Halo

Hejsan hoppsan usch vilket tråkigt väder vi har i vårt avlånga äckliga land. Tänk vad skönt det hade varit att ligga på en strand med en pina colada i handen :)? Det tror jag att många vill denna gråa tid. Här i Stockholm regnar det och det blir bara slaskigare och slaskigare. Strumporna är alldeles dyngsura och håret lockar sig..värdelöst. Hade mer än gärna spenderat dagen i något varmt land :P. Men det får helt enkelt vänta tills man har lite mer pengar i kassan. Just nu behöver jag löpa andra nödvändigheter som inredning osv.

Har varit på jysk nyss och inhandlat en rullgardin, hittade inget annat så imorrn ska jag åka med Tobbe till kungens kurva och köpa mer saker så som gardiner, gardinstång, någon tavla, spegel m.m. Så det återstår och se hur fint det blir, ska lägga in bilder så fort det är klart. Just nu är det ointressant!
Längtar verkligen tills dom är klara med stambytet här, för jag börjar verkligen bli trött på att dra med mig halva hemmet när jag ska till gymmet, eftersom vi inte har någon dusch i lägenhetn för tillfället, och jag vägrar duscha i den där duschkabinen som dom har lagt ut tillfälligt i och med stambytet. Så det ska bli otroligt skönt när allt är färdigt ! Känns mest som att jag bor på en soptipp och det är inte direkt någon höjdare!

Ikväll ska jag mest troligtvis ut och käka med Annie på något bra ställe, inte för dyrt så länge maten duger är det bra =). Var ett bra tag sen vi träffades så jag tog mig i kragen och bestämde mig för att slå en pling. Som tur var hade hon tid och skulle träffa sin brorsa först. Så ser ju helt enkelt hur det blir med den saken! Orkar inte laga mat, så det skulle vara perfekt om jag slapp. Nu sitter jag hemma i min ensamhet och tycker synd om mig själv. Vill att Emil ska vara hemma, det är bajstråkigt att sitta ensam och bara blogga tills händerna domnar bort! Har ju inget annat vettigt att göra...

nej usch nu ska jag ladda ner senaste avsnittet av bevvan och invänta Annies telefonsamtal. Ha de gött. Puss!


Längtar så extremt mycket utomlands, Sunny Beach 07. Bästa resan någonsin!
Här satt vi och åt hela gänget i borgen och så såg jag svampbob fyrkant komma gåendes
på gatan nedanför, vi hade så sjukt kul den veckan. Kommer aldrig glömma det! Till sommaren
ska vi förhoppningsvis dit igen och det lär ju bli lika kul som sist. Om inte roligare, återstår och se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0