still at home

Vi har ännu inte kommit iväg eftersom Henka inte kommit hit ännu, han skulle och besiktiga bilen först så jag antar att jag får sitta här snällt och vänta tills han kommer och hämtar oss! Annars kan jag ju faktiskt ta bussen, är dock inte så sugen på det.

Har i alla fall diskat all disk och packat upp sen helgens resa samt fixat&donat lite här hemma! Men vi saknar fortfarnade gardiner i alla rum men så fort man fått upp dom kommer rummen se mycket finare ut. Saken är bara den att vi behöver en borrmaskin som man kan borra i med betong, har fått tag i en, måste bara åka och hämta den. Då kan vi även få upp en hylla i badrummet och tavlor..samt en hylla i sovrummet. Det tar sin tid.

Målade nyss naglarna och jag måste bara säga att jag hatar dom..fula som fan är dom och äckliga. Eller kanske inte äckliga men det går inte att hantera dom på något sätt. Sen är min nagel på långfingerns högerhand helt störd, för när jag gick första året på gymnasiet klämde jag nageln i en järndörr och sen den har den aldrig varit sig själv så fort den börjar växa blir det en spricka i mitten på hela nageln och den delar sig..jag saknar min nagel! Karin jag antar att du kommer ihåg när du råkade klämma mitt finger i dörren ;)? Kommer alltid minnas dig för min nagel. HAHA!



Kommentarer
Postat av: Karin

Hahaha! Fy vad jag skääms! Förlåååt!!

Ja gud den dagen kommer man nog aldrig glömma.

Fjortisarna som låg på bänken och " Men ååh håll käften jag har ont i huvudet" medans du fick hela fingret i kläm :( Usch!



Om det är till någon tröst är min naglar inte heller så fina! Breda och fula, känns som att man har mans händer!

2010-03-09 @ 15:08:05
URL: http://chaarin.blogg.se/
Postat av: matilda

Allt bra idag? :)

2010-03-09 @ 15:12:32
URL: http://qwentus.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hahaha karin hur du låter! "mans händer" :D Nej nej damer, vi kan inte alltid vara perfekta;)

2010-03-09 @ 15:15:03
URL: http://lcholm.blogg.se/
Postat av: ra

:) Jodå allt är bra, hängig och ont magen och halsen bara! själv? =)

2010-03-09 @ 18:14:51
URL: http://eliseronja.blogg.se/
Postat av: Mymortloan

Very interesting and informative site! I am looking for information on the history of textile and resilient floor coverings. If anybody can help, please let me know. Thanks!

2011-06-09 @ 11:15:02
URL: http://mymortloan.blog366.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0