :)..om vädret tillåter ska vi nog ta en mjukglass i solen!

Är jävligt förkyld också. Inatt har jag vaknat flera gånger av att jag knappt kunnat andas för att jag har så mycket snor i min näsa. Det suger älgballe! aja, bara jag är bättre till valborg så är det lugnt.

nu har jag inte alls så mycket att tillägga. vi hörs senare! :)

polly summer berries..

..vilken besvikelse. idag när vi satt hos mamma och bläddrade igenom reklam så såg jag att dollarstore sålde en ny smak av polly och eftersom jag älskar choklad och polly väldigt mycket så var jag tvungen att åka och köpa en sån.

men attans så besviken jag blev..dom var inte alls så goda som jag förväntat mig :(. jättesuperduperbesviken! dom var ju såklart inte äckliga, men inte sådär att man vill ha 'mer' liksom! aja, dom är värda ett smakprov, vad vet jag, ni kanske tyvker om dom? ;)

när man ser påsen blir man sugen i alla fall, för själva påsen SER god ut. haha.

den är söt också.



imorgon är jag ledig och då ska jag (om jag inte blir störtsjuk) umgås med amanda, vi ska glida omkring på stan, jag tänkte kolla in ett par nya solbrillor eftersom mina gått sönder och ja sen ska hon bjuda mig på mjukglass! är det soligt ska vi nog steka på en bänk och snacka skit.

nu ska vi se en film och sen är det läggdags för mig. det märks att man har jobbat för jag är helt slut!

natti natt.

så fruktansvärt NICE!

Idag var andra dagen på jobbet och det har gått superbra, även fast jag är lite krasslig! Fick prata med chefen idag och veta om fortsatt arbetet och jag kan säga att det ser lovande ut. Det blit inte heltid eller fast utan jag kommer jobba som extra nu innan sommaren. Kommer jobba mycket i sommar och det känns bra att få ihop lite cash så man kan börja komma på fötterna igen!

Just nu sitter jag hos mamma, hon ska bjuda på maxmat och det ska bli sjukt gott! Väntar på att Emil ska komma hem från jobbet bara så vi kan hämta hit käket.

Annars är det väl inget annat..har inte kunnat träna eftersom jag varit sjuk. Men så fort jag blir frisk ska jag komma igång igen. Och nu när jag har fått jobb så kommer jag nog ha mer motivation här i livet ;). haha.


idag är första jobbdagen på länge!

sitter och äter gröt till frukost och snart tänkte jag gå och fixa håret. har sjukt ont i halsen, men jag hoppas det ska gå bra att jobba ändå! man kan ju inte sjukanmäla sig på första dan..haha. nåja, tog en dusch tidigare och det behövdes för jag hade typ fågelbon i håret efter all hårspraysförbrukning i lördags.

hoppas alla har en bra dag :)

All I can say is..

GOD give me some food!

världens sämta uppdaterare..JAG VET!

Sitter hos Andreas aka Pekko och vi förfestar. Måste ju festa av mig innan man kommer in i verkligheten igen! haha. Än en gång ska vi på All star och jag hoppas på en bra kväll. Förövrigt hade vi hemskt trevligt igår och idag var vi på Arcus och sålde för 2k. Ytterst NICE!

Nu ska vi festa vidare, ha en bra kväll! ;)

så lycklig just nu!

Jag har fått JOBB! shit vad lycklig jag är nu. det bästa som kan hända just nu. Ikväll ska det firas på All Star!

Ha en underbar kväll ALLA! Pussssss ;)

God DAMN!

Ja attans också, nu håller man nog på att bli sjuk. Inte bra! Jag som hade tänkt komma igång med träningen så blir man sjuk. Ytterst onödigt! Det kliar i halsen och det stör mig. Nåja, har varit till mamma och fixat lite grejor, prismärkt osv. Kom hem för ett tag sen och nu har jag diskat samt städat. Tänkte ta mig an toaletten också för det behövs städas. Men jag vet inte om jag hinner det. Har lite annat att ta tag i också. Skulle behöva åka till mamma igen och prismärka färdigt efterom lapparna tog slut. Sen har jag även saker här hemma att prismärka.

full upp med andra ord! ikväll ska vi ut och äta ett gäng på All Star så jag måste hinna duscha innan vi åker till Arcus och ställer i ordning alla saker. Sen måste jag hem igen och fixa klart mig, fast det borde jag hinna, ska nog inte behöva stressa eftersom vi har bokat bordet från klockan nio.

har inge mer å säga just nu. ha en bra fredag! :)

lite sämre update idag, sorry!

min dag har varit helt fullspäckad så jag har inte riktigt haft tid till att blogga. sorry för det! stack ju till mamma direkt imorse och då åt jag frukost med min lillebror, sen satte vi igång med monopolspelandet och senare cyklade jag till gymmet. Det var jätteskönt att träna och det behövdes verkligen. När jag kom tillbaka från gymmet gjorde vi lunch tillsammans och jag åt en salami/ost-sallad..supergott! Har aldrig provat det förut men det var faktiskt jättegott. Därefter körde vi en andra omgång av monopol! När mamma kom hem tog vi en paus för att gå upp och rota i förrådet. Hittade en massa som ska säljas på loppisen på lördag! Tror mamma är glad över att få bort all skit.

Därefter käkade vi middag, det bjöds på palt och det var gott som bara den! Sen har vi spelat klart och jag vann överlägset ;)..men André är fortfarande bättre. synd för mig!

I alla fall så kom jag hem typ nyss, har inväntat Emil och nu är han i duschen. Han har jobbat sen nio idag och lär ju vara helt slut. Men det är ju tur att någon jobbar så man får in kosing! ;D

jaa det var väl typ det jag hade att säga. vi ska nog se Lost och sen är det läggdags om ett par timmar.  Ha en bra kväll!

jag&monopol passar verkligen inte ihop!

Med andra ord, jag förlora igen. Shit, jag fattar inte vad det är för fel på mig, även fast det går hur bra som helst i början så blir det bara sämre och sämre allt eftersom! haha. Men men, tur att det inte är på riktigt, då hade jag nog varit den mest deprimerade människan på jorden. Inte bra!

Det snöade tidigare också. Fattar inte hur i hela friden det går ihop. Hade ju planerat att cykla till gymmet men när jag såg snön så kände jag inte för det. Fast nu snöar det som tur är inte nå mer så jag ska nog börja cykla dit nu! Så man får bränna lite fläsk, det kan vara skönt att lyfta lite skrot ibland. Man blir som gladare på något sätt.

Annars har jag väl inte så mycket mer att säga :)


allsång på skansen förra sommaren med Nathalie. shit vad kul vi hade!

under tiden jag är borta kan ni lyssna på lite av min musik!




Stamp on the ground..jump jump jump!

Godmorgon snyggingar ;)!
Jag har varit vaken ett ganska bra tag, hunnit duscha, klä på mig och sminka mig lite halvt. Tänkte börja röra mig mot mor så jag får mig någon frukost. Har fortfarande inget hemma men idag ska jag åka och handla efter gymmet så jag slipper snylta hos mamma! haha. Ska även spela monopol med lillebror idag igen, måste ju göra honom sällskap när han är sjuk och eftersom jag är världens snällaste storasyster är det en självklarhet! Måste också dra fram en massa skit som vi ska sälja på loppisen på lördag. Skitbra om man vill bli av med en massa som bara ligger och slänger. Dessutom är jag i STORT behov av pengar, så mig passar det perfekt! Shit, låter som värsta fattilappen, men ska jag vara ärlig har jag aldrig någonsin varit så fattig som jag är nu. Men men, det ordnar sig ska vi se!

Det blir en cykeltur till mamma och när jag varit där och gjort det jag ska tänkte jag cykla in till stan och gymma :). Typ det jag hade att säga förtillfälle!

Hoppas alla har en underbar dag!


popcorn&fun light!

Nu ska vi se på Lost, äta popcorn och dricka världens godaste Fun light. Perfekt efter en skön promenad! Hoppas alla har en helt fantastisk onsdagskväll :)


jag bara måste!

AVSLUTA MENINGEN :
Jag har insett att min senaste kyss: var mysig
Jag lyssnar på: när emil spelar
Jag pratar: extremt mycket
Jag tycker om: mina nära
Jag avskyr när folk: inte lyssnar på mig
Min bästa vän är: många
Min första vän hette: Malin
Kärlek är: underbart!
När jag borstar tänderna: så blir mina tänder underbara
När jag lagar mat: blir jag mätt
Jag tänder på: bananer
Det sexigaste yrket är: öh, jag vet inte
Det är charmigt när: någon fiser
Jag är rädd för: dig
Den värsta känslan är: när du tittar på min fisring
Den bästa känslan är: när någon tar på min hand
Jag är bäst på: att dansa onykter
Jag är sämst på: att vara arbetslös
Om jag va ett djur skulle jag vara: en groda
Om jag va en insekt skulle jag vara: en..öh ingen. hatar insekter
Om jag vore ett redskap skulle jag vara: en hammare
Jag kommer alltid att vara:  dålig på att försöka vara perfekt
Det finaste som finns är: saker som inte är fula
I sommar: ska jag vara glad
Sist jag grät var: öhh komemr inte ihåg
Jag kan: cykla
Jag kan inte: gå
När jag vill tänka går jag: och promenerar?
När jag bakar så bakar jag: bullar eller kladdkaka
Min mobiltelefon är: rosa
När jag vaknar på morgonen:  är jag glad
Innan jag går och lägger mig: är jag glad för att få gå och sova
Just nu tänker jag på att: emil poppar popcorn
Bebisar är: goast i världen!
Idag har jag: spelat monopol med min lillebror
Ikväll ska jag: se på film
I morgon kommer jag: promenera, spela monopol och TRÄNA!
Jag vill verkligen: inte vara arbetslös

lite oseriöst&seriöst. en ganska rolig lista! fan vilken grej.

årets första tur på cykeln!

Fyfan vilken skön promenad det vart. Är glad över att jag än en gång gick ut och promenerade, för det behövdes verkligen. Känner mig som en helt annan människa. Tog en lagomt lång prom och sen gick jag förbi mamma en sväng. Toapappret var slut och sjävlklart finns det alltid hos mor min. Tur är ju det! Orkade dessutom inte åka och handla så det var perfekt. När jag skulle hem bestämde jag mig för att sno hennes cykel, tänkte att det är bra för då kan jag cykla till gymmet imorrn istället för att gå. Det var fan riktigt skönt att cykla, det var ett väldigt bra tag sen och på något sätt känner man sig fri. Haha, fan vad det lät wierd. äsch, nu ska jag försöka få Emil från datorn så han kan förflytta sig till mig så vi kan mysa här istället. låter myyycket lockande! kanske blir en film eller någon serie.

Fast ska jag vara ärlig så känner jag mig helt slut! Har ju ändå varit ute och gått fyra gånger idag och det kan ju bero på det. Men jag har ingen lust att gå och lägga mig för det känns ganska meningslöst på något sätt.

och vet ni vad? jag vill ha ett jobb.


ni glömmer väl inte att vara med ni också?

Jag är med och tävlar hos JLlicious om smycken (klocka) från Aldora.se
den som vinner får själv välja färg på klockan, var med du också!


ny design, ja tack!

kom på att jag är less på min design..är sugen på en ny! vad säger ni?

skit piss och bajs

allt jag skrev nyss försvann precis och nu blev jag ännu mer irriterad. det jag skulle säga var i alla fall att det inte blir något gym idag. våran bil är obestiktigad och ta bussen är jag för lat för. sååå, jag ska ut på en långis nu bara för att få bli av med lite energi. det är ju bättre än att sitta inne och se på när fläsket jäser. inte sant?


så skönt med en dusch! :)

Kom nyss ut ur duschen och jag kan säga att det behövdes! Mitt hår var så skitigt och mina ben behövde rensas på ogräs. Sitter här typ naken och tänkte smörja in mig, hatar när jag står länge i duschen med kokhett vatten, för när jag kommer ut kliar det typ överallt. helskumt. Men men! Väntar på att Desperate Housewives avsnittet ska komma hem så jag kan se på det. Vi ska åka och träna på typ en timma. Ja jag vet, jävligt onödigt att duscha när man ska träna, men som jag alltid har sagt, jag hatar att träna när jag är ofräsch, för självförtroendet sjunker ner hit (visar med handen att den skjunker ner till golvet)!

well well.
Käkade middag för ett tag sen och det var gott som alltid! :)

hemma igen.

Har ju varit hos mamma hela dagen och nu är jag hemma igen. Promenerade hit och som många andra promenader var även denna riktigt härlig! Tänkte strax börja med middagen, Emil var tydligen redan hemma men det var ingen brådska. Andreas ska komma förbi på en kaffe snart också så efter det ska vi köra igång med matlagningen! :)

förresten så vann jag tredje gången vi spelade, jag är jävligt STOLT!

jag är stolt över mig själv, för jag tog mig ut på en riktigt uppfriskande promenad.

Sådär promenad nr 2 avklarad. Shit vad stolt man kan vara av att bara ha åstadkommit en sån liten grej som man ibland kan tycka är stor. Men jag är glad över att jag gick ut, känner mig mycket piggare och gladare nu! :) Riktigt skönt. Vi hade tänkt spela kort nu, men kortleken är spårlöst försvunnen så det kanske blir ännu en omgång i monopol? haha. Fast jag kommer säkert förlora IGEN. Men det kan ju vara kul att spela i alla fall.

Ikväll ska jag bannemej iväg och lyfta skrot på gymmet. Jag behöver det, måste peppa mig själv men det är svårt. Men som jag alltid har sagt, ingenting är omöjligt och det går bara man vill och har disciplin! Även fast motivation inte alltid är där. Men för att få motivation måste man börja någonstans. Så ikväll är det jag som står och skriker och svettas på gymmet. För jag vet att jag kan, bara jag vill! sådeså. Man kan ju inte alltid vara på topp, dessutom vet jag att bara jag kommer igång så kommer det gå snabbt och då jävlar är jag redo för beach 2010. Jag ska allt visa er! Ni som läser det här får gärna kommentera, får pepp bara av en liten kommentar.

nu ska jag gå och fråga André vad han vill göra, annars kanske jag går hem. måste börja med middag på typ två timmar så Emil får sig nå mat efter jobbet. ska göra torskgryta med curry i&ris, riktigt gott och nyttigt.

fifan, nu blev jag taggad. är skitsugen på att sticka iväg till gymmet NU NU NU! tror dessutom jag ska börja träna på dagarna. det är då jag är peppad som mest och det är bara onödigt att skjuta upp det till kvällen för det är ju då man är som segast. men men, nu har jag skrivit allt för mycket!




jag har kommit fram till att jag är världsämst på monopol!

Tidigare tog jag ju en promenad till mamma, åt frukost med André och sen har vi suttit och spelat monopol. Eftersom jag förlorade första omgången bestämde vi oss för att köra igen. Men med tanke på hur dålig jag är på det så förlorade jag även den andra gången. Jävligt less! Jag tror att jag aldrig har vunnit i monopol, så det måste vara någon ond cirkel eller något. Jag menar, någon gång borde man vinna..men aja. Det är väl så att jag helt enkelt inte är duktig på det. Man kan ju inte vara bra på allt ju!

Nu har jag inga planer på vad jag ska göra, funderar på om man skulle gå ut en sväng till. Det är ändå ganska så fint väder ute, och då passar det ju perfekt att ta en promenad! Dock känner jag mig inte sugen. Har ju som sagt fått världens sämsta motivation.


godmorgon!

Steg upp för ett tag sen och jag ställde mig och skulle koka mannagrynsgröt, men tror ni inte att jag brände den? ööh jo. måttligt less jag är nu. typ all mjölk är slut bara för att det gick åt till gröten. aja, ska nog byta om och gå ut på en promenix. känner att jag skulle behöva det när jag är irriterad. Sen ska jag snylta frukost hos mamma!

skriver mer senare :)..jag ska hänga hos mamma under dagen. min lillalillebror är sjuk idag så jag ska göra honom sällskap, vi ska spela monopol! :)

ha en bra dag.

Maria Montazami!

Skönaste hemmafrun ever. Man blir så glad och harmonisk när man hör hennes röst! Som ni kanske förstår såg jag på Svenska Hollywoodfruar precis. Shit vad jag älskar Maria Montazami!

och gud vad klockan var mycket..kanske dags att gå och lägga sig, eller vad tror ni ?

ja godnatt på er :)

funderar starkt!

jag har länge funderat på att än en gång börja mitt nya liv. dvs, äta så jag inte blir fet och träna i en lagom stor mängd. man kan ju inte tappa allt fett på kroppen. så därför tänkte jag kanske börja käka nutrilett/måltidsersättning igen. jag minns hur smal jag var, det var som en helt fantastisk grej för mig. jag har liksom aldrig varit speciellt smal, har alltid haft lite valkar här och där och när jag väl vart smal kändes det helt underbart. jag bryr mig inte om vad andra tycker utan det är bara för mig själv. jag måste börja känna mig bekväm i mig själv igen för att ens kunna få tillbaka någon motivation. vet ni varför? jo för att i princip alla träningslinnen som jag äger har blivit för tajta. man ser magen och det stör mig. väldigt mycket! jag är egentligen inte den mest skönhetsfixerade personen på jorden. men jag må vara mån om hur min kropp ser ut ändå. jag skulle aldrig låta det gå för lång, det finns liksom inte i min värld. men andra som gör det, FINE, that's your choice! men jag skulle inte vilja göra det i alla fall. 

jag är inte tjock men jag är heller inte smal som vissa säger. och jag blir nästan förbannad när folk säger att jag är smal. men på samma gång skäms jag över att säga att jag är stor när det finns andra som är större än mig. men fan, jag är bara brydd om mig själv. dock har det ju blivit lite sämre på den fronten nu. men jag har kommit fram till att det är för att jag inte jobbar. man liksom gräver ner sig själv och orkar inte. jag får ångest varje gång jag tittar mig själv i spegeln, varje gång jag tar på mig en tajt tröja och man ser valkarna igenom. ni får tycka att jag överdriver men det är bara så jag känner.

jag minns i alla fall hur stolt och underbart det var att slippa dom där valkarna. och för mig är det viktigast att man trivs i sig själv. punkt slut!


Egypten/Húrghada  April 2009

när jag är ledsen

när jag är ledsen så går jag alltid in på AnaGina's blogg. och så vips är man glad igen! :)

det här tycker jag inte om nu. jag vill inte ha det så här nå mer.

-att jag gått och blivit lat..again
-att jag har alldeles för lite nya plagg i garderoben
-att min lår börjat bli feta
-att mitt hår är slitet och jag behöver en klippning nu!
-att min utväxt är äcklig
-att jag skulle sluta snusa, men här sitter jag igen med en snus under läppen
-att jag är pank
-att jag är arbetslös
-att jag inte kan resa iväg NU även fast jag vill det mer än något annat
-att min mage inte är som den brukar vara
-att jag snart ska ha mens
-att klockan snart är tio och jag känner att min dag bestått av meningslösa ting

FYFAN VAD JAG ÄR TRÖTT PÅ DEN HÄR SKITEN! TO Hell with this.

Det finns mycket man "ångrar" men det finns också mycket som man på samma gång INTE ångrar. Men just nu känns det bara pissigt och förjävligt. Min motivation som jag en gång hade finns inte där nå mer. Jag blir äcklad av att ens tänka tanken på hur jävla lat jag har blivit. Min trötthet kommer sakta men säkert krypandes och drar ner mig mer än någonsin. Mitt hjärta värker pga att jag inte har känt mig glad och lycklig på flera månader. Det gör så jävla ont.

fan vilket äcklig deppigt inlägg. så nu tackar jag för mig och säger ADJÖ!

min kväll/eftermiddag!

Struntade i att gå tillbaka hem efter att jag gått till mamma. Vi stannade istället och käkade middag där, mycket trevligt! Senare blev det lite fika på det också. Just innan sju körde mamma hem oss och då fick jag ett sms från David som sa att vi skulle komma på födelesedagsfika. Wtf? Bra framförhållning. Nåja, jag fixade mig och sen tog vi bilen dit. Det bjöds på en massa godsaker, bland annat en tårta som smakade riiiiktigt gott och en massa annat. Fick även träffa hans lilla kattunge. Har nog aldrig träffat en så busig kattunge som den. Varför jag kallar katten 'den' är för att den inte fått något namn ännu. haha. Ja usch, den var så söt så!

i alla fall..vi kom hem för ett tag sen och nu sitter Emil vid sin dator och jag sitter här. funderar på om jag ska slå igång en film i min ensamhet eller om jag ska se på MP. vi får la se.

här kommer två bilder på sötkatten i alla fall..

 


nu ska jag lägga mig i soffan och dega. ha en bra kväll! :)

ni glömmer väl inte att vara med ni också?

Jag är med och tävlar hos JLlicious om smycken (klocka) från Aldora.se
den som vinner får själv välja färg på klockan, var med du också!


råkade ligga i soffan lite för länge. men så kan det gå.

Nu har jag sett två avsnitt av The vampire diaries och jag vill ha meeer! Kan aldrig få nog av den serien och Salvatore-bröderna är ju ursnygga ;). Håller ni inte med mig, så säg! Tänkte göra mig klar för att ta en promenad till mor. Hade planer på att städa där, men eftersom klockan börjar bli mycket och jag måste börja med maten snart så hinner jag inte det. Ska bara dit en sväng och hämta lite saker som jag handlade igår och glömde ta med mig hem när hon skjutsade hem mig igårkväll. Annars har jag väl inte så mycket mer att säga.

Känner att det bara blir samma saker man skriver om hela tiden och jag funderar på om man ska börja skriva något mer intressant. Det är dock svårt att komma på vad! haha


jag älskar egentligen dom här listorna..innerst inne.

Ljugit för dina föräldrar? jo.
Ljugit för en partner? ja
Ljugit för en kompis? ja
Tagit en oskuld? nej det tror jag nog inte. haha!
Ljugit för en partner om antal sexpartners? nej, vad är meningen med det?
Fejkat en orgasm? ja
Låtsats sova för att slippa ha sex? ja
Haft sex med nån du inte visste namnet på? nej
Haft sex med någon som hade tjej? tror inte det.
Slagit någon (inte när du var barn)? ja
Spottat någon i ansiktet? ja
Hällt en drink över någon? inte en drink, men en cola. bruden förstörde min kväll!
Skrikit hora till någon? ja
Tagit någon drog? nej!
Missbrukat läkemedel? nej
Gått mot röd gubbe? ja
Kört bil berusad? nej
Kört bil alldeles för fort? ja
Jobbat svart? ja
Gjort en polisanmälan? nej
Blivit polisanmäld? nej
Ringt 112? nej
Skadat dig när du varit berusad? hm, alla har väl ramlat och slagit sig på fyllan? :)
Skadat någon annan när du varit berusad? ja
Dödat ett djur? skriver som carro: vart går gränsen för djur & kryp/insekter? haha
Varit full på jobbet? nej
Sjukanmält dig från jobbet för att du har varit bakis? jo
Ljugit när du besvarat dom här frågorna? nej

been busy until now!

hallå hallå. idag har jag varit upptagen till nu så jag har inte hunnit blogga. steg upp efter åtta och började städa direkt, det såg ut som 'hej kom och hjälp mig&jag KOM' så det behövdes..Karin kom hit just innan tio och vi satt och snackade medans jag åt frukost. efter en stund bestämde vi oss för att gå på en långpromenad och det satt riktigt fint! himla skönt att få prata av sig, sen har vi inte umgåtts på hur länge som helst, så det var på tiden att vi gjorde det! Tack för en trevligt dag min vän! Det måste göras om :)

Nu sitter jag och äter lunch, pytt-i-panna med ägg och tänkte slå igång ett avsnitt av Vampire Diaries. Sen är planen att jag ska gå till mamma en sväng och städa lite åt henne tänkte jag! Så snäll dotter som jag är.

har inte så mycket mer att skriva nu men vi hörs sen ;)

nyduschad&go!

Kom ut ur duschen för en stund sen och idag är en sån där dag då jag känner mig fet. alla har vi såna dagar and more to come. lagomt less om man säger så! nåja, ska väl gå och lägga på masken så man ser lite mänsklig ut. därefter ska jag sätta mig i bilen och åka till storheden för lite mathandling.

shit vad jag vill göra något jävligt roligt&spontant just nu. typ åka iväg till ett varmt land och bara vara. det hade varit jävligt gött.


HAHA!


det är sjukt varmt ute idag!

Tog inte en så himla lång promenad, gick bara till mamma och åt frunch och nu sitter jag här och väntar på att tvätten ska bli klar! Kan säga att jag är proppmätt. Käkade kött&salla från lördagens grillning, kanske inte världens fräschaste, men maten smakade bra ändå :). När tvätten är klar och jag har hängt upp den tänkte jag gå hemåt igen, måste fixa mig lite, tror jag ska hoppa in i duschen eftersom mitt hår är som svinto pga all hårspraysförbrukning i helgen. Sen tänkte jag ta bilen och åka iväg och handla. Funderar på om man kanske ska sola idag, börja känna mig en aning blek så det vore på tiden.

mitt paket från nelly har fortfarande inte kommit och nu börjar jag bli orolig, dom har ju typ slutat med att man ska hämta ut deras paket på macker och butiker och istället kommer dom till dörren. men hur ofta är man hemma när dom kommer med posten? jävligt störande. måste kolla min mail nu ifall att dom har skickat ut något till mig.

skriver mer sen :). är det lika solig&varmt på andra delar i Sverige idag? :)

shit vad jag har sovit länge..

..men vet ni hur skönt det var?! jag är hur utvilad som helst för att jag har sovit typ tolv timmar inatt. egentligen hade jag planer på att stiga upp vid åtta när Emil vaknade, men jag hade ingen lust så jag somnade om och vaknade elva när mamma ringde. nu tänkte jag ta mig en morgonpromenad till mor, vi har typ heeelt tomt i kylskåpet så måste nalla lite käk där. haha, men ska iväg och handla sen så man har lite föda här hemma också! mamma kommer hem ikväll också, så idag är det sista dagen jag leker mamma.

btw, vet ni hur spännande avsnittet av Spartacus var igår? jag dööör, fan att man ska behöva vänta till 2011 för nästa säsong. jävligt störande. aja, måste hitta en ny bra serie att titta på så man slipper ha S i bakhuvvet hela tiden. det sjuka är ju att man kommer vara tvungen att se om serien igen för att fatta  något när säsong två börjar.

aja, nog om ointressanta saker. nu ska jag kolla min facebook och sen gå och göra mig klar för en promenad!

idag är det strålande sol! :D


lördags

spartacus&godis&päronsoda!

nu är det kväll. vi har varit och handlat lite lösgodis och päronsoda, tänkte slå igång sista avsnittet på säsongen av Spartacus. spännande spännande! lite tråkigt bara att man måste vänta nästan ett år tills nästa säsong. om det nu blir av, som jag skrivit tidigare är ju Andy Whitfield som spelar Spartacus (huvudrollen såklart!) att han har fått cancer och har åkt till Nya Zeeland för behandling. får helt enkelt hålla tummarna för att han blir bra så man får fortsätta njuta av goserien!

Blir säkert en film efter spartacus också. Men nu måste jag gå för älsklingen väntar! :) ha en bra kväll.

kommer lägga in bilder från helgen, mest troligtvis imorrn.

seg och LESS !

jag vill ha något att göra NU. min rastlöshet tar över och jag blir skogstokig. nu vill jag göra något vettigt av mitt liv innan jag gör..ja jag vet fan inte vad! sjuukt less.

har städat hos mamma sen igår, det blev en hel del festande så det var bra att vi fick det gjort. är rätt seg idag, men det känns ändå som att man skulle vilja göra något. men jaa, vi får se vad som sker. skulle behöva koka ihop någon middag så man får sig lite föda. lillebror talade om MAX och det lät ganska lockande..få se om man kanske drar en drive-in och åker hem och käkar sen.

skriver mer sen, ska ringa Emil och kolla vara han håller hus! hejdå.


party again!

sitter och dricker ett glas vitt. vi har grillat här hos mamma och det var så himla gott, även fast snön har fallit ner på marken hela dagen så fick man faktiskt en gnutta sommarkänsla. hoppas bara på att det var sista snön som kom! nu vill jag ha sommar.

det blir utgång ikv, är jättesugen på att åka till Kalix, men det blir lite krångligt så det lutar åt Alla Star ikväll i alla fall. hoppas alla har en bra kväll!

ledsen för dålig uppdatering dock, men man kan inte alltid vara aktivast i världen. tycker ändå jag skriver många inlägg om dagen under veckorna så. man måste ju få ha lite helg också! ;)

PUSS! och SKÅL på er, nu måste jag gå och vara social med allihop ;).

helt död

trött trött trött..har inget mer å skriva just nu. det blir chips till frukost..haha. Vi har nämligen inge frukost hemma.


dålig på att uppdatera!

Planerna ändrades och nu sitter vi på en tatueringsförfest på Örnäset! gött gött. Senare blire utgång på Cleo och jag ser fram emot kvällens festligheter. Jag hade ju planerat att inte festa, men vafan! Vi firar ju Amandas födelsedag så skit samma.

Ha en bra kväll snyggingar! ;)

kanske blir ett hjärta på handleden, vem vet? ;D Puss på eeer

dunderless..

nu känner jag mig sådär äckligt irriterad.

Sitter hos mor och är uttråkad, funderar på att åka hem och byta om till gymkläder men jag är mer sugen på att åka in till stan och shoppa arslet av mig! Hur nu det ska gå till. Jag är så trött på att inte ha pengar..och på att vara arbetslös. Ge mig ett jobb, någon?!

Hmm..var och handlade tidigare så det är gjort i alla fall. det är ju strålande sol ute så man kanske åker in till stan, ringer en vän och sätter sig i solen och snackar skit. låter som en toppen idé!

hejdå.

riktigt skönt.

allt känns bara så skönt när snön börjar försvinna och man börjar få såna där härliga vår och sommarkänslor! livet är bara för underbart. tänkte skutta in i duschen så man inte luktar bäver, sen lite fix. Ska åka och handla när jag är klar och sen ska jag fixa lite grejs!

ha en bra dag mina vänner :)..PUSS !


bjuder på en väääldigt gammal bild! ;)

innan promenaden..

Allmänt

01. Fullständigt namn: Evin
02. Ålder: 20
03. Vart bor du: Luleå
04. Bor tillsammans med: Min pojkvän!
05. Husdjur: Ingen för tillfället
06. Färg på ditt hus: Typ gult
07. När är du född: 22 september
09. Vilket år tar du studenten: tog studenten 2008
10. Något jobb: hemmafru, haha
11. När gick du upp i morse: just efter sju
13. Duschat idag: nope, först promenera ju
14. Kramat någon idag: Ja
15. Pussat någon idag: Jepp!
17. Dagens klädsel: Rosa mjukisbyxor&randig top
18. Dagens smink: nothing yet
19. Dagens sötnos: babe <3
24. Vem saknar du: många!
27. Har du pojk-/flickvän: Ja, min Emil :)
28. Vem pratade du med i telefon senast: Min moster

FAVORIT:

31. Film: vet inte :S..
32. Låt: svårt att säga, men alejandro med lady gaga
33. Mat: grillat lätt!
34. Dryck: Funlight pomegranate strawberry
35. Färg: svart&rosa
36. Tv-serie: DH, Spartacus och många fler.
37. Stad: Vet inte?
38. Land: Inte Sverige i alla fall.
39. Ämne i skolan: Språk


SENASTE:
41. Personen du tänkte på: Emil
43. Gången du spydde: Oj, det kommer jag inte ihåg!
44. Gången du grät: man har ju sina humörsvängningar haha.
45. Pizzan du åt: fyra små rätter hette den (fyra olika smaker)
46. Gången du var i Göteborg: sommaren 08
47. Gången du var i Stockholm: När vi flyttade sista januari
48. Gången du duschade: Igår
49. Gången du sov: vakande för inte så längesen
50. Personen som såg dig gråta: Emil
51. Svart eller vitt: vitt
52. Hund eller katt: Hund men jag älskar Hugo som bor hos mamma. min lilla kissekatt !
53. Ut och festa eller hemma och mysa: både och
54. Tvspel eller datorspel: Tvspel
55. Singel eller upptagen: Upptagen
56. Pussas eller kramas: kramas
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead: HAHA, inget TACK!
58. Ragga eller bli uppraggad: Bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel: BB tror jag.
60. Har du svart hår eller blondt: blont typ
61. Har du blåa ögon eller bruna: blågröna
62. Choklad eller lakrits: choklad utan tvekan
63. Göteborg eller Stockholm: Göteborg I think. Men Stockholm är bra för där har jag många!
64. Högerhänt eller vänsterhänt: Högerhänt
65. Coca cola eller fanta: Cola
66. Pizza eller kebab: Pizza
67. Randigt eller prickigt: båda
68. Älska eller älskas: båda
69. Leva eller dö: ööh, leva? Jag är inget Emo


ANTAL:
70. Personer du älskar: alla mina vänner, min familj och Emil. så det är en hel del!
72. Pojk-/flickvänner du haft: 1
76. Gånger du haft minnesluckor: many times
77. Gånger du varit hög: aldrig, jag håller inte på med den skiten
78. Personer du saknar just nu: ett par stycken
79. Gånger ditt hjärta brustit: one time


VEM:
80. Vill du kyssa nu: Emil
81. Träffade du senast: Emil
82. Sjöng du senast för: haha, jadu mig själv kanske?
83. Hade du senast en msn-konversation med: är aldrig inne på msn :S
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu: Emil såklart!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på: vad fan är det för fråga?
87. Förtjänar att dö: sjuk lista..
88. Är söt: Jag såklart, men många andra också.
89. Vill du sova jämte inatt: Kan inte sova utan Emil


VAD:
90. Gör dig glad: Kärlek, familj, vänner
91. Gör dig ledsen: mycket
92. Vill du helst göra nu: borsta tänderna, bara den här listan tar slut någon gång
93. Önskar du att du slapp göra: vara arbetslös
95. Önskar du dig i födelsedagspresent: Om man kunde få ett jobb så skulle jag önska mig det
96. Längtar du till: en utlandsresa
97. Tycker du om dina betyg: njaa, man har ju inte direkt varit bäst i skolan..
98. Ångrar du i ditt liv: en hel del..
99. Är det bästa som hänt dig: Många saker, men Emil är en stor del!


Winnerbäck!

Godmorgon :). Idag vaknade jag tio över sju av mig själv, kände mig pigg men låg ändå kvar i sängen en stund för att. Steg upp för ett sen, gjorde mig gröt och åt frukost med Emil! Nu har han åkt till jobbet och jag tänkte äta upp min gröt och sen får vi se vad som sker. Tror jag ska gå ut och gå en sväng, sen hem och duscha och så. Därefter tänkte jag åka och handla mat till ikväll och sen ska jag träna! :) Typ så kommer min dag se ut, ikväll blir det lugnt, ska laga tacos och ha myskväll med någon bra film. Eftersom mamma är borta ska vi vara där och göra mat åt mina syskon och sen sova där!

Ha en bra fredag. Nu ska jag lyssna vidare på Lars Winnerbäck!

Jag älskar den som uppfann funlight!

Funlight är perfekt, det passar till allt. Och det bästa är ju att det inte innehåller socker! Så underbart. Det är perfekt att dricka om man blir sugen på något gott en vardagskväll. Idag provade jag Pomegranate Strawberry Limited Edition, jag har nog aldrig smakat en godare saft än den. Jag älskar den som uppfann funlight och dess goda smaker.

Nu: Se fortsättningen på The Boondock Saints 2 !
Sen: Läggdags!




I've been gone all day long!

Nu är jag äääntligen hemma! Har varit borta hela dagen och gjort en massa. Åkte ju till och börja med hem till mamma, sen till slut fick dom åka iväg, dock inte med flyg utan buss, tåg, buss, tåg och ja, en lång resa helt enkelt. Dom är inte framme förrän imorrn förmiddag. Nåja, kul för mamma att komma iväg :), jag är glad för hennes skull! Sen när jag släppt av henne åkte jag hem en snabbis för att byta kläder, det var så varmt idag så kofta fick inte följa med på stan. Strax därefter ringde Amanda och sa att jag skulle komma in till stan, vi gick runt och kikade lite här och där. Jag testade den fina baseballjackan som alla vill ha, dock så fanns den inte i xs i butik och nu när jag tänkte beställa den var den Faaaan SLUT :(..jag sörjer. Är så arg på mig själv för att jag inte beställde den igår när den fanns på hemsidan. less.. aja, jag sparar ju pengar och det är väl bra. Men jag hade så gärna velat ha den!

Efter en runda på stan tog vi oss årets första mjukglass och satte oss i solen för en massa snack.Himla mysigt! Sen var klockan tre och då var jag tvungen att åka och hämta upp min moster på universitetet. Därefter har vi handlat, lagat mat, ätit, skottat altanen för att vi ska grilla i helgen :D! hääärligt. Får vårkänslor!

dock regnar det nu :S. Aja, nu ska vi snart se film och äta apelsin. gött gött! Ha en bra kväll ;)

Vulkanutbrott på Island !

Mamma ska åka på jobbresa till Köpenhamn idag men i och med Vulkanutbrottet på Island är det många flyg som är inställda då det kan komma askmoln in i motorerna vilket är farligt. Men dom vet ännu inte om det blir av. Mamma går runt och stressar upp sig samtidigt som hon noppar ögonbrynen.

Haha, hon går runt och säger;  'Man blir ju så stressad..ååh man vet ju inte ska man inte eller ska man!? hoff..'

det är min mor i ett nötskal. stressar upp sig alldeles föör mycket!

nåja. Kom hit nyss, tänkte göra henne sällskap medans hon inväntar svar från resebyrån..om det blir av ska jag köra henne till bussen som ska ta henne och hennes arbetskamrater till Kallax därefter tror jag att jag ska slå en pling till Amanda och kolla om hon är på stan så kan vi ta en fika. Hon fyller ju ändå år och jag känner inte att jag orkar åka 16 mil för att fika i kalix ikv :).

nåja. nu ska jag åka och köpa mjölk till min kära mor så hon får lugna nerverna litegrann med en kopp kaffe! :P

Nu blir det en kopp te&gröt!

Tillbaka från en 50 minuters promenad, gud såå sköönt! Alltså jag vet att jag säger det varje dag, men shit vad glad och lycklig jag blir av detta underbara väder som jag aldrig kan få nog av. Det gör mig till en helt annan människa. Tacka vettja sol! ;) Har precis gjort mig en kopp te och en tallrik gröt som jag ska slänga i mig. Sen tänkte jag hoppa in i duschen en snabbis så man inte luktar ve och fasa. haha

Ett avsnitt av Melrose Place tänkte jag se nu.

GRATTIS AMANDA 19 ÅR!


Min snutt Amanda fyller 19 år idag, vill bara passa på att säga grattis ;)!!


En promenix!

Har stigit upp för 30 minuter sen, sitter och dricker ett glas vatten och är färdigombytt för att gå ut på en promenad! Det finns inte så mycket mer att tillägga.

Idag är det underbart väder and me like! ;)


what to tell?

Nu är klockan mycket ser jag, kom precis hem från mamma. Har suttit där och fikat med moster och mina bröder, Emil följde inte med som vanligt. Tråkiga människa! gaaah. Aja. Sen sist jag skrev har jag hunnit laga middag, sett lite serier, myst framför tvn med darling och ja inte så mycket mer.

Promenerade till mamma och sen blev klockan hemskt mycket att jag var tvungen att låna hennes bil. Är inte ett stort fan av att gå ensam i mörkret nämligen. Nu ska jag vänta på att Emil ska spela klart sitt äckelspel så vi kan se någon film&sen gå och lägga oss!

Jag är nöjd med min dag :). Hoppas alla andra också har haft en bra dag! God natt.


pytt i panna&omelett!

Shit vad jag känner mig flitig! Har promenerat till stan, styrketränat 50 minuter, körde mage&bröst och därefter gick jag hemåt. Gjorde mig precis lite lunch och nu tänkte jag äta den medans jag ser på Melrose Place. Är det någon annan som tittar på det? haha känns som att det bara är jag ;d.

nåja. skriver när jag sett det och ätit!


dags att dra sig mot gymmet dårå!

här kan jag ju absolut inte sitta när det är så fint väder ute! nej nej. Så nu ska jag dra på mig träningskläderna, packa gymväskan, fixa till mig och sen gå in mot staan! 

ha en bra dag allihop :D.. 

Dröm

Måste tillägga en sak. För er som inte vet har jag snusat till och från i typ 3 år..man kan väl kalla mig beroende. Men nu har jag som många andra gånger bestämt mig för att sluta och nu har jag varit utan snus i två dar. Och nu tänker ni, WOW, tvåå dar (ironiskt alltså)! Men jaa, det är värsta BIG DEAL för mig som är beroende, men det har inte gått så långt att jag får humörsvängningar eller gråt attacker eller vad det nu kan vara.

Hur som helst, det jag ville komma fram till var att jag inatt drömde att jag snusade även fast jag bestämt att jag skulle sluta. Det var precis som i verkligheten att jag varit snusfri i två dar men tog en snus i alla fall tredje dagen som är idag då. Vet ni hur hemskt det var? Så nu när jag gick från köket med min gröt kom jag och tänka på det, var till och med tvungen att fundera på om det var sant.

Helsjukt. Men som tur är har jag en snäll pojkvän som stöttar mig. Tack för att du finns babe <3

 

LESS!

vet ni vad jag börjar bli trött på? våra grannar som röker. inget emot rökare i allmänhet eftersom hälften av min umgängeskrets röker. varenda dag och då menar jag VARENDA dag, känner jag en röklukt som kommer ute från porten, jag vet inte om grannarna uppe, eller brevid oss sitter och röker under fläkten med hundra cigg på en gång eller om dom står ute i trapphuset som idioter och smyger..sen har vi en hel hög med ciggarettfimpar just utanför år balkong.

till mina otroligt oälskade grannar: SLUTA kasta fimpar från balkongen, det är inte kul att sitta på balkongen när det är en myrstack av fimpar utanför. och SLUTA röka så jag känner doften. om inte det slutar kommer jag gå straight så the hyresvärd och se till att ni åker ut härifrån fort som attan.

shit vad skönt det där kändes. skulle behöva skriva en riktigt lapp och sätta ut. men jag är inte beredd att gå så långt, haha! pinsamt ju. aja, gröt var det! ;)

ursäkta min ilska, jag kände för att avreagera mig!


wihooo, solen skiner även idag!

Onsdag idag, och ja veckorna går lika fort som alltid. Tråkigt men sant. Igår kväll slocknade både jag och Emil just efter tio, trötta som as men det kändes bra att gå och lägga sig i tid. Dock kände vi oss som Gösta&Greta 80 bast men äsch, vad gör det? Idag vaknade jag vid nio, otroligt att jag kunde sova så länge..sen är det ju helt fantastiskt att jag inte är trött. För oftast när jag sover mer än 9-10 timmar så är jag trött då jag sovit FÖR länge.

nåja, satt med Emil i soffan en stund innan han drog och jobbade och när han hade gått skuttade jag in i duschen, man måste ju känna sig fräsch även fast man är hemmafru som jag. haha. Eftersom solen skiner idag ska jag som vanligt passa på att gå ut och promenera! Men tror nog att jag ska göra det lite annorlunda idag. Nämligen äta frukost först, smälta maten, dra på mig gymkläder och promenera till gymmet för att köra ett hårt styrkepass! Låter faktiskt som en superidé i mitt huvud.

Annars då, ja det händer faktiskt inte speciellt mycket i mitt liv just nu. Har fortfarande inte hört något om jobb, eller ja dom skulle höra av sig. Men jag börjar bli GANSKA så trött på att höra det..aja. Fortsätter det såhär kommer jag antagligen råna en bank&fly landet eller börja sälja knark. Låter inte särskilt givande, eller lagligt.

äsch. nu ska jag gå och koka gröt! vi hörs sen snyggingar ;)




Tillbaka från ett INTE sååå givande styrkepass!

Är väldigt besviken på mig själv att jag liksom låtit det gå såpass långt då jag inte ens finner någon slags motivation till träningen som jag för inte så längesen älskade. Jag älskar visserligen träningen mer än något annat, eller ja förutom Emil och resterande människor i mitt liv. Det är bara det att jag har helt tappat FOKUS! Det suger verkligen. Men jag HOPPAS HOPPAS verkligen att det blir bättre så man känner sig piggare och gladare. Nu när jag lagt festandet åt sidan tror jag att det kommer bli lättare, man får ju mer energi och ork till träningen, så förhoppningsvis är jag igång snart igen! Det viktigaste är ju att man försöker. hoho.

Tänkte käka majskolv strax och så kanske det blir film eller någon serie. Därefter läggdags! :)

sleep tight. dream sweet. and don't forget to read my blog tomorrow. haha!

Alvin och gänget 2

Haha dom är ju bara för söta. Lite smått barnslig film men jag gillade den i alla fall! ;) Nu ska jag koka ihop någon middag. Är inte hungrig men Emil vill ha mat och eftersom jag är hemmafru numera så är det min plikt! haha

gymmet senare..tjollahopp!

de sket sig

jag bestämde mig för att ändå åka och gymma, men sen när jag var vi parkeringen kom jag på att jag hade glömt pengar. behövde det till parkeringen eftersom det kostar att parkera i princip överallt i hela luleå. nåja, men jag gick hemåt igen och nu orkar jag varke gå ut och gå lr åka till gymmet. tror jag ska slå igång Alvin and the chipmunks nu så jag är sysselsatt. funderar även på att värma lite lunch..magen börjar kurra.

förresten, jag har inte snusat igår och idag..känner suget men jag ska sluta snusa nu! det funkar inte, usch och blä. det är bara för män. visserligen har jag sagt det många gånger förut men inte riktigt lyckats hålla mig ifrån det. nåja, en vacker dag är jag fri från det.

film vare.

ut på en kortis.

hade planer på att köra ett styrkepass nu men jag känner mer för en uppfriskande promenad! blir gymmet senare med E och H istället.

hejdåå :)


Guuuud vad sköönt det var!!

Är tillbaka från en riktigt lång och härlig promenad på 75 minuter! Det var inte meningen att den skulle bli så lång, men det var så skönt ute och då hade jag ingen lust att gå hem. Åt en halv banan innan jag gick så hade ingen hungerkänsla på vägen. Man är ju helt svettig också, men då känns det att man varit ute och gått, det ska kännas! ;) Gjorde precis i ordning lite gröt som jag ska äta nu och så tänkte jag se på Melrose Place.

Har planer på att dra och styrketräna sen, men vi får se om jag gör det nu eller om jag tar det ikväll istället!

good morning sunshines!

Idag vaknade jag av att solen smög sig igenom persiennerna och ropade på att jag skulle VAKNA. Sååå underbart! Ska alldeles strax gå och klä på mig för att sen gå ut på en långis innan frukost. Så jäkla skönt!

Tror jag ska ta en kopp te innan så jag får någon form av energi..skriver mer sen! :)


sometimes you just got to be yourself for a while

Nu har jag sett tre avsnitt av nya Melrose Place. Kommer ihåg att jag älskade den serien när den gick på tv för flera år sen. Och när jag såg att det kommit ut nya avsnitt var det ingen tvekan om att jag skulle se den! Det blir bara mer spännande för varje avsnitt som går. Tror jag slå igång ett till innan jag bäddar ner mig för natten. 

Har ni någon gång känt er så ensamma att ni nästan vill spy utav den känslan? 
Det är så otroligt obehagligt att känna så och man vill liksom bara skrika av ilska och springa långt långt därifrån. Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska göra och hur man ska göra för att det i slutändan ska bli rätt. Man får liksom en känsla av panikångest och obehag vilket gör att man blir osäker och rädd på samma gång. Ibland vill jag bara vara någon annanstans för en liten stund, sitta för mig själv och slippa tänka på vad andra ska säga eller tycka om mig. Men sen när man varit ensam och bara vill känna någon annans närhet och famn så finns den inte alltid där. Livet är inte så jävla lätt, men man försöker göra det bästa för att det ska ordna sig till slut. Alla dagar är inte enkla, det finns inga dagar som vi så fint kallar perfekt. Det finns bara dagar som är bättre än andra.


Man kan inte alltid vara snygg..

..sen har jag ett självfall som inte riiiiiktigt lyssnar på hur jag vill ha det! 

 

HAHA, God kväll!



Anna Anka söker assistent!

Såg precis på Anna Anka söker assistent, lite segt program men jag tror det blir bättre med tiden. Första avsnitten brukar ju oftast vara lite sämre eftersom man inte kommit in i det hela riktigt.

Blev skitsugen på kärleksmums, men har inget smör hemma så det blir inget bakande. Tänkte be Emil köpa men klockan börjar bli så himla mycket och då känns det inte lönt :). Tror jag ska rulla igång ett avsnitt av Melrose Place nu. Ha en bra kväll hörrn ;)


Jag vill såå ha!


Klänning 179:-


Klänning 349:-

Ett bad satt fint efter en fartfylld dag

Kom precis ut ur duschen, tog mig ett bad och nu känner jag mig ren och fräsch! Mer mänsklig kan jag ju säga också. Vi åt middag för ett tag sen också, vart köttfärsås&spaghetti med sallad till..mumma!

Är fan helt slut efter att ha tvättat hela dagen..hm konstigt dedär. Tänk dom som jobbar och tvättar och lagar mat och ska göra allt möjligt. Hur trötta är inte dom? Eller jag vet ju hur det är i och för sig, bara det att jag har som glömt bort hur det är. haha. Jag har inga planer för kvällen, tänkte ta och smörja in mig så jag inte torkar bort, ska även passa på att ta bort nagellacket, fila naglarna och lägga nytt nagellack så man ser någorlunda fin ut.

Hade ju planer på att ta en promenad nu snart, men vi får se hur det blir med den saken :).

Insmörjning var det...

Let it be!

Om ett tag ska jag gå sista vändan i tvättstugan, känns väääldigt skönt. Börjar bli lite trött på att tvätta nämligen! Såg precis ännu ett avsnitt av Solsidan och nu funderar jag på om man kanske skulle börja göra lite middag. Älskling kommer ju hem från jobbet snart och då måste han ju få sig middag.

Vilken hemmafru man är :)

promenad nr 2!

Sådär då har jag gått ännu en 30 minuters promenad, känns väldigt bra faktiskt! Man kan ju inte motstå en promenad eller två när det är så fint väder ute. Nu känner man verkligen att våren är här och att det inte långt kvar till sommaren. Känns sjukt härligt :)!

Var ju en andra runda i tvättstugan innan promenaden så jag ska dit om en kvart igen. Funderar på att ta och göra mig lite lunch sen. Börja faktiskt bli lite hungrig! Får se vad jag hittar på för något..är inte sugen på något speciellt. Så jag kanske tar och gör mig en omelett eller käkar yoghurt :).

btw, mitt paket från nelly har inte kommit ännu. såg postbilen tidigare så jag började nästan springa hemåt, trodde att det var här nu. men icke sa nicke, men det borde komma imorrn! Längtar tills jag får öppna och prova allt som jag beställt ;)..lite som julafton! haha.

känner mig förresten jävligt ofräsch, tror jag ska ta mig en dusch efter lunchen också..är svettig, har fettigt hår och osminkad. så ja, jag känner mig inte speciellt fräsch! haha.

nåja, skriver mer sen! hejdå.


Solsidan!

En beroendeframkallande serie! Jag är helt såld på den. Har suttit och kollat fyra avsnitt nyss och man kan fan inte sluta. Haha! Tänkte se ett till men jag måste gå till tvättstugan strax så får ta det när jag varit där.


Promenaden satt fint.

Har precis kommit hem från promenaden, gick 30 min och det fick räcka eftersom jag inte ätit något ännu. Kan ju inte trötta ut mig helt och hållet! Håller på med havregrynsgröt nu och kokar en kopp te. Tänkte slå igång ett avsnitt av Solsidan och klockan tolv ska jag tvätta :). Kanske tar en promenad senare också!

Men nu plingade det i köket så jag skriver mer sen..



Idag är jag full av energi! Feels GREAT! ;)

Godmorgon bloggen..

Steg upp för en stund sen, tänkte göra mig klar för en promenad nu! Skriver sen när jag är tillbaka..


nu har dom åkt.

Sådär nu har i fått äntligen fått upp gardiner! Fyfan vilken skillnad. Sen har vi sattit upp en hylla i vardagsrummet men tyvärr glömde dom borrmaskinen så vi fick inte upp några hyllor idag heller :(. Men jag kan ju åka och hämta en hos min moster. Är bara jävligt trög på att ta mig dit..haha.

Vi åt precis pizza och nu har dom åkt vidare. Tänkte nog ta mig en kvällspromenix sen när maten har smällt..

Var en sväng och storhandlade på Maxi tidigare och köpte även lite smått och gott på rusta.

gorgeous celebrities!

Eva Longoria


Lindsay Lohan


Jessica Alba


Megan Fox


alla bilder är hämtade från google.se

Grymt skönt!

OH yes! Det är våååår, blir så himla glad. Promenaden satt riktigt fint, hämtade upp mamma och så gick vi vid vattnet och lite varstans. Men skönt var det! Kul att mamma också kunde hänga med. Som jag sa tidigare är det strålande sol, så man behövde inte klä på sig nå mycket alls. Bara en fleecetröja och en tunn skaljacka.

Nu ska vi invänta Emils päron och sen blir det att fixa&trixa här hemma! :) Hoppas alla får en bra dag!


vad fan hände?

shit texten blev helt ENORM i tidigare inlägget..vad fan hände? aja. hoppas det går att läsa i alla fall :P..

ut och gå i det fina vädret!

Har precis gjort mig i ordning, tänkte bara byta om och sen ska jag gå ut och gå en timma tänkte jag! Det är sjukt fint väder ute idag så man måste ju passa på. Det har ju varit lite mulet och tråkigt väder dom senaste dagarna så nu när det ändå är fint väder så kan man ju inte sitta inne heller.

Försökte få med mig Emil, men han är för lat. Så jag skickade ett mess till mamma nyss och kollade om hon skulle följa med! Annars går jag själv. Det är rätt skönt ändå, man kan filosofera och lyssna på musik.

näpp, nu måste jag gå så jag hinner hem innan Emils föräldrar kommer. hejdå


måste bara påpeka

Jag måste bara påpeka att jag är så stolt över mig själv. Äntligen lyckades jag hålla mig borta  från alkoholen. Haha, låter som världens alkis. Men såpass överdriven är jag inte. Har bara festat lite mycket dom två senaste månaderna..men nu har det blivit ändring på det.

haha. så, det var bara det jag ville säga ;)

yoggi skogsbär&banan!

Himmelskt gott!

Steg upp för ett tag sen, tog mig en dusch och nu sitter jag och äter frukost. Älsklingens föräldrar kommer hit senare idag och ska hjälpa oss och fixa i lägenheten lite. Typ få upp gardiner som hans mor så snällt sytt åt oss och borra upp tavlor osv :). Skönt att få det gjort också!

Känner mig friskare idag, är bara lite täppt i näsan men annars är det bra. Så jag hade tur och slapp bli sjukast i världen. Men baby hostar hela dagarna och det har han gjort hela veckan..stackars liten!

Ska äta färdigt nu. Men jag skriver mer sen!

I'll give it a new try!

Hoping to succes.

Är ännu en gång med och tävlar på en blogg. Denna gång hos Fattybom. Vinner aldrig något, så det hade varit skoj. Var med och tävla du också. Klicka HÄR för att vara med!


naaw, Amanda är världens beeestaa!



naaw, så söt du är koukas-panda. min kära svägerska Amanda (som förövrigt är världens bästa) photoshopade en bild på mig igår och la upp på sin blogg. tycker det var extremt puttinuttigt! du är också JÄVLIGT snygg stumpan ska du veta.

här är originalet.




my baby balla balla

Har käkat middag för en stund sen, kollade även senaste avsnittet av CSI nyss. Det finns inte så mycket mer att tillägga..jag och Emil ska ta en promenad och handla lite godsaker till kvällen. Vi ska ha filmmaraton och äta oss feta! Det är det bästa när man inte festar. Då kan man ha mysiga hemmakvällar och trycka.

Har faktiskt kommit på mig själv att jag är en riktig serietittande människa. Jag vet inte hur många serier jag följer, men jag tycker det är sjukt roligt att kunna ha seriemaraton. Det kan rädda en hel dag ibland. Man kan aldrig få nog av serier helt enkelt. Desperate Housewives är ju ett måste..sen har vi One tree hill som jag har följt läänge, dock inte sett alla säsonger fullt ut men jag älskar den serien..man bli så glad och rörd på något sätt. Sen har vi The vampire diaries som jag kan dö för..True blood, Spartacus, CSI, Solsidan, South Park, Lost, Simpsons, 90210, ja jag får fan ALDRIG nog. Det är nästan sjukt..haha.

haha, förresten. Såg ni Talang igår? Shit, gubben som trodde han var så GRYM på att dansa&sjunga, Uffe som sjöng Balla Balla? Alltså..vilken jubelidiot. Jag skäms när jag ser folk skämma ut sig på tv. Ibland är det ju bara folk som driver, men i det här fallet så tror jag snubben var seriös. HAHAHHAHA!


Uffe, det höll tyärr inte denna gång. HAHA.

oj det blev en hel del att tillägga ändå. ska se ett avsnitt av Solsidan sen går vi :)

helt matt.

Glömde ju säga att jag såg en sjukt rolig film igår kväll. Old dogs hette den, haha alltså jag satt och garva mig igenom hela filmen! Ni måååste se den.

Idag har jag inte gjort något vettigt, känner mig helt matt och nu tror jag att jag håller på att bli sjuk på riktigt. Såg precis klart The princess and the frog och den var också bra. Lite barnslig film, men ibland kan det vara kul att se tecknat också.

 

Kram Kram!


Spartacus: Blood and Sand



Bästa serien ever! En tragedi att Andy Whitfield som är huvudpersonen i serien och spelar Spartacus har fått cancer. Fan om han inte överlever. Don't you die on us!

Om ni inte har sett den så måste ni göra det. En annan sak som är tråkig, det är att sista avsnittet av säsong ett är nästa vecka. Därefter måste man vänta på nästa säsong ända tills 2011.




Lördag :)

Godmorgon på er, tog en dusch precis när jag steg upp och det var sååå skönt. Kände mig skitig så då är det nog en ganska bra idé att duscha. haha.

Emil står och gör frunch, men jag var inte alls sugen på omelett så jag tänkte gå och hälla upp en skål med yoghurt och skiva en banan i. Det godaste som finns! :D if you ask me.

Känner mig krasslig än och sjukan har inte brutit ut ännu, vääldigt irriterande. Men det kommer väl säkert när jag minst anar det. Idag har vi inga planer, Viktor och Amanda ville att vi skulle hänga på till Finland idag och shoppa, men det blir jävligt svårt när jag inte har pengar. Sen när både jag och Emil inte är särskilt friska orkar vi inte ens följa med som sällskap. Så ja, vi får helt enkelt se vad som händer idag :).

Men nu ska jag gå och kolla om nya Spartacus finns så hörs vi senare.

sorry för dålig update!

Har inte varit hemma sen sist jag skrev så därför har det varit lite torrt på uppdateringsfronten! :P Men nu tänkte jag berätta hur min dag har varit.

Drog in till stan tidigare som jag skrev, mötte upp Alvin och gänget för en runda på stan. Mycket trevligt! Sen hämtade min kära mor upp mig och då åkte vi och handlade mat. Mina småbröder var också med eftersom mami var och hämtade dom från Kallax innan hon plockade upp mig. Trevligt trevligt! Efter körde hon hem mig och jag väntade på att Emil skulle duscha osv. När han var klar tog vi en promenad till mamma och där bjöds det på lyxmiddag! Shit, andra gången denna vecka..niiice ;). Sen har vi tittat på Talang 2010 och fikat litegrann.

Både jag och Emil är sjuka så vi kände att vi ville gå hem, tog en promenad och nu känner jag mig helt matt. Vill bara lägga mig på soffan i famnen på den jag älskar mest och bara mysa tills ögonen slocknar. Det är så skönt att vara nykter. Är så trött på att alltid vakna upp bakis varenda söndag och vara bakis även måndagarna..eller inte bakis men j*vligt seg. Så det här behövs kan jag säga!

Tror det var allt. Hoppas alla har en bra kväll..för er som är ute på äventyr: Dansa för mig också! ;)

Kram Kram!


still I'm going out.

Jag har bestämt mig för att göra mig iordning och åka in till stan för att möta upp mina favorittjejor som är på besök från Kalix. Även fast jag har lite ont i halsen..måste typ harkla mig hela tiden annars får jag panik!

hur som helst, tog en snabbdusch nyss så nu måste jag göra mig klar och sen åka in till stan! hejdå så länge :)


miss håller-på-att-bli-sjuk!

Skit också..nu känner jag att sjukan kommer smygandes. Trodde jag skulle slippa det men icket! Emil har varit jättesjuk hela veckan och jag har inte känt något alls..men nu börjar jag bli tjock halsen. Hoppas på att det bara är något ryck min kropp har fått och att det inte bryter ut.

Klickade hem en massa godingar från nelly nyss, jag kunde inte låta bli! Dessutom ska det inte betalas förrän i slutet av juni så jag behöver inte känna någon panik. Hinner fixa pengar tills dess. Haha! Så pank som man är! Men jag kände att jag behövde förnya min garderob en hel del..får ångest om jag inte gör det!

can't wait..















:)




väldigt störande.

När jag steg upp bestämde jag mig för att göra en ordentlig frukost. Men precis när jag hade sattit rostbröden i rosten insåg jag att vi inte hade något smör..sen var yoghurten också nästan slut så min ordentliga-frukost-plan gick i kras. buhu. Nåja, fixade en kopp te till också och dessutom så kan man alltid låtsas.

Idag då, vad händer då. Jadu, Maddis skulle tydligen till Luleå idag, men jag får inte tag på henne så jag har ingen aning om hon är och fotar sig och inte kan svara eller vad hon gör. Nåja, hon hör väl av sig när hon sett mitt mess! Annars tänkte jag nog gå ut och gå en sväng efter att jag smällt maten.


sovdags

Är hur trött som helst och förstår inte hur klockan har kunnat bli såhär mycket. Har legat och kollat på Melrose Place och Solsidan hela kvällen så och inte ens tänkt på att titta på klockan.

Usch usch..läggdags för min del! Godnatt :)


KLART !

Har städat väldigt länge och nu kan INGEN säga att det är skitigt här! haha. Känns skönt att ha det bortgjort i alla fall. Hatar när man trampar på grus eller när det ligger dammtussar i vartenda hörn. Lagade middag  emellan städningen så mat fick vi också! Var förbi Henka, Jenny och lilla Max nyss och lånade ett tangentbord nyss eftersom vårat ena gick sönder när vi höll på med kablarna som var huller om buller.

Märkte att klockan var hur mycket som helst också, snart är det ju läggdags! Ska kika in på FB nu och se om det har hänt något nytt, sen ska jag se någon serie eller så kanske vi ser en film tillsammans om inte Emil ska spela vill säga! :P


Påskdagen .

en lite break..

Kände att jag behövde en liten paus från städandet! Det var så sjukt stökigt i sovrummet innan jag tog mig an det. Men nu ligger det inte saker överallt i alla fall. Bara väldigt mycket hundhår..haha. Det är väl likabra att Bosse kommer och hälsar på då blir det att man städar oftare. Sen när det är vår så blir det ännu skitigare, man drar ju in all smuts i hallen så det är som en sandlåda där. Och då var det INTE längesen jag städade. Tror det var just innan påsk. Och för att inte tala om all disk..pjuu. Dessutom vill jag få upp lite tavlor som vi ännu inte har fått. Måste fixa en borrmaskin, för annars blir det ganska svårt. Ska få låna en av mosters boyfriend eller fästman kanske man ska säga. Dom ska ju gifta sig snart! :D Tror jag ska sjunga på deras bröllop också :). Skoj skoj!

Det blev ett lite blandat inlägg. Men nu borde jag gå och fortsätta..åååh orkar inte! Men man måste ju.


Bjuder på en gammal bild. Här bodde vi i Sthlm!

PUSS PUSS!

nä hörrni..

jag får forsätta med det här sen för nu måste jag sätta igång och städa här hemma! :)


I'm stuck!

Jag har verkligen fastnat på Ana Gina's blogg. Hennes klipp är så klockrena och hon verkar ha en sjukt fin personlighet och ett fint hjärta. Förstår inte på mig dom som skriver en massa elaka kommentarer. Så illa! Men hon verkar vara en stark person som inte tar åt sig. YOU GO GIRL.

Dagens låt&SÅNGRÖST! jättefint även fast det brusar lite.

klicka HÄR för att komma till klippet.


HAHA jag dör av GARV!

Precis när jag hade loggat ut råkade jag se att Ana Gina lagt upp en ny parodivideo. Denna gång "Svennemorsan ska på solsemester" !

Klicka HÄR för att komma till den. Haha, ni kommer INTE ångra er.

nu har jag suttit här TO LONG!

Ska ta och gå från datorn nu och sätta igång med städningen. Skruva upp volymen och sjunga så grannarna hör!

vi hörs sen ;).




Maria Taylor

Har aldrig hört den här människan förr. Men idag råkade jag höra en låt och föll pladask. Soft musik som får en att gunga.



fanns bara livelåtar så det är inte världens bästa ljud och kvalité..men lyssna ändå.

lista som jag hittade på Amandas blogg..

Som alla andra så gör jag den i brist på annat.

13 HAR DU:

Ett förhållande: Ja! Kär i världens bästa Emil <3
En bästa kill-vän: Emil är min bästa vän.
En bästa tjej-vän: Det finns några få som jag prata med om ALLT.
Dejtat en av dina bästa kompisar: Inte bästa vän. Men en vän och det var a long time ago.
Blivit kär vid första ögonkastet: Hmm..kanske ;).
Fått ditt hjärta krossat: tyvärr..men det betyder inget idag.
Skrikit åt en lärare: Haha. JA. Men det förtjänade den. Har varit en riktig dåre i mina yngre dar.
Kysst någon och sedan ångrat dig: typ ja.
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Det har väl alla gjort?
Några smycken som kostat över 1000 kr: Kanske. Vet inte. Men inget jag köpt själv.
Snusat: Ja och tyvärr fastnat för det.
Druckit alkohol: Ja

11 DAGENS:

Klädsel: Leggings, linne och tunika.
Frisyr: Plattat hår och tupperat.
Vill ha: MYCKET ! Ett jobb mest.
Låt: Iyaz-Replay
Drog: snus? men musik är viktigt när jag har tråkigt. fast serier är nog bäst..
Saknad: familj, vänner&en hel del annat.
Sjuka: Är faktiskt frisk!
Köp: Betalat parkering. haha!
Godis: inget..yet!
Attityd: taggad?
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: såg typ inget för mina ögon var igentäckta av ögonbajs. HAHA.

10 SENASTE

Personen som sms:ade dig: Mamma
Personen som du kramade: Bobo (Emil)
Personen som ringde dig: Mamma
Personen du sa 'jag älskar dig' till: Emil
Alkoholdrycken: Red bull vodka/Vin
Bilfärd: Till stan idag
Filmen du såg: The Final
Gången du grät: don't remember.
Måltiden: Lunchbuffé på Ban Thai

9 SKULLE DU

Våga hoppa fallskärm: Ja, eller jag har alltid velat göra det. Men skulle förmodligen skita på mig.
Våga hoppa bungyjump: Samma svar som förra. Men jag tror jag är för mesig.
Dejta något med väldigt mycket tatueringar: I think so.
Kalla dig själv lycklig: Jodå.
Kunna gråta över en kille: Absolut
Kunna gråta över en tjej: Jupp.
Ljuga för någon: Det tror jag alla kan. Fast man egentligen inte VILL.
Kunna springa 50mil: Öööh...jag dör typ av att springa 20 min? Så nej.

8 VAD:

Gör du just nu: Sitter vid datorn och lyssnar på musik samt gör den här listan.
Ska du göra imorrn: Inga planer just nu. Ska vara nykter i alla fall.
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Andra säger till mig att det löser sig.
Har du med dig in på bion: popcorn, cola och ett fint sällskap!
Är det för färg på dina byxor: svarta leggings.
Är det för väder hos dig just nu: Mulet
Är det första du lägger märke till hos de motsatta könet: Allt. Men kanske frisyren?
Skulle du göra om du vann på lotto?: RESA helt klart och SHOPPA som en tok. Sen skulle jag skämma bort mina nära.

6 BLANDAT:

Är du blyg inför det motsatta könet: Nope.
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 21. Man åldras så fort! shit vad gammal jag är.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Nja. Men förra veckan.
Använder du huvtröjor: Typ när jag tränar eller ska till träningen.
Vill du just nu ha någon piercing eller tatuering: Tungan. Men är för feg för att göra en. Även ett par tattos.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Både och!

5 VAL:

Solnedgång eller soluppgång: Solnedgång
Sommar eller vinter: Sommar
Vilken ålder har varit bäst hittills: 18
Sova på sida, mage eller rygg: Rygg. Men vaknar oftast upp på mage.
Kramar eller kyssar: Kramar är mysiga! Men kyssar är härliga.


det märks att man inte tränat på lite mer än en vecka.

Halloj alla glada! Idag steg jag upp vid tio, hoppade direkt in i duschen och sen gjorde jag mig i ordning. Tog bilen in till stan för att luncha med Mami på Ban Thai. Och som jag längtat! Älskar thaimat nå så grymt och det var jättegott och trevligt. Det är väldigt sällan vi gör något tillsammans så det var på tiden! :)

Har precis kommit hem och nu har jag inga planer på vad jag ska hitta på resten av dagen. Kanske gör ett ryck och börjar städa lite här hemma för det är fullt med hundhår i hela lägenheten eftersom lilla Bosse har varit här i helgen. Sen är det fullt med disk sen igår..

Skulle behöva gå ut på en promenad för det märks att jag inte tränat på länge nu. Känner mig helt seg och jävlig.

nanananaaaaaa...shorty got me singing.

det märks att man inte tränat på lite mer än en vecka.

Halloj alla glada! Idag steg jag upp vid tio, hoppade direkt in i duschen och sen gjorde jag mig i ordning. Tog bilen in till stan för att luncha med Mami på Ban Thai. Och som jag längtat! Älska thaimat nå så grymt och det var jättegott och trevligt. Det är väldigt sällan vi gör något tillsammans så det var på tiden! :)

Har precis kommit hem och nu har jag inga planer på vad jag ska hitta på resten av dagen. Kanske gör ett ryck och börjar städa lite här hemma för det är fullt med hundhår i hela lägenheten eftersom lilla Bosse har varit här i helgen. Sen är det fullt med disk sen igår..

Skulle behöva gå ut på en promenad för det märks att jag inte tränat på länge nu. Känner mig helt seg och jävlig.

nanananaaaaaa...shorty got me singing.

shit...

...jag känner mig som en strandad valross. är mätt som i jag vet inte vad! men maten var riktigt god. blir efterrätt om ett bra tag för nu är jag inte direkt hungrig eller sugen på något alls. haha.

kom på att klockan var hur mycket som helst när vi precis skulle äta..det märks att man inte jobbar om dagarna. tiden går fort och man vet aldrig vad klockan är eller vilken dag det är.


everybody was kung-fu fightning!

hallå hallå..jag har tagit mig ut ur mitt ide. för mig är det helt otroligt, även fast jag bara åkte på willys och handlade. haha. eftersom Emil är sjuk så följde han inte med men jag fick sällskap av Viktor som just nu står och lagar en lyxmiddag åt oss! :D är hungrig som en varg och vill äta NU!

det blir ugnstekt fläskfilé, potatisgratäng, vitlöksbröd, beasås, rödvinssås och sallad. till efterrätt bjuds det på marrängswiss (stavning?). låter väldigt gott...och det ser vääääldigt gott ut. tog tag i disken nyss också, skönt att ha det bortgjort i alla fall.

allt för mig :) hej så länge!!

jag borde rycka upp mig!

Förstår inte vad det är för fel på mig. Jag har inte ens tagit mig ut utanför dörren idag. Hur kommer det sig? Jag har ingen lust alls och snart ska man helt plötsligt ställa sig och laga middag. ÅNGEST! Men egentligen så spelar det ju ingen roll för går jag ut så kommer jag bara promenera och det känns tråkig just i denna stund. Vad hände med beach 2010 kan man ju fråga sig. Men jag vet faktiskt inte vad som hände. Haha, det är nästan lite skrattretande. Men ibland måste även jag få ha mina dagar.


ååååh!


klänning 249 :-


leggings 149 :-


leggings 399 :-


jacka i skinnimmitation 399 :-

I'm in love for sure.






omelett..

orkade steka mig en omelett precis, tänkte se ett till avsnitt av 90210 och sen kanske jag orkar ut på en promenad!

hej så länge ;D


suck..

Förlåt för att jag har varit sämst på att uppdatera under påsken, men jag har bara inte orkat. Har varit seg och trött och allmänt uttråkad, har liksom inte ens orkat pallra mig till datorn för att skriva några rader så ni vet att jag lever. Påsken har varit bra, vi har myst och haft familjekvällar med spel och massa gott, men även fest har funnits med i bilden. Så med andra ord så har påsken varit helt OK iår. Dock inge skoteråkande och inge slalom iår men ibland kan man ju vara hemma och ta det lugnt också.

Idag har jag inga planer alls, känner att jag skulle behöva göra något. Men inga pengar har man så det finns inte så mycket att göra. tyvärr. Är less på att vara arbetlös och inte har någon inkomst, ibland skulle jag bara vilja fly landet och bara vara för en stund men det blir svårt det med eftersom man måste ha pengar för det också. En sak som är bra dock, det är ju att jag skickade in ansökan till skola igår. Det blev häldovägledning, så vi får hoppas på att jag kommer in till hösten! Känns som att det börjar vara dags. Men förhoppningsvis hör dom av sig från Ica Maxi nu i veckan eller närmsta tiden så jag får börja jobba.

Jag har så mycket att tänka på nu och vill bara att det ska ordna sig för arbetlös och icke sysselsatt passar inte en rastlös person som mig. Blir tokig av att bara tänka tanken!

Så nu tänkte jag slå igång någon serie för att få tankarna på annat håll. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda!


choklad är bra för själen.

Jag har köpt en 200 gram marabou schweizernöt och kvällen är räddad!


GOD KVÄLL!


blow my speakers out !

Nu är jag helt klar och sitter och dricker ett glas vin! Känner mig taggad inför kvällen och jag hoppas&tror på en rolig kväll! ;D

vad gör alla andra en kväll som denna? ;D

SKÅL! vi syns i dimman ;)


Krogfesten tonight!

Solen skiner idag och det är riktigt varmt ute..det är skönt att slippa minusgraderna. ÄNTLIGEN säger jag! Man kanske kan börja använda sin älskade skinnjacka nu och fina vårskor..bara all snö försvinner från gatorna så man inte blir dyblöt om fötterna! :D Gud vad glad jag blir.

Idag steg vi upp vid halv elva, gick ner och käkade frukost och sen åkte vi direkt till företaget och städade/tvättade bilen. Därefter åkte jag hem till Emils föräldrar och hämtade upp Amanda och sen har vi varit och stekt lite i solariet. Man måste ju vara brun inför kvällens festligheter! Tänkte gå och packa snart för vi åker snart mot Luleå så man slipper stressa ihjäl sig innan utgång.

Igårkväll blev det en riktigt god&mysig påskmiddag, vi spelade vem vill bli miljonär och drack lite vin och hade det allmänt trevligt. Kollade på en film och sen gick vi och la oss runt tolv. Lagomt sent!

Nu är påsken över..eller nästan. Imorgon är den över. Usch vad tråkigt det känns på något sätt! Men det positiva är ju att vi är ett steg närmare sommaren.

Har inte så mycket mer att tillägga. Skriver kanske när vi är i Luleå! Ha en bra dag :)..måste gå och packa nu!

lugna puckar..

Vi skippade utgången igår och stannade hemma för spel och mys med massa godsaker! sköönt, hade dock velat gå ut men man måste ju inte gå ut varje dag..

Idag är det påskafton, det blir påskmiddag och säkert ett glas vitt eller två..mys! Har inga andra planer hittils men vi får väl se vad kvällen har att erbjuda. Säkerligen något skoj, kanske spela lite spel och ha det allmänt trevligt med familjen Å.

Har inte hunnit speciellt mycket idag, steg upp vid tolv, satt och kollade på talang 2010 och sen åt vi frukost. Jag och Amanda tänkte ta en promenad till stan på ett tag och sola. Blev en kortsolning igår eftersom maskinen inte tog nya 50 lappar så tänkte köra en längre solning idag..man vill ju se bra ut imorrn också! Blir utgång i Lule med en massa skojjiga människor :). Ser fram emot morgondagen!

Allt för mig för tillfället! Ha en bra dag allihopa..hejsvejs!!


Formen är utmärkt!!

Idag mår jag prima, är bara lite trött i kroppen och en aning ömma fötter men annars så är jag inte alls bakfull. Konstigt nog, för jag drack ett eller två glas för mycket..haha. Hade hur som helst en rolig kväll, träffade en massa skojjigt folk också. Imorse vaknade vi runt elva av att frukosten stod på bordet, såå himla mysigt att vakna upp och ha frukost på bordet! rostat bröd, te, ägg med rökor och massa annat gott pålägg.

Ikväll blir det nog utgång igen och jag tror jag ska till Carro&Allex före hotellet :). Ska dra och sola på något tag!




skål mina damer och herrar!

Är helt klar nu, kände mig stressad tidigare och nu känns det skönt att man äääääntligen blivit klar! Sitter och smuttar på ett glas vitt, känner mig väldigt seg och allmänt uttråkad. Förfesten har inte ens börjat och jag vill inget mer än att den SKA börja. För fortsätter det så här kommer jag somna. Men Viktor, Simon och Evelina är påväg hit och är väl förhoppningsvis här snart. Andreas kommer också joina oss. Amanda&Emelie for på skotercrossen så dom är väl tillbaka om en timma eller så. Man måste helt enkelt ha lite tålamod. Emil sitter och tittar tv med sina föräldrar, men jag blev så trött och satte mig här istället.

hmm..aja, jag får önska er en trevlig skärtorsdagsafton! hejdåååå :D


today i'm wearing this! denna bild är tagen när amanda och viktor var och hälsade på oss när vi bodde i stockholm :)

mot kalix..

det blev ingen träning idag, kände inte att det var nödvändigt med tanke på att man ska dricka ikväll. musklerna kommer ju ändå bara försvinna liksom. har varit på systemet tidigare, gick en snabbsväng på stan med amanda och moa, köpte förköp till söndagens krogfest och sen åkte jag till mamma och lånade tankkortet, tankade och sen åkte jag hem. har packat klart allt och klippt emil, nu är han i duschen och när han är klar åker vi!

när vi kommer till kalix är det direkt hopp i duschen och äta middag efter det..sen så är det fixning för hela slanten! jag tror det lutar åt att inte fara på skotercrossen, känns ganska meningslöst när jag inte ens är intresserad av det. kör en ordentlig förfest istället och har det skoj! sen blir det självklart utgång..

ska försöka hinna skriva ett inlägg senare..men annars så får jag önska alla en hemskt trevlig kväll och en glad påsk! :)

ser hur som helst fram emot denna kväll.




raggmunk!

Sitter och käkar frunch, gott som fasen med raggmunk, tycker det är sjukt gott. Antar att många inte håller med mig, för jag kommer ihåg när jag gick i skolan och vi fick raggmunk till lunch, jag var den ända som tyckte det var gott och åt glatt min lunch, medans andra satt och petade i maten. haha! Dock har jag alltid varit ett stort fan av mat så det kanske inte är så konstigt ;).

Nåväl, efter att jag har ätit och smällt maten tänkte vi åka och träna en sväng. Efter det ska vi åka hem, packa&duscha och sen åker vi till Kalix! :)

Det är vad jag har att erbjuda hittils..hej så länge!

darling leave a light on for me

Kom precis ut ur duschen, luktade kamel så jag kände att det behövdes. Hade egentligen tänkt gå och lägga mig för längesen, men jag fastnade framför tvn så ja, så kan det gå. Men nu är jag inte alls trött, så det kan bli lite jobbigt att somna. Fast egentligen behöver jag inte stiga upp så hemskt tidigt, senast tio bara.

typ det jag hade att säga för tillfället. hejdå.


lägger in en bild för att göra inlägget en aning roligare. denna bild är från en fest just innan sommaren hade börjat förra året. jag och min kära kusin Mia! :D

RSS 2.0