To tired to write..

Igår när jag kom hem efter halv elva var jag alldeles för trött för att skriva. Dessutom satt älsklingen sött och väntade på mig i soffan, och då kan man ju inte motstå att mysa ner sig framför tvn med världens sötaste <3. Vi såg idol och sen gick vi och la oss. Idag vaknade jag pigg *host* och glad runt halv åtta, egentligen ville jag sova men jag behövde stiga upp om jag skulle hinna träna innan jobbet. Så nu sitter jag här, nytränad nyduschad och äter mina lingongrova med ägg på..MUMMA! Hann inte med kondition nu på morgonen då jag börjar elva och ska iväg om en halvtimma..så tror jag ska och konditionsträna efter jobbet. Bara en snabbis men i alla fall så jag får det gjort. Men det beror helt enkelt på hur trött jag är. Körde biceps&triceps idag, ökade i de flesta övningarna och jag är grymt nöjd. Fan, jag får så mycket mer motivation till att träna just bara för att jag blir starkare för varje vecka som går. Det är en härlig känsla!! Börja träna du med och få en härlig självkänsla ;)!

Dagens träning

Biceps
Sittande hantelcurls 2x8 10 kg
Stående hantelcurls 2x6 12,5 kg (ökat 2,5 kg hela reps)
Curlstångcurls 1x4 22 kg 1x7 19,5 kg
Dubbel bicepscurl 1x7 15 kg (ökat med 2,5 kg)

Triceps
Smal bänkpress 1x6 40 kg 1x8 35 kg 1x7 35 kg (ökat med 5 kg)
Tricepsextension med handtag 1x10 35 kg 2x8 40 kg (ökat med 5 kg)
Sittande hantelpress bakom huvudet 1x10 10 kg 1x7 15 kg

Klart för idag, slut för idag..nu måste jag gå och göra mig klar sen bär det av mot jobbet. Jobbar 11-20 ha en bra dag! :) Tjohej


Snart bär det av

Jag har nästan gjort mig klar..måste bara platta luggen först. Den ser hemsk ut..blev inge stan innan jobbet. Jag hinner inte, sen orkar jag inte heller. Skönare att sitta hemma och ta det lugnt och glo vid datorn. Och lyssna på massa skön musik..

har en massa nya favoriter..alla är inte nya men grymt bra låtar..och favoriter just nu!

Paradiso Girls - Patron tequila
Pitbull - Hotel room service
Duffy - Warwick avenue
Beyonce - Sweet dreams
Jay Sean ft Lil wayne - Down
David Guetta ft Akon - Sexy bitch
Leona Lewis - Happy

mätt och belåten

Nu har jag ätit färdigt och är lagomt mätt. Ska alldeles strax hoppa in i duschen, sen ska jag göra mig i ordning och kanske åka in till stan tidigare. Hade behövt köpa nya gymhandskar för att mina är på tok för slitna och värdelösa nu, så det är på tiden att jag införskaffar ett par nya. Dessutom skulle jag behöva lämna tillbaka lite plagg som inte passade då jag inte provade dom förrän jag kom hem. Men vettetusan om jag orkar..aja vi får ju se när jag gjort mig klar osv. Ska bara lägga in dagens träningspass.

Axlar

Axelpress med hantlar 1x8 15 kg 2x6 15 kg
Sittande hantellyft åt sidan 2x8 7 kg 2x12 5 kg
Baksida axel med maskin 1x10 (2) 1x6 (3)
Stående hantellyft framåt 1x10 9 kg 1x8 10 kg

Nacke

Hantelshrugs 3x7 25 kg
Upprätt kabelrodd 2x10 40 kg

Kondition 20 min 262 kalorier.

Nu ska jag skutta in i duschen..luktar bränt efter solningen. Btw, så fick jag hyffsat mycket färg. NÖJD! Nu känner jag inte mig som ett lik nå mer. Haha!





Omelett och Broccoli..

..min specialitet! Gott, nyttigt, enkelt och mättande!

I min omelett har jag fyra äggvitor, en äggula (tycker inte om äggula så mycket), fyra skivor kalkon eller skinka, en halv tomat (tomatköttet är urskrapat för att undvika att den blir så vattnig) och en bit lök, ca en matsked vatten samt salt&peppar. Så gott! :)


tillagning och kocken själv..


Resultet, mmh..nu ska jag äta!!

yes!!

My beautys are here to stay! Fanns knappt några 36:or kvar i butikerna här i Stockholm så jag var bara tvungen att beställa dom. Har tittat på dom ett ex-antal gånger i butik och till slut när jag skulle köpa dom fanns det inte kvar i min storlek. Men nu så, nu har dom kommit hem till mig och här ska dom stanna! Och kommer användas FLITIGT under hösten och kanske vintern..

ska inviga dom idag...mmh...ååh! Tänk att ett sms och ett par skor kan göra en så glad? Ja, det är ju helt underbart.


DinSko 599:-

ska även passa på att lägga in mina andra boots som jag köpte på skopunkten för någon dag sen..kan säga samma sak om dom. I love them! grr..


Skopunkten 399:-

Klockan som jag köpte till mig själv i present..298:- Ur&Penn








ny musik!

OH yes! Har fyllt på med en massa ny musik inför gympasset, nu drar jag!

Hej svejs!!


bjuder på en gammal bild när jag har gult hår!

vilken tur..

Har pratat med dom nu och det visade sig att dom självklart gjort lite fel..aja dom ska skicka tillbaka pengarna åt mig som blev över och hädanefter blir det en lägre summa. Tur var ju det! Min morgon är räddad :)

Åt frukost för en stund sen, ska slänga i mig en kiwi också för lite energi och sen ska jag blanda min energidryck. Idag ska jag köra axlar&nacke på gymmet, sen ska jag cykla lite..hade jättegärna velat springa och köra crosstrainer men eftersom min fot ännu gör ont är det nog ingen vidare idé. På cykeln lägger jag inte lika mycket tryck på foten så det går bättre. Blir nog solning också idag, känner att jag har blivit så förbannat blek. Vill känna mig lite fräschare..men ska inte sola för ofta det är ju inte bra.


blir så förbannad!

Godmorgon. Min morgon har inte börjat så bra, för det första så skulle jag ju och träna med Emil innan han började jobba. Men vi låg kvar och sov ett tag till istället så han åkte själv och jag ska dit sen. Det gör ju inte så mycket egentligen, kan bara vara trevligt att hinna umgås lite eftersom jag slutar 22 ikväll och han 21. Nåmen, vi får mysa ikväll när jag är hemma..Det som har stört mig mest idag är att jag gick in på min internetbank för att betala min telefonräkning och då ser jag att handels har dragit 610 kr från mitt konto!! Fan fatta! Vet ni hur mycket pengar det är för a-kassan och facket? Helvete..dom har ju räknat helt fel på vad jag tjänar. Jäkla idioter. Har i alla fall mejlat dom nu så förhoppningsvis får jag svar..snarast!

måste ändå ringa..kan ju inte betala samma summa varje månad eftersom min lön är så varierande. SUCK!

aja ska iväg och träna efter att jag suttit i denna förbannade kö. skit!

det passar verkligen inte mig...

Tyvärr så har jag helt gett upp hoppet om att kunna trivas på telefonjobbet. Det passar helt enkelt inte mig. Jag får seriöst panikångest när jag sitter där. Blir deprimerad av att ens tänka tanken på att sätta på mig headsetet och ringa dom där samtalen, och desperat försöka sälja på folk en försäkring som dom kanske aldrig någonsin kommer ha nytta av. Det gör mig förbannad på något sätt. Usch, får bara dåliga vibbar när jag tänker på det, så nu ska jag byta samtalsämne.

Dagens träning gick väl kanske inte som jag tänkt mig. För det första hade jag ju planerat att köra ben idag, men eftersom jag fortfarande har ont i foten så kändes det inte lägligt att lägga ännu mer press på den än att gå på den. Därför körde jag istället rygg, men kroppen svek mig när jag körde första övningen som var marklyft. Det gick helt käpprätt åt helvete, min kropp har nästan aldrig svikit mig när jag kört marklyft. Men idag pallade inte min rygg. Så istället la jag mer focus på de andra övningarna så jag i alla fall kunde fullfölja mitt gympass för dagen. Är förövrigt annars nöjd, då jag ökat i de andra övningarna.

Marklyft 1x6 80 kg 1x3 80 kg (det var då ryggen svek mig) 1x3 75 kg (gjorde ett nytt försök, men det blev inte bättre) ökade i alla fall på marklyft idag, så på det viset är jag ändå lite nöjd med min insats.

Stångrodd 3x7 45 kg (har ökat med 5 kg)

Latsdrag 1x8 45 kg 2x7 50 kg

Smal latsdrag 2x7 37,5 kg



Morgondagen kommer se ut så här:

-Träning på morgonen med Emil innan han åker och jobbar, sen sola.

- Efter det hem och äta, duscha, fixa sig, städa lite osv.

-In till stan och köpa gymhandskar och lämna tillbaka kläder som inte passa.

- Jobba 17.30-22.00

-Hem och sova. Slut för idag..tack för idag!

nu ska jag se kvällens avsnitt av idol och sen blir det svenska hollywoodfruar. So long!






Warwick avenue

Helt underbar låt..jag kan varken sluta sjunga eller lyssna på den. Åh, den är så fin.


Jobb jobb jobb..

Idag började jag halv nio, som vanligt blev jag sen men det var faktiskt inte mitt fel denna gång. Hissen som ofta ska tjorva på självaste mornarna började ju självklart krångla idag med. Blir så förbannat less, när man är stressad har klackar och måste komma ner så fort som möjligt så ska hissen fan funka! Jag tänker fan inte börja springa i trapporna med högklackat, för när man är stressad så kan man snubbla och slå sig. Hur nödvändigt är det liksom? inte så värst kanske. Är ju på telefonjobbet idag, för första gången på länge. Känns faktiskt kul att vara tillbaka, även fast det bara är för en kort stund. Kul att få klä upp sig lite också :). Jobbar till fem idag sen åker jag direkt iväg till gymmet och tränar. Idag tänkte jag köra ben och vader, ingen kondition eftersom jag kör ben och då kan jag inte ge allt på kondition. Sen ska jag försöka hinna sola också..börjar bli blek.

ja, vad ska jag mer berätta? finns nog inge mer, börjar strax. ska bara kika in på facebook en snabbis. Vi hörs säkert senare.


strax sängen..

..men först ett snabbt inlägg.

Idag har vi varit och hämtat en cross till Tobbe. Nu kan pojkarna åka ut och leka med sina fordon tillsammans. Kan ju vara kul det med. Jag har själv seriöst funderat på att köpa mig en egen hoj eller en fyrhjuling. Bara för att. Tror det hade varit rätt skoj. Men jaa, det är väl kanske inte det mest nödvändigaste i nuläget. Förövrigt så har jag aldrig kört en cross och då kanske man ska träna sig lite innan man ens köper en. Har sett på Johan Falk-Vapenbröder och svullat. Underbart. Men imorgon börjar underbara nyttiga livet.

nu är det sängen. godnatt. imorgon är det en ny dag och nya tag! ha de gött. Pöss

 


Spy Bar=Skit Bar

Goddagens. Kvällen igår blev ett totalt fiasko. Jag hade knappt kul, blev lagomt full och Spy Bar var helt värdelöst. Kvällen började här hemma, jag, Emil, Kasper, Mia och Mirja satt här och drack. Det uppstod några dispyter här och där, som gjorde att kvällen lite blev som den blev. När klockan var runt midnatt körde Tobbe oss till The Bridge och vi fick komma in gratis, då kändes det lite bättre ifall att det skulle vara dåligt där inne. Kan ju säga att det inte var så himla speciellt, det enda som är bra med The Bridge är att det är stort och att dom alltid spelar bra musik, sen är det alltid röj. Men vi satt mest och snackade och smuttade på våra drinkar, jag och kasper satt och disskuterade våra planer om att bli brandmän så det var rätt trevligt. Dansade gjorde vi också, men jag var inte riktigt på humör för dans. Senare messade jag med Julia, hon och Ida var på Spy Bar och tyckte vi skulle komma dit. Vi vart lite tveksamma på om man ens skulle komma in. Med tanke på vad man har hört talas om det. Fast till slut tog vi en taxi och började köa in dit. Det var faktiskt en riktig besvikelse när man kom in dit. Folket var inte alls så speciella som man trott. Inga kändisar osv. Visserligen åkte jag inte dit för den sakens skull, men jag blev sjukt besviken. Det var trångt i lokalen, det luktade något som jag inte kan sätta ord på och folk var skumma. Med andra ord, SPY BAR är en riktig skit-bar. Totalt värdelös. Dessutom kostade det alldeles för mycket att komma in med tanke på vilket fiasko den var.

Kvällen slutade på McDonalds och 6 stycken nuggets med sötsursås, det var nog kvällens höjdpunkt. Nu blir det nog inte fest förrän halloween då förhoppningsvis Koukas-Panda och Tallen kommer. Fram tills dess är det hårda tag med kosten och träningen.

Idag ska vi inte göra något speciellt. Var och handlade mat med älsklingen och det blir biff med bambuskott och ris. Ska bli riktigt gott, har inte hunnit äta något ännu och vi steg upp runt halv ett. Nu ska jag gå och röra om i riset. Jag är inte bakis. Men jag ska svulla ändå ;).

Todiloo.


Du är mitt allt <3 jag älskar dig så!

You spin my head right round

Partyt är igång och jag är full. Kläderna passade inte så det blev samma gamla vanliga rosa klänning. Men vad gör det? Den är såååå skön.

ha en trevlig natt allihop! HEJ HOPP!!!


Ge mig ork

Kan inte någon ge mig ork till att gå och handla mat? JAG ORKAR VERKLIGEN INTE. Har i alla fall städat upp här hemma sen igår, det var ett berg av disk som är helt borta nu. Hatar när det står disk framme, det gör mig galen! Speciellt när man ska festa till det ikväll, då blir det massor med glas och en massa disk. Så disk på disk är inte så underbart.

Kom ut ur duschen för en stund sen. Ikväll ska vi då fira min 20-årsdag på riktigt. Jag hoppas verkligen att det blir kul, men med rätt mängd alkohol och med bra sällskap har man alltid kul. Sitter här med mjukisbyxor och en rutten t-shirt. Är sugen på mat. På allt. Känner ingen lust att börja fixa till mig, men jag borde börja nu. Fast först måste jag få mat i magen för jag har ingen energi kvar. Inte bra att hålla igen på maten så här lång tid, men jag har inte hunnit. Dessutom, hade jag haft mat hemma så hade jag lagat ihop något. Men det enda jag har hemma är; ägg, grönsaker, tonfisk och jag vill ha något mer matigt eftersom vi ska dricka ikväll. Äter jag inte ordentlig mat så kommer kvällen sluta med att jag kramas med toalettringen. Det är jag inte så sugen på. Tror jag inte att någon är. 

Emil är påväg hem från jobbet. Mia&Mirre kommer väl runt halv åtta. Sa att dom inte fick komma tidigare för att jag är seg och jävlig, lite sisådär på dåligt humör nästan. Då är det lika att dom kommer när man fått lite näring i sig och börjar bli klar. Har pratat med Jossan också, hon och hennes polare förfestar någonstans på andra sidan stockholm. Dom kanske möter upp oss i stan, och då blir vi ett helsikes gäng. Hoppas det blir kul. Nu ska jag ringa min käraste karl och kolla vad vi ska äta.

Tjohej!

 

Dagens träning

Biceps

Hantelcurls 1x8 15 kg 1x6 15 kg 2x10 10 kg
Curlstångcurls 2x8 *kommer inte ihåg vikten*
Koncentrationcurl 2x8 10 kg

Triceps
Smal bänkpress 1x8 35 kg 1x6 35 kg 1x10 30 kg
Pushdowns (bred) 1x8 40 kg 1x6 40 kg
Pushdowns (smal) 1x10 40 kg
Sista övningen kan jag inte namnet på så den lägger jag inte in.

Kondition 10 min, step-maskin.
+ gått runt på stan.

Maten har bestått av 4 stekta äggvitor till frukost. Efter träningen slängde jag i mig gainer (för återhämtning efter träning) och en banan. Sedan åkte jag på stan. Nu när jag kom hem åt jag en burk mini-keso 250 g. Är hungrig som bara den. Behöver middag, men har ingen aning om vad jag ska äta. Förslag någon? :) Enkelt&snabbt.


det blev lite mer än en t-shirt..

Halloj! Har just kommit hem från ännu en shoppingtur, fick med mig mer hem än bara en t-shirt. Men jag hittade en kavaj och det har jag länge letat efter, en enkel svart klänning som jag ska ha ikväll alternativt en lila topp som jag också köpte och isåfall ett par svarta jeansleggings till. Gud så snyggt det kommer bli! Känns bra att ha två outfits att välja mellan, och dessutom, det bästa av allt är att man kan använda båda till fest och till vardags. Super! Det är sånt jag behöver, jag är jätteduktig på att köpa alldeles för fina plagg som kanske används en eller två gånger och sen hänger dom i garderoben och tar plats. Hur meningslöst är inte det? Jag har ju inte direkt så mycket pengar att jag kan använda kläderna en gång och sen hänga undan dom för att sen köpa något nytt och göra samma sak med den. Nej tacka vettja alltiallo-plagg..det är fina grejer det. Speciellt när dom inte kostar allt för mycket heller.



Lördag morgon..

..och jag är uppe. Klockan är 09.04 och jag ska snart iväg och träna. Känner mig grymt duktig, att helt självmant stiga upp denna tid en lördag är faktiskt starkt. Om jag får säga det själv. Men jag var faktiskt inte så trött, då är det lika bra att stiga upp även fast det är lördag. Har ändå en massa att göra idag, så hade jag stigit upp senare hade det bara blivit stressigt och jävligt, och det känns inte värt att få sova ytterligare en timme för att sen stressa.

Under veckan har det hänt ganska mycket. Jag har fyllt 20 år. Jag har hälsat på min kära kusin med familj. Varit hos pappa i torsdags. Och igår var det en heldag på stan med shopping och till sällskap hade jag Mirre med mig. Var sjukt skönt att få shoppa av sig lite. För mig blev det faktiskt inte så hemskt dyrt, då bla skorna jag köpte knappt kostade mig något, mössan&halsduken betalade jag med pengarna från pappa och klockan den köpte jag åt mig själv i present. Är sjukt nöjd med den, åh jag älskar den. Så snygg! Inhandlade även en lång stickad tröja från Gina och ett par svarta jeansleggings. Även en ögonpenna fick hänga med hem. Innan jag åkte hem med tåget var jag och handlade inför kvällen. Kalas stod nämligen på schemat. Bakade en otroligt god tårta, en jättegod kladdkaka och sen hade vi även ost, kex och ett glas vin till det. Vi hade jättemysigt och det var trevligt att ni kunde komma. Tog tyvärr inga kort då jag inte hade batteri på kameran. Men huvudsaken är ju att man hade trevligt i alla fall!

Dagens att göra:

-Äta frukost, ägg
-Träna, styrke&kondition
-Åka hem och duscha, göra mig i ordning för att sen åka till stan och möta upp Mirre.
-Inhandla alkohol inför kvällen, köpa en t-shirt&skinnjacka till Emil.
-Åka hem, laga middag och göra sig i ordning för kvällen.
-Börja dricka. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!

PUSS, ha en bra dag allesammans! :)


gympasset..

Rygg

Marklyft 2x7 75 kg
Stångrodd 2x8 40 kg 1x10 37,5 kg
Latsdrag 2x7 47 kg 1x6 50 kg
Sittande rodd, rak rygg 2x8 (6) ca. 40 kg

Mage

Benlyft med vikt 1x6 5 kg 2x10 4 kg
Sit-ups på boll med vikt 2x10 5 kg
Vanliga sit-ups, benen i 90 grader 1x15
Maskin sidovridningar, sidomusklerna 2x10 (3)

Kondition 20 min



åh vilken rolig födelsedag!

haha not. Har jobbat och slitit. Sen har jag dessutom slitit på gymmet i en och en halvtimma. Så min födelsedag har inte direkt varit sådär speciell. Äsch vad gör det? Jag får ju fira den i helgen. Har inte fått några presenter ännu, men dom kommer väl dom med. Emil är påväg hem nu, ska gå ner och möta upp han så han inte blir rånad av några hulliganer som just nu härjar här i D-Rågsved. Är svinigt hungrig också, har ännu inte ätit middag för att jag just kom hem, men Emil har lovat att han ska göra mat åt mig när han kommer. Det är ju snällt av han :).

Mamma sa att det ska finnas något innanför dörren när jag kommer hem, en överraskning. Men det finns ingen sån. Har den kommit bort i posten? Suck..sen dessutom har jag fått jätteont i min fot under dagen. Kan ens födelsedag bli sämre än så? Vad händer här näst:P? haha fan vad jag klagar. Aja, nu går jag ner och möter upp han..

akta er 'black kobras' nu kommer jag..haha

10 timmars sömn och jag är trött?

Suck, nu har jag sovit för länge igen. Med 10 timmars sömn bör man inte vara trött, men som man brukar säga så har jag väl sovit för länge. Idag är det min födelsedag. Jag är 20 år nu. Fy vad gammalt det känns. Jag är ingen tonåring nå mer heller. Det känns lite pissigt. Nu är det 10 år tills man blir 30. Och tro mig, tiden kommer gå snabbt fram tills dess. Äsch, jag måste faktiskt gå och göra mig i ordning. Börjar 10 och jobbar till 19, sen ska jag och träna.

ha en bra dag. Hejdå

öhm, att ändra sig

gud alltså nu ska han ändå komma och gymma med mig. presenten fixar han imorgon istället. inte mitt problem, men tur att han kommer till gymmet i alla fall. jag som behövde hjälp! tur var ju det, suck alltså kan inte mp3n vara färdigladdad nu..jag måste ju gå snart.

tjoheej

la la la laaaaaaa.

Ja det blev ändå inte som jag tänkt. Emil ska åka och köpa present åt mig nu. Så jag får åka och träna själv. Jag som behövde hjälp på gymmet idag. Aja, det löser sig säkert. Då bär det av. Mp3n måste bra ladda lite till..måste ha bra musik när jag tränar ju.

tjing






usch så hemskt..

stackars liten fick sitt pekfinger avslitet i rulltrappan, läs artikeln här.

Har precis ätit mina ägg, mätt och belåten är jag. Ska snart ta bussen mot gymmet. Är less på att gå så en promenad hoppar vi över. Måste ju orka träna styrka också. Kan ju inte slita ut mig helt och hållet på promenader. Idag blir det axlar och nacke. Känner mig otroligt taggad, ska försöka öka idag också. Ska ge allt, nästa så jag spyr! Vill bli starkare, det motiverar mig utabarafan när jag blir starkare också..då vill jag bli ännu starkare. det är gött!

gött mos.

we gonna rise

jahapp jag hade ju tagit fel på tiden, Emil slutar inte förrän fem. Så det var ingen brådska till gymmet, ska inte vara där förrän sex i alla fall. Så jag har gott om tid på mig att spendera tiden fram tills dess vid datorn..åååh så kul?

jag är hungrig, ska jag äta? tonfisk kanske? ägg? hmm..en avokado kanske?  låter nyttigt som fan..jofan!! ägg blire.



pjuuu...

Gud vad jag har varit duktig! Har promenerat i hela två timmar, med ett stopp i svedmyra. Har hälsat på kusin Nina, Jörgen och lilla Eston, fick lunch när jag kom dit och sen var det te som gällde. Åh gud så stor han hade hunnit bli redan, tiden går så himla fort. Och han var ännu sötare nu, ett riktigt charmtroll där. Hade trevligt, ska försöka hälsa på oftare, tänkte att det var lika bra när man var i närheten. Mina ben dunkar och jag är inte så jättetrött, ska snart iväg och köra ett styrkepass på gymmet. Jag är riktigt hurtig ;D! Sa ju att det skulle bli en träningsdag idag, det blev en rejäl en. haha.

Ska gå och ta mig ett glas vatten, ska snart iväg igen som sagt. Möter upp Emil på gymmet och sen efteråt blir det att gå hem och laga middag. Smarrigt!!

shulululuuuu...

Ska passa på..

..att gratta min kära mor som fyller 46 år idag. Stort Grattis! :) Hoppas du får en bra dag, även fast det är måndag så kan man ju försöka när det ändå är ens födelsedag! Visst mamma? :)


nyduschad

Efter ensam mamma söker blev det en dusch, kände att kakorna i håret skulle väck. Hade ton med hårspray kvar i håret sen i lördags, så det var lika bra att ta en dusch. Även fast jag ska ta mig en promenad snart så kändes det värt det! Åt frukost framför tvn och ska alldeles snart sätta på mig träningskläderna för en lång powerwalk. Är trött, men kommer piggna till efter promenixen.

nu var det kläderna ja..tjingeling =)


måndag..ruskigt väder?

Godmorgon då, nu var helgen över också. Wiho det är måndag. Men min helg är inte direkt över, jag är ledig idag med. Har inte jobbat mycket den senaste tiden, men det känns som att man ibland behöver vara ledig också. Idag ska blir en träningsdag. Hade tänkt mig en promenad här snart, vädret är lite ruskigt men gårdagens avsnitt av Ensam mamma söker kanske gör vädret bättre. Vi får väl se helt enkelt! Sen efter promenaden ska jag äta, fast är hungrig nu..ja jag ser väl hur jag ska göra. Ska städa idag också, promenera en gång till och självklart blir det gymmet för mig.

Lördagskvällen i uppsala var helt Ok, träffade en massa trevligt folk på en inflyttningsfest sen for vi vidare på en nyöppnad krog inne i stan. Hade faktiskt väldigt trevligt, och vissa blev en aning för fulla ;) (inte jag) ! Kom hem sent igårkväll och smaskade på en massa gott, bland annat marabou sommar. Jag vet, jag är helt besatt. Men den är så sjukt god. Kan inte sluta.

äsch Ensam mamma söker var det.. hej å hå!


Kalas.nu

vilka ska jag ha?

rosa eller beige? hjälp mig!!

finns på melba.se

Destination Uppsala

Är hos Alex i uppsala nu, sprättade just första ölen, gott som fan var det.

Emil säger att naturen är vacker här i uppsala, fråga mig inte varför? udda.

ska snart gå och göra i ordning mig, men måste först bli på bättre partyhumör. Är lite seg efter ett par veckors nykterhet.

ha en bra kväll! =)


fjärde nyktra helgen..

..spricker ikväll. Vi ska till Uppsala och festa loss. Fick precis reda på den trevliga nyheten, Emil får offra sig och köpa nytt smink åt mig för att jag är pank. Han vill dit så då får han ta den smällen ;), kan nog vara nyttigt för han att köpa smink någongång också! haha. Ser faktiskt fram emot kvällen, dock så är jag osäker på vad i hela friden jag ska ha på mig..tåget går just efter sex. Så nu är jag stressad..nåväl vi hörs väl imorgon. Puss

hoppas alla får en trevlig kväll :)

det är jättefint väder idag.

sitter här nersvettad och helt slut efter ännu ett hårt gympass. idag blev det ben&vader, senare ska vi nog ut och åka inlines. bara det inte blir så kyligt ikväll vill säga. ja vad ska man hitta på idag? bio kanske? är sugen på att åka in till stan och bara knata runt, har inga pengar alls så det blir ingen shopping. längtar till fredag då lönen kommer. Ska nog hoppa in i duschen nu, har äckligt fettigt hår och är svettig som en gris.

vi hörs ju senare. hej då!

ge mig en utlandsresa.

ååååååh nu ska jag träna

emil köpte en cross.

jo fredagskvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. träning, pizza och crossköp bestod våran fredagskväll av. Tänk vad saker kan ändras så fort. Men jag är jätteglad för Emils skull, han var som ett litet barn på julafton när vi ställde in crossen i garaget. Idag blir det gym sen lär vi se vad som sker..

ska äta frukost nu. hej så länge

bicepsövningar

Biceps

Skivstångscurls


Växlande Hantelcurls

Hammercurl

Curlstångscurl

Koncentrationscurl


Alla övningar är tagna från ast-ss där kan du hitta allt om kost och träning. Grymt bra sida för nybörjare.

träning är en befrielse

Har precis kommit hem från gymmet, idag var till och med Tobbe med..det var nog ett år sedan han tränade med oss. Ikväll ska vi laga mat och mysa framför någon bra film med tända ljus. Om inte Henka kommer vill säga. Men det återstår ju att se. Är jättesugen på att gå på bio men vi ska hitta på något kul imorgon istället och fira min födelsedag som är på tisdag då. Idag körde jag biceps och triceps, gick bra och jag har ökat över mina förväntningar och det är så himla kul att se. Man märker verkligen att jag hållt mig från alkoholen och dessutom slutat snusa för en tid sen, man presterar så mycket bättre och är mycket mycket piggare på gymmet och annars. Har kommit på att jag ska lägga ett matschema för några veckor framöver, känns som bättre på något sätt. Jag ska äta mycket protein men inte hoppa över vissa saker, utan äta det jag känner för, men med måtta och med ett leende på läpparna, haha! Mycket fisk, avokado, ägg etc. det är ju gott och nyttigt. En sak som är bra med ett fast matschema är ju att jag inte kommer på något i sista minuten som oftast blir lite mindre nyttig mat. Att planera är ju bra, men ibland kanske man inte hinner osv. Ska försöka ta tag i det här nu i alla fall, ska handla färdigt allt jag skrivit upp och utgå från mitt schema. Mycket mycket bättre.

Biceps

Hantelcurls 1x4 12,5 kg 1x8 10 kg 1x4 12,5 kg 1x7 10 kg
Skivstångscurls 1x2 25 kg (försökte men det gick inte så bra) 1x8 22,5 kg
Kabelcurls 1x7 35 kg 1x9 30 kg

Triceps

Pushdowns 1x6 50 kg 2x7 45 kg
Hantelsträck bakom huvudet 3x7 7 kg
Smal bänkpress 2x7 35 kg

Ingen kondition idag, det får blir imorgon =)

Jay Sean ft Lil Wayne - Down



Lyssna, den är riktigt bra :)

bed of roses

Ännu en ledig dag. Så jäkla skönt! Emil slutar tolv och efter det får vi se vad som sker..han har planerat något för att fira min födelsedag. Fyller ju egentligen inte år förrän på tisdag men eftersom han jobbar nästa helg ville han ta det nu i helg. Jättegulligt tycker jag. Hjärtat mitt är så puttinuttigt, åh jag älskar dig!

Sitter och lyssnar på Bon Jovi's Bed of roses. Vet ni att den låten är förjävla pretty awesome! Hittils har jag inte gjort alltför mycket, sett gårdagens avsnitt av Idol på tv4s hemsida, ätit frukost och nu sitter jag och tuggar på hubba bubba och gör stora bubblor. de är fint.

Har faktiskt inte så mycket mer att säga. Är sugen på att träna, men vet inte om jag ska det? Emil kommer ju ett, då måste jag vara klar, tror jag? hmmpf. jobbigt med överraskningar.. men kul ! :D


jag älskar dig hjärtat <3

gryyyymt Evin!

Åh så skönt det var att träna, ett tag hade jag planer på att inte träna men så insåg jag att nr1: jag har stoppat i mig 200 g choklad, så jag måste träna. nr2: det kommer kännas så mycket bättre efteråt. Och visst gör de det! Det var ett riktigt riktigt skönt pass idag, körde bröst och underarmar samt 35 minuters kondition. Som egentligen var planerad till 10 min, men slutade med 25 minuter extra. grymt! Är otroligt glad över att jag gick och tränade för annars hade jag förmodligen haft en sjuk ångest just nu.

Bröst

Hantelpress 1x4 20 kg 2x7 17,5 kg
Sned bänkpress 1x3 35 kg 2x7 30 kg
Pull-overs 2x7 20 kg
Kabel-flyes 1x7 20 kg 1x8 15 kg 1x10 10 kg

Underarmar

Underarmscurls 1x10 9 kg 1x8 9 kg
Omvända underarmscurls 2x10 15 kg

Kondition

-Crosstrainer 35 minuter

Även en 30 minuters promenad tidigare under dagen

Motivationstips!
För att finna motivation i träningen behöver du inte ha ett specifikt mål, det behöver inte vara ett mål du ska nå under en längre tid. Jag finner en otrolig motivation i om jag ser någon tjej på gymmet som är starkare än mig (vilket jag sagt förr). Jag finner även motivation i om jag går in på gymmet med en otrolig självkänsla, jag känner mig självsäker och låtsas vara bäst. Vid dessa tillfällen är det otroligt viktigt att ha extra bra självsäkerhet. Det hettar till liksom, eller hur man ska säga. Men jag i alla fall blir otroligt motiverande och peppad över att träna. Jag har fått en lite kulmage, men även fast jag fått det så skäms jag inte..det gjorde jag förr. Men nu har min syn på det ändrats helt och hållet. Jag är självsäker, jag har attityd och jag är glad. När jag kör kondition så försöker jag göra det mer roligt genom att mima med i sången, musik är otroligt viktigt, bra musik! För mig är det väldigt viktigt, jag får världens kick utav bra musik. Dansa med, gör olika rörelser bara för att variera. Annars blir träningen tråkig i längden. Jag skiter i hur löjlig jag ser ut, jag låtsas som att ingen ser mig, jag är mig själv och bara ger gärnet. That's me! Kom på vad DU finner motivation i och börja träna om du verkligen vill det! Det finns inga ursäkter som "jag har inte tid", "jag kan inte", "det är pinsamt", "folk kommer titta" men dah, hallå klart folk kommer titta du är ju inte ensam direkt. Sånt har jag lärt mig ignorera, tittar folk på mig och jag märker det får jag bara ännu bättre självkänsla. Jag tar det som en komplimang.

Peppa upp!! :)

90210 + marabou sommar..jag är besatt.

En promenad från centralen till skanstull satt fint, riktigt skönt vill jag säga. Tog tåget hem och här sitter jag nu. Ska börja se första avsnittet på säsong två av bevvan..ska bli sjukt spännande. Kommer fasiken inte ihåg vad som hände i senaste..men det får man ju veta.

aja bevvan var det, sen blir det promenix till gymmet..ska köra mycket kondition idag tänkte jag..passar på att göra det då jag ätit choklad..men det är ju så gott. Är det inte så säg? speciellt marabou sommar, jag har verkligen fastnat för den. nåväl självklart blir det styrka idag också..

tjoo.

förkyld på morgonen

gomorgon, fyfan vad jag är trött idag..usch så skönt det hade varit att ligga kvar i sängen ett par timmar till. Men här sitter jag och äter frukost. Vet ni? Jag är konstant täppt i näsan när jag vaknar varje morgon, det har jag varit i ett par veckor nu..och det stör mig sjukt mycket. Suck! aja, jag har inte tid att sitta här måste äta klart, göra mig i ordning och sen åka till jobbet..

ibland älskar jag bara träningskläder, en frälsning till människligheten!!

hoppas alla får en bra dag, slutar 16..gym ikväll ;)

Bada badkar..

Nu börjar klockan bli mycket, borde gå och sova men jag är inte alls trött. Känns inte nödvändigt att gå och lägga sig nu när jag ändå kommer vrida och vända på mig i flera timmar ända tills jag somnar. Då kommer jag bara vara tröttare imorgon om jag känner mig själv..har precis badat och duschat, känner mig extremt fräsch! Ska smörja in mig och sätta deo strax..vet ni hur mycket jag vill färga håret? JÄVLIGT MYCKET! Har världens hemskaste utväxt som jag avskyr mest av allt just nu. Den ser hemsk ut, vill jag lova er. Har inte råd att färga det, dessutom är mitt hår urslitet och behöver en klippning snarast. Tror jag ska pallra mig till frisören när lönen kommer..men färgningen tar jag hemma..eller jag ska tona det. Mitt hår behöver långtids vila nu när jag har färgat, plattat, tupperat och sprejat det på senaste..eller jag för en månad sen senast levde mitt hår sitt egna lilla liv. Nu har jag faktiskt varit extremt duktig och använt hårinpackningen flitigt, låtit bli att platta håret och inte sprayat/tupperat det..och det ser faktiskt ut att må bra. Men det kommer ta lång tid innan mitt hår blir bra..om det ens kommer bli som förr? Med tanke hur mycket jag avfärgat, blekt, färgat, blekt, avfärgat, färgat håret etc. för att bli blond..ja det är ju ett projekt i sig. Jag ångrar det i alla fall inte. Jag trivs som blond. Men ska jag vara ärlig har jag haft starka funderingar på att tona håret chokladbrunt..fast jag vet inte.

äsch nu sitter jag bara och skriver en massa blaj. vi hörs!


det var ju fint med brunt också..jag passar ju i alla färger! Vad tusan ska man ha?


svart?


lr gult/orange kanske?


lr kanske rödbrunt?


lr kanske detta passar mig bättre??


lr varför inte bestå som blondin??

usch vad detta blev jobbigt!

jag längtar !!

Denna skola ska jag börja plugga på, jag ska bli personlig tränare!



Det är min dröm :). Vet nu hur skönt det är att veta vad man vill bli och vad man vill göra i framtiden? En lättnad. Det är inte många som kommer på vad dom vill bli när man är så här ung, i alla fall om man jämför med min vänskapskrets. Det är väldans få som vet vad dom vill göra :). Men sånt tar ju tid, man ska ju inte stressa sig själv för det. Man måste ju känna efter också !


lingongrova och kokt skinka

godkväll!

GUD så skönt det var att träna idag! En befrielse om jag får säga det själv. Det gick sjukt bra också, har ökat som fan i styrka och det är så himlans kul när man börjar se resultat ska ni veta! Körde rygg och mage idag, och jag är otroligt nöjd med min insats. Som jag förövrigt är nästan varje gång jag tränat. Men idag var det en extra nöjd Evin som gick hem från gymmet :). jippi hurray!

Rygg

Marklyft 1x7 80 kg 1x6 80 kg 1x7 70 kg
Stångrodd 1x7 45 kg 2x8 40 kg
Latsdrag 3x8 45 kg
Rodd 2x7 45 kg

Mage

Benlyft med hantel 3x10 5 kg
Sit-ups på boll 3x10 5 kg
Sneda benlyft 2x10

Har ätit tre lingongrova med kokt skinka just och det var sjukt gott...nu ska jag drömma mig bort och kolla på en massa skojjigt. hej så länge!

usch och blä

Idag är jag ledig. skönt? mjaa, det är det väl men det känns som att när man väl är det så sitter man bara och degar hela dagen. Vilket jag då gjort hittills. Har inte heller haft någon lust att blogga på länge som ni kanske har märkt, men jag har haft annat för mig så bloggen har fått vänta helt enkelt. I helgen var Mamma och bröderna bus på besök här i storstan. André hade basketkupp och hela hans lag hade åkt ner hit, dom bodde på en skola i vällningby och mamma&Robin bodde såklart här :). Himla kul att dom kom på en snabbvisit över helgen, inte direkt så ofta det händer. Så det var trevligt och mysigt! I måndags åkte dom hem, och jag som är otroligt svag för att ta farväl började självklart gråta, men det är alltid så sorgligt. Det blir alldeles knäpptyst och tomt omkring en liksom.

Emil är också hemma idag, han sitter på sin dator och jag sitter på min. hurray! Nä, men vi ska träna senare så ska löka lite, ser man film så blir man förjävla seg. Har i alla fall hunnit planera inför middagen ikväll, tänkte laga hemmagjorda köttfärsbiffar, kokt potatis, brunsås och en fräsch sallad :). MUMMA!!

En sak ska jag erkänna för er. Det är att oj oj vad jag har slarvat. Ska jag vara ärlig så har min 'deffning' gått åt helvete. Men vet ni vad? Jag har kommit på att det inte ger något. Inte i längden. Så nu är det slut på det. Jag ska äta som vanligt, träna. visst det kommer ta tid. Men vadå har jag bråttom? Näpp. jag ger upp, JAG ger upp =). Så länge man inte äter för mycket så är det helt lugnt.

aja, nu ska jag gå in på ellos och beställa kläder. hej så länge!! om sex dagar fyller jag 20 år.

var alldeles för trött.

sorry att jag inte hann uppdatera bloggen igår efter jobbet, men jag var heelt slut! Slutade ju jobba klockan nio och när jag kom hem var jag supertrött. Såg andra avsnittet av idol och sen var det bara att gå och lägga sig igen. Jag börjar åtta idag och jobbar till fyra. Sen efter jobbet ska jag gå och köpa Emils andra present då han fyller år idag, därefter åker jag och tränar sen är det lite kalas för Emil. haha eller jag och han ska äta tårta, vi orkar inte med nå folk ;)..kan vara mysigt det med.

uppdaterar senare, måste äta nu och sminka mig..ha en bra dag allihopa!

klar!

jag är klar, I tid! det är skönt..då slipper man stressa. Sket i att steka en omelett, skar lite grönsaker och sen tog jag lite tacofärs som blev över sen vi åt tacos här för någon dag sen. Jag har inte så mycket mer att skriva, ska bara kolla runt lite på olika bloggar och sen åker jag iväg 27 över.

vi hörs ikväll hörni :)

grr..


vet ni hur bra självförtroende jag har? jag tycker det är en bra egenskap, asnice.

inte så nyttigt ..

jag blev less och kunde inte komma på vad jag skulle laga..helt fantasilöst av mig men jag värmde en färdigrätt som vi hade i frysen. Det var sjukt gott..hehe. Men kanske inte så värst nyttigt. Som tur var innehåller den inte tiotusentals kalorier utan endast 400 kcal och det är helt ok för mig. Speciellt efter träningen.

nu tänker ni säkert, alltså vilket jävla tönt som räknar kalorier. men vet ni vad? jag är mån om min kropp och vad jag stoppar i den. jag vill inte vara fet, men jag vill absolut inte vara översmal. och jag har inte bulimi, inte ens i närheten av anorexi så tänker ni något dåligt angående mina matvanor. cut it out tack =)


det var tur att jag steg upp

Ja hallå hallå, kom precis ut ur duschen och har blandat en gainer (återhämtningsdryck) som inte gör att jag blir tjock utan hjälper mina muskler att återhämta sig efter ett styrkepass. OBS! Dricker du den under tiden du inte tränar så är risken stor att du blir fet Emils citat: "som en gris". Nåväl har inte så värst bråttom, kan göra mig i ordning i lugn och ro, laga lite mat då jag är cphungrig. Men jag vet förtusan inte vad jag ska äta. Något matigt i alla fall, ska bara äta en måltidsbar och dricka en proteindrink till lunch vid tre och sen blir det en omelett till middag på jobbet. Jobbar ju som sagt mellan 12 och 21. Vad mer ska jag säga? Jo juste, imorgon fyller älskling år. Har ena presenten klar, ska göra tårta åt honom imorgon och sen har jag en till present och köpa, förhoppningsvis hinner jag det imorgon.. yes you heard me jag ska äta tårta imorgon. MEN, efter träningen då. Så det är inte lika farligt.

tänk att min Emil blir 21 år. Fan vad gammal. inte för att jag själv är så 'ung' nå mer. Fyller ju 20 jävla år den 22:a, har inga planer på att festa då jag kör nykert denna månad. Sen är det lite knapert med pengar, men vi lär ju se. Annars blir det tårtkalas och lite middag för vännerna och älskling såklart.

äsch nu måste jag sätta fart annars kan det hända att man får stressa i alla fall, hur mycket man än planerar tiden här i denna stad så blir det ändå stress i slutändan.

Dagens träning

Ben
Knäböj 3x8 60 kg
Utfall 2x7 15 kg
Benpress 2x8 90 kg
Stående benspark (bakåt) nivå (2)

Vader
Sittande vadpress 3x10 25 kg
Stående vadpress 2x10 nivå (4)
Stående vadpress (raka ben) 50 kg


slänger kanske in ett inlägg innan jag drar..

crap ..

shit vad klockan blev mycket..jag måste ju börja bege mig mot gymmet! tjingeling.


oh yes

gud vad yoghurten satt fint, känner mig som en ny människa.

tänkte lägga upp bilder på vilka övningar jag brukar köra och hur dom ser ut. börjar med att visa hur jag brukar köra rygg eftersom jag gjorde det igår.

Latsdrag

Marklyft

Sittande kabelrodd

Skivstångsrodd


Alla bilderna på övningarna kommer från ast-ss, klicka på länken för att komma till hemsidan. Där hittar du allt om kost och träning. Grymt bra hemsida!

uppe FÖRE tuppen.

oj oj oj, att jag är uppe före tuppen..ja det hände för en lång tid sen. När jag började jobba på hemköp har jag knappt haft några tidiga mornar, det är otroligt skönt. Även fast jag inte har det så hinner jag också träna och det är ju viktigt att hinna. Men idag har jag fått ett pass då jag måste träna på morgonen om jag överhuvudtaget ska hinna med det idag..så godmorgon här är jag. Är hur trött som helst, inte i kroppen men i huvudet. Somnade väl kanske inte förrän efter halv ett igår, så det blev inte många timmars sömn. Fast det är ju helg snart =). Hade planer på att ställa klockan på sju så jag skulle få sova 30 minuter till, men jag tog mig i kragen och sa "nej, Evin du kommer bara bli tröttare", och så är det ju, man blir bara tröttare. Så jag steg upp och sköljde av ansiktet. Nu är jag liiite piggare.

vad jag ska träna idag är ännu oklart, men jag har funderingar på att köra ben. Mornarna är den bästa tiden att köra det, i och med att man vilat benen hela natten och inte använt dom. Då finns det så mycket mer energi att förbruka och så orkar man mer. Men eftersom jag körde rygg igår, är det mycket möjligt att mina ben inte orkar lika mycket. Fast det lär jag ju märka när jag kommer dit. Ska göra mig frukost nu, är ganska hungrig. Men jag vet inte vad jag ska äta.. sugen på yoghurt med müsli men det vet jag inte om jag ska äta. Kanske havregrynsgröt? Dessa problem..alltid är det funderingar på vad man ska äta. Varför kan man bara inte bestämma sig på en gång? gaah.

aja of to the kitchen. tjo

jäklarns..

Tittade precis på klockan, och jäklarns vad den var mycket helt plötsligt? Hur i hela friden har denna kväll kunnat gå så nedrans fort? Happ, då var det dags att gå och lägga sig. Måste upp tidigt imorgon så jag hinner träna innan jobbet. Börjar nämligen tolv och jobbar ända till nio, så jag måste ta träningen på morgonen. Kan inte ta vilodag imorgon heller för att helgen kommer bli till att vila då mamma och Robin kommer hit och André åker ner med sitt basketlag och ska ha basketkupp här. Då vill man ju hinna umgås med dom och gå och se André's matcher :).

jag är uttråkad, trött men ändå inte sugen på att gå och sova..fast å andra sidan så kommer jag vara svinigttrött imorgon om jag inte går och sover nu.

aja detta får bli dagens sista inlägg, nu behöver jag lite sömn. sover ni med ögonbindel? Det gör jag .

kisses.

Idol 2009

Jon måste ju vara en naturbegåvning! Han var sjukt bra =)..tur att han gick vidare.


godkväll..

Nu har jag gjort middag för idag också =). Idag blev det omelett med broccoli, superdupergott säger jag! Var vrålhungrig efter gymmet, hade egentligen tänkt köra lite kondition efter styrken men jag blev så fruktansvärt hungrig och då hade jag aldrig orkat. Styrkan idag gick jättebra, körde rygg och mage, känner mig så jädrans stark idag och pigg, även glad :D! Det är ju bra det, haha. Tänkte se första avsnittet av idol också på tv4s hemsida, uttagningarna är ju dom bästa. När folk skämmer ut sig, askul! Ska äta upp min mat bara och blogga färdigt vill säga.

Ska börja föra träningsdagbok som ni också får ta del av.

Rygg
Marklyft 2x7 75 kg
Skivstångsrodd
3x8 40 kg
Latsdrag
1x8 45 kg, 1x7 50 kg
Rodd 2x8 nivå (6)


Mage

Benlyft med vikt
3x10 5 kg
Sit-ups på boll med vikt lutande mot bröstet 3x10 5 kg
Sneda benlyft stående 2x7

Maten idag bestod av:
Frukost: Två ägg och keso.
Lunch: En tonfiskburk i vatten, ett ägg och en tomat.
Mellanmål: Banan och ett äpple.
Middag: En omelett och broccoli.

Nu ska jag se Idol och mysa med Emil.

h, jag äter aldrig 'kvällsmål' i och med att jag oftast tränar på kvällen och äter middag efter träningen, äter inget innan träningen förutom mellanmål ett par timmar innan :)


slänger in ett snabbt tips..

-gå aldrig och handla när du är jättehungrig, det gör att du stoppar i massa onödigt i korgen som du egentligen inte bör eller vi äta.

-laga aldrig mat när du är jättehungrig, det gör att du småäter och att småäta är det värsta som finns om man vill gå ner i vikt.

-innan du ska äta, fundera ut exakt vad det är du vill ha. annars kanske det slutar med att du har en jätteonyttig måltid framför dig.

till sist.

-ta en mindre tallrik när du äter, tar du en större så har du ingen koll på hur mycket du egentligen stoppar i dig. rent psykiskt så blir du mätt på det du har på tallriken. har du tre potatisar och två fiskpinnar på tallriken bli du mätt på det, men du blir lika mätt på att ha en potatis och en fiskpinne på tallriken. rent psykist helt enkelt.

go for it!! be strong :)

mums...

Godmorgon, idag är det tisdag. Skönt va? Jag är helt utomordentligt pigg, och för andra dagen i rad vaknar jag innan klockan ringer. Riktigt härligt må jag säga. Igår kväll när jag skrivit mitt sista inlägg gick jag och la mig på soffan intill Emil. Jag var så sjukt trött och däckade i princip direkt, det bästa som finns är nog att somna framför tvn speciellt när Emil ligger tätt intill, så mysigt :). Har i alla fall sovit drygt 10 timmar inatt så nu är jag utvilad och fit for fight för en ny dag med nya tag och ännu en dag på Mitt nya liv! Hittils har det gått bra, jag har hållt mig i skinnet, igår vart jag jättesugen på en potatisbakelse som bara låg och suktade i köket. Gick in dit, tittade på den och sa till mig själv 'NEJ, Evin nu får det faktiskt vara nog' så jag vände mig om tog istället ett glas ur skåpet och blandade mig ett glas fun light. Vips så var sötsuget borta, bra jobbat!! Det var tur också att jag somnade nästan direkt för vem vet, jag kanske hade blivit sugen igen på något gott? Det hade ju varit förargligt.

nåväl idag jobbar jag mellan elva och sju, efter jobbet skall jag åka direkt till gymmet och köra rygg och mage tror jag. Jag kanske slänger på lite kondition idag men vi får helt enkelt se hur död jag är under passets gång. Har precis ätit klart min frukost som bestod av 2 ägg och en skål keso, är inte riktigt mätt så jag ska nog gå och ta mig lite mer keso minsann. Annars är jag så gott som klar, har packat väskan, sminkat mig, klätt på mig. Det enda som återstår är att borsta tänderna, sätta parfym och platta till luggen litegrann.

Yes, skönt med en ny dag. Idag är jag glad och superhajp! Kan inte dagen gå fort så jag får träna snart?

Förresten, i februari kommer jag mest troligtvis att påbörja min utbildning som personlig tränare. Vet ni hur glad jag blir när jag tänker på det? Eftersom jag älskar träning och allt som har med det att göra, så är jag bombsäker på att det är ett yrke som passar mig och som jag kommer trivas med. Den utbildningen tar endast ett halvår, så nu är det inte länge kvar tills jag nått mitt mål här i livet.

måste gå och fixa det sista, hoppas alla får en underbar dag. Vi hörs ikväll!! :)

Skönt att man är frisk nu!

Då har man lagat middag, jobbat, tränat och nu äter jag. Gott var det med mat :). Eftersom jag tränat precis så får jag äta oxpytt, ägg och isbergssallad, riktigt gott! Förut tyckte jag att pytt var som hundmat, men eftersom min käraste av någon konstig anledning älskar det så har jag börjat gilla det. Antar att det är som man brukar säga 'man blir som man umgås'. Idag körde jag ett lugnt träningspass på gymmet i och med att jag varit sjuk ett par dagar och fortfarande är lite snorig så jag ska inte överanstränga mig. Det gör bara att jag fortsätter vara sjuk ännu längre. Körde axlar och nacke och det gick faktiskt bättre än jag trodde :).

Eftersom jag för ett tag sen hade planer på att föra matdagbok här i bloggen ska jag nog nu uträtta det. Egentligen var det en anonym kommentar som fick mig att göra det. Men det är faktiskt en bra idé att göra det. Dessutom är det min första dag på mitt nya liv så varför inte börja skriva på en gång? :)

Dagens mat:
Frukost: Havregrynsgröt med mjölk&kanel. Kanel får igång fettförbränningen.
Lunch: Måltidsersättare från gymgrossisten
Mellanmål: En banan och några cashewnötter.
Middag: Oxpytt, ägg och isbergssallad.

Ett tips!
Det viktigaste som man bör undvika om man vill förlora några kilon och när man deffar det är pasta. Den värsta kolhydraten man kan äta, undvik alltså pasta så ofta du kan. Äta istället, ris, potatis, couscous eller bulgur tex. Sen en annan sak som är viktig att tänka på det är att ät dig aldrig aldrig någonsin proppmätt. Ät tills du är ohungrig, bara för att du har kvar en potatis och två fiskpinnar på tallriken under middagen betyder det inte att du behöver äta upp det. Ställ dig frågan "är jag fortfarande hungrig?".

Allt för mig för tillfället. Bobo vill att jag ska komma och mysa framför tvn. Skriver kanske senare.

hej så länge.

måndag är här folket!

Godmorgon allesammans. Solen skiner och ja det är väl höst men det ser faktiskt hyffsat varmt ut ute idag. Tur är ju det, lite 'sommar' får man väl fortfarande ha tills den mörka hösten kommer och deppar ner alla människor totalt. Fast hösten kan faktiskt vara mysig också, särskilt när jag har min myspojke Emil vid min sida. Då man kan man bara mysa mysa på kvällarna med tända ljus och en kopp te. det är myspys det.

Känner mig frisk idag, lite snuvig med det är man alltid på morgonen. Har klätt på mig och kokat en skål med havregrynsgröt och kokat en kopp te. Mitt nya liv börjar idag. Skönt känns det, är less på all skitmat, eller vitt bröd och youghurt, man håller sig inte ens mätt på det. Gröt är mycket bättre, håller liksom i längden. Jag kan hålla mig mätt på det i säkert 6 timmar innan magen börjar kurra och det är riktigt bra! Istället för lingonsylt har jag kanel och självklart lättmjölk. Helt plötsligt blev det mycket nyttigare! wihoo.

Äsch sitter och skriver en massa svammel nu, måste göra mig i ordning också. Åker iväg om drygt en timma till jobbet, efter jobbet blir det gym och jag längtar jättemycket! Hoppas alla får en bra dag :)

So long

gäsp..

nu ska jag sussa kudden har en ny vecka framför mig imorgon..

godnatt :)

Ensam mamma söker

Älskar det programmet :), har precis sett det första avsnittet på säsongen via tv3s hemsida. Längtar till nästa avsnitt redan! Muffinsen var grymt goda, åt fyra stycken. Har lite ont i magen nu faktiskt..fy mig!

Är rätt trött nu, kan nog bero på att jag har varit igång med städning och tvättning hela dagen. Ska bli skönt att få lägga sig i sängen och kramas med Bobo <3.

Imorgon är det arbete som gäller mellan 10 och 19 är jag tillräckligt frisk imorgon så bär det av mot gymmet direkt efter jobbet. Börjar som sagt deffa imorgon igen, ska bli skönt att köra seriöst nu en tid framöver för jag behöver verkligen se resultat. Det ger mig mycket mer motivation. So long!




resultatet.


kladdkakemuffins is served..

underbart.

vet ni vad det bästa med att inte ha druckit en helg är?

det är att man inte har lika mycket ångest för allt gott man väller i sig under helgen :D!

helt underbart vill jag säga.

åh kan inte mina muffins bli klara så jag får äta dom någon gång..suck!

muffinsen är på ingång..

har slängt in muffinsen i ugnen för en liten stund sen, skurade sovrummet precis och nu sitter jag och smaskar på ahlgrensbilar. fy vilken gottegris jag är! Heltsjukt, men å andra sidan så SKA jag börja deffa imorgon, beroende på om jag är fullt frisk eller inte. Men tänkte jag ska slänga i mig en massa gott sista dagen och sen se tillbaka på hur duktig jag varit genom att hålla mig borta från djävulens socker. egentligen tror jag inte att det är ett beroende, bara en vana helt enkelt.

näpp nu ska jag titta till mina konstverk och sen blir det film med baby :).

en tanke bara

Nyss när jag stod och diska började jag tänka på en sak, undra hur man hade reagerat om ens eget barn skulle komma en dag och säga mamma jag är gay. Alltså den dagen man är vuxen, har barn och barnet är såpass gammalt att den då börjar tänka på kärlek osv, hur skulle man känna i den stunden om ens barn skulle komma och berätta det en dag? Jag vet fasiken inte hur jag hade reagerat, inte för att jag har något emot homosexuella, men tanken av att ens eget barn skulle komma och säga så till mig. Det skulle nog vara förödande, eller jag vet inte. Men jag kom bara och tänka på det. Först hade jag nog hamnat i chocktillstånd, speciellt om man inte sett några tecken på att barnet kan vara homosexuellt. Hur hade ni reagerat?


nu är det kväll

ja då har man tvättat, storstädat hela lägenheten, nästan i alla fall.. ska ta itu med sovrummet sen, har ätit och nu ska jag gå ner på ica och köpa muffinsformar :). Blev jättesugen på det så jag tänkte att det är lika bra att man bakar då! blev inte falukorv och makaroner till middag, hade kvar mat sen igår som vi värmde istället, den kycklinggrytan var så himla god, ska lätt göra den någon mer gång. Är mätt och belåten, ser fram emot muffins nu.. ;). Blir alltid sötsugen efter middagen..det är ju så gott med gotta!

snart kanske jag börjar plugga :D:D!!!

muffinsformar var det.. tjingeling! =)


pjuuu..

jag är helt svettig..har sprungit upp och ner i tvättstugan fyra gånger, skrubbat och bokstavligt talat duschat toaletten så nu är det hur rent som helst, skura toan gjorde jag alldeles nyss, usch vad jag är duktig! Ska snart ta itu med dammtorkningen, men eftersom jag blev så svettig behövdes en paus och ett blogginlägg ;).


badrummet är rent nu...tack och lov för rengöringsmedel och för mig!


ankorna joinar mig alltid i duschen! här är vi till och med på väg att pussas, gud så söta!

förresten så hann jag inte gå till apoteket eftersom jag hade fullt upp med tvättstugan, sorry baby!  Men nog vet jag du överlever, det gjorde då jag :). Ska kanske, bara kanske om jag orkar ta en promenad senare. undra vad man ska äta till middag idag? Falukorv och makaroner kanske? :D mums, det hade varit gott det.




det är faktiskt fint väder ute idag.

Funderar allvarligt talat på att ta en promenad. Emil vill ha bafucin och som den snälla flickvännen så tror jag nog att jag ska pallra mig till apoteket och köpa det åt han. Visst är jag snäll?

Mitt nyktra liv fortsätter precis som planerat, det är helt underbart. Man slipper vara bakfull, man slipper ha ångest över hur mycket skräpmat man tryckt i sig, man slipper ha ångest över hur många gånger för mycket man drog bankkortet i baren. Finns många nackdelar med alkohol.

undra när min tvätt är klar?

juste..

vill bara berätta att jag klickade hem denna söta jacka i fuskpäls från h&m i fredags, längtar verkligen tills vintern är här. tycker hösten kan gå fort fort fort! ;) vill börja använda den ! den ser mycket finare ut i verkligenheten för er som vill veta :).

sida tre finns den på, det finns inte någon specifik html-kod för varan ;/..


Då var det söndag!

Nu är det söndag igen. Jag börjar bli frisk och det är riktigt skönt, dock så har älsklingen tagit över min sjuka :(. Stackars liten. Men sånt är livet, tycker bara synd om han i och med att han har knaprat vitaminer bara för att slippa smittas, men så blir han sjuk i alla fall. Jag som hade sett fram emot att börja träna nästa vecka MED Emil och inte utan, det är så gulligt när vi går hand i hand efter gymmet och pussas. puhu..

Idag har jag tvättid igen, tvättade bara sängkläder, handdukar, underkläder&strumpor i fredags och idag ska jag ta itu med resten av tvätten, alla kläder. Vilket inte är måttligt lite heller. Men skönt sen när allt är klart! Skulle behöva storstäda också, fick ett ryck igår och började dammsuga under matlagningen men dammtorka&skura vore inte heller helt fel. Toan är skitig också så den behöver en uppfräschning nu känner jag. Hade varit skönt att träna, men tror jag ska bli helt och hållet frisk först annars kanske jag insjuknar igen. Det känns inte alls så nödvändigt. Helgen har varit jättelugn och SKÖN, har bara slöat och myst på hela hela helgen. Tacka gudarna för lediga helger och mys <3.. helt underbart. Igår vara jag och Emil och handlade mat till middagen som vi lagade tillsammans, sen gjorde vi potatisbakelser till efterrätt och såg säkert 4-5 filmer under dagen. Riktigt mys. Jag är så himla kär i dig Emil. Sitter och smygtittar på dig i soffan nu, du ligger under täcket och ser så supersöt ut. Måste gå och lägga mig brevid dig, det går inte att motstå helt enkelt.

tvättid 13.00...nu blir det mys fram tills dess! a lots of love.

helsjuk film..

Såg på Kill your darlings precis, den var ju helt störd :P. Hade förväntat mig bättre, den var psycho!  Ska gå ner till tvättstugan och hämta min tvätt nu, skönt med rena sängkläder!

todiloo =)


det gör mig förbannad

jag är hur sugen som helst på att träna. denna nedrans sjuka förstör min tillvaro. h-vete också!

åh vad jag inte har lust att vara sjuk.

Har vaknat för ett litet tag sen, skulle börjat jobba elva idag men eftersom jag fått världens förkylning igår kväll som har förvärrats under natten fick jag lov att sjukanmäla mig idag. Kändes inte alls kul, vill inte förlora pengar. Men förhoppningsvis är jag bra på måndag, vilket jag tror. Brukar sällan vara sjuk i mer än 3-4 dagar beroende på sjukdom :). Satte precis ett exantal filmer på nedladdning, ska ligga bänkad framför tvn hela dagen och bara ta det lugnt. Då krävs det att man har bra filmer! Tänkte ta och göra mig en macka och koka te så man får mjukna upp halsen litegrann, låter som en man i detta tillfälle när jag pratar för er som vill veta. Dock så måste jag ha mjölk till, och den är slut. Gud så jobbigt det kändes att ta hissen  ner och köpa mjölk..gaah aja jag måste!

nu har jag faktiskt inget mer och skriva, mer än att jag har en längtan !

Min hals gör ont!!

Jag kan varken jobba eller träna. Varför i hela friden ska jag gå och bli sjuk för? Det är ju helt meningslöst. Jag som hade kommit igång med träningen så himla bra och så får jag ont i halsen helt plötsligt. Har sjukt ont i alla fall, önskar bara att jag slapp sitta och äta dom där eländiga vicks och fishermans, man får så nedrans dålig mage. haha. Har inte hunnit vara in på apoteket och köpa bafucin heller, men förhoppningsvis är jag bättre imorgon och klarar mig med det jag har nu. Skulle egentligen sluta kvart i åtta idag, men jag vart så hängig så jag gav upp och insåg att det inte är någon idé att lunka runt här. Det blir ju inte direkt bättre. Har gjort mig middag precis, kokade bara en påse nudlar och till det har jag baguette med ost på. Gott var det, fick knappt i mig någon lunch så maten sitter riktigt riktigt fint i magen. Ska se på CSI nu ..vill ha min älskling hemma så han kan ta hand om mig. Men han skulle visst iväg och träna efter jobbet, så någon timma till får jag klara mig utan min kärlek.

so long.

tisdag

Godmorgon! Har vaknat för en stund sedan, det ser ut att vara ett tråkigt väder ute idag. Hösten är alltså påväg. Tråkigt, men på ett sätt mysigt. Massa mysiga hemmakvällar och massor med mysiga stickade tröjor :D, mysmys! Idag är det självklart jobb som gäller, kör inte ett lika långt pass som igår utan börjar 11 och jobbar till 18. Rätt soft om jag får säga det själv. Har gjort mig frukost som jag sitter och smaskar på precis, måste gå och sminka mig lite snabbt snart också. Jag är riktigt stolt över mig själv då jag knappt sminkat mig under en lång tid. Ska jag vara ärlig så är det riktigt skönt. Man sparar pengar, sminket tar inte slut lika snabbt och huden mår bättre av att inte vara indränkt i en massa puder och skit ! Det enda jag använder till vardags är lite puder och mascara, varför ska man vara så brydd liksom? :) Äsch, det är inte alls så noga med smink nå mer. En sak till som är skön är att nu när jag jobbar på hemköp så har vi ju arbetskläder, det betyder att jag inte behöver ta på mig några speciella kläder. Vilket också är en härlig sak när man ska träna direkt efter jobbet. Usch, livet är för bra just nu !

Jag är så himla kär. Jobbet går bra och så småningom ska jag börja plugga, jaja jag vet att jag har sagt det länge men nu är det bestämt hur jag ska göra i alla fall.

måste äta klart och sen göra mig i ordning. gym efter jobbet såklart, idag blir det biceps&triceps sen självklart kondition också.

RSS 2.0