snart läggdags.

Kom nyss hem från ett rätt kort gympass på 45 min, körde biceps&mage och det gick superbra! Kände mig dock ganska seg, ska nog inte träna såhär sent på kvällen. Men så kan det bli ibland, så då får man ta det helt enkelt! Bara det blir gjort så är det bra. Det känns hur som helst skönt att jag äntligen kommit igång och inte pinas nå mer. Vilket är GREAT!

Ska se på någon serie nu och sen är det läggdags. Måste ställa klockan imorgon så jag tar mig upp i tid för att äta och sen fara på gymmet. Drar till Kalix någon gång efter tolv eller något sådant. Skotercrossen är där, fast vi ska nog inte vara där hela tiden. Sen är det självklart utgång som gäller! Ska bli riktigt skojjsigt.

Ha en bra kväll :)


onsdag!

Idag har man verkligen hunnit med mycket. TVÄTTAT i princip hela dagen dock. Men har också hunnit skicka iväg ett paket, vara på systemet och hämtad mat från max eftersom mamma ville bjuda mig :).

snart blire gymmet, tjaråå!

ser verkligen emot helgens festligheter, det kommer bli en hejdundrande PÅSK iår. all i can say is CHERRS mate!

tvätta...suck

Har hunnit vara en andra gång i tvättstugan tidigare och ska dit igen på ett tag..är rätt less. Men, man måste ju ha rena kläder. Speciellt när vi ska åka iväg imorrn..alla underkläder var i princip skitiga? såå ja, det var ganska viktigt att tvätta idag. haha.

Promenaden tidigare satt riktigt fint, gick 40 minuter, handlade bananer på konsum och när jag kom hem gick jag direkt till tvättis och sen åt jag frukost/lunch. gott med kesomacka och youghurt med banan! mumma.

Såg precis klart svenska hollywoodfruar från i måndags och Maria Montazami är ju bara för gullig! haha jag älskar henne! Speciellt hennes sätt att prata.

Har inget mer att tillägga, så vi hörs säkert senare. Hejdå!


onsdag, imorgon är det torsdag.

Heltsjukt hur fort den här veckan har gått. Shiiit! Men visst är det skönt, för imorgon bär det av mot Kalix för festligheter och massa skoj. Vet inte om ví ska vara i Luleå något under påskhelgen men i får väl se. Ska i alla fall åka slalom en dag, typ söndag kanske? får la se.

btw, eftersom det är skärtorsdag imorgon så får ju alla emosar skära sig. varsågoda! :)

Idag ska jag tvätta ALL tvätt. Shit, jag förstår inte hur vi lyckas använda så mycket kläder och sen vänta så länge tills vi tvättar. Fasiken också! Det är sjuuukt jobbigt att springa tusen gånger till tvättstugan och tvätta tusen maskiner. Ändå säger jag varje gång att "skönt att tvättningen är avklarad, nästa gång ska jag INTE vänta såhär länge" men ändå gör man det? hur som helst. det är sjukt.

Ska även träna och försöka hinna med en promenad, känns som att det var ett tag sen. Tar kanske en promenad nu innan jag ska börja tvätta, vill ha en banan och våra är slut :(. buhu.


och här får ni lite bilder från lördagens festligheter..

De nyinflyttade.. :D. Tack för en trevlig kväll brudar!


anniken, fanny och therese


jag såklart.


carro r och anniken dansade loss


heidi, fanny, carro r och jag. glada pinglor!


therese, sara, elin

städning hela dagen lång!

hallå hallå. Har inte haft tid att blogga idag då jag har städat hela lägenheten noggrant. Nu är det rent och fräscht och det känns riktigt skönt! Det är ju påsk och allt snart så man vill ju hade det lite fint. Inte för att vi ska vara hemma men man kan ju tycka att det är skönt att åka härifrån när det är fint för att sen komma hem till en ren lya! haha. Nåväl..åkte och handlade mat och svängde förbi mamma för att hämta lite viktiga papper som jag skulle skriva på. Sen har jag bara tagit det lugnt..ska åka och gymma på något tag! Känner mig taggad även fast jag är rätt trött..

allt för mig så länge. hejdå.

god morgon :)

Snosade ett bra tag innan jag tog mig upp, var så sjukt trött! Hade mer än gärna legat kvar några timmar till men tyvärr så var jag tvungen eftersom jag ska iväg och prata med butikschefen på Ica Maxi idag. Har sminkat mig och gjort mig helt klar, betalat lite räkningar osv..känner inte alls nå sug på att gå ut eftersom det snöar..IGEN?! wtf! Det slutar ju aaaaaldrig snöa, jag blir tokig snart. Så himla trött på vintern..

jaja, skriver mer senare :)

god natt

har sett en massa serier ikväll och till och med hunnit med en dusch (var välbehövligt). nu tänkte vi gå och sova så nu säger jag god natt :).

imorgon ska jag till Ica Maxi och prata med butikschefen..håll tummarna!

snabb resumé av helgen

har inte riktigt haft tid att skriva, i lördags var jag rätt bakis och hade lite annat för mig så då fanns de ingen tid alls! åkte ändå till kalix på lördag kväll för inflyttningsfest med brudarna och utgång! kvällen blev riktigt lyckad och jag hade sjukt skoj. vi måste verkligen göra om det där! :D igår var vi alla supertrötta och tog det riktigt lugnt, spelade lite spel och myste på hela dagen och kvällen. mysmys. imorse kom vi från kalix och slänge in väskorna, bytte om och sen åkte vi och jobbade hos H. blev klara vid fem och då åkte vi hem och fixade middag!

och nu sitter jag här, emil är i telefon och sen ska vi väl se på film eller något liknande. hade egentligen tänkt träna idag, men vi är så himla trötta så vi tar det imorrn istället :).

typ så, nu vet ni vad jag har haft för mig! :P bilder kommer från lördagen, fick låna D's kamera.

SÅÅÅÅ LESS!!

Någon idiot stal min telefon och min kamera på dansgolvet ikväll..jag är så sjuukt ledsen!! :( Okej, min telefon var inte värd så mycket, men min kamera var mitt allt..i princip. Hatar folk som stjäl. shit också. vill bara ha tillbaka den nu! åååh, var så glad över att äntligen har en telefon med halebop på, men nu är den roliga stunden över. såå, ni som försöker få tag på mig där lycke till. ni får ringa på min andra lur igen..ska försöka fixa en ny så snart som möjligt.

Har hur som helst haft en sjukt rolig kväll..Kram på er! Ska gå och lägga mig med tårar i ögonen. RIP S630. i will miss you.

Don't forget to vote for me!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

ni vet ju att jag är med och tävlar på nelly, så jag tycker att ni ska rösta på mig.


buuhuu..tjejerna har gått :(

mina bruds har dragit till en annan förfest..men jag orkade inte följa med då jag inte gillar en VISS person som är där. men våran skjuts kommer snart som ska ta oss till Cleo. läängtar!! Ska dansa loss med Amanda som förövrigt är världens bästa svägerska! I LOVE YOU BABE <3


jag & amanda!

KRAAAM!



Party like a rockstar!

Nu är det förfest här hemma och vi har det förjävla trevligt! Anna, Isabelle, Lisa, Emil, Jag & Viktor, har spelat lite jag har aldrig, ätit chips och druckit lagomt mycket vin. Senare blir det utgång på Cleo, tror dock att tjejerna ska vidare någon annanstans men jag har ju Amanda på cleo och tur är ju det!

Hoppas alla har en förbaskat trevlig kväll :D. PUSS!



gammal bild..

Hos Lisa

Gymmade för en stund sen med E&H, gick sedan till Lisa och här sitter jag. Väntar på att hon ska duscha&klä på sig så vi kan gå och inhandla dryck till kvällens festligheter. Blir först hos oss&sen vidare..kanske utgång beroende på hur kul vi har. Clea eller All Star, ja det återstår att se. Hoppas i alla fall på en skojjig kväll! Får i alla fall umgås med brudarna och det GILLAS.

Fick ett mess tidigare av Allex där hon frågade om jag skulle komma på inflyttningsfesten imorrn..HELVETE! tänkte jag..shit också. Att jag kan glömma bort något som vi pratade om för typ två veckor sen?! Jag är ju helt otrolig. Nåja, jag vill jättegärna dit, se hur Carro R och Allex bor och framför allt få partaja med dom! MEN, ska kolla med regeringen och sen fundera över detta och se över min ekonomi litegrann.

Allt för mig, och glöm inte att rösta på min bikini ;)..

ingen promenad

hade ingen lust att gå ut nyss så jag gjorde lite lunch :P..


rösta!!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!




kom igen nu..

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Är som sagt med och tävlar på Nelly, vore hur tacksam som helst om ni röstade på min bikini. Jag vill gärna ha den där! Och resa iväg vore ju helt underbart. RÖSTA PÅ MIG!!! Kram ;)

äntligen fredag.

Då var denna vecka i princip slut. Tog en rejäl sovmorgon idag, förstår inte alls varför jag varit så trött på senaste tiden och dessutom gick jag och la mig elva. helskumt. Nu är jag i alla fall utvilad, satte precis på tevatten, tänkte dricka en kopp te och sen gå ut och gå :). Ingen sol idag, men det går ändå. Har inga specifika planer på vad jag ska göra idag, mer än att jag ska träna. Tror jag ska städa för det ser inte fräscht ut här..har varit lite lat på senaste. hoho. Nu ska jag fixa mitt te och se på något innan jag går ut och går..

hej så länge!


Dinner!

uppdaterar snabbt.

håller på med middag, pastasås som vi själv hittade på, innehåller: fläskfilé, bacon, chili, en vitlöksklyfta&matlagningsgrädde. serveras med pasta såklart..ser riktigt gott ut.

ska äta och se White Collar när maten är klar vill säga. Jag hoppas ni har röstat på mig i föregående inlägg ;)..

träningen förövrigt gick bra, körde axlar och nacke samt 30 minuters kondition..

hej så länge!

Wote for ME!!!!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


snabb update

Sitter hos Lisa, vi har fikat lite nyss och tidigare var vi och solade på Sun Tan. Hade egentligen planerat att sola efter gymmet men Herr Å och Herr S har inte slutat ännu så jag passade på att sola innan och umgås med Lisa! :)

sådär en snabb update så ni vet vart jag håller hus..är förresten inte speciellt taggad inför gymmet eftersom jag är helt slut efter promenaden in till stan. men det SKA gå. Hej så länge!


Ready to goo!

Nu har jag sminkat mig och gjort mig klar! Dags att börja röra sig mot stan innan magen börjar kurra igen, haha. Kommer nog vara borta ett par timmar så jag skriver sen när jag är tillbaka igen :). Tjaråå!






Majskolv!

Är tillbaka igen från en lagomt lång och härlig promenad, ännu en fin dag! Gud så skönt. Snacka om att det hade varit deppigt om solen inte fanns..Hur som helst, när jag kom hem satte jag en majskolv på kokning, hoppade under tiden in i duschen eftersom jag var hyffsat svettig. Tänk, en massa tjocka kläder och solen ligger på..då blir det ganska så varmt! Ska promenera in till stan på en stund och möta upp E&H på gymmet för lite styrketräning, sen när dom sticker iväg och jobbar igen tänkte jag unna mig själv en solning i solariet. Känner att det behövs medtanke på att jag är väldigt blek..usch och blä. Vill bara kräkas när jag tänker på det. Hatar att vara blek!



Har inte så värst mycket mer att tillägga, så ni får nöja er med det här tillsvidare. Sen önskar jag alla en bra dag såklart. Vill bara tillägga att det här nog är en av dom fulaste bilderna som finns på mig. observera! Jag ska måla naglarna idag..haha. Fick dessutom världens hemskaste och största näsa på bilden. uuuew.

sunny day!

Ännu en solig dag. Vaknade klockan nio av att Emil&Henrik satt i vardagsrummet och höll på med jobb, så jag kunde inte sova nå mer och steg upp. Efter en stund åkte dom vidare och jobbade så jag la mig på soffan och tittade Hollywoodfruar från i måndags. Funderar på om jag ska koka en kopp te och ta en liten promenad innan frukosten.

Skriver i alla fall mer sen :)

White Collar

Godkväll bloggen. Har inte haft någon lust alls att skriva sen jag var hos Lisa, egentligen har jag inte heller haft tid då vi har lagat mat och myst på framför en massa bra serier ikväll! Käkade lite bullar och drack te tidigare, hur mysigt är inte det? Emil hoppade in i duschen nu så jag tänkte passa på att lägga ner lite tid på bloggen..Det har dock varit lite dåligt med det på senaste men ibland orkar man inte och så är det bara. Även fast jag tycker att bloggen är bland det roligaste som finns så kan man inte alltid ha lust.

Har i alla fall haft en riktigt mysig dag och dessutom fått bort min hemska utväxt..håret är till och med ljusare nu och det är jag nöjd med..

ska fortsätta se White Collar när Emil kommit ut ur duschen. Sen är det läggdags..Godnatt! :)




Hårfärgning!

Just nu sitter jag hos Lisa och väntar på att få tvätta ur hårfärgen som skall verka i ytterligare 15 minuter. Var och körde 45 minuters kondition tidigare på gymmet och det satt riktigt fint! Man var rätt svettig efter det..häärligt! Sedan åkte jag och hämtade Amandas skidor på skolan och därefter stack jag vidare till stan och hämtade upp Lisa.

Vi åkte och ställde oss på Södra med bilen och solade en stund. Men det var lite blåsigt så vi körde till henne istället och hade lite mys med mackor&blåbärssoppa! :D

Har inte så mycket mer att tillägga för tillfället så jag skriver mer sen. Hoppas alla har en toppendag, vi tänkte gå ut och gå på isen senare.

todiloo.


Blir så himla glad&lycklig!

En sak är säker och det är att solen kan göra en människa extremt lycklig&glad! Det är ju helt fantastiskt egentligen, med tanke på att den bara är där uppe och lyser på en.



Jag kom hem för ett tag sen från en extemt härlig promenad i govädret. Vaknade klockan nio av att Henrik kom och hämtade upp Emil för att dom skulle åka och jobba så då var det lika bra att stiga upp. Dessutom såg jag hur solen lyste igenom persinnerna rakt på mig när jag låg i sängen så då blev jag sugen på att gå ut på en gång! Tur var ju det, för härligt var det. Gjorde mig en tallrik havregrynsgröt direkt när jag kom hem&kokade även en kopp te! Gröten är snart slut och strax ska jag dricka upp mitt te också. Haha, ytterst intressant va?

Hur som helst, ska göra mig klar och sen sticker jag iväg till Inpuls och kör ett konditionspass på 45 min! Därefter ska jag möta upp Lisa för solning i skuffen i det fina vädret..senare ska vi till henne och färga varandras hår.

Med andra ord, en heeeelt underbar dag. Kram på er!





gymmet satt fint!

Är äntligen tillbaka efter ett två timmars långt gympass..sjuk skönt! Körde bröst och biceps vilket har gjort mig till en ny människa. Finally! Känner ändå inte att jag riktigt kommit igång, kosten är upp&ner men jag ska verkligen försöka blir bättre, för kombinerar man hälsosam kost med regelbunden träning så blir resultatet så mycket bättre! Det tror jag många håller med om och inser att det ändå är ganska logiskt.

Skriver sen vad jag tränat så ni får se..nu ska jag äta litegrann. Har inte käkat sen halv fyra så jag är rätt hungrig! Först ska jag blanda en gainer.


Södra!
















soligt som bara den!

Har precis kommit hem, det blev ingen promenad utan jag mötte upp Lisa&Isabell på Rosters där dom satt och fikade. Sen gick vi en sväng på stan, sa hej till min lillebror som har praktik på Hardwear och sen åkte jag och Lisa till Södra Hamn och satt i kofferten och solade en stund. Ytterst mysigt! ;) Sen ringde Emil och sa att han behövde bilen så jag hämtade upp han och Henka på Tuna, sedan åkte vi till Sunderbyn och Henka fick ta bort sitt gips.

Åkte vidare till Gammelstad och käkade pizza..jävligt gott men onyttigt. Ja, och nu är vi hemma. Senare blir det gym också! kan lägga upp lite bilder sen när Lisa har skickat över dom..

hörs sen!!

nu sticker jag!

sådär då var man redo då..synd bara att jag är lite sen för nu får Lisa vänta på mig :P..nåja! Skriver när jag är tillbaka igen, om ett par timmar..ha en bra dag!


titta in ikväll..

förresten så kommer jag lägga in en rolig film ikväll, så titta gärna in då så ska ni få se på något roligt! ;D


en solig morgon

Vaknade för ett bra tag sen av att Lisa messa mig, självklart var jag sjukt trött, men jag är alltid så nyfiken på vad det stor i dom där smsen och kunde inte låta bli sträcka mig till den och ta den! Sagt och gjort, Lisa ville gå ut och gå med mig, så jag skuttade upp, hoppade in i duschen och här sitter jag nu naken? typ. Okej, det kanske är lite onödigt att duscha innan man ska ut och gå, men jag kände mig inte speciellt ren så det var nog lika bra.

Nu tänkte jag att jag ska klä på mig och göra iordning en omelett&lite broccoli, sen blir det fixning och promenad in till stan för att möta upp Lisa&gå på the ice.

Hoppas alla får en riktigt riktigt fin dag :).


movienight?

Blev sjutk sugen på att titta film&äta allt gott som finns. Känner mig lite deppig.

Emil säger att jag är en apa.

jag älskar palt.

palt är nog en av dom godaste maträtterna som finns. jag bara älskar det. men en fråga bara, vet alla egentligen vad palt är?


no movie.

Struntade i att se film och tittade på Desperate Housewives istället. Bästa serien som finns! Man kan aldrig få nog av den. Sitter och funderar på om man kanske ska göra sig lite middag, har bara ätit broccoli&två bullar idag så jag är rätt hungrig. Måste ju ladda kroppen med energi om jag ska orka träna sen också :P.

a movie.

känner mig inte alls på humör för att göra något, så nu tänkte jag krypa ner under en filt och se på film..

bullar

blev jättesugen på bullar så jag gick och värmde två stycken..mumma. tror jag ska gå ut och gå sen igen ;D..lite trött bara men förhoppningsvis piggnar jag till efteråt!

Broccoli

Kom hem för en stund sedan och satte direkt broccoli på kokning, väntar på att det ska bli klart så jag kan få äta någon gång. Är sjuukt hungrig! Promenaden satt riktigt fint, det är jättefint väder ute idag så jag ska nog ta en promenad senare också. Men självklart ska jag gymma idag! :) 

ja, det var väl allt för denna stund, skriver mer sen. hejdå !



Måndag

Imorse vaknade jag av att dom ringde från riksbyggen, men självklart hann jag inte svara&oturligt nog när jag väl får tag på dom igen så har han fått en annan kund. Så jag får vänta tills efter tolv, då kommer dom och fixar takuttaget&garderobsdörren. Nåja, har diskat en hel del av det stora berget disk vi hade och nyss satte jag igång tevatten. Tänkte dricka en kopp te och sen gå ut och gå i det fina vädret en stund. Sen blir det frunch&sitta och titta på när dom fixar här.

allt för mig förtillfället, skriver mer sen.. :)

att man alltid fastnar här..

Jag skrev att jag skulle gå och lägga mig för en halvtimma sen, but yet I'm still here..men nu får det vara nog. Jag är ju jättetrött, så frågan är ju, vad är det för fel på mig? Det sjuka är ju att man liksom glömmer bort att man är trött när man sitter här och är helt inne i att läsa bloggar osv. Har ni någon gång tex varit med om att ni är sjukt kissnödiga när ni är påväg hem och när ni väl är hemma är det bortglömt (hur kissnödiga ni än var innan) och sen kommer på det en timme senare?

det har jag och det är fortfarande ett mysterium för mig..godnatt :)

what ya say

Nu har klockan hunnit bli en hel del, ska snart gå och lägga mig så man orkar upp imorgon för en morgonpromenad&träning! Tog en dusch efter filmen så nu känner jag mig fräsch. Är dock rätt trött&sliten efter helgens bravader, men jag har i alla fall haft kul, det är ju huvudsaken. Ska ta det lugnt med alkoholen nu ett tag, det har blivit lite för mycket sånt på senare tiden. Skulle behöva fokusera på träningen och sen måste jag tänka på vad jag lägger mina pengar på. Tror det var allt jag hade att säga för tillfället :).

Därmed säger jag godnatt&sov gott :)!



filmkväll&gotta!

Promenaden tidigare satt fint och nu ska vi se film&äta massa gott! mysmys. Hoppas alla har en trevlig söndagkväll.


syskonkärlek!

hittade en gammal bild på två av mina småbröder, kan inte förstå att dom blivit så stora! Robin fyller 15&André är hela 13 år. Dom är inte små nå mer, fatta att dom är tonåringar båda två..

se så söta


Till vänster André och Robin till höger, små söta saker! Love you <3

calzone

har precis ätit pizza, sjukt smarrigt. nu kommer jag inte behöva äta pizza på ett bra tag! Är äckligt mätt.

har faktiskt inte så mycket mer att tillägga, tänkte smälta maten och sen ta en promenad i det fina vädret!


good morning

Vaknade vid elva, lite halvt pigg men inte alls bakis som tur är :). Låg och myste en stund innan vi steg upp! På så sätt är söndagar det bästa som finns! Vi ska nog ta och fixa mat, vi har väl inte speciellt mycket mat att laga så det kanske blir hämtmat. Det blev ju ingen pizza igår, så varför inte satsa på en idag? ;)

Ska höra med resten vad dom säger, det är helt underbart väder idag. Strålande sol och bara någon minusgrad, man kanske går ut och promenerar senare :). Ha en bra dag !


time for...

..kvällsmat! Vi kör lite svengelska såhär på kvällskvisten. Nu ska vi äta och sen är det läggdags. hoppas alla har haft en sjukt bra kväll.

God natt på er :)


lite workout före krogen är alltid bra ska ni veta




tampong

vi har precis lärt oss hur man använder en tampong..


this is my time to stand

Kom hem från all star för en stund sen, h ar faktiskt haft en väldigt trevlig kväll med trevliga människor. Tack alla för en underbart rolig kväll! Även fast den slutade rätt tidigt så har jag haft roligt...








så jävla KUUUUUL! :D


Utgång..

..snart! Förfesten är i full gång och vi har superSKOJ! Alldeles snart går bilen mot ALL STAR och vi ska festa loss som aldrig förr :).

Har en känsla av att kvällen kommer bli sjuukt rolig. Jag hoppas verkligen att alla har en väldigt rolig kväll!

Hejdå :)


Kvällens outfit!

Sitter och dricker en drink och har just tagit en kvällens outfit.

här kommer den...



klänning:vila
skor: skorett

ha en bra kväll ;)

JVG!

Vi har nyss varit och ätit på JVG (Järnvägsgrillen), gott var det. Kom nyss hem och ska alldeles strax sätta igång och fixa mig inför kvällen.

Vad gör ni ikväll? Blir det fest eller är det en mysig hemmakväll som gäller?


10 plus och solsken!

WHAT!? Jag har flyttat från Stockholm och idag gick jag in på Kenzas blogg där hon skrev att det är 10 plus och solsken. Gud vad jag blir avis. Har faktiskt lite ångest över att jag inte bor där just nu. Men å andra sidan är jag ju glad över att bo här i Luleå. Fast, jag hade ju absolut inte tackat nej till att all snö får försvinna nu och våren gärna får komma hit också. Men det är nog ett tag dit. Fast vi har väl nollgradigt här i alla fall.

MEN, jag har sjuk ångest ändå.


Geisha dreamy caramel

Hallå hallå :). Dagen har gått sjukt fort, har inte hunnit göra speciellt mycket heller så det känns väl sisådär. Vi var en sväng förbi David nyss och sa hej, sen åkte vi vidare till dollarstore och köpte geisha, den nya smaken dreamy caramel är förbannat god :).

Har som inte gjort nå mer än det, det blir tydligen utgång ikväll i alla fall. Hoppas bara på en lyckad kväll! Ska inte dricka så överdrivet mycket så man inte är helt död på måndag när vi ska träna.

äsch, skriver mer senare :). hej så länge!


Lördag

Godmorgon bloggen :). Har precis vaknat och känner mig lite halvdöd, även fast jag inte drack speciellt mycket igår. Men det känns sjukt skönt att vi skippade att gå ut igår för idag är man lite bättre än man skulle varit om man gått ut :P. Är grymt hungrig så vi funderar på om man skulle beställa pizza, det var väldigt längesen jag åt en calzone, eller en pizza överhuvudtaget, så det hade inte varit helt fel :).

Nu har jag inte så mycket mer att tillägga, får se vad som händer idag, kanske en promenad senare, eller bara mys&film :). Ha en bra lördag!


utgång..

.. ööh nej. vi sket i att gå ut pga att en viss sak förstörde heeeela kvällen. nåja, men det känns ändå skönt att få gå och lägga sig. är jävligt hungrig så jag funderar på att göra mig lite mat, skulle göra gott! men men, nu säger jag godnatt här på bloggen&hoppas på att andra har roligare än vad jag hade ikväll.

Godnatt <3!

På fruktansvärt DÅLIGT humör

Jag blir så less, ni förstår inte. Jag känner mig så sjukt frustrerad, speciellt när man är snäll och ställer upp. Vafan är det för jävla sätt? Man är snäll och vill göra det bra för en annan människa, men nä, den personen gör ju inget annat än att gå ifrån och sitta i ett annat rum och prata i telefon. Vad är det för skit?

usch vad jag ogillar sånt, är man på förfest så ska man bannemej umgås och inte sitta i ett annat rum hela kvällen. Nä, skärpning för gudsskull det är faktiskt inte OKEJ!

Allmänt så är det trevligt, Lisa&Denise som är mina närmsta vänner är ju här, Denise ska ju inte med ut, men det är jättetrevligt att hon är här och umgås. Det uppskattas! :)

see ya.


me and babe <3

outfit!

Bjuder på en kvällens outfit, har haft den här klänningen ett ex antal gånger, men den är så bekväm och som jag skrev i förra inlägget var rosa dresscoden. ha en bra kväll :).





god kväll, drick nu inte för mycket ;). btw, vad tycker ni om våran extremt snygga tapet ;), och jag får ju inte glömma rosorna?

förfest!

Det blev ingen träning tidigare, istället åkte jag och inhandlade en flaska vin på systemet! Ja, och nu sitter jag och Lisa här och smuttar på ett varsitt glas, fett niiiice. Förfest hos oss och sen blir det utgång på Cleo, gratis att gå in om man bär något rosa. Det är ju inte speciellt svårt för mig, jag har en hel del rosa så det är finfint!

Hoppas alla får en underbar kväll. Får inte glömma ett SKÅL! ;)


lunch..

grönsakerna hade hunnit bli gamla så det blev ingen grönsakssoppa för mig :(. Ställde mig och diskade, samt slängde lite papper som lång och slängde. hade börjat skala potatis när jag märkte att det andra var gammalt så jag skar dom i bitar och nu kokar dom, ska käka köttbullar till istället :). När jag har ätit och smällt maten lite så åkte jag och tränar :).


jag kan inte skilja på

Kom nyss hem, kom lite försent till arbetsförmedlingen så jag kände mig lite uttittad när jag kom in. Men jag gick in kolugn och lyssnade. Svängde in till lulebo kontoret innan jag kom hem för att takuttaget har gått sönder&en garderobsdörr går inte igen så dom skulle skicka någon inom tre dar. Skönt att få en taklampa, det har varit lite mörkt här i vardagsrummet.

Tänkte ta och göra lite lunch nu, grönsaksoppa tänkte jag :). skriver mer sen..ni kan lyssna på den här så länge:


Mormor

Inatt drömde jag om mormor, att hon hade återuppstått från de döda (hon var ingen zombie) och mådde hur bra som helst. Det var som att hon hade sovit i två år och vaknat. Det var en helt underbar dröm, jag önskar att den var sann. Och det värsta av allt var ju att den var så verklig. Jag saknar dig mommo.


sovmorgon..

Idag tog jag en sovmorgon och skönt var det! Har precis gjort mig frukost eller kokat te, skurit upp två kiwis och tagit fram en mannafrutti :P. Det är ju gott! Hade planer på att slå en pling till Lisa och fråga om hon hade lust att hitta på något, men så kom jag på att jag måste till arbetsförmedlingen :(. SUCK! Har ingen som helst lust att åka dit men det är tyvärr obligatoriskt och om jag inte går meddelar dom a-kassan osv osv. Det är bara onödigt.

Såg precis trailern till den nya predator filmen som kommer ut i sommar, jag oc Emil ska lätt gå och se den på bio då ;)!

bu ska jag äta upp och sen göra mig klar :), ha en bra dag!

A perfect getaway!

Såg precis klart filmen a perfect getaway, den var ju helt oförutsägbar. Men jag rekommenderar filmen :).


a song

slänger in en bra låt som ni kan lyssna på medans jag är borta



lyssna och njut. sakna mig inte för mycket bara! ;) oh, I know you will.

Träning 18/3-10

Hej hallå alla bloggläsare! Jag har precis kommit från en grymt skönt pass på gymmet :). Känner mig lättad och egentligen inte alls trött, är lite hungrig bara. Körde axlar&nacke idag, dock kändes det i nacken efter min extrema vurpa som jag gjorde i lördags när vi var och åkte slalom så jag fick ta det lugnt med nackövningarna. Annars är jag nöjd. Tänkte göra mig lite kvällsmat strax och vi får väl se vad den ska bestå av. Har inte riktigt bestämt mig. Men visste ni att det du äter mellan 3-5 timmar efter ett styrkepass inte blir fett? det blir antingen muskler eller avkomma. gryyymt, om jag får säga det själv! Nu menar jag självklart inte att du ska sitta och trycka en chipspåse efter varje styrkepass, men du behöver inte tänka på att "fan, jag får icket äta mjukbröd får då blir jag fet" osv osv. Det är LUGNT!

Axlar
Militär hantelpress 1x4 15 kg 1x7 12,5 kg 1x5 12,5 kg
Hantellyft bakåt 1x10 7 kg 1x8 7 kg
Hantellyft åt sidan 1x10 5 kg 1x10 7 kg

Nacke

Uprätt rodd med rep 1x4 50 kg 1x7 45 kg
Skivstångsshrugs 1x10 20 kg

slut för idag tack för idag. nu ska vi se film och äta kvällsmat! :) ha en fortsatt trevlig kväll alla söta läsare. sov gott&dröm sött!


old pics

Peaceout.

Alexandra Burke

Vad tycker ni om Alexandra Burke?

Själv tycker jag hon har en grym röst, vilken woman! Gillar låten med Flo Rida starkt, ni vet Bad boys. Även låtar som All night long, Dumb&Broken heels är riktigt bra :)


This is my life!

Jag har inte kollat på Melodifestivalen på flera flera år, och iår sket det sig också. Men jag tycker vinnaren Anna Bergendahl är duktig, låten är ju riktigt bra :).

Idag har jag inte hunnit blogga eftersom jag har haft fullt upp med att göra annat. Steg upp 08.15 och hoppade in i duschen. Sen sminkade jag mig&fixade håret, slängde i mig en skål med youghurt&banan! Efter tio hämtade Maddis upp mig och vi åkte till studion för att hon skulle fotas :). Det var jättekul att se, man blev nästan lite sugen på att själv ställa sig att posa, men ska jag var ärlig tycker jag det ser väldigt svårt ut. Men Maddis tyckte jag skulle höra av mig till honom och fråga om jag också kan få komma dit någon gång, fast jag vet inte :P!

När hon var klar så åkte vi till  Subway och åt en macka, snackade en massa och hade det allmänt trevligt! Jag är så sjukt glad över att jag är tillbaka, man får så mycket tid till att umgås med sina vänner. Efter Subway åkte vi hem till oss och Maddis fick kika på lägenheten samt smaka på mina bullar ;). Vi var iväg en sväng och hämtade några bildelar till Linus (Carro's boyfriend) och sen släppte hon av mig här och åkte vidare mot Kalix!

Typ så har min dag varit idag :). Ingen promenad hann jag med, men jag ska och träna senare med Emil&Viktor, jag säger ju det. Nu är det hårdträning på riktigt HÖG NIVÅ, kan man bli mer taggad?

PUMP IT PUMP IT. Oh yes!


bild hämtad från google.se

Träning 17/3-10

Har precis kommit hem från ännu ett skönt&roligt gympass. Körde triceps, mage&underarmar, det var egentligen tänkt att jag skulle ha kört mage igår, men jag sköt upp det till idag istället :). Men så länge det blir gjort är det bra!

Triceps
Smal bänkpress 1x8 30 kg 1x7 35 kg 1x6 35 kg
Liggande tricepspress med curlstång 2x7 17,5 kg
Hantelsträck bakom huvudet 1x10 5 kg 1x8 6 kg

Mage
Benlyft med vikt 3x10 6 kg
Sit-ups på boll med&utan vikt 2x10 5 kg 1x15 utan vikt

Underarmar
Underarmscurls 3x10 8 kg
Bakåtvända underarmscurls 1x10 7,5 kg 1x8 7,5 kg

Är grymt nöjd med min insats och jag är så sjukt glad över att jag äntligen funnit motivation! :) Allt för mig! Ha en fortsatt trevlig onsdagskväll allihop, simma lugnt!

Rubrik?

Ibland tycker jag det kan vara jättesvårt att komma på vad man ska skriva för rubrik, oftast när man skriver en rubrik så handlar det om inlägget men till just detta inlägg finns det ingen rubrik som passar.

Har ätit middag för en stund sen, värmde gårdagens mat så det kändes skönt att slippa laga något :). Såg ett avsnitt av White Collar nyss och tidigare såg jag Svenska Hollywoodfruar&Bella&Tyra Show.

Vi ska åka och träna på ett tag, jag är fortfarande hemskt mätt så jag måste smälta maten ytterligare. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska träna, men tror det blir axlar och nacke. Känner mig peppad inför dagens träningspass :).


Måste bara säga att jag längtar sjukt mycket efter att boka en utlandsresa, jag känner att det skulle behövas faktiskt. Bara känslan av att ha något att längta till är ju helt underbar. Sen känns det också lite så att man helst vill åka utomlands under vinterhalvåret eftersom det är just då man saknar sommaren. Jag älskar svenska sommaren då den är som bäst och vill inte gå miste om den för att åka utomlands istället. Därför tycker jag det är bättre att åka iväg till en varmare plats när det är mörkt&tråkigt hemma i Sverige!


Home again

Kom hem för ett tag sen och slog igång ett avsnitt av Cougartown, har ätit en kiwi och två bullar..mumma! Funderar på vad jag ska hitta på nu? Inga ideér i alla fall så vi får väl se hur det blir med den saken! Känner mig lite trött av någon konstig anledning men det skall det bli ändring på.


Riktigt fint väder.

Har precis kommit till Lisa efter att ha promenerat hemifrån, mött upp Lisa på Norra Hamn, promenerat till Södra Hamn över isen och sen gått hit. Totalt blev det en långis på en timma och 45 minuter, höll på att svettas ihjäl då solen låg och stekte i princip hela vägen. Men jag klagar inte, för man blir så himla pigg av solen, dessutom blir man glad ;). Lisa hoppade just in i duschen så jag passade på att sätta mig vid datorn och blogga litegrann. Hon ska iväg på ett tag så jag ska börja röra mig hemåt när hon gjort sig i ordning!

Får se om jag pallar promenera eller om jag tar bussen, för jag har fått skavsår och det är inte speciellt skönt att gå med det. Men men, vi får väl se. Man kan ju alltid härda lite :)

Allt för mig för tillfället. Vi hörs sen!



Vad gör ni idag, är ni kanske ute i det fina vädret?

Promenix!

Har stigit upp för en stund sen, tänkte ta och klä på och gå ut i det otroligt fina vädret :). skriver sen när jag är tillbaka igen.

Pussis!


bjuder på en härlig bild från sommaren 09, Peace!

Sjukt skönt att träna idag..

Kom precis hem från ett sjukt skönt ryggpass på gymmet! Känner att jag börjar komma igång nu, även fast man inte orkar lika mycket, men jag kommer snart vara där jag var sist och pumpa på järnet som förut! Tidigare gjorde jag och Amanda bullar och dom blev såklart extremt goda, är man bagare så är man. Tror vi ska se en film nu :).

Träning 16/3-10

Rygg
Latsdrag 1x10 30 kg 1x7 35 kg 1x8 30 kg
Marklyft 1x7 70 kg 1x6 70 kg
Skivstångsrodd 3x7 40 kg
Sittande rodd 1x7 35 kg
Fria chins 1x7

Ska köra lite mage här hemma eftersom Henka skulle hem och vi åkte dit med han så jag hann inte göra det på gymmet. Ha en bra tisdagskväll :)

NU SKA FLÄSKET BORT!
Så nu köööör vi.


Bullbak!

Då var det tisdag, helt sjukt vad fort veckorna går! Man hinner ju inte med, och det känns jävligt tråkigt att veckorna går så fort när man är arbetslös, för dagarna räcker inte till. Skumt. Idag har vi vaknat vid tio-tiden, låg och drog mig i sängen rätt länge men till slut tog jag mig upp och gjorde frunch. Sen såg vi två avsnitt av White Collar en ny serie som är ganska lik The Mentalist. Sen drog Emil ut och åkte skidor med Henka på isen, hurtbullar som fan. Medans jag hoppade in i duschen, gjorde mig iordning och så kom Amanda hit. När jag var klar åkte vi iväg och inhandlade lite smått och gott, bland annat en hög vas som man kan ha på golvet, var nämligen och köpte fyra jättefina plastrosor igår, köpte även en sopkorg till toaletten och sen var vi och handlade ingredienser till bullbaket som är igång. Vi har gjort degen och väntar på att den ska jäsa klart så vi kan baka ut degen..

Sitter och lyssnar på Melissa Horn, soft soft. Funderar på om man ska göra middag, men är faktiskt inte så hungrig. Konstigt nog. Blir gymmet senare, bara bullarna inte tar all tid. Men jag SKA hinna. För det är viktigt. Beach 2010 ligger och väntar, man vill ju inte se ut som en annan flodhäst på stranden. Visst inte?

Har faktiskt inte så mycket mer att tillägga, tror vi får höras senare ;)


Jag saknar dig min vän.

ont i magen.

Gud vad jag hatar att ha mensvärk! Det gör sjukt ont..måste nog ta en ipren så det blir bättre men jag är inget större fan av tabletter. Nåja, var tidigare och körde Amanda till tandis och under tiden hon var där så passade jag på att hälsa på Carro&Oliver en sväng :). Hann inte vara där så länge men det var kul att ses i alla fall. Kanske hinner fara dit en sväng lite senare, vet bara inte när vi ska åka tillbaka till Luleå.

Vi tog i alla fall en sväng på stan när jag hade varit och hämtat upp Amanda igen och sen har vi bara suttit och tittat på balklänningar till henne eftersom hon tar studenten iår.

Hur som helst, ska göra nå vettigt. Är sugen på en promenad faktiskt. Hörs sen :)


Godmorgon Måndag.

Har vaknat för en stund sen och känner mig pigg och glad idag. Funderar på vad man ska hitta på idag? Det är rätt fint väder ute och cirka 8 minusgrader, skönt. Hoppas bara på att det blir nollgradigt snart och våren kan komma så man slipper klä på sig fan och hans moster. Är så sjukt trött på vintern! Den här tiden borde man ha bott kvar i Stockholm eftersom våren typ har kommit dit redan, medans vi här uppe i norr får vänta åratal tills den kommer.

Nåja, ska köra Amanda till tandläkaren på ett tag så ska gå och klä på mig&sminka mig sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Ha en bra måndag :)


Trerätters

Idag har vi ändå hunnit med en hel del. Efter att jag duschat, gjort mig i ordning osv så åkte vi in till stan och handlade lite mat, köpte en present till Emils mamma som fyller år imorgon och sen åkte vi hemåt. När vi kom hit igen bjöds det på lite fika och hon fick öppna sina presenter som hon förövrigt blev superglad över!

Senare åkte vi till isen och åkte lite skridskor och pojkarna körde lite slagskott, jag blev less efter ett tag eftersom mina skridskor tröck lite i tårna och sen är jag inte världsbäst på att åka skridskor heller (var sjukt längesen) så jag tog en liten promenad hem.

Det är fullrulle med matlagningen, hade gärna hjälpt till men det är redan så många i köket så jag orkar inte gå dit och trängas. Vi ska äta en riktigt god middag idag då det är Emils mammas födelsedag imorgon. Det serveras lufttorkad skinka med, pepparrot, pinjenötter&ruccola, som huvudrätt får vi plankstek och efterrätten kommer bestå av tårta! Är väldigt hungrig så det ska bli SJUKT gott!

Hade gärna velat umgås med Carro&Maddis innan vi åker till Luleå, men det kommer jag inte hinna, tyvärr. Men det är väl tur som fan att vi inte bor i Stockholm mer så nu har vi lite närmre till varandra :).

Sådär då har jag avklarat ännu ett inlägg för idag, kommer säkert fler :). Nu ska jag spela kort med Emil&Viktor.

Måste bara säga att jag älskar att vara i Kalix ibland..jag känner mig verkligen så hemma här..och det är så himla mysigt varje gång!

Evve

Jo förresten Evve, jag pushar dig mer än gärna till träningen ;). Kom med på Inpuls i morgon så kör vi gärnet ;)

PUSS!

Söndag

Har precis vaknat, hade dock kunnat sova mer men jag har sjukt ont i nacken, det är lugnt när jag inte ligger ner men så fort jag lägger mig ner gör det sjukt ont :(. Det känns ungefär som träningsvärk fast jag kan ju knappast ha fått träningsvärk i nacken av att åka slalom, eller? Det måste ju bero på fallet igår för jag slog i nacken och huvudet ganska rejält, usch..det var en hemskt upplevelse, just därför gillar jag INTE att åka för snabbt. Hmm, och att det skulle vara sista åket var ju konstigt, jag menar det hade ju gått bra hela dagen och så sista. Jaja, hoppas det går över och jag inte får någon nackspärr eller liknande.

Sitter och funderar på vad man ska göra idag, glömde mina promenadskor i Luleå så jag kan inte gå och promenera. Synd är ju det, för vädret är sjukt bra idag också. Men jag funderar på om man kanske ska slå en pling till Carro&Maddis och fråga om dom vill hitta på något. Ska kolla med dom andra tjusovarna på övervåningen vad dom har för planer. Det hade varit sjukt kul att åka slalom idag igen, men jag är nog inte i form för det!

Nåväl, ska ta mig lite frukost och sen hoppa in i duschen tror jag. Luktar lite orent. Ha en br söndag :)

Slalom

Det var ett par dagar sen jag skrev, men jag har inte riktigt haft tid och sen har jag inte direkt orkat. Igår steg vi upp rätt tidigt, gjorde frunch och sen åkte vi till gymmet och tränade. Efteråt gick vi och inhandlade lite småsaker och sen åkte vi hemåt, packade klart, duschade och körde mot Kalix. Emil körde mig direkt till Allex som bjöd på fika eftersom hon fyllde år i onsdags. Hon bjöd på hemmagjord smörgåstårta och en massa gofika..smörgåstårtan smakade ljuvligt! Senare körde hon mig till systemet, jag köpte vin och Emil hämtade upp mig igen. Åkte hem, satt här hos Emils föräldrar ett tag och sen packade jag väskan igen och åkte tillbaka till Allex och gjorde mig i ordning inför kvällen. Vi förfestade där och kvällen slutade på b4 rätt tidigt.

Imorse steg vi upp vid nio, åt och sedan åkte vi till Svanstein och har varit där och åkt slalom hela dagen, riktigt härligt! Är inte världsbäst på att åka men det är kul ändå :). Ramlade dock sista åket och gjorde två volter, slog i huvudet ganska hårt så jag fick ont i nacken. Men nu känner jag mig mest dåsig. Nåväl. Ska hjälpa Emil och få igång brasan så ska vi grilla korv till middag :)

Ikväll blir det mys med hela familjen Åström med vin, spel och annat gott!

Hoppas ni får en trevlig lördagkväll :)

schnitzel..

Emil lagade en god middag åt oss, hemmagjord schnitzel, kokt potatis, hemmagjord brunsås, ärtor och sallad. Hans storebror och hans tjej kom förbi för att äta och kika på lägenheten :), ytterst trevligt!

Det blev ingen promenad tidigare eftersom tvätten tog tid och sen har vi varit och handlat till middagen, är också för lat för att åka till gymmet så det blir inte heller av..usch vad jag inte är motiverad. Jag kommer ihåg när jag tränade två gånger om dagen fem dagar i veckan. Fattar inte var jag fick den motivationen ifrån, jobbade till och med och då borde man ha varit tröttare. Men det kanske var så att man fick motivation när man hade ett såkallat liv. Ja, jag önskar bara att jag hade ett jobb så man kanske kunde orka med träningen på något sätt.

Men jag ska försöka..

Kom nyss på att jag glömde min kavaj i tvättstugan så jag sprang dit och kollade ifall någon var där men det var det inte men jag såg den ligga där i alla fall så ska springa dit snart igen! :) Jag vill absolut inte bli av med den..

 


tvätt tvätt tvätt

Idag sov jag lite för länge, men när jag vaknade kvart över nio hade jag inte lust att stiga upp så jag låg kvar i sängen till tjugo tolv. Lite synd för då förlorade jag några timmar på denna dag..men men. Nu måste jag gå till tvättstugan och tvätta så man får sig lite rena kläder. När jag är tillbaka ska jag äta och därefter ta en promenad.

hörs senare :)! hoppas alla får en bra torsdag.

Chicago och cheez crunchers.

Har precis spelat lite och ätit lite gotta, att jag aldrig lär mig. Men vi hade det hemma så man måste ju äta upp, jag kan fan inte låta bli. haha. Suck på mig. Vi ska alldeles snart slå igång en film, någon komedi som Emil tyckte verkade bra :). Myys pyys.

Annars har jag inte så mycket mer att tillägga. Imorrn blir det att skutta upp tidigt för att ta en långpromenad som alla andra mornar och så måste jag posta brevet till a-kassan. Ska försöka åka och gymma tidigt imorgon, känner att jag blir så seg mot kvällen och då orkar jag inte åka till gymmet nå mer. Så nu måste jag ta mig i kragen, för till sommaren ska jag vara FIT! Det är hårdträning som gäller. Men jag kan bli vältränad på väldigt kort tid bara jag ger fan på att jag ska klara det och det gäller alla :). Vill man så kan man.



Tror detta blir God natt-inlägget så ni får sova gött och drömma sött!

Känguru!

Precis hemkommen efter att ha suttit flera timmar hos mamma och surrat med henne och moster, det bjöds på fika och vi fixade med mina kassakort och imorrn kan jag äntligen skicka iväg till a-kassan så man kan få sig lite pengar! Sköönt. Emil&Viktor kom och hämtade mig från mamma och så råkade jag kika i påsen som dom hade handlat, hittade en jättesöt känguru-nalle som han så sött hade köpt åt mig. Blir alltid tårögd när jag får presenter av baby <3, so sweet my darling!



Nu ska vi spela kort. Blev inge gym idag, kände helt enkelt inte för det. Har i alla fall promenerat två gånger så det duger faktiskt. Orkar inte skriva någon dagens vän varje dag så det blir en veckan vän istället. Denna vecka fick Lisa äran att vara det ;).

Hörs senare! ha en fortsatt trevlig kväll på er...


Summerfeeling..

Då har man varit och fikat på stan med Lisa&Karin. Tog självklart en chailatte och vi snackade på, mycket mysigt! Karin gick efter en stund för att hon skulle hämta Marcus på dagis och jag och Lisa gick en sväng på stan, jag lämnade tillbaka mina kära leggings som hade gått sönder. Dom hade tydligen haft problem med en viss leverans, men jag kände inte att jag ville chansa en gång till så jag tog mina pengar och gick. Tog bussen hem och har nyss skrurit upp potatis, tänkte äta middag nu. Är fruktansvärt hungrig. Känner mig helt snurrig och matt..fråga mig inte varför, för jag har ingen aning.

Jag har fastnat för Gyllene Tider alltså, sitter och lyssnar på dom hela tiden! Man får riktiga sommarkänslor.

Är förresten med och tävlar om en parfym på Simone's blogg, Escadas doft sunset heat . Den luktar ju sjukt gott så varför inte vara med? Har alltid otur när det gäller alla tävlingar men man kan ju alltid hoppas, haha! ;)

Nu ska jag slänga köttbullarna i stekpannan..


Flickorna på tv 2

Onsdag, steg upp just efter tio och klädde på mig direkt. Tog en långpromenad till stan a la 40 min. Lånade mammas bil, gick och solade och nu är jag hemma igen. Har hunnit duscha och klä på halva mig, sitter just och äter havregrynsgröt till frukost :). Var ett tag sen jag gjorde det så idag bestämde jag mig för att äta det!

Har inte så hemskt mycket tid till att sitta här för jag ska möta Lisa&Karin i stan för fika&snack! Så jag måste snart gå och göra mig iordning. Tänkte mest slänga in ett inlägg så ni vet var jag håller hus ;).

Tror det blir träning direkt efter att vi fikat beroende på hur taggat jag känner mig, annars blir det senare ikväll!

hur som helst, måste äta upp och gå och göra mig klar! :) Hoppas ni har en bra onsdag!


vääääldigt gammal bild! passar jag bättre i mörkt hår?

Plump

Har suttit och spelat kort halva kvällen, kan vara skönt att ta en paus från bloggandet, man kan ju inte gå runt med fyrkantiga ögon heller! haha. Mamma sa alltid så när jag var liten och satt för mycket vid datorn. Fast det tror jag många andra hört från sina mödrar..och fädrar. Säger man så?

Det blev lite plump, chicago&hjärtersju! myys. Har ätit kvällsfika och nu är jag mätt och glad. Emil tvingade mig göra en gubbe i något nytt spel, ganska kul att få göra det men spelet var absolut inget intressant för min del. Har inte tålamod, man måste ju veta exakt hur man ska göra i olika tillfällen och det var helt enkelt för krångligt för lilla mig. Nä, tacka vettja bloggen, det är enkelt och ROLIGT att skriva. Fast han lovade mig att vi ska diska tillsammans om jag gjorde en gubbe, som förövrigt fick heta bettan..men inte kommer det bli något av diskandet. Man bör kanske gå och lägga sig snart.

dagen har i alla fall varit bra. promenerat två gånger och gymmat har man gjort, ett tecken på att det after all blev en bra tisdag! :) Sov sött.

Gyllene tider

Gå och fiska!



får bara en härlig känsla av denna låt! :D

middag&cougar town!

Har ätit middag precis och sett på cougar town Älskling kom  hem fö en liteb stund sen och nu ska vi se two and a half men :)!

Vänskap!

Höhö, jag har kommit på att jag ska skriva om dagens vän en gång om dagen. För jag tycker om mina vänner och ibland måste dom verkligen få veta hur mycket dom betyder för mig! Så idag tänkte berätta om Lisa.

Lisa är en cool figur som älskar att promenera. Hon har en hund som är 10 år gammal men beteer sig som 2. Lisa har alltid något på gång och som många andra så är hon en helt fantastisk vän! Jag har känt Lisa sen nian, men det var först på gymnasiet som vi blev bra vänner och det är jag evigt tacksam för. Det finns många minnen, men ett minne som jag verkligen älskar är när vi bilade ner till GBG förr förra sommaren. Vi hade så himla roligt under resans gång och jag är så glad över att just du åkte med. Du är en helt fantastiskt människa Lisa och det vill jag att du ska veta. Fika imorgon va? ;)


GBG, 22/6-26/6-08



Gosh vad skönt det var att gymma idag!

Har inte mått såhär bra på år och dar tror jag? Hmm snacka om totalvändning, igår satt jag och skrev deppiga inlägg om att allt är skit osv osv. Men idag är jag på toppenhumör. Vet ni varför? Jo, den stora lösningen är att jag faktiskt pallrade mig till gymmet och det är något jag absolut inte ångrar. Som min smarta moster säger "man ångrar aldrig ett träningspass", för varför ska man göra det? Finns väl ingen anledning till att ångra en hälsosam aktivitet som träning!

Nåväl, jag kom hem för en stund sedan, blandade mig en gainer som jag precis sitter och dricker. Gött gött! Mintchoklad är goa grejjor, och är man chokladälskare som jag, så är det perfekt! Träningen satt extremt fint, även fast batteriet på mina söta, smidiga mp3 tog slut så är jag nöjd med min insats. Trodde jag hade tappat mer i styrka men sikken tur, det hade jag inte. Bara litegrann. Körde axlar&nacke samt 20 minuters cykling och skönt vara det!

Axlar

Militär hantelpress 2x8 12 kg 1x6 12 kg
Stående hantellyft åt sidan 2x7 7 kg
Stående hantellyft framåt 1x7 7kg 1x10 5 kg

Nacke


Hantelshrugs 2x8 20 kg
Uprätt skivstångsrodd 1x4 25 kg 1x7 20 kg

Kondition

20 minuters cykling

Jag åkte själv och tränade pga att jag inte orkade vänta på att Henka skulle komma och hämta oss och Emil ville träna med honom så dom åkte iväg just innan jag kom hem. Men ska jag vara ärlig tycker jag mest om att träna själv. Man fokuserar lättare och tappar inte koncentrationen. Visserligen kan det vara kul att träna med någon ibland men ensam är alltid roligare. Dock inte när man verkligen behöver hjälp under passets gång men annars.

Tog i alla fall en promenad till mamma och lånade hennes bil till gymmet, efter gymmet hämtade jag henne och körde henne till hockeyn och senare ska jag hämta hem henne igen!

Nu funderar jag på att laga mat, men jag vet inte om jag orkar just i denna stund. Ska fundera..

hörs sen! :)

still at home

Vi har ännu inte kommit iväg eftersom Henka inte kommit hit ännu, han skulle och besiktiga bilen först så jag antar att jag får sitta här snällt och vänta tills han kommer och hämtar oss! Annars kan jag ju faktiskt ta bussen, är dock inte så sugen på det.

Har i alla fall diskat all disk och packat upp sen helgens resa samt fixat&donat lite här hemma! Men vi saknar fortfarnade gardiner i alla rum men så fort man fått upp dom kommer rummen se mycket finare ut. Saken är bara den att vi behöver en borrmaskin som man kan borra i med betong, har fått tag i en, måste bara åka och hämta den. Då kan vi även få upp en hylla i badrummet och tavlor..samt en hylla i sovrummet. Det tar sin tid.

Målade nyss naglarna och jag måste bara säga att jag hatar dom..fula som fan är dom och äckliga. Eller kanske inte äckliga men det går inte att hantera dom på något sätt. Sen är min nagel på långfingerns högerhand helt störd, för när jag gick första året på gymnasiet klämde jag nageln i en järndörr och sen den har den aldrig varit sig själv så fort den börjar växa blir det en spricka i mitten på hela nageln och den delar sig..jag saknar min nagel! Karin jag antar att du kommer ihåg när du råkade klämma mitt finger i dörren ;)? Kommer alltid minnas dig för min nagel. HAHA!



alldeles strax

Då har jag sett tionde avsnittet av Cougartown och vi ska alldeles strax åka iväg till gymmet! Ska bara packa väskan och gå på toa sen sticker vi..skönt ska det bli! :)

Cougartown är beroendeframkallande!

Eftersom jag inte har så mycket annat att göra just i denna stund så tänkte slå igång ett avsnitt av Cougartown. Man kan aldrig få för mycket av den serien. Den är ju helt FANTASTISKT bra!


bild hämtad från google.se

Tisdag!

Hallå Hallå idag är det tisdag och jag har stigit upp i någorlunda tid. Nämligen klockan tio. Gjorde mig klar för att gå ut och promenera i det vackra vädret och skönt var det! När jag kom hem stod älskling och gjorde frunch åt oss och sen har vi tittat på Family Guy. Tänkte åka iväg och träna på ett tag, tror Henka skulle följa med också så vi väntar på att han ska komma förbi så vi kan åka!

Tror jag ska köra axlar&nacke idag och om jag hinner tänkte jag slänga på lite konditionsträning också! Annars blir det nog en promenad till senare och ska försöka köra antingen pilates eller aerboic striptease här hemma! Känner verkligen pepp för träningen och det känns grymt härligt. Vill bara komma igång och så fort det är gjort kan jag verkligen inte sluta träna. Pepp Pepp Pepp !

Vi hörs senare !

and up we go!

blev typ ingen film, kanske dags att gå och lägga sig då? Fast ärligt talat är jag inte alls sugen på att sova, man har ju ändå inget att vakna upp till imorgon. So, what's the point?

Satt förresten och kikade igenom sommarbilder från förra sommaren, förstår inte riktigt varför man gör det. Man blir ju bara deprimerad. Nr 1: Man var brun&glad Nr 2: Jag var vältränad. Nr 3: Det är långt kvar dit.

Ge mig sommar och ork till att börja träna igen! Då kan jag lova er att det kommer bli mer glada inlägg i fortsättningen.

Ska kolla med Emil vad han säger om filmtittandet eller om vi kanske går och lägger oss.

Imorgon är det tisdag, ny dag, nya tag och nya möjligheter. Right? ;)




The Box

Såg precis klart The Box som förövrigt var väääldigt skum. rekommenderas EJ!

nu: mer film!

godkväll


bild hämtad från google.se

skit skit skit och ännu mera skit!

Jag är så fruktansvärt trött på att det inte finns några jobb. Vet ni hur less jag är? Allvarligt talat så känns det nästan som att jag skulle kunna flytta tillbaka till Stockholm bara för att få jobba. För vet ni vad? Jag håller seriöst på att bli tokig. Jag orkar inte med det här arbetslösa livet längre. Det är förjävla pissigt och tråkigt.

Dessutom hade jag tänkt åka och träna ikväll men fan så blev det inte heller..men jag har i alla fall varit och promenerat idag så det känns lite bättre på det sättet. Funderar seriöst på att ta en kortis nu men jag är så sjukt trött! Fattar faktiskt inte varför, jag borde inte vara trött än. Men men, så blir det väl när jag ALDRIG tar tag i träningen. Men jag känner inte att jag har någon ork när livet är som det är just nu!

jag vill bara åka långt långt härifrån och slippa tänka, bara få vara liksom.


glad


lycklig


inte arbetslös


kärleken lever vidare i alla fall och det gör mig lycklig


varma partykvällar..


bränd och glad.

egypten april 09






Rihanna-Mad house

Har precis ätit middag och det blev tyvärr inte världens nyttigaste måltid men gott var det, ska ändå åka och träna på ett litet tag så man måste ju ladda med mat i kistan! Har dammsugit och skurat under tiden maten skulle bli klar och sen har vi varit och storhandlat på Ica Maxi. Annars har det inte hänt speciellt mycket sen sist jag skrev..

Sitter och lyssnar på Rihanna's nyaste album.. me like!

Måndag!

Idag är det måndag och jag har äntligen lyckats stiga upp i tid, ställde klockan på nio och jag tog mig upp! Klädde på mig och tog en promenad till mamma, sen åkte jag och handlade frukost och sen gjorde jag omelett åt oss till frukost :). Därefter har vi suttit och kollat igenom massa foton från förr och sen tog i en promenad tillsammans och nu sitter jag hemma. Tänkte se senaste avsnittet av Spartacus Blood and Sand och äta lite lunch.

senare blir det gym och ikväll ska jag köra antingen pilates eller aerobic striptease, hoppas ni har en bra dag ! :)


The Descent: Part 2

Har precis sett klart filmen, tycker att ettan var bättre och jag tror det kommer komma en trea..för slutet var inte särskilt bra. Men annars var den bra, tycker monstrerna som är med i filmen är sjukt läskiga! och äckliga.

Tänkte i alla fall gå och borsta tänderna, tvätta bort sminket och gå till sängs. Känner mig trött och det ska bli skönt att få sova i sin egna säng med min alldeles egna Emil <3.

God natt på er :)


The Descent.

Godkväll :). Kom precis hem, jag och Amanda promenerade till Konsum och köpte lite snacks till filmen som vi ska se. Dom andra sitter och tittar på The Descent 1 (Instängd 1) eftersom dom inte sett den och vi ska se tvåan snart så tänkte jag passa på att blogga lite, för ni har säkert saknat mina inlägg under helgen! ;) hihi. Ettan är sjukt bra och jag är extremt nyfiken på hur tvåan är! Är det någon som sett den och kan säga ifall den var bra eller inte?

Hmm..vet inte riktigt vad mer jag ska skriva. Det händer inte speciellt mycket i mitt liv just nu, är arbetslös och det är hårt men jag får väl skylla mig själv på ett sätt eftersom jag flyttade och därmed var jag tvungen att säga upp mig från mitt jobb jag hade i Stockholm. Jag saknar det men jag ångrar inte en enda sekund av att jag flyttade tillbaka till Luleå, här har jag hela min familj och mina vänner. Visserligen har jag ju både vänner&familj i Stockholm också, men jag känner mig mer hemma här i norr! :) Som mamma alltid säger "man ska följa sitt hjärta" och det var precis det både jag&Emil gjorde. Jag önskar bara att jag fick tag i ett jobb, man blir väldigt trött av att gå runt och inte göra någonting. Har inte ens orkat ta tag i träningen när jag inte jobbar för man kommer ur rutin och då orkar man ingenting. Sover, äter, skiter, sover, äter, skiter. Vafan är det för liv?

Men i helgen har jag bestämt mig för att på måndag, då ska jag börja träna. Tänkte lägga upp ett schema för 6 veckor framöver och följa det. Samt kostschema, för jag har ätit så dåligt och har tyvärr dåliga vanor när det kommer till mat. Vill bara komma i fas och börja må bra igen som jag gjorde ungefär den här tiden förra året. Saknar det utatusan och jag hatar att sakna sånt som jag mår bra av. Det är ju helt onödigt att må dåligt när man kan må bra. Eller hur?

Sen har jag även ångest över hur jag ska göra i framtiden. Vill ju plugga till personlig tränare, mest av allt på hela jorden. Jag vet att jag vill jobba med det för det är vad jag älskar mest av allt. Men, pengarna väger in, och 50 000 kr är faktiskt inte så lätt att få tag på speciellt när man inte ens har ett jobb. Sen om jag börjar stämpla så kan det ju vara svårt att spara dom där pengarna och det kan ta lång tid..men som många i min omgivning säger "det tar den tid det tar" och det måste jag försöka inse men, jag är en sån person att när jag bestämt mig för något så vill jag att det ska ske på en gång! Men jag vet att det löser sig, bara att det tar tid.

Har ni några framtidsplaner och vet ni vad ni vill göra här i livet? Jag vill i alla fall bli PT och starta eget.


Det går neråt..

Då var man tillbaka, begravningen är över och det känns tungt att man aldrig mer kommer få se lilla morfar. Det är i alla fall skönt att vara tillbaka, men jag har haft en jättemysig helg med släkten och många tårar har man förbrukat men så är det ju med begravningar och hela kittet.

Har inte speciellt mycket att skriva förtillfället, men det kommer i alla fall bli mer uppdatering än vad det varit i helgen. Ser att många inte läst min blogg under helgen, men det beror nog på att jag inte varit så aktiv! :P

Hoppas alla har en bra söndag i alla fall. Ikväll blir det nog film och mys! Puss


Fredagkväll!

Sitter hos moster med alla kusiner, vi har tränat in sången som alla barnbarn ska sjunga imorgon på begravningen och sen har vi fikat bulla&te! Det är så himla mysigt att vara här med hela tjocka släkten, jag är faktiskt glad att vi är så många , 30 barnbarn och 11 syskon..alltså mammas syskon. myys myys!

Nu ville Mia att vi skulle åka och glida här, haha fråga mig inte varför för byn är inte stor! Nåja.

Vi var förresten ut och åkte med skotern, vi tog inte med någon matsäck men det var sjukt kul att åka. Var som ett tag sen man gjorde det!

Har faktiskt inte så mycket mer att tillägga :D. Ha en bra kväll! Senare ska vi mysa framför en film&äta chips. Måste även färga min hemska utväxt och klippa till min lillebrors hår..han blev inte riktigt nöjd! :D

GODKVÄLL!

Skoterutflykt!

Godmorgon på er! Eller jag har ju varit vaken sen halv tio så för mig er det inte morgon. Jag är stolt över att jag steg upp i tid idag..Kanske för att man vill hinna umgås med alla och dessutom var jag sjukt sugen på att promenera. Så direkt jag steg upp klädde jag på mig, gick ner och åt frukost och sen gick jag, Elin och Emma på en promenad. Skönt var det! Det är varmt ute idag, dock ingen sol men värmen gör väldigt stor skillnad.

Vi sitter och funderar på om vi ska åka ut med skotern och ta med oss fika. Låter lockande, har inte åkt skoter sen två år tillbaka tror jag och det är ju så mysigt att ta med sig fika och åka ut. Låter det inte mysigt?

Igårkväll efter att jag skrivit sista inlägget gick jag ju till huset igen och vi slog igång en film, men den var inte så värst bra, kommer inte ens ihåg vad den hette för den var på spanska. Så jag låg och spelade snake hela tiden, har blivit helt besatt sen jag fick låna Nokian av Viktor, det var så sjukt längensen man spelade det och jag vill slå rekordet hela tiden. Haha!

Låter löjligt men det är så grymt roligt!

Hur som helst, nu ska jag kolla med dom andra om hur vi ska göra. Så ni får ha en grymt bra fredag&sköt om er! :) Puss.

Nuså.

Ska röra mig härifrån nu, kan ju inte sitta och störa dom. Dom kanske vill gå och lägga sig :)..Tror vi ska se någon film och sen är det läggdags!

Ni får sova så gott och hoppas allihop har haft en uuuunderbar torsdag! Godnatt och Puss

I'm in the woods!

Hallå hallå, har inte hunnit blogga förrän nu. Vi kom fram för flera timmar sen men då har jag bäddat, gått upp med väskorna på rummet, fikat och umgåtts och tagit det lugnt. Först nu har jag pallrat mig till min morbror för att snylta lite på deras internet, haha! Men jag kände att fasiken det är dags för ett inlägg så nu måste jag kila dit.

Resan gick bra, vägen var dock väldigt spårig så man fick sakta ner många gånger, vi stannade och åt på vägen, jag tog en räksmörgås som alltid eftersom det är min favorit! Gillar ni räksmörgåsar? :)

Måste bara berätta en sak. Det kändes sjukt tomt&tungt att komma till huset när varken mormor eller morfar var där. Man är ju van vid att komma dit och få en stor kram och fråga hur dom mår. Men nu är ingen av dom vid liv och det gör så himla ont. Varför varar inte livet för evigt? Sorgligt som bara den..Men man ska ju vara glad för att dom slipper lida och även får vara tillsammans nu :). Älskade lilla morfar&mormor <3. Saknar er.

Nu har jag nog inget mer att skriva, kanske slänger in ett inlägg just innan jag går, måste läsa lite bloggar och även kolla FB. Förresten, jag är med och tävlar i veckans blogg på Sessies blogg, rösta på mig jag är Nr 2 ;)

Pussar!


finally!

Nu äntligen ringde dom och sa att dom var påväg..så vi hörs ikväll!

Puss&Kram.

gud vad det tar tiiid

nu slår jag igång ett avsnitt av Cougartown..shit hur kan man vara så seg?


booored!

Snacka om att man är uttråkad...



och less på att vänta....



Hejråå!

Bara för att

Jag slänger in ett till inlägg eftersom mamma och dom inte är klara för att åka ännu. Känner inte för att bara sitta och glo så blogga kan man alltid göra! haha.

Ni kan få en grymt bra låt på köpet.


I'm going soon

Torsdag idag och snart åker vi mot skogen..usch vad jag ogillar att vara där för länge. Men det kan ju vara skönt att koppla av och umgås med släkten! Har packat tidigare och sen har vi varit och lunchat med några vänner på Exotic (kinarestaurang), gott var det men buffén var inte den bästa idag dock!

Nåja, jag ska försöka blogga när vi kommit fram..har liksom en tre-timmars resa framför mig med bil så under den tiden blir det inga inlägg. Men ikväll kommer jag säkert hinna med det! :D

Hoppas alla har en underbar torsdag, här är det finfint väder och nollgradigt! våren kom hiiiit :D

Vad har alla för sig en dag som denna? Kanske är ni ute och promenerar i det fina vädret ?

well if you want to play, do it!

Emil ville spela även fast han spelat hela dagen. Det gör mig arg, men om han tycker det är så himla roligt så tänker jag envisas med att sitta vid datorn när han vill ha lite mystid. Sådeså!

Fick ju se på Cougartown så det gör egentligen inget. Fan alltså, jag förstår inte varför jag är så trött, har ju sovit till ett idag så jag borde vara pigg. Jag har ju inte direkt hållt igång hela dagen så ja, det är lite konstigt faktiskt.

Men nu ändra han sig och ville dricka te och mysa med mig, så okejdå, jag vill väl också..


I've been busy!

Hallå hallå på er alla nya läsare och gamla :). Min dag har inte riktigt räckt till, så jag har inte hunnit blogga mycket idag. Men man kan ju inte alltid vara på topp! Kul att det är så många nya som börjat läsa min blogg, hoppas ni blir tillfredsställda! ;)

Idag har jag hängt hos mamma, tog en promenad dit och klippte Robins hår sen bjöd mamma mig på palt&blodpudding som jag vääldigt sällan äter och det var jättegott! Kom hem nyss typ fast egentligen skulle jag klippa mammas hår och färga det, men vi har suttit och pratat en massa så tiden sprang iväg. Kände mig så trött så jag bestämde mig för att ta det på fredag när vi är i byn istället!

Åker iväg imorgon till Kangos, en miniby utanför Pajala. Min mor kommer därifrån och det är även där begravningen kommer äga rum. Kommer nog inte kunna blogga så himla mycket eftersom jag vill hinna umgås med släkten och hela lördagen kommer gå åt att spendera tid och sörja med släkten. Det är ju begravning då för lilla morfar som somnade in för drygt 2 veckor sedan. Usch usch :(.

Nåja, tänkte spendera lite tid med Emil nu ikväll eftersom vi knappt har umgåtts idag. Känns ganska viktigt eftersom jag kommer vara borta torsdag-söndag. Och sakna varann, det kommer vi göra! Hihi, lite löjligt för några få dagar men vi är trots allt lika kära efter våra snart fyra år tillsammans..

Love you sweetie!


Stormen håller i sig...

Sådär, då har man ätit också såg även ett avsnitt av Cougartown och måste än en gång säga att det är en serie jag fastnat för :). För er som inte har sett det så måste ni börja se det, helt seriöst. Man kan inte gå miste om en sån bra serie! Funderar på att göra mig i ordning och ta en promenad till mamma och klippa min lillebror, sen skulle han prova någon skjorta som han ska låna av Emil till begravningen. Dock är jag inte alls sugen på att gå ut i stormen, men jag orkar inte ta bilen heller. Känner att jag skulle behöva en promenad.

Det blev inget äventyrsbad idag, men bra på ett sätt. Man sparar ju pengar!

Nåväl, time for fixing! hörs senare :)


shit!

Godmorgon haha, jag vaknade extra sent idag men det kan bero på att jag satt och hade cougartown-maraton inatt och somnade inte förrän runt halv tre. mamma ringde och väckte mig just innan ett..men jag har sovit riktigt gott inatt och inte vaknat en enda gång!

fortsätter skriva sen älskling har gjort frunch åt mig, korv och klyftpotatis :D. PUSS!


babe, du är så söt :D


cougartown

åt precis kvällsmat, jävligt sent dock men jag var så hungrig och vi åt så tidig middag! tänkte se cougartown nu..sen är det godnatt!

SOV GOTT !

Pilates

Har precis kört 20 minuters pilates här hemma och skönt var det, det är som avkopplade på något sätt och man måste som koncentrera sig en hel del. Är det någon av er som provat på det?

Innan jag körde det såg jag två avsnitt av Desperate Housewives, annars har det inte hänt så mycket mer. Tänkte köra lite body workout nu och sen äta lite kvällsmat om jag är hungrig. Därefter är det läggdags!


bild hämtad från google.se

Extract

Såg precis klart en andra film och den hette Extract, hyffsat bra film men inte lika rolig som City Island :D.

Ska se Desperate Housewives strax, den måste bara komma hem :P

City Island

Har precis sett City Island, sjuukt rolig film! Rekommenderas ;)..nu blir det mer film.


just ätit

Är proppmätt nu och funderar på om man kanske ska lägga sig på soffan och se en film eller någon serie. Kan hända att det inte blir nå gym idag då det fortfarande är snöstorm och jag inte har några torkare. Annars kan jag ju ta bussen såklart, men jag känner mig trött. Kanske att man tar en promenad senare eller något.

Mamma ville att jag skulle klippa henne idag också så hon är fin till begravningen som är på lördag. Uschad jag ogillar begravningar, det är så sorgligt och alla är så ledsna. Men sånt händer ju också och det får man leva med. Det är i alla fall skönt att veta att morfar slipper ha ont nu och få ro, träffa mormor får han också göra. Kommer så väl ihåg när mormor begravdes för två år sedan, jag skulle sjunga Eric Clapton-Tears in heaven och min moster hade precis hållt ett så himla vackert tal, jag kunde inte hjälpa att jag började störtböla när jag gick upp för att sjunga för mormor som låg i kistan brevid.

Nog om sorgliga saker. Skriver senare. Måste smälta maten nu.


Desperat!

Då har man varit och sökt tre jobb, känns bra men det känns inte bra att dom säger att just nu behöver vi inte folk. Nåja, bara jag får börja stämpla snart så man får lite pengar..det är ju tur att man jobbat så man har rätt till det. Tänk dom som aldrig har jobbat? Dom får leva på 3000 kr, och det räcker ju ingenstans.

Idag är det snöstorm här i alla fall, det gjorde inte saken bättre när mina vindrutetorkare har slutat fungera så man såg inte så mycket. Men jag lånade mammas bil när jag var och sökte jobb så det var ju bra det! Bara lite jobbigt när jag skulle åka hem, det var en hel del vatten på rutan, haha! Ska fixa en ny imorgon så Emil får sätta dit den.

Annars så händer det inte speciellt mycket, åker till gymmet på en timma eller två och lyfter lite skrot sen får vi se. Tänkte äta lite mat innan så man orkar träna.

vi hörs sen.


bild hämtad från google

Naturdiet shake.

Godmorgon..fast för er andra är det väl God lunch. Jag lyckas aldrig stiga upp och jag kommer fortsätta skriva ner det här för att sen kunna gå tillbaka och se hur sämst jag varit. Har duschat för ett tag sedan, klätt på mig och nu sitter jag och dricker en naturdiet shake..orkade inte fixa ihop någon frukost så det fick bli den! Tycker att det smakar som typ pucko så det är perfekt.

nåja, måste gå och sminka mig nu för jag ska köra lillebror&hans kompisar till badhuset! :)

vi hörs senare. Ha en bra dag!

22:49

Måndag. Jag är uttråkad och trött på att vara arbetslös. Imorgon ska jag nog ta och söka lite fler jobb. Vafan, någonstans borde man väl få napp? Börjar nästan bli lite smått desperat och näst intill deprimerad..suger, surt men sant!

Dagarna bara går och jag är fan trött på den här skiten. Nu kom Emil och klämde mig på tutten..

godkväll!

roliga klipp






Enjoy!

Beat that bitches!



Jag har 143 i IQ, endast 2,2% har högre än 131 i IQ.

Rewind

Sitter och lyssnar igenom Flo Rida´s låtar och just nu spelas Rewind ( ft Wyclef) i mina öron..



Har ätit middag för ett tag sedan. Det serverades köttbullar, potatis, hemmagjord brunsås och lingonsylt. Var rätt hungrig efter träningen så det var gott med mat :). Sitter just och funderar på vad man ska hitta på, känner inte alls för att sitta här hela kvällen. Jag vill bowla, men dom andra är så tråkiga och vill inte bowla. Men isåfall kanske jag tar mig en promenad till mamma och smakar bullarna som jag bakade tidigare..får se!

Har ni haft en bra dag då?

Måndag!

Hallå hallå, jag har inte hunnit sitta vid datorn förrän nu då min dag har varit fullbokad. Planerade att stiga upp nio men då snosade jag till tio och till slut gav jag upp och sov till tjugo i tolv. Jag vet, jag är sämst på det där! Men  egentligen är det väl lika bra då slipper man deppa dom extra timmarna :P. Nåväl, jag har i alla fall hunnit göra en hel del idag. Direkt när jag steg upp klädde jag på mig, packade gymväskan och åkte till mamma och bakade bullar, som jag aldrig smakade men dom såg goda ut och mamma sa att dom smakade underbaart! Efter att jag var klar med bakningen så körde jag min lillebror till hockeyträningen och därefter pallarade jag mig till gymmet! Körde biceps&triceps + 15 minuters kondition, skönt var det! Vill bara komma igång ordentligt, för just nu känner jag mig seg, fast det kan bero på att det blivit lite för mycket fest på senaste.

Kom hem för en stund sen och funderar på att be Emil laga middag åt mig. Han har ändå bara suttit hemma och spelat hela dagen. Att han orkar! Fattar inte.

Nåja, ska se vad som händer nu kom David&Viktor på besök :). Hej så länge!


vill bli sådär vältränad igen och mer...

RSS 2.0