Gottakväll

Tjosan. Idag har jag som sagt jobbat, jobbade till tre men fick betalt till sju! Ain't it great ;)? haha. Inte alla jobb som har så. Nåväl har sett på Punisher war zone nyss och den var sjukt bra! Riktigt mycket action och det gillar jag. Bör ses tycker jag! Särskilt slutet var bäst haha..ni förstår om ni ser den. har suttit och ätit noblesse och nu är jag satans mätt! Ska ändå ner på ica så jag får röra på mig lite så kanske illamåendet släpper lite :P..typiskt mig att äta tills jag mår illa!

Inget mer vettigt ska gå nu, tjohej! :)

Damaged

Tjo har ännu inte tagit mig till gymmet, börjar bli seg nu men ska snart åka. Dom stänger åtta så jag borde röra på mig snart..men jag blev så trött :p. Well well..ska bara köra kondition idag men det blir lugnt.
Har nu fyllt min mp3 med en massa nytt örongodis så det lär gå bra när man har nytt grejs.

äsch nu ska jag göra mig klar och åka. hejsvejs

Musik till 1000

Hej å hå idag har jag varit såpass pigg och kunnat jobba utan att lida :). Fick sluta 2 timmar tidigare då vi hade hemgångsmål, vilket var ett perfekt slut på denna vecka! Har varit på jysk och letat duschdraperi men fasiken att dom ska vara så dyra! Ett enkelt svart kostar 249 spänn och det är inte värt ett enda öre! Får helt enkelt ta och leta vidare på en lite billigare. Låter som världen snålaste människa men jag måste vara snål. Annars räcker mina pengar ingenstans! :) Ska börja spara till en sak å det kostar. Nåväl, ska nog träna idag..känner mig nog frisk för det men får ta det lugnt. Sen blir det att sola också, så idag ska jag ta hand om mig. haha.

Satt idag på jobbet och lyssnade på en kollegas I-pod och hittade miljontals låtar som jag alldeles snart ska ta hem. Hoho. Massa nytt från beyonce och rihanna bland annat, så ikväll ska jag dunka på när jag tränar ;).

Inget mer vettigt att skriva förutom att ni får ha en bra helg, för det ska jag ha. Eller jag jobbar imorron men det kommer vara en massa roligt folk plus att vi får betalt sju timmar men kommer endast jobba typ 2 lr 3 så det är chill :).

Trevlig helg pusspuss!

Doktorspiele?

Ja så heter låten jag alldeles nyss lyssnade på, och vad fan är det för jäkla namn på en låt:P? Hmm..undra va de betyder? Säkert inget vettigt i alla fall. Nu lyssnar jag istället på en riktig goding som vi nötte i sunny beach 07 destination calabria, är den inte bra så säg ;)? Jag får verkligen lust att ställa mig upp och dansa, men de skulle nog se fånigt ut med tanke på att jag är ensam och har världens största sweat på mig och rosa mjukisar, så jag skippar nog de ;).

Ska i alla fall gå ner och handla till middagen, Emil har beställt kycklingcurrygryta med ris så nu ska kocken agera!

Puss Puss :)

Dumma mig

I förrgår slog jag sönder ett splitternytt bord, och gissa vilken ångest jag har nu? Ångesten har bitit tag i mig och släpper fan aldrig. Är det inte träningen så är det jobbet och är det inte jobbet så är det saker som jag själv har orsakat utan anledning. Fasiken nu måste jag åka till ikea..IGEN och köpa ett nytt bord. Ja men men om man är så dum så får man helt enkelt leva med det. Inte för att det var så mycket pengar utan för att det är jobbigt att åka till ikea som ligger flera mil härifrån och jag har ingen bil. Mån tro om man kanske ska ta och köpa sig en bil till sommaren? Kanske skaffa sig ett mer välbetalt jobb?
Suck jag vill bara tjäna lite bättre, den här skitlönen som jag har nu gör ingen nytta, räcker till räkningar och kanske något plagg då och då. Jag som trodde att det skulle vara nya kläder osv hela tiden i min garderob. Men icket så blev det inte. Jag har inte shoppat ordentligt sen i somras och nu börjar jag bli knäpp. Jag vill ha nya kläder..har massor men är trött på vartenda plagg jag äger. Lika bra att bränna alltihop eller något liknande. Dock vore det ju inte så smart, vad ska jag då ha på mig? Nåväl mina problem är kanske inte världens största men dom äter fan upp mig. Jag orkar inte mer! haha.

Idag är jag som sagt hemma från jobbet. Igen. Jag blir rastlös av att sitta hemma en hel dag. Jag vill ut och röra på mig, men det är inge bra när man är förkyld då ska man ta det lugnt. Det har mamma sagt. Ingen träning, inge jobb, inget! Nog för att det är rätt skönt att vila lite från jobbet men hellre jobba och få lite pengar än att sitta hemma och glo. Right?
Ska nog ta och diska snart, har nött beverly hills och sett film hela dagen. Har även bokat tvättid och tvättat sängkläderna, alltid är det fräscht med nytvättat. Ska ner och hämtat dom om något tag när dom har torkat klart! Sen ska jag bara sitta här och vänta på att Emil kommer hem. Hade så gärna velat sola idag. Men vet fan inte om det är så bra att sola när man är sjuk. Någon som vet:P? Tänkte att det är rätt mycket bakterier i ett solarium, även fast man spraytorkar den. Men men.

Kan i alla fall meddela att nu behöver jag aldrig mer duscha på gymmet för idag kan vi äntligen göra våra behov i en riktigt toalett och även duscha hemma. Och gissa om det är skönt. Har ännu inte invigit den, men jag gör väl det senare. Sitter och lyssnar på Laser-Det var en gång en fågel och den är så dålig men ändå så bra. Haha hur fan kommer man på en sån låt egentligen..flummig bara. Men ganska kul när man sitter ett gäng och tar några drinkar lr bara någon öl och så kommer den igång och då sitter alla och sjunger med. Kan vara kul det med! :P Jag har inte festat på 10-11 veckor nu och jag känner mig så otroligt stolt, vet ni hur bra det är? Jag tycker i alla fall att jag är enormt duktig med tanke på vilken alkoholist jag var förr. Det har ju även gjort att träningen har gett grymt bra resultat och det är jag så nöjd med. Jag har fått muskler..oh yeah! Men misstolka inte detta, jag är inte krallig som man säger ;).

Äsch nu ska jag avrunda och kolla om det finns något vettigt att göra innan jag blir knäpp. Puss på er!


Bjuder på en bild. Och här sitter jag på jobbet..
 

Rastlös

Har sett färdigt Role Models nu och jag kan säga att den var riktigt rolig :p. Stifler som är med i american pie var en av huvudpersonerna, och jag har då inte sett någon dålig film där han är med :). Så rekommenderar den starkt :D. Har börjat tanka senaste avsnitten av 90210 så ska väl snart se de då arbetarna gjort klart sitt för ett tag här hemma i alla fall.

Satt och läste på nsd nyss och läste en rolig artikel kolla här:
http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=4462691

Nu ska jag göra något vettigt som att diska. Tjoho! :)

vill bli frisk..

NU..är så trött på att vara sjuk så det inte är sant. Tänkte igår att ja nu kanske det blivit bättre och så åkte jag och jobbade. Men icke sa nicke jag blev värre på kvällen. Inatt har jag vaknat flera gånger av att jag har glömt att andas med munnen eftersom hela min näsan är igentäppt. Suck..hoppas jag blir frisk snart. Får ångest när jag kan inte kan varken jobba lr träna och jag behöver verkligen pengar. Särskilt till Egypten och allt, är jag inte nog frisk imorrn skiter jag i det för jag måste jobba. Får vila mig till helgen istället. Om jag blir bättre under dagens gång kanske jag åker någon timma och jobbar bara för att få in lite pengar. nåväl nu ska jag se Role models eftersom jag som vanligt somnade igår när vi såg film! Hej så länge

Forgive me..

for being such a bitch! Hemkommen från jobbet för ett tag sen, inge gym idag heller. Är ännu inte frisk och nu är jag less på att vara sjuk vill bli frisk nu. Så man kan träna och slippa lida ännu mer på jobbet. De räcker med att själva jobbet är piss, ska man behöva sitta och snora och hosta hela tiden blir allt så mycket jobbigare. Sorry att jag gnäller men de är fan ingen höjdare :P. Har ont i magen också, åt nog för många vicks under dagens gång..dumma mig! nåväl ska börja med middagen alldeles snart, emil är och gymmar och kommer hem runt halv åtta och då ska vi äta. Fan vad hungrig jag är! Blir renskav med potatis och stekt ägg. Tror jag skrev att vi skulle göra de igår men icket så blev de inte :) Annars har dagen väl varit sisådär, hade nog feber ett tag men de gick över. halsen har blivit bättre men näsan bara rinner. ack ack nu ska jag avrunda Puss :)

Fördriva tiden

Jag har verkligen tråkigt. märks de? satan nu messa emil att jag ska komma dit! Jaha då måste jag sminka mig Toodlioo ;d!!

en kopp te

Kom just hem från gymmet, och jag blev jättebrun :D. Nu kanske jag slipper kämpa gärnet och springa på solariet var och varannan dag för att inte se blek ut. Huden har vänt wihoo! Kommer ihåg när jag var tio och var i turkiet en månad, satan så brun jag var..ja tänk om de vore så nu. Hoppas man är lika brun som en ... när man kommer tillbaka från egypten !

Halsen och näsan börjar bli bättre och jippi för det. För det betyder att det är mycket möjligt att jag kan träna imorrn, håll tummarna för mig. Känner mig på flumhumör å så är inte Emil här så jag kan busa med han. Brotta ner han och kittlas. haha fan vad jag är konstig :P..



Är inne på min andra kopp te nu å de är så gott! Alltid bra om man är sugen på något sött kan jag bara meddela, göttti gött. äsch skriver bara en massa svammel så nu ska jag beställa kläder hejsvejs!

här har vi också vinter..

en stund i alla fall. I förrgår natt och under hela söndagen snöade de för fullt här i stockholm och det la sig ett vackert täcke med snö på våran södra mark. Älskar verkligen snön och jag börjar sakna norrland. Där stannar i alla fall snön ett längre tag..här har den redan börjat smälta igen :(. Hoppas jag kan åka upp snart, mor talade om att hon kanske kunde betala en resa någon helg innan vi ska till egypten så jag hopppas veeeeeeerkligen. Vill hem till mamma. Är en liten morsgris jag med! Känner verkligen att det hade varit skönt att hälsa på alla var ju upp i julas och det är längesen det.

SNÖ

Blev en pissdålig bild men den får duga.


 Älskling Älskling snart har det gått tre år sedan vi fann varann igen och jag älskar dig så himla mycket. Du betyder verkligen allt för mig utan dig vore livet verkligen inte detsamma. Jag är ska himla glad över att vi börjar komma framåt i livet med flytten och sådär. Nu när du fått en fast anställning och min är på gång så är livet otroligt lyckligt just nu. Du är mitt ljus, min bästa vän och fram för allt den jag älskar mest av allt på hela jorden. Mitt hjärta jag älskar dig för all evighet <3


Nu ska jag i alla fall kila iväg och sola . Tjing
 

oj så gott..

Har alldeles nyss ätit min mat och det var så gott :). Blev broccoli, köttbullar och stekt äggvita :)..riktigt smarrigt och rikligt med protein särskilt bra en dag när man inte tränar och inte gör av med alla kolhydrater som man annars stoppar i sig :P. Stoppade ändå i mig två skivor vitt bröd i morse så de får räcka sen ikväll när Emil kommer hem ska vi äta potatis å renskav lite norrlandskänsla behövs här också!


se så gott ....till de drack jag.....
flaskorna är så söta så igår när vi var och handlade köpte vi ett 6-pack :).

Älskling kom hem nu jag saknar dig!!!!

Let me think about it

hallå hallå tisdag och jag är hemma från jobbet för att jag har gått och blivit sjuk! Jobbigt och tråkigt när jag inte får träna..äre i alla fall på bättringsvägar nu, halsen var värre igår för jag kunde knappt svälja men idag gör den mest ont och så har näsan min börjat rinna. usch usch..kommer i alla fall kunna gå och jobba imorrn så jag får lite pengar. Löning imorrn, och jag är pank så det är tur att lönen kommer. Ska snart betala resten av resan så kommer vara pank igen..nåväl sånt är livet ibland så lever man fattigt :p.
Har hunnit göra en massa även fast jag har varit sjuk. Är inte direkt sängliggande:P så jag har tvättat eftersom jag inte hann det i helgen och sen har jag dammsugit och dammtorkat lite. Så nu är det rent och fräscht här hemma! Ska alldeles snart göra mig lite mat börjar bli lite hungrig. Sen ska jag nog åka till gymmet och sola, måste ändå duscha (vi har ju som sagt ännu ingen dusch hemma) och det känns lite pinsamt att komma dit duscha å gå så då solar jag också :p. Ni kanske förstår..
Ikväll ska vi nog se någon bra film nu när vi äntligen har fått tillbaka vårat kära internet. Emil slutar nio å kommer hem runt tio..om jag nu inte ska åka och möta han får helt enkelt se hur jag känner mig senare!

Nej hörrni nu ska jag gå till köket och göra mig lite mat. Puss :)

Inget internet

Hej hej anledningen till att jag inte har skrivit något i bloggen på hela helgen är för att dom har stängt av vårat internet hela helgen. Och det har irriterat mig nå så in i helvete. Bara för att elektirkerna hade klantat sig så har vi fått lida utan internet. Så jag hoppas som fan på att det är fixat till idag när jag kommer hem annars ska vi fasiken ha ersättning. Nåväl nog om klagandet.

Är på jobbet och har precis fått rast. Min hals gör så ont och jag kan knappt svälja egentligen vill jag hem men å andra sidan så känner jag att jag lika gärna kan sitta här och dö och proppa i mig halstabletter eftersom det bara är byggarbetare hemma hos oss och för en massa oväsen så jag kommer ändå inte få någon lugn och ro. Känner mig hängig och trött typ som en zombie. Men men vad ska man göra..hoppas jag blir frisk snart i alla fall. Blir ingen träning idag och det känns förbannat tråkigt, men man måste ju vila och det är ju inte bra att träna när man är sjuk som jag är.

Äsch nu ska jag gå och ta en kopp te och sen återgå till arbetet...tjo

Give me a break!

Ja hej hej idag har man då slutat halv tolv, och vet ni hur skönt det var? Extremt, men tanke på hur trött jag är på att jobba just nu så behövdes de verkligen. Får ändå betalt fram tills fem även fast jag inte är där och de ni det är bra :D. Är inte alla jobb som har den fördelen. Kom i alla fall hem runt halv ett och sen dess har jag suttit och kollat på kläder och pratat med Mia och Allex på msn, sjukt längensen jag pratade med Allex så det var kul att höra vad hon gjorde nu för tiden. Tänkte klicka hem lite kläder nu också men jag har lite beslutsångest..

Dessa hittade jag på halens:
http://www.halens.se/ProductPage.aspx?pid=034260&mid=61&sort=0&dir=1
http://www.halens.se/ProductPage.aspx?pid=035080&mid=13&sort=0&dir=1

Dessa hittade jag på hm:
http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_SHOE&shoptype=S
http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_SHOE&shoptype=S

Dessa hitta jag på stylebystars:


Ja jag är jättesugen på att klicka hem allt men dom vita skorna kommer inte förrän i maj..och då har jag redan varit i egypten och jag som verkligen ville ha dom när jag åker dit..så jag får helt enkelt se. De kan ju hända att dom kommer in i till butiken innan vi åker men jag ska tänka på saken vill ju hur som helst ha dom. Vad tycker ni om dessa godingar? :)

Just nu sitter jag i alla fall hemma och har nyss plockat lite i lägenheten och diskat. Har också bytt om till gymkläder så snart ska jag iväg och bränna fläsk. Känner mig riktigt taggad idag så tror det kommer bli en bra dag på gymmet. Ska nog träna ben och vader sen blir det kondition också. Kommer vara helt död i benen efteråt men då vet man att man har gett järnet och då känner man sig duktig ;). Emil slutar ikväll så när han kommer hem lär jag precis ha kommit från gymmet :p. Som sagt ska köra ett långt pass..och duscha och sådant skoj. Kanske sola men jag vet inte om jag borde göra det för jag fick en allergisk chock av min duschkräm så det var det mina konstiga utslag på ryggen kom ifrån. Så nu har jag slutat använda den :) och det blev bättre. Nåväl nog om detta måste bara låta mp3n ladda färdigt sen ska jag åka till gymmet :). Puss Puss

känslor

Jag är arg, ledsen men på samma gång så jävla sugen på en kanelbulle. Och jag skulle kunna döda för en. Okej kanske lite och ta i men jag är dödssugen, extremt hungrig också. Vad ska man äta idag, kanelbulle och kanelbulle =)? Gud vad jag gnäller nu och i tidigare inlägget skrev jag att jag måste skärpa mig. Medans jag nu skriver att jag vill äta det jag inte borde? Något allvarligt fel måste jag ju ha. Undra om jag ska ha lingonvecka när jag är så här?

återstår och se. Nu ska jag sluta skriva en massa ointressanta saker och göra något vettigt. hejsvejs

Tro på sig själv?

Alltså jag vet inte vad det är dom senaste dagarna har det bara gått utför med mitt liv som nyttig. Vad fan hände egentligen? Jo det ska jag ta och tala om för er. JAG HÄNDE. Hur fan ska jag kunna klara av det här när jag inte har någon som helst tro på mig själv ..blir så jäkla förbannad över att jag kanske för en gångs skull var på rätt väg och sen bara vände det och gick åt skogen. Min kost var bra, jag tränade bra och nu blev det bara skit av alltihop. Jag vill bara skrika och gråta och kanske slå hål i väggen för jag kan fanimej bättre! skit. helvete. Vad hände med den där motivationen som jag en gång hade? Ååhh..idag vet jag fan inte om jag orkar träna för den här dagen känns bajs. Okej det gick så grymt bra på jobbet idag fick iväg 38 försäljningar men tusan jag har ett annat liv som rasar. Den där bilden som jag har hängt upp på kylskåpet på en fitnessbrud skulle ju få mig att sluta upp med allt smått och gott som jag en gång åt för ofta. Men nu är jag där igen. Skit.

Disciplin Evin, det är vad du måste få tillbaka och fan inte äta sånt på veckorna. En gång i veckan går bra. Hur fan ska detta sluta? Skärpning nu. Nya tag och helvete snart är det beachen då kan man väl inte se ut som en valross?

Äsch nu ska jag plocka undan de gamla hemmabiot för snart ska vi hämta vårat nya som har kommit idag. hej hej.


Tuesday

Rast på jobbet som vanligt denna tid och jag är supertrött. Jätteseg och vill bara hem till sänge och mysa ner mig. Dock är ju inte Emil där så det är inte lika trevligt då. Men men man måste ju jobba också. Är så less på det här jobbet och känner att jag verkligen vill hitta på något annat. Vill börja plugga men jag hinner fan aldrig kolla upp om någon brandmannautbildning. Jag vill bli det och ska verkligen göra allt för att nå det. Det kräver ju mycket styrka men jag är på god väg. Ska i alla fall försöka läsa på mer om det för just nu vet jag knappt något alls. Någon som kan ge mig något bra förslag kanske =)?

Gymmet igår gick rätt bra tränade axlar och nacke samt lite kondition men fick sån huvudvärk så jag gick och duschade efter 100 kalorier. Fick helt enkelt duga, är ändå nöjd med min insats och sådär.

Axlar:
Axelpress 2x6 15kg 1x8 12,5kg
Sittande hantellyft åt sidan 2x7 7kg
Stående hantellyft framåt 2x10 7kg

Ointressant med nacke så jag orkar inte skriva det :P. haha nu är rasten slut så ska gå och jobba Puss Puss


Hallå i lingonskogen..

..superkul! kom just hem från jobbet, så nu sitter jag och äter en avokado som är det godaste som finns ;D. Skulle kunna leva på dom, dock blir man inte så jättebra i magen och det har jag erfarenhet av. Kommer ihåg för två somrar sen när jag och emil var hemma hos mamma och jag hade en såkallad lingonvecka när jag kan äta hur mycket som helst. Då hade mamma köpt ett helt nät med avokado i och jag tog en, efter en, efter en..till slut hade jag ätit 6 stycken och på kvällen fick jag riktigt ont i magen :P. Så ät inte för många :D..men det är gott. Så för er som aldrig har ätit, PROVA! ;)

Nåväl nog om avokado. Som kanske inte är det mest intressantaste ämnet vi har. Ska äta upp den i alla fall, Emil bör komma snart så vi åker väl iväg och tränar runt sju. Eller något liknande. Idag hade jag tänkt träna ben, men det kommer fan inte gå. Jag har sån extrem träningsvärk i ryggen och det tar inte bara i benen då man tränar ben utan ryggen tränas även då. Så jag kanske tränar något annat :).

allt för mig, hoppas ni har haft en bra dag och får er en bra kväll :). kramar

Monday

Rast på jobbet, seg dag materialet är så urringt att jag bara vill dö. Suck, men det har ändå gått rätt bra för det men men det är bara att leva med det. Pengar pengar..lite men bättre än inget. Börjar bli hungrig också, Shanel försöker få med mig att käka på himmel&strand på lunchen, vet inte om jag ska men är hungrig idag så jag får helt enkelt ta och fundera över saken. Tänk..hemmagjorda hamburgare med hemmagjorde pommes? Lite gott ;)..

Lunch 12, slutar 17 och sen bär det av hemåt, packa gymväskan och sen dra till gymmet! Älskling slutar också 17 så idag ska vi åka tillsammans och gymma :). Alltid trevligt när man får umgås där.

Gårdagens träning bestod av:
Marklyft 1x4 70kg 1x5 70kg 1x4 70kg
Stångrodd 1x8 40kg 1x7 42,5kg
Latsdrag 2x6 40,5kg
Maskinrodd (brett) 1x7 (nivå 6) 1x6 (nivå 7)

Tungt men stark dag, och fick ett tips av en kille på gymmet att alltid ha blicken uppåt när jag kör marklyft. Andra setet gick bättre eftersom han hade tipsat mig :). Så tack för det! Efter gymmet duschade jag snabbt, handlade och åkte hem för att sedan lagade mat, blev schnitzel med sourcream klyftpotatisar och grönpepparsås :)..MUMS! Jobbade även 4 timmar igår, så är nöjd med min insats för gårdagen!

Nu börjar vi igen :) Puss

Alla hjärtans dag!

Hej å hå har vaknat tidigt idag, gick och la mig rätt så tidigt också så det kan ju bero på det. Ska alldeles strax gå ner till tvättstugan och hänga lite tvätt. Tvättiden är slut ett och efter det ska vi och gymma =). Idag ska jag köra bröst och vader I think sen ska jag köra lite kondition också. Ikväll ska jag och min jordgubbsknopp ut och käka har bokat bord till klockan 17, ska bli smarrigt. Sen ska vi hem och mysa, och se någon bra film :). Vad ska ni göra med era älsklingar?

Ska kila ner till tvättis nu så ni får ha en trevligt alla hjärtans dag. PussPuss


Någon har fel

"Du kan inte punktförbränna något område, oavsett hur många repetitioner du gör. Du kommer inte att få bättre muskelseparation med fler reps. Om du tränar lättare och ökar antalet reps minskar du bara stimulansen för muskeltillväxt och till slut skjuter du dig själv i foten"

Källa: Jeff Willet, 2X Team Universe Champion

Jag litar mer på han än anonym. Och andra som säger annat. Den som skriver att jag har fel kan ju komma med en riktigt källa och inte skriva vad gympaläraren har sagt eller vad du har läst i 1952 års upplaga av 'Drängträning 2000'

Läs själv och lär:

http://www.ast-ss.se/html/article.asp?ArticleID=453

Äntligen fredag och helg!

Hej hej kom från jobbet för en stund sen, är lite småtrött men ska åka till gymmet i alla fall. Har tänkt äta lite gotta ikväll så då måste jag slänga in ett träningspass idag =). Är sugen på att träna med ändå inte. Nåväl ska packa väskan och sådär..skönt att det äntligen är helg i alla fall!

Idag ska jag träna triceps och...ja jag vet fasiken inte, vader och underarmar kanske? Ska i alla fall köra ett långt konditionspass och bränna en massa idag. Nej nu måste jag packa och kila ner till bussen.

Puss!

Rast

Ja nu har vi då rast till kvart i sen kör vi på till fyra och sen är det helg :D. Gud så skönt det ska bli. Dock så kanske jag ska jobba några timmar på söndag så man får in lite extra på kontot. Ska i alla fall fundera på det. Inget mer vettigt att skriva ska gå och fika nu med kollegorna.

Svar anonym kommentar: Okej du ökar fettreduceringen, men blir mer fit när du använder mer vikt. Vill du bränna mer fett är det bara att springa på bandet lr köra kondition. Svårare än så är det inte =). Men som sagt alla tränar hur dom vill och får väl se själv hur bra resultatet blir.

Träningsdagbok

Dag 3
Stångcurls 3x7 20 kg
Växlande hantelcurls 1x8 8 kg 2x7 9 kg
Maskincurls 2x7 30 kg

Sit-ups på boll med vikt 2x8 5 kg
Benlyft med vikt 1x10 2x10 3 kg 
Sneda sit-ups med vinkel 2x7

Kondition 450 kcal, sprang på bandet&cyklade!

Dagens tips!
Kom ihåg att när du kör ett styrkepass, gör inte mer än 10 repetitioner, lägg på extra vikt och gör färre. Du blir då starkare och det tar mer. Så om du kör sit-ups (enkla) och göra typ 100, du blir inte starkare för det, du tröttar bara ut kroppen. Ta en vikt och håll den lätt mot bröstet, jag lovar att det tar mer och ger snabbare resultat. Många är rädd för att blir för vältränad, att musklerna kommer synas för mycket. Men det gör det inte direkt liksom, du måste ändå träna ett bra tag, kanske till och med ett par år för att se såpass bra resultat att musklerna syns ordentligt.

Lärorik dag på gymmet, kände mig mer kry för att träna och det gick toppen =). Detta tränade jag då igår men hann aldrig skriva det då vi lagade käk och såg på underworld 1.

Just nu har vi rast på jobbet börjar igen 10.15 och sen kör vi på fram till 12 då vi har lunch. Morgonen har gått snabbt och sådär, ska bli skönt som bara den med fredag. Imorgon är det ju alla hjärtans dag också, vi har bokat bord på en asiatiskt restaurang i stan, är buffé och det ska bli så sjukt gott, längtar massor. Ska bli så mysigt, senare på kvällen blir det att se någon bra film och bara mysa på. Vad ska ni göra med era älsklingar, lr vänner :)? Give a lot of love ;)

Börjar nu så ska gå och jobba igen. Ha en bra fredag puss!

Break

Tjoho har rast nu har tävling idag och våran grupp leder OH YEAH! Vi ska göra 49 färdiga i gruppen sen får vi gå hem och vi har 16 kvar så nu ska vi kömpa så vi får gå hem tidigare.

Inget mer vettigt att skriva börjar 3 å sen är det slutruschen till 5. Längtar till gymmet, jag vill träna!

Puss =) älskar dig Emil, saknar min lilla chokladtopp.

Lunch

Ja hallå där har just nu lunch på jobbet börjar igen klockan ett. Kom hit vid tio för att jag försov mig igen..fan hur kan man inte minnas att man stängt av alarmet? Kommer inte ihåg det alls, och så vaknade jag 08.07 och insåg då att jag har försovit mig för andra gången den här veckan. Fattar inte hur jag lyckas, gick ändå och la mig halv elva så jag borde vaknat i tid. Men men, inget att göra åt det. Misstaget är ju redan gjort och dessutom får jag i alla fall ingen ogf eftersom jag inte är uppskriven och får komma in när jag vill. Handlar ju bara om disciplin. Tycker ändå att jag har varit duktig som tagit mig upp för det mesta i tid och kommit till jobbet åtta även fast jag får komma när jag vill. Men får man pengar så är det ju ingen större fara. Behöver ju alla pengar jag kan få med tanke på att vi ska betala egypten-resan i mars så det vore ju förargligt om jag inte har råd. Dessutom behöver man ju fickpengar och sen ska vi vaccinera oss mot hepatit A&B, och dessutom behöver man visum för att åka dit. Så det kostar sig en hel del, men det är helt klart värt det. Dock så är jag lite nervös för att vaccinera mig, är ju hemskt rädd för sprutor så det är inte direkt någon höjdare. Men Emil följer ju med mig såklart så jag får krama om hans hand, blunda och räkna till tio och sen är det klart, går ju snabbt. Men usch så obehagligt det är med sprutor, har alltid varit rädd för dom speciellt när det är på känsliga ställen, vet inte exakt var man får den men tror det är på armen. Jaja, hellre en spruta som gör ont i 10 sek än att bli sjuk för alltid och lida över det :).

Idag slutar jag fem och efter det åker jag hemåt, stoppar i mig min banan, packar väskan för att sen åka iväg och träna. Dagens träning blir nog mage&biceps sen ska jag köra lite kondition också så jag får ordning på problemet jag ställde till med igår när jag stoppade i mig massa onyttigheter. Det bästa är ju att det alltid går att ta igen det så jag ser framåt. Skriver senare exakt vad jag har tränat så ni får se hur det har gått  =)

Tänkte ge en dagens tips också, tänk på att du alltid vilar 6 dagar efter varje muskelgrupp du har tränat så musklerna får vila ordentligt. Så träna inte tex. mage måndag och sen onsdag för det hjälper inte, du får inte sexpack snabbare för det! Som sagt musklerna ska vila minst 6 dar efter första träning :). Resultaten kommer du se, men stressa inte man måste också vila. Kondition däremot går bra att köra varje dag då du ändå rör dig när ju går från bussen, till tåget, till bilen eller hur du än rör dig, det spelar ingen roll. Att röra på sig ofta spelar ingen roll, låt bara musklerna vila ordentligt. Sen en annan sak är att det bästa du kan göra när du kör styrke är att kombinera en lite muskelgrupp med en stor, som rygg&vader tex. Då sliter du inte ut kroppen så lätt heller.

Hoppas ni tar del av detta och ha kul men träna inte ihjäl er :)

Oj vilket långt inlägg jag skrev nu, brukar vanligtvis skriva korta när jag är på jobbet då man inte kan skriva i lugn och ro utan att någon kommer och tittar. Vill skriva i fred och sen får folk läsa det jag skrivit då det är klart! Nu ska jag återgå till mina arbetskamrater och kanske kika på lite kläder och drömma lite :).

Puss&Kram!

Träningsdagbok

Dag 2
Sittande hantelpress 1x8 12,5 kg 1x6 15 kg 1x4 15 kg
Stående hantellyft åt sidan 2x8 6 kg
Stående hantellyft framåt 2x8 6 kg


Kondition 220 kalorier, sprungit på bandet

Idag var en seg dag på gymmet kände inte att jag hade orken och sen gjorde min mage ont så jag bestämde mig för att köra ett lite kortare pass så jag får vila lite.

Maten idag har bestått av:
Frukost: Mild lättyoughurt med 1 dl müsli
Lunch: Nutrilett
Fuskat idag och ätit godis dock så det gick åt helvete. Men jag var sugen :P får ta igen det helt enkelt!
Innan gymmet: En banan
Middag: Korv med pommes

Skulle ha uppdaterat detta igår men jag glömde bort det så lägger jag in det nu istället =). Alltså detta tränade jag igår!

bra start

I morse vaknade jag klockan åtta och insåg att jag hade försovit mig. Så typiskt mig! Att stänga av klockan och sedan vakna upp med en enorm ångest. Suck. Tog mig upp i alla fall och gjorde mig i ordning gick ner till tåget, och fick då veta att det tåget som jag skulle ta var inställt. Jaha tänkte jag då får jag väl vänta på nästa, sl är skit. Därav anledningen till att jag inte köper något sl-kort då man inte får vad man betalar för.

Har lunch på jobbet nu och har nyss ätit nu ska jag gå skriver mer sen! Puss

Träningsdagbok

Dag 1
Utfall med vikt 3x7 15 kg (hantel på vardera hand)
Knäböj fristång 3x6 55 kg
Hacklift 2x8 30 kg
Benpres (liggandes) 2x6 95 kg

Tips!
För att ni ska orka hålla i vikten om ni vill köra utfall på lite tyngre använd då dragremmar. Dragremmarna hjälper dig att hålla fast i vikten så du inte tappar den och den hjälper alltid till då du vill höja styrkenivån en liten gnutta då du inte behöver tänka på greppet utan bara att köra på.

900 kalorier kondition, utspritt på olika maskiner

Ett hårt men roligt pass och jag är väldigt nöjd med min insats =) jag blir starkare och starkare för varje vecka som går. Kan säga att jag ibland känner mig som en man när jag står där och tar i. Ibland kommer det till och med ut lite oljud, men det kan jag faktiskt inte rå för. Det är bara ett bevis på hur stark jag är ;). Haha!

Maten idag har bestått av:
Frukost - Mild lättyoughurt med 1 dl müsli
Lunch - Nutrilett, extremt god smakar som pucko och den är mättande! rekomenderas (innehåller endast 210 kcal)
Innan gymmet - Banan
Middag - Köttbullar, stekt potatis, grönpepparsås och sallad

- Om ni är funderar över något gällande det här,  är ni hjärligt välkommna att ställa frågor!

Trevlig kväll!

hello there sunshines

Just hemkommen från jobbet, fick sluta en timma tidigare idag då vi hade hemgångsmål :). Vilket var grymt skönt med tanke på att det var måndag, och vem är inte extra trött en måndag? Sitter just nu och stoppar i mig en banan för att sedan sätta mig på bussen som tar mig till gymmet :). Idag blir det att köra ben och det kommer bli ett hårt och svettigt pass! Men det är helt klart värt det, med tanke på vad man får för resultat. Börjar redan märka att jag har tappat en massa fett på benen och fått mer muskler och det är grymt bra resultat. Även fast jag har slarvat lite så kan man faktiskt se att det blivit bättre!

nej hörni nu måste jag packa väskan för bussen om tio min =) skriver mer när jag kommer hem! Puss

the reason

Hallå där har precis kommit hem från jobbet. Har packat klart gymväskan alldeles nyss och nu sitter jag här och äter en banan =). Bussen går 27 över så jag hinner ta lite tid till bloggen innan jag ska iväg. Idag har dagen gått så sakta, men ändå snabbt..ja jag vet inte. Det kanske var för att jag svamlade på men ändå var så sjukt trött sen har jag haft hicka halva dan och det var sjukt pinsamt när man skulle prata med kunden för jag hickade vart annat ord..haha undra vad kunden tänkte? Jag hade då inte kunnat hålla mig för skratt..sen att jag sa ursäkta hela tiden var ännu pinsammare:P.

Är väldigt trött idag med, måste få ordning på den här tröttheten för det är så värdelöst att gå runt som en zombie som jag gör. Fattar inte varför..jag tränar och då ska man inte vara trött. Det gör ju bara att man blir piggare..men ja vad vet jag. Hoppas det blir bättre nästa vecka, för det är ju snart helg och då måste jag passa på att sova ut =). Skönt!! För övrigt så har dom idag kaklat halva badrummet så det borde inte var så länge tills allt är klart. Extremt underbart måste jag påpeka!

Idag på rasten satt vi och kollade på en massa sommarkläder, och jag började längta så sjukt mycket till sommaren. Vill ha sommar nu nu nu..dock snöar det ute idag så jag är tveksam på om jag kommer få min önskan i uppfyllelse nu, haha! Nej nu får jag ta och sluta svamla. Dock får jag ju lite försmak på sommaren eftersom jag åker till Egypten så där har jag lite förtur! jippi. Usch vad jag är löjligt trött..känner att det kommer gå segt på gymmet idag med. Som det också har gjort tidigare i veckan..jag vill inte. Åh kan jag inte bara bli pigg? Ska man behöva ta uppåttjack för att bli pigg?

juste anledningen till rubriken jag skrev igår var att jag hatar ciggaretter..även fast jag feströker så borde det klassas som knark. Varje gång man står brevid någon som röken, går framför dom lr vad som helst som gör att man känner doften av röken gör mig spyfärdig. Det borde klassas som knark enligt mig. Tänkt att rökning dödar mer än vad folk dör i bilolyckor. hur kommer det sig att det inte är olagligt? Förrvirrande..nu tycker jag Sverige borde införa förbud på ciggaretterna också. Snälla, för allas skull. =) Tack!

nej nu ska jag kila till bussen, Puss på er =)

Klassa det som knark

Hej hej snart ännu en vecka avklarad, och jag vill bara sova. Är så sjukt trött hela dagarna och hela tiden, hur ska jag bli av med denna trötthet? Suck och ännu mera suck, tror jag ska gå och sova snart.
Har inget vettigt att skriva mer än att den här veckan är en trött vecka för lilla mig.

Ska avrunda nu, Puss

Egypten

Jag måste fasiken börja köpa nya kläder till egypten, sommarkläder liksom. Sitter på hm:s hemsida och kikar runt lite.
Hittade bland annat dessa godingar som jag nästan måste beställa!

Lr vad säger ni ;)? Kostar 349:- lätt värt!

God kväll!

Ja då har man avklarat dagens träning också =). Körde biceps&triceps och sen sprang jag på bandet. Blev less efter ett tag och gick för att duscha! Nu sitter jag hemma och äter min middag, kokade lite potatis och till de äter jag tärnad falukorv och en morot till :P. Jättegott, och enkelt! Kanske inte så nyttigt men man kan äta i princip vad man vill och hur stor mängd som helst 2-3 timmar efter ett träningspass för det blir inte fett. Det ger antingen näring till musklerna lr så skiter du ut det, så var inte rädd för att äta en pizza lr något sådant efter ett träningspass! Dock är inte en påse godis så passande :p..men ni fattar!

Ja snart ska jag förhoppningsvis till Ikea, måste åka och byta databordet, de vart fel färg, och sen tyckte emil de var fult så det finns inget annat att göra än att åka dit och byta ut den. Sen ska jag köpa lite småsaker som jag glömde köpa förra helgen :)!

Nu messade tobbe så jag måste äta klart och sminka mig ;D!!

ha en bra kväll allihopa, puss!

Morning

Hallå där har vaknat för ett bra tag sen, legat kvar i sängen rätt så länge och det var så skönt :). Sen har vi ätit frukost och sett lost =)..Emil åkte alldeles nyss till jobbet så kommer vara ensam idag med. Men det ska jag nog klara av, har ändå saker att göra så tiden brukar gå snabbt då. Har bytt om till gymkläder nu i alla fall, tänkte åka mot gymmet på ett tag tror jag, men tänkte sitta här en liten stund i alla fall. Vad mer ska jag göra idag? Jo jag ska köpa dom där förbannade lösnaglarna som jag har planerat länge så idag får jag jag banne mig ta tag i det! Mina naglar ser förjävliga ut så nu ger jag upp! Det finns inget annat att göra än att sätta på låtsasnaglar! Efter de ska jag tvätta om det finns någon tvättid annars ska jag nog se någon bra film =).

Igår kollade jag på en massa gamla foton och jag kom på att jag saknar min svarta hårfärg. Passade så bra i det och nu saknar jag det verkligen. Hur ska jag göra, vilket tycker ni är finast?


NU



RSS 2.0